📚 #معرفی_کتاب
🔰 جزوات نموداری «الوسیط فی اصول الفقه» آیت اللّٰه سبحانی
✅جزوه اول: 👈 از مبحث وضع تا مبحث إجزاء/استاد مولایی/دستنویس
✅جزوه دوم: 👈 از إجزاء تا آخر مقصد دوم کتاب #سفیران_ساری
✅جزوه سوم: 👈 نموداری مباحثِ «عام و خاص/مطلق و مقید/مجمل و مبین/حجج و إمارات/أدله أربعه» #سفیران_ساری
📌درخواستی اعضا
#جزوه
#اصول_الفقه
#جزوه_الوسیط
@b_e_safiran
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
👇👇👇👇👇
انالله و اناالیه راجعون
⬛️ تسلیت⬛️
امیرالمؤمنین علیه السلام وقتی خبر شهادت محمد ابن ابی بکر رو شنیدند فرمودند :
إِنَّ حُزْنَنَا عَلَیْهِ عَلَى قَدْرِ سُرُورِهِمْ بِهِ، إِلاَّ أَنَّهُمْ نَقَصُوا بَغِیضاً وَ نَقَصْنَا حَبِیباً.
اندوه ما بر او به اندازه شادى شامیان است، زیرا آنها دشمن بزرگى را از دست داده اند و ما دوست بزرگى را.
نهج البلاغه حکمت 325
#حاج_قاسم_سلیمانی
#سردار_سلیمانی
#انتقام_سخت
✅ #نکات_اصولی
#روش_شناسی_اجتهاد
#اختصاصی (کانال اصول شهید صدر)
🔰 روش حل مسائل فقهی و اصولی (بخش اول)
💠 حجة الاسلام میثم صادقی
دانش فقه و اصول متد خاص مربوط به خودش را دارد و روش مند می باشد؛ روش یعنی طی مراحل به نحو گام به گام که امروزه به آن الگوریتم می گویند.
حال سوال این است که مراحل حل یک مسئله فقهی و اصولی چیست ؟
🔅 در این گفتار میخواهیم مراحل و روش حل یک مسأله ی فقهی و اصولی را به صورت اجمالی از دیدگاه مرحوم شیخ انصاری و دیگر فقهاء، بیان کنیم.
👈🏻 توضیح : وقتی به کتب رسائل و مکاسب و دیگر کتب فقهی و اصولی مراجعه میکنیم، متوجه میشویم که فقهاء برای حل یک مسئله فقهی یا اصولی مراحل ده گانه ای را مطرح میکنند، حال ممکن است بعضی از این مراحل در حل بعضی از مسائل مطرح نشود ولی در مجموع حل مسائل فقهی و اصولی این مراحل موجود است که ممکن است با تقدیم و تأخر خاصی بیان شود و لکن اگر بخواهیم این مراحل ده گانه را به نحو ی منطقی چینش و یه صورت گام به گام و روش مند بیان کنیم به صورت زیر می باشد :
1️⃣ گام اول؛ تعریف موضوع و محمول در مسئله از دید گاه لغت و اصطلاح
فقهاء عادة در اول هر مسئله فقهی و اصولی به تبیین موضوع و محمول می پردازند؛ چراکه برای حل و تصدیق آن مسئله، ناچاریم که ابتداء تصویر صحیحی از موضوع و محمول داشته باشیم کما اینکه در علم منطق گفته اند هر تصدیقی متوقف بر سه تصور است، تصور موضوع، محمول و نسبت
به عنوان مثال : در بحث غیبت مرحوم شیخ به برسی معنای لغوی غیبت و سپس آنچه در لسان فقهاء استعمال شده، می پردازد.
2️⃣ گام دوم؛ شناخت پیشینه ی مسأله
با مراجعه به کتب فقهی و اصولی میبینیم فقهاء در بعضی از مسائل به بررسی پیشینه و تاریخ بحث می پردازند چراکه آشنایی با پیشینه ی بحث میتوان فضای ذهنی را نسبت به بررسی مسئله آماده کند.
به عنوان مثال :
در بحث مشتق می گویند این بحث ابتداءً یک بحث کلامی بوده و از تبیین آیه شریفه «لاینال عهدی الظالمین» در مباحث امامت شروع شده.
و همچنین در بحث حکومت در مباحث جمع عرفی بین دو دلیل متعارض، مرحوم مظفر میفرماید اصطلاح حکومت از ابدائات و اصطلاحات مرحوم شیخ اعظم انصاری بوده است.
ادامه دارد ...
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
✅ #نکات_اصولی
#روش_شناسی_اجتهاد
#اختصاصی (کانال اصول شهید صدر)
🔰 روش حل مسائل فقهی و اصولی (بخش دوم)
💠 حجة الاسلام میثم صادقی
در ادامه ی مراحل ده گانه و گام های روش حل مسئله فقهی و اصولی توسط فقهای امامیه عرض میکنیم؛
3️⃣ گام سوم؛ تحریر محل نزاع
در بعضی از مباحث فقهی یا اصولی مهمترین امر در حل آن مسئله، تعیین محل نزاع است چراکه با مشخص شدن محل نزاع خیلی از اشکالات در مسئله دفع میشود و خیلی از ادله ی در مسئله مربوط به غیر محل نزاع میشوند و از کار می افتند و بعضا میبینیم که با مشخص شدن محل نزاع؛ نزاعی در بین نیست و دعوا بر اساس یک مغالطه ی لفظی شکل گرفته است فلذا این مرحله و گام در حل مسئله ی فقهی و اصولی بسیار مهم است.
مثال برای بحث اصول :
در بحث مشتق، مهمترین امر در حل مسئله، همانطور که مرحوم آخوند و مظفر تصریح کرده اند، تحریر محل نزاع است؛ چرا که وقتی متوجه بشویم مثلا انقضای مبداء در مشتق بحسب نوع مبداء میباشد ،میفهمیم که استدلال به مواردی مانند مجتهد، به گمان اینکه در حین انقضای بالفعل اجتهاد و خواب بودن شخص مجتهد هنوز بر او مجتهد اطلاق میشود و استعمال حقیقی است ، عقیم و خطاست چرا که مبدا در حقیقت ملکه ی اجتهاد است و این مبدا از شخص مجتهد نائم منقضی نشده است و مشتق هنوز متلبس به مبدا میباشد و این استدلال خارج از محل نزاع است؛ چراکه محل نزاع، حقیقت بودن استعمال مشتق در ما انقضی عنه المبداء می باشد.
مثال برای بحث فقه :
اینکه اجتهاد در روایات منهی عنه میباشد و مستمسکی شده است برای بعضی از اخباریون در واقع بخاطر نفهمیدن محل نزاع در بحث جواز اجتهاد است؛ چراکه آنچه در روایات نهی شده است، اجتهاد به معنای رای شخصی (قیاس و استحسانات) به عنوان دلیل مستقل در عرض کتاب و سنت میباشد؛ کما اینکه عامه این روش را در استنباط احکام داشته و اهل در مقابل این روش جبهه گرفته و آن را مردود دانسته اند و آنچه را که اصولیون آن را اثبات میکنند، اجتهاد به معنای استنباط احکام از کتاب و سنت می باشد که این معنا را همه ی عقلای عالم من جمله اخباریون قبول دارند و از ضروریات میباشد؛ پس با فهم محل نزاع در بحث جواز تقلید، همانطور که شهید صدر در کتاب معالم الجدیدة فرموده است، نزاع بین اخباری و اصولی از بین میرود و تصالح بوجود می آید.
ادامه دارد ...
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
✅ #نکات_اصولی
#روش_شناسی_اجتهاد
#اختصاصی (کانال اصول شهید صدر)
🔰 روش حل مسائل فقهی و اصولی (بخش سوّم)
💠 حجة الاسلام میثم صادقی
قصد ما در این مقالات این است که میخواهیم به گزارش آنچه که در روش حل مسئله ی فقهی و اصولی توسط فقهاء موجود است بپردازیم.
در ادامه ی مراحل ده گانه و گام های روش حل مسئله فقهی و اصولی توسط فقهای امامیه عرض میکنیم؛
4️⃣ گام چهارم؛ اقوال در مسأله
همانطور که مستحضرید فقهاء برای حل مسائل فقهی و اصولی به نقل اقوال در مسئله می پردازند ؛ اما سوال اساسی این است که اولا نقل اقوال چه فایده ای در حل مسئله ی فقهی یا اصولی دارد ؟ و ثانیا چه شرایطی برای نقل اقوال در آن مسئله باید ملاحظه شود
فایده ی نقل اقوال از جهات مختلفی است :
1) ما بواسطه ی نقل اقوال در واقع به دنبال بررسی ادله ی در مسئله هستیم و از همین جهت بعد از ذکر اقوال باید در مراحل بعدی به ذکر ادله ی اقوال بپردازیم و از همین جهت با جمع آوری و استقصاء اقوال میخواهیم ، ادله ی در مسئله را استقصاء کنیم و بررسی کنیم.
2) با نقل اقوال ، در واقع یک اجماع مرکب به دست می آوریم که خرق این اجماع ، قول به فصل است که در واقع در حل مباحث فقهی جایز نیست یا لااقل خلاف احتیاط است
از شرایط نقل یک قول این است که آن قول باید قائل داشته باشد و استناد آن قول به آن قائل معتبر باشد فلذا در این مرحله باید دقت کنیم به اینکه فقهاء اقوال را از کدام کتاب نقل میکنند مثلا؛ شیخ به مفتاح الکرامه یا مستند الشیعه ی مرحوم نراقی مراجعه می کند و نوعا اقوال فقهی در مکاسب را از این دو کتاب نقل میکند.
5️⃣ گام پنجم؛ صاحبان اقوال و شناخت آنها
فقهاء در حل مسائل فقهی و اصولی خصوصا در فقه ، صاحبان اقوال در مسئله را مشخص میکنند و جهت این کار بخاطر این است که اولا مشخص شود آیا این قول قائل دارد یا صرف یک فرضیه است؛ و ثانیا قول مشهور مشخص شود که در مواردی این قول مشهور کاربرد دارد من جمله در جابریت ضعف سند احادیث و شناخت صاحبان اقوال نیز مهم است چراکه بنابر بعضی از مبانی در کشف اجماع از رای معصوم نظر کسانی به اجماع ضریه میزند که قائل آن از فحول از علماء باشد.
ادامه دارد ...
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
✅ #نکات_اصولی
#روش_شناسی_اجتهاد
#اختصاصی (کانال اصول شهید صدر)
🔰 روش حل مسائل فقهی و اصولی (بخش چهارم)
💠 حجة الاسلام میثم صادقی
👈🏻 در ادامه ی مراحل ده گانه روش حل مسئله فقهی و اصولی توسط فقهای امامیه عرض میکنیم؛
6️⃣ گام ششم؛ ادله ی اقوال ، کتاب ، سنت، اجماع و عقل
فقهاء در این مرحله، ادله ی اقوال را ذکر میکنند و هدفشان بررسی این ادله می باشد.
7️⃣ گام هفتم؛ قول مختار
در گام هفتم از مراحل حل مسئله فقهی و اصولی ، قول مختار مطرح میشود و در 90% موارد قول مختار یک قول از همان اقوال سابق است.
8️⃣ گام هشتم؛ ادله ی قول مختار
در بیان ادله ی قول مختار در این مرحله توسط فقهاء ، در بسیاری از موارد ادله نیز همان ادله سابق است و لکن شیخ انصاری بار ها ادله ی سابق را نمی پذیرد و ادله ی دیگری مطرح می کند.
9️⃣ گام نهم؛ ردّ سایر ادله و اقوال
این مرحله از مهمترین مراحل و بسیار حائز اهمیت است.
سوال اساسی : این عمل را چگونه یاد بگیریم و چطور ادله را بررسی و نقد کنیم ؟
جواب : بررسی ادله متد و روش خاصی دارد که در بخش های بعدی به نمونه هایی میپردازیم ان شاء الله.
ادامه دارد ...
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
📚 #معرفی_کتاب| "کتاب البیع" تالیف امام خمینی (ره)
✅معرفى اجمالى
🔹"كتاب البيع" تأليف امام خمينى، در پنج جلد به بررسى استدلالى مباحث و فروعات فقهى بيع و آداب تجارت از ديدگاه اسلامى به زبان عربى پرداخته، و مباحث مربوط به حكومت اسلامى و احكام اجتماعى اسلام به ويژه مبحث ولايت فقيه در آن ارائه شده است.
🔹ساختار كتاب، حاصل دروس خارج فقه امام خمينى در حوزه علميه قم و پس از آن در نجف مىباشد و به روش فقه استدلالى تدوين شده كه توسط مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينى مورد تحقيق قرار گرفته است. ساختار كتاب بر اساس كتاب البيع شيخ انصارى تنظيم شده است.
✅گزارش محتوا
🔹در #جلد_اول: به بحث درباره ماهيت بيع و اقسام آن پرداخته شده و كلام شيخ انصارى و مرحوم نائينى درباره مراد از بيع و عقد بيع مورد نقد و ارزيابى قرار گرفته ا ست. سپس به ماهيت حقوق و اقسام آن پرداخته شده و ديدگاههاى شيخ انصارى و آيتالله نائينى در اين باره مورد ارزيابى قرار گرفته است. تعاريف برخى از فقها از بيع و ديدگاههاى نگارنده درباره آنها از ديگر مباحث مىباشد.
🔹 در #جلد_دوم: نگارنده به بحث درباره شروط متعاقدين پرداخته و عقل، بلوغ، قصد معامله به صورت جدى، اختيار و قابليت تسليم مبيع هنگام عقد بيع از جمله اين شروط خوانده شده است. پس از آن به بيع فضولى و فروعات آن مى پردازد و بر دو مبناى كاشفيت و دليليت صحت بيع فضولى را بحث مىنمايد و شروط كسى كه اجازه چنين بيعى را مىدهد (مجيز) و كسى كه چنين بيعى انجام مىدهد (مجاز) و شروط اجازه بيع فضولى به طور مفصل بيان مىكند. در همين مبحث نگارنده به تناسب مباحث اجتماعى به بحث درباره ولايت فقيه، ضرورت تشكيل حكومت، شرايط حاكم يا ولى فقيه، اختيارات و نحوه نصب او پرداخته و ادله مربوط به ولايت فقيه را مورد شرح و بررسى مفصل قرار مىدهد.
🔹در #جلد_سوم نگارنده به بحث درباره شرائط عوضين مىپردازد و اعتبار مالكيت و ماليت در عوضين، احكام بيع مباحات، احكام بيع اراضى مفتوحه عنوه و احكام انواع زمينها (اراضى) را در ذيل اين شرط از شرايط عوضين به صورت مبسوط بيان مىكند. در ادامهى مباحث شرايط عوضين نگارنده ملك طلق بودن عوضين را مورد اشاره قرار مىدهد و عدم جواز بيع وقف كه در آن اين شرط لحاظ نشده است را بررسى كرده و احكام مربوط به وقف و بيع آن و استثنائاتش را مورد بحث قرار مىدهد. آنگاه به بيع رهن و عدم جواز بيع آن بدون اجازه راهن مىپردازد و احكام بيع رهن را بررسى مىكند. از شروط عوضين اعتبار قدرت بر تسليم در عوضين مطرح شده و حكم بيع عبد فرارى كه از مصاديق عدم تسليم عوضين است بيان مىشود. اعتبار علم به مقدار ثمن و مثمن يكى ديگر از شروط عوضين است كه نگارنده به جزئيات آن اشاره مىنمايد. اختلاف بين بايع و مشترى و فروعات فقهى آن پايان بخش جلد سوم اين مجموعه است.
🔹در #جلد_چهارم احكام مربوط به خيار و اقسام آن اعم از خيار مجلس، خيار حيوان، خيار شرط، خيار غبن، خيار تأخير و خيار رؤيت و مسقطات هر كدام از اين خيارات به صورت مبسوط بيان شده و حكم بيع خيار نيز مورد بررسى فقهى قرار مىگيرد.
🔹در #جلد_پنجم: ادامه مباحث مربوط به خيارات و احكام خيار عيب بيان مىشود و امورى كه باعث از بين رفتن حق خيار مىگردد و موجب سقوط ارش( مابهالتفاوت قيمت يا خسارت) و يا رد كالاى معيوب و داراى حق خيار مىگردد مورد بحث و بررسى قرار مىگيرد. ماهيت عيب، اختلاف متبايعين در مورد خيار عيب، احكام ارش، شروط صحت عقد بيع و وارد كردن شرطى خاص در عقد، شروط صحيح و شروط فاسد بيع، احكام خيار، احكام بيع نقد و نسيه و احكام قبض و تسليم مبيع از مباحث پايانى اين كتاب مىباشد كه نگارنده به صورت مشروح احكام فقهى مربوط به آنها را تبيين مىنمايد.
🔹در پايان كتاب فهرستهاى فنى اعم از عناوين، كتب و ساير فهارس ارائه شده و در پاورقى نيز منابع و فروعات فقهى مرتبط با آن تنظيم گرديده است.
👈🏼👈🏼استاد آیت الله فرحانی در درس خارج فقه، به تبیین و تسدید آراء حضرت امام (ره) بر اساس این کتاب می پردازند.
📌 لینک دانلود کتاب👇👇👇
🆔 http://mktba.net/library.php?id=10147
#آثار_امام
#فقه_الخمینی
#مکتب_امام_خمینی
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
🔺آمار درس خارج جهان تشیع👇
is.gd/um7SyS
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
18.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 كليپ استوديويى سلام مادر
🎤 #محمد_حسين_پويانفر
🎤 #كربلايى_محمد_فصولي
📀 به مناسبت فاطميه ١٤٤٠
📍بهمراه زيرنويس انگليسى
#فاطميه
#مشکی_میپوشیم
#مبلغ_فاطمیه_باشیم
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
4_5787685743820276390.mp3
5.44M
فوق زیبا 👌🏻
استاد سید حسین هاشمی نژاد
#فاطمیه
#مشکی_میپوشیم
#مبلغ_فاطمیه_باشیم
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
✅ چرا #روش_شناسی_اجتهاد ضروری است؟
🔹فقدان روش شناسی اجتهاد مانند این است که در ادبیات عرب به جای #آموزش_نحو ، به طلبه گفته شود: «ما 10-20 سال برای تو عربی صحبت می کنیم، تو خودت سعی کن دستور زبان و منطق درونی سخن گفتن ما را متوجه شوی»!
🔹اینجا هم معمولا اساتید 10-20 سال برای طلبه استدلال فقهی می کنند و به صورت ضمنی از طلاب خواسته می شود که خود با تلاشی وافر، روش اجتهاد و #منطق_استنباط فقهی استاد را متوجه شوند (که اکثریت طلاب نیز متوجه نمی شوند و به مقام اجتهاد نائل نمی شوند).
🔹اما روش شناسی اجتهاد در پی این دغدغه است که ابتدا روش و منهج اجتهاد، تا حد امکان آشکار شود و سپس مبتنی بر آن منطق فقهی، مسائل عبادات و معاملات، #به_عنوان_مثال مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
🔹به موازات آموزش روش اجتهاد عام یا پس از آن، می توان #منهج_های_اختصاصی هر یک از فقیهان بزرگ مانند #امام_خمینی و آیت الله خویی - در فرایند کلی اجتهاد یا در خرده فرایندهای اجتهاد (مانند فقه النص، فقه الموضوع، فقه الاقوال و ... ) - را نیز مورد پژوهش مقایسه ای قرار داد.
▫️پی نوشت:
روش اجتهاد در #علم_اصول آموزش داده نمی شود، علم اصول از «عناصر مشترک استنباط» بحث می کند و نه از فرایند استنباط و چگونگی تنظیم روابط این عناصر.
▫️یادداشت مرتبط:
استاد #مبلغی: نیاز به تاسیس علم روش شناسی اجتهاد داریم
https://eitaa.com/ravesh_ejtehad/21
استاد #علیدوست: باید روش شناسی اجتهاد را در حوزه به عرف تبدیل کنیم
https://eitaa.com/ravesh_ejtehad/34
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
یا ام البنین سلام الله علیها
⚫ برای جان #امام_حسین علیهالسّلام بیش از پسرانش نگران بود.
◾خبر #کربلا که به او رسید، از حال امامش جویا شد و گفت: اگر حسین علیهالسلام زنده باشد، غمی نیست که فرزندانم را از دست داده باشم.
📚 شرح الاخبار، ج۳، ص۱۸۶
وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها تسلیت باد.
◻ #روایت #حضرت_ام_البنین
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
1_177414186.pdf
212K
✅ #نكات_اصولي
این فایل حاوی مواضع شهید صدر درباره منشا دلالت تصدیقی است
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
1493445255خلاصه اصول 2- دلیل غیرلفظی.pdf
390.4K
✅خلاصه اصول 2 از حلقه ثالثه (دلیل غیر لفظی،سطح سه)
#نمونه_سوال
#اصول_فقه
#حلقه_ثالثه #سطح_سه
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
جلسه6، جایگاه کتاب اصول مظفر در تراث و مقایسه آن با حلقات شهید صدر ، 11 شهریور97.mp3
8.53M
✅ نكات_اصولي
🔰 جایگاه کتاب اصول مظفر در تراث و مقایسه آن با حلقات شهید صدر
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
🌹🌹🌹🌹🌹
میلاد مولود کعبه، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام بر تمامی شیعیان جهان مبارک باد.
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
تدوین نموداری اصول فقه شهید صدر بر مبنای کتاب بحوث فی علم الاصول @osulsadr .pdf
36.5K
📋 تقریر نموداری اصول شهید صدر
📚 کتاب بحوث فی علم الاصول
🎙 جلسه: ۱
🗓 تاریخ: 1398/11/26
@OsulSadr
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
تدوین نموداری اصول فقه شهید صدر بر مبنای کتاب بحوث فی علم الاصول @osulsadr .pdf
61.8K
📋 تقریر نموداری اصول شهید صدر
📚 کتاب بحوث فی علم الاصول
📘 جلسه: ۲
🗓 تاریخ: 1398/11/28
@OsulSadr
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
بحوث في علم الأصول - ج1 ، تقريرات الشهيد السيد محمد باقر الصدر - السيد محمود الهاشمي ، مباحث الدليل اللفظي-1.pdf
18.69M
📚 #معرفی_کتاب
🔹جلد اول کتاب بحوث فی علم الاصول - عربی
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
مداحی آنلاین - چقدر دلتنگم پُره زخمه بالم - محمود کریمی.mp3
10.7M
🔳 #وفات_حضرت_زینب(س)
🌴چقدر دلتنگم
🌴پره زخمه بالم
🎤 #محمودکریمی
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye
#کرونا
#قرآن
✅ فَلَوْ لا إِذْ جاءَهُمْ بَأْسُنا تَضَرَّعُوا وَ لكِنْ قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطانُ ما كانُوا يَعْمَلُونَ
🔸پس چرا هنگامى كه عذاب ما به آنها رسيد، تضرّع و زارى نكردند؟ ولى [حقيقت اين است كه] دلهايشان سخت شده، و شيطان براى آنها آنچه (از گناهان) انجام مى دادند زينت و جلوه داده است.
📒✏️📝📚سوره انعام، آیه۴۳
•┈••✾••┈•
کانال اصول شهید صدر :
@halgheysaniye