سخنرانی امام ره رو در این لینک ببینید:
https://www.instagram.com/p/CLRAunVlruZ/?igshid=tslhpvexcqj4
برنامه ثریا هم اکنون با حضور استاد قنبریان.
با موضوع گام دوم انقلاب اسلامی
پیشنهاد میکنم حتما ببینید.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🍂
🔻قبل از اینکه #فرزندت به دنیا بیاید، خیال بافی می کنی...
🔻لای پر قو بزرگش می کنم، باید بهترین مدرسه برود و نمی گذارم آب در دلش تکان بخورد و...
هر بار که چشمم #زنان_دستفروش را
می بیند که همراه فرزند یا فرزندانشان در گوشه ی پیاده رو یا خیابان روی زمین سرد یا آفتاب داغ نشسته اند و با سکوت همه ی حرفای عالم را می زنند...
🔻تمام وقت به خستگی و رنگ پریدگی آن کودک معصوم فکر می کنم که باید صدای خنده هایش گوش فلک را کر کند و میان دستان مادرش از خستگی بازیگوشی های کودکانه اش به خوابی عمیق فرو رود...
🔻اما حالا از همین سن شاهد رنج بی امان مادر و بی مهرهای دنیا و چالش های شکنندی #زندگی است!
🔻و آن #زن، آن #زنِ توانمند و پرقدرت دستفروش، که در حال نبرد با خویشتن خویش است و دلنگران فردای خانواده و فرزندانش هنوز هم در حال ایستادگی است...
🔻#مادر است دیگر، جان می دهد ، تا دنیایی ببخشد به آرزوهای کوچک خانه اش...
🔻کاش حالا که دلنگران فرزند آوری و نسل و جوان گرایی و ...هستیم فکری به حال #مادر های پُر رنج کنیم!!
🔻#نان حلال بهترین ومهمترین و لازم ترین چیز است اما گوشه ی خیابان محل مناسبی برای #مادر نیست...
✍فاطمه محمدی
#زنان_دستفروش
#زنان_سرپرست_خانوار
#زنان_قدرتمند
#مادری
#فرزند_اوری
📌در انتشار مطالب و معرفی کانال ما را یاری نمایید
🆔eitaa.com/economy_and_media
📌 از نظر شهروندان امریکائی ، دستمزد ساعتی کارگران تا چه میزان باید افزایش داشته باشد؟
جوبایدن به دنبال افزایش حداقل دستمزد به ساعتی 15 دلار در برنامه محرّک 1.9 تریلیون دلاری است. در مقابل جمهوریخواهان تمایل بیشتری به پرداخت 11 دلار در ساعت دارند.
از ابتدای کرونا آمریکایی ها ۶ تریلیون دلار چاپ پول کردند تا از بحران خارج شوند.
اما مدیران ما هنوز به فکر سیاست های انقباضی هستند. سیاست هایی که در بحران سلام مهلک است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استاد زرشناس: ما باید انقلابی ترین رئیس جمهور را انشاءالله به قدرت برسانیم؛ این رئیس جمهور باید نسخه بدیل اقتصادی اجتماعی و فرهنگی داشته باشد
#انتخابات_۱۴۰۰
#انقلاب_اقتصادی_۱۴۰۰
حامیان دکتر عبدالملکی 👇
@abdolmaleki1400
🏴🏴حرمین شریفین عسکریین علیهم السلام به مناسبت سالگرد شهادت امام هادی(ع) مملو از زائران عراقی است.
منبع خبر : مشرق 🔻
https://www.mashreghnews.ir/photo/1180928
دکتر حریرچی :
۱ _ مردم رعایت کردند و امسال آمار آنفولانزا صفر!!! شد
۲ _ مردم رعایت نمیکنند و آمار کرونا همچنان بالاست !!!
جالب نیست اونایی که رعایت نمیکنند فقط به #کرونا مبتلا میشن؟ 😅
#حسین_زمانی_میقان
@hzamanim
🔸 غائله کرونا بهانهای برای تیکآف اقتصادهای جهان
✍️ احسان ولدان
🔹 اقتصادهای مبتلا به کرونا در حال تقویت برای کچ آپ(catch-up) و فراتر از آن جهش در تولید و اندازۀ خود هستند! امریکا در مجموع ۵ تریلیون دلار در دوران ابتلای اقتصاد آمریکا به کرونا خلق پول کرده است و پول به اقتصاد خود تزریق کرده است. از این رو باید یک پاندمی رخ دهد که بتوان این چنین تابوها را شکست.
🔹 حدود یک سال می گذرد که اقتصاد جهان دچار بیماری کووید ۱۹ شده است و اقتصادهای پیشرو با ایده محوری "پول هلیکوپتری" در حال تقویت خود هستند! حجم دلار خلق شده (اسکناس و سپرده جاری) از سال ۱۹۷۴ تا مارس ۲۰۲۰ (قبل از کرونا) ۴ هزار میلیارد دلار است. این درحالی است که حجم دلار خلق شده از مارس ۲۰۲۰ تا دسامبر ۲۰۲۰، مبلغی به اندازه ۳.۵ هزار میلیارد دلار است. و این یعنی انباره دلار در عرض چند ماه به اندازه ۵۰ سال رشد کرده است!
🔹 شمار قابل توجهی از اقتصاددانان برجسته مانند ریچارد بالدوین، جردی گالی، دی مارو، جاناتان ترنر و... سیاست مداران جهان را تشویق به پول هلیکوپتری کردند. عنوان مقالههای آنها بسیار جالب است و شامل موارد زیر است:
✅ "پول هلیکوپتری الان وقتش است"،
✅ "شکستن تابوها؛ اقتصادسیاسی پولپاشی برای کرونا"،
✅"چراغ های اقتصاد را روشن نگه دارید؛ داروی اقتصاد مبتلا به کرونا" و
✅"تحلیل ساده پول هلیکوپتری؛ چرا همیشه جواب می دهد!"
برای مشاهده ادامه یادداشت به لینک زیر مراجعه نمایید
📌 http://public.qasd.ir/articles/554#start
🆔 @Qasdway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سخنان عجیب و تکان دهنده یک متخصص اعصاب و علوم ایمنی دربارهپیامدهای ماسک زدن
🔰ارزیابی یک پزشک درباره پژوهشهای علمی حامی ماسک زدن برای پیشگیری از کرونا
🔰این پزشک به صراحت میگوید:
علم تغییر نکرده است؛ سیاستها تغییر کردهاند!!
#کرونا
#ماسک
#جهان_پساکرونا
نشانی در همه پیامرسانها:
🆔️ @mrajaaei
باسمه تعالی
🔰 "نظام انقلابی" و خطر تاکتیکراسی
✅ تاملی در طراحی اصولگرایان و اصلاحطلبان برای سکولاریزاسیون جمهوری اسلامی
🔻 استقلال؛ در اصلیترین شعارِ جمهوری اسلامی، مقدم بر آزادی و جمهوریت و اسلامیت است.
🔻هویت با استقلال معرفتی آغاز میشود.
🔻 متاسفانه بحثهای معرفتی و تئوریک ما در حوزه مسایل جمهوریت و مشارکت و رقابت و ... رقیق و ضعیف شده و جای ِهمبستگی تئوریک و کار معرفتی را بحث های اجرایی وتشکیل ائتلاف های پوشالیِ تاکتیکی ، گرفته است. ائتلافِ تاکتیکی را جایگزین وحدت کلمه کردهاند در حالی که از هم گسیختگی و لاغریِ تئوریک را با ترفندهای تاکتیکی و به قول خودشان سیاست ورزی، نمیشود رفو کرد.
🔻 اگر نظریه مردمسالاری دینی و ولایت فقیه؛ حاصل عمر امام است؛ حاصل عمر آیت الله خامنه ای را اگر بخواهیم در یک کلمه خلاصه کنیم همین" نظریه نظام انقلابی" است که اساسش را ایشان در یک جمله تبیین کرده است: "میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی، تضاد و ناسازگاری نمیبیند".
🔻 این را من ده سال پیش هم گفتم و متاسفانه هنوز هم باید تکرار کنم که شوقی و همتی برای تبیین ابعاد جمهوریتی نظام در جریان انقلابی دیده نمیشود.
