🌻 ۵- تعویذی که سیّد بن طاووس در اقبال الاعمال از رسول خدا صلی الله علیه و آله روايت كرده است:
▪️بسمِ الله الرّحمنِ الرَّحيمِ، بِسمِ اللّه خَيرِ الْأَسماءِ، بِسمِ اللّه رَبِّ الاخِرَةِ وَ الأُولى، وَ رَبِّ الارضِ وَ السّماءِ، الَّذِی لا يَضُرُّ مَعَ اسمِهِ كَيدُ الأَعداءِ، وَ بِها تُدفَعُ كُلُّ الأَسواءِ، وَ بِالقِسَمِ بِها يَكفِی مَنِ استَكْفى.اللّهُمَّ انتَ رَبُّ كُلِّ شَیءٍ وَ خالِقُهُ، وَ بارِئُ كُلِّ مَخْلُوقٍ وَ رازِقُهُ، وَ مُحصِي كُلِّ شَیءٍ وَ عالِمُهُ، وَ كافی كُلِّ جَبَّارٍ وَ قاصِمُهُ، وَ مُعينُ كُلِّ مُتَوَكِّلٍ عَلَيهِ وَ عاصِمُةُ، وَ بِرُّ كُلِّ مَخْلُوقٍ وَ راحِمُهُ، لَيسَ لَكَ ضِدٌّ فَيُعانِدُكَ، وَ لا نِدٌّ فَيُقاوِمُكَ، وَ لا شَبِيهٌ فَيُعادِلُكَ، تَعالَيتَ عَنْ ذلكَِ عُلُوّاً كَبِيراً
اللّهُمَّ بِكَ اعتَصَمتُ وَ استَقَمْتُ وَ الَيكَ تَوَجَّهتُ وَ عَلَيكَ اعتَمَدْتُ، يا خَيْرَ عاصِمٍ وَ اكرَمَ راحِمٍ وَ احكَمَ حاكِمٍ وَ اعلَمَ عالِمٍ، مَنِ اعتَصَمَ بِكَ عَصَمتَهُ، وَ مَنِ استَرحَمَكَ رَحِمْتَهُ، وَ مَنِ اسْتَكْفاكَ كَفَيتَهُ، وَ مَنْ تَوَكَّلَ عَلَيْكَ امِنتَهُ وَ هَدَيتَهُ، سَمعاً لِقَولكَِ يا رَبِّ وَ طاعَةً لِامرِكَ
اللّهمَّ أَقُولُ وَ بِتَوفِيقِكَ أَقُولُ، وَ عَلى كِفايَتِكَ أُعَوِّلُ، وَ بِقُدْرَتِكَ أَطُولُ، وَ بِكَ أستَكفِی وَ أَصُولُ، فَاكفِنِی اللّهُمَّ وَ انقِذْنِی وَ تَوَلَّنِی وَ اعصِمنی وَ عافِنِی، وَ امنَع مِنِّی وَ خُذ لِی وَ كُن لِی بِعَينِكَ وَ لا تَكُن عَلَيَّ، اللّهُمَّ انتَ رَبِّي عَلَيكَ تَوَكَّلتُ وَ الَيكَ انَبتُ وَ الَيكَ المَصِيرُ وَ انتَ عَلى كُلِّ شَیءٍ قَدِيرٌ.
🌻 ۶- دو رکعت نماز پس از غسل و حدود یک ساعت مانده به ظهر
▫️ این نماز مقارن با زمانی که پیامبر در غدیرخم امیرالمؤمنین علیه السّلام را به خلافت و امامت برای مردم نصب فرمودند خوانده میشود، بدین کیفیت:
در هر رکعت :
▪️سوره «حمد» یک بار
▪️سوره «توحید» ده بار
▪️«آیتالکرسی» (تا هوالعلی العظیم) ده بار
▪️سوره «قدر» ده بار
▫️براساس روایات خواندن این نماز ثواب صد هزار حج و صد هزار عمره را دارد و باعث برآمدن حوائچ دنیوی و اخروی با سهولت و عافیت میشود، انشاءالله
🌻 ۷- دعای ندبه
🌻 ۸- دعای مخصوص روز عید غدیرخم که در مفاتیح الجنان نقل شده است:
اَللَّهُمَّ اِنّی اَسئَلُكَ بِحَقِّ مُحمَّد نَبيِّكَ، وَعَلِی وَلِيِّكَ، وَالشَّانِ وَالقَدرِ الَّذی خَصَصتَهُما بِهِ دُونَ خَلقِكَ، اَن...
