🔴 رهبر انقلاب اسلامی: شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی باید قطع شود
🔺 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید تهران با انتقاد از عملکرد مسئولان کشورهای اسلامی در قبال موضوع بسیار مهم غزه گفتند: برخی مواقع موضعگیریها و اظهارات مسئولان کشورهای اسلامی اشتباه است زیرا درباره موضوعی همچون آتش بس در غزه صحبت میکنند که از اختیار آنها خارج است و در دست دشمنِ خبیثِ صهیونیستی است، مسئولان کشورهای اسلامی باید نسبت به موضوعاتی که در اختیار آنها است، اقدام کنند.
🔺حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند: آن موضوعی که در اختیار مسئولان کشورهای اسلامی است، قطع شریانهای حیاتی به رژیم صهیونیستی است، کشورهای اسلامی باید ارتباط سیاسی و اقتصادی خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند و به این رژیم کمک نکنند.
🔻ایشان با بیان اینکه بهرغم عملکرد نامناسب مسئولان کشورهای اسلامی و بهرغم همه سختیها، همانگونه که در قرآن آمده، خداوند با مردم مومن است و هرجا که خدا باشد، پیروزی خواهد بود، افزودند:
پیروزی مردم غزه قطعی است و خداوند متعال این پیروزی را در آینده نه چندان دور به امت اسلامی نشان خواهد داد و دلهای مسلمانان و در راس آنها مردم فلسطین و غزه خرسند و خوشحال خواهد شد.
@SyrianKhabar
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر برداشته شده از دوربین گو پروی نصب شده روی کلاهخود افسر صهیونیست به درک واصل شده در غزه از افتادن گروهی از آنها در کمین نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین در حاشیه شهر خانیونس داخل یکساختمان.
درگیری مربوط به یک ماه قبله الان ویدئوی کاملش منتشر شده است. از این دست حوادث روزانه در مناطق مختلف درگیری در غزه بسیار روی میدهد اما خیلی از آنها به این شکل منتشر نمیگردند تا همه بدانند در درگیریهای نزدیک نظامیان صهیونیست چند مرده علاج هستند...
@SyrianKhabar
دکتر حمیدرضا مقصودی
تصاویر برداشته شده از دوربین گو پروی نصب شده روی کلاهخود افسر صهیونیست به درک واصل شده در غزه از افت
تا حالا شده تو بازی کال آف دیوتی دوست داشته باشی کشته بشی؟
رهبری برای دومین بار از آغاز طوفان الاقصی :
کشورهای اسلامی باید ارتباط سیاسی و #اقتصادی خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند و به این رژیم کمک نکنند.(۳ بهمن)
جبهه مقاومت دسترسی دنیا به اسرائیل را محدود کرده. اما هنوز بخشی از کشورهای اسلامی مقاومت می کنند.
این افتراق درون مسلمانان مانع بزرگی است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واکنش فعالان مجازی یمن به عضویت بحرین در ائتلاف با آمریکا علیه یمن😄
میگه برا بحرین نیازی به موشک بزرگ نیست و سمتش فشفشه شلیک میکنه و تمام😄
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلت که با انقلاب همراه شود، ابواب علم برای مشاهده حقیقت ها برایت آشکار می شود.
اتفاقی که الحمدلله برای آقای راجی افتاده.
دست بوس این سید بزرگوارم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اگر به مردم دنیا بگویید این زن برای چند روز همسرش غذا آماده کرده و خود به مسجد رفته تا روزه بگیرد و غذا نخورد می گویند این جامعه روی زمین و در این دنیای مادی که ما میشناسیم وجود ندارد!
اما ما میدانیم که وجود دارد و آن را زندگی میکنیم!
وقتی از #اقتصاد_فرهنگی ایران حرف میزنیم عده ای درکی از آن ندارند. با رسم شکل و بوی عطر غذا، اقتصاد فرهنگی ایران رو ببینید.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاعلی یاعلی یاعلی یاعلی
#میلاد_امام_علی
#ماه_رجب
تبریک #امام_زمان
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
حمید دباشی, استاد دانشگاه کلمبیا, در مقاله ای که بتازگی در Middle East Eye منتشر کرده، با عنوان: "از نازیسم هایدگری گرفته تا صهیونیسم هابرماسی، همواره رنج «دیگری» اهمیت ناچیزی داشته"، مینویسد:
-- تصور کنید ایران، سوریه، لبنان یا ترکیه با حمایت کامل تسلیحاتی و دیپلماتیک از طرف چین و روسیه، قصد و امکانات لازم برای بمباران تلآویو را بمدت سه ماه بهصورت شبانهروزی و کشتار دهها هزار اسراییلی، معلولیت افراد بیشمار، بیخانمان شدن میلیونها انسان، و تبدیل شهر به تلی از آوار غیر قابلسکونت، مانند غزهی امروز را داشتند. تنها برای چند ثانیه تصور کنید که ایران و متحدانش به عمد بخشهای پرجمعیت تر تلآویو، بیمارستانها، کنیسهها، مدارس، دانشگاهها، کتابخانهها، یا در واقع هر مکان پر تراکم شهری را هدف قرار میدادند تا از حداکثر تلفات غیرنظامی اطمینان حاصل کنند و به دنیا اعلام میکردند که صرفا بدنبال نتانیاهو و کابینهی جنگی او هستند.... سپس از خود بپرسید که ایالاتمتحده، بریتانیا، کانادا، استرالیا، اتحادیه اروپا و بالاخص آلمان، در عرض بیست و چهار ساعت پس از وقوع این سناریوی خیالی، چه میکردند؟
اکنون به واقعیت بازگردید و این حقیقت را موردتوجه قرار دهید که از ۷ اکتبر (و چندین دهه قبل تر از این تاریخ) تاکنون متحدان غربی تلآویو نهتنها شاهد رفتارهای اسراییل با مردم فلسطین بودهاند، بلکه تجهیزات نظامی، بمب، مهمات و پوشش های دیپلماتیک نیز برای آنها فراهم کردهاند، و در عین حال رسانههای آمریکایی توجیهات ایدئولوژیکی برای کشتار و نسلکشی فلسطینیان را ارائه کردهاند.