نپرداختن به ابعاد جمهوریتی نظام، یک خطای راهبردی است که البته در ضعف تئوریک نیروهای انقلابی ریشه دارد.
🔻 امروز در اصولگرایی ؛ تاکتیسینها جای تئوریسینها را گرفتهاند و ما به اندازه کافی به این خطر توجه نمیکنیم. یک تعداد ژورنالیست ها و توئیتیست های مرتبط با امنیتی ها و اطلاعاتی ها که بلدند دیگران را جوگیر و فضا را ملتهب کنند؛ می شوند محور اجرای مطامع باندهای قدرت. و خطرِ بزرگتر، این است که حتی تئوریسینهای ما را وادار میکنند که با تنازل از مبانی معرفتی، تاکتیسین بشوند.
🔻 کاری که تکنوکراسی در حوزه اقتصاد کرد را تاکتیکراسی؛ در حوزه سیاست پیاده می کند ؛ یعنی آرمان زدایی و معرفت زدایی از امر سیاسی. این پروژه خطرناکیست که اصولگرایان در مسیر سکولاریزاسیون نظام کلید زده اند و نیروهای حزب اللهی باید حواسشان باشد که اولا خودشان هیزم بیار این مظلمه نشوند و ثانیا مقابله با این چالش خطرناک را وظیفه خودشان بدانند.
🔻 اصولگراها دارند تلاش میکنند که در سازماندهی اجتماعی و سیاسی؛ با غلبه دادن تاکتیک بر تئوری؛ یک تاکتیکراسی سیاسی را حاکم کنند؛ که از جهات مختلفی مشابه همان تکنوکراسی اقتصادی است.
🔻 تاکتیکراسی یعنی چه؟
تاکتیکراسی یعنی دور کردنِ مسائل و راه حلها از حوزه معرفتی و آرمانی و فروکاستنشان به سطوح تاکتیکی و اجرایی.
🔻 انتخابات در نگاه امام؛ عرصهای است برای تشکل و رشد جمهور مردم، اما در رویکرد عمده اصولگراها؛ (مثل اصلاحطلبها) دارد تبدیل میشود به عرصهای برای تشکل و حاکمیت ِاشرافیت و خواص.
🔻 انقلاب اسلامی هم افزایی جمهوریت و ولایت برای برانداختن سلطنت و اشرافیت بود.
🔻 امام میگوید:
" انتخابات در انحصار هیچ کس نیست نه در انحصار روحانیین است، نه در انحصار احزاب است، نه در انحصار گروهها است. انتخابات مال همۀ مردم است. "
امام میفرماید: " هیچ کس نباید توقع داشته باشد که دیگران اظهارنظر و اظهار وجود نکنند "و یک عده از اصولگرایان هر کس دیگری که فراتر از مکانیسمهای بعضا فاسد و مفسد آنها بخواهد اظهار وجود کند را حواله به جهنم میکنند!
🔻 انتخابات در نگاه امام ؛ عرصهای است برای تشکل و رشد جمهور مردم، اما در رویکرد عمده اصولگراها؛ (مثل اصلاح طلب ها) دارد تبدیل میشود به عرصهای برای تشکل و حاکمیت ِاشرافیت و خواص.
ادامه در پست بعد ...
🆔 @jalili_vahid
🔻 امروز چپ و راست؛ اصولگرا و اصلاحطلب؛ هر دوتایشان به یک شکل دارند از تاکتیک "النصر بالرعب" استفاده میکنند. مردم را بترسانیم و رای بیاوریم!
🔻 دائم بین جمهوریت و ولایت تضاد ایجاد میکنند و در دورههای مختلف، جوری جمهوریت را مطرح می کنند کانّه با ولایت فقیه در تضاد است و من باب اکل میته پذیرفته شده است.جالب است که در این زمینه اصولگرا و اصلاح طلب با یکدیگر متحد و هم نظر هستند.حالا یکی در موضع دفاع از جمهوریت این ادعا را مطرح می کند و دیگری در دفاع از اسلامیت ولی هر دو در این که امام از روی اضطرار یا اشتباه جمهوریت و اسلامیت را تلفیق کرده ؛علنا یا در خفا؛ هم رای هستند.
🔻 در حالی که "جمهوریت و ولایت " موید هم و در برابر "سلطنت و اشرافیت " هستند.
