🔳 چرا ما تکلیفها را عقب می اندازیم؟!
💠قيس بن مسهر و عبدالله بن يقطر؛ از رسولان امام براى مسلم هستند كه در قادسيه به وسيله حصين بن نمير دستگير مىشوند و به كوفه روانه مىشوند و براى لعن بر حسين (عليه السلام) بر منبر فرستاده مىشوند ولی مردم را به يارى حسين و جدايى از حرامزادهاى مثل ابن زياد مىخوانند و از بالاى قصر پرتاب مىشوند و سر از بدن شكستهشان جدا مىشود.
💠طِرماّح بن عدى هم از طايفه طى است كه از كوفه بيرون آمده و آن لشكر عظيم نُخَيله را ديده و هنگامى كه به حسين مى رسد، به جاى نصرت به نصيحت مى پردازد و از حسين (عليه السلام) مى خواهد كه به كوههاى طَىّ روى بياورد و تا بيست هزار شمشيرزن را در ركاب خود ببيند كه تا جان در بدن دارند از او دفاع مى كنند.
💠حضرت مى فرمايد كه من با حرّ عهدى دارم و نمى پذيرد و طرماح به خاطر رساندن آذوقه عيال، از حسين (عليه السلام) جدا مى شود تا خود براى نصرت او بازگردد و حسين (عليه السلام) مى فرمايد: شتاب كن، چون ممكن است كه ما را نبينى و او مى رود و هنگامى كه باز مىگردد، ديگر در نينوا لالهاى نيست و آتشها خاكستر شدهاند.
💠اين تسويف و تأخيرها به خاطر هر عذر و بهانه اى كه باشد، از ترجيح آن بهانه حكايت دارد.
چرا ما تكليفها را به عقب مىاندازيم؟ آيا امكان بيشتر و يا قدرت زيادتر و يا رفع موانع و يا رفعت همتى را انتظار داريم؟
💠مادامى كه حسين، به تبليغ و دگرگون كردن تلقى مردم از خويش و از حكومت محتاج است، مادام كه او به مهره هاى كارساز و جايگزين آنها از مهرههاى موجود نياز دارد، چگونه تأخير مىكنيم و براى تأمين چند ماه آذوقه مىرويم و فرصتها را از دست مىدهيم در حالىكه زمان تنگ و هدف دور و موانع بسيار و راهزنها در كمين هستند.
💠ما براى فرار از تكاليف، تكاليف را سنگين مىشماريم و توان خود را نفى مىكنيم تا عذر تأخير و تسويف را فراهم كنيم. ما مىگوييم: «لَو استَطَعنا لَخَرَجنا مَعَكم يُهلِكون انفُسَهُم».
و خدا مى گويد: «لَو ارادوا الخُروج لا عدوا له عدةً»
ما مىگوييم: اگر مىتوانستيم مىآمديم و خدا مىفرمايد: اگر مىخواستند آماده مىشدند.
💠 آنچه خدا مىخواهد شتاب و سبقت است كه:
🍃سارعوا الى مَغفِرة مِن رَبِّكم
🍃اغتَنمواالفرص
🍃اغتنموا المهل
و آنچه شيطان مى خواهد وعده و وعيد و تسويف و تأخير است كه: «يعدهم و يمنيهم و مايعدهم الشيطان الا غروراً».
💠 ما اگر مى خواهيم كه حسرت نصرت معصوم و حسرت غنيمت همراهى او را نداشته باشيم و همچون طرماح به جاى خالى نرسيم، بايد تمرين كنيم و هيچ تكليفى را به خاطر بهانهاى به عقب نيندازيم و الان مىروم و رفتم را با عمل جايگزين كنيم كه تا به خود بجنبيم، ديگران رفتهاند و كارها را بردهاند و ما را با لهو و لعبها گذاشتهاند.
📚 وارثان عاشورا، (ص۲۷۶)
✍استاد #علی_صفایی_حائری
@hamandish
🏴 لحظاتی که بوی ابديت ميدهد...
◾️...زمان كم است و انسان خيال ميكند كه حادثه، حادثه يك روز و دو روز است.
◾️كمیِ زمان را نگاه نكنيد. لحظات، گاهی بوی ابديت ميدهد.
آدم احساس ميكند كه اگر آن روز تمام دنيا از حركت حسين بن علي(ع) جلوگيری ميكردند و ميگفتند: قطعاً كشته خواهي شد،
حضرت ميگفت: «اَ فبالموت تخوفنی» آيا مرا از مرگ ميترسانيد؟
اراده او تكيه به جاي ديگر داشت. اراده او منبعث از انگيزههای زودگذر ماديات نبود.
▪️حسين (ع)گفت: ميخواهم ، چون او ميخواهد.
〰** درود و سلام خدا بر تو باد ای حسین!**....
هيچكس اختيار را مثل حسين بن علي (ع) ثابت نكرد.
چه جلوهای داشت اين اختيار!
آزاد،
با كمال آزادي؛
حتي در طی مسير نيز احساس ميشود كه هيچكس را اجبار نفرمود. شب عاشورا هم صريح گفت: در اين شب تاريك برويد. همه را آزاد كرده بود.
▪️حضرت فرمود:
اينك، آگاه باشيد! كسي كه ميخواهد نفس و جانش را آماده ديدار خدا كند، با ما حركت كند، ما بامدادان حركت خواهيم كرد، انشاء الله.
به كجا حركت خواهد كرد؟
به دشت نينوا؟!
از كجا به كجا!؟
از بارگاه الهي به بارگاه الهی
▪️شما فكر ميكنيد حسين بن علي به كربلا رفت تا خدا را پيدا كند؟ او در پای عظمت الهي غوطه ميخورد. خواه در وطن خودش كه مدينه باشد، خواه در دشت نينوا كه شمشيرها آماده متلاشی كردنش شده بودند.....
📚امام حسین«ع» شهید فرهنگ پیشرو انسانیت (ص ۱۵٣)
✍ #علامه_جعفری
@hamandish
چند خبرشنیدنی‼️
◄ «سیدپرویز فتاح» رئیس بنیاد مستضعفان، از اهدای بیش از ۸۴ هزار تُن سیمان توسط بنیاد مستضعفان به ۱۴ استان آسیبدیده از سیل ابتدای سال ۹۸ خبر داد.
◄ آیتالله رئیسی: اختلاسگران پیش ازورود دستگاه قضا، اموال بیتالمال رابازگردانند/ اتهام زنی بدون سند، به روند مبارزه با فساد ضربه می زند/ سامانه اموال مسئولان فعال شد
◄ «آیتالله جنتی» با قدردانی از اقدامات حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در برخورد با مفاسد اقتصادی، اظهار داشت: کاری که رئیس قوه قضائیه میکند امیدآفرینی برای مظلومانی است که طعم تلخ ظلم را چشیدهاند.
◄ رئیس مجلس خبرگان همچنین خطاب به رئیس قوه قضائیه گفت: اقداماتتان را پیگیری کنید و به مردم گزارش کار بدهید، هرچند مردم فهمیدهاند که چه میکنید اما گزارش تفصیلی بیشتری به ملت دهید.
◄ رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه از تذکر رهبری به دولت و قوه قضائیه در مورد سوء مدیریت توزیع ارز گفت:
🔹در ماجرای ارز دولتی رهبر انقلاب در دیدار هیأت دولت هم به دولت و هم به قوه قضائیه تذکر دادند.
در خصوص سوء مدیریت توزیع ارز بارها پیگیری کردند و بعد هم #دستورتشکیلدادگاه ویژه را دادند.
اگر قرار بود رسیدگی به پرونده مفسدین از طریق مجرای قانونی انجام شود، سالها طول میکشید.
@hamandish
🔳 #خنجر کجا تیز شد؟‼️
🔴 مقدمه ی نامه مهم و معروف #ابوالقاسم_طالبی (کارگردان متعهد سینما) پس از حوادث تلخ عاشورای فتنه۸۸
🔻 بسم ربالحسين
◾️ خنجری كه سر مبارك امام حسين (ع) را بريد، در مكانها و زمانهای تاريخی خاصی ساخته و تيز شد و در روز عاشورا به كار رفت. به طور خيلی فشرده میتوان گفت آهنش را در سقيفه آماده كردند و در كوچههای مدينه به آن پتك زدند و در آتش درب خانه فاطمه زهرا (س) گداختند و در جبهه ناكثين و مارقين و قاسطين صيقلش دادند و در محراب علی(ع) كه علی را به شهادت رساندند، امتحانش كردند و در آبی كه به زهر آغشته بود و جگر حسن بن علی (ع) را پاره پاره كرد، آبديدهترش كردند.
▪️اين خنجر با عبور تاريخی از زمانها و مكانهای ياد شده به كربلا رسيد و بر حلقوم سرور جوانان اهل بهشت نشست و بريد. اگر آن زمانها و مكانها بر اين خنجر نمی گذشت، نمیتوانست آن الگوی مبارك و آن سر سروقامت را ببرد. آن اتفاق قبيح هنگامی كه به بار آمد، هلهله و كف و سوت و شادی به پا خواست كه آری، تاريخ بر اين خنجر خوب كار كرد و در روز واقعه به كار آمد. آنها كه به كارش گرفتند، هلهله و كف و سوت زدند و شادی نمودند!
@hamandish
🔰تنها راه نجات....
▪️فریقین، شیعه و سنی، هر دو نقل کردند که «مَثَلُ أهلِ بَیتی کسفینه نوحٍ» یعنی دریای طوفانی مواجی است که همه غرق می شوند، هیچ کس نجات پیدا نمی کند. وقتی طوفان نوح آمد پسرش گفت بالای کوه می روم تا در امان باشم: «سَآوي إِلى جَبَلٍ يَعْصِمُني» سر کوه که سیل نمی آید. حضرت فرمود: «لا عاصِمَ الْيَوْمَ مِنْ أَمْرِ اللَّه» فرمان الهی قطعی است و هیچ پناهگاهی هم نیست، تنها پناهگاه این کشتی است
▪️عاصم و نگه دارنده ما در این دریایِ طوفانیِ شیطان و اولیای طاغوت و امواج شیطنت ها، فقط این کشتی اهل بیت است، باید سوار آن شد، عصمت ماست: «مَثَلُ أهلِ بَیتی کَمَثَلِ سَفینَهِ نُوحٍ مَن رَکِبَها نَجی وَ مَن تَرَکَها غَرَق»
▪️اصلاً ما آمدیم به دنیا تا تلاقی ای با امام پیدا کنیم و خودمان را به امام برسانیم. اگر خودمان را به امام رساندیم بقیه کارها حل می شود. آن هایی که به امام خود می رسند بقیه راه را با امام می روند. وقتی سوار شدی گرداب و طوفان و شب تاریک هست، اما پناهگاه داری؛ شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حایل، اگر سوار کشتی شدی خیالت راحت است
▪️انسانی که بدون کشتی می خواهد برود گرفتار است. آن سرمایه ای که ما را می رساند وجود مقدس امام است. امام است که سَبیل و صراط و باب توحید است
▪️اگر به امام رسیدیم البته وادی ولایت آن ها مقاماتی دارد، باید در آن مقامات سیر کنیم ولی وقتی به امام رسیدیم اهل نجاتیم. همه اهل ایمان اهل نجات هستند. پس ما به این دنیا آمدیم تا تلاقی ای با امام پیدا کنیم و به مقامات ولایت و معرفت آن ها برسیم.
✍استاد سیدمحمدمهدی #میر_باقری
@hamandish
⚜در یمن، مردمان مستضعفی مورد تهاجم قرار گرفتند، اما در این سالها با خودکفایی پیشرفت کرده اند و تقریبا از هر هواپیمای مدرن جهان یکی را زده اند.
⚜حمایت و پشتیبانی معنوی انقلاب اسلامی با آنهاست اما درباره مسائلی که دشمنان درباره کمک ایران به یمن می گویند، کشوری که در محاصره است و دارو را نمی توان به آنجا برد چگونه موشک ۹ متری را می توان به آنجا فرستاد. اینها توهماتی است که برخی دارند.
#سرلشکرباقری
@hamandish
✔️هیئت دولت پس از انقلاب میانگین سنی جوانی داشت
⚜ #سرلشکرباقری:
✅ همه علم و صنعت ما در پیش از انقلاب وارداتی بود.
در پیش از انقلاب نیروهای مسلح ما حلقه ای از ناتو در منطقه بود و تمام برنامه ریزی های آن توسط بیگانگان انجام می شد، اما پس از انقلاب تمام شئون کشور به دست جوانان افتاد.
☑️ هیئت دولت پس از انقلاب میانگین سنی جوانی داشت، در سپاه پاسداران پس از انقلاب سن فرماندهان در دهه بیست سالگی بود و اینها همه در حالی بود که شدیدترین فشارها از سوی دشمنان بر کشور اعمال می شد.
با نگاه به آن مقطع و درس گرفتن از آن خواهیم توانست مسیر درستی را انتخاب کنیم. ☑️
@hamandish
✔️خودمان در را باز کردهایم تا آنها بیایند افکار عمومی جوانان را مدیریت کنند.
⚜ #سرلشکرباقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پاسخ به سؤالی پیرامون امکان ورود نیروهای مسلح به موضوع زیرساختهای شبکهای گفت:
نیروهای مسلح مسئولیت مستقیمی در این حوزه ندارند؛ اما با توجه به شناخت و مطالعهای که داریم، قطعاً توان ایجاد اینترنت ملی و تکمیل شبکه ملی اطلاعات در #کشور را داریم؛ هماکنون 70درصد پهنای باند ما در اختیار خارجیهاست و خودمان در را باز کردهایم تا آنها بیایند افکار عمومی جوانان را مدیریت کنند.
@hamandish
▪️..درست است که زینب(س) نه قبیله دارد، نه ثروت و نه لشکر، ولی با خدایی که بزرگتر از آن است که وصف شود، با خدایی که بزرگتر از یزید و قبیله یزید و ثروت یزید و لشکر یزید است، در ارتباط است.
🔲 چه عاملی از زینب(س)، این موجود اسطورهای و قهرمان را ساخت و سبب شد او بتواند این مصیبتها و سختیها را تحمل کند؟
چه عاملی سبب شد زینب(س) چنین قهرمانیهایی بیافریند؟ غیر از ایمان به خدا چه عاملی وجود دارد؟
چه عامل عقلانی و منطقی میتوان پیدا کرد؟ آیا زینب(س) از کمک قبیله خود برخوردار بود؟
آیا لشکر داشت؟ آیا ثروت داشت؟ او جز ایمان به خدا چه چیزی داشت که به او کمک کند و چنین برخوردهای قهرمانانهای از خود نشان دهد؟
🔲 وقتی به ایمان زینب(س) مینگریم، درمییابیم ایـن انسـانی کـه در برابر یزید ایستاد و گفت: «اگرچه پیشامدهای ناگوار مرا به سخن گفتن با تو کشانده، من تو را کوچک و بیارزش میشمارم.» چنین انسانی شاخهای از شاخههای درخت ایمان است. او با خدایی در ارتباط است که «وَ مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ وَ الْأَرْضُ جَمِیعاً قَبْضَتُهُ یوْمَ الْقِیامَةِ وَ السَّمَاوَاتُ مَطْوِیاتٌ بِیمِینِهِ.»
درست است که زینب(س) نه قبیله دارد، نه ثروت و نه لشکر، ولی با خدایی که بزرگتر از آن است که وصف شود، با خدایی که بزرگتر از یزید و قبیله یزید و ثروت یزید و لشکر یزید است، در ارتباط است.
🔳 زینب(س) چنین احساسی داشت و، از این رو، خود را بالاتر از یزید و بالاتر از آنکه با یزید همسخن شود میدید.
✔️ اگر ما بتوانیم در زنانمان این نوع ایمان و این نوع قدرت روحی را پدید آوریم، میتوانیم از آنان قهرمان بسازیم.✔️
⚫️ سخنراني #امام_موسي_صدر در جمع اعضاي ارشد جنبش امل
@hamandish