محمدصادقحاجیزاده
قربون کبوترای حرمت امام رضا ...
صاحب عزا ، تسلیت آقا ...
🔻پدرم مرا به سه چيز ادب آموخت
و از سه چيز نهی فرمود .
👌امام جعفر صادق عليه السلام :
﷽اَدَّبَنى اَبى عليه السلام بِثَلاثٍ ... ونَهانى عَنْ ثَلاثٍ: قالَ لى: يا بُنَىَّ مَنْ يَصْحَبْصاحِبَ السّوءِ لا يَسْلَمْ وَ مَن لا يُقَـيِّد اَ لْفاظَهُ يَنْدَم ، وَ مَنْ يَدْخُل مَداخِلَ السَّوءِ يُتَّهَمْ...وَ نَهانى اَنْ اُصاحِبَ حِاسِدَ نِعْمَةٍ وَ شامِتا بِمُصيبَةٍ ، اَو حامِلَ نَميمَةٍ ؛
ترجمه 👇
پدرم مرا به سه چيز ادب آموخت
و از سه چيز نهی فرمود .
🔆 سه نكته ادب اين بود كه فرمود :
فرزندم !
1⃣ هركس با دوست بد بنشيند سالم نمى ماند
2⃣ و هر كس گفتارش را كنترل نكند پشيمان مى شود
3⃣ و هر كس به جايگاه هاى بد وارد شود مورد بدگمانى قرار مى گيرد .
🔆 و آن سه چيز كه مرا از آن نهى فرمود:
1⃣ دوستى با كسى كه چشم ديدن نعمت كسى را ندارد
2⃣️ و با كسى كه از مصيبت ديگران شاد مى شود
3⃣ و دوستی با سخن چين .
📚 تحف العقول ص 376
╭─┅─🍃🌺🍃─┅─╮
لینک جهت عضویت در کانال 👇
🆔️http://eitaa.com/hajizadeh1
╰─┅─🍃🌺🍃─┅─╯
کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
بسم الله الرحمن الرحيم
"
ماها، عموم مردم
آنچنانکه باید و شاید
همچنان قدر نماز را نمیدانیم.
نماز به معنای واقعی کلمه عمود دین است
معنای عمود این است که اگر نبود، سقف فرو میریزد؛ بنا شکل بناییِ خود را از دست میدهد؛ نماز این است.
بنابراین پیکرهی عظیم دین متوقّف است به نماز. کدام نماز میتواند این پیکره را حفظ کند؟
آن نمازی که دارای خصوصیّات مطلوب خود باشد: نماز باحضورقلب، قرب می آوردالبته بادوری ازگناه مقدمات آن حاصل می شود
روایت است
الصلاة قُربانُ کُلِّ تَقیّ،
یا نمازی که انسان رااززشتی دور کند
درقرآن کریم آمده است
الصلاة تنهي عن الفحشاء والمنكر
نمازی که با ذکر همراه باشد؛
وَ لَذِکرُاللهِ اَکبَر این ذکری را که در درون نماز است
، هم باید عمل کنیم، هم باید ترویج کنیم."
درنماز انسان باید به خدا برسد
خداوند به حرمت اهل بیت علیهم السلام
لذت نماز رابه همه ی ما مرحمت بفرماید
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://eitaa.com/hajizadeh1
🔷خصوصیات اصحاب امام حسین علیهالسلام
🔸 برای دریافت حقایق عاشورا باید این قیام از زوایای مختلف مورد بررسی قرارداد.
🔸 نگاه تطبیقی به واقعه عاشورا یکی از زوایایی است که انسان را میتواند در فهم مفاهیم عاشورا کمک کند،
🔸اگر انسان بتواند در الگوی مطالعه تطبیقی عاشورا خود را بهدرستی در شرایط قیام حسینی بسنجد و شرایط را بهگونهای بررسی کند و جای خود را عادتاً در چنین وضعیتی مشخص کند مفاهیم عاشورا را بهتر درک خواهد کرد.
🔸در جریان عاشورای حسینی عدهای در مقابل امام حسین علیهالسلام بودند این در حالی است که عده زیادی در این جریان سکوت کرده، عدهای دیگر از جریان متکی بر عذرهای روزمره جا مانده و عدهای ظهر عاشورا از کربلا خارج شدند.
🔸 عذر برای غیبت درصحنه عاشورا در سال 61 هجری بسیار زیاد بود، در چنین شرایطی اصحاب امام حسین علیهالسلام تصمیم بر حضور درصحنه عاشورا گرفته و پیش روی امام خود جانفشانی کردند.
🔸 اگر مؤلفههای حسینی اصحاب امام در مؤمن شکل نگیرد نمیتواند در چنین شرایطی در لشکرگاه امام حسین علیهالسلام حاضر باشد،
🔸 باید توجه داشت که اصحاب امام حسین علیه السلام پیش روی امام حسین علیهالسلام در شرایطی جانفشانی کردند که در انتخاب چنین صحنهای آزاد بوده و از امام در هر شرایطی محافظت میکردند.
🔸 امام در شب عاشورا خطاب به اصحاب خود فرمودند که «من اصحابي باوفاتر و بهتر از اصحاب خود و خانداني نيكوكارتر و پیوندجو تر از خاندان خود سراغ ندارم خدا همه شمارا پاداش نيك دهد.»
🔷دو ویژگی اصحاب امام حسین علیه السلام
🔸1- اصحاب امام حسین علیهالسلام اهل سرعت و سبقت بودند؛
بر این اساس باید توجه داشت که سبقت گرفتن از فرصتها در ساحت تکلیف از ویژگیهایی است که سیره مؤمن را متکی بر نگاه امام معصوم تنظیم میکند.
🔸2- بزرگتر از دنیا بودند
حب امام حسین علیهالسلام باعث شد که اصحاب امام از دنیا عبور و حماسههای عاشورا را در تاریخ ثبت کنند؛ عاشورا مدار اصلاح عالم است.
🔸باید توجه داشت کربلا صحنه حساسی برای تاریخ بشری بود و نباید ضعفی در آن مشاهده میشد،
🔸بنابراین امام حسین علیهالسلام شب عاشورا ضمن برداشتن بیعت توصیه به ترک این صحنه فرمودند تا هیچ ضعفی در این صحنه باقی نماند
🔸چراکه امام صراحتاً فرمودند که شهادت من در اینجا زمینه صیانت از دین خدا است.
امام صادق علیه السّلام:
لکل شیء ثواب الاّ الدمعة فینا.
هر چیزی پاداش و مزدی دارد، مگر اشکی که برای ما ریخته شود (که چیزی با آن برابری نمی کند و مزد بی اندازه دارد).
جامع الاحادیث الشیعه، ج 12، ص 548
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
✍مرحوم عبد الکریم حامد می فرمود:
«شخصی در مجالس #سیدالشهدا (علیهالسلام) خدمت می کرد و زیر لب این شعر را می خواند:« حسین دارم چه غم دارم؟!»
شیخ رجبعلی با دیدن این شخص در دل گفت : سید الشهدا به این شخص تفضل خواهد کرد و او را از هم ها و غم های قیامت نجات خواهد داد.
پس از مدتی جناب شیخ رجبعلی شبی در خواب دید که محشر به پا شده و امام حسین (علیه السلام ) به حساب مردم رسیدگی می کند و آن شخص هم در ابتدای صف، نزدیک حضرت قرار دارد. شیخ رجبعلی می گفت:
با خود گفتم: امروز روز توست؛ گوارایت باد! ناگهان دیدم که #امامحسین(علیه السلام ) به فرشته ای امر می کند که آن مرد را به انتهای صف بیندازد؛
در آن هنگام حضرت نگاهی به من کرد و با ناراحتی فرمود:
شیخ رجبعلی! ما رئیس دزدها نیستیم!
از سخن حضرت تعجب کردم و پس از بیداری جستجو کردم که شغل آن مرد چیست و فهمیدم که عامل توزیع شکر است و شکر را به جای این که با قیمت دولتی به مردم بدهد، آزاد می فروشد.»
☆الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
┄══•ஜ📖ஜ•══┄
╭─┅─🍃🌺🍃─┅─╮
لینک جهت عضویت در کانال 👇
🆔️http://eitaa.com/hajizadeh1
کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
╰─┅─🍃🌺🍃─┅─╯
آن خانمی که با بدترین شرایط در دسته عزاداری حسینی، زنجیرزنی می کند، فرهنگ عاشورا و سبک زندگی حضرت زینب را تحریف می کند. ما از مسئولان می خواهیم که با هنجارشکنان برخورد کنند. چون چنین کسی که اینگونه هنجارشکنی می کند، متوجه کار فرهنگی نمی شود که بخواهیم کار فرهنگی کنیم و لذا نیاز به قانون دارد. یعنی همانگونه که قانون و مجریان قانون در مقابل جرم هایی مثل دزدی برخورد می کنند، در این زمینه نیز که یک هنجارشکنی است باید برخورد لازم را داشته باشند.
💠 السَّلَامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُؤَمَّلُ لِإِحْیَاءِ الدَّوْلَةِ الشَّرِیفَةِ...
🍀سلام بر تو و بر امید فرح بخش آمدنت
معجزات سر مقدس امام، از کوفه تا شام
ابن زیاد در روز 15 (یا 19) محرم سر مقدس امام حسین (علیه السلام) و دیگر شهدا را به همراه کودکان و زنان ، با شمربن ذی الجوشن به شام فرستاد و به دست و پا و گردن مبارک امام سجاد (علیه السلام) زنجیر انداخت و اسراء را سوار بر شتر بی جهاز نمود. آن شقى، اهل بیت عصمت و طهارت را مانند اسیران کفار، شهر به شهر با ذلت راهی شام کرد به گونه ای که مردم به تماشاى آن ها مىآمدند.
یکی از حوادث خارقالعادهای که گزارش آن در بسیاری از منابع هست، دست یا قلمی آهنین است که در برابر مامورانی که در حال عیش و نوش در اولین شب بعد از حرکت داشتند بود که از دیوار برآمد و شعر زیر را در نکوهش قاتلان امام حسین (علیهالسّلام)، با خون بر روی دیوار نوشت:
«اَتَرْجُو اُمَّةٌ قَتَلَتْ حُسَیْنًا ••• شَفَاعَةَ جَدِّهِ یَوْمَ الْحِسَابِ» «آیا امتی که حسین را به قتل رساند، به شفاعت جدش در روز حساب امیدوار است؟»... چون ماموران ابن زیاد چنین معجزهای را از سر امام (ع) دیدند، سر را رها کرده، پا به فرار گذاشتند ، ولی دوباره برگشتند.
همچنین حارث بن وُکَیدَه میگوید: من از حاملان سر حسین (ع) بودم که شنیدم سر بر روی نیزه، سوره کهف را میخواند. در خود شک کردم که من صدای ابی عبدالله را میشنوم. دوباره شنیدم: ای پسر وکیده آیا دانستی که همه ما ائمه زندهایم و نزد پروردگارمان روزی میخوریم؟ با خود اندیشیدم که سر را سرقت کنم. فرمود: ای پسر وکیده، این کار برای تو ممکن نیست. این گروه را رهایشان کن.
#امام_حسین_علیه_السلام
#آینه_داران_آفتاب
☆الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
┄══•ஜ📖ஜ•══┄
╭─┅─🍃🌺🍃─┅─╮
لینک جهت عضویت در کانال 👇
🆔️http://eitaa.com/hajizadeh1
کانالرسمیمحمدصادقحاجیزاده
╰─┅─🍃🌺🍃─┅─╯
▪️🌹▪️
▪️أَلسَّلامُ عَلى مَنْ ناغاهُ فِی الْمَهْدِ میکآئیلُ
أَلسَّلامُ عَلى مَنْ نُکِثَتْ ذِمَّـتُهُ
🌹سلام بر آن کسى که میکائیل در گهواره با او تکلّم مى نمود، سلام بر آن کسى که عهد و پیمانش شکسته شد
📓فرازی از زیارت ناحیه مقدسه
▪️🌹▪️
49.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم. ۱۴۰۳/۴/۳۱
زیارت، هجرت به سوی امام و عبور از این حجب ظلمانی و رسیدن به وادی ولایت امام و محور امتسازی در تاریخ است.
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«آنهایی که دنبال انبیا حرکت کردند و با بیش از دنیا مأنوس شدند و در طرح خدای متعال میخواهند زندگی کنند، باید تجمُّع حول امام بسازند. اصل امت اسلامی از تجمُّع حول امام شکل میگیرد. امام، طبق زیارت جامعه، «عناصرالابرار» است و آنهایی که جزو ابرار میشوند، همه عناصر وجودیشان با انوار امام شکل میگیرد. امام همانطورکه عناصرالابرار است، ارکانالبلاد هم هست. بلاد مؤمنین بر محور امام شکل میگیرد و همهجا آهنگ امام دارد، صبغه امام دارد، صبغه الله دارد، همهجا تجلی روح امام است؛ کمااینکه تمدنهای مادی هم تجلی ارواح پرچمداران خودشاناند.
زیارت، هجرت به سوی امام و عبور از این حجب ظلمانی و رسیدن به وادی ولایت امام و محور امتسازی در تاریخ است. ثواب زیارت سیدالشهدا ثواب شهادت در رکاب نبی اکرم است؛ ثواب انفاق بیحد در راه خداست؛ ثواب هزاران حج است. بیشترین چیزی که زیارت امام با آن مقایسه شده، حج است؛ از یک حج تا هفتاد هزار. زیارت امام به «لقاءالله فوق عرشه» ختم میشود. این برکات در کجای حج است؟»
اهمیت جهادتبیین
نخستین مرتبه نیست که رهبر انقلاب، مفهوم و اصطلاح «جهاد تبیین» را مطرح کردند. ایشان در طی سالهای قبل بارها این تعبیر را بهکار بردند؛ ضمن اینکه واژه تبیین هم بارها در بیانات ایشان و در مباحث متفکران انقلاب اسلامی مطرح شده است. تبیین بهمعنای روشنگری و بیان حقیقت و واقعیت است. در حقیقت آنچه در تبیین مدنظر است، زدودن غبار بدفهمی، تحریف و کجفهمی از مفاهیم و معارف انقلاب اسلامی و همچنین فهمیدن تحلیلهای نادرست، غلط و مغرضانه از رویدادها و پیشگیری از تحریف و دریافت نادرست است؛ بنابراین، تبیین در جهت روشنگری است، بدون جهتگیری خاصی که بخواهیم مطلبی را توجیه کنیم یا امر نادرستی را درست جلوه دهیم.
اگر بخواهیم تبیین را در معارف اسلامی ریشهیابی کنیم، مشاهده میکنیم که اصولاً پیامبران برای تبیین آمدهاند؛ تبیین حقایق عالم، تبیین وجود خود انسان، تبیین ظرفیتهای انسان، تبیین راهی که باید برود. به همین جهت، یکی از نامهای قرآن کریم بیان است: «هَذَا بَیَانٌ لِلنَّاس»؛ قرآن تبیینکنندهای برای مردم است. رهبر انقلاب از موضع اسلامشناس معتقد به معارف انقلاب و اسلام و معارف اسلامی میخواهد خط تبیینگری پیامبران و امامان را ادامه دهد.
انقلاب اسلامی هم نتیجه تبیین گسترده و عمیق بود که در جامعه شکل گرفت. حضرت امام رحمةاللهعلیه حقایق کشور و اسلام را تبیین کرد و واقعیاتی را که در رژیم پهلوی اتفاق میافتاد و آنها مخفی میکردند، مورد روشنگری قرار داد؛ بنابراین، تبیین مبنای تفکر انقلاب اسلامی و امتداد آن است؛ یعنی اگر بخواهیم جامعه در مسیر پیشرفت و تعالی حرکت کند، این حرکت بدون حضور مردم ممکن نیست. اگر بخواهیم مردم و جوانان با انقلاب باشند، باید این تبیین را بهگونهای فراگیر، مستند و مستدل انجام دهیم. اینکه بعضیها تعریف تبیین را تحریف کردند و بهمعنای پوشاندن حقایق یا توجیه اشتباهات بهکار بردهاند، برداشت کاملاً نادرستی است و باید این برداشت را اصلاح کرد. نکته مهم دیگر اینکه باید این مفهوم را در کنار سایر مفاهیمی که رهبر انقلاب بر روی آن تأکید دارند، تعریف کنیم.
