✅ شرح #دعای_روز_بیست_و_هفتم:
▫️اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَیِّرْ أُمُورِی فِیهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَی الْیُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذِیرِی وَ حُطَّ عَنِّیَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ یَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِینَ.
▫️ خدایا در این ماه فضیلت شب قدر را روزیام ساز، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و پوزش هایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گردنم بریز، ای مهربان به بندگان شایسته.
👌شرح اجمالی :
▫️از دعای امروز استفاده می شود که عنایت ویژه ای نسبت به امروز آن هم در حد جایگاه شب قدر، شده است. چنانچه در برخی روایات، شب بیست و هفتم را جزو #شب_قدر می دانند.
حال با وجود چنین جایگاهی، شایسته است #مؤمن از کنار این روز به راحتی نگذرد.
▫️بعد از گذشت شب و روزهای بندگی در طی ماه ظرفیت انسان در رویارویی با #مشکلات و ناهنجاری ها دو چندان می شودو همین #حال_بد و سخت وی را به آسانی تبدیل می کند.
▫️#عبادت و بندگی، انسان را به #قدرت لایزال #متصل می کند و او را فردی قوی در برابر مشکلات قرار می دهد.
▫️انسان ها برای عملکرد بدشان، #عذر و #بهانه می آورند. برخی از عذر ها قابل گذشت و #اغماض است. طلب گذشت به بهانه های خاص باز می گردد نه هر بهانه ای.
▫️چون خدای مهربان دستور داده که مؤمن عذر برادر ایمانی خود را قبول کند، خودش نیز قطعا به چنین فرمانی و اصلی پایبند خواهد بود.
▫️ریخته شدن گناهان و لغزش ها با #استغفار و #عمل_نیک میسر است. در روایت می خوانیم:
دردتان گناه است و دوایش استغفار و در قرآن می خوانیم: نیکیها بدیها را از بین می برد.
#حجت_الاسلام_والمسلمین_فتحی
#به_کانال_قرآن_و_حدیث_بپیوندید 👇
🆔 @hajfathi_ir
✅ شرح #دعای_روز_بیست_و_هشتم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
▫️«اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّی فِیهِ مِنَ النَّوَافِلِ وَ أَکْرِمْنِی فِیهِ بِإِحْضَارِ الْمَسَائِلِ وَ قَرِّبْ فِیهِ وَسِیلَتِی إِلَیْکَ مِنْ بَیْنِ الْوَسَائِلِ یَا مَنْ لا یَشْغَلُهُ إِلْحَاحُ الْمُلِحِّینَ»
▫️«خدایا بهره ام را در این ماه از مستحبات فراوان کن و مرا با تحقق درخواستها اکرام فرما و از میان وسایل وسیله ام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرار ورزان مشغولش نسازد»
👌شرح اجمالی:
۱. منظور از #نوافل چیزهای مستحب است که زاید بر واجبات است و این عنوان بیشتر بر نافله های نماز های یومیه اطلاق می شود. در خواست بهره مندی از نوافل در روزهای پایانی ماه نشان از تأثیر گزاری شگرف نافله بر انسان دارد. در روزهای پایانی ماه باید بیشتر حظ را از عبادت برد چرا که فرصت رمضان و لو در ساعات پایانی ممکن است برای عبد تکرار نشود.
بعد از واجبات نافله ها بیشترین اثر را تعالی و #رشد_معنوی و #قرب الی الله دارد.
۲. منظور از احضار مسائل، توفیق بیان خواسته ها است. دلیل این درخواست شاید به این جهت باشد که بنده بتواند از #فرصت اجابت دعا در ماه رمضان بهره ببرد. چه زمانی بهتر از این ماه برای اجابت دعا و درخواست رفع گرفتاری ها ؟ لذا سالک الی الله در این روز تلاش بیشتری در #دعا کردن نماید.
۳. مهمترین وسیله ما برای تقرب، #نماز و #دعا و #توسل است. لازمه نزدیک شدن با این وسیله ها به خدای تعالی ،تقویت آنها با #اخلاص است. هرچه عمل عبد خالصتر به همان اندازه مقرب تر.
۴. نکته پایانی فراز دعا اشاره به عدم محدودیت ذات باری تعالی در اجابت دعا های بندگان است. ذات احدیت هرگز ملول و سست هنگام درخواست های بندگان نمی شود لذا #عبد و #سالک بی حد و حصر و در هر زمانی می تواند با خدا ارتباط بگیرد. پس از این خصیصه باید بهترین استفاده را برد. در واقع با این فراز به ما گفته شده که از سمت خدا آمدن خسته نشو.
