926490368_1039170830.pdf
1.73M
👌یک کتابچه مفید
برای معرفی فیلم ها و مستند ها و کتاب ها
درباره مسجد الاقصی، فلسطین و...
بازنشر به مناسبت #روز_قدس
#فلسطین
#روز_قدس
@hamkhaniketab
مهدی جان
تو آن گلی که همه فصلهای این عالم
بهار میشود از بودنش به تنهایی .. 🥰🌸🌿
#سلام_آرامش_قلبم ❤️
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج 🕊
📚 @hamkhaniketab
بسم الله
سه سالی میشد که کتاب را داشتم، اما دستم به خواندنش نمیرفت. بعد از خواندن کتابِ دودستیِ منصور ضابطیان به ذهنم رسید شاید بد نباشد که سفرنامه او و وحید یامین پور که خودشان در دو طرف متقابل یک نمودار هستند را با هم به شکل مقایسهای بخوانم.
نوع نگاه و سبک برخورد این دو نفر کاملاً مبتنی بر ایدئولوژیهایشان است. یکی از آنها توریست است و به عنوان شخصیتی که تعدادی از کشورهای دنیا را دیده و ژاپن را مانند سایر کشورها میبیند، اما دیگری که برای یک امر مبتنی بر ایدئولوژی به ژاپن دعوت شده است طبیعتاً سفرنامهاش با نفر اول متفاوت است. یامین پور را از طرف مجموعهای طرفدار صلح، پیرامون جنایت هیروشیما به ژاپن دعوت کردهاند. البته کسی که اندک شناختی از او داشته باشد میداند که او نمیتواند بدون پیش فرض های سنتی و سیاسی به این سفر آمده باشد.
از همان ابتدای سفر، آمریکا، جریان هیروشیما، تکنولوژی، تقابل آن با سنت، از بین رفتن سنت و مسائلی از این دست در جای جای کتاب خود را نشان میدهد. بعضی قسمتهای کتاب تبدیل به بیانیههای سیاسی و فرهنگی شده است و همینها از ماهیت سفرنامه بودن کتاب میکاهد. البته از ابتدا هم مخاطب نباید به این کتاب به دید یک سفرنامه توریستیِ صرف، نگاه بیندازد.
قبل از این کتاب، نخل و نارنج او را مطالعه کرده بودم. به نظرم کتاب سفرنامه او و قلمش به اندازه کافی امکان شخصی سازی دارد و نیازی نیست که در قلمش از نادر ابراهیمی تقلید کند. این جنس تقلید حقیقتاً برایم اذیت کننده است.
بخشی از دیدههای یامین پور در کتاب ضابطیان دیده نمیشود اما میتوان گفت بسیاری از دیدههای ضابطیان در کتاب یامین پور نیست. پس به نظر هر دو باید مطالعه شود اما شاید برای مخاطبی که عادت به قلم ضابطین دارد خوانش این کتاب زیادهروی در مسائل ایدئولوژی باشد.
یکی از نکاتی که درباره کتاب باید به آن توجه ویژهای کرد این است که آنچه یامین پور درباره ژاپن بیان میکند که ما با تعابیری همچون دیدگاههای مبتنی بر ایدئولوژی از آن یاد میکنیم، حقیقتاً توسط افراد غیر از او و حتی مخالف با دیدگاه او و دین او هم گفته شده است. آنچه امروزه در دنیا اتفاق میافتد، غلبه و تسلط تکنولوژی و زندگی مدرن بر زندگی سنتی است. زندگی مدرن همچون حیوانی درنده و حریص به دنبال بلعیدن سنتهاست و این هضم سنتها در دل مدرنیته، تبعاتی به دنبال دارد. و فارغ از اینکه موافق یا مخالف چنین اتفاقی باشیم، باید به تحلیل آن بپردازیم. نویسنده کتاب دقیقاً به دنبال چنین چیزی است. همانطور که در بریدهای از کتاب گفته است: «من همان اندازه از ندیدن لوطیهای تهران افسردهام که از آب رفتن ساموراییها. کسی باید جلوی تاراج سنت و معانی متعالی را بگیرد.»
#کاهن_معبد_جینجا
#وحید_یامینپور
#به_قلم_شما 🌸
📚 @hamkhaniketab
ان شالله همه مون یه روزی از این زاویه کتاب بخونیم .. 😍📗✨️
📚 @hamkhaniketab
✖️۱۹ فروردین سالروز
#شهادت مردی است که..
🔺تا قبل ار ۱۰ سالگی ۳ کتاب ارزشمند نوشت!!
🔺در سن ۱۴ سالگی #مجتهد شد!!
🔺کسی که اولین کتاب مدوّن #اقتصاد_اسلامی در طول تاریخ شیعه را نوشت
🔺کسی که امام خمینی(ره) توصیه به مطالعهی کتابهایش کرد.
🔺کسی که رهبری او را #عمود_فکری_نظام_اسلامی و شهادتش را «ضربهی سهمگین» عنوان کرد.
🌷 ۱۹ فروردین سالروز شهادت آیت الله سید #محمدباقر_صدر و خواهر فاضله و نویسندهاش، شهیده #بنتالهدی_صدر گرامی باد🥀
♦️امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه)
ایشان مغز متفکر اسلامی بود و امید این بود که اسلام از او بهرهبرداریهای زیادتری بکند و من امیدوارم که #کتابهای این مرد بزرگ مورد مطالعه مسلمین قرار بگیرد و ان شاءالله خداوند متعال او را با اجداد بزرگش محشور فرماید و خواهر بزرگوار مظلومۀ او را هم با جدهاش محشور کند.
۱۳۶۰/۱/۲۰
📒کتاب فاتحان قلههای عاشقی، ناصرکاوه
@hamkhaniketab
🌸سنت هدیه کتاب
📚
بنت الهدی صدر برای هرکس که ازدواج می کرد یا از مکه می آمد، کتاب هدیه می برد.....#کتاب_هدیه_بدهیم #شهید_صدر #بنت_الهدی_صدر @hamkhaniketab