Sazeshkar_5965501521633214567.mp3
1.69M
🌹شهید بهشتی: اگر کسی فریب آمریکا را بخورد مردم ایستادهاند و به او مجال نخواهند داد/ مرگ بر آمریکا، مرگ بر سازشکار
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حرکت داماد عراقی بمحض مشاهده بنر شهید سلیمانی و ابو مهدی المهندس، همراهان ماشین عروس را غافلگیر کرد.
👏👏👏👏👏👏
@hagigei
🔴 چرا تحقیر آمریکا برای جریان اصلاحات و حامیان دولت روحانی غیر قابل تحمل است؟
🔹 به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سیاست بزک آمریکا و قدرت مند نشان دادن هیمنه پوشالی ایالات متحده یکی از سیاستهای روشن و شفاف بوق های عملیات روانی آمریکا است تا بتواند با ساختن یک منجی برای حل مشکلات کشورها، افکار عمومی آن ها را مجاب کند که باید در اختیار سیاستهای آمریکا باشند.
🔹 به همین دلیل است که هر گاه چهره واقعی آمریکای در حال افول به واسطه حوادث گوناگون برای مردم آشکار شود کارمندهای رسانهای آمریکا در اقصا نقاط جهان به آب و آتش خواهند زد تا این تحقیر ها را از چهره آمریکا بزدایند. چرا که در صورت ادامه این روند هیچ کشوری دیگر امنیت نظامی و اقتصادی خود را در گرو خواسته های آمریکا به عنوان یک قدرت توخالی نخواهد گذاشت.
🔹در آستانه مذاکرات مختلف مستقیم و غیر مستقیم با آمریکا توسط کشورهای مختلف مخصوصا مذاکره ایران در وین، دستپاچگی پنتاگون، رسانه های غربی و کارمندهای داخلی آنها که در قالب جریان موسوم به اصلاح طلب و حامیان دولت روحانی تعریف می شوند از انتشار ویدیو ها و مستندات غیر قابل انکار درباره ناتوانی نظامی آمریکا در دزدیدن نفتکش ایرانی قابل درک است.
🔹از فرارهای تحقیر آمیز آمریکا در افعانستان و خلیج فارس و... تا رئیس جمهور تکیده خواب آلودی که نماد زوال آمریکاست این سوال را در ذهن ملت های جهان به وجود خواهد آورد که چرا باید این اندازه به یک کشور رو به ضعف باج بدهیم؟ از سوالاتی که در ذهن مردم عربستان و کره جنوبی و امارات شکل خواهد گرفت تا افسوس های مردم ایران از ۸ سال سخت برجامی در دولت روحانی
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باران که گرفته است تسبیح به دست
دارد صلوات میفرستد بر تو 🤲
شاعر: جلیل صفربیگی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 به نبودن امام زمان ارواحنا فداه عادت کرده ایم...
#جمعه_های_دلتنگی
#حجت_الاسلام_مسعود_عالی
@hagigei
🔴 سیلی را آمریکاییها خوردند جیغ اصلاحطلبها بلند شده!
انگار اینها دردشون گرفته!
#داود_مدرسی_یان
@hagigei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️عشق بازی مادر و فرزند شهیدش در هوای بارانی و پس از ۳۹ سال
🌹#شهید_حسین_شکرائیان، فرزند محمدحسن، متولد ۱۳۳۷، جمعی لشکر ۳۲ انصارالحسین (ع) از همدان به جبهه اعزام شد و در ۲۵ آبان ۱۳۶۱ در عملیات مسلمبنعقیل (ع) در سومار به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.
🔸️این شهید در زمان شهادت دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت بود و مزار وی به دلیل شناسایی نشدن بیش از ۱۴ سال، به صورت گمنام محل انس دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان بود.
🔸️"شهید حسین شکرائیان" که در سال ۱۳۸۶ بهعنوان شهید گمنام در "دانشگاه صنعتی اصفهان" دفن شده بود، امسال از طریق انجام آزمایش DNA شناسایی شد.
@hagigei
🔴خداروشکر حسن روحانی و تئورسینهاش از قدرت کنار رفتن وگرنه با منطق آقایون
سردارها باید قصابی میکردند
سربازها هم نانوایی
راستی از ارباب آمریکاییت که به مدت ۲۰ سال روزی ۳۰۰ میلیون دلار تو افغانستان خرج کرد بپرس این خرجهایی که کرد، شکم ۴۰ میلیون گرسنه آمریکایی رو سیر کرد یا نه؟
#اوج_حماقت_و_لجاجت
@hagigei