✍محمد علی فتحی
#به_کانال_قرآن_و_حدیث_بپیوندید 👇
🆔 @hajfathi_ir
✅منظور از دولت جوان انقلابی:
امام خامنه ای مد ظله:
🔹برخی تصور کردند که منظور از دولت جوان انقلابی دولتی است که همه اعضای آن در رده سنی ۳۰ تا ۳۵ سال باشند در حالیکه این به معنای نادیده گرفتن صاحبان تجربه و کار آزمودگان و دنیا دیدگان نیست.
🔹ادولت جوان انقلابی فقط شامل وزرا نمی شود بلکه مجموعه وسیعی از صدها مدیر مؤثر و تعیین کننده است که همه این رده ها می تواند میزبان جوانان مؤمن و انقلابی باشد که در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها و اجرا حضور داشته باشند.
🔹به نظر من استفاده از جوانان مومن و انقلابی در بخشهای مختلف مدیریتی امکانپذیر است به شرط آنکه دولتی سرکار بیاید که مسئولان بالای آن، اطمینان و اعتقاد به جوانان داشته باشد، همانگونه که امام به جوانان اعتقاد داشت و کار را جلو برد.
🔹اگر چنین دولتی سر کار بیاید، مشکلات در مدت زمان معقولی قابل حل خواهند بود و زمینه تحقق آرمانها نیز فراهم خواهد شد.
🆔 @hajfathi_ir
🔰 خصوصیات یک دولت مطلوب و انتخاب خوب
🔺 رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: مشارکت در انتخابات خیلی مهم است. مطلوب این است که در درجه اول مشارکت بالا باشد و بعد انتخاب مطلوب و انتخاب خوب.
🔹 انتخاب خوب انتخابی است که دولتی تشکیل بشود که دارای کفایت باشد، مدیریت لازم را داشته باشد، با ایمان باشد، مردمی باشد، لبریز از امید باشد. معتقد به توانمندیهای داخلی باشند. آنی که معتقد است که در داخل کاری نمیشود انجام داد، چه از لحاظ دفاعی، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ اقتصادی، چه از لحاظ تولید و امثال اینها کاری در کشور نمیشود انجام داد، واقعاً لایق فرمانروایی و حکمرانی بر این مردم نیست.
🔸 بایستی کسانی بر سر کار بیایند که معتقد به مردم باشند. واقعاً عنصر جوان را قدر بدانند. عملکرد انقلابی داشته باشند. حقیقتاً عدالتخواه باشند، نه اینکه به لقلقهی زبان اسم عدالت آورده بشود. به معنای واقعی کلمه عدالتخواه باشند و ضد فساد باشند. عدالت هم البته فقط عدالت اقتصادی نیست.
🔹 یک چنین دولتی انشاءاللّه اگر به وجود بیاید، این آن وقت صدها مدیر جوان و مؤمن را میتواند در بخشهای گوناگون از صدر تا ذیل بگمارد و انشاءاللّه کار کشور سامان خوبی پیدا کند.
#بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
✅شرح #دعای_روز_بیست_و_نهم ماه رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
▫️«اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَهِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَهِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَهِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین»
▫️«خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزى کن مرا در آن توفیق و خوددارى و پاک کن دلم را از تیرگیها و گرفتگىهاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود»
👌شرح اجمالی:
۱. پوشش رحمت الهی به ظرفیت افراد بستگی دارد. رحمت الهی حد ندارد و دائما به سمت بنده اش سرازیر است لکن اگر عبد ظرفیت را نداشته باشد، نمی تواند قابل رحمت باشد.
رحمت با اطاعت محض از باری تعالی حاصل می شود نه با نافرمانی.
با توجه با اینکه عبد در طی ماه رمضان عبادت و بندگی کرده ظرفیت پذیرش رحمت را دارد که در روز عید خدای عزوجل به او مرحمت می کند.
۲. در خواست توفیق هم به این جهت است که عبد استقلالی در عبودیت و بندگی نکند بلکه در این امور خود را حذف و خدا را در نظر بگیرد.
۳. در خواست عصمت هم شاید به خاطر این است که احتمال خطای فاحش در روز پایانی ماه است. برای جلوگیری از محرومیت در این روز از ذات باری تعالی مدد می گیریم.
۴. تهمت بدتر از گناه است چون هم دروغ است و هم غیبت. این گناه برای نابودی تمام سرمایه های روزه دار کافی است. برای ابتلا نشدن به این گناه از ذات اقدس اله درخواست پاکی قلب از این آلودگی شده است.
۵. رحمت رحیمیه الهی فقط از آن مؤمنین است و بس.
✍محمد علی فتحی
#به_کانال_قرآن_و_حدیث_بپیوندید 👇
🆔 @hajfathi_ir
✅ مبلغ فطریه و کفاره + کارت جهت واریز
حضرات آیات عظام حفظهم الله تعالی
امام خامنه ای:
#زکات: قوت غالب گندم : ۲۰ هزار تومان، قوت غالب برنج ایرانی ۱۰۰هزار تومان، برنج هندی ۷۵ هزار تومان
#کفاره_عذری: ۵هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۰۰هزار تومان
مکارم شیرازی:
#زکات: قوت غالب گندم : ۲۰ هزار تومان، قوت غالب برنج ۷۰هزار تومان
#کفاره_عذری: ۵ هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۰۰هزار تومان
نوری همدانی:
#زکات: قوت غالب گندم : ۲۰ هزار تومان، قوت غالب برنج ۷۵هزار تومان
سیستانی:
#زکات: قوت غالب گندم : ۲۱ هزار تومان، قوت غالب برنج ایرانی ۱۰۰هزار تومان، برنج هندی ۷۵ هزار تومان
شبیری زنجانی:
#زکات: قوت غالب گندم : ۲۵ هزار تومان، قوت غالب قیمت سه کیلو گرم برنج
#کفاره_عذری: ۶۵۰۰هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۹۰هزار تومان
علوی گرگانی:
#فطریه: قوت غالب گندم : ۲۰ هزار تومان، قوت غالب برنج ۱۰۰هزار تومان
#کفاره_عذری: ۵ هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۰۰هزار تومان
مظاهری:
#فطریه: قوت غالب گندم : ۲۰ هزار تومان، قوت غالب برنج ۷۵هزار تومان
جوادی آملی:
#فطریه: قوت غالب منطقه، سه کیلو گندم، جو، برنج، خرما، کشمش و مانند آنها و یا معادل قیمت
#کفاره_عذری: ۵هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۰۰هزار تومان
صافی گلپایگانی:
#فطریه: قوت غالب گندم: سه کیلو گرم گندم، قوت غالب گندم: سه کیلو گرم برنج
#کفاره_روزه_غیرعمدی، برای هر روز، یک مد (حدود ۷۵۰ گرم) طعام مثل گندم است. #کفاره_عمدی، برای هر روز افطار عمدی، اطعام شصت مسکین؛ هر کدام یک مد (حدود ۷۵۰ گرم) طعام، مثل گندم پرداخت شود.
سبحانی:
#فطریه: قوت غالب گندم : ۲۱ هزار تومان، قوت غالب برنج ۷۵ هزار تومان
👌 #نکته:
مراجع عظامی که میزان کفاره را اعلام نفرمودند غالبا #کفاره_عذری: ۵ هزار تومان، #کفاره_عمد ۳۰۰هزار تومان است
کارت ها جهت واریز:
#کارت_فطریه_سادات:
۵۰۴۱۷۲۱۰۵۸۶۶۴۱۴۶
#کارت_فطریه_عام:
۵۸۹۲۱۰۱۲۳۹۶۷۲۷۹۹
#کارت_کفاره:
۶۲۷۳۸۱۱۱۵۰۳۸۷۶۰۰
#نکته: تمام کارت ها بنام محمد علی فتحی می باشد.
-----------------
#دفتر_پاسخگوئی_به_مسائل_شرعی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_فتحی
#آدرس_دفتر: کرج، آزادگان، مسجد مهدویه
#شماره_تماس: ۰۹۱۹۲۶۵۵۸۶۶ ، ۰۹۳۸۲۴۴۱۸۷۹
🆔 @hajfathi_ir
✅عید میهمانان خدا
سلام بر بندگان خوب خدا
عید سعید فطر عید تقسیم جوایز الهی بر روزه داران و احترام کنندگان به ماه مبارک، را تبریک و تهنیت عرض می کنم.
از خدای عزوجل، توفیقات روز افزون در عبودت و بندگی پروردگار عالم تا رمضان آینده را خواستارم.
همگان با رعایت تقوا، توشه اندوخته شده ماه مبارک حفظ کنیم و همواره یادمان باشد که دائما در محضر خدا هستیم.
محمد علی فتحی
اردیبهشت۱۴۰۰
🆔 @hajfathi_ir