#دولتی_سازی_بخش_عمده_درمان
باید سکان بحران کرونا را به دست مجموعه ای متشکل از اعم از پزشکان، اقتصاددان ها، سیاستمداران، مسئولین امنیتی کشور و مسئولین مختلف حوزه سیاست گذاری کشور قرار دهند.
این بهترین فرصت هست برای اینکه این بخش خصوصی به مجموعه دولتی اضافه بشود. بخشی که با رانت شدید قانون گذاری ما از دهه هفتاد تا الان شکل گرفته است.
بخشی از نظام درمان خصوصی سریعا به دولت برگردد تا بتوانیم از پتانسیل درمانی آن در بهبود عملکرد بخش دولتی استفاده کنیم.
#حکمرانی_اقتصادی
#کرونا
#اقتصاد_کرونا
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر میثم لطیفی
باسمهتعالی
✅ درهمین ابتدا باید شهادت بدهم که من تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم.
این را ازاینجهت گفتم که نظراتم حمل بر مخالفت عملی نشود و سو برداشتی از آن صورت نگیرد. من هم معتقدم باید بهداشت را بهصورت حداکثری رعایت کرد و نگذاشت این ویروس منحوس عزم و اراده و عزتمان را ذرهای به مخاطره بیندازد.
اما این به معنای نقد عملکرد مسئولان و خطمشی گذاران نیست. تلاش میکنم نقدم سازنده و دلسوزانه باشد. چون شرعاً و اخلاقاً موظفم دراینباره تا میتوانم به مسئولان کشورم کمک کنم.
☑️مقام تحلیل و نقد بنده عمدتاً ناظر به اتاق فرماندهی است یعنی جایی که طبق الگوهای تصمیمگیری در آنجا، دستورکارگذاری میشود، الترناتیوها و سناریوها ساخته میشود و تصمیمات اتخاذ میشوند.
1⃣اشکال اول: دستورکارگذاری ناقص.
متأسفانه در دستور کارگذاری، موضوع بهخوبی انتخاب نشد. تقلیل امر عمومی کرونا به بیماری کرونا یکی از این نقیصهها بود. همچنین تسلط نگاه پزشکی به موضوع و نگاه درمان جسمی بر سایر نگاههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و رسانهای و همچنین غفلت از سلامت روحی شهروندان از اشکالاتی بود که حتی در تشکیل مقر اصلی فرماندهی – در وزارت بهداشت- خود را نشان داد. درحالیکه این موضوع آنقدر مهم و کلان بود که بایستی در سطح هیئتوزیران و با فرماندهی شخص رئیسجمهور پیگیری میشد.
2⃣اشکال دوم: گزینههای ساده و البته پرهزینه.
من احساس میکنم که علیرغم اینکه موضوع کرونا مدتها قبل از چین شروعشده بود اما اهتمام جدی در داخل کشور به آن نشده بود. درحالیکه بررسیها و روندهای گذشته نشان میدهد که این احتمال برای ایران و سایر کشورها نیز دیر یا زود میرفت. پس ما نیازمند مدیریت راهبردی بودیم. اتفاقی که نیفتاد. خوب اگر شما موضوعات را بهصورت راهبردی بررسی نکردید آنها به بحران تبدیل میشوند و قهراً بهجای مدیریت راهبردی آیندهنگر باید مدیریت بحران حال نگر را در دستور کار قرار دهید.
مهمترین خطمشی که روزهای اولیه میشنیدیم قرنطینه شهرها بود. درحالیکه به اذعان وزیر محترم بهداشت، این روش سالهای سال است که منسوخ شده و البته عملاً هم قابل اجرا نیست. در این دوره، روی تعطیلی مدارس و دانشگاهها و حوزههای علمیه تمرکز شد. مسیری که ضربههای شدیدی در آینده ایجاد خواهد کرد و معلوم نیست با شعارهایی مثل عدم مداخله والدین در امر آموزش و رشد علمی و پژوهشی چقدر سازگار است؟ در روزهای اولیه روی شهر مقدس قم کار شد. گویی قم این ویروس را ساخته است. درحالیکه قم اولین شهری بود که صادقانه کشف کرونا را اعلام کرد. اعلام شد که این ویروس خطرش کمتر از H1N1 است درحالیکه ظاهراً مرگومیرش بیشتر شده است. نسبت به طب سنتی موضع سخت گرفته شد درحالیکه طب مدرن هنوز هم درمانی برای آن کشف نکرده است. در خصوص تدفین اموات مشکوک بیبرنامگی وجود داشت و ... همه اینها نشان میداد دولتمردان طرح دقیقی برای مدیریت نداشتند و بهمرور طرحها ساخته و با سعی و خطا اعلام و اعمال شد.
3⃣اشکال سوم: تصمیماتی با طعم چماق و بدون توجه به شعور عمومی
در آبان ماه دولت نشان داد که نمیتواند عاقلانه تصمیم بگیرد و بدتر از آن اینکه نمیتواند عاقلانه پیادهسازی کند. فراموش نکنیم که برای تغییر قیمت در دهه 1380 رئیسجمهور وقت سفرهای متعدد استانی رفت، مصاحبه کرد و یارانه را قبل از افزایش قیمت بهحساب مردم واریز کرد تا قدری تندی و تیزی تصمیم را به کام مردم قابلتحمل کند؛ اما در این دولت رئیسجمهور مملکت بجای پذیرش مسئولیتها با پوزخند، از تبعات تصمیمات زیردستانش شانه خالی میکند.
خوب واقعاً چقدر با مردم درباره فرایند تصمیمات سخن گفته میشود و آنها را توجیه میکنند؟ آیا بهتر نیست به مردم بهمثابه انسان بالغ نگاه کنند؟ چه اشکالی داشت که مثلاً از امروز اعلام کنند که ساعت 24 دو روز بعد فلان اقدام صورت میگیرد. گیرم عدهای سو استفاده کنند، چه اشکالی دارد؟ اتفاقاً در اینجا بخش عمدهای از مردم این عده قلیل را سرزنش میکنند. نه اینکه بسیاری از مردم، دولت و حکومت را شماتت کنند.
🌟🌟🌟
البته اشکالات ریزودرشت دیگری نیز میتوان ذکر کرد اما آخرین تصمیم نیز از همان الگوی تصمیمات قبلی تبعیت کرد و مجدداً دردی به دردهای مردم افزود و آن بستن درب اماکن متبرکه و مساجد 🕌بود. موضوعی که تبدیل به یک اتفاق تلخ شد، هجوم برخی از مردم به حرمهای مطهر، درگیری با نیروهای انتظامی و احتمالاً شکسته شدن درب حرم.
من در واقعهی شکستن درب حرمهای متبرکه، قطعاً آنانی که خطمشیهای پزشکان را بر خطمشیهای عمومی غلبه دادند، آنهایی که مسئله را تکبعدی دیدهاند و آنهایی که به شعور مردم احترام نگذاشتند را مقصر میدانم.
📊
واقعیت این است که جو سیاستهای پزشک زده و تحت شعار رسانههای معاند، مردم را از زیارت فردی و حضور فردی در حرمهای خلوت شده منع
هدایت شده از دکتر میثم لطیفی
کردند.
مگر پمپبنزینها و هایپر مارکت ها آلودهترین مکانهای انتقال و شیوع ویروس نیستند؟
یعنی حضور بیآزار و کنترلشده تعدادی محدود زائر در این شرایط اضطراب عمومی و اجتماعی اینقدر غیرقابلتحمل بود⁉️
در این ایام، طبق اذعان مسئولان امر، اماکن متبرکه بسیار هماهنگ بودند. خلوت بودند. در فواصل معین نظافت میشدند. ضدعفونی میشدند. کیسههای کفش یکبار مصرف در اختیار مردم قرار میدادند و دهها اقدام بهداشتی دیگر. حتی در مساجد دستکش یکبار مصرف توزیع میشد و مهرها ضدعفونی می شد. پس چرا به یکباره تصمیم به تعطیلی این اماکن مقدس گرفته شد⁉️
کسانی که این تصمیم را گرفتند ضد دین نیستند. من نمیخواهم چنین تهمت بزرگی بزنم؛ اما قطعاً نگاهشان رگه های جدی مادی و کالبدی دارد. مساجد و حرمهای مطهر🕌، فضاهای معنوی هستند. کارکردشان فقط برگزاری نماز و زیارت زبانی نیست.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکردهای دیگری هم دارند. امروز این اماکن باید فعالتر دیده شوند و در منظومه مبارزه با کرونا، نقش مهمیتر داشته باشند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی قدرت بسیج نیروهای داوطلب را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، قدرت آموزشی و اشاعه رهنمودهای بهداشتی و اجتماعی فرهنگی متناسب با این ایام را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، میتوانند در کاهش آلام اقتصادی بخش جدی جامعه در این ایام نقشآفرینی کنند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکرد نیایشی در فضای آرام را دارند. نیازی که در این روزها برای بسیاری از مردم از نان شب واجبتر است. دعا و ذکر در این ایام بیش از سایر ایام ضروری است که مساجد و اماکن زیارتی در این زمینه بیبدیلاند.
😭همه خانوادههای مصیبتدیده در این ایام، نتوانستهاند برای عزیزان خود سوگواری کنند و مراسمی عمومی بگیرند. آیا حضور ایشان در مساجد و اماکن مقدس نیز باید منع شود؟ ضربههای روحی و روانی ناشی از این تصمیم را چه کسی جبران میکند؟
کسانی که تصمیم به تعطیلی مساجد و اماکن زیارتی🕌 گرفتهاند فکر میکنند زنجیره گسترش ویروس کرونا را قطع کردهاند درحالیکه زنجیره حفظ و گسترش سرمایه اجتماعی مردم متدین کشور را قطع کردهاند. اهل ایمان، اهل رعایت بهداشت و نظافتاند و عموماً توصیههای پزشکی را بهدقت رعایت میکنند.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در نظام درمانی ضعیف، پرخرج و کمبهره ور کشور و رها ماندن بخش بهداشت و سلامت کشور دید.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در تبلیغات مصرفگرای رسانهها برای خریدهای عجیبوغریب شب عید جستجو کرد.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در ناتوانی مسئولان فرهنگی کشور دید که مردم را در خصوص سفرهای غیرضروری نمیتواند قانع کند. زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در جادههای منتهی به شمال دید.
🤲 ایکاش مسئولان خطمشی گذار کشور متوجه شوند که زنجیره گسترش ویروس کرونا در مساجد و اماکن متبرکه پاکیزه، اثرگذار و چند کارکرده نیست و تعطیلی آنها در میانمدت آثار جبرانناپذیر روانی بر روی بخش جدی جامعه خواهد گذاشت.
میثم لطیفی
@meisamlatifi
💥 «مؤمنِ آل فرعون» را با مقراض قطعهقطعه کردند، اما قرآن کریم میفرماید:
خداي متعال او را از بديهاي مکر دشمن محافظت کرد (فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَکَرُوا).
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«امام صادق (علیهالسلام) فرمودند: تعجب ميکنم از کسي که مکري با او شده يا درصدد مکر با او و حيله با او هستند چرا اين ذکر را نميگويد که: «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ». زيرا به دنبال اين آيه، خداي متعال ميفرمايد: «فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَکَرُوا»؛ خداي متعال از بديهاي مکر دشمن ايشان را حفظ کرد.
اين آيه در مورد «مؤمن آل فرعون» است که داستانش در سوره غافر آمده است. در يکي از مراحل، وقتي اظهار ايمان کرد، کفار بنا گذاشتند بر اين که بساط ايشان را جمع کنند.
ايشان هم به خدا پناه برد،
و خداي متعال او را از بديهای مکر آنها ايمني داد.
در نقل دارد او را با مقراض (قيچي) قطعهقطعه کردند ولي مکرشان به او نرسيد و ايمانش محفوظ بود و گوهره وجودش مورد تعرض قرار نگرفت. قطعهقطعهاش کردند اما او رشد کرد.
درواقع، دشمنان علیه مؤمنین مکر ميکنند اما اين مکر، بهجاي اينکه به مؤمنین ضرر بزند، خداي متعال ضرر را تبديل به نفع ميکند و سيئات مکر آنها را از بين ميبرد. اين يعني اگر کسي زير تيغ دشمن هم رفت آنجايي که خدا هست، ضرر نيست، خیر است.
شيطان کارش همين است؛ شيطان ميخواهد گوهر ايمان ما را بگيرد، و الا با بقيه امور که کاري ندارد؛ وقتي گوهر ايمان ما را گرفت زير دستوپايش لگدمال ميشويم و ارزشي هم نداريم. مهم اين است که با همه توانايي و مکري که شيطان و دستگاهش دارند نتوانند آن گوهر وجودي انسان را بگيرند.
اگر کسي تفويض بکند و حقيقاً اهل تفويض بشود و کار خودش را واگذار بکند، ميتواند بندگي بکند؛
اگر انسان تفويض نکند، بندگي هم نميتواند بکند.
آدمي که کار را تفويض نميکند، قاعدتاً مشغولِ به خودش ميشود؛ يعني مشغولِ بالله نيست. اگر تفويض کرد خداي متعال حفظش ميکند.» (۹۴/۳/۲)
☑️ @mirbaqeri_ir
روزی که رهبر حکیم انقلاب اسلامی فرمودند، اگر بنا به تحریم باشد، ملت ایران هم میتواند تحریم کند و این کار را خواهد کرد، عدهای غربزدهی خشک مغز میگفتند مگه داریم، مگه میشه که اروپاییها و آمریکایی ها بجایی برسند که ما آنها را تحریم کنیم؟
امروز با مشاهده قفسه های خالی و قطحی بزرگ در اروپا و آمریکا مشخص شد قدرت اقتصادی آنها پوچ تر از آن بود که تبلیغ می کردند! و این نشان می دهد پیش بینی حکیمانه امام خامنه ای چقدر نزدیک و شدنی می باشد.
#دشمن_را_شکست_میدهیم
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
🔹چین: ۸۰ هزار و ۸۹۴ مبتلا، ۳۲۳۷ قربانی
🔹ایران: ۱۷ هزار و ۳۶۱ مبتلا، ۱۱۳۵ قربانی
کره جنوبی: ۸ هزار و ۴۱۳ مبتلا و ۸۴ قربانی.
این سه آمار را مقایسه کنید. مسئله من در این مقایسه، بر خلاف مسئله اصلی رسانهها، اپیدمی نیست (که البته آن هم مهم است). مقایسه درصد مرگ و میر از ابتلا، نتایجی را نشان میدهد که جای بررسی دارد.
درصد مرگ و میر در چین: ۴ درصد
درصد مرگ و میر در ایران: ۶ درصد
درصد مرگ و میر در کره جنوبی: ۱ درصد
در تحلیل این آمار مقایسهای میتوان فرضیاتی را مطرح کرد. من ما بین این فرضیات قضاوت نمیکنم. ممکن است فرضیات دیگری هم وجود داشته باشد که لازم باشد به این موارد افزوده شود. در هر صورت لازم است تیمی متخصص از تخصصهای مختلف در مورد این فرضیات مطالعه کنند و سریعا پاسخها را ارائه کنند تا بتوان ادامه فرایند را دقیقتر مدیریت کرد:
۱- آمار چین و کره جنوبی دروغ است و آمار ما صحت دارد. لذا درصد واقعی مرگ و میر کرونا، ۶ درصد است.
۲- آنچه در ایران وجود دارد، ویروسی متفاوت یا جهش یافته از ویروس چینی و کرهای است. لذا کشته بیشتری میگیرد.
۳- تعداد مبتلایان به کرونا در ایران بسیار بیشتر از موارد تشخیصداده شده است و چین و کره جنوبی در این زمینه توانستهاند روشهای تشخیصی کارامدتری را انتخاب کنند.
۴- کره جنوبی و چین به روشهای درمانی مناسبی دستیافتهاند که ما آن روشها را در اختیار نداریم.
۵- نظام درمانی ما علیرغم بودجههای فراوانی که در سالهای اخیر تخصیص داده شده است، از نظام درمانی چین و کره جنوبی ضعیفتر است لذا قدرت درمان بیماران در ایران ضعیفتر از کره جنوبی و چین است.
۶- کیتهای تشخیصی ما یا آن کشورها اشکال دارد و درصد ابتلا را متفاوت نشان میدهد.
۷- آمار مرگ و میر اعلام شده در ایران، فقط مربوط به کرونا نیست و مرگ و میرهای دیگری نیز به اشتباه یا ... جزو آمار مرگ و میر کرونا محاسبه میشود.
۸- وحشت ایجاد شده در ایران، قدرت مقابله با ویروس را در ایرانیها کاهش میدهد.
۹- دستگاه ایمنی ایرانیها ضعیفتر از چینیها و مردم کره جنوبی است.
۱۰- ویروس به نحوی ساخته شده است که ژن ایرانیها را بیش از ژنهای دیگر درگیر میکند.
۱۱- ...
فقط برای بررسی همین فرضیات لازم است تخصصهایی از این قبیل بهکار گرفته شوند:
الف: رسانه
ب: پزشکی (تخصصهای مختلف)
ج: مهندسی ژنتیک
د: بهداشت محیط
ه: تغذیه
و: اقتصاد سلامت
د: سیاستگذاری سلامت
ز: امنیت و اطلاعات
ح: بیولوژی
ت: علوم سیاسی
ی: روانشناسی
ک ...
تحلیل فوق نشان میدهد که فرایند مدیریت کرونا، حتی مدیریت بخش درمان آن، مسئلهای چندرشتهای است و نیازمند همکاری تخصصهای مختلف.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
👌 مهم: 💥یکی ازدلایل عدم خالیشدن فروشگاه های ایران ازمواد غذایی و.... وجود بقالی و سوپر مارکتهای کوچک محلی هست! چیزی که به #اقتصاد_مردمی و اصول #اقتصاد_مقاومتی هم نزدیکتر است.
👈 این #شبکه_توزیع_مویرگی محلی قدیمی که برای ما به ارث رسیده، باعث شده کالا به نسبت ظرفیت محلی توزیع بشه، انباشت محلی هم متناسب با ظرفیت محل به وجود بیاد، چیزی که امروز در اروپا و آمریکا، کمتر دیدهمیشود.
👈کاش روند ایجاد #مالها و #پاساژها متوقف شود و میراث #تنوع_در_توزیع که مورد تأئید جدی #اقتصاد_اسلامی هم هست، پایدار و مستحکم باقی بماند.
💥 به کانال مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از وضع وحشتناک موادغذایی در آمریکای قحطیزده!
🔺ایکاش میشد به مردم آمریکا و هموطنامون که اونجا هستن کمکی کرد...!
🔺جالبه بدونید این ویدئو توسط کارمندان بیبیسی فارسی در آمریکا گرفته شده است!/کانال پشتپرده
👌قبلاً مدرسه اقتصاد زیرساخت سنتی موجود در اقتصادایران، که توانست از این وضع جلوگیری کند را توضیح داد:🔻🔻🔻🔻
eitaa.com/SchoolofEconomics/2982
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتصاد چین، ۴ ماه پس از آغاز مسئله کرونا.
اقتصاد را باید جدی تر گرفت.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
انتشارات دانشگاه کمبریج بیش از هفتصد کتاب آموزش عالیاش رو به خاطر #کرونا و برای مردمی که در قرنطینهان تا آخر ماه مه رایگان کرده. از اقتصاد و تاریخ تا حقوق و فلسفه و ... حتی به ایجاد اکانت هم احتیاجی ندارد
اینجا:
https://www.cambridge.org/core/what-we-publish/textbooks
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوربین_مخفی از یک فروشگاه وطنی
مقایسه کنید با فروشگاههای اروپایی.
#فرهنگ_ایرانی
#خودباوری_ملی
#خودباوری
#غرب_باوری
#خود_تحقیرهای_ملی
@qiam_ir
آمارتیاسن نوبلیست اقتصاد، کتابی دارد به نام توسعه به مثابه آزادی، معتقد است هر چه ازادی بیشتر کشور توسعه یافته تر است. از طرفی یک مفهوم ازادی امکان حق انتخاب است و هر چه حق انتخاب بیشتر باشد به این مفهوم است که ازادی بیشتر است. بنابراین در مجموع حق انتخاب بالاتر به مفهوم توسعه یافتگی بیشتر است. در شرایط بحرانی مربوط به کرونا با توجه به هجوم مردم اروپا به فروشگاه ها و تخلیه فروشگاه ها، حق انتخاب مردم بسیار کم شده است. با تعریف آمارتیاسن از توسعه، این کشورها در شرایط بحرانی خیلی توسعه یافته نیستند. و البته شاید مربوط به این باشد که آنها خیلی تجربه شرایط بحرانی ندارند ولی به هر حال کرونا نشان داد بخشی از کشورهای اروپایی چون آلمان که ما آنها را توسعه یافته می دانستیم، با تعریف آمارتیاسن در شرایط بحرانی توسعه نیافته هستند.
دکتر روح اله شهنازی
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
محمد جواد:
دویچه بانک آلمان: رکود اقتصاد جهان، قطعی است
🔹این بانک نرخ رشد کشورها را بشدت کاهش داد. در نرخ رشدهای جدید رشد ۲۰۲۰ چین از ۵.۸ به ۴.۵ درصد، نرخ رشد اتحادیه اروپا از صفر به ۲.۵- نرخ رشد ژاپن از ۰.۲ به ۰.۳- و نرخ رشد امریکا از ۱.۶ به ۱- درصد رسیده است.
این نشان از رکود قطعی در اقتصاد جهانی دارد. این بانک اعلام کرده که از زمان جنگ جهانی دوم این کاهش شدید در نرخ های رشد بی سابقه است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
دانشگاه هامبورگ، علت و تعداد مرگ انسانها در کل کره زمین از تاریخ ۲۰۲۰/۱/۱ الی ۲۰۲۰/۲/۳۰
به مدت ۶۰ روز ( ۲ ماه) را چنین گزارش میدهد:
۱ _ ویروس کرونا ۲،۳۶۰ نفر
۲_ سرما و یخبندان ۶۹،۶۰۲ نفر
۳_مالاریا ۵۸۴،۱۴۰ نفر
۴- خودکشی ۱۵۳،۶۹۶ نفر
۵_ حوادث رانندگی ۱۹۳،۴۷۹ نفر
۶_ایدز ( HIV ) ۲۴۰،۹۵۰ نفر
۷_ مصرف الکل ۳۵۸،۴۷۱ نفر
۸_سیگار ( نیکوتین) ۷۱۶،۴۹۸ نفر
۹_سرطان ۱،۱۷۷،۱۴۱ نفر
پس جدا تامل کنید چرا این ویروس اینقدر تبعات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی و دینی پیدا کرده است.
🔮این پیام برای رفع استرس است وگرنه کرونا رو جدی بگیرید.
#آمار
#کرونا
#سیاسی
#خیراندیش
#رحیق
@tebiranii
کانال های طب سنتی از ترس تکفیر شدن علی رغم تلاش برای ارائه بعضی از آمار و داده ها و روشن کردن ابعاد مسئله ناچار از محافظه کاری هایی شده اند.
شکل کاریکاتوری این محافظه کاری را می توان در جمله آخر از پست قبل مشاهده کرد.😄
🔻الکل همچنان در فارس قربانی میگیرد
🔹رئیس اورژانس فارس اعلام کرد که تا صبح پنجشنبه ٢٩ اسفند ۶۵ نفر به دلیل مسمومیت ناشی از الکل در استان جان خود را از دست دادهاند.
🔹در چند روز گذشته ۳۶۲ نفر به علت مسمومیت با الکل در استان فارس به مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
🔹میانگین سن مسمومین از ۲۰ تا ۴۰ سال است و هماینک ۱۴ نفر از این افراد در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
قربانیان الکل در استان فارس، ۳ و نیم برابر قربانیان کرونا!
زنگ خطر در فارس باید به نحو دیگری به صدا درآید و پرچمها به گونهای دیگر نیمهبرافراشته شود. 👆👆👆
📌 کرونا ؛ جنگ روانی یا جنگ واقعی
"کرونا از عینک اقتصاد"
🖊 به قلم : سید امیرحسین حسینی
کارشناس علوم اقتصادی
هیات دولت سه ماه برخی و فقط برخی اقساط را عقب انداخته است و یا مثلا و فقط مثلا دویست هزارتومان کمک هزینه معیشتی به یک درصد جمعیت جمهوری پهناور اسلامی ایران عنایت فرموده اند و ۹۹درصد دیگر را به تقوای الهی سفارش نموده اند . قبوض آب و برق و گاز را هم عنایت فرمودند که سه ماه دیگر یکجا پرداخت کنیم و تمام .
یعنی این همه دورهمی گرفته اند و نهایت تصمیمات آن ها همین چند خط گشته است .
مثلا کسب و کاری را که ۳ ماه بالاجبار تعطیلش کرده اید و منبع درآمدی ندارد چطور میخواهد ناگهانی از ماه ۴ام بدون فروش و دخل خاصی و شاید هم همراه ضرر و زیان اقساط خود را بپردازد ؟
کسب و کارهایی که وام نگرفته اند و هیچ منبع درآمد و حتی اجازه کسب درآمد ندارند چه می شوند ؟
کارگران و کارمندانی که بیکار شده اند چه مصالح ساختمانی بر سر خود بریزند ؟
کسب و کارهای تولیدی که تمام بازار آنها ، بازار شب عید است و حالا اندازه ی یکسال هم جنس روی دستشان باد کرده است را چه می کنید ؟
سرنوشت رانندگان محترم حمل و نقل عمومی چه خواهد شد ؟
🖇 این تصمیمات بیشتر به مسکن های روانی مقطعی شبیه است تا نگاه درمانی و پرستارانه نسبت به آسیب دیدگان غیر جانی ویروس کرونا
⭕️ دولت اگر باور دارد که کرونا یک بحران و جنگ واقعیست باید نگاه درمان گرایانه و حل مساله داشته باشد نه اینکه به عنوان یک خیر نیک اندیش در جهت حمایت از آسیب دیدگان عمل نماید .
🚫 در آخر با بررسی تصمیمات اخیر اقتصادی دولت ، در می یابیم آنها راه حل خروج از بحران را فقط در درمان ۲۰هزار می بینند که ویروس در داخل ریه ی آنها قرار گرفته است ، در حالیکه ۷۹ میلیون ۹۸۰هزار نفر دیگری که این ویروس تمام زندگی و معیشت آنها را هدف قرار داده است را نادیده می گیرند و صرفا در حکم تجویز یک حبه قرص استامینوفن برای بیماری تومور مغزی عمل می نمایند .
اگر استامینوفن تومور مغزی را درمان کند ، مصوبات اقتصادی دولت هم کسب و کار ها و معیشت مردم را نجات خواهد داد .
📊📈 به افرا (اقتصاد فردای روشن ایران) بپیوندید
اقتصاد با طعمی متفاوت😋😊🌷
@afra_eco
✅ توصیه مهم امام خمینی به وزارت بهداشت، برای شفای بیماران و کاهش مرگ و میر
🔻اگر انسان اعتقادش شد که خوب میشود از این مرض، این کمک میکند به اعاده صحت و اگر نظرش این طور شد که در این مرض دیگر خوب نمیشود، این او را رو به هلاکت زودتر میبرد.
👈🏼امام خمینی خطاب به وزارت بهداشت، پزشکان و پرستاران:
🔸 «یکی از اموری که کمک میکند به خوب شدن مریضها و اعاده صحت برای آنها، این است که پزشک آنها، پرستار آنها، به آنها تقویت روانی بدهد. اگر انسان اعتقادش شد که خوب میشود از این مرض، این کمک میکند به اعاده صحت، و اگر نظرش این طور شد که در این مرض دیگر خوب نمیشود، این او را رو به هلاکت زودتر میبرد. و این به عهده پزشکان است و پرستارهاست. چه پرستارها از خانمها و برای خانمها باشند و چه از آقایان و برای آقایان باشند، این نکته را باید در نظر داشته باشند که عطوفت به آنها و امید دادن به آنها و وعده سلامت به اذن اللَّه برای آنها، کمک میکند به صحت آنها. کمک شماست برای کارهایی که انجام میدهید، هر چه خوب رفتار کنید با آنها برای شما پیش خدای تبارک و تعالی اجْر است.
🔸فرضاً یک مریضی به نظر شما حتماً از این مرض نجات پیدا نمیکند، لکن اولًا اینکه دست غیب هم در کار هست که آن ماورای نظر امثال ماست و شما هم مأیوس نباشید. و ثانیاً اینکه چه بهتر که یک مریضی که از این دنیا میخواهد برود با دل خوش از شما برود، با امید باشد. این طور نباشد که به او گفته بشود تو خوب نمیشوی. همین در زود مردن او و در طولانی شدن مرض او کمک میکند و با دل افسرده از این دنیا میرود. لکن اگر به او امید دادید، محبت کردید، نوازش کردید، خدمت صادقانه کردید، با روی خوش خدمت کردید به این مریضها که افسردهاند اکثراً، اگر این طور باشد، بر فرض اینکه از این دنیا هم برود با یک روح امیدوار و شیرین از این دنیا میرود و این برای شما ارزشمند است خیلی.»
📚صحیفه امام، ج۱۸، ص۲۳۳
@Sahifeh_noor
با کانال نجات تاریخ باشیم 👇👇👇
https://eitaa.com/nejat_tarikh
رشتو: #کرونا اسم رمز عملیات سقوط برای دولت پنهان آمریکا از سپتامبر ۲۰۱۹ سقوط قریب الوقوع اقتصاد قابل پیش بینی بود. کرونا یک سلاح بیولوژیک و تنها راه فرار دولت پنهان از مسئولیت پذیری در قبال این سقوط بود. آیا این حرفها «تئوری توطئه» است؟ بیایید اول به جواب این سوال ها فکر کنیم:
چرا فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از سپتامبر ۲۰۱۹، چند ماه قبل از شیوع کرونا، روند افزایشی نرخ بهره در آمریکا را بر عکس کرد و شروع کرد به کاهش نرخ بهره؟ (این یکی از سیاست های مخصوص دوران رکود است)
چرا فدرال رزرو از سپتامبر ۲۰۱۹ شروع به دخالت در بازار Repo وچاپ پول کرد؟ (این هم یکی دیگر از سیاست های مخصوص دوران رکود است)
چرا در دو ماه اخیر و قبل از شیوع کرونا موج بی سابقه ای از استعفا را در میان مدیر عامل ها، و اعضای هیئت مدیره شرکت های بزرگ شاهد بودیم؟
با ۲۱۹ مورد استعفای مدیر عامل، چرا ژانویه ۲۰۲۰، درست یک ماه قبل ار اینکه طبق روایت رسمی کرونا وارد آمریکا شود و اقتصاد را زمین بزند، رکورد دار بیشترین تعداد استعفا در تاریخ است؟
چرا در سال ۲۰۱۹ علیرغم بالا رفتن بازار سهام آمریکا، با ۱۳۰۰ مورد استعفای مدیر عامل ها، بیشترین مقدار استعفا از سال ۲۰۰۲ را شاهد بودیم؟
چرا جف بزوس، ثروتمندترین مرد جهان، در ماه فوریه و درست قبل از اعلام ورود کرونا به آمریکا و سقوط بازار سهام ۴.۱ میلیارد دلار از سهام شرکت خودش را فروخت؟
چرا در نوامبر ۲۰۱۹، هج فاند بریج واتر (بزرگترین هج فاند جهان) ۱.۵ میلیارد دلار شرط بست که بازار سهام آمریکا در ماه مارچ ۲۰۲۰ سقوط میکند؟
نظر شما چیست؟ آیا خدایگان سرمایه از چیزی اطلاع داشته اند؟ آیا کرونا اقتصاد آمریکا را زمین زد، یا فروپاشی اقتصاد آمریکا احتناب ناپذیر بود و کرونا پوششی بود برای پنهان کردن مقصرین واقعی این بحران مالی؟
https://twitter.com/Redpill137/status/1240384502700130307
@satliyat
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️نئولیبرالها در حال بهرهبرداری از فرصت سقوط قیمت نفت در پی شیوع #کرونا برای تحمیل سیاستهای ویرانگر خود هستند؛ فریبکارانه میگویند حال که قیمت نفت پایین آمده، قیمت بنزین نیز باید کاهش یابد و راه آن، آزادسازی نرخ سوخت است. اما نمیگویند پس از پایان کرونا، به یمن این آزادسازی، قیمت بنزین لیتری ۶هزار تومان خواهد شد.
🔸بین نئولیبرالیسم و سرمایهداری پیوند عمیقی وجود دارد. هرجا سیاستهای نئولیبرالی پیاده شده، سرمایهداران سرمایهدارتر و فقرا فقیرتر شدهاند. این است که هرگاه دیدید جریانی سنگ نئولیبرالیسم را به سینه میزند، تردید نکنید نسبتی با اقشار مستضعف ندارد.
@syjebraily
AUD-20200319-WA0051.m4a
7.65M
#هیات_خانگی
7 دقیقه روضه امام هفتم حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
از توسل به باب الحوائج غافل نباشیم
با وضو و باتوجه گوش دهیم
التماس دعا
🙏🏼🙏🏼🙏🏼
با نوای گرم مداح اهلالبیت حاج میثم مومنی نژاد، همسفر بارهای کربلایم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
امشب فیلم سینمایی #سوخت_رسان محصول ۲۰۱۶ ژاپن را دیدم. به نظرم دیدن این فیلم بر هر کدام از ایرانیانی که دل در گرو این مرز و بوم دارند لازم است.
جایگاه نفت در حیاط اقتصادی دنیا
جایگاه نفت ایران در حیات اقتصادی ژاپن
جایگاه و اقتدار ایران در میان ابرقدرتهای نفتی دنیا
الهامبخشی ایران برای آزادگان دنیا
را میتوان در این فیلم مشاهده کرد. اگر چه کمتر از ۱۵ دقیقه از این فیلم دوساعت و چهارده دقیقهای به ایران اختصاص دارد.
با دیدن این فیلم میتوانیم ارزیابی کنیم کیفیت دستگاه ضعیف نفتی که سالهاست تکنوکراتنماهای بیخاصیت بر ایران حاکم کردهاند.
و میتوانیم دریابیم که چگونه دشمنان ما، با نفوذ در ذهن سیاستگذاران نفتی ما و با نفوذ در میان آنها، نفت ما را به ثمن بخس میخرند.
اینکه ما چه جایگاهی در انرژی دنیا داریم و چقدر از کنار این جایگاه، بیتفاوت میگذریم.
اگر زنگنه غیرت و فهم داشته باشد، در دنیای امروز، تحریم نفت معنا ندارد.
اگر....
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi