💠 حدیث
🔵 امام موسى کاظم علیه السلام
💎 طوبَى لِشِیعَتِنَا الْمُتَمَسِّکِینَ بِحَبْلِنَا فِی غَیْبَةِ قَائِمِنَا الثَّابِتِینَ عَلَى مُوَالاتِنَا وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِنَا أُولَئِکَ مِنَّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ قَدْ رَضُوا بِنَا أَئِمَّةً وَ رَضِینَا بِهِمْ شِیعَةً فَطُوبَى لَهُمْ ثُمَّ طُوبَى لَهُمْ وَ هُمْ وَ اللَّهِ مَعَنَا فِی دَرَجَاتِنَا یَوْمَ الْقِیَامَة.
💎 خوشا به حال شیعیان ما که در غیبت قائم ما بر محبت و ولایت ما و بیزارى از دشمنان ما پایدار ماندند، آنها از ما و ما از آنهاییم و همانا آنان امامت ما را پذیرفتند، ما هم آنها را بهعنوان شیعیان خود پذیرفتیم. خوشا به حال آنها و باز هم خوشا به حال آنها، آنها به خدا قسم در درجه ما و در کنار ما در روز قیامتاند.
📚 کمالالدین و تمامالنعمة؛ ج2؛ ص361
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله وحید خراسانی:
🍃ذکری که اکسیر اعظم است
ذکر تاثیر گذار برای تسویه قلب
و گوهری که ما از آن غافلیم
❤️ خوش به حالت امام رضا داري...
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
اي كه چون من هزارها داري
آسماني پُر از دعا داري
دستهايم دخيلتان هستند
بس كه دستِ گره گشا داري
از گدا هم كريم ميسازي
بس كه اعجاز كيميا داري
من هواي تو را به سر دارم
تو هواي دلِ مرا داري
دلشكسته كسي به من مي گفت:
خوش به حالت امام رضا داري
درِ اين خانه را زدم عشق است
كفتر جلدِ مشهدم عشق است
#عنایت_ائمه_معصومین
🔸آیت الله بهجت(قدس سره):
▫️در حدود سى چهل سال پیش جوان شکستهبندى در قم نقل کرد:
💠روزى زن محجّبهاى به درِ مغازه من آمد و اظهار داشت: استخوان پایم از جا در رفته و مىخواهم آن را جا بیندازى، ولى در بازار نمىشود. چون مىترسم صدایم را افراد نامحرم بشنوند، اگر اجازه مىدهى به منزل برویم. قبول کردم و حدود سیصد تومانى را که در دخل داشتم با خود برداشتم و درِ مغازه را بستم و بهدنبال آن زن روانه شدم، تا این که به منزل ایشان وارد شدیم. آن زن درِ خانه را از داخل بست، متوجه شدم که قصد دیگرى دارد، درِ خانه را هم از داخل بسته بود، و مرا نیز تهدید مىکرد که در صورت مخالفت، به جوانهاى بیرون منزل خبر مىدهم تا به خدمتت برسند.
▫️به او گفتم:
💠سیصد تومان همراه دارم، بیست تومان هم در مغازه دارم، همه را به تو مىدهم، دست بردار. فایده نداشت، پیوسته اصرار و تهدید مىکرد. از سوى دیگر، آنزن آنقدر به من نزدیک بود که حال دعا و توسّل هم نداشتم، بهگونهاى که گویا بین من و دعا حایل و مانعى ایجاد شده بود.
💠سرانجام، بهحسب ظاهر به خواسته او تن در دادم و حاضر شدم و اظهار رضایت کردم و او را بهگونهاى از خود دور کردم و براى تهیّه چیزى فرستادم. در این هنگام دیدم حال دعا پیدا کردهام. فوراً به امام رضا (علیه السّلام) متوسّل شدم که اگر عنایتى نفرمایى و مرا نجات ندهى و این بلا را رفع نکنى، دست از شغلم برمىدارم. گویا آن جوان بهقصد تقرّب و قضاى حوائج مؤمنین این را از آن حضرت تقاضا کرده بوده و آن شغل هم به نظر و توجه آن حضرت بوده است.
▫️مىگوید:
💠در همین اثنا دیدم سقف دالان شکافته شد و پیرزنى از سقف به زیر آمد! فهمیدم توسّلم مستجاب شد.
▫️در این حین زن صاحبخانه هم آمد، به پیرزن گفت:
چه مىخواهى و براى چه آمدهاى؟
▫️گفت:
در این همسایگى نزدیک شما وضع حمل نمودهاند، آمدهام مقدارى پارچه ببرم
▫️گفت: از کجا آمدهاى؟
▫️گفت: از درِ خانه، با این که من دیدم از سقف خانه وارد شد!
💠درهرحال، آن دو با هم به گفتوگو پرداختند و من هم فرصت را غنیمت شمرده بهسمت درِ منزل پا به فرار گذاشتم.
▫️زن به دنبالم آمد و گفت:
کجا مىروى❓
▫️گفتم:
💠مىروم درِ خانه را ببندم.
▫️گفت: من در را بستهام.
▫️گفتم: آرى! به همین دلیل که پیرزن از آن وارد خانه شد!
💠بهسرعت بهسوى در رفتم و از خانه و از دست او نجات یافتم. وقتى مطلّع شد که فرار مىکنم، از پشت سر یک فحش به من داد و آب دهان به رویم انداخت، که در آن حال براى من از حلوا شیرینتر بود.
بعد به خدمت مرحوم آقا سیّد محمّدتقى خوانسارى (رحمة اللّه علیه) جریان فحش و ناسزا و آب دهان انداختن به رویم را براى ایشان نقل کردم
▫️ایشان فرمودند:
💠اىکاش آن فحشها و اذیتها را به من مىکردند، اىکاش آن آب دهان را به صورت من مىانداختند. وقتى که آقا چنین فرمودند: حالت آرامش در من پیدا شد، ولى بعد از آن دیگر آن اذیتها و وقایع تکرار نشد.
💠آقایى که این جریان را نقل کرد اهلعلم نبود، بهحسب ظاهر جوانى از عوام و با ظاهری موجه بود. درهرحال اینگونه از حرام فرار کرده بود، در آن زمان که بىدینى رواج داشت و میان جوانها افراد متدیّن کم پیدا مىشدند!
💠بعد از این قضیّه، از کرامت و عنایت خداوند متعال به او این بود که آتش دنیایى به آن دستش که آن را به پاى آن زن گذاشته بود، اثر نمىکرد بهگونهاى که حتّى مىتوانست ذغال گداخته را با آن دست مانند انبر بگیرد و بردارد!
چه مقامات، چه کرامات، با چه ریاضات و گرفتارىها!
〰〰〰〰〰〰〰〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تذکر رهبر انقلاب به صدا و سیما
🔹روشهایی شبیه بختآزمایی را ترویج نکنیم.
بخت آزمایی؛ نود، برنده باش و برجام
✍ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار کارگران و ذیل یک بحث کلان و مهم فرمودند: "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیهی نشستن و انتظار ثروت بادآورده باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم. دستگاههای مختلف، کاری از نوع بختآزمایی را انجام ندهند؛ این را متوجه باشند".
🔹طبعا یک مخاطب این تاکید، صدا و سیماست؛ اما این هشدار صرفا در صدا و سیما منحصر نمی شود. ساعتی بعد از بیانات رهبر انقلاب، وزیر ارتباطات در توئیتی نوشت "روز گذشته طی دستورالعملی مدیران عامل اپراتورهای موبایل را موظف کردم که شخصاً بر روند مسابقات غیر مشروع بخت آزمایی در تلویزیون و غیر آن نظارت کنند و جلوی این پدیده سو را بگیرند".
♦️اینجا باید چند موضوع را از هم متمایز کرد. نخست، ترویج شیوه هایی شبیه بخت آزمایی در تلویزیون که حتما مذموم است و باید برخورد شود. دوم، مضیقه های درآمدی تحمیل شده از دولت به صدا و سیما. و سوم، نقش دولت در ایجاد ذهنیتی سهل اندیش و کارنکن در جامعه و آرزوی رسیدن به پول های کلان و بدون زحمت؛ با چنین نقشی در دولت، نمی توان ژست مقابله با درآمد بادآورده گرفت.
🔹اولا باید گفت برخی برنامه های صدا و سیما، به سمت جلب اسپانسر و کسب درآمد از این طریق میل کرده و متاسفانه در آنها، حرف عمده را سرگرم سازی و جلب درآمد در پوشش مسابقه و از این قبیل می زند. در اینجا عملا اسپانسر ها مجال پیدا می کنند و با محوریت سلبریتی بازی و ایجاد هیجان و سرگرمی به هر روش، سعی می کنند درآمد بیشتری به دست آورند. اینجا احتمال ایجاد یک شبکه مالی ناسالم و ضد فرهنگی بالا می رود.
♦️متاسفانه سیاسی کاری دولت و ایجاد مضیقه های مالی شدید برای صدا و سیما از یک طرف، و گسترش بی رویه برخی شبکه ها از طرف دیگر، در کنار کوتاهی برخی مدیران صدا وسیما در نظارت، موجب فراهم شدن بستر مناسب برای اسپانسر بازی، و دست یازیدن به شیوه های شبه بخت آزمایی می شود که ضد ارزش و مخرب است.
🔹داخل پرانتز باید گفت در اینجا اگر سیاسی کاری نباشد، نباید مثلا میان برنامه قدیمی نود و برنامه متاخر تر برنده باش و ... (گلزار یا فردوسی پور و ...) فرق گذاشت. اما همان کسانی که در فضای عمومی رسانه ای به یکی پر و بال می دادند، دیگری را می زنند تا مثلا به تسویه حساب کینه توزانه خود با مدیر جوان و حزب اللهی شبکه سه ابعاد تازه بدهند. این رفتار یک بام و دو هوایی، حاکی از بی صداقتی است.
♦️اما موضوع مهم مطرح شده از سوی رهبر انقلاب، نباید ذیل بحث مسابقات شبه بخت آزمایی به حاشیه رانده شود و آن اینکه "ما باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج کنیم. روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن باید از بین برود؛ این را نباید ترویج کنیم".
🔹باید از آقای آذری جهرمی و نظایر او در دولت پرسید آیا نوع تربیتی که دولت با بزک کردن و اغراق در برجام به مردم داد، غیر از ایجاد توهم عدم تلاش به خاطر گشایش های 150 میلیارد دلاری بود؟ آیا نگفتند چنان رونقی ایجاد کنیم که مردم نیازمند پول ناچیز یارانه نباشند ؟ آیا این تصویر را نساختند که به صرف اعتماد به آمریکا و واگذاری امتیاز، ارزش پول ملی بالا می رود و هر دلار 500 یا هزار تومان می شود؟
♦️در همین شش سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، مجموعه اظهار نظر ها و تدابیر دولتمردان، کدام فضا را ایجاد کرد؛ فضای کار و تلاش شبانه روز و تولید ملی یا فضای واردات لوکس و تجملات بیشتر و با نوعی قمار اقتصادی، در مدتی کوتاه مولتی میلیاردر شدن؟
🔹آیا نوع گسیل سرمایه های سرگردان به سمت سوداگری کاذب و نوعی قمار بر سر خرید و احتکار سکه و طلا و ارز و خودرو و مسکن و برخی مایحتاج عمومی که رانتی بالغ بر 300 هزار میلیارد تومان را -به قیمت آسیب به زندگی اکثر مردم- برای برخی فرصت طلبان ایجاد کرد، جز زمینه سازی نوعی قمار اقتصادی بود؟ اینجا دولت، مقصر اصلی است.
♦️اگر باید همتی در زمینه ترویج فرهنگ کار و تولید و تلاش شکل بگیرد و با روحیه نشستن و انتظار ثروت بادآورده را کشیدن مبارزه شود - که حتما باید- این همت حتما باید از درون دولت و اخلاق اداری و سیاسی و اقتصادی آن بجوشد و به میان مردم سرریز شود.
#محمدایمانی