eitaa logo
مرحوم حاج شیخ عیسی شاکری (ره)
166 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
11 فایل
اَللَّهُمَّ‌صَلِّی‌عَلَیَ‌مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّدوَعَجِل‌فَرَجَهُم‌وَفَرَجَنَابِهِم https://eitaa.com/hajishakeri
مشاهده در ایتا
دانلود
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ‌🔴 موضع‌گیری آیت‌الله سیفی مازندرانی علیه بیانیه گروهک موسوم به مجمع محققین مبنی بر به رسمیت شناختن رژیم غاصب اسرائیل
بزرگترین تجمع بی‌غیرتی درجهان عرب! 🔹اینجا مصر و همسایه دیواربه‌دیوار غزه است؛ عرب‌زبان و مسلمان. شاید فکر کنید این صدهزار نفر بالاخره برای حمایت غزه جمع شده‌اند! خیر!آمده‌اند تا بزرگ‌ترین کنسرت در تاریخ مصر را رقم بزنند!
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۳ سال اسارت در اسرائیل / مستند کوتاهی از سرگذشت یحیی السنوار 🔹هرآنچه که باید از اسارت تا شهادت‌اش بدانید! از ماجرای عکس معروف و پیاده روی در کوچه های غزه تا مبادله عجیب ۱ افسر اسرائیلی با ۱۰۲۷ اسیر فلسطینی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ما هستیم که باید ظهور کنیم 🔹 شهید محراب، آیت الله دستغیب(ره): 🔵 ما هستیم که باید ظهور کنیم نه امام زمان! ظهور ما وقتی است که تزکیه (۱) بشویم؛ جانمان را از آلایش‌ها (آلودگی‌ها) پاک کنیم. 📚 کتابچه «یادنامه شهید راه نماز شهید آیت‌الله دستغیب» (۱) تزکیه در اصطلاح علم اخلاق عبارت است از پاک‌کردن و پیراستن نفس از نقایص و صفات رذیله و آراستن آن به صفات پسندیده و کمالات نفسانیه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 حزب‌الله شهادت سید هاشم صفی‌الدین را تایید کرد. 🔵 رحمه الله علیه وحشره الله و ایانا مع محمد و آل محمد
ای کاش آن تیم فکری قوی را نداشتید تا حمل بر ساده‌لوحی می‌کردیم و ای کاش آن تیم رسانه‌ای قوی را نداشتید تا حمل بر بی‌دقتی می‌کردیم! 👈پ.ن: تا زمانی که نفوذی‌ها در ساختار رسانه‌ای کشور حضور داشته باشند، تا زمانی که قشر دلسوز انقلاب حضور و تأثیر رسانه‌ای لازم را نداشته باشد، آش همین آش و کاسه همین کاسه خواهد بود!
⚠️تصور کنید و بخندید و غصه بخورید! 🔴 نتانیاهو و بایدن به دنبال رفع محدودیت ایتا، روبیکا و ویراستی ❗️ فرض کنید روزی ، و برخی مسئولین آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال این باشند که ، و ایرانی در آمریکا و سرزمین های اشغالی رفع فیلتر شود؛ خیلی خنده دار و مضحک و خارج از تصور است؛ نه؟! این روزها در جمهوری اسلامی، نه تنها برخی مسئولین ما از سکوهای همین دشمنانمان استفاده می کنند، بلکه برای رفع فیلتر آنها به مردم وعده های نابجا می دهند، مطالبه می کنند و ... واقعاً تاریخ و آیندگان باید به این نوع رفتارها هم بخندند و هم غصه بخورند!
❌کج راهه دشمن شاد کن آنچه که رهبر انقلاب از دولت جدید مطالبه کرده بود مدیریت و ساماندهی فضای مجازی بود، آنچه که در عمل دارد انجام می‌شود رهاشدگی بدون ضابطه و قانون سکوهای اطلاعاتی دشمن در داخل کشور است.... این آتشی هست که اول خود دولت محترم را در خود خواهد سوخت و اولین قربانی رها کردن فضای مجازی خواهد بود!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا بغض کردی؟ این که فقط یه ویدیوی ساده‌ست!... ننگ ابدی به قاجار و پهلوی...