فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥آتشسوزی سنگین در عجمان
پس از بیروت انگار نوبت به شهر عجمان در امارات رسیده است تا اینگونه در آتش بسوزد. دوستانی که این ویدئو را برای من ارسال کردهاند میگویند آتشسوزی سنگین و گستردهای منطقه ای در دولت شهر عجمان واقع در امارات متحده را اینگونه در خود فرو برده است..
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلمی از آتش سوزی در انبار مواد غذایی در نجف اشرف
✍ بعد از نابودی تنها سیلوی غلات لبنان و انفجار در بزرگترین بندر لبنان حالا انفجار در چندین انبار مواد غذایی عراق در نجف!
🔺همیشه شیوه جنگیدن آمریکا و صهیونیستها اول تضعیف طرف مقابل از درون و سپس جنگ بوده!
⚠️ آیا بوی جنگی فراگیر و خطیر به مشام می رسد؟!
✅ @iransiasat_ir👈
✅✅هشتمین جلسه از مجموعه جلسات رصد و پایش انرژی جهان با موضوع *تغییر بازی قیمتگذاری نفت در رکود کرونایی باتوجه به ظرفیت انرژی ایران* با ارائه دکتر *حمیدرضا مقصودی* را در آپارات ببینید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://www.aparat.com/v/cL9Ub
طراح بازی امروز در غرب آسیا بازی را به گونه ای طراحی کرده است که هر دو سوی درگیریها در منطقه در آنش بسوزند. بدون شک، دکترین حضرت امام مبنی بر وحدت شیعه و سنی امروز میتواند کارامدترین دکترین در نجات کشورهای منطقه باشد. باید کشورهای منطقه و مردم منطقه را در برابر این توطئه لباس وحدت پوشانید.
یکی از ابزارهای اقتصادی برای ایجاد این وحدت، نظریه «واردات نفت» و «جلوگیری از خروج حتی یک بشکه نفت خام از منطقه» است که چندماهی است مطرح کرده ایم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
بعضی ها هم هستن این همه آتش سوزی رو فقط اتفاقات همزمان میدونن. دانش اقتصاد سنجی از حجم حماقت این افراد، تصمیم گرفته از ترم آینده در دانشگاهها تدریس نشه...😂
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خوب تا اینجا بانکها ۹۰ هزارمیلیاردتومن از املاک بیت المال رو مالک شدن (البته بدون احتساب ارزش اضافه شده در طول این ماهها)
سرمایهداران کلان هم بخش عمده دیگری را مالک شدند.
و ما باید ساکت باشیم چون چند هزار نفر از مردم همگی با هم اندازه نصف لنگ یکی از این بانکها سهام خریدن و میخوان با سهام پولدار بشن.
باز هم میگم. این فرایند، بزرگترین تجاوز به املاک بیتالمال از اول انقلاب تا به امروز توسط ابرسرمایهداران و بانکداران است.
علی برکت الله
به نظر شما اول مگاصیص رو تو ونزوئلا نام گذاری کردن بعد تو ایران دنبال معادلش گشتن یا برعکس؟ 😜
مگامال ها اصولا در دکترین سرمایهداری طراحی شدهاند. چه در ایران، چه در ونزوئلا. چه توسط ایران چه توسط غربیها.
اینجا هم ما پرداختهایم به بازی الفاظ...
آیا ایران نمیتواند به جای یک فروشگاه، چندین و چند فروشگاه خرد را در ونزوئلا پشتیبانی کند؟ یا به جای مگاصیص، مثلا از نام هویزه استفاده کند؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
دکتر حمیدرضا مقصودی
بعضی ها هم هستن این همه آتش سوزی رو فقط اتفاقات همزمان میدونن. دانش اقتصاد سنجی از حجم حماقت این افر
و امروز آتش سوزی در راهآهن جده عربستان سعودی.
این آتشی است که می اندازند تا ما را به جان هم بیاندازند.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اندیشکده قصد
ظاهرا پروژۀ کرونا برای ایجاد بحران و قحطی نیاز به طرحهای کمکی دارد. این طرحهای کمکی را میتوان در آتشسوزیهای اخیر در ایران و لبنان و عراق دید.
قبلا گفته بودیم که کرونا، چه برنامهریزیشده باشد و چه اتفاقی، تحولات جدی را در سبک زندگی و حکمرانی جهانی رقم خواهد زد.
اخیرا سازمان بهداشت جهانی که این ماهها مرجع تقلید همگان شده است، رسماً اعلام کرده است که زندگی بشر از این به بعد با کرونا همراه است!
و نتیجۀ منطقی این بیان، آن است که مردم دنیا، خود را با زندگی پساکرونا عادت دهید و به فکر بازگشت به دوران پیش از آن نباشید!
🆔@QasdWay
هدایت شده از اندیشکده قصد
همه چیز را به بورس بسپارید
محمدجواد معصومی نیا
پژوهشگر اقتصادی
بخش اول
🔹 در میان هیاهوی کرونا و انفجار بیروت خبری منتشر شد که شاید توجه چندانی به آن نشد. دولت در پی واگذاری سهام ۴ شرکت دولتی در قالب معامله بلوکی است. براین اساس دولت سهام خود در ۴ شرکت بزرگ دولتی را بصورت یکجا واگذار میکند. این معامله بصورت 50٪ نقد و ۵٠٪ اقساط واگذار میگردد. براین اساس دولت ١۵٪ سهام شرکتهای پالایش نفت بندرعباس، تهران و اصفهان و نیز ۱۲.۳۱درصدی شرکت سرمایهگذاری ملی ایران را واگذار میکند. قیمت مبنا برای این واگذاری ها قیمت تابلو به علاوه ۵٠٪ است به شرط آنکه قیمت تابلو از قیمت مشخصی که دولت معین کرده پایینتر نباشد. براین اساس دولت نصف مبلغ را نقد دریافت کرده و بقیه را با اضافه کردن درصدی به قیمت واگذاری، بصورت اقساط واگذار میکند.
🔹برآوردی ساده نشان میدهد که دولت درآمد خوبی از این واگذاری ها کسب میکند. درآمد پایه ای که دولت از این واگذاری بصورت نقد دریافت میکند59 هزار میلیارد و 990 میلیون خواهد بود. معادل این مبلغ نیز بدون احتساب سود احتمالی ناشی از اقساطی شدن، باید در طول زمان تعیینشده به دولت پرداخت شود.
🔹سؤال اساسی اینجا است که اثرات این واگذاری ها چیست. دولت با واگذاری سهام حاکمیتی خود در یکی از بخشهای کلیدی اقتصاد کشور چه چیزی را بدست میآورد و اثر آن بر عملکرد شرکت، درآمد دولت، توزیع درآمد و توزیع قدرت سیاسی چیست.
🔹فروش سهام دولت و واگذاری آن به بخش خصوصی را نمیتوان عاملی مؤثر برای افزایش کارایی در ایران دانست. واگذاری های سالهای اخیر بخوبی نشان داده که این امر تا چه اندازه عملکردی منفی بر شرکتهای دولتی بزرگ داشته است. واگذاری شرکت هپکو، ماشین سازی تبریز، نیشکر هفت تپه، ساتکاب و … مشتی از خروار است.
🔹عمومی بودن شرکتها که به اشتباه(و چه بسا عمداً) در ادبیات رایج اقتصادی و به تبع آن در کشور ما دولتی بودن نامیده میشود، معادل با ناکارآمدی تفسیر میشود درحالیکه این گزاره بهعنوان حکمی کلی صحیح نیست. هماکنون امریکا که بهعنوان مهد لیبرالیسم و بازارگرایی در دنیا شناخته میشود بیشترین تعداد شرکتهای دولتی بزرگ را در دنیا دارد. براساس هفدهمین گزارش سالیانه فوربس در خصوص رتبهبندی بزرگترین شرکتهای دولتی جهان امریکا در رتبه نخست تعداد شرکت های دولت بوده و چین، ژاپن، انگلستان و کره جنوبی در رتبههای بعدی قرار دارند. از سال 2003 تاکنون چین بهعنوان روبه رشد ترین اقتصاد همواره سهم روبه رشدی از این نسبت را داشته است.
🔹بسیاری از بنگاههای کارآمد امروزی همانند شرکت آهن و فولاد پوهانگ کره که اکنون سومین تولیدکننده فولاد دنیا است توسط دولت ایجاد شدند. بسیاری از این شرکتها نیز پس واگذاری توسط دولت بطور کلی رها نمیشوند بلکه دولتها برای اعمال نفوذ بر آنها دارای سهام طلایی در آنها هستند. سهام طلایی سهامی ناچیزی شاید در حدود ١٪ است اما بواسطه آن دولت حق وتو در تصمیمات بنگاه دارد.
🔹از منظر توزیع درآمد نیز واگذاری سهام دولتی(عمومی) موجب نابرابری میشود زیرا در زمان دولتی(عمومی) بودن سهام شرکتها سود حاصل از فعالیتها به خزانه دولت باز میگردد و صرف مصارف عامه میشود که بسیار عادلانهتر از زمانی است که سود حاصل از فعالیتها به طبقه خاصی از سهامداران تخصیص یابد. علاوهبراین دولت با واگذاری این سهام در ابتدا درآمد خوبی برای مصارف جاری کسب میکند اما جریان درآمدی پیوستهای را از دست میدهد.
🔹همچنین دولت با کاهش سهم خود در شرکتها قدرت حاکمیتی خود را از دست میدهد. درواقع اختیار تصمیمگیری در شرکت به دست بخش کوچکی از سهامداران میافتد زیرا سهامداران خرد توان چندانی برای تصمیمگیری ندارند اما سهامداران عمده بهدلیل سهم بالای سهام خود و قدرت زیاد بر تصمیمات شرکت تأثیر گذاشته و میتوانند با سهامداران عمده دیگر تبانی کنند.
🆔 QasdWay@