🌻 ۹- هرگاه به مؤمنی میرسند سپاس الهی را بابت ولایت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام به جا آورده و بگویند:
✨ الْحَمْدُ للهِِ الّذی جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّكينَ بِوِلايَةِ اَميرِالمُؤْمِنينَ وَالاَْئِمَّةِ عَلَیهِمُ السَّلام ✨
و نیز بگویند:
✨ الحَمدُ للهِِ الَّذی اَكرَمَنا بِهذا اليَومِ، وَجَعَلَنا مِنَ المُوفينَ بِعَهدِهِ اِلَينا، وَميثاقِهِ الَّذی واثَقَنا بِهِ مِن وِلايَةِ وُلاةِ اَمرِهِ، وَالقُوّامِ بِقِسطِهِ، وَلَم يَجعَلنا مِنَ الجاحِدينَ وَالمُكَذِّبينَ بِيَومِ الدّين ✨
🌻 ۱۰- صد بار گفتن این ذکر:
✨ الحَمدُ للهِِ الّذی جَعَلَ كَمالَ دينِهِ وَتَمامَ نِعمَتِهِ، بِوِلايَةِ اَميرِ المُؤمِنينَ عَلیِّ بنِ اَبی طالِب عَلَيهِ السَّلامُ ✨
🌻 ۱۱- صلوات بر پیامبر و خاندان پاک و مطهرش
🌻 ۱۲- صله ارحام، هدیه دادن، احسان و انفاق
▫️هر درهم احسان و انفاق در این روز، برابر با صد هزار درهم در غیر این روز خواهد بود
🌻 ۱۳- اطعام
▫️کسی که در روز عید غدیر مؤمنی را اطعام کند، مانند این است که تمام انبیاء و صدیقین را اطعام کند و افطار هر یک مؤمن در روز عید غدیر معادل افطار صد هزار پیامبر و صدیق و شهید است
↩️ بازنشر
⁉️دو قطبی اقتصاد اسلامی/ اقتصاد لیبرال؛ جعلی یا واقعی؟!
📝 یادداشت انتخاباتی ۵
🟣از جمله دوگانه هایی که در این سالها در فضای سیاسی/اقتصادی کشور مطرح شده و در انتخابات اخیر مجلس هم عرض اندام کرد، دوگانه ی اقتصاد اسلامی/اقتصاد لیبرال بود.
✴️برای اینکه بدانیم آیا این دو قطبی واقعی است یا جعلی، لازم است به چند سوال زیر پاسخ دهیم؛
🔶 وضعیت اقتصادی امروز ما متاثر از کدام مکتب یا مکاتب اقتصادی است و سهم هر کدام به صورت تقریبی چقدر است؟
🔶 آیا در لایه روبنایی اقتصاد، هر دستورالعملی ارائه می شود، لزوما برگرفته از یکی از دو قطب اسلام یا لیبرالیسم است؟!
🔶 ریل گذاری بر اساس مکتب لیبرالیسم از چه زمانی در ایران انجام شد؟!
🔶 پذیرش مکتب سرمایه داری به عنوان مکتب اقتصادی رسمی کشور توسط دولت سازندگی، چه نتایج و ثمراتی را به بار آورده است؟
🔶 آیا نرم افزار و سخت افزار مکتب اقتصادی اسلام، در حال حاضر، برای جایگزین شدن در ساختارهای موجود اقتصادی، مدون و آماده است؟!
🔶 آیا همه مدعیان اقتصاد اسلامی، در ادعاهای خود صادق هستند؟!
🔶 چگونه می توانیم ادعاهای مدعیان اقتصاد اسلامی را راستی آزمایی کنیم؟!
🔶 برای حاکم کردن مکتب اقتصادی اسلام، بر مناسبات و شئونات کشور، از چه راهی باید برویم؟
🔶 وضعیت دو قطبی فوق از نظر تضاد در مرحله نظریه و هم چنین تناقض در مرحله اجرا، به چه صورت است؟
🔶 آیا به جز دو قطب اسلام و لیبرالیسم، گزینه های دیگری در جریان اقتصادی کشور موثر نیستند؟
و...
✴️ پاسخ به سوالات فوق می تواند تصویر روشن تری از ادعاهای مدعیان موجود در دو طرف ماجرا به ما ارائه کند و با دید بازتری به موضوع نگاه کنیم.
✍ مهاجر الی الله
#انتخاب اصلح
@hafezaat
یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🤝وحدت مطلوب/ وحدت مردود ۳ 📝 یادداشت انتخاباتی ۱۶ 💫ظریف ترین و مترقی ترین نوع وحدت، آن اتحاد و هم
💎گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی 1
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۹
🌐 از میان زیرگفتمان های ذکر شده برای گفتمان کلان انقلاب اسلامی، به نظر میرسد در شرایط فعلی، گفتمان اقتصادی بیش از بقیه دچار مهجوریت شده و ناشناخته مانده است.
🟣یکی از دلایل اصلی این مهجوریت، وجود علم اقتصاد در دانشگاههای دنیاست که برای دانشگاههای ما هم ترجمه می شود و با توجه به سیطره علوم تجربی غربی و تصور واقع نما بودن گزاره های آن، راه تفکر نقادانه نسبت به اصل گزاره ها و دستورالعمل های آن را تا حدود زیادی سد می کند.
🟣 غافل از اینکه علم اقتصادی که امروزه در دانشکده های غرب تدریس و برای ما ترجمه می شود، ذیل فلسفه و ارزشگذاری های نظام سرمایه داری تولید شده است!
🟣طبیعی است وقتی در آن مکتب ارزش اصلی را به سود و سرمایه می دهند، علم خود را هم در همان جهت تولید می کنند.
⚪️ حال آنکه در اسلام ثروتِ ممدوح، هم در روش کسب و هم در به کارگیری شرایطی دارد و اهداف مشخصی را دنبال می کند.
⛔️ و خط قرمزهایی از جمله مذمت انبارسازی و تکاثر و مذمت تفاخر و مذمت بروز شکاف طبقاتی و ... برای آن در نظر گرفته شده است.
🟣علاوه بر آن، در نظام سیاسی سرمایه داری، وجود طبقه کلان سرمایه دار که بتواند جامعه را به خدمت بگیرد و به حرکت درآورد، ارزش تلقی می شود و این طبقه به عنوان پیشران شناخته می شوند!
❓آیا در نظام اسلامی و نزد بزرگان انقلاب هم همینگونه است؟
🔆با رجوع به مطالب پایه گذاران انقلاب اسلامی، از جمله شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید صدر و ... درمی یابیم که اهداف اقتصادی اسلام، تفاوت و بلکه تناقض مبنایی و ذاتی با اهداف نظام سرمایه داری دارد.
💠چنانچه در اسلام، اصل بر عدالت همه جانبه است و در تولید ثروت هم علاوه بر حلال بودن، هدف، قدرتمند شدن جامعه اسلامی و پیشرفت اسلام است و این با تجمع ثروت در دست یک عده و کارگری و مزدوری بقیه اقشار منافات دارد.
⬅️چرا که طبقه کلان سرمایه دار ، لاجرم اهداف و مطامع خود را بر ملت تحمیل خواهند کرد.
💠در اسلام پیشران جامعه عموم مردم هستند نه یک قشر خاص!
💠اسلام می خواهد هر کس از ثمره کار خودش بهره ببرد نه اینکه شرایط جامعه به گونه ای شود که عده ای که توان کارکردن دارند هم با خیریه و صدقه قادر به تامین هزینه های خود باشند❗️
❓اما راه برون رفت از این معضلات و نسخه انقلاب اسلامی چیست؟
❓آیا همه چیز باید در انحصار دولت باقی بماند؟!
ان شاء الله خواهم نوشت.
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
ان شاء الله ۵ یادداشت نوشته شده در مورد زیر گفتمان اقتصادی به ترتیب ارسال خواهد شد.🌷
💎گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی ۲
📝 یادداشت انتخاباتی ۲۰
⚪️مبانی اعتقادی انقلاب اسلامی که برآمده از اسلام ناب با نگاه جامع به اهدافِ کلان و اصلی آن است، هر عاملی که باعث تجمع سرمایه در دست یک قشر خاص و استثمار سایر اقشار بشود و سیمای عدالت را مخدوش کند، با جدیت رد می کند.
👈لذا بخش های دانشگاهی، سازمانی و فراسازمانی که در جمهوری اسلامی، مروج این نوع اقتصاد هستند، هیچ تناسبی با گفتمان اقتصادی جمهوری اسلامی ندارند.
⚪️از آن طرف اسلام مالکیت خصوصی عموم مردم را می پذیرد.
اداره انفال و دارایی های عمومی را به حاکمیت می سپرد تا امور مسلمین را ساماندهی کند و شرایط کار و تلاش و انتفاع را بر همگان تسهیل کند.
⛔️ از این منظر، دولت مالک انفال نیست تا آن را به هر که خواست به هر طریقی واگذار کند.
⛔️ازطرفی دولت مالک دارایی های عمومی نیست تا بر آن چنبره بزند، آن را احتکار کند و جلوی بهره برداری عمومی و بهره وری بهینه این اموال را بگیرد.
👈 بلکه شان دولت، ساماندهی،کنترل و نظارت است تا قطار جامعه، پرقدرت، بر ریل عدالت و فرهنگ اقتصادی اسلام به حرکت درآید.
🟡در اینکه قانونگذاری دولت ها در اعطای انفال و تسهیلات عمومی چگونه باشد تا هم بهره مندی عمومی و عدالت اجتماعی تامین شود و هم از لحاظ فرهنگی، دلال پروری نشود، طمع و تن آسانی شایع نشود، فرهنگ کار و تلاش ارزش شناخته شود و گسترش یابد و ... دقایق و ظرایف بسیاری نهفته است که از عهده این نوشتار خارج است.
👈 اما لازم است به این نکته اشاره کنیم که شناخت مسئولین مربوطه در قوای سه گانه و خصوصا دولت و مجلس از مبانی عمیق و تمدنی اسلام و اهداف خرد و کلان آن، شناخت شرایط روز جامعه و جهان و نگاه همه جانبه و آینده نگر آنان، عامل بسیار مهمی است تا طرح ها و لوایح، متناسب با ثروتمند شدن جامعه اسلامی و عادلانه شدن توزیع موقعیت ها و امکانات تنظیم شوند و به مرور فرهنگ اقتصادی هم با قانونگذاری درست به سمت فرهنگ اقتصادی مد نظر اسلام تمایل پیدا کند.
ادامه دارد...
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat