#Twitte 🔗 Mark (@themarkvol)
⭕️ So it's okay for a liberal to support baby murder, because it's an individual choice what they do with their body. But a liberal mandates a medical procedure that takes away an individual's choice.
پس برای یک لیبرال مشکلی نیست که از قتل نوزاد حمایت کند، زیرا این انتخاب شخصی است که با بدن خود انجام میدهند. اما یک لیبرال، یک روش پزشکی را اجباری میکند که انتخاب فرد را سلب میکند.
https://twitter.com/themarkvol/status/1436145567701381122?s=20
#LiberalLogic
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Twitte 🔗 •ΞLMER FU⫒⫒• ⚡️✝️🎺🇺🇸⚡️ (@BlaiseP59407586):
⭕️ LIBERAL "LOGIC" IS A MENTAL DISORDER
"منطق" لیبرال یک اختلال روانی است
https://twitter.com/BlaiseP59407586/status/1436311714774069262?s=20
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#Twitte 🔗 Election Wizard (@ElectionWiz):
⭕️ The people telling me vaccine mandates protect freedom are the same people who tell me abortions save lives.
افرادی که به من میگویند واکسن از آزادی محافظت میکند همان افرادی هستند که به من میگویند سقط جنین زندگی را نجات میدهد.
https://twitter.com/i/status/1436310996348514309
#منطق_لیبرال
#LiberalLogic
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
⁉️ بیتیاس نماینده جوانان دنیا یا نماینده جوانان عشق آمریکا؟!
🎙 پژواک صدای صنعت موسیقی کره که چیزی جز American Life Style یا سبک زندگی آمریکایی نیست، ترجیعبند حرفهای سردسته گروه موسیقی BTS در رویداد سازمانملل بود.
🔰 کیم نامجون، سردسته گروه موسیقی BTS که در موزهی متروپولیتن نیویورک سخن میگفت، در ابتدای صحبتش با دیدن منظرهی موزهی نیویورک، جوگیر شد و گفت: «راستشو بگم به خاطر همچین منظرهای، رشته کلام از ذهنم پاره شد و تقریبا یادم رفت که چی میخواستم بگم»
🔻 توی صحبتهاش در اکثر جاهایی که نام کره رو میبرد یه تعریفی هم از نیویورک میکرد؛ او درحالی به گسترش فرهنگ کره جنوبی در جهان اشاره میکرد که عملا فرهنگ این کشور به جز نسخهی دسته چندم سبک زندگی لیبرال آمریکایی، چیزی برای عرضه به جهان ندارد
🤔 حالا باید پرسید این گروه موسیقی کرهای که به عنوان «نماینده جوانان دنیا در سال 2021» توسط سازمانملل دعوت شده بود و دیروز در مجمع عمومی، سخنرانی کرد، در واقع نماینده جوانان دنیا بود یا نماینده جوانان کرهای عشق آمریکا؟!
#آمریکا_ام_الفساد_قرن
#جامعه_خوکی
#سازمان_خلل
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ گزارش المیادین از پوششهای غربی در شمال تهران را #ببینید‼️
#جامعه_خوکی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
😏 یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن! | #ببینید
#ازدواج_عاقلانه
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
28.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | پشت صحنه نماهنگ کنسرت گودزیلاهای «دهه هشتادی» در گیمنت
🏵 از طرف جنبش، از همه بروبچههای مأوا تشکر و قدردانی میکنیم که در این برهوت فرهنگی، دربارهی ارتباط نسل مهم نوجوانان دهه هشتادی با امام حسین (ع) این نماهنگ جالب رو ساختند 🎊
⭕️ نماهنگ «دهه هشتادیا» رو از طریق لینک زیر #ببینید
🎞 https://t.me/Halalzadeha/18662
✅ همهمون یه شکل نیستیم، ولی همهمون امام حسینی هستیم!
@mawa_media
#نسل_حسینی
#حلال_زادگی_افتخار_ایرانی
#نسل_سازی
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
🔰 قرار نبود در مورد کلیپ «دهه هشتادیا» چیزی بنویسم، اما به نظرم رسید که یک بررسی تخصصی بدون حب و بغض شاید بیفایده نباشد.
✅ برای قضاوت در مورد موفقیت کلیپ دهه هشتادیها، باید بدانیم که هدف از ساخت آن چه بوده؟
🔹 منطقا هدف اصلی ایجاد ارتباط با نوجوانان و ایجاد حس مثبت در آنها نسبت به امام حسین(ع) است. هدفی که اگر محقق شده باشد، هزینهها موثر بوده و اگر نه هزینهها به هدر رفته. این هدف با «نوجوانها خوششان آمد» فرق میکند؛ چیزی هم نیست که با تعداد بازدید بشود آن را فهمید.
