هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
36.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ایدهی هدفمندی یارانهها رأیآور است اما افقش نابودی دولت و ایجاد جامعه ملوکالطوایفی است/ بعد از سامانه بنزین و برق نوبت چیست؟ سامانه مراتع، مترو و فاضلاب؟
♨️دکتر علی نصیری اقدم (استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی)
🔷در اثر هدفمندی یارانهها تولید و سرمایهگذاری به حاشیه رفت و جامعه شرطی شد.
🔷گیریم برای بنزین و برق سامانه زدیم تا هر کس سهمی بگیرد و در سامانه بتواند بفروشد؛ بعد از آن نوبت چیست؟ مراتع و مترو و فاضلاب؟ سوالات متعدد بیجواب برای این ایده وجود دارد.
🔷حد یقف این ایده چیست؟ اینکه دیگر دولتی وجود نداشته باشد و همه منابع تقسیم بشود و هر کس شمشیر دست خودش باشد و در یک جامعه ملوکالطوایفی مردم با هم درگیر باشند و هر کس دنبال کار خودش باشد؟
🔷این سنخ ایدهها با ذهن مهندسی خوب به نظر میرسد اما همه بنیانهای اجتماعی را هدف قرار داده و در نتیجه آن دولت دیگر نمیتواند قدم از قدم بردارد.
🔗فیلم کامل نشست
https://aparat.com/v/sqr9vay
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئو: دورتر شدن از عدالت اجتماعی با گران کردن سوخت
وعدههای پر طمطراق نامزدهای ریاست جمهوری برای پرداخت مبالغ هنگفتی تحت عنوان یارانه، رفاه کارت، طلا و.. از محل منابع حاصل از افزایش قیمت سوخت، قطعأ توزیع ثروت را بدلیل تورم بالای ایجاد شده بدتر خواهد کرد....
@DrRezaGholami
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
بسماللهالرحمنالرحیم
مردم شریف ایران
سلام علیکم
امروز همه ما در آستانه انتخاب دیگری قرار گرفتهایم که میتواند آینده کشور را دستخوش تغییر و تحول نماید. در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، مشاهده کردم که معالاسف اکثر نظرات اقتصادی نامزدها بیش از آنکه به سود سفره مردم باشد، به سود خامفروشان، محتکرین انفال و سفتهبازان و مالیچیهاست. در چینشی عجیب و حیرتانگیز، رویکرد تمدن اسلامی علیالخصوص اقتصاد مقاومتی در سوالات صدا و سیما نیز غایب بزرگ میدان بود. در تمام مدت تبلیغات، سراغ کاندیداهای محترم یا مشاورین آنها رفتم و تلاش کردم آنها را از ایدههای خانمان برانداز نئولیبرالیستی و تبعات گرایش به سمت آنها بر حذر دارم. طرحهایی از آنها را که در چهارچوب تفکر سرمایهسالاری ساخته و پرداخته شده بود، نقد کردم و هر آنچه که برای برون رفت از مشکلات اقتصادی دهههای اخیر لازم است را به آنها پیشنهاد دادم و بخل نورزیدم.
