⭕️اوضاع سوریه به روایت تصویر
این روزها که غزه دارد روی آرامش را میبینند، نباید یادمان برود که تو سوریه چه خبر است
#سوریه آزاد
#تروریستهای اجاره ای
#دمکراسی آمریکایی صهیونیستی
کانال هم اندیشان 👇
https://eitaa.com/hamandishan2
◀️این انقلاب محفوظ خواهد ماند.
من به سهم خودم هیچ نگرانی ندارم راجع به انقلاب. انقلاب راه خودش را پیدا کرده و به پیش میرود و بستگی به وجود هیچ کس هم ندارد. این انقلاب انشاءالله محفوظ میماند و آسیبی از خارج به او نخواهد رسید.
امام خمینی (ره)؛ ٢٨ تیر ١٣۶٢
#لبیکیاخامنهای❤️🔥🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواظب اثر انگشت تقلبی در معاملات باشیم🚨
💠 تقویم روز و اوقات شرعی
یکشنبه ۷ بهمن ماه سال ۱۴۰۳
مصادف با بیست پنجم ماه رجب
🕋اذان صبح: ۰۵:۴۲
☀️طلوع آفتاب: ۰۷:۰۹
-🕋اذان ظهر: ۱۲:۱۷
🌙غروب آفتاب: ۱۷:۲۶
🕋اذان مغرب: ۱۷:۴۵
🌙نیمه شب شرعی: ۲۳:۳۴
کانال هم اندیشان
https://eitaa.com/hamandishan2
🌸تفسير یک آیه در روز🌸
روز و روزگارتون خوش، خوشی هایتان بادوام🌹
آیه ۲۶۹ سوره #بقره ( ص۴۵)
يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ
(خدا) به هر كس كه بخواهد حكمت مى بخشد، و به هر كس حكمت داده شود، به يقين، خيرى فراوان داده شده است؛ و جز خردمندان، كسى پند نمى گيرد.
🔺در تفسير «حكمت» معانى زيادى ذكر شده از جمله :
معرفت و شناخت اسرار جهان هستى - آگاهى از حقايق قرآن - رسيدن به حق از نظر گفتار و عمل - معرفت و شناسائى خدا - آن نور الهى كه وسوسه هاى شيطانى را از الهامات الهى جدا مى سازد.
🔹بطور کلی حكمت، نوعى از علم و آگاهى است، و در اصل از ماده حَکْم به معنى منع گرفته شده و از آنجا كه علم و دانش و تدبير، انسان را از كارهاى خلاف باز مى دارد به آن «حكمت» گفته اند..
♦️در این آیه سخن از حكمت مى گويد، چرا كه تنها حكمت است كه ميتواند بين دو كشش الهى و شيطانى فرق بگذارد، و انسان را به وادى مغفرت و فضل بكشاند. به تعبير ديگر خداوند به بعضى از افراد بر اثر پاكى و جهاد با نفس، نوعى علم و بينش مى دهد كه آثار و فوائد اطاعت الهى و از جمله انفاق و نقش حياتى آن در اجتماع را درك كند و ميان آن و وساوس شيطانى فرق بگذارد.
مى فرمايد: خداوند دانش و بینش را به هر كس بخواهد (و شايسته بداند) مى دهد.
🔹بديهى است منظور از جمله «مَنْ يَشَاءُ» اين نيست كه خداوند بدون هيچ علتى حكمت و دانش را به اين و آن مى دهد، بلكه اراده و مشيت خداوند همه جا آميخته است با 👈🏻شايستگيهاى افراد، يعنى هر كس را شايسته ببيند، از اين سرچشمه زلال حياتبخش سيراب مى نمايد.
🔺«تذكر» به معنى يادآورى و نگاهدارى علوم و دانشها در درون روح است. و «الباب» جمع (لُب ) به معنى مغز است و از آنجا كه مغزِ هر چيز بهترين و اساسی ترین قسمت آن است به عقل و خرد،«لُب» گفته مى شود.
🔹پس جمله «وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ» مى گويد: تنها صاحبان عقل و خرد اين حقايق را حفظ مى كنند و به ياد مى آورند و از آن بهره مند مى شوند.
بنابر این منظور از أُولُو الْأَلْبَابِ، آنهايى هستند كه 👈🏻عقل و خرد خود را به كار ميگيرند و در پرتو اين چراغ پر فروغ، راه زندگى و سعادت را می یابند.
در پست بعدی در مفهوم این کلمه توضیح بیشتری خواهد آمد ..
♥️بار پروردگارا ما را هم در گروه أولولألباب قرار ده تا در همه حال به یاد تو باشیم و «ماخلقت هذا باطلا » را کامل بفهمیم..:
الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذَا بَاطِلًا سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
🌸هر روز یک آیه🌸👇
https://eitaa.com/joinchat/1041564389Cc05847632d
🌸حدیث صبحگاهی روزانه🌸
امام صادق علیه السلام
افْتَتِحْ سَفَرَكَ بِالصَّدَقَةِ وَ اقْرَأْ آيَةَ الْكُرْسِيِّ إِذَا بَدَا لَكَ
سفرت را با صدقه آغاز کن و آیت الکرسی را تلاوت کن.
الکافی، ج ۴، ص: ۲۸۳📚
https://eitaa.com/joinchat/1041564389Cc05847632d