💠 💠
✳️ فایده اندوه مؤمن
🔹قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع إِنَّ الْعَبْدَ إِذَا كَثُرَتْ ذُنُوبُهُ وَ لَمْ يَكُنْ عِنْدَهُ مَا يُكَفِّرُهَا ابْتَلَاهُ اللَّهُ تَعَالَى بِالْحُزْنِ فَيُكَفِّرُ عَنْهُ ذُنُوبَه.
🔻امام صادق علیهالسلام فرمود:
هنگامی که گناهان بنده مؤمن زیاد شود و چیزی نداشته باشد تا کفاره گناهانش شود، خدای متعال او را به اندوهی دچار میکند تا گناهانش را پاک کند.
📚 امالی شیخ مفید، ص۲۴
••••••••••••••••••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ امام خامنه ای به توهمات ظریف
وقتی ظریف پس از چند دهه دیپلمات بودن هنوز نمیفهمد بهانههای آمریکا تمامی ندارد
آقای ظریف برجام برای شما عبرت نشد؟ یا دنبال چیزهای دیگهای هستید؟
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال میفرماید:
📖«فَتَرَى الَّذينَ في قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصيبَنا دائِرَةٌ»
میبينى كسانى كه در دلهايشان بيمارى است، در [مودت با] آنان میشتابند. میگويند: «#میترسيم #حادثه_ناگوارى_به_ما برسد.»
(سوره مائده، آیه52)
📣دیروز کسی گفت:
«نه بنده و نه رئیس جمهور نمیتوانیم تضمین بدهیم که با تصویب این لایحه مشکلات حل خواهد شد؛ اما #میتوانیم_تضمین_بدهیم که با نپیوستن به این لایحه ، آمریکا بهانه مهمی برای #افزایش_مشکلات_ما پیدا خواهد کرد.»
و
💢 عدهای قانع شدند و به آن لایحه رأی دادند.💢
🤔آیا ممکن است برخی مسئولان عالیرتبه این کشور «اسلامی»! مصداق این آیه باشند⁉️
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
محبت درمانی_۴۴.mp3
11.35M
#محبت_درمانی ۴۴
✨ امام حسین "ع"؛
نیاز دیگران به تو، ازنعمتهای خداست!
یه موقعیت رشد و بزرگ شدن روحت؛
نیاز دیگران به توست.
با غرور ردش نکنیا❗️
@ostad_shojae
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی
🔷پرسش: حدیث قدسی از کجا آمد و چرا آمد و تفاوتش با قرآن در چه و کجاست?
پاسخ:👈 حدیث قدسی عبارت است از کلامی که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) از خداوند متعال حکایت کند (و معمولا با کلماتی مانند «قال الله» یا «یقول الله» شروع می شود) و در الفاظ آن تحدی و اعجازی وجود ندارد، به خلاف قرآن که با الفاظ مخصوصی وحی شده و دیگران در آوردن مثل آن عاجزند. آیات قرآنی اعجاز دارد، اما احادیث قدسی اعجاز ندارد؛ یعنی مخلوقات از آوردن مانند قرآن عاجزند، اما این مطلب در مورد احادیث قدسی وجود ندارد؛ @askquranir
به دیگر سخن، آیات قرآن و احادیث قدسی از یک مبدأ سرچشمه می گیرد با این تفاوت که احادیث قدسی معجزه و سند رسالت محسوب نمی گردد اما آیات کریمه قرآن معجزه و سند رسالت است (و پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) مأمور به تبلیغ آنها بوده است)
نکته دیگر آن که آیات شریفه قرآن قطعی الصدور است و به تواتر به اثبات رسیده و غیر قابل تحریف میباشد و کتاب رسمی دین اسلام است، در حالیکه احادیث قدسی از چنین امتیازاتی برخوردار نیست. @askquranir