سناریوی تخیلی ذکر شده، حتی برای یک روز هم توسط نظم موجود جهانی قابلتحمل نخواهد بود. برای اوباشان جنگی ایالاتمتحده، اروپا، استرالیا و کانادا که تماما حامیان اسراییل هستند، ما مردمان بیپناه جهان، درست مانند فلسطینیان، به حساب نمیآییم و بهرسمیت شناخته نمیشویم. این تنها یک واقعیت سیاسی نیست، بلکه مرتبط به فرضیات اخلاقی و جهان فلسفی آنچیزی است که نام «غرب» بر خود نهاده است.
هیچیک از مایی که در بیرون از این دایره فرضیات اخلاقی اروپایی قرار داریم، در درون جهان فلسفی آنها وجود نداریم. اعراب، ایرانیان، مسلمانان، مردم آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین، ما هیچکدام، موجودیت واقعی برای فیلسوفان اروپایی نداریم، جز زمانی که بصورت یک تهدید متافیزیکی دیده میشویم که باید مغلوب و خاموش شود.
از امانوئل کانت و گئورگ ویلهلم فردریش هگل شروع میکنیم و با امانوئل لویناس و اسلاوی ژیژک ادامه میدهیم، ما موجودات عجیب الخلقه، اشیا بی جان و سوژه های قابل بررسی هستیم که وظیفه رمزگشایی از ما بر عهده مستشرقان گذاشته شده، و بدین ترتیب، کشتار دهها هزار نفر از ما توسط اسراییل یا آمریکا و متحدان اروپاییش، لحظهای درنگ و تأمل در ذهن فیلسوفان اروپایی ایجاد نمیکند.
شما مخاطبان اروپایی تبار اگر شک دارید، تنها نگاهی به فیلسوف برجستهی اروپایی یورگن هابرماس و چند تن از همکارانش بیندازید، که در اقدامی حیرتانگیز و با توحشی سنگدلانه، از کشتار فلسطینیان توسط اسراییل حمایت کردند.
پرسش اکنون دیگر این نیست که ما در مورد هابرماس که در حال حاضر 94 ساله است، بهعنوان یک انسان ممکن است چه فکری بکنیم. پرسش اینست که ما دربارهی او بهعنوان یک دانشمند علوم اجتماعی، بعنوان یک فیلسوف و متفکر انتقادی چه فکری میتوانیم داشته باشیم. آیا آنچه او تصور میکند دیگر برای دنیا اهمیتی دارد، اگر که تاکنون داشته است؟
دنیا درباره یکی دیگر از فیلسوفان مشهور آلمانی، مارتین هایدگر، پرسشهای مشابهی را بخاطر وابستگیهای مذموم او به نازیسم مطرح کرده است. به نظر من، اکنون باید چنین سؤالاتی را در باره صهیونیسم گرایی خشن هابرماس و عواقب قابل توجه آن که میتواند بر چگونگی درک مجموعه آثار فلسفی او اثر بگذارد، بپرسیم.
اگر هابرماس ذرهای فضا در فرضیات اخلاقی خود برای مردمانی مانند مردم فلسطین قائل نیست، آیا هیچ دلیلی وجود دارد تا ما ارزش کل پروژه آثار فلسفی او را مرتبط به بقیه بشریت و فراتر از محدوده مخاطبان اروپایی هم تبار خودش، بدانیم؟
آصف بیات، جامعهشناس برجسته ایرانی، در نامهای سرگشاده به هابرماس گفت که سخنان او در مورد وضعیت غزه «با عقایدش در تناقض است». با تمام احترامی که برای آصف بیات قائلم اما نظر من خلاف او است. من معتقدم که بیاعتنایی هابرماس به مرگ و زندگی فلسطینیان کاملاً با حمایت او از صهیونیسم مطابقت دارد.
هدایت شده از اندیشکده قصد
📖 اقتصاد سیاسی کرونا
✍ اساساً نابرابریهای اقتصادی بزرگی که در طول تاریخ بشر ایجاد شده ریشه در عواملی همچون جنگ، استعمار و غارت، پاندمیها و اپیدمیها و... دارد
معتقدیم پاندمی کرونا بازی با ترس و وحشت برای بازتوزیع ثروت و تحول در مدل حکمرانی جهانی بود..محیط اقتصاد سیاسی جهانی بعد از کرونا دستخوش تغییرات جدیدی شد. کتاب "ترس حکم میراند" که به همت پژوهشگران اندیشکده اقتصادی قصد نوشته شده در پی تشریح این نگاه متفاوت به مسئله است.
#انتشار_دهه_فجر
@qasdna_ir
تقویت تجارت دریایی غربی ها از قرن ۱۷ با ناامن سازی تجارت زمینی ابریشم شروع شد.
پس از ۴ قرن ماجرا معکوس شده است.
دریای سرخ، بستر تحول تاریخی جدید است.
آخرین نخ تسبیح، یعنی نابودی اسرائیل، نقطه آغاز تجارت زمینی برای #تمدن_سازی اسلامی است.
اسم رمز عملیات تاریخی #امام_خمینی:
وحدت مسلمین حول مسئله نابودی اسرائیل
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi