5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید تورم را از بین برد. برای از بین بردن تورم اولین کاری که باید بکنیم این است که نظریات اقتصادی سرمایهداریِ لیبرال را کنار بگذاریم. دنبال فریدمن نروید که چطور تورم را باید کنترل کرد.
بانکهای خصوصی و دولتی باید تعطیل شوند و یک بانک ملی داشته باشیم تا تورم از بین برود.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد_اسلامی
#ویدیو
#قم
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
15.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 نامه خصوصی به آقا
نامه و هدیه عطیه عزیزی به حضرت آقا که آقای ابوالقاسمی قول رساندن آن به آقا را دادند...
نامه خصوصی بود ولی عمومی شد...
حس خوبی داشت😍 👌
#حجاب
🌷🇮🇷🌷
#فرهنگ_حجاب
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سفر ایرانیان بزرگترین مانع صادرات بنزین از دیدگاه لیبرالها!
بخاطر یک هفته سفر نوروزی مردم، لیبرالها زمین و زمان را به هم دوختهاند که آقا اگر سفر نمیرفتید بنزینش را صادر میکردیم!!
حال جواب بدهید که رفاه مردم و حال خوب آنان را فدای دو هزار پول بنزین کنیم؟
نهایتا با پول صادرات چه میکنید؟ میخواهید رفاه ایجاد کنید سفر بروند؟
بعد دوباره بگویید چرا سفر رفتید با پول بنزینش میتوانستیم رفاه بیشتری ایجاد کنیم؟
شما دشمنان این مردم و حال خوبشان هستید..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
دکتر حمیدرضا مقصودی
سفر ایرانیان بزرگترین مانع صادرات بنزین از دیدگاه لیبرالها! بخاطر یک هفته سفر نوروزی مردم، لیبرال
ظاهرا بعضی از افراد، حال کرونا رو خیلی دوست دارن و برای کشور مفید می دونن. چی بگم؟! شاید دوست داشتن و دارن که اون حال ادامه پیدا کنه!
🔗 گرههای کور زندگیتان را باز کنید.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در سنت لیبرالیسم، همیشه تقصیرها بر گردن مردم است و اصلاحات ساختاري اقتصادی یعنی محدود کردن زندگی مردم.
از این روست که سیاست های اصلاحی همواره با اعتراض مردم مواجه است.
لیبرال ها اساسا ایجاد وسعت و تقویت معیشت مردم (بخوانید عموم مردم. نه طبقه اشراف و سرمایه داران) را مایه زوال اقتصاد و ایجاد تورم می دانند. لذا برای دستیابی به خیر بزرگتر (يعني مبارزه با تورم) به تحدید زندگی ها روی می آوردند. اساس نظریه تعدیل ساختاري بر همین تفکر بنا شده است. لذا در نگاه لیبرال های جدید مهم نیست که چه جمعیتی از مردم به زحمت می افتند یا در فقر و فلاکت قرار می گیرند. مهم این است که رفع تورم از فقر برخی از طبقات می گذرد. پس باید تحمل کرد.
این ریشه ده ها سال ناآرامی در کشورهایی چون فرانسه است. مردم این به زحمت افتادن را بر نمی تابند. اما چون سیاسان فرانسوی فشار بر طبقات را به طور دوره ای انجام می دهند، معمولا همه مردم با هم در محدودیت قرار نمی گیرند. یک روز کارمندان شهرداری، یک روز کشاورزان، یک روز بازنشستگان و ... پس در مبارزه با یکدیگر همراه نمی شوند. لذاست که همیشه اعتراض وجود دارد و همیشه لیبرال ها حاکمند.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
در سال ۱۴۰۱ با شعار تولید؛ دانشبنیان، اشتغال آفرین، عملکرد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه این سال با عنوان تولید و بهرهوری صفر بود! یعنی حتی یک ریال تسهیلات از این محل به تولید پرداخت نشد!
علت چیست؟ احتمالا علت جلوگیری از رشد نقدینگی بوده!
چه کسی باید پاسخگو باشد؟
#غول_موهومی_نقدینگی
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
چرا استدلال های عدم رابطه نقدینگی و تورم را تاکید می کنیم؟ چون معتقدیم ماجرای رابطه تورم و نقدینگی اساسا آدرس غلط است. بنایمان بر این است که ذهن سیاستگذاران را به ماجراهای دیگری که ده ها سال است از آنها غافلند سوق دهیم. ما اساسا حل مسائل اقتصادی را در نظریات پولی نمی بینیم.
اما ناچاریم در مقابل نگاه پول گرای افراطی بایستیم تا ذهن سیاستگذار به اعتدال برسد. تا سیاستگذار بتواند درست تصمیم بگیرد. تا نئولیبرال ها، ذهن سیاستگذار را مخدوش نکنند و دغدغه او را به ناکجا آباد جهت ندهند. تنها راهکار تورم، تولید و تعهد به میثاق های ملی است. پول ملی هم نهایتا یکی از این میثاق هاست.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
سقوط شدید شیکل واحد پول اسرائیل طی ۱۲ ساعت گذشته در پی اعتصاب سراسری
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از دانش حیاتی
🌱بسم الرب الحکیم🌱
✍ ملازمهٔ لیبرالیسم و آگنوستیسیسم: یک اعتراف مغتنم!
🔹یکی از مبانی معرفتی لیبرالیسم—مکتبی که صورتهای فلسفی، حقوقی، سیاسی و اقتصادی دارد— آگنوستیسیسم (agnosticism) است. آگنوستیسیسم را لفظاً میتوان به مذهب تعطیل یا نادانستگرایی یا ناشناختگرایی ترجمه کرد (ترجمه مشهور اما غیردستوری آن «ندانمگرایی» است) که حال فرد یا مکتبی است که از شناخت موضوعی ابراز عجز جدی کند یا شناخت را محال بداند. از لحاظ تاریخی آگنوستیسیسم اغلب معطوف به موضوعات فلسفی و الهیاتی (وجود خدا، هدف و معنای حیات و ماهیت انسان) مطرح بوده است.
⚔ مشخصاً در طلیعهٔ عصر مدرن از قرن شانزدهم بود که قصور جریانهای مذهبی و فکری اروپا از توافق بر سر مسائل الهیاتی —که نهایتاً سر از جنگهای مذهبی خانمانسوز نیز در آورد— باعث شیوع شکاکیتگرایی (skepticism) و آگنوستیسیسم در بشر اروپایی شد.
💡نکتهٔ بسیار مهم و مربوط به ما نحن فیه این هست که لیبرالیسم ناگزیر پاسخی حقوقی و سیاسی به این وضعیت تعلیق و بحران معرفتی بود. سکولاریسم که خود از شؤون لیبرالیسم بود، با اعلام لاینحل بودن اختلافات فِرق مسیحی حکم به اخراج حُکام دینی (حالا فرقهای) از حکومت کرد و از مسیحیت جز ما یتفق علیه یعنی اعتقاد به خدا، عیسی علیه السلام و لفظ کتاب مقدس را به عنوان مذهب رسمی نپذیرفت و گرچه لیبرالهای پروتستان مانند همکیشان کاتولیک خود در دورهٔ جنگهای صلیبی و دورهٔ استعمارگری اسپانیا و پرتغال، از رویکرد تکفیری مسیحیت نسبت به دیگر ادیان نهایت استفاده را بردند، اما با گسترش الحاد از قرن نوزدهم، ناشناختگراییِ زیربنای لیبرالیسم توسعهٔ بیشتر پیدا کرد و به خود خدا و اخلاق مسیحی گسترش یافت، چنان که لیبرالیسم تبدیل به پایگاه سیاسی همهٔ جریانهای لامذهب، آتئیست و آگنوستیک از جمله حتی مارکسیستهای غیرکمونیست شد!
🔹آنچنان که در خاطرم هست، تاریخ اندیشهٔ سیاسی کمبریج به ملازمهٔ لیبرالیسم با اگنوستیسیسم تصریح داشت آنجا که میگفت لیبرالیسم در شرایط عدم توافق جوامع بشری بر ارزشهای بنیادی، ضامن حداقل ارزشهای مورد اتفاق است یعنی آزادی فردی و رفاه مادی.
💡البته از نظر ما روشن است در وضعیتی که ارزشهای الهی و دینی انکار یا مجهول شوند، اغراض دنیایی و ارزشهای مادی در جامعه انگیزهٔ غالب خواهند شد و این وضعیت بیش از همه به نفع آنها است که در شرایط هرج و مرج معرفتی و اخلاقی، میتوانند گوی سبقت را در رقابت بیرحمانهٔ مادی از دیگران بربایند. طبق این تحلیل، جامعهٔ طبقاتی سرمایهداری با تمام ضایعات و مظالمش فقط خروجی اجتماعیِ بحران معرفتی بشر مدرن است و لیبرالیسم هم توجیهکنندهٔ این وضعیت در سطح حقوقی، سیاسی و اقتصادی است.
↩️ لذا با توجه به توضیحات بالا، صحبت آقای مسعود نیلی، یکی از پدران نیولیبرالیسم در ایران، در بارهٔ عدم اولویت اخلاق در تصمیمات اقتصادی و مشخص نبودن معنای «انسان خوب»، اصلاً مایهٔ تعجب نیست و صرفاً بیانی از آگنوستیسیسمِ منطوی در تمام اَشکال لیبرالیسم است. آنچه مایهٔ تعجب و تأسف است این است که طیفی از درسخواندههای لیبرال-آگنوستیک که خودشان به حیرت و سرگردانی خودشان در مسائل فلسفی، الهیاتی و ارزشی اذعان میکنند سه دهه است که برای جمهوری اسلامی که دارای مبانی صریح الهیاتی و ارزشی و تحت رهبری یک عالم دینی است برنامهریزی میکنند! 😐
📚 لذا بطلان این تصور که دانشمندان علوم اجتماعیِ آگنوستیک میتوانند برای تمدن اسلامی برنامهریزی کنند در نظر و عمل اثبات شده است. این طایفه خود بخشی از مشکل هستند نه راهحل. این وضعیت بدون تحول در علوم انسانی قابل حل نیست و لازمهٔ این هم ورود فقها، الهیدانان و متافیزیسینهای مسلمان به علوم اجتماعی است.* جمهوری اسلامی هم دیر یا زود باید این برنامهریزان آگنوستیک را بازنشست کند.
——————
* ضمناً اتفاقاً این دقیقاً همان رویکردی است که این حقیر در کانال دانش حیاتی پیگیر هستم: منظر فلسفی و الهیاتی به مسائل اجتماعی
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
پاسخ دکتر بخشی عزیز به متن بنده را بدون هر گونه قضاوت و پاسخ در اختیار شما قرار می دهم:
هدایت شده از اقتصاد کلان، دکتر بخشی
آقای دکتر عزیز، عضو محترم هیأت علمی، مرد شریف، سرباز انقلاب و اقتصاد اسلامی (که البته اینجانب از برخی مباحث شما در نقد سرمایهداری استفاده کردهام)، برادرانه و متواضعانه، بهعنوان کوچک شما، جنابعالی را سفارش میکنم از حمایت بی استدلال از خلق پول از هیچ، که مبتنی بر تفکرات اقتصاددانان غربی چه لیبرال و چه نئولیبرال، موتور رشد پولسالاری و سرمایه محوری است و البته موجب اکل گسترده مال مردم به باطل شده و به طرق ناروا اغنیا را غنیتر و جامعه انسانی را شکاف زده تر نموده است، دست بردارید.
ذهن سیاستگذار را از تمرکز بر کاهش خلق پول منحرف نکنیم.
من اول خودم را و سپس دوستانم را میترسانم از عاقبت گمراه کردن و از عاقبت حمایت از پایههای ربا
آیا مقابله کردن با خلق گسترده پول از باد هوا، این ام المصائب که موجبات تضعیف نظام اسلامی را فراهم کرده، سفر به ناکجا آباد است؟
@drbakhshi_tahlile_eghtesadi