eitaa logo
🌷حدیث🌷
240 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
39 فایل
قال الامام صادق علیه السلام: کسی که احادیث ما را در دل شیعیان ما جای می دهد از هزار عابد برترست. 📚اصول کافی جلد۱صفحه۳۳ کانال عاشقان حضرت علی(ع) !! کپی کردن مطالب با ذکر صلوات ازاد است !!
مشاهده در ایتا
دانلود
📷 کاریکاتور/ تخصیص ارز دولتی به سیگار انگلیسی-آمریکایی!!! https://tn.ai/2034338 📡. @TasnimNews
🚩 سعید پیردوست: کار با مهران مدیری را دوست داشتم/ کم‌کار شدم چون یک عده خاص همیشه سرِکارند https://tn.ai/2033781 🚩 محمد متوسلانی: نقش‌فروشی در سینما و تلویزیون حقیقت دارد https://tn.ai/2033769 🚩 ساناز سماواتی: اسپانسرها پای روابط را به تلویزیون باز کردند/ تهیه‌کنندگان ترجیح می‌دهند با بازیگران فالوور بالا کار کنند https://tn.ai/2033329 📡 @TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حکومت محلی استان «کبک» کانادا با امضای یک قانون، معلمان، ماموران پلیس، قضات و کارمندان نهادهای دولتی را از پوشیدن و استفاده از نمادهای مذهبی منع کرد. 🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رسوایی 😐😧😳😅 یمنی‌ها، تلویزیون عربستان سعودی را هک کردند 🔹 یمنی‌ها هم‌زمان با علمیات‌های پهپادی این روزهای خود علیه فرودگاه‌های سعودی، شبکه «الاخباریه» این کشور را هک و تصاویری از دستاوردهای خود منتشر کردند. 🔹 هکرها با پخش سرود «خود را تسلیم کن سعودی، تو محاصره‌ای» تصاویری از جنگ را به نمایش گذاشتند که در آن تجهیزات، خودروها و نیروهای سعودی هدف نیروهای یمنی قرار گرفته‌ است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚩 ترمینال سلام فردا با حضور روحانی افتتاح می‌شود قرار است فردا طی مراسمی ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) با حضور رئیس‌جمهوری افتتاح شود. وزیر مستعفی راه و شهرسازی وعده داده بود این پروژه ۱۴ ماهه و مردادماه ۹۵ به بهره‌برداری خواهد رسید. https://tn.ai/2034440 📡 @TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 روزنامه نگار و دیگر هیچ 🔻 هرچه سوابق علمی و تخصصی را جستجو کردم چیزی بجز روزنامه نگاری و مدرک کارشناس ارشد مدیریت در سوابقش ندیدم. در کمال ناباوری یک روزنامه نگار به عنوان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب شد! 🔻 جالبتر از آن، سوابق رئیس قبلی کمیسیون و رقیب حضرتی برای ریاست کمیسیون اقتصادی بود: استاد دانشگاه تهران، رئیس گروه مدیریت مالی دانشگاه تهران (پردیس البرز)، پژوهشگر نمونه دانشگاه شهید بهشتی در سال 1390، رئیس تالار بورس و اوراق بهادار استان کرمان، معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی استانداری کرمان و ... 🔻 از امروز الیاس حضرتی عضو شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا می شود. گماشتن فرماندهان کم اطلاع و بی تخصص در زمانه فقط کمک به دشمن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 های ! شاهکار جدید ارتش و و 😐 سید عمامه سفید حوضوی! 😄