با تضعیف جمهوریت یا ولایت؛ آن دیگری تقویت نمی شود بلکه اشرافیت قدرت می گیرد و زمینه فشار بر ولایت و انزوای جمهوریت فراهم می شود.
🔻 اصولگراها دارند تلاش می کنند که انتخابات را به انحصار گروه ها و احزاب در بیاورند و حتی الامکان ؛احتمال حضور رویش های مستقل مردمی انقلاب اسلامی ؛بیرون از دایره طراحی مافیاهای قدرت را به صفر برسانند. این جمنا بازی ها غیر این است که دارد انتخابات را در انحصار گروه ها در می آورد؟
🔻 می بینید که نه فقط در تهران بلکه در 170 حوزه انتخابیه که برای مجلس فقط یک نماینده انتخاب می شود تلاش می کنند که با ائتلاف های نمایشی؛از ورود آدم های تازه ؛ به گردونه رقابت جلوگیری کنند تا انتخابات از حالت حیدری-نعمتی و استقلالی –پرسپولیسی خارج نشود.
🔻 بروید ببینید در شهرستان ها چه خبر است؟ ارزیابی کنید بعضی تاکتیک ها و سازوکارهای انتخاباتی آقایان را در انتخابات شوراها،در انتخابات مجلس و ... .
🔻 این روش ها نه تنها جمهوری اسلامی را به سمت حکومت امام زمانی نخواهد برد بلکه زمینه روی کارآمدن امویان و عباسیان را فراهم خواهد کرد. تفکر اموی و عباسی مخالف تکلیف جمهور مردم برای انتخابِ آگاهانه و مسولانه است؛ مشوّق تداول قدرت بین الاغنیاء با ترویج تفکر قبیله ای بین توده هاست . این نوع رویکردها ؛اصول گرایی نیست ؛این استحاله انقلاب به سود اشرافیت و سلطنت است.
🔻 همان جور که تکنوکراسی از دل جریان چپ درآمد، امروز تاکتیکراسی دارد از دل جریان اصولگرا درمیآید که سازمان دهی اجتماعی سیاسی را بر مبنای انحصار طلبی کمونیسم و پول محوری کاپیتالیسم انجام میدهد، و با بعضی مبانی دینی نظام در این حوزه رسما وداع کرده است.
🔻 خدا سایه آقا را انشالله تا ظهور امام زمان بر سر ما مستدام کند ولی اگر تا موقعی که آقا هست، جمهوریت نهادینه نشود بترسید از بعد این ماجرا. اگر تا موقعی که بنیانگذاران نظام و رهبران تئوریک نظام حضور دارند جمهوریت نهادینه نشود و ریشهدار نشود بترسید از حاکمیت اشراف.
🔻 در فتنه 88 دیدیم که چطور مدعی ترین لیبرال ها بسیج شدند که ریشه جمهوریت رابزنند و رای مردم را وتو کنند.
🔻 هیچ بعید ندانید که این ها مترصدند با همکاری اربابان آمریکایی و انگلیسی شان یک جمهوری رضاخانی را حاکم کنند که در آن بشود مسلمان ها را مثل آب خوردن به خاطر حجاب و هویت دینی به گلوله بست و مجلس فرمایشی راه انداخت و از مدرنیته و مقابله با ارتجاع دم زد.
🔻 اراجیف اخیر اینها در نفی اسلامیت؛ نشان دهنده ارادتشان به جمهوریت نیست چون در فتنه 88 معلوم شد در ذات قدرتپرست دیکتاتور لیبرالها چیست؛ اتفاقا اینها فهمیدهاند که در جامعه دینی ایران هیج تضمینی محکمتر از اسلامیت برای حفظ مردمسالاری نیست و حذف اسلامیت، برای غربزدهها مقدمه حذف مردمسالاری است.
🔻 تاریخ معاصر نهضتهای اسلامی در جهان اسلام گواه این است که مهمترین مسئله جهان اسلام رسیدن به مدل مردمسالاری دینی است.
🔻 این دو جریان سکولاریزاسیون در دو قبیله اصولگرا و اصلاح طلب؛ اگر چه در ظاهر مثل لبه های یک قیچی با هم زد و خورد دارند اما دارند برای استحاله جمهوری اسلامی از یک نظام انقلابی و مردمی به یک نظام سکولار و اشرافی؛ هم افزایی می کنند و جوانان انقلابی و نخبگان حزب اللهی اولا نباید به دام هیچکدام بیفتند وثانیا در مقابله با هر دو جریان استحاله طلبِ ارتجاعی؛ برای دفاع جانانه از مبانی معرفتی-آرمانی انقلاب اسلامی و تثبیت جمهوریت اسلامی و مردمسالاری دینی همه ظرفیت فکری و فرهنگی و اجتماعی شان را به صحنه بیاورند.
متن کامل سخنرانی را می توانید در لینک زیر بخوانید:
https://b2n.ir/y15531
🆔 @jalili_vahid
عظمت طب امام هادی النقی علیه السلام
📖حتماً بخوانید👇
طبیب نگاهی به زخم پهلوی متوکل انداخت و گفت: «ای خلیفه، این زخم به دلیل عفونت زیادی که در آن جمع شده، روز به روز ورمش بیشتر می شود.»
متوکل ناله ای کرد و گفت: «فکر چاره باشید که این درد مرا از پای در می آورد.»
طبیب نگاهی به صورت رنگ پریدهی متوکل انداخت و گفت: «باید سر زخم را بشکافیم تا عفونت بیرون بیاید.»
ـ سر زخم را بشکافید؟! من همین طور هم آرام و قرار ندارم، چه رسد به این که بخواهید چاقو را به زخم نزدیک کنید.
طبیب دیگر گفت: «ای خلیفه! هیچ راهی غیر از این وجود ندارد.» فتح بن خاقان تعظیمی کرد و گفت: «ای خلیفه! اگر اجازه بدهی، شخصی را نزد علی النقی بفرستیم. شاید دوایی برای این مرض شما داشته باشد.»
متوکل با اشارهی سر، حرف او را تایید کرد. فتح بن خاقان بیرون رفت و لحظاتی بعد برگشت و گفت:«حتماً غلام با راه چاره ای بر خواهد گشت.» بطحایی که چشم دیدن امام را نداشت، گفت: «هیچ کاری از او بر نمیآید.» طبیب نگاهی تمسخر آمیز به فتح بن خاقان انداخت و گفت: «چه راهی غیر از شکافتن سر زخم وجود دارد؟!»
مادر متوکل با دستمال اشکهایش را گرفت و پیش خود گفت: «نذر میکنم اگر فرزندم شفا پیدا کند، کیسه ای زر برای امام بفرستم.»
ساعتی بیشتر نگذشته بود که غلام وارد جمع شد و گفت: «امام گفت که پشکل گوسفند را در گلاب بخیسانید و آن را روی زخم ببندید.»
صدای خنده فضای اتاق را پر کرد:
[ـ پشکل؟!
ـ عجب حرفی!
ـ واقعاً مسخره است. (=درست مانند کسانی که تجویز شیاف روغن بنفشه از امام صادق علیه السلام را مسخره میکردند)]
صدای فتح بن خاقان آنها را به خود آورد:
ـ حرف امام بی حساب نیست. به آنچه دستور داده، عمل کنید. ضرری نخواهد داشت.
و برای تهیهی آن، از در بیرون رفت. یکی از اطباء گفت: «بهتر است ما هم بمانیم تا نتیجهی کار را ببینیم».
ساعتی بیش از گذاشتن دارو روی زخم نگذشته بود که شکافته شد و عفونت بیرون زد. طبیب که به زخم خیره شده بود، با ناباوری گفت: «به خدا قسم که علی النقی دانای به علم است و حرف های ما دربارهی او اشتباه بود.»
بطحایی که کنار متوکل ایستاده بود، این حرف برایش گران آمد. سر در گوش متوکل برد و گفت: « ای خلیفه! بهتر است زودتر این طبیبان را مرخّص کنی. جایز نیست در حضور شما کسی را مدح کنند که خلافت شما را قبول ندارد.»
