eitaa logo
🌷حدیث🌷
240 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
39 فایل
قال الامام صادق علیه السلام: کسی که احادیث ما را در دل شیعیان ما جای می دهد از هزار عابد برترست. 📚اصول کافی جلد۱صفحه۳۳ کانال عاشقان حضرت علی(ع) !! کپی کردن مطالب با ذکر صلوات ازاد است !!
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 علت کینه نظام سلطه از آن است که افزایش هرزگی موجب کاهش مقاومت می شود. 🔸بی حجاب شدن هنر نیست؛ 🔹غیرمحجبه در عالم زیاد است! 🔸این حجاب است که حرف تازه جهان امروز است!
⭕️ پلیس زن در مترو فعال می شود 🔸 فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه: 🔹تا قبل از ماه محرم تغییراتی را از لحاظ بهبود وضعیت حجاب در مترو شاهد خواهیم بود و ماموران پلیس زن مترو همچون سطح جامعه اقدامات لازم را برای ارشاد بدحجابان و بی‌حجابان انجام می‌دهند. 🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مسن‌ترین حاجی مراسم حج امسال وارد جده شد 🔹پیرمرد ۱۳۰ ساله اندونزیایی صبح امروز چهارشنبه برای ادای مناسک حج وارد جده عربستان شد و مورد استقبال قرار گرفت. 🆔 @YjcNewsChannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جشن تولد حاشیه ساز آموزش و پرورش برای #فرماندار_شميرانات تولد گرفتن رئیس آموزش و پرورش شهرستان شمیرانات برای فرماندار حاشیه ساز شد. @TasnimNews
🚩 دادستان تهران: می‌خواهیم صاحبان نفوذ را از دم تیغ بگذرانیم/ وقوع عمده مفاسد اقتصادی در سیستم بانکی علی القاصی‌مهر : 🔹عمدۀ مفاسد کلان اقتصادی در تهران اتفاق می‌افتد و به همین علت تمام پرونده های اقتصادی را در مجموعه ای به نام مجتمع قضایی اقتصادی متمرکز کرده ایم 🔹 ما در این مجموعه می خواهیم کسانی را از تیغ عدالت بگذرانیم که از صاحبان نفوذ در کشور هستند. بنابراین مأموریت ما در این مجتمع کاملاً متفاوت است 🔹مجتمع ویژه رسیدگی به پرونده‌های مفاسد کلان اقتصادی بنا به دستور رئیس محترم قوه قضائیه بنا شده تا فرآیند رسیدگی به این جرائم در یک پروسه زمانی سریع و دقیق بررسی و با یک حساسیت و مدیریت بهتر تعقیب و دنبال شود. https://tn.ai/2066196 @TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️ سپاه خودرو میسازد ▪️رائفی پور خبر از ورود سپاه برای ساخت خودرو ایرانی داد! ▪️تن سایپا و ایرانخودرو به لرزه درآمده!
🚨۲۰ سال حبس برای یک نورچشمی گردن کلفت! هادی رضوی داماد شریعتمداری وزیر دولتهای روحانی و خاتمی به 20 سال حبس 74 ضربه شلاق محکوم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸یکی از اساتید اخلاق من، کافر بود!🔸 تازه آمده بودم قم و دنبال معلم اخلاق می‌گشتم. از خدا خواسته بودم یک نصیبم کند. رفتم میدان آستانه، یک کیوسکی بود آنجا که کتاب ها را کیلویی می فروختند. من دیدم ارزان است، چند کیلو از این کتاب ها خریدم. آنچه از خدا می خواستم در این کتاب ها بود! داخل این کتاب ها کتاب زنبور عسل بود. شالوده ریزی توحید ما را همین موریس مترلینگ کرد. ما به وسیلهٔ کافر موحد شدیم! من یکی از اساتید اخلاقم آقای موریس مترلینگ است! موریس مترلینگ کافر است. حتی مسیحی هم نیست. اگر خدا بخواهد کسی را هدایت کند با کافر موحدش می‌کند. اگر هم بخواهد خراب بشود با یک موحد کافرش می‌کند. همان طوری که شاگردهای بعضی موحدها کافر می‌شوند شاگردهای بعضی کافرها هم موحد می‌شوند. بچه‌های خود را وقتی می‌خواهید با دین آشنا کنید با آشنا کنید. وقت خود را مدیریت کنید. چرا انسان لذت نبرد از این که یک فیلم مستند نگاه کند؟ تلویزیون وقتی فیلم مستند می‌گذارد، از آن می‌توانید نسخه برداری کنید و منتقل کنید در حافظهٔ دستگاه. بعد هر وقت که مشکلاتی، پیش آمد، این فیلم‌ها را بنشینید نگاه کنید. نجوم را برای نجوم نبینید برای ببینید. فیزیولوژی را برای طب و پزشکی نبینید، برای خداشناسی ببینید. گیاه‌شناسی را برای خداشناسی ببین.