تلاوت تحدیر قرآن - جزء 28 - iqnanews | معتز آقایی.mp3
4.33M
🔊#تلاوت تحدیر جزء بیستوهشتم
با صدای استاد معتز آقایی | رمضان المبارک ۱۴۴۴
جزء بیست و هستم قرآن کریم
http://parsquran.com/data/show_juz.php?lang=far&juz=28&user=far&tran=1
سَيِّدي مَنْ لي وَمَنْ يَرْحَمُني اِنْ لَمْ تَرْحَمْني، وَفَضْلَ مَنْ اُؤَمِّلُ اِنْ عَدِمْتُ فَضْلَكَ يَوْمَ فاقَتي وَاِلي مَنِ الْفِرارُ مِنَ الذُّنوُبِ اِذَاانْقَضي اَجَلي، سَيِّدي لا تُعَذِّبْني وَاَ نَا اَرْجوُكَ، اِلـهي حَقِّقْ رَجآئي، وَآمِنْ خَوْفي، فَاِنَّ كَثْرَةَ ذُنوُبي لا اَرْجوُ، فيها اِلاّ عَفْوَكَ.
اي آقاي من كه را دارم و چه كسي بر من رحم مي كند،اگر تو به من رحم نكني، و احسان كه را آرزو كنم،اگر احسان تو را روز بيچارگي ام نداشته باشم، و گريز از گناهان به سوي كيست،وقتي كه عمرم سرآيد؟ اي آقاي من،مرا عذاب مكن كه اميد به تو دارم،خدايا اميدم را تحقق بخش، و ترسم را ايمني ده،زيرا من در عين فراواني گناهانم اميدي جز به گذشت تو ندارم.
فرازی از دعای ابو حمزه ثمالی
#ماه_مبارک_رمضان
#مناجات
@hadi_soleymani313
🔴 دعای روز بیست و هشتم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّي فِيهِ مِنَ النَّوَافِلِ، وَ أَكْرِمْنِي فِيهِ بِإِحْضَارِ الْمَسَائِلِ، وَ قَرِّبْ فِيهِ وَسِيلَتِي إِلَيْكَ مِنْ بَيْنِ الْوَسَائِلِ، يَا مَنْ لا يَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّينَ.
🔺 خدایا بهره ام را در این ماه از مستحبات فراوان کن، و مرا با تحقق درخواستها اکرام فرما، و از میان وسایل وسیله ام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرارورزان مشغولش نسازد.
🌕 فضیلت و ثواب روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان برای روزه داران این روز طبق روایت پیامبر اکرم صل الله علیه و آله و سلم :
🌺 روز بیست و هشتم، خداوند در «جنّه الخلد» صد هزار شهر از نور براى شما بنا مى کند؛ در «جنّه المأوى» صد هزار کاخ نقرهای به شما ارزانى مى دارد؛ در «جنّه النعیم» صد هزار خانه از عنبر خاکسترى رنگ به شما عطا مى کند؛ در «جنّه الفردوس» صد هزار شهر به شما مى دهد که در هر شهرى هزار حجره است؛ در «جنّه الخلد» صد هزار منبر از مشک به شما ارزانى مى دارد که در درون هر منبرى هزار اتاق از زعفران قرار دارد و در هر اتاقى هزار تخت از مروارید و یاقوت نهاده شده که بر هر تختى همسرى از حوریان بهشتى نشسته است.
📚 امالی صدوق /مجلس دوازدهم/ص۴۹
💠 رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان:
ده برابر این نقصهایی که گفتید هم وجود دارد اما انتظار فرج یعنی همه سختیها قابل برطرف شدن است
✏️ انتظار فرج یعنی سختیها همه قابل برداشته شدن، برطرف شدن است. نه اینکه بنشینید انتظار بکشید، دل شما باید گوش به زنگ باشد. انتظار فرج یعنی انتظار برطرف شدن همهی نقصهایی که شما الان گفتید. ده برابر این هم نقص وجود دارد که شما نگفتید. انتظار فرج یعنی این، یعنی آماده بودن، فکر کردن، بنبست نپنداشتن. بنبستانگاری خیلی چیز بدی است. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
📎 #دیدار_دانشجویان
🆔 @hawzah_net
📩 رهبر انقلاب با اشاره به جنگ تبلیغاتی دشمن برای بدبین کردن ما به خود:
👈 رسانههای دشمن میگویند ملت ایران از دین و انقلاب روگردان شده اما واقعیتهای کشور برخلاف این است
✏️رسانههای جورواجور بدخواه اصرارشان این است که ثابت کنند ملت ایران از اعتقادات دینی روگردان شده، از احساسات انقلابی روگردان شده. آنها میگویند، یک دنبالههایی هم اینجا دارند، اینها هم میگویند، در فضای مجازی میگویند، در روزنامه میگویند، در حرفهای گوناگون میگویند که مردم از دین روگردان شدند. یک نفری که دچار غفلت باشد، فکر نکند، قبول میکند، باور میکند. اما یکدفعه میبینید شما شب قدر شد، جلسات امسال از پارسال پرشورتر است، تضرّع و گریه و ابتهال و حضور جوانها و اشک جوانها در این جلسات از پارسال بیشتر است، روز قدس میشود، جمعیت از پارسال فشردهتر است. 22 بهمن میشود، جمعیت دو برابر پارسال است. یعنی خلاف آنچه که او میگوید، وجود دارد، اما او وسوسهی خودش را میکند. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 دو توصیه مهم امشب رهبر انقلاب خطاب به جوانان دانشجو:
👈 قصدتان دیده شدن نباشد / شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس
✏️ قصد دانشجو دیده شدن نباشد؛ ــ ببینید این را من تأکید میکنم ــ نه شخص دانشجو نه تشکل دانشجویی اینجور نباشد که یک حرفی را بزند برای اینکه دیده بشود. این بیبرکت میکند کار را، حرف را بیبرکت میکند، بیاثر میکند و ضرر هم دارد.
✏️ در فضای مجازی غرق نشوند؛ خب حالا فضای مجازی با همهی حرفهایی که گفته میشود در کشور وجود دارد. شبکههای اجتماعی وجود دارد. بعضیها نشستهاند که از طرف فضای مجازی سیلوار، تحلیل و خبر و مطلب و مبنا به اینها داده بشود این غلط است. شما روی فضای مجازی سوار شوید، شما فضای مجازی را هدایت کنید، شما فکر و خبر و تحلیل به فضای مجازی بدهید نه به عکس. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 قانون قطعی خدا غلبه راه پیغمبران است/ پیروزی انقلاب غلبه حق بر باطل بود/ در جنگ تحمیلی همه علیه ما بودند اما پیروز شدیم
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: خدای متعال که در قرآن مکرر گفته «كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلي»؛ کتب اللّه یعنی قانون قطعی خدا است که راه پیغمبران غلبه پیدا خواهد کرد. دیگر بحثی ندارد. «إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنُوا»؛ خدا از مؤمنین دفاع خواهد کرد، در این هیچ تردیدی نیست. یا «نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً»؛ در این هیچ تردیدی وجود ندارد، این قول خدای متعال است. خود ما واقعیتها را هم دیدیم. حالا ما اینها را یک روزی از قرآن و نهجالبلاغه و صحیفهی سجادیه نقل میکردیم، اما در زندگی خودمان تصور نمیکردیم.
✏️ ما در این سن خودمان دیدیم، پیروزی انقلاب را دیدیم. این غلبهی حق بر باطل بود. کسی فکر نمیکرد، هیچکس اصلاً تصور نمیکرد. مرحوم آقای طالقانی به خود من گفت، گفت وقتی آن روزی که امام گفت شاه باید برود. ما گفتیم آقا چه حرفهایی میزند! یعنی کسی مثل آقای طالقانی! مرحوم آیتاللّه طالقانی آدم کوچکی نبود. یک مبارز عمیقِ عریقِ سابقهدارِ آنچنانی امیدوار نبود، اما شد. انقلاب پیروز شد. حادثهی عجیبی بود جنگ تحمیلی. همه علیه ما، آمریکا علیه ما، شوروی علیه ما، ناتو علیه ما، کشورهای مسلمان علیه ما، ترکیهی همسایهمان علیه ما، همه، همه. ما پیروز شدیم. در یک چنین جنگی که همه علیه ما بودند، ما پیروز شدیم. پس بنابراین تجربههای ما هم همین را نشان میدهد. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب با اشاره به طرح موضوع رفراندوم از سوی یکی از دانشجویان:
👈 مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است؟ / در قضایای گوناگون نباید با شتابزدگی برخورد کرد
✏️ حرف مردم را باید گوش بدهند، حرف مردم کجاست؟ خب مردم در همهی مسائل که حرف ندارند یا یک حرف ندارند، باید فکر کنند، مطالعه کنند، سازوکاری دارد حرف مردم، حرف مردم همینی است که الان وجود دارد یعنی یک نفر را انتخاب میکنند بعنوان رئیسجمهور این مال مردم است، یک عدهای را انتخاب میکنند بعنوان نمایندهی مجلس این حرف مردم است، حرف مردم را اینجوری میشود فهمید دیگر. حالا یکی از برادران گفت رفراندوم اگر چنانچه شما اینجوری میگفتند. اگر چنانچه از اول در همهی مسائلی که پیش میآمد رفراندوم میکردید حالا آن حساسیت روی رفراندوم وجود نداشت. کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است، مگر همهی مردمی که در رفراندم باید شرکت کنند و شرکت میکنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟ چطور میشود رفراندوم کرد؟ در مسائلی که تبلیغات میشود کرد، حرف میشود زد، از همه طرف اصلاً یک کشور را برای یک مسئله شش ماه درگیر بحث و جدل و گفتگو و دو قطبیسازی میکنند برای اینکه یک مسئلهای رفراندوم بشود. در همهی مسائل رفراندوم بکنیم؟ اینجوری نیست قضایا که اینجور ساده آدم از رویشان [بگذرد] یکی از آفتها شتابزدگی است، شتابزدگی نباید بشود. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
🖼 #دیدار_دانشجویان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 حفظ دلهای پاک
🔸 رهبر انقلاب: سعی کنید نتایج تلاش مبارک خود را در ماه رمضان، برای خود حفظ کنید. دلها را پاکیزه نگهدارید و مشغول مسائلی که شما را از خدا دور میکند، مپسندید. دلتان را مشغول یاد خدا بخواهید؛ آن را قدر بدانید و از نتایج و ثمرات آنچه که در ماه رمضان به دست آوردهاید، سعادت خود را تا آخر سال تأمین کنید.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
40.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان. ۱۴۰۲/۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔸 مقدار و مبلغ فطریه
⁉️ مقدار فطریه برای هر نفر چه مقدار است و چه چیزی باید به عنوان فطریه پرداخت شود؟
✅ مکلف باید برای خودش و کسانی که نانخور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریباً سه کیلو) گندم یا جو یا خرما یا کشمش یا برنج یا ذرت و مانند اینها به مستحق بدهد و اگر پول یکی از اینها را هم بدهد کافی است.
ضمناً مبلغ زکات فطره امسال (۱۴۰۲) به قیمت گندم برای هر نفر، «شصت هزار تومان» اعلام شده است.
📱 رسانه KHAMENEI.IR بهمناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، احکام روزهداری مطابق با فتوای حضرت آیتالله خامنهای را به مرور منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دید امیدوارانه مقام معظم رهبری به آینده ناشی از چیست؟!
🔹 چرا فتنه ۱۴۰۱، اتحاد سران طاغوت علیه ایران به نتیجه نرسید ؟
🔹 علت نگاه متفاوت ما با حضرت آقا در چیست؟
🔹 پمپاژ امید در جامعه
🎙 #استاد_راجی
🆔 eitaa.com/emame_zaman
⁉️آیا در این مملکت جای امید هست؟
☝️اگر تصور می کنید هیچ جای امیدی نیست، سراغ پدربزرگ ها بروید و پای خاطرات آنها بنشینید.
♦️از آنها بپرسید در دوران کوکی چگونه زندگی می کردند؟
🟠برای شما خواهند گفت زندگی ها متفاوت از امروز بود، در آن دوران پسران از نوجوانی مجبور بودند سر کار بروند تا خرج خودشان را دربیاورند.
دختران از نوجوانی شوهر داده می شدند و خرج شان از پدر جدا می شد چرا که تامین مخارج زندگی راحت نبود.
🗯زمستان که می شد صف های طولانی فروش نفت تشکیل می شد. بچه های نوجوان بعد از یکی دو ساعت انتظار در صف نفت، ۲۰ لیتر نفت می خریدند و به زحمت آن را به خانه می برند. زمستان بوی نفت سوخته ی بخاریهای نفتی، فضای خانه ها را پر می کرد.
🎭بازی بچه ها در کوچه های خاکی با یک توپ پلاستیکی بود یا تراندن لاستیک کهنه دوچرخه با چوب و دویدن دنبال آن.
❌خبری از مسافرت نبود، اصلا رفتن به مسافرت، جزئی از زندگی ها نبود.
⛔️بیمار شدن واقعا یک مصیبت بود چون پزشک بسیار کم بود و هزینه مراجعه به پزشک بسیار زیاد.
♻️آن روزها بسیاری رایج بود که چند خانواده در یک خانه زندگی می کردند و هر کدام یک اتاق مشرف به حیاط داشتند.
⚠️خانه ها حمام نداشت و در هر محله گرمابه عمومی بود که مردم از آنها استفاده می کردند.
🚫رستوران، استخر، باشگاه و پارک تقریباً وجود نداشت، اصلا مردم برای چنین چیزهایی نمی توانستند هزینه کنند...
🎦زندگی آن روزها واقعا مثل عکس های سیاه و سفید قدیمی بوده
🔻 مقایسه کنید وضعیت زندگی امروز را با آن دوران
🔹🔸زندگی های رنگارنگ و پر هزینه امروزی که هزینه های اصلی زندگی فرزندان تا پایان تحصیلات دانشگاه را پدر و مادر متقبل می شوند.
🏓تفریحات مختلف حقیقی و مجازی مثل پارک و سینما و رستوران و گوشی و ... جزو ثابت زندگی مردم شده.
🏬زندگی ها در خانه های مستقل با آب و برق و گاز و تلفن و فاضلاب و اینترنت می گذرد و با وسایلی که در قدیم داشتن آنها مخصوص خانواده های اعیانی بود مثل تلویزیون، یخچال، جاروبرقی، فر، مبلمان و...
❇️همه ی این تغییرات هم در همین چهل پنجاه سال اخیر رخ داده در حالیکه تحریم شده ترین کشور جهان بوده ایم و درحالیکه عده ای دائم به ما می گفتند امیدی به آینده نیست
♨️قطعا زندگی امروز بدون مشکل و چالش نیست اما آیا واقعاً در حالیکه روز به روز در حال حرکت به سمت پیشرفته تر شدن هستیم چه چیزی یا چه کسانی دوست دارند نا امیدی را به ما تزریق کنند؟
📡کدام رسانه ها هستند که هرگز جز اخبار منفی و ناامید کننده خبر دیگری به ما مخابره نمی کنند؟
🟢در زندگی مهم تر از همه ی امکانات و پیشرفت ها، داشتن امید است...زندگی کسی که خانه ای ساده دارد اما امیدوار است، بسیار شیرین تر از کسی است که در قصر زندگی می کند اما ناامید است.
✅برای امیدوار بودن دلایل زیادی وجود دارد اگر فریب بدخواهان را نخوریم.
https://eitaa.com/hadi_soleymani313
🌕توصیه ای مهم برای ایام پایانی ماه رمضان
💠آیتالله فاطمی نیا :
🔹️از اولياء الهی سينه به سينه ، يک يادگاری دارم كه عمل به آن بركات فراوانی دارد.
ماه مبارك رمضان ، اين ضيافت الهی را با يك زيارت جامعه ي كبيره به اخر برسانيد .
در اثر اين عمل اين ضيافت چنان رنگين خواهد شد كه آثارش از عقول ما خارج است و روزی به كار خواهد آمد كه آن روز هيچ چيز ديگري به كار نخواهد آمد.
🔻انتشار این پست ها حسنه جاریه هست .
#ماه_رمضان
#الوداع_ماه_ضیافت
https://eitaa.com/hadi_soleymani313
پدر نداشت. از کسی هم حساب نمی برد. مادر پیرش هم کاری نمی توانست بکند. اشک می ریخت و برای فرزندش دعا می کرد: خدایا پسرم را ببخش، عاقبت به خیرش کن. خدایا پسرم را از سربازان امام زمان (عج) قرار بده. دیگران به او می خندیدند. اما او می دانست که سلاح مومن دعاست. کاری نمی توانست بکند الا دعا. زندگی شاهرخ در غفلت و گمراهی ادامه داشت. تا اینکه دعاهای مادر پیرش اثر کرد. مسیحا نفسی آمد و از انفاس خوش او مسیر زندگی شاهرخ تغییر کرد. بهمن ۱۳۵۷ بود. شب و روز می گفت:فقط امام، فقط خمینی (ره). وقتی در تلویزیون صحبت های حضرت امام پخش می شد، با احترام می نشست. اشک می ریخت و با دل و جان گوش می کرد. می گفت: عظمت را اگر خدا بدهد، می شود خمینی. با یک عبا و عمامه آمد. اما عظمت پوشالی شاه را از بین برد.
شهید شاهرخ ضرغام
#لبیک_یا_مهدی_صاحب_الزمان
https://eitaa.com/hadi_soleymani313