متوکل که کمی دردش آرام شده بود، به آنها گفت: «شما مرخص هستید، می توانید بروید». و رو به بطحایی گفت: «اگر داروی علی النقی نبود، من الآن حال خوشی نداشتم». بطحایی چشم های نگرانش را به زمین دوخت و به فکر فرو رفت. متوکل که متوجه نگرانی او شده بود، گفت: «در چه فکری؟ اتفاقی افتاده؟»
ـ ای خلیفه! علی النقی مال و اسلحهی زیادی در خانهی خود جمع کرده و میخواهد علیه شما قیام کند. بهتر است زودتر فکر چاره ای بکنی. متوکل دستش را به هم کوبید و نگهبان را صدا زد.
ـ برو سعید حاجب را خبر کن.
وقتی سعید وارد شد، متوکل گفت: «همین امشب مخفیانه به منزل علی النقی برو و هر چقدر اسلحه و اموال دارد، به اینجا بیاور.»
*
تاریکی کوچه را پوشانده بود. سعید نردبان را به دیوار کاهگلی تکیه داد و از آن بالا رفت. خود را به دیوار آویزان کرد تا جاپایی پیدا کند که صدای امام او را به خود آورد:
ـ ای سعید! همان طور بمان تا برایت شمعی بیاورم!
گوشهی عمامهی پشمی را دور سرش پیچید و از روی سجاده ای که روی ایوان انداخته بود، بلند شد. وقتی امام شمع را به حیاط آورد، سعید جاپایی پیدا کرد و خود را از دیوار پایین کشید. امام با دست اشاره کرد و گفت: «برو اتاق ها را بگرد و هر چه پیدا کردی، بردار.»
سعید به فرش حصیری کف اتاق چشم دوخت و گفت: «ای سید! شرمنده ام. مرا ببخش. دستور خلیفه بود.» و به طرف اتاق ها رفت.
*
ـ ای خلیفه! در منزل علی النقی غیر از شمشیر که غلافی چوبی دارد و این کیسه چیزی پیدا نکردم. نگاه متوکل به یکی از کیسهها افتاد که مُهر شده بود. رو به سعید گفت: «این که مهر مادرم است! برو او را صدا کن.»
کیسهی دیگر را باز کرد، چهارصد دینار داخل آن بود. وقتی مادرش وارد شد، کیسه را زمین گذاشت و گفت: «مادر! این کیسه را در منزل علی النقی پیدا کردیم که نشان مهر شما روی آن است. می خواهم بدانم مهر شما روی این کیسه چه می کند؟»
مادر متوکل نگاهی به کیسه انداخت و گفت: «چند روز پیش نذر کردم که اگر شفا پیدا کنی، ده هزار دینار برای امام علی النقی بفرستم. نشان مهر خود را نیز بر آن زدم.»
صورت متوکل از شرم سرخ شد، رو به سعید گفت: «شمشیر و این کیسهها را بردار و کیسه ای دیگر به آن اضافه کن و به منزل علی النقی برو و عذرخواهی بکن.»...
منابع:
📕کافی، ج ۱، ص ۴۹۹
📗الإرشاد، ج ۲، ص ۳۰۲
📘المناقب، ج ۴، ص ۴۱۵
📙الخرائج و الجرائح، ج ۲، ص ۶۷۶
📒إعلام الوری، ج ۲، ص ۱۱۹
📔کشف الغمة، ج ۲، ص ۳۷۸
📚بحارالأنوار، ج ۵۰، ص ۱۹۸
@tebbeeslami_tabrizian
این جمله طلایی را به خاطر بسپارید. این سخن بسیار متفاوت است با حرف کسانی که میگویند اولا طبقه در جامعه اسلامی پذیرفته شده است و ثانیا باید اختلاف طبقاتی کم شود. آقا فرمودند شکاف طبقاتی باید از بین برود... به قول شهید صدر اختلاف در طبقه قابل پذیرش است نه اختلاف طبقاتی...
امام خمینی:
- مالکیت بدان صورت که در امریکا مطرح است اصولًا در اسلام وجود ندارد. اسلام مالکیت را قبول دارد، ولی قوانینی در اسلام هست که مالکیت را تعدیل کند. اگر به قوانین اسلام عمل شود هیچ کس دارای زمینهای بزرگ نمیشود. مالکیت در اسلام به صورتی است که #تقریباً_همه_در_یک_سطح_قرار_میگیرند. ۵۷/۱۰/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد قنبریان در برنامه ثریا:
خصوصیسازی را مردمی سازی جا میزنند!
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🌹رهبر انقلاب: حساسیت مردم به فساد و مشکلات نشان میدهد که آرمانهای انقلاب را دنبال میکنند/ ضعفهایمان را باید با دستاوردهایمان رفع کنیم
🔹ناکامیهایی وجود دارد که باید برطرف بشود.
🔹مردم ما هم امروز از اوایل انقلاب نسبت به این نابسامانیها حساسترند.
🔹امروز مردم نسبت به فساد حساس اند، نسبت به فاصله طبقاتی حساستر از اول انقلاباند، این چیز بسیار خوبی است.
🔹این نشاندهنده این است که مردم با آرمانهای انقلاب آشنایند و دنبال آن آرمانهایند. لذا اعتراض میکنند. اعتراض میکنند به فساد.
هرجایی که مبارزه با فساد باشد مردم در آنجا علاقه نشان میدهند و طرفداری نشان میدهند و دلگریم نشان میدهند. این خیلی مهم است و این نشاندهنده گرایش مردم است. همین را باید تقویت کرد.
🔹ما وظیفه داریم با دستاوردها، ناکامیها و ضعف ها را جبران کنیم. دستاوردهایی داریم از جمله این دستاوردها خود همین جوانهای علاقمند و مبتکر و نیروهای انسانی آماده به کارند. ما به کمک دستاوردها بایستی ناکامی ها را جبران کنیم. دشمن عکس این را می گوید. دشمن ناکامی ها را می آورد جلو میگوید نگاه تان به ناکامی ها باشد دستاوردها را فراموش کنید، مسیر انقلاب را رها کنید.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
تامین بودجه دولت از مالاستریت! / سرنوشت روستایی که ۴۰ میلیارد وارد بورس کرد - تجارتنیوز
https://tejaratnews.com/%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%DA%86%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1
دکتر حمیدرضا مقصودی
تامین بودجه دولت از مالاستریت! / سرنوشت روستایی که ۴۰ میلیارد وارد بورس کرد - تجارتنیوز https://te
همین رسانه ها که امروز از انتشار بدهی مردم فالوور اضافه می کنند همان همایی هستند که چند ماه پیش مردم را به بورس ترغیب میکردند.
کارستون بچههای ما✌
تُشکی تولید کردیم با متد کاملا #ایرانی
اولین بار و با افتخار با نوشتار #فارسی
نشر بدید و حمایت کنید بلکه باقی همکاران ما هم الگوبرداری کنند این فرهنگ #فارسی سازی #تولید_ملی رو 🇮🇷
برای سفارش هم میتونید به سایت #دیجی_کالا و #باسلام و... مراجعه کنید #ژینورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️تفاوت حقوق دولتی تا کجا شرعی است؟!
✳️ پاسخ استاد قنبریان :
🔸وقتی بودجه دولت کفافِ تامین کردن کارمندان و رساندن آنها بالای خط فقر و همزمان رعایت تفاضل های حقوقی مدیران را نمی کند؛ باید کدام سو را بگیریم؟!
✔️تکمیل:
دستور شرعی به حاکم درباره حقوق کارگزارانش:
عهدنامه مالک اشتر:"اسبغ علیهم الارزاق"
-اسبغ: سبغه=رفاه و فراخی در زندگی؛ جامه فراخ و بلند دوخت/ اسباغ: کاری را تمام و کمال انجام دادن.
سرجمع یعنی وسعت دادن رزق و جیره و مزد آنان.
*وجه استدلال:
🔹 ۱- سبغ علیهم الارزاق، مفید وجوب است. بر والی واجب است کارکنان را به وسعت معاش برساند از حد فقر و احتیاج درآورد.
🔹 ۲- برای والی در این شرایط، امکان مالی(بودجه) نیست که بیش از دو میلیون کارکنان خود را حقوق ۱۰میلیونی(بالای سطح فقر) دهد و در عین حال تفاضل حقوق مدیران را تا سقف ۷برابر(قانون خدمات)هم تامین کند.
🔹۳- تکلیف اول(اسباغ ارزاقِ عموم کارکنان) متیقّن و اهم است و تکلیف یا حق دوم(تفاضل حقوق مدیران با کارکنان معمولی) مشکوک و مرجوح است.
✅باید تکلیف متیقن و اهم را مقدم کرد. پس در این شرایط مقدم کردن افزایش قدرت خرید عامه کارکنان دولت بر حقوق های بالای مدیران موجه و شرعی است. لذا میتوان با تراشیدن حقوق های بیشتر، سطح حقوقی را بسیار نزدیک به هم کرد.
⁉️اینکه کارگران و دستمزد بگیران غیر دولتی چه؟!
پاسخ: شاغل-مالک کردن آنها در شرکت ها و کارخانجات است که در بخشهای قبل توضیح داده شد.
#برنامه_ثریا
☑️ @m_ghanbarian
🆔 @Qasdway
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ebrahimi nejad:
«هیچ کس حق نداره با سرمایه های انقلاب بازی کنه»؛ بغیر از ما ...
بار دیگر به مردم عزیز تاکید می کنیم که صرفا به دستورالعمل های بهداشتی و واکسن دل خوش نکنید و تدابیر پیشگیری و درمان بیماری را در طب سنتی آموخته و رعایت کنید. از سرازیر شدن به بیمارستانها هم پرهیز کنید. تجارب موفق بنده و همکاران نشان داده که بیشتر بیماران به راحتی با انجام تدابیر طب سنتی در منزل درمان می شوند ولی همین بیماران در صورت بستری در بیمارستان شرایط شان بد و پیچیده خواهد شد.
نکته دیگر این که درمان کرونای انگلیسی و افریقایی و برزیلی و هر جهنم دره دیگری در طب سنتی یکسان است. گول واژه ها را نخورید و نگذارید دشمنان خارجی و ایادی داخلی آنها با سلامت و سرنوشت و آرامش شما بازی کنند.
بارها گفتیم که تنها راه غلبه بر ویروس های دست ساز تقویت سیستم ایمنی با تدابیر طب سنتی است در غیر این صورت هر روز باید منتظر شیوع ویروسهای دیگری باشیم.
اگر امروز بیل گیتس به این موضوع اشاره می کند به این خاطر است که اینها از سالها قبل چنین ویروسهایی را برای امروز ما ساخته اند.
من امروز برای اثبات این ادعا که ویروس های مهلک تری نیز در دستور کار دشمنان بشریت قرار دارد سندی را به شما نشان خواهم داد. این سند را 23 سال است دارم ولی از ابتدای شیوع کرونا منتشر نکرده ام تا در دل مردم ترس ایجاد نشود. امروز اما با بی توجهی مسئولین مربوطه، ناچار هستم آن را بر ملا کنم تا همگان بدانند که:
1- تحقیقات آزمایشگاههای میکروب شناسی غرب بر روی ویروسهای کشنده از دهها سال قبل شروع شده است و امروز در حال برداشت کردن ثمره آن هستند.
2- راه نجات از این بحران ها صرفا رعایت پروتکل های ستاد کرونا و واکسن زدن نیست. آیا با ظهور هر ویروس می خواهید دو سال مملکت را تعطیل کنید و ماسک و الکل توزیع کنید (که تاثیر آن هم مورد تردید است)؟ بر فرض که بر علیه "کرونا ویروس" واکسن زدیم و موثر هم بود. در مواجهه با ویروسهای مهلک تر مثل"آرنا ویروس" چه می کنید؟
3- بر خلاف توصیه رهبری که گفتند شما باید مثل شطرنج باز دو تا حرکت بعدی دشمن را پیش بینی کنید، وزارت بهداشت و مسئولین ستاد کرونا تاکنون در حال دویدن به دنبال سیاستهای سازمان جهانی بهداشت هستند. میدان ندادن به پزشکان طب سنتی نمونه بارزی از خودباختگی و بی لیاقتی اینهاست.
4- مردم باید آگاه شوند و در انتخابات بعدی به افرادی رای دهند که برای به کارگیری عملی طب سنتی (نه صرفا نامه پراکنی و حرف زدن) برنامه داشته باشند
https://eitaa.com/drezamontazer