هدایت شده از اخبار رسمی اردکان
✅ تجدید میثاق و وداع دهه هشتاد و نودیها با پیکر شهید گمنام و خوشنام فاطمی در اردکان
🇮🇷 @Ardakan_gov
⭕️ اعضای یک خانواده در میبد دچار سوختگی شدند
روابط عمومی بیمارستان میبد:
🔹 امروز دوشنبه ۲۰ آذرماه ساعت ۱۶:۲۰ دقیقه تعداد هفت نفر از اعضای خانواده به علت آتشسوزی و سوختگی با بنزین توسط عوامل اورژانس ۱۱۵ به اورژانس بیمارستان میبد منتقل شدند.
🔹 این آتش سوزی که در منزل مسکونی حوالی شاه عباسی رخ داد باعث سوختگی شش نفر از اعضای خانواده و یکی از دوستان خانواده شده است.
🔹 دو مرد ۴۵ و ۴۶ ساله به علت شدت سوختگی و ادامه درمان به مرکز استان منتقل شدند و مابقی افراد که از ناحیه دست و پا دچار سوختگی شدهاند در بیمارستان میبد تحت درمان هستند.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
هادرون
طرح غربالگری دمانس در مراکز مثبت زندگی و موسسات پیشگیری تحت نظارت بهزیستی میبد اجرا می شود . 🆔
طرح غربالگری دمانس در مراکز مثبت زندگی و موسسات پیشگیری تحت نظارت بهزیستی میبد اجرا می شود .
رییس بهزیستی میبد از اجرای طرح غربالگری آلزایمر درشهرستان میبد خبر داد و گفت: تشخیص زود هنگام بیماری آلزایمر از طریق اجرای غربالگری در سطح کشور میتواند ناتوانی ناشی از این بیماری را به مدت پنج سال به تعویق بیندازد، چرا که با هر یک سال تشخیص زودتر این بیماری باعث میشود ۵ سال ناتوانی فرد را به تعویق افتد و این باعث پیشگیری از معلولیت در افراد میشود و از همه مهمتر این امر سبب می شود تا زندگی مستقلتری داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه اجرای این طرح به فرد مبتلا کمک می کند تا علاوه بر درمان دارویی، اقدامات تشخیصی برای فرد انجام شود، گفت: در صورتی که تشخیص نهایی صورت گیرد، بلافاصله مداخلات توانبخش ذهنی، طبی و کار درمانی انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: انجمن آلزایمر در تلاش است تا با اجرای این طرح سطح آگاهی جامعه را نسبت به بیماری دمانس، علائم هشداردهنده، عوامل خطرساز و… افزایش دهد و سعی براین دارد تا سبک زندگی سالم را به این قشر معرفی کند تا با ارتقای سطح آگاهی افراد و خانوادهها نسبت به این بیماری، فرهنگسازی در جامعه صورت گیرد تا شناسایی افراد در معرض خطر به موقع انجام شود.
کارشناس حوزه پیشگیری بهزیستی میبدنیز درادامه گفت: این کار با تستهای روانشناسی که ارزیابی شدهاند انجام خواهد شد و برای سنین ۶۰ تا ۷۵ سال بوده و در صورتی که فرد مشکوک به دمانس باشد به متخصصان مغز و اعصاب یا روانپزشک ارجاع میشوند تا طبق پروتکلی که در سند ملی دمانس درج شده است.معاینه ودرمان گردند.
وی عنوان کرد: این برنامه برای تمام جمعیتی که در این بازه سنی هستند. درحال انجام می باشد. همچنین در این طرح همکاری کلیه نهادها و یا سازمانها ی شهرستان برای همکاری با غربالگران مورد نیاز می باشد.
لازم به ذکر هست کلیه خدمات غربالگری وارجاع به پزشک متخصص در این طرح رایگان میباشد .دراین طرح ازابتدای سال حدود ۱۲۰۰نفرسنین ۶۰تا۷۵سال غربال گردیده اند.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
برگی از داستان #استعمار
قسمت صد و یکم: قیام نیلوفر
افسران انگلیسی که در پادگان شهر«میروت» مستقر بودند با تعجب به رفتار سربازانشان خیره بودند. گل نیلوفر درشتی بین سربازها دست به دست میشد. هر سربازی که ساقه نیلوفر را در دست میگرفت لحظه ای به آن خیره می شد و آن را به دست نفر بعدی میداد.
انگلیسیها زمانی معنای این کار را فهمیدند که دیر شده به دنبال کادیبه بود.
مدتی بود که تفنگ های جدیدی به پادگانها رسیده بود.
فشنگ این تفنگها برای آنکه به خوبی وارد لوله تفنگ شوند چرب شده بودند. به سربازان خبر رسیده بود روغنی که به فشنگها زده شده از چربی گاو و خوک تهیه شده است.
هندوها گاو را مقدس و کشتن آن را گناه می دانستند ؛ مسلمانها هم معتقداند خوک و چربی آن نجس است.
در ۲۶ فوریه ۱۸۵۷، هشتاد و پنج نفر از سربازان هندی اعلام کردند حاضر نیستند از آنها استفاده کنند و زمانی دست از مخالفت برخواهند داشت که مطمئن شوند در پادگان های دیگر هم از این فشنگها استفاده نمی شود.
فرمانده انگلیسی پادگان به سرعت دادگاه نظامی تشکیل داد و هر کدام از این سربازان را به ده سال زندان محکوم کرد. روز بعد، بقیه سربازان هندی به سوی زندان پادگان به راه افتادند و هموطنان خود را از زندان رها کردند.
سربازان، سپس به طرف خوابگاه افسران انگلیسی رفتند و همه آنها را به گلوله بستند. پس از این پادگان را به آتش کشیدند و به سوی دهلی، پایتخت هند، به راه افتادند. دهلی در شصت و پنج کیلومتری میروت قرار داشت.
در همین زمان پادگان شهر «بهرام ور» نیز که صد و پنجاه کیلومتر از میروت فاصله داشت به دست سربازان شورشی افتاد.
هنگامی که سربازان انقلابی به دهلی رسیدند، ارتشیان هندی هم که در این شهر زیرفرمان انگلیسیها بودند به آنها پیوستند و شهر به سرعت به دست هندیها افتادند.
بزرگ ترین انبار اسلحه هند در دهلی قرار داشت. افسران انگلیسی پیش از فرار این انبار را منفجر کردند تا سلاحها به دست انقلابیها نیفتد.
سربازان هندی به سوی کاخ امپراتور به راه افتادند. بهادرشاه دوم، آخرین پادشاه گورکانی، درحالی که بیش از هفتاد سال از عمرش می گذشت هنوز هم به عنوان امپراتور هند در این کاخ حضور داشت. او سالها بود که حکومتی تشریفاتی داشت، در این قصر به نام پادشاه زندگی میکرد، اما هیچ قدرتی نداشت و حکومت در اختیار کمپانی هند شرقی بود.
امپراطوری گورکانی از نخستین سالهای قرن شانزدهم میلادی بربسیاری از سرزمینهای شمال و مرکز هند حکومت میکرد. انگلیسیها که در طول دویست سال به تدریج وارد هند شدند و جای پای خود را محکم کردند قدرت پادشاهان گورکانی را روز به روز کمتر و محدودتر کردند تا آنکه آخرین افراد این سلسله تنها نامی از پادشاهی برایشان مانده بود.
رئیسان کمپانی، بهادرشاه دوم را هم مانند پدرانش به عنوان امپراتور در قصر نگه داشته بودند تا به حضورشان در هند شکلی قانونی بدهند، آنها هنوز هم مدعی بودند که در حال تجارت هستند و حاکم کشور، بهادرشاه است. بهادرشاه رهبری سربازان انقلابی را به عهده گرفت و از آنها خواست شهرهای دیگر را نیز آزاد کنند. مدتی بعد شهرهای آگرا و کانپور هم به دست هندیها افتاد.
شهر لکنهو هم در ژوئیه ۱۸۵۷ به دست ارتش انقلابی افتاد.
فرماندار انگلیسی کل هندوستان، سرهنری لارنس، در این شهر به دست سربازان هندی افتاد و اعدام شد.
انقلاب به ایالت های شرقی هند همچون بنگال کشیده شد. تمام هندیها، مسلمان و هندو در این قیام شرکت داشتند. اکنون تنها سربازان نبودند که با انگلیسیها میجنگیدند، همه مردم سر به شورش برداشته بودند.
رانی جانسی، دختر بیست ساله ای بود که در شهر گوالیور زندگی میکرد.
هنگامی که خبر انقلاب به این شهر رسید، رانی لباس مردانه پوشید و مردم را تشویق کرد تا جنگ را علیه انگلیسیها آغاز کنند. رانی رهبری انقلابی های شهر را به عهده گرفت و پس از نبردی سخت قلعه مستحکم گوالیور را از چنگ انگلیسیها بیرون کشید. ژنرالی که در این جنگ فرمانده انگلیسیها بود، «سِر هیو رُز» نام داشت.
رز از شهر گریخت تا در زمانی مناسب بازگردد و شکستی را که از یک دختر جوان هندی خورده بود، جبران کند. در مناطق دورافتاده هند هم که تعداد هندیها برای آغاز شورش کم بود یا بیرون راندن انگلیسیها امکان نداشت مردم به هر شکلی که می توانستند با آنها مخالفت میکردند.
یکی از ژنرالهای انگلیسی در دفترخاطراتش نوشت : «پیرمردی هندی در آشپرخانه ام خدمت میکند. امروز جلوی چشمهای من ظرف های چینی و بلور را به زمین میکوبید و خرد میکرد. پرسیدم: چه کار میکنی؟ جواب داد: تا امروز شما فرمان میدادید و حالا نوبت ماست.»
سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی، ج 8 ص38
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
⭕️ابلاغیه روابط عمومی استانداری به ادارات: حذف خبرنگاران منتقد از نشستهای خبری ممنوع است و به هیچ وجه نباید تکرار شود
🔸 پس از یکسال پیگیری و هماهنگی با نهادهای مربوطه؛ «طرح ساماندهی نشست های خبری» با همکاری خانه مطبوعات یزد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و روابط عمومی استانداری تدوین و ابلاغ شد.
🔸 این طرح به تمام ادارات، سازمان ها، نهادها، فرمانداری ها، بخشداری ها، شهرداری ها، شرکت های دولتی، بانک ها، مراکز آموزش عالی، مراکز نظامی و انتظامی استان یزد به صورت مکتوب از سوی روابط عمومی استانداری یزد ابلاغ شده
🔸در این طرح تاکید شده است "ارگان های مختلف استان به صورت منظم نشست های خبری برگزار کنند."
🔸نهاد متولی نباید در دعوت از رسانه و خبرنگاران استان تفکیکی قائل بوده و همه فعالان دارای مجوز باید به نشست های خبری دعوت شوند و خبرنگاری با سلیقه متفاوت یا منتقد حذف نگردند و در مقابل خبرنگاران به نحو مطلوب اطلاع رسانی کنند.»
🔸نشست های گروهی و سلیقه ای، زیبنده فضای رسانه ای استان و در شان خبرنگاران نیست و اینگونه اقدامات به هیچ وجه نباید تکرار شود.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
📌 ادامه پایش مشترک شبانه دادستان شهرستان اردکان با رؤسا و نمایندگان ارگانهای دولتی از واحدهای صنعتی بزرگ وعمده شهرستان
✅ با توجه به شرایط اضطراری این روزها و دغدغه عموم شهروندان از آلودگی هوا در شهرستان اردکان و نظر به اهمیت و حساسیت موضوع و در جهت انجام اقدامات مؤثر و سازنده رفع آلودگی، تیم پایشی متشکل از مسئولین ارشد اداره صمت، محیط زیست و نماینده فرمانداری اردکان طی بازدید شبانه و سرزده مشترک با حضور دادستان محترم اردکان، از واحدهای صنعتی معدنی مستقر در اردکان را مورد پایش قرار دادند.
✅ این بازدید که ازساعت 20 شب صورت گرفت تا 3 بامداد به طول انجامید
✅ دادستان محترم شهرستان اردکان ضمن مشاهده وضعیت برخی از واحدهای صنعتی، مشکلات و معضلات زیست محیطی ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی با هدف رسیدن به راهکارهای عملی و مؤثر جهت بهبود شرایط موجود مورد بررسی قرار دادند.
همچنین به واحدهای متخلف و آلاینده مطابق مقررات اخطار و ابلاغ گردید در صورت عدم رفع آلودگی با نظارت سازمان محیط زیست در مهلت زمانی معین واحد های موصوف و مدیران آن تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت و اسامی واحدها در لیست صنایع آلاینده منظور و از فعالیت آنها مطابق مقررات جلوگیری خواهد شد و در اجرای مقررات در صورت عدم رفع الودگی مدیران متخلف تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
⏰ یکشنبه مورخ 20 آذر 1402
✍ روابط عمومی دادگستری شهرستان اردکان
#ارسالی
با سلام
معمولا هر شهر و استانی برای خود بزرگی دارد.
سوالم اینجاست که الان وظیفه فرماندار، شورا، نماینده، امام جمعه و ..... به عنوان بزرگان شهرفقط امضا کردن طومار آلودگی هوا است؟؟؟
امضای این بزرگواران چه دردی را از مردم دوا می کند؟
پس فرق من شهروند با این جنابان چه چیز است؟ کدام باید پیگیر باشند واقعا بهترنیست که بعضی، تلنگری به خود بزنند؟
اگر انجام همه کارها در حدّحرف و امضای یک پارچه باشد که همین الان فاتحه شهر را بخوانید.
✍ خانواده سرطانی
@haderoon
اژهای: هیچ دولتی به اندازۀ این دولت به گزارش دستگاههای نظارتی اهمیت نداده است
🔹مثلا بازرسی کل کشور گزارش میدهد در فلان جا مشکلی هست رئیسجمهور بلافاصله دستور میدهد و در جهت رفع آن اقدام میشود.
🔹جاهایی پیش میآید که دستگاه نظارتی پیشنهاد اصلاحی دارند و دولت به این موارد توجه میکند.
#دبش
#گشت_ارشاد_مدیران
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️#تماشا_کنید
نطق میان دستور محمدرضا دشتی اردکانی، نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز ( ۱۹ آذرماه۱۴۰۲) مجلس شورای اسلامی
سخنرانی که در آن نماینده اردکان، از مطالبات مردم اردکان میگوید
🔴۷ دقیقه را با دقت تماشا کنید🔴
#اردکان
#اردکان_هوا_ندارد
#اردکان_آب_ندارد
#دشتی_اردکانی
#نماینده_اردکان
🇮🇷روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف شهرستان اردکان در مجلس شورای اسلامی🇮🇷
@DashtiMedia