🔸 وقتی هدف مشخص شد، رساندن پیام به مخاطب گام بعدی است. اگر محتوا وایرال شونده باشد که عالی است، اگر نه این کار را باید با تبلیغات انجام داد، یا به وسیله سلبریتیها.
🔹 با این مقدمه، هدفی که گفته شد، تا حد زیادی قربانی ابزار رساندن پیام یعنی سلبریتیها شده. چه آنجا که نام امام حسین برده میشود و میتوانست لحظه طلایی کلیپ باشد اما با ورود سلبریتی انگار کلام روی لب تکخوان اصلی خشک میشود؛ چه وقتی سلبریتی میشود مخاطب اصلی و دکور به سمت او تغییر میکند، چه در انتخاب تکخوان اصلی و چه در تعدد سلبریتیها که جلوی شکل گرفتن «حس» را میگیرد.
🔸 اما آیا این «حس» هیچگاه در کلیپ شکل نگرفت؟ چرا، موقع خواندن پویانفر و هلالی، این را میشود در چهره علیرام نورایی و بچهها هم دید، جایی که دیگر نوجوانان در مرکز ماجرا نیستند و در حاشیهاند.
⚠️ پانویس۱: خواندن چنین سرودی یک کار عبادی برای رضای خداست. اما هدف نوجوانان در اینجا دیده شدن و لایک شدن توسط شاخها است. این پیام که مستقیم به ناخودآگاه مخاطب منتقل میشود، بسیار مخرب و ضدارزش است.
⚠️ پانویس۲: اینکه ایجاد حس معنوی بدون معرفت خوب است یا نه، بحثی است که جامعه ما در آن میلنگد. برای نوشتن این یادداشت کارهای انیمیشنی پویانفر و باسم کربلایی را دیدم، نمیدانم مقایسه درستی هست یا نه ولی به نظرم آنها اثرگذارترند.
⚠️ پانویس۳: اگر نیل پستمن فقید خواست دوباره زوال دوران کودکی را بنویسد، پیج آریا اکبری را هم به او نشان بدهید. آریا دیگر کودک نیست، اما کودکهای دیگر را باید از شبیه به او شدن حفظ کرد.
⚠️ پانویس۴: این جمله میتوانست تیتر بشود اما من حیا میکنم واینجا مینویسم: «در این اثر، شهرت، محور اصلی است»
✍ نویسنده: محمدعلی عبدالهی
#سواد_رسانهای
🎯 منبع: طلوعنو
https://www.instagram.com/p/CTz2A8-IG0J/?utm_medium=copy_link
#نسل_سازی_تراز
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
⭕️ فدراسیون بینالمللی IPPF
🔻یک فدراسیون بینالمللی به نام《IPPF》در سال ۱۹۵۲ توسط ۸ زن از ۸ کشور پایهگذاری شده و در زمینه تنظیم خانواده فعالیت میکند.
🔻هدف اصلی IPPF ترویج #گناه_همجنس_بازی و تنظیم خانواده یا همان کاهش #فرزندآوری و #کنترل_جمعیت در کشورهای هدف است و در این راستا تحت عنوان بهداشت باروری و پیشگیری از ایدز فعالیتهای متنوعی را انجام میدهد.
🔻این فدراسیون در سراسر دنیا دفاتر منطقهای تأسیس کرده و در بسیاری از کشورها از جمله ایران نیز نمایندگی دارد!!
🔻عضویت در فدراسیون بینالمللی تنظیم خانواده به معنی پذیرش سیاستهای اتخاذ شده و حرکت در مسیر پیادهسازی اهداف آن در کشور مقصد است.
#کیفیت_نسل
#جمعیت_مؤلفه_قدرت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
⭕️ فدراسیون IPPF چگونه ایجاد شد؟
👤 مارگارت سنگر نام پرستاری یهودی است که در سال ۱۹۲۱ با ایجاد لیگ کنترل تولد در آمریکا فعالیت خود را در زمینه کاهش جمعیت و #فرزندآوری آغاز کرد، که بعدها منجر به تاسیس فدراسیون تنظیم خانواده آمریکا یا (PPFA) شد.
🔻فعالیتهای سنگر در زمینه ترویج همجنسبازی و کنترل تولد منجر شد بنیاد راکفلر بودجه ۴۰ هزار دلاری جهت گسترش این فعالیتها در اختیار وی قرار دهد که همین اقدام منجر به شکلگیری انجمن تنظیم خانواده آمریکا شد.
🔻با گسترش فعالیتهای این انجمن در سال ۱۹۵۲ و با همکاری هشت زن از کشورهای مختلف فدراسیون بینالمللی تنظیم خانواده یا همان IPPF تاسیس شد و مارگارت سنگر به مدت هفت سال ریاست آنرا به عهده داشت
👤همسر مارگارت نیز فردی از خانوادهای یهودی به نام William Sanger بوده است.
#کیفیت_نسل
#جمعیت_مؤلفه_قدرت
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha