🔶 من مرد این کار نیستم!
🔹استاد حسن رمضانی:
استاد حسن زاده (ره) نقل می فرمودند که استاد ایشان، مرحوم شیخ محمد تقی آملی زمانی که می خواستند از نجف به ایران بیایند، استاد ایشان که گمان می کنم مرحوم کمپانی باشند، برای ایشان اجازه اجتهاد نوشتند و تصدیق کردند که ایشان مجتهد اند و تقلید برای ایشان جایز نیست. ایشان حیا کرده و خجالت کشیدند که دست ایشان را پس بزنند و علیرغم میل باطنی شان، آن را گرفتند. پس از آنکه به خانه آمدند، در حالی که اجازه نامه را در دست داشتند، خطاب به خود گفتند: اینکه این اجازه نامه را نوشته اند، از سه حال خارج نیست؛ اگر برای من نوشته اند که من خودم را می شناسم و اگر مجتهد باشم نیازی به آن ندارم! اگر برای مردم نوشته اند که بدانند که به چه کسی مراجعه کنند، پس چرا به من داده اند؟! و اگر به من داده اند که آن را به مردم نشان دهم و به آن ها بگویم که آی مردم من اینم و به من مراجعه کنید و مردم مرا حلوا حلوا کنند، من مرد این کار نیستم و این عمل هیچ فائده ای معقولی ندارد. لذا اجازه نامه را پاره کرد و دور ریخت! فرد مخلص اینچنین است!
#ملا_محمد_تقی_آملی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔹همایش ملی علامه ذوالفنون حسن حسن زاده آملی(ره)
📆زمان چهارشنبه ۱۹ مهر ماه
⏰ ساعت ۹ الی ۱۲
🔻مکان قم چهار راه شهدا _سالن همایش های غدیر
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 حامیان فرقه ضاله بهائیت افرادی مسألهدار هستند
🔹استاد حسن رمضانی:
بهائیت مانند مسیح و یهود یا زرتشت، دین نیست و اصالت ندارد؛ بنابراین احترام ویژهای که برای ادیان الهی قائل هستیم، برای معتقدان به این فرقه ضاله قائل نیستیم.
افراد حامی بهائیت و فعالان در این مسیر بیشبهه و بدون جرم و خطا نیستند؛ اینها که به صورت معمول آلوده هستند خلاف امنیت و مصالح عمومی گام بر میدارند.
📎 ادامه گفتوگو را در اینجا بخوانید؛
🌐https://rasanews.ir/0037Ny
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
May 11
May 11
بسمه تعالی
حوادث و جنایاتی که در این روز ها و شب ها بر بشریت می گذرد مایه ننگ هر انسان شرافتمند و آزاده است؛ از این رو امروز را از درس گفتن و درس شنیدن دست کشیده و دست به درگاه خداوند متعالی دراز می کنیم و از او برای سکوت در برابر این جنایات طلب عفو و بخشش نموده و جزای دردناک ستمکاران بی وجدان را خواهانیم.
حسن رمضانی
۲۶مهر۱۴۰۲
#بیانیه
#غزه
#بیمارستان_المعمداني
#مرگ_بر_اسرائیل
🔶 ما آن شهامت و شجاعت حاج اقا روح الله را نداریم!
🔹استاد حسن رمضانی:
یکی از دوستان بنده که الآن در مشهد هستند از قول مرحوم آیت الله میرزا جواد تبریزی مطلبی را نقل کردند. جریان این بود که اقای شرفی می گفت: یک روز درس آشیخ جواد که تمام شد من و چند نفر دیگر از همدرسی ها در معیت ایشان آمدیم تا در منزل ایشان. رفتیم داخل و نشستیم و گعده ای شکل گرفت. آیت الله میرزا جواد تبریزی فرمودند «نظیر این گعده و جلسه را که شما با من دارید ما و جمعی از دوستان همدرس با آیت الله خویی داشتیم. در آن گعده، صحبت از انقلاب ایران پیش آمد. حضرت آقای خویی به این مناسبت صریحا فرمود: راستش ما آن شهامت و شجاعت حاج اقا روح الله را نداریم!».
