سخنرانی علامه جعفری در دانشگاه امام صادق (ع) در روز درگذشت دختر علامه
علی جعفری، فرزند علامه محمدتقی جعفری:
ما یک خواهری داشتیم در سن ۳۸ سالگی سرطان گرفت و در پاییز ۷۲ به رحمت خدا رفتند؛ در حال انجام مقدمات کفن و دفن ایشان بودیم. تصمیم بر این شد که مراسم تشییع را یک روز به تاخیر بیندازیم تا بستگان و آشنایانی که در شهرستان هستند بتوانند حضور داشته باشند. علامه همان روز ۱۰ صبح در دانشگاه امام صادق (ع) سخنرانی داشتند و چیزی به ساعت سخنرانیشان نمانده بود. گفتند: حالا که تشییع برای فردا موکول شده است تا شما مشغول کار مقدمات هستید، من بروم سخنرانی را انجام بدهم و برگردم؛ این در حالی بود که پدر بین فرزندانش این خواهرمان را بیشتر از همه دوست داشت و او را وزیر خود میدانستند، با اینکه از مرگ ایشان خیلی متاثر بودند، جلسه سخنرانیشان را ترک نکردند و پس از پایان جلسه در پاسخ به اصرار دانشجویان برای ادامه جلسه، اظهار کرده بودند که مصیبتی بر ایشان پیش آمده و دخترشان وفات کرده است این مصداق بارز تعهد و نظم ایشان است.
منبع
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اگر پیک موتوری بودم، حتما تلاش میکردم مثل تو کار کنم. چقدر قشنگ که هنوز آدمهایی مثل تو هستند! ❤️
دوستی در توضیح این کلیپ نوشته بود:
«دیروز یکی از بهترین تجربههای پیک گرفتن رو داشتم! آقایی که عاشق کارش بود و با حوصله و انرژی، کلی نکتههای جالب ترکنشین رو یادم داد. توی نیم ساعت مسیر حتی یدونه بوق هم نزد، تو مسیر بهش گفتم دمت گرم خیلی با حوصلهای. گفت من اینجوری بزرگ و تربیت شدم.»
بعد از اینکه رسیدم به مقصد ازش خواستم که همون دیالوگ رو برام بگه و ازش فیلم بگیرم.
#تربیت
👈 برای دیگران هم بفرستید
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از علیرضا زادبر
4_6010458460443906658.mp3
19.42M
#منتشر_کنید
یکی از استدلالها برای حضور در سوریه و عراق همزمان با حمله داعش دفاع از حرم اهل بیت و مقدسات بود!
اما سایر مناطق که ایران بعنوان بازیگر فعال حضور دارد نظیر لبنان، یمن، غزه حرمی وجود ندارد تا به حضور یا دخالت ایران مشروعیت ببخشد!؟
این سوال یک دانشجو بود.
بخشی از پاسخ را براساس موقعیت تاریخی و فعلی ایران در منطقه طرح کردم
#جنگ_آبراهه_ها
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
- شنبهها، مدارس بازند! باقی هفته تعطیل!
- شنبه و یکشنبه دانشگاهها بازند! باقی هفته تعطیل!
- شنبه و یکشنبه و دوشنبه ادارات بازند! باقی هفته تعطیل!
- بسیاری از شهرکهای صنعتی هر روز تعطیلند! آلودگی هوا هست، اما برق نیست ...
- باز جای شکرش باقی است ...
- دلار هر روز بالا میرود!
- از ۵۸ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۳، به ۸۰ هزار تومان رسیده!
- مجلس هم به دلیل آلودگی هوا اواخر هفته گذشته تعطیل بود!
- ضربالاجلی هم برای کنترل قیمت دلار، در کار نیست!
- باز جای شکرش باقی است ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
کانال حمید کثیری
- شنبهها، مدارس بازند! باقی هفته تعطیل! - شنبه و یکشنبه دانشگاهها بازند! باقی هفته تعطیل! - شنبه و
البته دو چیز آزاد شده که دستاورد بزرگی است!
۱. ریجستری آیفون
۲. واتساپ و گوگل پلی
پینوشت: ریجستری آیفون صرفا اعلام شده و هنوز عملیاتی نشده، اما از روز اعلام، ۱۰ تا ۳۰ درصد قیمتها بالا رفت. بالاخره باید آنچه در بازار بود به نحوی فروش میرفت ...
@hamidkasiri_ir
🔴 غفلت از بازار...
