در زمان حضرت موسی(ع) دو نفر به زندان افتادند. پس از مدتی آنها را رها ساختند، یکی چاق و سرحال بود و دیگری لاغر و ضعیف گشته بود.
حضرت موسی از آن مرد چاق پرسید: چه سبب شد که تو را فربه ساخت؟
گفت: گمانم به خدا نیک بود و حسن ظن به خدا داشتم.
از دیگری پرسید: چه چیز سبب شد که تو را بدحال و لاغر ساخت؟ گفت: ترس از خدا، مرا به این حالت افکنده است.
حضرت موسی(ع) دست به سوی خدا برداشت و عرض کرد: بارالها! گفتار این دو نفر شنیدم، مرا آگاه ساز که کدام یک برترند؟ و خداوند فرمود:
آن که گمان نیک و حسن ظن به من دارد، برتر است.
📚نمونه_معارف_ج٤
🍃
🌺🍃
#داستان_کوتاه_قابل_تامل📚
✍در یکی از روستاهای ایتالیا، پسر بچه شروری بود که دیگران را با سخنان زشتش خیلی ناراحت می کرد. روزی پدرش جعبه ای پر از میخ به پسر داد و به او گفت: هر بار که کسی را با حرف هایت ناراحت کردی، یکی از این میخ ها را به دیوار طویله بکوب. روز اول، پسرک بیست میخ را به دیوار کوبید.
پدر از او خواست تا سعی کند تعداد دفعاتی که دیگران را می آزارد، کم کند. پسرک تلاشش را کرد و تعداد میخ های کوبیده شده به دیوار کمتر و کمتر شد. یک روز پدرش به او پیشنهاد کرد تا هربار که توانست از کسی بابت حرفهایش معذرت خواهی کند، یکی از میخ ها را از دیوار بیرون بیاورد.
روزها گذشت تا اینکه یک روز پسرک پیش پدرش آمد و با شادی گفت: بابا، امروز تمام میخ ها را از دیوار بیرون آوردم! پدر دست پسرش را گرفت و با هم به طویله رفتند، پدر نگاهی به دیوار انداخت و گفت: آفرین پسرم! کار خوبی انجام دادی. اما به سوراخهای دیوار نگاه کن. دیوار دیگر مثل گذشته صاف و تمیز نیست.
وقتی تو عصبانی می شوی و با حرف هایت دیگران را می رنجانی، آن حرف ها هم چنین آثاری بر انسان ها می گذارند. تو می توانی چاقویی در دل انسانی فرو کنی و آن را بیرون آوری، اما هزاران بار عذرخواهی هم نمی تواند زخم ایجاد شده را خوب کند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
️آدمهایی که روح بزرگی دارند،
عقده های کمتری دارند،
شعور بیشتری دارند و قلب مهربانتری...
برای همین نباید از آنها ترسید...
آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکترند...
چون از صدمه زدن به دیگران هراسی ندارند!
افکار هر انسان میانگین افکار پنج نفری است که بیشترین وقت خود را با آنها میگذراند.
پس خود را در محاصره افراد موفق قرار دهید...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💥 جنگها و درگیریهایِ سختی که بین جبهۀ حق و باطل به پا میشود، دو هدف را دنبال میکند:
۱) پاک شدنِ مؤمنین از ناخالصیها؛
۲) جدا شدنِ صفِ منافقين از صفِ مؤمنين.
💥 فرقِ مالکِ اشتر با منافقين در همين سختیهای جنگ معلوم میشود.
⚫️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«خداي متعال ميفرمايد: جنگ براي اين بود که «وَ لِيَبتَليَ اللهُ ما في صُدورِكُم وَ لِيُمَحِّصَ ما في قُلُوبِكُم». (سوره آلعمران، آیه ۱۵۴)
يکي از اهداف درگيري و جنگهايي که بين دو جبهه حق و باطل برپا ميشود _ و سرانگشت تدبير نهايي آن هم به خداي متعال برميگردد_ اين است که در اين صحنهها شما خالص شويد. پاک شدن جبهه حق از ناخالصيها در همين درگيريهاي سخت است.
يکي ديگر از اهدافي که در قرآن بيان ميکند: براي اين است که صف مومنين از منافقين روشن شود. («وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُواَ...»)
اگر سختيهاي جنگ صفين نبود _که خود اميرالمومنين (عليه السلام) اين جنگ را به آن نقطههاي سخت هدايت کردند _ خوارج هم ميخواستند خودشان را در صف حضرت بدانند و الان مدعي اسلام و در قيامت خودشان را مدعي امام علي (عليه السلام) بدانند.
شمر در صفين در کنار اميرالمومنين است، وقتي کار سخت ميشود، آرام آرام صف منافقين و خوارج از مؤمنين جدا ميشود. فرق مالک اشتر با منافقين در همين سختي جنگ معلوم میشود.
