از راست :
سید حسن مسقطی از شاگردان سید علی اقای قاضی ،
علامه سید ابوالحسن حافظیان از شاگردان سید موسی زرآبادی
@hafeziyan110
معرفی حجتالاسلام محمد حکیمی شهر #مشهد :
🔻حجتالاسلام محمد حکیمی ، از شاگردان مرحوم علامه سید ابوالحسن حافظیان می باشند؛ ایشان همچنین از شاگردان حاج شیخ مجتبی قزوینی، حاج شیخ هاشم قزوینی و ایت الله سید ابوالقاسم خوئی هستند.
شیخ محمد حکیمی از محققین و پژوهشگران حوزه علمیه مشهد و صاحب تالیفات متعدد میباشند.ایشان برادر علامه محمد رضا حکیمی هستند.
برای اشنایی بیشتر با ایشان میتوانید به فایل پی دی اف زیر مراجعه فرمایید :
b2n.ir/392019
عکس ایشان👇🏻
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
معرفی عبد صالح خدا ، حاج حسین قنبری قائم حفظه الله شهر #تهران : 🔻حاج اقای شوشتری ، از شاگردان م
👤نظر علامه محمد رضا حکیمی در در مورد عبد صالح خدا، پیر مهر حاج آقا حسین قنبری 👇
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
👤نظر علامه محمد رضا حکیمی در در مورد عبد صالح خدا، پیر مهر حاج آقا حسین قنبری 👇 @hafeziyan110
👤نظر علامه محمد رضا حکیمی در در مورد عبد صالح خدا، پیر مهر حاج آقا حسین قنبری :
علامه حافظیان ، هفته ای دو روز (یکشنبه و چهارشنبه ) در خانه می نشست و درِ خانه را باز می کرد ، و هر کسی با هر شرایطی می امد و نزد ایشان می نشست و سخن دل خویش و مشکل زندگی خود_یا فرزندان و بستگان خود_را با ایشان در میان می نهاد. و اقا پس از شنیدنِ متواضعانه ی دردِ دردمند ، و مشکلِ گرفتار به چاره ی انها می پرداخت و بدون طمع و چشم داشت ، ادعیه ی لازم برای هر امر را_که خود تهیه می کرد، ان هم با کمال صحت و ظرافت_در اختیار مردم قرار می داد.چه بسیار کسان از ان دعا ها و دستور ها بهره مند گشتند و نتیجه گرفتند و مشکل انان، _یا صد در صد یا در حدی قابل قبول_برطرف گردید.
آقای حافظیان در مورد ان چه که می دانست و می توانست ( که «توانا بود هر که دانا بود») و علوم و اسراری که از استادان بزرگ اموخته بود و دعا ها و ختم ها و نسخه هایی که اجازاتی درباره انها داشت و ریاضات انها را کشیده بود ( و برخی بسیار مهم بود ) ،به طور نوعی مضایقه ای نداشت و اگر کسانی طالب و اهل و مستعد و عامل یافت می شدند می گفت و می آموخت.از همین رو کسانی از ایشان چیز هایی گرفتند و بهره هایی بردند.
🔻لیکن در میان شاگردان و تربیت یافتگان مرحوم آقای حافظیان کسی که بیشتر توفیق یافت و بهره برد ، جناب آقای حاج آقا حسین قنبری است .چنانکه مرحوم آقای حافظیان در داخل نسخه ای از کتاب لوح محفوظ ،که به ایشان هدیه کرده است مرقوم داشته اند ".....
سال ها ست به دستور اینجانب که از بزرگان خود داشته به ریاضات و عملیات موفق بوده اند و بحمدالله و المنه گوی سبقت از معاصرین خود ربوده اند ، و از پروردگار نتایج کاملی گرفته اند؛ لهذا در این زمان به خدمت خلق _که بعد از فرایض افضل عبادات است _مشغول شده اند . جزا الله خیر الجزا ...
🔻آقای قنبری در سال هزار و سیصد و سی و یک در مشهد مقدس با آقای حافظیان آشنا می شود و به خدمت ایشان می رسد و تقاضای راهنمایی و تعلیم می کند . آقا ایشان را می پذیرند و به تعلیم و تربیت وی می پردازند تا پس از دوازده سال کوشش ( در سال 1341 شمسی )، و بعد از طی مراحلی به دستور خود آقا به پاسخگویی مردم و رفع مشکلات مراجعان اقدام میکند و اکنون سی و پنج سال است که در راه استاد خویش ،یعنی خدمت به خلق و رفع مشکلات مردم می کوشد بدون هیچ چشم داشتی و قبول چیزی .
باید اشاره کنم روش ایشان _در اذکار و اشتغالات _ مانند استادشان آقای حافظیان روشی است کاملا شرعی و به دور از انحراف و جدا از صوفیگری و امثال آن امور .مرحوم آقای حافظیان درباره استاد نخستین خود _یعنی مرحوم حاج شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی خراسانی _با تاکید یاد می کردند. که طریق ریاضات ایشان هم کاملا شرعی بوده است و به هیچ جهتی گرایش نداشته اند.
ومن این ذیل را اوردم تا گفته باشم که بزرگان یاد شده و شاگردانشان به یاد خلق خدا بوده اند و خدمتها به مردم کرده اند و می کنند، و ان چه را به دست اورده بودند در راه راحت رسانی به خلق و گشودن گرهی از کار و روزگار افتادگان ومشکل داران گذاشته بودند و می گذارند.
و بدینگونه بوده است اثار وجودی انان _رضوان الله علیهم اجمعین.
منبع :
📚 مکتب تفکیک ، تالیف محمد رضا حکیمی ص 277 ، 279،278
📌برای اشنایی بیشتر با حاج اقای قنبری ، به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/hafeziyan110/54
@hafeziyan110
20.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کلیپ حافظ اسرار؛ علامه سید ابوالحسن حافظیان
به مناسبت 23 اردیبهشت
سالروز رحلت عبد صالح خدا
علامه سید ابوالحسن حافظیان
@hafeziyan110
👤علامه حافظیان :
این مسلم شد و یقینم شد
مذهبم شد ، طریق و دینم شد
جز تولای چهارد معصوم ع
شربتی گر بُود، بُود مسموم
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
معرفی آقای محمدرضا حکیمی شهر #تهران : قسمت اول : 🔻 آقای محمدرضا حکیمی ، از شاگردان مرحوم علامه س
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 در هیچ حال از ما روی نگردانید...
🎙مرحوم علامه محمد رضا حکیمی
@hafeziyan110
معرفی شاگردان علامه حافظیان
معرفی آقای محمدرضا حکیمی شهر #تهران : قسمت اول : 🔻 آقای محمدرضا حکیمی ، از شاگردان مرحوم علامه س
📷زیارت مرحوم علامه حکیمی از مزار عبد صالح خدا حاج سید موسی زرآبادی قزوینی / صحن امامزاده شاهزاده حسین (ع) قزوین.
@hafeziyan110
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
◾️انالله و انا الیه راجعون◾️
با نهایت تاثر و تالم ، روح ملکوتی عبد صالح خدا حاج حسین قنبری قائم (حاج آقا نباتی) به ملکوت اعلی پیوست.
آن بزرگوار از اولیا الهی در شهر تهران بودند و سالها در محضر استادشان مرحوم علامه حافظیان خوشه چيني هاي معنوی نموده بودند...
واجد کرامات و خوارق عادات بود واین همه علاوه بر ریاضات شرعی ناشی از شدت صفای درونی ایشان بود.در اثر رعایت تقوا و مجاهده مداوم بانفس و مراقبه ، عنایاتی به ایشان در زمینه درمان بیماری ها شده بود و محل رجوع مردم برای درمان بیماری ها و مشکلات بودند و عمر پر برکت خود را وقف گره گشایی از خلق کرده بودند...
مجموعه معرفی اساتید اخلاق و عرفان ، این ضایعه را به به خانواده و علاقمندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت داریم.
مراسم تشییع ایشان پنجشنبه اول دی ماه 1401 ساعت ده صبح از دارالشفا قائم (تجریش- سه راه نیاوران- جنب آتش نشانی خیابان شهید رمضانی- بن بست درالشفاء قائم) به سمت امامزاده صالح برگزار میگردد.
#پیام_تسلیت
@shia12t
معرفی شاگردان علامه حافظیان
👤نظر علامه محمد رضا حکیمی در در مورد عبد صالح خدا، پیر مهر حاج آقا حسین قنبری : علامه حافظیان ، هفت
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپی از صحبت های عبد صالح خدا مرحوم حاج حسین قنبری قائم (حاج آقا نباتی)
مرحوم حاج اقای نباتی در جوانی با رعایت ارشادات استادشان علامه حافظیان، به مقاماتی دست میابد ، تا جایی که استادشان به ایشان این بشارت را می دهد :
🔻“الحمدلله که اشتباه نکردم و بعد از ۲۶ سال آن کسی را که میخواستم پیدا کردم … ؛ از امروز شما میتوانید برای امراض اشخاص طلب شفا کنید” …
➖➖
♦️پس از ان بشارت ، سالها منزل حاج اقای نباتی ،محل رجوع مومنین بود تا به واسطه ایشان به منبع بی پایان لطف الهی متصل شوند و با شستشوی خویش در دریای بی کران رحمت الهی از بیماری های روحی و جسمی رهایی یابند.
@hafeziyan110