(حدیث سهر، ص ۲۲۴)
#امام_خمینی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
مجرم کسی است که ....mp3
1.13M
🎧 مجرم کسی است که ...
🎙 استاد حسن رمضانی
#پادکست
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 خوابی درباره علامه طباطبائی
🔹استاد حسن رمضانی:
شبی در عالم رویا به محضر علاّمه تشرّف پیدا کرده بودم، دیدم آن جناب با لباسی سرا پا سفید بهگونهای نشستهاند که کف پای ایشان به خوبی دیده میشود. همانگونه که مشغول تماشای ایشان بودم، متوجّه شدم کف پای ایشان بسیار لطیف، پاک و تمیز است. با خود گفتم خیلی عجیب است! کف پا که در تماس با زمین است، این قدر لطیف و تمیز؟!
از خواب که بیدار شدم در آنچه در خواب دیده بودم تامّل کردم، خصوصاً کف پای ایشان که بسیار لطیف و تمیز بود. تاویلی که در بارۀ آن به نظر رسید این بود که کف پا، کنایه از جهت ارتباط انسان با کثرات خلقی است، و پاکی و لطافت کفِ پای علاّمه، کنایه از این است که ایشان در ارتباط با کثرات خلقی از آنها هیچ متاثّر نشد و کدورت پیدا نکرد.
(حدیث سهر، ص٢٣٨)
#علامه_طباطبائی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔸 همایش ملی فلسفه معنویت؛ با تاکید بر آراء علامه حسن زاده آملی(ره)
➖ همزمان با سالروز جهانی فلسفه
🔰 پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با مشارکت نهادهای علمی و فرهنگی کشور برگزار می کند:
🎙با سخنرانی حضرات آیات و اساتید گرانقدر:
💢 علی اکبـر رشاد
💢 حسن رمضانــی
💢 رضا رمضانی گیلانی
💢 رضا مختاری
📆 چهارشنبه یکم آذر ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۸
🏢 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔍 مشروح خبر و جزئیات همایش👇
🌐 iict.ac.ir/fmanaviat
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
ارکان شکر.mp3
1.67M
🎧 ارکان شکر
🎙 استاد حسن رمضانی
#پادکست
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
فلسفه معنویت؛ آیت الله حسن رمضانی.mp3
10.28M
✅ سخنان استاد حسن رمضانی
💠 در همایش ملی فلسفه معنویت با تأکید بر آرای علامه حسن زادۀ آملی
🗒1402/ 09/ 01
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔶 کذلِكَ يُتِم ُّنِعمتَه عَلَيْكم
🔹استاد حسن رمضانی:
در روز دوشنبه ۲۲ مهر ماه سال ۱۳۷۰ به خدمت حضرت استاد حسن زاده (ره) تشرف حاصل کردیم تا درباره درس مصباحالانس و زمان و مکانش صحبت شود. ایشان فرمودند حالم سخت دگرگون است و از این خوف دارم که درس را شروع کنیم و خدای نکرده نتوانیم پیش ببریم و بعدا بیفتیم و کارهای دیگر هم از دستمان گرفته شود. لذا بهتر است قبل از هر چیز استخاره بگیریم. عرضه داشتیم در کار خیر چه حاجت به استخاره؟ فرمودند: بله! اما من از طرف خودم خاطرم جمع نیست. به هر حال بنا بر استخاره گذاشته شد که آن هم به خود ما موکول شد و بنا شد ما استخاره بگیریم و سپس ایشان را در جریان نتیجه آن قرار دهیم.
شب آن روز وقتی که به منزل آمدم، پس از دو رکعت نماز با دنیایی از امید به طرف قرآن کریم رفتم و آن را به نیت استخاره گشودم که با این آیه مواجه شدم: «کذلِكَ يُتِم ُّنِعمتَه عَلَيْكم لَعلَّكم تُسلِمون»؛ و خداوند اینگونه نعمتش را بر شما تمام میکند، باشد که تسلیم شوید.
