هدایت شده از کانال رسمی هفتهنامه پرتو
👥 #اجتماعی_989
✍ هادی قطبی
انسان مومن انقلابی، اهل #مقاومت و اقتدار است. به تعبیر دیگر، با صلابت و نفوذ ناپذیر است. در روایتی آمده است: «مؤمن از كوه سخت تر است. از كوه كم مى شود اما از دین مؤمن چیزى كاسته نمى گردد.»
این مقاومت بیشتر در برابر جنگ روانی دشمن و نیز #جنگ_نرم معنا پیدا میکند. کسانی که اندیشه های خود را بر مبانی محکمی بنا کرده و با بهره گیری از منابع معتبر شیعی اعتقادات خود را سامان بخشیده اند، در مقابل هجمه فکری و شبیخون فرهنگی مقاوم ترند و در مقابل جنگ روانی دشمن، شایعات و فضای مجازی و مظاهر تمدن غربی خود را نمیبازند.
🔻 ادامه مطلب را در اینجا بخوانید👇
@partosokhan_ir
هدایت شده از کانال رسمی هفتهنامه پرتو
👥#اجتماعی_990
✍ هادی قطبی
#انسان ها بر اساس #باورها و ذهنیات خود #زندگی می کنند. خوش بینی و بدبینی تاثیر مستقیم در زندگی افراد دارد.
امروزه رشته "روانشناسی مثبت گرا" جزو پرطرفداراترین رشته های تحصیلی محسوب می شود و #دانشجو درطول ماه ها با جنبه های مثبت زندگی مانند شادکامی، بهزیستی و شکوفایی آشنا می شود.
این رشته تحصیلی که به #روانشناسی مثبت نیز شهرت یافته، بر نیروهای بالقوه افراد تمرکز دارد و بیشتر به جنبه های مثبت زندگی می پردازد؛ تا حل مشکلات
و کمبودهای روحی جسمی انسان ها.
برای اینکه به تغییر رفتار ها بر اساس تغییر ذهنیت ها و نوع نگاه پی ببریم....
🔻 ادامه مطلب را در اینجا بخوانید👇
@partosokhan_ir
هدایت شده از کانال رسمی هفتهنامه پرتو
👥#اجتماعی_991
✍ هادی قطبی
نگاه و ذهنیت انسان بر اساس #اطلاعات شکل می گیرد و این اطلاعات می تواند از دریچه های مختلف به ذهن انسان وارد شوند که حواس پنجگانه به ویژه چشم و گوش مبادی ورودی آن هستند.
#موسیقی، #فیلم، #داستان و حکایت، #تبلیغات محیطی و #رسانه ای همه و همه در شکل گیری اطلاعات ما نقش دارند.
این اطلاعات به دو دسته درست و غلط تقسیم بندی می شوند و همواره تاکید می شود که اطلاعات درست شناسایی و فرا گرفته شوند تا بر اساس آن، ذهنیات و تصور درستی از عالم و واقعیت داشته باشیم.
از جمله مهمترین منابع اطلاعاتی ما مسلمانان، #کتاب خداست که می تواند به عنوان مهمترین عامل تغییر نگاه در زندگی بشر محسوب شود.
در واقع یکی از ابزارهای ایجاد نگاه الهی به عالم، #قرآن شریف است؛
چراکه.......
🔻 ادامه مطلب را در اینجا بخوانید👇
@partosokhan_ir
✳️پاسخ به سوالات پرتکرار تربیتی - ۸
بچه پنج ساله ام مرا خيلي سوال پيچ ميكند. مخصوصا درباره خدا و مرگ و اينجور مسايل زياد ميپرسد. چند بار هم درباره مسايل جنسي پرسيده. چه جور بايد جوابش را بدهم؟
✅جواب:
🔸يك: پرسشگري براي كودكان نشانه سلامتي عقلي و ذهني آنهاست. نگران نباشيد.
🔸دو: سوالات چند دستهاند. شما فقط به سوالاتي كه برايش مفيد و قابل فهم است پاسخ دهيد. تاكيد ميكنيم: مفيد و قابل فهم.
🔸سه: درباره سوالاتي كه غير مفيدند يا غير قابل فهمند، از روش حواس پرتي استفاده كنيد. مانند سوالات درباره خدا و مرگ و فرشته و بهشت و... براي كودكان قابل فهم نيست. در اين مواقع يك پاسخ كلي بدهيد و فوري حواسش را پرت كنيد. مثلا اگر ميپرسد خدا كجا؟ بگوييد: مثل هوا كه همه جا هست، خدا هم هست. حالا برو اون بشقاب رو برام بيار!
🔸چهار: يك مادر بايد از كودكش باهوشتر باشد و لااقل هنرمندي به خرج دهد و براي سوالات كودك پاسخ صحيح و در عين حال قابل فهم پيدا كند و بتواند در مواقع لازم حواسش را پرت كند.
🔸پنج: سوالات جنسي را با تهديد جواب ندهيد. او يك كنجكاوي ساده دارد. جواب كلي بدهيد و مثلا اگر پرسيد بچه چجور به دنيا مياد؟ شما ميتوانيد بگوييد تو دل مامان بزرگ ميشه و تو بيمارستان به دنيا مياد. و ديگر ضرورتي ندارد بيش از اين توضيح بدهيد.
🔸شش: الحمد لله در سالهاي اخير كتابهاي خوبي در موضوعات مختلف ماورائي و غير قابل درك براي كودكان نوشته شده است. هشيار باشيم كه به بهانه تربيت جنسي، كودكان معصوم را به آموزش جنسي سوق ندهيم. قبل از كودك خودمان از محتواي ارائه شده مطلع باشيم.
🔺ذهن كودك ما خيلي ساده است و اگر صادقانه برخورد كنيم هيچ مشكلي پيش نميآيد. گاهي يك پاسخ درست، ذهن كودك را سالها بيمه ميكند.
#مشاوره
📚منتشر شده در هفته نامه پرتو سخن- ش۹۸۹ - ۹۹/۵/۲۹
@hadiqotbi
🔰عاقبت شجریان....
این متن قضاوت شخصی نیست و نگاهی است به سال های پایانی زندگی شجریان تا بدانیم برخلاف گفته شجریان، سیاست از هنر جدا نیست و چگوته سیاست تا عمق اعتقادات دینی فرد هم ارتباط دارد...
🔺شجریان در بی.بی.سی می گوید: حقیقتش من از اول هم انقلابی نبودم.
وی شجریان حتی به امام خمینی کبیر اهانت می کند و به بی بی سی می گوید: من دیدم تصنیف ایران ای سرای امید را برداشتن عکس آقای خمینی هنگامی که از هواپیما پیاده می شود گذاشته اند.اصلا من این را برای این آقا نخواندم.!
🔺شجریان با اشاره به اثر بیداد خود میگوید: بعد از ۴ سال در سال ۶۱ دیدم قول هایی که داده شدکو؟ چرا دروغ گفتند و... من هم خواندم "یاری اندر کس نمی بینم یاران چه شد"!
🔺در جریان انتخابات ریاست جمهوری درسال ۸۸ شجریان خود را در اردوگاه دشمنان تابلودار نظام خود را قرار داد. مصاحبه های شجریان با بی.بی.سی صدای آمریکا و تلویزیون استرالیا نشان داد که شجریان هیچ اعتقادی به نظام اسلامی ندارد و توهین های زیادی به نظام و امام خمینی کردند.
🔺شجریان با ورود به فعالیت های سیاسی برعلیه کشورش بسیاری از طرفدارانش را از دست داد.
🔺شجریان در سالگرد حماسه ۲۲خرداد در شبکه سی.ان.ان جلوی تلویزیون آمریکا گریه کرد و بر علیه جمهوری اسلامی مواضع تندتری اتخاذ کرد. شجریان در این مصاحبه گفت: درطول این ۳۱ سال حتی یک لحظه هم احساس شادی نکردم.
🔺دامنه گفتگوهای شجریان با رسانه های ضدانقلاب بالا می گیرد تا جایی که در شبکه اس.بی.اس استرالیا خواستار جدایی دین از سیاسیت می شود.
🔺شجریان در نامه ای به ضرغامی از او می خواهد که سرودهای انقلابی او را پخش نکنند همان سرودهایی که پول آنها را گرفته است. وی درحالی دستور عدم پخش آن آثار را می دهد که دیگر عوامل آن آثار مانند آهنگساز نظر عکس شجریان را دارند. صداوسیما نیز بخشنامه کرد از این پس هیچ یک از آثار شجریان در صداوسیما پخش نشود.
برهمین اساس کسانی که امروز میگویند که در موقع افطار بایدصدای شجریان پخش شود یا خوابند؛ یا خود را به خواب خرگوشی زده اند.اگر در کسی ذره ای علاقه به نظام اسلامی باشد حاضر نیست تا صدای شجریان منافق را سر سفره افطار بشنود.
🔺دیدار اخیر شجریان با عناصر ضدانقلاب در شبکه من و تو و بی.بی.سی نشان می دهد که شجریان با عناصر مبتذل هنری هم مانند گوگوش ارتباط نزدیکی دارد.
🔺شجریان با عکس گرفتن کنار عوامل بهایی شبکه بی بی سی نشان می دهد که هیچ اعتقادی به احکام اسلامی ندارد.
🔺ضمن احترام به تمام علاقمندان شجریان، حقیقت آنست که با حب و بغض های شخصی و هیجانات نمی توان و نباید حقیقت را انکار کرد...بازیگران، هنرمندان، بازیکنان فوتبال، شخصیت های سیاسی و حتی مذهبی نباید ملاک حق و باطل باشند که امیرالمومنین ع در جنگ جمل به شخصی که دچار تردید شده بود که حق با داماد پیامبر ص است یا همسر پیامبر ص، فرمود: "اعرف الحق تعرف اهله؛ حق را بشناس، اهلش را خواهی شناخت".
#هادی_قطبی
@hadiqotbi
✳️خود تحقيري ها از كجا آب مي خورد؟
🔺جمهوري اسلامي ايران توانمندي هاي بسيار زيادي دارد. اما يك طيف سياسي خاص با القاي «خودتحقيري حاد» همواره مردم ايران را مورد تحقير و توهين قرار مي دهند. از فضاي مجازي تا حقيقي، سخن از نمي توانيم و نداريم و نمي شود مي زنند و چشمشان به دستان كدخداست.
🔺به اين موارد دقت كنيد:
ايران، دومين كشور داراي توانايي ساخت دريچه قلب در جهان؛
- دومين كشور در درمان تالاسمي با شيوه پيوند مغز استخوان؛
- سومين توليدكننده دكل هاي انتقال برق؛
- رتبه دهم جهاني در فناوري ليزر؛
- مقام دوم جهان در زمينه توليد نانو دارو؛
- چهارمين كشور در توليد اتانول در دنيا؛
- رتبه سوم جهان در صنعت سدسازي؛
- نهمين كشور داراي چرخه كامل فناوري فضايي؛
- دومين كشور داراي فناوري توليد پهپاد رادارگريز؛
- اولين كشور توليدكننده صنعتي بيوايمپلنت؛
- چهارمين قدرت موشكي جهان؛
- جزو 10 كشور سازنده زيردريايي در جهان؛
- توليدكننده سريعترين اژدر رادارگريز در جهان؛
- داراي مولفه استراتژيك خودكفايي در بنزين؛
- پنجمين كشور برتر سازنده ربات انسان نما؛
- چهارمين كشور صاحب فناوري ساخت نيروگاه خورشيدي در جهان؛
- اولين سازنده استارتر هواپيما در غرب آسيا؛
- چهارمين قدرت دريايي جهان و…
🔺اينها تنها بخشي از توانمندي هاي غرورآفرين و افتخارآميز جمهوري اسلامي ايران است. خيلي از ما ايراني ها از اين توانمندي هاي غرورآفرين بي اطلاع هستيم؛ به قول معروف اين ويژگي هاي حيرت انگيز «به چشم مان نيامده است» ؛ علت چيست؟
🔺اين «به چشم نيامدن» دو علت اساسي دارد. علت اصلي آن در بيانيه گام دوم انقلاب توسط رهبر معظم انقلاب تشريح شد و آن فعاليت هاي تبليغي و رسانه اي دشمن است: «در طول اين چهل سال - و اكنون مانند هميشه - سياست تبليغي و رسانه اي دشمن و فعّال ترين برنامه هاي آن، مأيوس سازي مردم و حتّي مسئولان و مديران ما از آينده است....خبرهاي دروغ، تحليل هاي مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعيّت ها، پنهان كردن جلوه هاي اميدبخش، بزرگ كردن عيوب كوچك و كوچك نشان دادن يا انكار محسّنات بزرگ، برنامه هميشگي هزاران رسانه صوتي و تصويري و اينترنتي دشمنان ملّت ايران است؛ و البتّه دنباله هاي آنان در داخل كشور نيز قابل مشاهده اند كه با استفاده از آزادي ها در خدمت دشمن حركت مي كنند».
🔺و علت دوم «به چشم نيامدن» توانمندي ها و دستاوردها، تقصيرها و قصورهايي است كه در داخل كشور و در بخشي از حوزه ها مانند «اقتصاد» و همچنين برخي از صنايع از جمله «خودروسازي» رخ داده است.
تقصيرها و قصورهايي كه از اعتماد به دولت هاي خارجي زورگو و بدعهد و بي اعتمادي به جوانان نخبه، مومن و انقلابي و يقين نداشتن به وعده الهي و عافيت طلبي و فقدان خودباوري به وجود آمده است. تقصيراتي كه از جانب برخي مسئولين دلباخته غرب اتفاق افتاده است.
🔺به عنوان نمونه دكتر حسن روحاني در مقدمه كتاب «ايران و جهاني شدن»، نوشته ي محمود سريع القلم، صراحتا «توسعه» و «هويت ملي» را در مقابل هم قرار مي دهد. وي از لزوم تعادل ميان هويت و توسعه در فرآيند جهاني شدن صحبت مي كند كه قطعا عزت و استقلال از مولفه هاي هويتي انقلاب اسلامي است.
صرف نظر از اين ديدگاه مبنايي، به اعتقاد آقاي روحاني، يكي از عوامل عدم رشد و توسعه كشور ايران، ديدگاه بدبينانه به دنياي غرب است! وي در كتاب «امنيت ملي و ديپلماسي هسته اي» مي گويد: «به دليل عدم اعتماد و اطمينان و بدبيني به غرب در مسائل بين المللي برخي تصميمات اخير با از دست رفتن فرصت اتخاذ شده است. در ماجراي هسته اي گزارش اطلاعات كارشناسي به صورت ناقص به مسئولين رده بالا «و بي اعتمادي به غرب و سازمان هاي بين المللي» همواره مشكل آفرين بود»(امنيت ملي و ديپلماسي هسته اي، ص58.)
وي در جايي ديگر ضمن خدشه در گفتمان امام و رهبري تصريح مي كند: «عده اي توهم زده شده اند كه معتقدند سيستم هاي فكري دنياي غرب در حال رسيدن به بن بست هستند. متأسفانه گاهي در كشور، توهمات مبناي تصميم گيري قرار مي گيرد. مثلا اين تفكر كه غرب به فروپاشي كامل رسيده. نظرات علمي، اقتصادي و سياسي غرب به بن بست رسيده و خود آنها هم فهميده اند راهي ندارند و راه نجات را ايران و انديشه هاي اسلامي معرفي مي كنند».(همان، ص77.)
🔺آري؛ عدم خودباوري برخي مسئولين به خصوص در دولت دهم و يازدهم از همين جاها آب مي خورد. از عدم اعتقاد به گفتمان امام و انقلاب، از عدم اعتقاد به گفتمان اسلامي _ ايراني پيشرفت، از عدم اعتقاد به گفتمان استقلال و مقاومت، عدم اعتقاد به نه شرقي نه غربي جمهوري اسلامي. از همين رو ضروري است صاحب نظران و مبلغين گفتمان انقلاب اسلامي قبل از هر اقدامي، به تبيين مباني فكري انقلاب اسلامي بپردازند.
📚منتشر شده در هفته نامه پرتو سخن - ش۹۹۶ - ۹۹/۷/۱۶
@hadiqotbi
✳️عنوان«فقيه نوانديش» پس از صانعي به علوي بروجردي رسيد!
🔺علوي بروجردي در گفتگو با اكو ايران: «اسلام نيامده است كه علم بياورد...نيامده اقتصاد بياورد.... اقتصاد اسلاميهم يك شوخي است». وي در جايي ديگر گفته بود: « اقتصاد علم است. حتي من گاهي گفته ام با تعبير «اقتصاد اسلامي» مخالفم... اين تعابير رايج «بانك اسلامي» و «بانك ربوي» هم صحيح نيست. بانك هويت خاص خودش را دارد و از بيرون هم آمده است. نوعي معامله جديد است.»
🔺حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسين خسروپناه در يادداشتي كوتاه درباره اين اظهارات نوشت: «برخي از اهل فقه بر اين باورند كه نبايد بانك هاي كشور را ربوي دانست، با اين توجيه كه اقتصاد علم است و اسلامي بردار نيست. عرض بنده اين است كه اقتصاد تنها علم نيست، بلكه در همه مكاتب دنيا ساحت اقتصاد عبارت از مكتب اقتصاد و ساحت ديگر حقوق اقتصادي است و اين مطلب كه بين علم اقتصاد و مكتب اقتصاد فرق است، اجماع جهاني دارد. شهيد صدر هم در اقتصادنا نيم قرن پيش گفته است اقتصاد اسلامي را نبايد مطلقاً نفي كرد، بلكه مكتب اقتصاد اسلامي داريم، همچنان كه مكتب اقتصاد ليبراليستي و سوسياليستي در جهان وجود دارد، البته با گرايش هاي مختلف، اما علم اقتصاد عبارت از فرمول هاي رياضي وار است كه با اقتصاد سنجي همراه است. فقه هم در ساحت حقوق اقتصادي و مكتب اقتصادي دخالت مي كند، نه علم اقتصاد. نكته ديگر اگر هم مشكل ربوي بودن بانكي كشور را با حيله هاي شرعي حل كنيم، كاركرد بيمارگونه بانك ها را نمي توان انكار كرد».
🔺گويي رسالت فقاهت نو انديش پس از صانعي به علوي بروجردي رسيده است! ناگفته نماند: چندي پيش رايزن اقتصادي سفارت انگليس به قم آمده بود و علاوه بر استاندار با برخي شخصيت ها نيز ديدار داشت. يكي از آنان علوي بروجردي بود كه البته پس از افشاي اين خبر در كانال هاي حوزوي، وي اين ديدار را لغو كرد و اعلام كرد كه فرصت ملاقات نداشته است.
📚منتشر شده در هفته نامه پرتو سخن - ش ۹۹۶ - ۹۹/۷/۱۶
@hadiqotbi
✳️روحانيت فقط قرآن و حديث بخوانند!
🔺محمدرضا زائري در توئيتي نوشته است: «آرزو دارم زنده باشم و روزي را ببينم كه در جمهوري اسلامي وزير راه فقط راجع به جاده ها حرف بزند و رييس راهنمايي و رانندگي درباره سرعت مجاز صحبت كند و فرمانده سپاه از مقاومت و بازدارندگي سخن بگويد و دادستان فقط پيرامون قوانين حقوقي و جزايي مصاحبه كند، روحانيت هم حديث و قرآن بخوانند!»
🔺گذشته از احكام اجتماعي و سياسي اسلام مثل امر به معروف و نهي از منكر و جهاد و اقتصاد و... كه هيچكدام از ديگري جدا نيست و به فرموده حضرت امام «اسلام تمامش سياست است» و نيز سيره علمي و عملي پيامبر اكرم(ص) و اميرالمومنين(ع) و ساير معصومين(ع)، بايد به خود ايشان گفت: «لم تقولون مالا تفعلون»! خودتان چرا به همين سخن عمل نكرده ايد و در سخنراني و مصاحبه ها و مقالات و كتاب هايتان درباره همه چيز و همه كس در مسائل سياسي و اجتماعي و فرهنگي و تربيتي شرق و غرب عالم نظر داده ايد؟ شما فعال مطبوعاتي هستيد! هرچند به خاطر توهين به حضرت امام در نشريه تان مجرم شناخته و محبوس شديد! يادتان نرفته كه سال گذشته قبل از انتخابات مجلس، با كليپ دشمن شادكنتان، شركت نكردن در انتخابات را بهترين راه براي نشان دادن اعتراضات دانسته بوديد!
🔺آرزوي حسن عاقبت دارم....آقا ميري كجايي؟!
📚منتشر شده در هفته نامه پرتو سخن - ش ۹۹۶ - ۹۹/۷/۱۶
@hadiqotbi
✳️حاكميت هم عذر خواهي كند!
🔺جهانبخش خانجاني (عضو مركزيت حزب اشرافي كارگزاران) با بيان اينكه نبايد مشكلات كشور را بر دوش يك جناح بيندازيم، گفت: همه ما و كل حاكميت بايد از مردم عذرخواهي كنيم كه نتوانسته ايم وعده هاي نظام و انقلاب را محقق كنيم.(خبرگزاري ايسنا، 09/07/1399)
🔺ايشان و همكفرانشان فراموش كرده اند كه رهبري معظم انقلاب بارها به طور مخفي و علني، مسئولان دولتي و غير دولتي را به رعايت قانون و خط قرمزها توصيه كرده اند. اين امر نيز اختصاص به يك دولت خاص نداشته و اصلاح طلب و اصول گرا و اعتدال و مستقل و... را در بر ميگرفته است. ولي كو گوش شنوا؟! در مواردي تصريح فرمودند: «ده صد بار گفته ام كه به آمريكا نمي شود اعتماد كرد»(بيانات در ديدار كارگران1395/02/08) همچنين فرمودند: «من اگر يك وقتي توي نماز جمعه يك حرفي مي زنم، ...حرف خصوصي، پيغام خصوصي، نصيحتِ لازم انجام مي گيرد، وقتي انسان ناچار مي شود، يك حرفي را مي آورد در علن بيان مي كند.»(خطبه هاي نماز جمعه، 06/08/1388)
🔺امثال آقاي موسوي خوئيني ها بايد دقيقا روشن كنند در زماني كه شانزده سال امثال او و همفكرانشان بر سر كار بوده اند، و به گفتمان رهبري در زمينه هاي مختلف سياست و فرهنگ و اقتصاد توجه نكرده اند و اكنون چوبش را ميخورند، چرا بايد توپ را در زمين رهبري و حاكميت بيندازند؟!
🔺خوارج نهروان هم وقتي گوش شان به هشدارها و نصيحت هاي امير مومنان (ع) بدهكار نبود، گفتند يا علي! ما اشتباه كرديم و توبه مي كنيم؛ تو هم بايد توبه بكني و كساني كه قبول حكميت را به آن حضرت تحميل كرده بودند نيز به اين مخالفان پيوستند. سياست هاي خودشان را گناه كبيره خواندند و با پررويي تمام گفتند كه ما از آن توبه كرديم و علي هم بايد توبه كند. امام سخن اين گروه را نپذيرفت و با آيات قرآني با آنان محاجه كرد. اين عده بعد ها "خوارج" يا "مارقين" لقب گرفتند و تبديل به يكي از اصلي ترين دشمنان اميرالمؤمنين شدند. امام (ع) اين خشك مقدسان را در جنگ نهروان ريشه كن كرد، اما افكار آنها همواره در تاريخ باقي ماند.
📚منتشر شده در هفته نامه پرتو سخن - ش ۹۹۶- ۹۹/۷/۱۶.
@hadiqotbi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات شهر اوکلند ایالت کالیفرنیا با شعار:
«Death to America»
یعنی مرگ بر آمریکا!
ایران اولین کشور، و اکنون بعد از ۴۱ سال، خود آمریکا به این شعار رسیده است....چه کسی باور می کرد؟!
#افول_آمریکا
@hadiqotbi
✳️درحاشيه نفي اقتصاد اسلامي توسط برخي افراد مطرح مي شود؛
🔰ماهيت و تعـريف عـلوم انسانـي اسلامـي
🔺اخيرا پيش با نفي علم اقتصاد اسلامي، نسبت به اسلامي شدن علوم انساني ترديد افكني شد. از آنجا كه يكي از چالش هاي مهم در مباحث مربوط به علوم انساني، عدم شفافيت در تعاريف و روشن نبودن معاني مورد اراده آن هاست، ضروري است براي آگاهي همگان نگاهي به اهداف و معاني مربوط به علوم انساني اسلامي داشته باشيم. اين نوشتار برگرفته از پيشگفتار كتاب «مباني علوم انساني اسلامي از ديدگاه آيت الله مصباح يزدي» است كه توسط جمعي از نويسندگان به رشته تحرير در آمده است.
متن کامل مقاله:
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=996&Category=373#217802
@hadiqotbi
✳️درحاشيه نفي اقتصاد اسلامي توسط برخي افراد مطرح مي شود؛
🔰ماهيت و تعـريف عـلوم انسانـي اسلامـي
🔺اخيرا پيش با نفي علم اقتصاد اسلامي، نسبت به اسلامي شدن علوم انساني ترديد افكني شد. از آنجا كه يكي از چالش هاي مهم در مباحث مربوط به علوم انساني، عدم شفافيت در تعاريف و روشن نبودن معاني مورد اراده آن هاست، ضروري است براي آگاهي همگان نگاهي به اهداف و معاني مربوط به علوم انساني اسلامي داشته باشيم. اين نوشتار برگرفته از پيشگفتار كتاب «مباني علوم انساني اسلامي از ديدگاه آيت الله مصباح يزدي» است كه توسط جمعي از نويسندگان به رشته تحرير در آمده است.
📚متن کامل مقاله:👇
http://partosokhan.ir/page.asp?Number=996&Category=373#217802
@hadiqotbi