این مطلب را از کانال تاریخ حوزه طهران برداشتم. به نظر مطلب قابل تأملی هست و ظرفیت پرداخت و تکمیل داره. اگر شکافی که در فهم مسئلهها به وجود اومده براتون مهم هست، توصیه میکنم این مطلب رو حتما بخونید
--------------------
پیش از انقلاب، متدینین به تبعیت از نظر مراجع تقلید، از ورود به مشاغل دولتی پرهیز میکردند، زیرا کارمندی برای حکومت پهلوی را معونت ظالمین میدانستند. فرقی هم نمیکرد اهل مبارزه باشند یا نه.
این اعتقاد باعث میشد متدینین و به ویژه نیروهای انقلابی به مشاغل آزاد و فعالیت در بازار رو آورند.
علما و روحانیون هم با همین باور از مشاغل دولتی پرهیز داشتند و اگر برخی از آنها در نهادهای آموزشی یا قضایی مشغول کار میشدند از چشم سایرین افتاده و عملا از جامعه روحانیت طرد میشدند. این امر نیز باعث تمرکز فعالیت روحانیون در مدارس علمیه، مساجد و تکایا میشد که ارتباط تنگاتنگی با بازار داشت. اینها همه بازاری پدید آورده بود که نقشی مهم در مسیر نهضت امام خمینی ایفا کرد. هیئتهای مؤتلفه اسلامی یکی از نهادهای مذهبی سیاسی برآمده از پیوند بازار و علما بود. جریانهای دینی بیتفاوت نسبت به نهضت نیز باز متاثر از پیوند میان بخشی از بدنه بازار و طیفی از علمای سنتی بود و در نتیجه به هویت دینی بازار قوام میبخشید.
پس از پیروزی انقلاب اما غفلتی عارض شد. محدودیتهای گزینش و استخدام در مشاغل دولتی، عمدتا باورمندان به نظام و افرادی که تا حدودی پایبند به ارزشها هستند را (با شدت و ضعفشان) وارد مشاغل اداری کرد، هرچند کلیت ندارد و البته در نهادهای نظامی از حساسیت بیشتری برخوردار است.
کار کارمندی با خصوصیاتی که دارد خیلی از متدینین و حتی طلاب را به خود جلب کرد. بهگونهای که این طیف، مشاغل دولتی را بر اشتغال در بازار ترجیح دادند. سایرین هم که دستشان به کارمندی نمیرسید، ناگزیر به بازار و فعالیت اقتصادی در بخشهای خصوصی روی آوردند.
عده زیادی از روحانیون هم همین مسیر را پیمودند و طی چند دهه، پیوند میان حوزه و بازار دچار گسست شد.
این یادداشت نه به معنای نفی تدین از بازار و بخش خصوصی است و نه به معنای نفی ارتباط روحانیت با بازاریان؛ و البته کلیت هم ندارد؛ بلکه درنگی است بر چالشی که امروز در پیوند میان حوزه و بازار و سستی دیانت و انقلابیگری در این مرکز مهم اقتصادی به چشم میخورد.
این امر یکی از خطاهای راهبردی بود که لازم است حاکمیت، حوزه و متدینین نسبت به آن سیاستگذاری و اقدام نوینی داشته باشند.
--------------------
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🛑 ثبتنام ترم دوم
🛑 مدرسهی والدین
همیشه دغدغه این رو داشتیم که بستری رو مهیا کنیم تا بتونیم برای متولیان تربیت اعم از معلم، مربی، دانشجویان و خصوصا والدین، دورههای جدّی و تخصصیترِ تربیتی برگزار کنیم. برای همین #مدرسه_والدین رو شکل دادیم. (یه مدرسه به وسعت ایران)
و حالا در سال دوم مدرسه، میخوایم ترم دوم رو شروع کنیم. ۱۰ جلسه کلاس دو ساعته و این بار با ۳ مُدَرّس.
کلاسهایی که هم به صورت حضوری برگزار میشه و هم به صورت غیرحضوری میتونید فایل جلسات رو برای همیشه توی پنل سایت تربیَپ داشته باشید. (جزئیاتش رو میگم)
این ترم (ترم دوم) تمرکزمون روی ارتباط صحیح بین همه اعضای خانواده، خصوصا با کودک و نوجوان هست. جایی که خیلیها مشکل دارند، جایی که ما حرف بچههامون رو نمیفهمیم و اونها حرف ما رو، جایی که نیاز داریم ارزشهای ملی و دینیمون رو بهشون منتقل کنیم و این روزها برامون این کار خیلی سختتر به نظر میرسه. جایی که موندیم توی این وضعیت جامعه چطور تربیت رو پیش ببریم که بچههای مستحکمتری داشته باشیم. جایی که میخوایم هویت ملی و دینی بچهها بهتر شکل بگیره. جایی که نیاز داریم قطبنماهای درونی رو برای بچهها فعال کنیم. جایی که میخوایم ارتباط خودمون با همسرمون رو اصلاح کنیم ...
👈 ثبتنام ترم دوم از امشب ساعت ۲۲.۵۹ شروع میشه و سرفصلهای این ترم رو هم فردا براتون میگذارم ...
کانال مدرسه والدین رو دنبال کنید. اطلاعات بیشتر و تکمیلی رو توی کانال مدرسه میگذاریم. هم اینجا میتونید ثبتنام کنید، هم در کانال مدرسه ولی طبیعتاً برای اینکه فضای اینجا به هم نریزه، اطلاعات بیشتر رو توی کانال مدرسه والدین قرار میدیم که از لینک زیر میتونید دنبالش کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2702376999C863e8a3b7b
روزی که توفیق شد رفتیم جلسه با سید هاشم الحیدری، چند ساعت نشستیم و ایشون صحبت کردند. صحبتهاشون حول سه موضوع بود. دو تاش در مورد نقش خواص و جهاد تبیین بود.
در مورد خواص حدود ۲۰ دقیقه صحبت کردند و جملهای گفتند که به نظرم خیلی مهم اومد. گفتند: «امروز بسیاری از خواص، عوام شدند و بسیاری از عوام، خواص!»
توضیحش این بود که بسیاری از خواص رو میبینم که سطحی شدند و صرفا درگیر مباحث سیاسی روز و واکنشهای هیجانی بدون عمق در قبال اتفاقات هستند، اما از اون طرف مردم عادی رو میبینی که هر جا باید باشند، حضور دارند. در حساسترین مواقع و مواضع وسط میدان هستند و بعضا از خواص جلوترند. امروز مردم مسئلهها رو خیلی خوب فهم میکنند و به وضوح میشه این رو دید ...
#یومالله_۹_دی، یکی از این روزها بود. عوام نافذالبصیره از خواص جلو افتادند ...
آقا درباره ۹ دی و نقش مردم میگن:
«۹ دی یک نمونهای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفهی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توی خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند.» ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
پینوشت: در مورد این روزها با بچهها صحبت کنیم. در خانه صحبت کنیم، در مساجد صحبت کنیم، در مدارس صحبت کنیم. باید بگیم تا فراموش نشن ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
May 11
🔴 خب بالاخره رسیدیم به ثبتنام ترم دوم مدرسه والدین
اما چند نکته؛
1️⃣ این ترم ۱۰ + ۲ جلسه است (۱۰ جلسه کلاس + ۲ جلسه پرسش و پاسخ ضبط شده)
2️⃣ مثل ترم قبل هم جلسات حضوری داریم که میتونید شرکت کنید و هم فایل جلسات صوتی، تصویری به صورت ضبط شده + چکیده جلسات و فایلهای جانبی هر جلسه در اختیار شما قرار میگیره.
3️⃣ سرفصلهای دوره رو با دقت توی عکس ببینید. ۲ جلسه دکتر زادبر تدریس میکنند، ۲ جلسه استاد اعلایی و ۶ جلسه بنده.
4️⃣ کلاس برای همه والدین و دغدغهمندان تربیت مفید هست، اما نیمی از جلسات تمرکز روی نوجوان داره و برای کسانی که با نوجوان سر و کار دارند، طبیعتاً مفیدتر هست.
5️⃣ برای پرداخت، شرایطی پیشبینی شده که میتونید متناسب با توان مالیتون یک گزینه رو انتخاب کنید. اون گزینه هم میتونه به صورت نقدی باشه یا به صورت اقساطی
6️⃣ کلاس حضوری ظرفیتش محدوده و روزهای شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح در محدوده مرکز شهر تهران برگزار میشه. (آدرس رو بعد از ثبتنام میبینید) و فایل جلسات برای ثبتنام غیرحضوری، هر دوشنبه در پنل دوستان در سایت تربیَپ قرار میگیره.
7️⃣ شروع ترم جدید از دو هفته دیگه، یعنی ۲۴ دی ماه هست.
از طریق لینک زیر ترم دوم مدرسه والدین رو ثبتنام کنید 👇👇
https://formafzar.com/form/term02
هر سوالی داشتید از آیدی پشتیبانی بپرسید
👇👇
@tarbiapp_edu