به عبارت بهتر، آیات قرآن به تواتر از پیامبر اکرم بدست ما رسیده پس قطعی الصدور است اما بیشتر احادیث قدسی چون خبرِ واحد هستند (و نه متواتر) لذا قطعی الصدور نیست بلکه ظنی الصدور است یعنی استنادش به پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) قطعی نیست. @askquranir
نکته دیگر اینکه آیات قرآن احکام خاصی دارد، مثلاً بدون طهارت نمیتوان به الفاظ آیات دست زد یا نمی توان آن را نجس کرد و اگر نجس شد، باید فوراً پاک کرد، ولی حدیث قدسی این احکام را ندارد مگر این که کلمة الله یا سائر اسمای مبارکه در حدیث قدسی باشد.(1)
احادیث قدسی حکایت کلام خداوند است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) برای ما بیان کرده اند. سخن گفتن پیامبران الهی با خداوند سبحان به گونه های زیر ممکن است که در آیه 51 سوره شوری بدان اشاره شده: @askquranir
«وَ ما كانَ لِبَشَرٍ أَنْ يُكَلِّمَهُ اللَّهُ إِلاَّ وَحْياً أَوْ مِنْ وَراءِ حِجابٍ أَوْ يُرْسِلَ رَسُولاً فَيُوحِيَ بِإِذْنِهِ ما يَشاءُ إِنَّهُ عَلِيٌّ حَكيمٌ؛(2)هيچ بشرى را نسزد كه خدا با او سخن گويد، مگر از راه وحى يا از پشت حجاب غيب يا رسولى [چون فرشته] مى فرستد پس فرشته به اذن او آنچه را بخواهد وحى مى كند كه او بلند مرتبه و حكيم است.» @askquranir
1.سید مصطفی حسینی دشتی، معارف و معاریف،قم، موسسه فرهنگی آرایه، 13گ79. ج4، ص 431 – 432
2. شوری / 51 .
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽آزادیات چقدر ارزش داره؟
🔹️آزادی یکی از اصلیترین شعارهای نظام لیبرال دموکراسی است اما گاهی اوقات در لیبرالترین کشورها هم بسیاری از داشتن آزادی محروماند.
http://tn.ai/1848858
📡, @tasnimnews
💠💠💠
@Tb_Tabrizian
🌸 بیماری های کبد
امروزه بیماری های کبد تقریباً صعب العلاج و لاعلاج اند که از جمله آن می توان به سیروز کبدی ، درد کبد ، هپاتیت و یرقان اشاره کرد . کبد در قسمت راست شکم قرار دارد و عضوی بزرگ و سنگین است و وزن آن روی معده می افتد که این باعث تخلیه ی گازهای معده می شود .
از مجموع روایات برمی آید که بیشتر بیماری های کبد معلول نحوه ی آب خوردن است ، کبد تحمل فشار و کارهای ناگهانی را ندارد ، از این رو ، یک نفس آب خوردن یا سرازیر کردن آب در حلق و ناگهان آب خوردن سبب بیماری کبد می شود.
🔶 در روایتی از پیامبر(ص) آمده است که آب را به صورت مکیدن بخورید و آن را در حلق سرازیر نکنید ، زیرا این کار سبب بیماری (درد) کبد می شود . و در روایتی از امام صادق (ع) آمده است " نوشیدن آب در شب به صورت ایستاده سبب سیروز کبدی می شود .
♦️ همچنین نوشیدن آب میان غذا سبب چربی کبد می شود و آبی که بر آن آفتاب تابیده باشد سبب بزرگی کبد و مشکلات صفرا می گردد . نوشیدن آب قبل یا بین غذا خوب نیست و اگر غذا گوشت یا چرب باشد بایستی یک ساعت بعد از غذا آب نوشید ولی اگر غذا گوشت یا چرب نباشد می توان بعد از غذا آب نوشید .
🔷 درباره ی ضرر نوشیدن آب بین غذا در روایت آمده است " زمانی که در حین غذا آب خورده شود غذا درمعده طوری می شود که قابل هضم نباشد . و این باعث فشار به کبد می شود .
🌸 کانال رسمی مرکز طب تبریزیان 🌸
@Tb_Tabrizian
💠💠💠