🌺🌿🍃🌺🌿🍃🌺🌿🍃🌺🌿🍃
در حدیثى از پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) مى خوانیم: «هرکس سوره جمعه رابخواند،خداوندبه تعداد کسانى که دربلاد مسلمین در نماز جمعه شرکت مى کنند و کسانى که شرکت نمى کنند، به او ده حسنه مى بخشد».
( مجمع البیان، جلد ۱۰، صفحه ۵ و نورالثقلین، جلد ۵، صفحه ۳۲۰، حدیث ۲ .)
🌸🍃🌸🌿🍃🌸🌿🍃🌸🌿🍃
💞 #فضائل_قرائت_قرآن 💞
علامه حسن زاده آملی(حفظه الله):
به هر جا رسيده ايد اين كتاب شما را بالا ميبرد. يك آيه براي يك شخص روزنه اي است، همان آيه براي شخص ديگر دروازه اي است. و براي ديگري جهاتي و براي ديگري جهانهايي، تا بينش و قابليت و قوه ي هاضمه كساني كه در اين سفره نشسته اند چه اندازه باشد.
(انسان و قرآن، علامه حسن زاده آملي)
💕🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃💕
#تشرفات_محضر_حضرت_ولیعصر(ارواحنا فداه)
تشرفات آیت الله #حجت_کوه_کمره_ای
حاج آقا سیّد حسن ابطحی می نویسد: «اگر کسی بتواند خود را کاملاً از هوای نفس حفظ کند وآن را تزکیه نماید وروحیّات خود را با روحیّات حضرت بقیّة الله (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تطبیق دهد ودر آن صراط مستقیم قرار بگیرد، طبعاً می تواند مرتّب خدمت حضرت بقیّةالله (روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء) برسد بلکه چون روحیّاتش با روحیّات آن حضرت سنخیّت پیدا کرده دائماً در محضر آن حضرت خواهد بود. ومکرّر خود وجود مقدّس آن حضرت فرموده اند که: «در این صورت ما نزد او می رویم واو لازم نیست به دنبال ما حرکت کند».
مرحوم حجّة الاسلام آقای یاسری که یکی از علماء اهل حال ومعنای تهران بودند نقل می کردند که:
«مرحوم آیت الله آقای حجّت کوه کمری که نفس خود را تزکیه کرده بود وکاملاً خود را ساخته بود وروحیّات خود را با حضرت بقیّةالله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تطبیق داده بود، هر شب جمعه خدمت امام عصر (ارواحنا فداه) می رسید واز آن وجود مقدّس استفاده علمی می نمود».
💕🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃☀️☀️🍃🌸🍃💕
ميزان در محبت اهل بيت (استاد انصاریان).mp3
883.1K
🔰میزان در محبت اهل بیت🔰
#استاد_انصاریان
داستانک
«اولاین ماری» و نام «بانو زینت»
اعضاى طبقات بالاى اجتماع انگلستان به دلیل سفر هایى که به سرزمین هاى مسلمان داشتند، اغلب به دین اسلام علاقه مندى نشان مى دادند. در همین راستا بیشتر سال هاى کودکى بانو اولاین مارى که در ادینبورو متولد شده بود نیز در اسکاتلند و شمال آفریقا سپرى شد.او در خاطرات خود نوشته است: «در آن جا زبان عربى را آموختم و یکى از خوشى هایم گریز از ندیمه ها و بازدید از مساجد با دوستان الجزایرى ام بود، و به شکلى ناخودآگاه درون قلبم اندکى مسلمان بودم.» پدر او اغلب به چین و کانادا سفر مى کرد و مادرش که از ندیمه هاى ملکه ویکتوریا بود نیز اغلب در سفر بود. بانو اولاین هم به تبعیت از پدر و مادرش بسیار سفر مى کرد و یک بار به مصر سفر کرده بود با شوهرش جان کابولد، تاجر مشروبات الکلى، ازدواج کرد. مشخص نیست که او چه زمانى به اسلام گروید. احتمالا دانه اسلام در دوران کودکى در نهاد او کاشته شده بود، اما وقتى به روم رفت و با پاپ دیدار کرد، این دانه جوانه زد. او بعد ها درباره دیدار خود با پاپ نوشت: «وقتى او مرا خطاب قرار داد و از من پرسید که آیا کاتولیک هستم! من براى چند لحظه در شوك فرو رفتم و بعد پاسخ دادم که من مسلمانم. نمى دانم چه چیزى باعث شد که این را بگویم، چون سال ها بود که ارتباطى با اسلام نداشتم. انگار کبریتى جرقه زده بود و باعث شد بعد از آن درباره اسلام و دین اسلام مطالعه کنم.»ویلیام فاسى، مورخ انگلیسى، مى گوید: جنبه هاى معنوى دین بود که بسیارى از مردم مسیحى را به خود جلب کرد.بانو اولاین که در خاورمیانه و در میان دوستانش به نام «بانو زینت» شناخته مى شد، به بسیارى از مکان هایى که براى زنان بود، دسترسى داشت و درباره تأثیر زنان در فرهنگ اسلام مطلب مى نوشت.او در سن 65 سالگى به عنوان اولین زن بریتانیایى به مکه مشرف شد. خاطرات او از سفر حج که او آن را «زیبا، شگفت آور و جذاب پایان ناپذیر» توصیف کرده بود، بعد ها منتشر شد. چیز زیادى از سال هاى بعدى زندگى او در دست نیست. او در سال 1963 در سن 95 سالگى در یک آسایشگاه درگذشت. او وصیت کرد که آیاتى از قرآن روى سنگ قبر او حکاکى شود. بعد ها عده اى سنگ قبر او را با چاقو خراشیدند که نشان مى دهد گرایش او به اسلام تا چه اندازه با مخالفت مواجه شده است. او در خاطراتش نوشته است: «از من پرسیدند که کى و چرا مسلمان شدم. فقط مى توانم بگویم نمى دانم دقیقا چه زمانى حقیقت اسلام بر من اشکار شد. گویى همیشه مسلمان بوده ام.»