رهبر معظم انقلاب بر روی مفاهیمی مانند تحول، کار فرهنگی و گفتمانسازی، نقد منصفانه و مطالبهگری تأکید دارند. اگر تبیین را در کنار این مفاهیم قرار دهیم، مشخص میشود که معنای عمیق آن چیست. در این صورت، تبیین مقدمهای خواهد بود برای اصلاح، تحول و مطالبه درست. از سوی دیگر، تبیین یکی از راهکارهای جذب حداکثری در برابر طرد و راندن کسانی است که احیاناً برداشت صحیحی از حقایق انقلاب و جامعه ندارند و بر اثر تبلیغات و القائات دیگران، دچار تحلیل غلط از واقعیات میشوند. به هر حال، عدهای هستند که اگر کسانی با آنها همنظر نباشند، آنها را طرد میکنند؛ حتی ممکن است کسانی به نام انقلابیگری، عدهای را طرد کنند یا بعضاً برخورد تهدیدآمیز داشته باشند و چنین افرادی را ضدانقلابی تلقی کنند! تبیین در مقابل این تلقیها قرار دارد. تبیین به این معناست که در برابر افرادی که دریافت درستی از انقلاب، مفاهیم انقلاب، پیشرفتها و پسرفتهای آن ندارند، روشنگری انجام گیرد و بهعنوان یک راهبرد برای انقلاب، نظام، جامعه و یک کار مستمر تلقی شود.
جهد بهمعنای تلاش و کوشش جدی است. منتها جهادی که در اسلام مطرح است، تلاش و کوشش جدی در برابر دشمن است. نمونه برجسته آن جهاد نظامی و جهاد در میدان رزم است. البته در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، تربیتی و ... نیز بهکار میرود؛ چون بعضی از عرصهها و ابعادی که نیاز به تبیین دارد، به تلاش جدی و مایه گذاشتن هم نیاز دارد. در این صورت تبیین به جهاد تبدیل میشود؛ جهادی که وظیفه همه بهخصوص علما، اساتید، نخبگان و رسانههاست. زمانی که ابهام و تردیدی در برخی اذهان ایجاد میشود و شرایط، شرایط فتنهانگیزی و تحریف توسط دشمنان است، اگر کسی بخواهد سخنی بگوید و حقیقتی را تبیین کند، باید متحمل هزینه معنوی و حیثیتی شود و شجاعت و صراحت در اعلان مواضع برای او هزینهبر است. اینجا جهاد لازم است. اگر بعضی افراد موجه در قضایای فتنه ۸۸ به میدان میآمدند و واقعاً آنچه واقعیت داشت بیان میکردند، خسارات جامعه کاهش پیدا میکرد. تنزهطلبی و محافظهکاری و ملاحظهکاری مانع «جهاد تبیین» است. گاهی سخن حق در جامعه در برابر یک جریان نادرست نیاز به جهاد جدی و نوعی ازخودگذشتگی دارد. این شرایط «جهاد تبیین» را توجیه میکند. گاهی تصورات نادرست باعث میشود کسی فکر کند اگر در این مقطع حرفی بزند که حرف حقی هم هست و خودش هم به آن اعتقاد دارد، ولی ممکن است طرفدارانش ریزش کنند یا او را به تحجرگرایی متهم کنند، در اینجا باید با شجاعت، منطق و استدلال وارد شد.
«جهاد تبیین» در مقابله با محافظهکاری است؛ چون اساساً جهاد حرکتی انقلابی است بر ضد محافظهکاری، نه اینکه «جهاد تبیین» ما را بهسوی محافظهکاری سوق دهد که اشکالات را نبینیم! «جهاد تبیین» هرگز مغایرتی با نقد وضعیت ندارد و نهتنها نمیخواهد همه روشها، اقدامات و برنامهها را تلقی به قبول کند، بلکه معایب را هم میبیند؛ بنابراین، این برداشتهای غلط از مفهوم «جهاد تبیین» را باید اصلاح کنیم.