با دیدن این آیه شوق و شعف زائد الوصفی وجودم را فراگرفت و آن شب را تا به صبح غرق در سرور و شادمانی بودم. فردای آن شب به خدمت حضرت استاد مشرف شده و نتیجه استخاره را عرضه داشتم. و ایشان هم با حال خوشی تسلیم شدند و اینگونه و بدین ترتیب برای بار دوم درس مصباحالانس را برای ما و سایر مشتاقان شروع کردند، ولی حیف و صد حیف که به خاطر عروض برخی عوارض، این دوره به پایان نرسید و درس همچنان نا تمام ماند.
(حدیث سهر، ص۵۲۷)
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
شفاعت ریشه در اطاعت دارد.mp3
1.38M
🎧 شفاعت ریشه در اطاعت دارد
🎙 استاد حسن رمضانی
#پادکست
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
هدایت شده از عارفانه
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ کلیپ اختصاصی| مکاشفات سالک مجذوب «مرحوم حیدرآقا معجزه» در مجلس درس عارف بالله «آیتالله محمدعلی شاه آبادی» (استاد عرفان امام خمینی)، در بیان جناب «استاد حسن رمضانی»
@Arefane | عارفانه
🔶 این ها تمام نخود و کشمش اند!
🔹استاد حسن رمضانی:
یکی از کرامات آقای معجزه این بود که اگر در یک جایی گیر می کردند و به آب نیاز داشتند، برای رفع عطش یا گرفتن وضو هر چه را که در دست داشتند فشار می دادند و از آن به اندازه رفع عطش یا برای وضو، آب می چکید.
گاهی هم از درون افراد خبر می دادند.
یک روز با آقای وزیری داشتیم به طرف منزل ایشان می رفتیم. بین راه من به ایشان گفتم: شاگردان مرحوم میرزا مهدی اصفهانی، وقتی که می خواستند به محضر ایشان بروند می گفتند: می رویم که از ایشان نخود و کشمش بگیریم و گاهی هم با ایشان شوخی می کردند و می گفتند: آقا به ما نخود و کشمش بدهید! و مرادشان از نخود و کشمش معارف و مطالب الهی بود. حالا ما هم داریم می رویم خدمت آقای معجزه تا از ایشان نخود و کشمش بگیریم. همان روز که بر ایشان وارد شدیم و نشستیم و ایشان مطالبی را از مسایل عرفانی بیان کردند، فرمودند: این ها تمام نخود و کشمش اند!
(حدیث سهر، ص۴۳۴)
#حیدر_معجزه_تهرانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
🔶 إِنَّكَ ميِّتٌ وَ إِنهُم ميِّتُون
🔹استاد حسن رمضانی:
آیت الله جوادی آملی فرمودند که در درس آیت الله اراکی شرکت میکردم. موضوع،نماز جمعه بود و اینکه شرط آن حضور امام است.آیت الله اراکی، امام را به امام معصوم معنا میکردند که اگر امام معصوم،نماز جمعه را اقامه کرد،نماز جمعه واجب است.اما آیت الله جوادی اشکال میکنند که مراد از امام،امام معصوم نیست بلکه امام کسی است که با شرایط مربوط،نماز جمعه را اقامه کند که در اینصورت نماز جمعه واجب می شود لذا خودشان در هر جایی که باشند اگر نماز جمعه با شرایط خودش اقامه شود ایشان هم در آن شرکت میکنند.
بعد از اشکال و جواب،بحث خاتمه یافت اما بعد از درس عده ای از شاگردان طرفدار آیت الله جوادی آملی و عده ای هم به طرفداری از مرحوم آیت الله اراکی به بحث میپردازند و آیت الله جوادی آملی هم درگیر بحث می شوند،که کار کم کم به مجادله می کشد و مجادله در ایشان ایجاد کدورت میکند و این کدورت تا شب، حتی موقع خواب هم ادامه پیدا میکند.
ایشان فرمودند:«در همان حین که در بستر بودم دیدم که آیت الله اراکی در مقابل من حضور پیدا کردند و خطاب به من فرمود:«إِنَّكَ ميِّتٌ وَ إِنهُم ميِّتُون». یعنی مرگ در پیش داری،تو میمیری آن ها هم میمیرند،آیا به فکر مسائل بعد از مرگ هستید که اینگونه مجادله میکنید؟».
آیت الله جوادی فرمودند:«من آن زمان متوجه شدم اینگونه جدال ها، کار مطلوبی نیست،لذا از آن زمان به بعد تصمیم گرفتم که دور از هرگونه جنجال و مجادله نظر خود را مطرح کنم،اگر پذیرفتند که خوب و اگر نپذیرفتند من بحث را ادامه نمیدهم.
(حدیث سهر، ص۳۹۶)
#آیت_الله_جوادی_آملی
@hadisesahar
هدایت شده از آنتی سکولار
🔻نمیشود اصل حقیقت را زیرِ سؤال بُرد
⭕️ تئوری جدایی دین از سیاست، نظریۀ فاسدی است؛ چرا که دین ما دینی اجتماعی است، دینی است که تمام شئون زندگی فردی و اجتماعی انسانها را تحت پوشش قرار میدهد، دینی که بخواهد در مورد بخشی از شئون زندگی بشر ساکت باشد و حرفی نداشته باشد، نمیتواند یک دین جامع و کامل باشد.
‼️ متأسفانه برخی میگویند که دین نباید در سیاست دخالت کند، آن هم ناظر به مشکلاتی که پیش آمده و به اقتضائات انقلاب و نهضت عمل نشده و یا در برخی از جاها کمکاری شده است، این را بهانه میکنند برای این که بگویند دخالت دین در سیاست از اساس غلط است!
‼️ باید به اینها گفت، شما بیایید اصل را درست در نظر بگیرید و به اقتضائاتی که لازم است عمل کنید، کمکاریها را جبران کنید و انحرافات را اصلاح کنید، نه این که اصل و اساس این "حقیقت" را زیر سؤال ببرید!
🎙آیت الله حسن رمضانی؛استاد درس خارج حوزه علمیه
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
🔶 فلسفه ای که عین عقل و عقلانیت باشد پشیمانی ندارد
🔹استاد رمضانی و استاد حشمت پور در گفتوگویی با رسا به تبیین جایگاه علم فلسفه و ضرورت استفاده از آن در فهم معارف پرداختند.
لینک گفتگو:
https://rasanews.ir/0038lm
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🏴 بلند شو علمدار ... علم رو بلند کن ...
🚩 به یاد شهدای مظلوم کرمان
#ما_ملت_شهادتیم
@hadisesahar
هدایت شده از مدرسه مجازی آوای توحید
موسسه آوای توحید برگزار میکند:
دوره #فرهنگ_عمومی براساس کتاب گلستان سعدی با تدریس : آیت الله حسن رمضانی (به صورت حضوری و آنلاین )
جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام ارسال کنید
@ava122
🔘کانال مدرسه حضوری آوای توحید_قم
https://eitaa.com/joinchat/450428940C1fd79f6416
هدایت شده از احمد ملکی
#دوره #آنلاین
💢 دوره بایدها و نبایدهای تحصیل در علوم عقلی اسلامی
✅ با دعوت از اساتید تراز اول حکمت و معرفت اسلامی
💠 مزایای شرکت در دوره:
1. برگزاری آنلاین و رایگان؛
2. صدور گواهی پایان دوره؛
3. راهیابی به دوره های پیشرفتۀ بعدی؛
4. امکان طرح پرسش در فضای مجازی از اساتید.
🗓 مهلت ثبت نام تا 18 بهمن
✏️ ثبت نام از طریق:
🆔 @Imam_110
📱 ۰۹۹۱۹۵۳۸۹۴۹
⏱ زمان برگزاری: از 19 بهمن تا 25 اسفند (پنج شنبه ها و جمعه ها، هر روز 60 دقیقه)
👈 جهت دریافت اطلاعات بیشتر به کانال موسّسه مراجعه فرمایید:
@Imam_Ali_11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مهم ترین راه #سعادت در دنیا و آخرت
✅ توضیح استاد رمضانی
✳️ شرح گلستان سعدی
♦️ ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار اند...
📌کانال دوره های مجازی آوای توحید :
https://eitaa.com/joinchat/3576430603Cf4a92fc96a
خواجه نصیر الدین طوسی.pdf
7.97M
🔷 مصاحبه استاد حسن رمضانی پیرامون خواجه نصیر الدین طوسی
🔸انتشار به مناسبت ۵ اسفند، روز گرامیداشت خواجه نصیر الدین طوسی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar
#نشست_چهارم #حضوری_و_مجازی
📣 بایدها و نبایدهای تحصیل در علوم عقلی اسلامی
💢 مؤسسه پژوهشی امام علی (ع) برگزار میکند:
❇️ کارشناس:
حضرت آیت الله #حسن_رمضانی_خراسانی
شاگرد برجسته #علامه_حسن_زادۀ_آملی و استاد عالی علوم عقلی حوزه علمیه قم
❇️ دبیر علمی:
حضرت حجت الاسلام و المسلمین #وحید_واحد_جوان
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
🗓 زمان: چهار شنبه 09/ 12/ 1402 ساعت 19
👈 مکان: قم، خیابان باجک، کوچه10، روبه روی درمانگاه فرجاد، مجمع عالی حکمت، سالن همایش.
✅ شرکت آنلاین در نشست از طریق
کانال مؤسسه پژوهشی امام علی (ع) در ایتا: @Imam_Ali_11
💠 موسسه پژوهشی امام علی علیه السلام
🌐 ایتا | کانال پشتیبان | تلگرام | آپارات
🔶 آشنایی با کتاب «گام نخستین»
🔹گام نخستین، از اولین آثار مکتوب استاد حسن رمضانی است که در چندین فراز مقوله تقوا و خودسازی را کاویده است.
مولف با قلمی روان، خواننده را در مسیر پر فراز و فرود خودسازی یاری داده و دستگیر او در پیچ و خم های این راه مهم و سرنوشت ساز است.
مطالعه این اثر، می تواند پیشنهاد مناسبی برای روز ها و شب های ماه مبارک رمضان باشد.
حدیث سهر
🔶 آشنایی با کتاب «گام نخستین» 🔹گام نخستین، از اولین آثار مکتوب استاد حسن رمضانی است که در چندین فرا
🔹پیش گفتار:
قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی و برقراری حکومت دینی در ایران انحراف ملموس و خطرناکی در تفکر و عقاید امّت مسلمان پدید آمده بود که باعث دوری آنان از اسلام راستین و نیز عقب ماندگی ایشان از مسائل اجتماعی و سیاسی گشته بود؛ و آن چیزی نبود جز محدود کردن اسلام در پاره ای از دستور های اخلاقی و عبادات ،فردی که با لطف و عنایت خاص پروردگار و همت والای روشنگر ،قرن حضرت آيت الله العظمی امام خمینی انحراف یاد شده از دامان جامعه اسلامی رخت بربست و اسلام از زندان تاریک اوهام و زوایای خانه ها آزاد گشت و به میدان سیاست و حکومت گام نهاد - لله الحمد وله المنّة.
