🇮🇷 آب خلیج فارس در مرکز ایران!
💧انتقال آب نمک زدایی شده از خلیج فارس و دریای عمان برای مصارف شرب و صنعت
▪️خط اول:
وضعیت: کامل شده و در حال بهره برداری
طول خط لوله: ۸۲۶ کیلومتر
ظرفیت انتقال: ۱۳۰ میلیون متر مکعب در سال
محل مصرف: استانهای هرمزگان، کرمان و یزد
▪️خط دوم:
وضعیت: در دست طراحی و اجرا
طول خط لوله: ۷۱۰ کیلومتر
ظرفیت انتقال: ۲۰۰ میلیون متر مکعب در سال
محل مصرف: استانهای کرمان، یزد و خراسان جنوبی
▪️خط سوم:
وضعیت: در دست طراحی و اجرا
طول خط لوله: ۹۲۰ کیلومتر
ظرفیت انتقال: ۲۰۰ میلیون متر مکعب در سال
محل مصرف: استان اصفهان
▪️خط چهارم:
وضعیت: در دست طراحی و اجرا
طول خط لوله: ۱۲۵۰ کیلومتر
ظرفیت انتقال: ۲۳۰ میلیون متر مکعب در سال
محل مصرف: استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی
#روایت_پیشرفت
#خبر_خوب
🆔@hamechi_media
📗 کتاب «سه دقیقه در قیامت»
✅ تجربهی رفتن به دنیایی دیگر
🔸کتاب «سه دقیقه در قیامت» کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی روایتی است از خاطرات کسی است که زیر عمل جراحی برای لحظاتی از دنیای خاکی میرود و تجربهای نزدیک به مرگ دارد. او در این زمان کوتاه چیزهایی میبیند که...
🆔@hamechi_media
3 Daghigheh ta Ghiamat-V2.pdf
2.89M
دانلود کتاب «سه دقیقه در قیامت»
☑️ فایل pdf این کتاب توسط ناشر کتاب به صورت رایگان منتشر شده است.
☑️ خاطرات بیان شده در این کتاب کاملا مبتنی بر واقعیت است و چند تن از مراجع تقلید ، روحانیون و علماء صحت و منطبق بودن آن بر آیات و روایات را تایید کرده اند.
☑️ این کتاب در عرض یک سال با تیتراژ بیش از یک میلیون نسخه و دانلود بیش از این تعداد، یکی از پرفروش ترین و جذابترین کتابهای تاریخ کشور لقب گرفته است.
☑️ انتشارات شهید ابراهیم هادی علاوه بر این کتاب، کتاب های دیگری را هم با موضوع تجربه رفتن به دنیایی دیگر منتشر کرده است مانند: کتاب بازگشت، کتاب شنود، کتاب با بابا و کتاب تقاص. این کتاب ها را میتوان از طریق کتابفروشی ها یا سایت ناشر تهیه کرد.
☑️ فایل پی دی اف این کتاب نسبت به فایلی که قبلا منتشر شده، ۱۰ صفحه به آن اضافه شده و ویرایش و چاپ جدید تر است. اگر قبلا خوندید بهتر است یکبار دیگر هم بخونید که هم یادآوری شود و مطالب در ذهن شما زنده شود و هم از مطالب جدید این نسخه بهره مند بشید.
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیمارستانی به نام اسرائیل...
🔺آنچه میبینید تخریب مدرسه سازمان ملل در نوار غزه توسط سربازان اسرائیل و به سخره گرفتن دانشآموزان پس از نابودی کامل مدرسه است
🆔@hamechi_media
⁉️چطون بود انقلاب کردید؟
زمان شاه که همه چی گل و بلبل بود!
بله، گل و بلبل بود، ولی فقط برای شاه و خانوادش...
مردم که مهم نبودند...
#دهه_فجر
🆔@hamechi_media
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
من هشدار دهنده ام و على، راه نماست، و هر امامى، راه نماى نسلى است كه در ميان آنهاست.
📗الكافی ج۱ ص۱۹۱
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیلگر یا بیمار روانی⁉️
نعرههای همراه با توهین منشه امیر در رسانههای فارسی زبان!
🆔@hamechi_media
⭕️#شبهه: چرا با وجود استانهای محرومی چون سیستان و خوزستان که نیاز به کمک دارند بودجه کشور و مالیاتی که از ما گرفته میشود باید خرج کشورهای غزه و فلسطین و سوریه و لبنان شود؟!
🟢 پاسخ:
1⃣ بودجهی هر استان مشخص است و هیچ وقت بودجهی یک استان را به استان دیگر نمیدهند چه برسد بخواهند بودجه آن را به کشوری دیگر بدهند.
2⃣ بودجهی هر چیزی مشخص است مثلا بودجهی عمران و آبادی مشخص است، بودجه علمی و فرهنگی مشخص است، بودجه نظامی و دفاعی مشخص است و هیچگاه بودجه عمرانی و فرهنگی را صرف بودجه نظامی نمیکنند.
3⃣ هر کشوری برای دفاع از مرزهای خود در برابر دشمنان موجود و دشمنان احتمالی بودجهای را به عنوان بودجهی نظامی قرار میدهد؛
✔️ مثلا بودجهی نظامی آمریکا حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است. و بودجهای نظامی چنین حدود ۲۹۳ میلیارد دلار است، هند حدود ۷۶ میلیارد دلار و عربستان حدود ۶۹ میلیارد دلار و روسیه حدود ۶۵ میلیارد دلار و اسرائیل حدود ۲۵ میلیارد دلار و ترکیه حدود ۱۸ میلیارد دلار برای نظامی و دفاعی خود بودجه قرار دادهاند. در حالی که کشور ایران بودجهای که برای قسمت نظامی و دفاعی خود قرار داده است حدود ۶ و نیم میلیارد دلار است که تقریبا ۶ درصد از بودجهی کل کشور است. [1]
4⃣ این بودجهی نظامی و دفاعی گاهی صرف ساخت موشک و سلاح میشود و گاهی صرف خرید علم و دانش برای مسائل دفاعی میشود و گاهی هم صرف کمک به کشورهایی میشود که همپیمان شما هستند و آنها برای شما با دشمنانتان در مرزهای دور میجنگند.
5⃣ حال خوب است شما با دشمن هایتان در کشور خودتان بجنگید و هم هزینهی سلاح بدهید، هم نیروهای خود را خرج کنید، هم زیرساختهای کشور خود را به خطر بندازید؟! یا اینکه در خارج از مرزهای کشور خود با نیروهای کشورهای دیگر بجنگید و فقط شما هزینهی جنگ را بدهید و زیر ساختهای کشور خودت هم در امان باشد؟! کدام بهتر است؟!
✔️ مسلما این بهتر است که شما فقط هزینهی بدهید و در بیرون مرزهای شما با دشمنان شما بجنگند.
6⃣ آن بودجهای که به کشورهای فلسطین و سوریه و لبنان داده میشود در واقع از بودجهی نظامی و دفاعی است زیرا این یک نوع دفاع از کشور است و هیچگاه بودجههای فرهنگی و عمرانی کشور را خرج این کارها نمیکنند.
7⃣ در تمام کشورها اصل بر منافع طرفینی است، یعنی هر کشوری بنابر منافع خودش با کشورهای دیگر تعامل و همکاری میکند و تا زمانی که کشورها منافع هم را حفظ کنند با هم تعامل میکنند. کشور ما هم از این قانون پیروی میکند.
8⃣ تعامل ما با تمام کشورها بر اساس منافع است یا این منافع ملی است یا عقیدهای است مثلا ما با کشورهای اسلامی تعاملاتمان بر اساس منافع عقیدهای و ملی است و با کشورهای غیر اسلامی بر اساس منافع ملی است.
9⃣ وقتی کشور ما به کشورهایی مثل فلسطین و سوریه و لبنان کمک میکند مسلما در برابر این کمک از آنها هم امتیازاتی خواهد گرفت شاید در زمانی که در حال جنگ و درگیری باشند نتوانند امتیازاتی به ایران بدهند ولی بعد از جنگ امتیازاتی خواهند داد؛
✔️ مثل سوریه که بعد از پیروزی در جنگ با داعش سرمایهگذاری و ساخت بناهای خراب شدهی خود را فقط به ایران و روسیه واگذار کرد و این درآمدزایی و ارزآوری برای ایران است.
✔️ یا زمانی که ایران در جنگ با صدام بود تنها کشوری که به ایران کمک کرد و درِ انبار مهماتش را به روی ایران باز کرد همین سوریه بود. پس کمک به این کشورها یا جبران کمکهای قبل آنان است یا در آینده آنان جبران خواهند کرد.
🔟 علاوه بر همهی اینها خیلی از این کمکها مردمی و توسط نیروهای بشردوستانه و هلالاحمر جمعآوری میشود و به مردم مظلوم #فلسطین و #غزه کمک میشود.
🌐 منابع:
[1]ـ سایت خبرآنلاین، مقایسه بودجه نظامی ایران با اعراب و اسرائیل، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱. و مقاله فهرست کشورها بر پایه هزینههای نظامی نمیکنند.
🆔@hamechi_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊مقایسه جالب قیمت پهپاد شاهد۱۳۶ با سایر تسلیحات غرب و شرق
#ایران_قوی
🆔@hamechi_media