دیگر این است که ما به تبیین اثربخش نیاز داریم؛ همانگونه که در جهاد نظامی کسی که میخواهد جهاد کند باید محاسبهگرانه و با برنامه وارد شود، تبیین هم همینطور است. حرکت آتشبهاختیار به این معنا نیست که حرکت ناپخته، خام و بدون محاسبه انجام گیرد، بلکه باید کار محاسبهشده و عقلانی باشد. عقلانیت، بستر مشترک برای همه این مفاهیم و همه تحرکاتی است که در انقلاب اسلامی انجام میشود؛ چون انقلاب اسلامی انقلاب عقلانی است. اگر کسی به گوشهای از فعالیتهای کشور، نظام و انقلاب نقد دارد، باید بداند که انقلاب، عقلانی است و میتوان با آن گفتوگو کرد؛ همانگونه که در آغاز بیانیه «گام دوم» تأکیدشده انقلاب اسلامی باید بماند، اما اینکه چگونه بماند هم برایش مهم است؛ یعنی انقلاب اسلامی استمرار و تقویت خود را در بستر عقلانیت، مردمسالاری، منطق و پیشرفتگرایی تعریف میکند. به همین دلیل، اثربخشی تبیین هم بسیار مهم است. در تبیین اثربخش باید به ظرفیت مخاطب، منطق مخاطب، باورپذیربودن تبیین، مستدلبودن (که واقعاً واقعیت و حقیقت را روشن کند) توجه کرد. البته تبیین در فضای تعاملی و اعتمادآمیز مبتنی بر اندیشهورزی، بسیار اثرگذارتر خواهد بود. مردمیبودن تبیین، یعنی تبیین رسالتی است که هرکسی در هرجایی باید آن را انجام دهد. البته کسانی که از نخبگان جامعه بهحساب میآیند، دستگاههایی که برد بیشتری دارند در این زمینه بسیار بیشتر از دیگران مسئولاند. در یکسری عرصهها، رسانه ملی باید «جهاد تبیین» کند و جهادگونه وارد شود یا سایر رسانهها و مراکز پژوهشی، آموزشی و تربیتی باید وارد شوند؛ بنابراین، باید توجه کرد که در «جهاد تبیین» بهدنبال تبیین اثربخش باشیم.
نکته آخر هم اینکه لایه اساسی مخاطبان تبیین، نخبگان و مسئولان هستند. اتفاقاً در مواجهه با نخبگان، مسئولان، روشنفکران، عالمان دینی و کسانی که در مسند هدایت مردم قرار دارند، «جهاد تبیین» ارزش مضاعف پیدا میکند؛ زیرا مجاهدت مضاعفی لازم است تا فردی که در رأس دستگاه تبلیغی یا رسانهای است، مطلب برایش روشن شود و او بتواند برای دیگران روشنگری کند؛ بنابراین، یکی از مهمترین مخاطبان تبیین، نخبگان، مسئولان و مدیران هستند.
رهبر معظم انقلاب شخصاً بزرگترین «جهاد تبیین» را انجام دادند. صدور بیانیه «گام دوم» در چهلمین سالگرد انقلاب در سال ۹۷ جهاد بزرگ تبیین بود که ایشان انجام دادند. نکاتی که ایشان از موضع دفاع از حق و افشای طراحیهای پیچیده دشمنان انقلاب و اسلام مطرح میکنند توسط رسانههای بیگانه و کسانی که تمام وقت خود را میگذارند که اشکالی به حرف ایشان وارد کنند بلافاصله ممکن است مورد هجوم قرار گیرد، ولی ایشان ملاحظه این موارد را نمیکنند، بلکه به ادای تکلیف فکر میکنند. در «جهاد تبیین» نوعی تکلیفگرایی الهی بسیار عمیقی وجود دارد، همانگونه که حضرت امام رحمهاللهعلیه بر روی تکلیف الهی بسیار تأکید داشتند. «جهاد تبیین» مصداق تکلیفگرایی است که امیدواریم همه مخاطبان بتوانند در این جهت وارد شوند.
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
💥 مهمترین وسیلۀ سلوک، توجّه به بلای اولیای خدا و بهویژه توجه به اعظم بلاها، یعنی مصیبت سیدالشهداست.
بررسی آثار دعای بر فرج امام عصر علیه السلام
زیاد شدن نعمت:
1️⃣وجود امام زمان علیه السلام نعمت است.
📚در غایت المرام ص 259 از دو تفسیر عیاشی و قمی از امیر مومنان علیه السلام آمده که درباره آیه هشتم سوره تکاثر ثُمَّ لَتُسْأَلُنَّ يَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِيمِ فرمود:
ما نعیم هستیم.
نعیم سیب وگلابی و خانه و مرکب نیست؛
خداوند به بندگانش بوجود ما عنایت فرمود، و به ما آنان را به اسلام هدایت کرد و آنها را برادر ساخت پس از آنکه دشمن بودند و خداوند ازحق نعمتی که بر مردم عنایت فرموده- وآن پیامبر و خاندان اوست- ازآنان سوال می نماید.
2️⃣ شکر نعمت واجب است:
«... وَاشْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّـهِ إِن كُنتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ» 114 نحل
3️⃣شکر نعمت مایه افزونی آن است:
سوره ابراهیم آیه 7: «...لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ»
شکر یعنی احسان کردن در مقابل احسان و یکی از اقسام شکر، شکر به زبان و بازگو نمودن نعمت و دعا برای بقاء آن است.
2024_07_24_08_45_47.mp3
26.68M
🔹سخنرانی حاج آقا حاجیزاده
🔹 مجلس روضه خانگی درحسینیه
منزل آقای راهوار
🔹روزهفتم
🔹روستای کشی کلایفولادکلا
🔹با موضوع :معاد باوری
🔹صبح چهارشنبه
سوممردادماه ۱۴۰۳
۱۸محرم الحرام ۱۴۴۶
وقتى كه نمازشب مى خوانيد فرشتگان در ٩ صف به نماز مى ايستند، شرقاً و غرباً و فرد مى شود امام جماعت آنان!
این پست هر شب تکرار می شود
یک فاتحه و توحید ، نثار ارواح مقدس امام حسن عسکری (علیه السلام) و حضرت نرجس (سلام الله علیها) ، پدر و مادر گرامی امام عصر (ارواحنا فداه)
ای مولای ما ، ای امام ما ، یا بقیه الله فی ارضه
به رسم ادب ، برای پدر و مادر بزرگوارتان ، هدیه ای فرستادیم ، شما هم ما را به هدیه ای مهمان کن ، همانا خدا صدقه دهندگان را دوست دارد
▪️امام حضرت مهدی عجل الله فرمود:
به شيعيان و دوستان ما بگوييد كه خدا را قسم دهند به حقّ عمّهام حضرت زينب سلام الله علیها تا فرج مرا نزديک گرداند.
#صباحا_و_مساء
روزی که اسرای کربلا را به کوفه آوردند، ام کلثوم دختر امام علی (علیهالسّلام) از پشت پرده خطبه خواند. او در حالیکه با صدایی بلند میگریست، چنین گفت:
««یا اهلَ الکوفَةِ، سوءاً لَکُم، ما لَکُم خَذَلتُم حُسَیناً وقَتَلتُموهُ، وَانتَهَبتُم اموالَهُ ووَرِثتُموهُ، وسَبَیتُم نِساءَهُ ونَکَبتُموهُ؟! فَتَبّاً لَکُم وسُحقاً. وَیلَکُم، اتَدرونَ ایُّ دَواهٍ دَهَتکُم؟ وایَّ وِزرٍ عَلی ظُهورِکُم حَمَلتُم؟ وایَّ دِماءٍ سَفَکتُموها؟ وایَّ کَریمَةٍ اهتَضَمتُموها؟ وایَّ صِبیَةٍ سَلَبتُموها؟ وایَّ اموالٍ نَهبَتُموها؟ قَتَلتُم خَیرَ رِجالاتٍ بَعدَ النَّبِیِّ صلی اللَّه علیه وآله، ونُزِعَتِ الرَّحمَةُ مِن قُلوبِکُم، الا انَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ، وحِزبَ الشَّیطانِ هُمُ الخاسِرونَ.»»
ای اهل کوفه، بدا به حالتان! شما را چه شد که حسین (علیهالسّلام) را تنها گذاشتید و او را کشته، اموالش را به یغما بردید و خاندانش را به اسارت گرفتید؟ بدا بر شما! مرگتان باد! وای بر شما میدانید گرفتار چه مصیبتی شدهاید و چه بار سنگینی بر دوش خود کشیدهاید و چه خونهایی ریختهاید و چه بزرگوارانی را در هم شکسته و چه کسانی را غارت کرده و چه اموالی را بردهاید؟ بهترین مردان پس از رسول خدا را به شهادت رساندید. رحم [و عاطفه] از دلهایتان رخت بربسته است. «(اَلَا اِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ)؛
آگاه باشید! حزب خدا پیروز است.» «(اَلَا اِنَّ حِزْبَ الشَّیْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ)؛
و حزب شیطان زیانکار.»
2024_07_25_08_51_44.mp3
23.01M
🔹سخنرانی حاجآقاحاجیزاده
🔹۱۹محرم الحرام ۱۴۴۶
🔹روز هشتم سخنرانی
🔹حسینیه منزل حاج آقا راهوار
روستای کشی کلا، فولادکلا
🔹موضوع :نگرانی های پیامبر( ص) درباره امت اسلامی
🔹صبح پنج شنبه ۴مردادماه ۱۴۰۳
🏴 وقتی حضرت را زیارت می کنیم و متوجه ایشان می شویم ،
▪️ حال چه از نزدیک باشد و چه از راه دور،▪️ این توجه را ساده نبینیم .
مثلا وقتی مفاتیح را به دست می گیریم و مشغول زیارت می شویم ▪️ البته به شرط اینکه خیلی پراکنده نباشیم▪️، یعنی وقتی زیارت می کنیم ، واقعا فکر و دلمان به آن اندازه که می توانیم ، متوجه آن حضرت باشد، چون وقتی #دل و فکر جای دیگر باشد ، به سوی حضرت حرکت نخواهیم کرد ، و هنگامی که متوجه حضرت شدیم ، ولو از راه دور باشد ، این توجه به لحاظ اینکه معتقد به امامتشان هستیم ، محبت به آن حضرت داریم و به لحاظ اینکه دوستشان داریم ، در باطن امر یک نوع وحدت و قربی بین ما و آن حضرت ایجاد می کند ، گو اینکه وقتی متوجه می شویم و #زیارت و عرض ادب می کنیم ، با محبت ، دوستی و با اعتقاد به #ولایت و امامت ایشان ، روح ما به سوی سیدالشهداء { علیه السلام } می رود ( حرکتی که مخصوص روح است ) و به اندازه صلاحیتمان با آن بحر معنا ارتباط پیدا می کند ، و وحدت می یابد ( در حدّ خودمان ) البته به صورت #فنا .
آن وقت ، آنچه که از آنحضرت و برکات وجودی ایشان در این وحدت نصیب ما می شود ، چیزی است که اگر یک عمر هم شب و روز عبادت کنیم ، نمی توانیم لحظه ای از آن برکات را به دست بیاوریم.
چون وقتی عبادت می کنیم
◾️ البته توجه کنید که اینجا مسئله عبادت خدا مطرح نیست ◾️
آن ولایت و ولیّ را ، آن که عرش الله است ، بحر معنوی، مظهر حق ، خالصةُ الله است ، وقتی به او متوجه می شویم و محبت پیدا می کنیم ،
▪️ روح ما به سوی آن حضرت حرکت می کند وبه اندازه صلاحیت و ظرفیت خود ، به عالم آن حضرت وارد می شویم.