با این حال، با وجود همه نگرانیهای اقتصادی که نسبت به کاندیداهای جبهه انقلاب وارد است و ابهامات و نگرانیهایی که درباره عملکرد دولت آنها وجود دارد، نمیتوان از جریان غربگرا غافل شد. غرب گرایی «گرداب سکندر» ایران معاصر است و عمر این ملت بزرگ را دههها به هدر داده که دهه ۹۰ عصاره همه آنهاست! فرصتسوزیها و ندانمکاریهایی که غرب گرایان در دهه ۹۰ مرتکب شدند، کشور را دچار بحران کرد و بیش از یک دهه عقب انداخت. اگر آه حسرت ما در دولت شهید جمهور، ناتوانی عبور از تجویزهای نئولیبرالها بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، خود، لیبرال بودند. اگر نگرانی ما در دولت سیزدهم ناتمام ماندن حذف مدیران نالایق نئولیبرال بود، دولتهای یازدهم و دوازدهم، آگاهانه، سیاست و صنعت و فرهنگ را آنطور که لیبرالیسم میخواست اداره میکردند. آن دو دولت، حتی به صنایع نظامی کشور نیز رحم نکرده و اگر درایت دلسوزان نظام نبود آن را نیز همانند صنعت هستهای، تعطیل مینمودند. اگر در دولت سیزدهم، مقتدرانه، پاسخ دندانشکنی به گستاخیهای رژیم صهیونیستی داده شد و برای اولین بار در تاریخ آن رژیم منحوس، شهرهای سرزمین اشغالی، موشک باران گردید و افق جدیدی بر روی همه سرزمین استثمار شده غرب آسیا و شمال آفریقا گشوده شد، یادمان نرفته که در آن دو دولت، مسئولان وقت از نوشتن شعار مرگ بر اسرائیل روی موشکها، لرزه بر اندامشان میافتاد. اگر دولت سیزدهم تلاش میکرد به سختی و شاید کجدار و مریز، اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را دنبال کند، یادمان نرفته که آن دو دولت، مخفیانه و زیرپوستی، سند استعماری و ننگین ۲۰۳۰ را در کشور اجرا کردند. آنها با افتخار اسناد ننگینی مانند توافق پاریس را به دست اجرا سپردند. اسناد محرمانه با کشورهای غربی نوشتند و امضا کردند، بدون اینکه روال قانونی چنین اسنادی در کشور طی شود. تلاش کردند دستورالعملهای FATF را که ابزار خودتحریمی بود، به کشور تحمیل کنند.
امروز با وجود تمام اختلافها و نگرانیهایی که از مواضع اقتصادی کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز از چینش نیروهای آنها در دولت احتمالی آینده وجود دارد، بر خود لازم میدانم تا به سبب پرهیز از بازگشت به عقب و فرو افتادن کشور در چاه ویل «غربگرایی»، همگان را به شرکت در انتخابات ریاستجمهوری دعوت نموده و ضمن احترام به همه کاندیداهای جبهه انقلاب و نیز طرفداران آنها، حمایت خود را از جناب آقای دکتر «سعید جلیلی» اعلام نمایم.
امید که ایشان پس از قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری از عهده تشخیص و تصمیم و انتخاب درست برآیند.
والسلام علی من اتبع الهدی
سیدیاسر جبرائیلی
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سید امیرحسین قاضی زاده عزیز که جانانه از شهید رئیسی عزیزمون دفاع کرد کلیدِ اجماع و وحدت را زد و به نفع جبهه انقلاب انصراف داد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از خبر فوری سراسری
.
♨️ زاکانی انصراف داد
زاکانی:
🔹تا پایان زمان قانونی رقابت ماندم اما تداوم راه شهیدرئیسی مهمتر است.
🔹از جلیلی و قالیباف میخواهم وحدت کنند و مطالبه بحق نیروهای انقلاب را بی پاسخ نگذارند و مانع از تشکیل دولت سوم روحانی شوند.
🔹از مردم عزیز و هواداران سپاسگزارم و از ملامتها نمیهراسم.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
🌀 به نیمه نهایی رسیدیم
🔹هرچند دو نامزد گفتمان اصلاحطلبی و اصولگرایی به نیمه نهایی مسابقات مقدماتی بهبود معیشت مردم راه یافتند، ولی مسابقه نهایی پس از تعیین نماینده راه یافته به دور نهایی است چه جلیلی باشد چه پزشکیان
🔹 بخشی از مردم امید بستند که شاید پزشکیان اوضاع معیشتشان را بهتر کند آن هم با تعامل بیشتر با تحریم کنندگان اقتصاد ایران، توهمی که سرابی بیش نیست، غافل از اینکه ما سفره معیشت مان را به سیاستهای اقتصادی نادرست داخلی از جمله سیاست اشتباه ارزی و حذف ارز ترجیحی باختیم، ما سفره معیشت مان را به پذیرش نسخههای #نیلی باختیم، که در صورت سکانداری پزشکیان #نیلی_تر خواهد شد.
🔹 اگر نسخه اصولگرایان برای راند سوم مسابقه، یعنی مسابقه بهبود معیشت مردم، هم همان نسخههای #نیلی باشد، باز هم قافیه را خواهیم باخت.
🔹نه تنها باید تاکتیک را عوض کرد، بلکه زمین بازی را هم باید تغییر داد. برای این منظور باید با صداقت به اشتباهات اعتراف کرد و وعده تغییر داد: وعده حفظ ارزش پول ملی، وعده خارج شدن از بازی خطرناک حذف ارز ۲۸۵۰۰تومانی ارزاق مردم، کنار گذاشتن سیاست خطرناک #گران_کن_یارانه_بده، و کنار گذاشتن وعده خطرناک #واقعی_سازی قیمت انرژی(بخوانید گران سازی انرژی).
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 دکتر جلیلی میتواند پرچمدار انقلاب اقتصادی به نفع سفره معیشت محرومان باشد.
🔹 در شرایط کنونی دکتر جلیلی این ظرفیت را دارد که با اصلاح ساختارها و سیاستهای اقتصادی بر مشکلات اقتصادی غلبه کند و انقلابی اقتصادی برای بهبود معیشت مردم برپا کند.
🔹 ایشان میتواند پرچمدار عدول از سیاستهای تعدیل ساختاری باشد، حفظ ارزش پول ملی را هدفگذاری کند، از اقتصاد داخلی و خارجی دلارزدایی کند، دلار را در نرخی سازگار با واقعیت های اقتصاد ایران تک نرخی و تثبیت کند، در مقابل گران سازی ارزاق مردم ناشی از سیاست نادرست حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی بایستد، مزیت انرژی صنایع داخلی را حذف نکند، انرژی را برای مردم تحت فشار تورم کمرشکن گران نکند، با واگذاری گستره زمین به مردم برای ساخت مسکن توسط خودشان، مشکل مسکن را حل کند و در مجموع با ارتقای سفره معیشت مردم سرمایه اجتماعی را بهبود بخشد.
🔹 آری دکتر جلیلی میتواند احیاگر اقتصاد ایران باشد و علاوه بر ارتقای موقعیت اقتصاد ایران در سطح بینالملل با نگاه به شرق، اقتصاد داخلی را از شر سیاستهای شوکدرمانی ارزی و قیمتی نجات دهد. و آن زمان او تبدیل به قهرمانی ملی خواهد شد انشالله.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای متعال را بابت شنیده شدن این صدا از تریبون مجلس شاکرم.
دقیقا به همین صورتی که دکتر صمصامی توصیف میکند، اقلام زندگی مردم را گران میکنند. سپس لشکری از اقتصاددانان راهی رسانهها و جلسات میکنند که نمودار بکشند و بگویند نقدینگی علت تورم است. وقتی نقدینگی به عنوان علت تورم پذیرفته شد، حقوق کارگر و کارمند را افزایش ندهند که نقدینگی را کنترل کنند؛ وام به تولیدکننده ندهند که نقدینگی را کنترل کنند. بدین ترتیب، هم معیشت مردم را تنگ کنند، هم تولید را نابود کنند.
این وضعیت به سود کیست؟ وقتی مردم قدرت خرید خود را از دست دادند، وقتی تولید ملی نابود شد، تنها فعالیت اقتصادی سودآور، خامفروشی میشود. خامفروشها چه کسانی هستند؟ همان کسانی که دلار دارند و دلاری میفروشند و با افزایش نرخ ارز سودهای نجومی کسب میکنند.
نسخه بعدی دلارداران و دلاریفروشان، آزادسازی واردات است. بالاخره ارز دارند، قدرت واردات دارند، دلشان هم خودروی لوکس میخواهد. اینجا نیز لشکری از اقتصاددانان را بسیج میکنند که آزادسازی واردات خودرو را جا بیندازند. مردم بیچاره نیز با توهم اینکه قرار است خودروی لوکس خارجی سوار شوند، با این موج همراه میشوند و به اینها سواری میدهند.
واردات خودرو نیز آزاد میشود. خودروهای میلیاردی وارد کشور میشود. چه کسی توان خریدشان را دارد؟ کارگر و کارمندی که ده بیست میلیون حقوق می گیرد؟! هرگز!
ما به دکتر سعید جلیلی رای میدهیم چون یقین داریم وامدار دلارداران و دلاریفروشان نیست و انشاءالله بساط این ظلم و فساد و تبعیض را جمع خواهد کرد.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترک غیرت دارد. نمیپذیرد که رئیسجمهورش نوچه این و آن باشد| امروز، بناب
@syjebraily
هدایت شده از بیداری ملت
28.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی دکتر جبرائیلی به زبان ترکی در اردبیل
▪️رئیسی در راه خدمت به مردم آذربایجان شهید شد. مردم غیور این منطقه به دشمنان رئیسی رای نخواهند داد
▪️ پول هزینههای تبلیغاتی آقای پزشکیان را چه کسانی میدهند؟ فردا آقای پزشکیان نماینده مردم خواهد بود یا نماینده سرمایهداران؟
▪️تیم آقای پزشکیان عوامل قحطیاند. برق کم داریم چون اردکانیان گفت نیروگاه نمیسازم. بنزین کم داریم چون زنگنه گفت پالایشگاهسازی کثافتکاری است. مسکن کم داریم چون آخوندی گفت افتخارم این است که یک مسکن نساختهام.
⏪آقای ظریف! دوران کاسبی با تحریم تمام شد...
#انقلابیون
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از گاه گدار
این دقیقهها، این نگرانیها، این ابهام درباره آینده، این تلاشهای همه جوره آدمهایی با نگاههای متفاوت، این رای پایینتر آقای جلیلی در دور اول، این رای خیلی پایینتر آقای قالیباف در دور اول، این ستادهای مردمی، این تماسهای بیستکالی، این سفرهای خودجوش تبلیغی، این تکاپوی رجال سیاسی، این بیانیههای پر تعداد شخصی، این استوریهای پر ماجرا، این رقیبهراسیها، این آمارهای بالا از تماشای مناظرهها، این عکسهای پشت شیشه ماشینها، این میتینگها، این سفرهای استانی همه کاندیداها، این پیامکهای نامزدها، این حضور سیاسی مداحها، این سخنرانیهای انتخاباتی سخنرانان معروف، این پول خرج کردنهای زیاد ستاد نامزدها، این اعلام رایها، این دعوتهای مردمی به مشارکت بیشتر، همه و همه یک معنای روشن دارند: «فرایند انتخابات در ایران سالم و واقعی است»، «رای مردم است که انتخاب میکند نه هیچ چیز دیگر» و «نظام امانتدار رای مردم است».
من از دل شلوغی استوریها و غبار انتخابات، این را میبینم. این وجهه روشن این انتخابات برای ماست، فارغ از اینکه چه کسی رییسجمهور میشود.
«اینها» را یادمان نرود.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰آقای پزشکیان با حسن نیت خانه بهداشت ساختند در مناطق محروم که امروز بسیار مفید است، اما متاسفانه خانه بهداشت آن زمان هدف مشخصی داشت که این بزرگواران با ساده انگاری از کنار آن رد شدند... رییس جمهور باید تصویر بزرگی از سیاست های درست داشته باشد وگرنه خیلی ساده و فی سبیل الله دور میخورد!
🔸اظهارات دکتر بانکی پور درباره دکتر پزشکیان ودکتر مرندی دررابطه با عقیم سازی زنان بدون اجازه ی اونها و گرفتن جایزه ی ۱۵ میلیون دلاری توسط شخص دکتر پزشکیان! فیلم تقریبا ۵ دقیقه ای و ارزش بارها دیدن رو داره‼️موضوعیه که تمام مردم ایران باید ببینن و برای عزیزانی که گول رسانه رو میخورن که این کاندید رو پاک و پاکدست معرفی میکنن بفرستن که بدونن رسانه چطور جای ظالم و مظلوم روباهم عوض میکنه واگه آگاه نباشیم تو تله ی تبلیغات نادرست میفتیم.
@kosaraneh_ha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شرف و غیرت و انسانیتت مرد
https://eitaa.com/haad1442
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀اصولگرایان انتخابات را به پذیرش دلار ۶۰ هزار تومانی، حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی و سپس حذف دلار ۲۸۵۰۰ تومانی و در نتیجه گوشت ۷۰۰هزارتومانی و مسکن چند میلیارد تومانی باختند.
🔹امیدواریم اصلاح طلبان با درس گرفتن از این ماجرا، مرتکب اشتباه مشابه نشوند.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 به اشتباهات خودمان باختیم!
🔹نه تنها اصولگرایان بازی را به اشتباهات خودشان باختند، اصلاح طلبان هم وضعیت مشابهی دارند.
🔻عملکرد بد دوره دوم #احمدی_نژاد زمینه ساز پیروزی اصلاح طلبان بود.
🔻همانطورکه عملکرد بد دوره دوم #روحانی نیز اصولگرایان را پیروز کرد.
🔻عملکرد بد اصولگرایان در حمایت جدی از سفره معیشت مردم در دوره اخیر علیرغم تلاش بسیار، باز هم زمینه را برای بازگشت اصلاح طلبان مهیا کرد.
🔹 البته اگر اصلاحطلبان هم بد عمل کنند، سرنوشت مشابهی دارند.
🔻 مشکل در اصولگرایی و اصلاحطلبی نیست، مشکل در ناکامی در حل مشکلات مردم به خصوص مشکلات اقتصادی است
🔹 به باور ما مشکل ریشه در پیروی هردو گروه از نسخههای عاریتی اقتصاد لیبرالی دارد که مرتب سفره معیشت مردم را کوچک و کوچکتر میکند.این هشداری است که بارها دادیم ولی گوش شنوایی برای آن پیدا نکردیم، حتی در بین اصولگرایان. هشدار دادیم که سیاست ارزی نادرست و تضعیف شدید ارزش پول ملی، اقتصاد کشور را به ورطه سقوط میکشاند، ولی کسی گوش نداد. گفتیم حذف ارز ترجیحی و سخن از یارانه موهم پنهان، همه چیز را گران می کند و دستاوردی ندارد، ولی کسی گوش نکرد.
✍️توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از خبر فوری سراسری
ضمن تبریک مجدد، موفقیت آقای پزشکیان رو آرزومندیم اما ایشون هم باید دقت داشته باشن که برای رسیدن به این منظور راهی جز عبور از دوستان نئولیبرالی که اطرافش حلقه زدن وجود نداره.
نسخه نجات کشور در جدی گرفتن دستور کار بریکس با هدف دلارزدایی از اقتصاد ایران و نگاه حمایتی به اقشار کم درآمد و محروم جامعه هست.
امیدواریم سرلوحه کار آقای پزشکیان همین اولویت ها قرار بگیره.
ایشان رییس جمهور ماست و از این به بعد مورد حمایت و البته نقد دلسوزانه ما خواهد بود.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از احمد نبویان
عاملان حذف ارز ۴۲۰۰ و ۲۸۵۰۰، مقصرین اصلی نتیجه این انتخابات هستن
#لیبرالهای_ریشو
برای این دوستان البته بد نشد، پزشکیان برای این دوستان گزینه بهتری است تا جلیلی
هم قائل به اقتصاد بازار است، هم اهل تعامل و بده بستان سیاسی
این «جبهه انقلاب-جبهه انقلاب» گفتنها، فقط ظاهری بود و فریب، برای کنار زدن گزینه مخالف نظام سرمایهداری(جلیلی)
وگرنه عوامل نظام سرمایهداری در هر دو جناح، با هم جورن الحمدلله
این انتخابات درسی باشه تا جبههبندیهای واقعی رو بهتر بشناسید و فریب ظاهر عوامل سرمایهداری ریشو و حزباللهی رو نخورید
فقط یک جبههبندی واقعی در کشور وحود داره:
«جبهه مستضعفین در برابر جبهه سرمایهداری»
والسلام
ما مردم در دور اول یک شاخه از سرمایهداری رو کنار زدیم، اما دور دوم حریف شاخه و جلوه قدرتر وکاربلدترِ این شجره ملعونه نشدیم
ولی بازم
الخیر فی ما وقع
اگر قرار بود که سرمایهداری توی این کشور دوباره سرکار بیاد، همون بهتر که لخت و عریان بیاد و گند بزنه به کشور تا مسئولیتهاش گردن خودش باشه
نه اینکه آقایون، شهید رییسی رو علیرغم میل باطنیش مجبور میکردن به اجرای سیاستهای #نئولیبرال!
