مهندسی فکر_22.mp3
7.51M
#مهندسی_فکر ۲۲
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُم مَّا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا
اوست کسی که، آنچه در روی زمین است را برای شما خلق کرده!
مگه ما کی هستیم؟!
آخه چرا باید خدا همچین کاری می کرده؟
@ostad_shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 عبور مونوریل از داخل ساختمان
📡. @TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بيداري شب امتحان به قيمت اعتياد به شيشه؛ قرصي که قرار بود فقط خواب را ازش بگيرد اما زندگيش را گرفت
📡, @tasnimnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توضیحات سخنگوی دستگاه قضا در خصوص شناسایی شبکه گسترده جاسوسی آمریکا در جهان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج)
تلگرام، ابزار آشوب در هنگکنگ
📲شبکه BBC گزارش داد، سازماندهندگان اغتشاشات و اعتراضات در هنگکنگ به صورت ناشناس از پیامرسان تلگرام برای دامن زدن به نافرمانی مدنی، هماهنگی و تصمیمگیری استفاده میکنند.
fna.ir/daqvjf
🚩 حناچی شهردارتهران : مسکن مهر طرحی قابل قبول و فرصتی استثنایی برای خانهدار شدن اقشار ضعیف بود
🔹هماکنون موضوع مسکن به یک موضوع اجتماعی و امنیتی تبدیل شده است
https://tn.ai/2046096
📡 @TasnimNews
🚩دیه زنان و مردان برابر شد
🔹براساس رأی دیوان عالی کشور،دیه زنان و مردان از این پس به طور یکسان دیده میشود و صندوق تأمین خسارتهای بدنی ملزم به پرداخت مابهالتفاوت دیه زنان و مردان است.
📡. @TasnimNews
متهمان حاشیه نشین شبکه نفوذ
✍️ سخنگوی قوه قضائیه درباره دستگیری جاسوس نفتی گفت "پروندهای در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب تشکیل شده و موضوع نمایندگی از شرکتهای خارجی است که با برخی پرسنل وزارت نفت در ارتباط بوده و اسناد و مدارک نفتی و فروش نفت توسط این خانم از پرسنل وزارت نفت اخذ شده و اسنادی هم از بازرسی منزل وی کشف شده است".
🔹گفته می شود این زن (النا- الف) که اطلاعات و اسناد مهمی را در حوزه صادرات نفت و فراورده ای نفتی و احتمالا برخی ابعاد محرمانه دور زدن تحریم ها جمع آوری کرده، در پوشش نماینده شرکت ویتول فعالیت می کرده است.
♦️سخنگوی قوه قضاییه همچنین خبر داده که سال گذشته، شبکهای از عناصر نفوذی و جاسوس در برخی مراکز بازداشت شده اند و زندان و اعدام در انتظار آنهاست.
🔹همین شب ها، سریال مستند #گاندو از شبکه سوم سیما پخش می شود که برخی ابعاد شبکه نفوذ آمریکا در میان نزدیکان دو دولتمرد ارشد را به تصویر می کشد. شبکه ای که با دستگیری جیسون رضائیان خبرنگار ۳۸ ساله واشنگتن پست لو رفت. او و تیمش به کمک خواهر زاده دولتمرد ارشد، به اخبار سرّی و مهم برخی جلسات دست پیدا کرده بودند.
♦️یک پرسش مهم: چرا آن قدر که جاسوسان اهمیت پیدا می کنند و مورد توجه قرار می گیرند، مدیران قاصر و مقصر در این پرونده ها، مورد مواخذه و بازخواست قرار نمی گیرند؟
🔹اگر شبکه های جاسوسی نفوذ می کنند و به جمع آوری اطلاعات سرّی، دادن مشورت های غلط و دستکاری در محاسبات یا اخلال در تصمیم گیری ها می پردازند، مجرای نفوذ آن، مدیریت های کرم زده و آلوده ای است که امکان نفوذ شبکه ای و جریانی را فراهم می کند.
♦️این مدیریت، مهم تر از آن شبکه نفوذ و به مراتب خطرناک تر است. این شبیه ماجرای حیف و میل 18 میلیارد دلار ارز است که رانتی 150 هزار میلیاردی را به حلقوم مفسدان و رانت خواران ریخت و در آن، مدیران مقصر به اندازه رانت خواران بلکه بیش از آنها مستوجب بازخواست هستند.
🔹رهبر انقلاب مرداد 97 گفتند "در همین قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ ۱۸ میلیارد دلار از ارز کشور آنهم درحالیکه برای تهیهی ارز مشکل داریم، بر اثر بیتدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوءاستفاده کردند... این قضیه دو طرف دارد: یک طرف آن فردی که دریافت میکند و طرف دیگر، آن کسی است که عرضه میکند."
♦️ایشان تصریح کردند "همه بیشتر بهدنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است، درحالیکه تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بیتدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوهی قضائیه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینهساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدهاند".
🔹در موضوع نفوذ و جاسوسی نیز سوال مشابهی مطرح است: چه کسانی معبر گشایی برای دشمن می کنند؟ و چرا برخی مدیران تا این حد، جاسوس پروری و نفوذ خورشان مَلَس است؟ جاسوس که همیشه هست؛ کدام روحیات و بافت مدیریتی، کلید درهای بسته به روی شبکه های نفوذ و جاسوسی هستند؟
♦️این طیف، متهمان ردیف اولی هستند که هنوز در حاشیه مانده اند؛ مدیرانی که برای امثال جیسون رضائیان، نزار زکا، سیامک و باقر نمازی، کاووس سید امامی، دری اصفهانی، نازنین زاغری، رکسانا صابری، کاملیا انتخابی فرد، مسیح علینژاد، لیلی صرافان، کلوتید ریس، "النا- الف" و ... مجال نفوذ فراهم کردند.
@IMANI_mohammad
.
۱۶ سال معطل شدیم
۶۰ سال دیگر معطل بمانیم؟!
🔹ما در طول چند سال گذشته به ویژه یک سال اخیر، معطل «اروپای غدّار اما فلج» بودهایم. عجیب این که آقای روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای»، ضمن مرور مذاکرات و توافقات سال 82-84 میگوید:
♦️«برخی از مسئولین باور نمیکردند اروپا به تنهایی قادر به حل مسئله نیست. ما میگفتیم توان اروپا هم در آژانس و هم در شورای امنیت محدود است و حتی برای تضمین امنیت خودش نیز محتاج آمریکا است. اروپاییها حتی نتوانستند یک هواپیمای ایرباس را بدون هماهنگی با آمریکا به ما بفروشند. اروپا قادر نیست هواپیمای ساخت خودش را به ما بفروشد».
🔹سند دوم، اظهارات چند هفته قبل امیرحسین زمانینیا معاون وزارت نفت (عضو تیم مذاکراتی روحانی) است که گفت «طرف اصلی ما در مذاکرات، آمریکا بود و حتی اروپاییها خرده میگرفتند که مذاکرات را تمام کردهاید و اکنون از ما میخواهید آن را تایید کنیم... اروپاییها متوجه شدند گروگان هستند و برای استقلال تلاش میکنند، اما این موضوع 50 - 60 سال طول میکشد»! آیا وزارت خارجه و آقای روحانی میتوانند شصت سال دیگر منتظر و معطل بمانند؟!
@IMANI_mohammad