اکنون که سالیانی از پیروزی و تحقق انقلاب اسلامی می گذرد، کم کم انحراف دیگری در حال شکل گیری و رخ نمودن است که اگر در مقابل آن اقدامی جدّی و همه جانبه صورت نگیرد میرود تا اسلام را به زندان دیگری بکشاند که به مراتب وحشتناکتر از سابق است؛ و این انحراف محصور کردن اسلام در پاره ای از مسائل شعارگونه سیاسی و برخی قوانین و مقررات خشک اجتماعی است که نتیجه آن دوری مردم از مسائل مهم اخلاقی و ارزش های والای معنوی است و متأسفانه روز به روز در حال قوت گرفتن است. بی شک همانگونه که طرز تفکر نخست انحراف از اسلام راستین و محکوم به تفریط بود؛ این طرز تفکر نیز انحراف و محکوم به افراط است؛ زیرا دین مبین اسلام دینی است جامع و کامل دارای ابعاد مختلف فردی اجتماعی، سیاسی، اخلاقی، عبادی، علمی و عملی و انسان هنگامی می تواند ادعا کند به اسلام تمسک کرده است که در تمام ابعاد زندگی، دستور های اسلام را نصب العین خویش قرار داده و به تک تک آنها چه در صحنه سیاست و امور اجتماعی و چه در بعد اخلاق و امور معنوی عملاً ملتزم باشد. بنابراین این که اکنون در بعضی از موارد دیده می شود زشتی برخی از گناهان از میان رفته و بسیاری از مردم در برابر مسائل اخلاقی و ارزش های معنوی حساسیت خود را از دست داده اند و در عین حال خود را مسلمان دو آتشه می پندارند انحراف بزرگی است که باید از عواقب وخیم آن به خدا پناه برد.
به هر حال کتاب حاضر حرکتی هر چند ضعیف در مسیر احیا و ابقای روح تقوا و پرهیزکاری و دورسازی مردم از گناهان و مفاسد اخلاقی است. به امید آن که این خدمت ناچیز مقبول درگاه حضرت حق واقع شود و جامعه اسلامی را در رسیدن به اهداف اسلامی و کسب ارزش های الهی و تقوا یاری کند. ﴿ وَمَا ذَلِكَ عَلَى اللهِ بِعَزِيزِ).
قم - حسن رمضانی
۱۵ دی ۱۳۷۴ / ۱۳ شعبان ۱۴۱۶
May 11
🔶 رابطه اعمال انسان با شخصیت وی
🔹استاد حسن رمضانی:
گریختن عاصی از جهنم به مثابه فرار او از خود است و امتناع او از دخول در آتش به منزله امتناع از قبول خویش است. او هرگاه توانست از خود بگریزد و خودش، خودش نباشد می تواند از جهنم بگریزد و از دخول در آتش امتناع ورزد. آیا انسان می تواند از خویش بگریزد و خودش، خودش نباشد؟ بی شک نه، بنابراین همان گونه که گریختن از خود ممکن نیست و معنا ندارد امتناع انسان گنه کاراز دخول در جهنم نیز بی معنا و غیر ممکن است. یکی از اساتید ما (ره) نقل می فرمود:
در زمان حکومت ننگین پهلوی روزی در تهران کنار خیابان منتظر آمدن وسیله نقلیه بودم از دور دیدم درشکه ای در حالی که شعله های آتش از آن زبانه می کشد به من نزدیک می شود. خیلی تعجب کردم. وقتی که خوب نزدیک آمد دیدم از آتش خبری نیست، تعجبم بیشتر شد. خوب که دقت کردم دیدم در عقب در شکه سه نفر نشسته اند دو نفر مرد و یک نفر زن بی حجاب که در میان آن دو مرد با وضعی بسیار زننده نشسته بود. آن زمان بود که متوجه شدم آتشی که در ابتدا از دور دیدم مربوط به چه بوده است.
و نیز جناب ایشان نقل فرمودند:
در مسجد جامع تهران پای صحبت مرحوم حاج آقا جمال اصفهانی رضوان الله تعالی علیه نشسته بودم وقتی که ایشان مشغول صحبت و وعظ بودند دیدم از دهان مبارکشان نور خارج می شود.
(گام نخستین، ص۶۹)
#استاد_حسن_رمضانی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
https://eitaa.com/hadisesahar