قرآن ميفرمايد اين جنگهایی که بين جبهه حق و باطل به پا ميشود، دو هدف را دنبال ميکند: يکي اینکه جدا شدنِ صف حق و باطل در اين صحنههاي سخت است که اهل باطل، وقتي دفاع از اسلام سخت شد، صف خود را جدا ميکنند؛ دوم، روشن و خالص شدنِ خود مومنين است. در اين سختيهاست که مؤمنين در کوره قرار داده شده و پخته ميشوند. مثلاً وضعيت روحي مردم عراق بعد از جنگ با داعش و...، زمين تا آسمان تفاوت کرده است؛ ملتي پختهتر، شجاعتر، رشيدتر و حليمترشدهاند که با دوران پيش از آن تفاوت دارند.»
☑️ @mirbaqeri_ir
🌹 پوستری متفاوت و زیبا ازشهید حاج قاسم سلیمانی که توسط ونزوئلا منتشر شد
♦️مردم و مسئولان ونزوئلا برای ابراز همدردی و دلجویی از مردم ایران برای شهادت حاج قاسم سلیمانی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس پایتخت ونزوئلا حضور پیدا کردند و پوسترهایی را برای بزرگداشت شهید سلیمانی طراحی و تقدیم کردند.
♦️پوستری که بیش از پیش جلب توجه میکند پوستری ست که در آن حاج قاسم سلیمانی را در پیشاپیش چهره های سرشناس مقاومت و مبارزه با امپریالیسم لاتین زبان نشان میدهد و در آن به زبان لاتین نوشته شده است: "چهره ها، زمانها و کشورها تغییر می کنند، اما هدف همان است".
🌹امام حسین علیه السلام در کلامی ماندگار فرمودند: "اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید!"
⁉️چه روزهایی به عنوان ایام فاطمیه (سلام الله علیها )رعایت شود؟
✅پاسخ :
مناسب است روز شهادت (۱۳ جمادی الاول و ۳ جمادی الثانی) و یکی دو روز قبل و بعد از آن را به عنوان ایام حزن و عزای صدیقه کبری (سلام الله علیها) مراعات کنند.
#مقام_معظم_رهبری
﷽ ⚛ توجه به مفاهیم #نماز ⚛
🍏 همه آحاد نمازگزار باید سعی کنند که نماز را با توجه به معانی کلمات بخوانند، یعنی در نماز با خدای عزیز و رحیم سخن بگویند. این است آن سرچشمه فیضی که جان نمازگزار را سیراب می کند.
🍏 البته این حقیقت نباید دستاویزی برای نفسِ بهانه گیر باشد که اگر توفیق چنین توجه و حضوری نیافت، نماز را ترک کنند.
🍏 نماز در هر صورت، واجب و فریضه است، و تارک نماز بزرگ ترین فرصت ارتباط با خداوند سبحان را از دست می دهد.
📚 پیام #امام_خامنه_ای به هشتمین اجلاس نماز
#قاسم_سلیمانی
🍎مرکز تخصـ @namazmt ـصی نماز🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹گناهی که نعمت را تغییر میدهد
🔹 مرحوم آیتالله #مجتهدی_تهرانی
#یک_نکته_از_هزاران
✨🌼باید به خودمان بقبولانیم که در این زمان به دنیا آمده ایم و شیعه هم به دنیا آمده ایم که مؤثر در تحقق ظهور مولا باشیم؛ و این همراه با تحمل مصائب، غربت ها و دورى هاست؛ و جز با فدا شدن محقق نمى شود.🌸✨
شهید مدافع حرم محمودرضا بیضایى
🍃✨همیشه دلم مى خواست کف پاى مادرم را ببوسم ولى نمى دانم چرا این توفیق نصیبم نمى شد. آخرین بار قبل از مرگ مادرم که این جا آمدم، بالأخره سعادت پیدا کردم و کف پاى مادرم را بوسیدم. با خودم فکر مى کردم حتما رفتنى ام که خدا توفیق داد و این حاجتم برآورده شد.🍃✨
سپهبد شهید قاسم سلیمانى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رادارها چگونه در اثر جنگ الکترونیکی اشتباه میکنند؟
♦️نوروزی، استاد دانشگاه امیرکبیر: یکی از راههای ساده جنگ الکترونیکی این است که فرستنده دیگر که شاید متحرک هم نباشد، با فرستادن سیگنال اشتباه، سیستم راداری را دچار اشتباه میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تاثیر #سیگنال_مزاحم بر عملکرد رادارها چیست⁉️
♦️"احمد چلداوی" استاد #دانشگاه علم و صنعت: اخلال در سیگنال های #مخابراتی نوعی #جنگ_الکترونیکی است.