سودش رو سرمایهدارها بردن و بدنامیش موند برای اون سید مظلوم
حرف زیاده، بماند برای بعد
یاعلی
پزشکیان پیروز شد همه و همه باید به رای مردم و قانون تمکین کنند.
ولی این نتیجه ۳ سال حکمرانی اقتصادی با دست و فرمان نئولیبرالهای ریشدار گرانساز است و جای تعجب و ندامت هم ندارد. آنهایی که تیغ جراحی اقتصادی بدست گرفتند و حتی در شرایط احساسی پس از شهادت رئیسجمهور هم دست از تیغ زنی بر نداشتند و آخرین عمل آنها بابت محصولات لاستیک، سلولزی، پوشاک، کاغذ و غیره در همین ۱۰تا۱۵ روز قبل بود.
از واقعیت نبایستی دور شد گرانی معیشت سوز نقل تمام محافل و خانه هاست، مردم به سفرهشان نگاه کردند و به امتداد راه فعلی نه گفتند حالا بخشی هم از سر لجبازی بوده باشد اشکالی ندارد.
مردم اثر حرف های سیاسیون را اگر در عمل درک نکنند از گویندگان آن حرف و آن راه مایوس میشوند.
بله مردم به "گرانسازی فقط ۴ قلم کالا نه گفتند.
ای کاش........
@Shahpoor_kh
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
چند روزی است که در چین هستم. به این باور مصمم تر شدم که؛
سیاستهای اصلاحی قیمتی، در بازار بی ثبات ارزی، پایدار نیستتد، بلکه فقط هزینه اجتماعی ایجاد میکند.
توسعه کشور هم در این شرایط، متوقف میشود چون تصمیمات، مدام کوتاه مدت تر میشوند.
مدیریت بازار ارز در اقتصاد، مقدم بر هر سیاستی است.
@DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
اگر رئیس جمهور محترمی که امروز با رأی گران بهای مردم انتخاب میشود در اولین گام و تصمیمات، به موضوع ارز نپردازد و ثبات در بازار ارز و تقویت پول ملی را در دستور کار خود قرار ندهد، نشان میدهد که درک درستی از اقتصاد ایران و توسعه اقتصادی ندارد. لذا انتقادات ما هم بسرعت و با شدت بیشتری از قبل، آغاز خواهد شد.
@DrRezaGholami
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
نکته جالب ماجرا اینه که سر مساله اصلی اقتصاد
جلیلی
قالیباف
قاضی زاده هاشمی
پزشکیان
پورمحمدی
رائفی پور
جانجان
نیلی
عبده تبریزی
ثابتی
و ...
هم نظر بودند!
اقلیت مائیم...شما اکثریتید!
الکی با هم دعوا نکنید!
شما باید با هم دوست باشید!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
پیروزی آقای پزشکیان را به ایشان تبریک عرض میکنم. از خدای متعال توفیقات ایشان را در پیروی از سیره مولا علی(ع) و محقق ساختن سیاستهای کلی نظام، مسئلت دارم.
امیدوارم سرنوشت دولتهای گذشته برای ایشان آینه عبرت باشد و از سیاستهای خانمانسوز نئولیبرال فاصله بگیرند.
@syjebraily