🔹سال ۶۱ هجری این ندای حسین فاطمه بود که آیا کسی هست مرا یاری کند❓
💠اما فقط ۷۲ نفر او را یاری کردند پس از ۱۱۸۶ سال پسرش مهدی(عج) با همین ندا دارد غربتش را فریاد میزند.
👈آیا کسی هست او را یاری کند.❓
✅قسمت جالب این مسئله اینجاست که این خاندان همه در فکر نجات و هدایت انسان ها هستند تا آنها را از ظلم و ستم و زور فقر و بیماری نجاتشان دهند.
👌کجای قصه ایم
بخود بیاییم قبل از ظهور پسر انسان
#اللهم_العجل_لولیک_الفرج
@hagigatevasel
تقدیر رهبر انقلاب از پدافند هوایی کشور
🔹رییس دفتر نظامی رهبر انقلاب در تماس تلفنی با فرمانده پدافند هوایی ارتش، سلام و قدردانی فرماندهی کل قوا را به فرماندهان، کارکنان و خانوادههای پدافند هوایی کشور ابلاغ کرد.
🔹رهبر انقلاب فرمودند: سلام مرا به کارکنان هوشیار پدافند هوایی کشور برسانید. امنیت کشور مرهون آمادگی و بیداری پدافند هوایی است. مردم متدین ما قدردان تلاشهای بیوقفه شما هستند، این را پاس بدارید.
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️◼️اولین جمله حضرت زینب(س) در سخنرانی شهر کوفه
#مدیریت_بحران با عبارتی برخاسته از عمق اعتقاد
استاد رحیم_پورازغدی
@andisheengelabi
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫ #حضرت_زینب_(س)، رهبری در سخت ترین شرایط تاریخ...
استاد رحیم پور ازغدی
@andisheengelabi
️حقیقت واصل
عاشورا، مارپیچ سکوت اُموی و پلورالیزم مدل های حمایتی قال الامام الحسین (ع): «الناسُ عبیدُ الدنیا و
چهار ویژگی راهبردی قیام عاشورا
قال الامام الحسین (ع):
«الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»
«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک میشوند.»
جهت درک تفاوت نگاه موقعیتی_اجتماعی با نگاه جریانی_گفتمانی، ضروری است که وجوه تمایز حرکت امام را بازخوانی نماییم و چگونگی فرصت سازی در دل بحران ها را در این قیام تاریخی، رصد و رهگیری نماییم.
اما آنچه که اطلاعات آشکار عاشورا بدون توسل به نگاه های عرفانی و فلسفی بازگو می نماید، #چهار_فاکتور اصلی قهرمان، ایدئولوژی، تشکیلات، رسانه در نافذ بودن و حرکت تاریخی امام حسین(ع) مشهود و قابل رویت است.
ابَرقهرمانی برای مکتب سازی
هرجنبشی برای داینامیک بودن و اثربخشی عمیق، نیاز به یک قهرمان و لیدر و آقای خاص دارد. شخصیتی که بینش و منش او شاخص کل جریان بوده و به تنهایی توان #مکتب_سازی و افق گشایی و ظرفیت الگوشدن را دارا باشد. در یک کلام به تعبیر شهیدمطهری(ره)، امام حسین (ع) یک قهرمان و بلکه ابرقهرمان بود و شاهد ماجرا اینکه یارانش بدون تردید و عاشقانه برای مسیر و مرامش، جان می دادند و دیگران نیز به پاس عظمتش، کلاه از سر برمی داشتند.
ایدئولوژی برای گفتمان سازی
هر جریانی برای پایایی و عمق بخشی و گفتمان سازی، نیازمند به عقبه فکری و تاریخی و #مغز_ایدئولوژیک می باشد. امام حسین(ع) و حرکت عاشورایی ایشان بشدت عمیق و اقناعی و استدلالی بود و خطبه منای ایشان برای توجیه هشتصدتن از نخبگان جامعه، گواه بر #عقبه_ایدئولوژیک قیام حسینی است.
تشکیلات برای شبکه سازی
قهرمان بدون ایدئولوژی پایدار نمی ماند و بدون کادرسازی، در لابه لای سیاست و سانسورهای رسانه ای، گفتمانش خفه خواهد شد. پس جهت جریان_سازی و سپس گفتمان_سازی، نیاز به یک شبکه_سازی قوی و حساب شده می باشد. امام حسین علیه السلام جهت اینکه حرکت انقلابی شان در گوش جامعه معاصرش طنین انداز شده و گفتمان ایشان در کربلا دفن نشود، #کادرسازی نمود. تربیت نیرو از خانواده خود تا افرادی که طی ده بیست سال مبارزه مخفی فرهنگی_سیاسی، سر از کوفه و بصره و بغداد درآوردند و برخی به عنوان سفیر و برخی نیز به عنوان منتقم قیام، دست به کنشگری در سطح کلان اجتماعی نمودند.
رسانه ای برای جریان سازی
در مرحله نهایی که برگ برنده تاریخی حرکت امام حسین(ع) شمرده میشود، آشنایی نخبگانی چون امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) و...با مخاطب شناسی و جریان رسانه ای بود. امتدادتاریخی عاشورا، نتیجه درک درست اصحاب امام با #رسانه، فرهنگ، سیاست و توان روایت سازی در کوران مصیبت و سختی و تنهایی با غلبه بر روایت و جریان ظلم حاکم بود. حلقه رسانه ای واقعه عاشورا، شهرهای استراتژیکی چون کوفه و شام و مدینه را طی یک مجاهدت رسانه ای هوشمندانه هرچندمظلومانه، تحت تاثیر #کلان_روایت_عاشورا و ظلم ستیزی امام و یارانش در نوردیدند.
#تحلیل۵ واقعه عاشورا
📝علیرضامحمدلو ، تحلیل گر رسانه و سردبیر خبرگزاری رسا
@andisheengelabi
🔻پاسخ حجت الاسلام والمسلمین پناهیان به شبهاتی پیرامون مواسات؛
🔸 پناهیان در مراسم شب تاسوعا:
🔹️ وقتی این شبهات را با مخاطبان خود در میان گذاشتم به این نتیجه رسیدم که آنها چنین برداشتی از صحبتهای من نکرده اند و معتقد بودند که بنده با طرح مسأله مواسات نه تنها بحث عدالتخواهی را نفی نکرده ام بلکه عدالتخواهی را ارتقاء دادهام.
🔹️ منظور بنده این نبود که عدالتخواهی را کنار بگذاریم چراکه برقراری مواسات یعنی نگاهی فراتر از عدالت داشته باشیم.
🔹️ من از بعضی رسانه ها و سردبیرهای انقلابی تعجب می کنم که مواسات را به صدقه دادن تقلیل دادند و نگاه سکولار به مواسات دارند.
🔹️ مواسات حرکتی داوطلبانه است که مردم به یکدیگر کمک می کنند اما کمونیستها با زور قانون مردم را وادار میکنند که بخشی از اموال خود را به نیازمندان بدهند.
🔹️ از این دولت که انتظار نداریم کاری انجام بدهد اما از مجلس و قوه قضائیه توقع داریم که زمینه تولید و اشتغال را هموار کنند.
🔹️ گرفتن دزدها نشان از تحرک دستگاه قضا است اما تحول وقتی صورت میگیرد که با افراد کارشکن نیز برخورد شود.
🌐 rasanews.ir/002mEF
@hagigatevasel
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ حجت الاسلام والمسلمین پناهیان
🎥 عدالت یا مواسات؟
🔻در چه جامعهای میشود عدالت را اجرا کرد؟
🔻چه کسانی میتوانند عدالت را اجرا کنند؟
@hagigatevasel
🏴 حدیث قابل تامل
#امام_حسین_عليه_السلام
فرمودند:
◼️النَّاسَ عَبِيدُ اَلدُّنْيَا وَ اَلدِّينُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ قَلَّ اَلدَّيَّانُونَ
◾️مردم بنده ی دنيايند و دين، چيزی است که بر زبانشان می چرخد و تا وقتی زندگی هاشان به خوبی می گذرد، دم از دين می زنند. پس هر گاه با بلا آزموده شوند، دينداران اندک می شوند
📗بحار الأنوار ج ۷۵ ص ۱۱۶
@hagigatevasel