چند پیشنهاد روزانه برای تمرین #نویسندگی در سال جدید
#آموزش_نویسندگی
@hamkhaniketab
❇️چرا بیشتر رمان و داستان را برای همخوانی انتخاب میکنیم؟
💠رهبر انقلاب:
‼️هیچ بیانی نمیتواند تاریخ را مثل داستان و رمان بیان کند! ۷۵/۲/۳۱
‼️در بین شیوههای بیان هنری آن چیزی که در مجموع بیشتر موثر است، رمان است؛ حتی از سینما بیشتر، اصلاً نمیشود شبیه رمان چیزی پیدا کرد! ۷۲/۷/۲۵
‼️رمان را فقط برای این نمینویسند که کسی سرگرم بشود؛ رمان پیام دارد، رمان نحوه زندگی را به خواننده خودش تعلیم میدهد! ۷۷/۱۰/۲۴
‼️من جوانان بسیاری را دیدم که حتی به مطالعه رمان هم میل ندارند، یک رمان را چند صفحه میخوانند بعد میگویند دیگر حوصله خواندن نداریم، در حالی که حاضرند تبلیغات ۲۰ دقیقهای تلویزیون را ببینند اما حاضر نیستند در این ۲۰ دقیقه چند صفحه رمان بخوانند، حالا نمیگویم کتاب علمی و سیاسی و اجتماعی بخوانند، همان رمان هم نمیخوانند، این ناشی از عدم اعتیاد به کتاب است متاسفانه مردم ما میل کتابخوانی ندارند و معتاد کتاب نیستند! ۷۶/۸/۱۹
#فرهنگ_کتابخوانی
#مقام_معظم_رهبری
@hamkhaniketab
✅ کتاب «خونآورد» تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) منتشر شد.
🔷 کتاب «خونآورد» مشروح گفتگوی سه جانبه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی)، شهید آیتالله مرتضی مطهری و مرحوم دکتر علی شریعتی در سال ۱۳۵۵ و همزمان با تاسوعای حسینی درباره قیام و انقلاب امام حسین(ع) است.
🔷 جلسه مذکور در دهم دیماه سال ۱۳۵۵ در منزل یکی از تجار و بازرگانان متدین تهران با حضور تعدادی از چهرههای دینی و انقلابی که هر یک، از شخصیتها و اندیشمندان مهم دینی عصر خود محسوب میشدند، برگزار شد. طبق آنچه مأمورین ساواک از این جلسه گزارش کردهاند «عدهای از بازرگانان از جمله سید ابوالفضل موسوی زنجانی، مرتضی مطهری، صادق (شغل خیاط)، سیدعلی آقا خامنهای، دکتر علی شریعتی و دکتر مفتح به منظور صرف ناهار به منزل عباس تحریریان دعوت شده بودند». نشست چنین شخصیتهایی در ظهر تاسوعای حسینی برای دستگاه پهلوی و ساواک ایجاد حساسیت کرده بود.
🔷 گزارش مکتوب جلسه ۳ جانبه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی)، شهید مطهری و مرحوم شریعتی برای نخستین بار در قالب کتاب منتشر میشود و کتاب «خونآورد» بعد از ایام تعطیلات نوروز و در آستانه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روانه بازار نشر خواهد شد.
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#شهدا #هواپیمای_اوکراینی
📚کتاب: #مهاجران_پرواز
📝گردآورندگان: آذر کریمی، افسانه بناکار، محمود فیروزبخش
🔸درباره کتاب:
یادمان نخبگان آسمانی شهیدان دکتر امیر اشرفی و فاطمه قاسمی
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
📚 #معرفی_کتاب
🔹️عاشقانه های بارانی( ۳ جلدی)
🔸️راض بابا
🔹️یحیا
🔸️من برمیگردم
#بسته_کتاب #ماه_رمضان #مادرانه #دختر
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
چگونه در یک سال بیشتر از ۱۰۰ کتاب بخوانیم؟
ممکن است خواندن ۱۰۰ کتاب در یک سال موفقیتی دستنیافتنی به نظر برسد! مگر وقت میکنیم؟!
اگر برنامهی روزانهتان را بررسی کنید، متوجهی زمانهایی خواهید شد که میتوانید آن را به کتاب خواندن اختصاص دهید. اگر واقعاً اشتیاق و علاقهی لازم را داشته باشید و بخواهید به هدفِ دستکم – خواندن ۱۰۰ کتاب در یک سال برسید، بهراحتی میتوانید آن را انجام دهید.
🔸برای کتاب خواندن برنامهریزی کنید.
یک سال ۵۲ هفته است. یعنی اگر میخواهید در سال ۱۰۰ کتاب بخوانید، لازم است هر هفته دستکم دو کتاب بخوانید. یعنی برای خواندن هر کتاب به سه روز و نیم زمان نیاز دارید. ممکن است به نظر سخت بیاید، اما توجه داشته باشید که بعضی کتابها کوتاهترند و برای خواندن آنها فقط به یک یا دو روز زمان نیاز است.
🔸سعی کنید با همان دو کتاب در هفته پیش بروید. گاهی هم بیشتر و کمتر اتفاق میافتد و ممکن است بعضی هفتهها نیمی از یک کتاب را بخوانید و بعضی اوقات پنج کتاب در هفته بخوانید.
اگر بابت پیشرفت نکردن احساس ناراحتی یا آشفتگی کردید، کتابهای کوتاهتر بخوانید تا جلو بیفتید.
🔸برای مطالعه زمان مشخص کنید.
شاید با خودتان فکر کنید وقتی برای مطالعه و کتاب خواندن ندارید، اما نگاهی به برنامهی روزانهی خود بیاندازید. آیا بعد از شام بیشتر از یک ساعت تلویزیون میبینید؟ آیا زمان زیادی را در اینستاگرام، فیسبوک و دیگر شبکههای اجتماعی میگذرانید؟ آیا وقت زیادی را صرف تماشای تلویزیون میکنید؟ این زمانها را به مطالعه و کتاب خواندن اختصاص دهید. لازم نیست این فعالیتها را کامل از برنامهتان حذف کنید، ولی میتوانید از زمانی که برای آنها صرف میکنید، کم کنید و به مطالعه اختصاص دهید.
🔸پیشرفتتان در مطالعه را ثبت کنید.
فهرستی از کتابهایی که خواندهاید، تهیه کنید یا از اپلیکیشن بهخوان استفاده کنید تا کتابهایی را که میخوانید، ثبت کنید. استفاده از بهخوان بسیار آسان است و با توجه به کتابهایی که خواندهاید، کمک میکند کتابهایی که به سلیقهتان نزدیکتر است را پیدا کنید.
#فرهنگ_کتابخوانی
@hamkhaniketab
🌸 با بهاران روزی نو میرسد و ما همچنان چشم به راه روزگاری نو ...
اکنون که جهان و جهانیان مردهاند، آیا وقت آن نرسیده است که مسیحای موعود سررسد؟
و یحی الارض بعد موتها...
#امام_زمانم 🌸
#قرار_عاشقی ❤️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🕊
#روستای_زیبای_خلیندره 🏡📸
@hamkhaniketab
📚 #معرفی_کتاب
#شهید_حسن_باقری #زندگینامه #شهدا #دفاع_مقدس #بسته_کتاب
🔸️ملاقات در فکه
🔹️حُسن حَسن
🔸️نبرد تنگهها
🔹️شاپرکهای عاشق نمیمیرند
🔸️روایت زندگی حسن باقری
🔹️یادگاران جلد ۴
🔸️مسافر
🔹️شهید حسن باقری
🔸️من اینجا نمیمانم
🔹️مادران جلد ۴
🔸️شناسنامه شهیدحسن باقری
🔹️لوطی و آتش
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
سالروز وفات ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد 🖤🕊
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#زندگینامه #حضرت_خدیجه(س)
📚کتاب: #بانوی_عاشق
📝نویسنده: #اعظم_بروجردی
درباره کتاب:
🔸️کتاب بانوی عاشق اثراعظم بروجردی روایتی است از زندگی بانویی عاشق، بزرگوار و بلند مرتبه که نام او را همواره در کنار نام بلند پیامبر اسلام و دختر بزرگوار ایشان حضرت فاطمه سلام الله علیها شنیده ایم. بانو خدیجه، زنی که در تجارت سرآمد زمان خود بود و با زیرکی و درایت ثروتی عظیم را نصیب خود ساخت.
🔹️داستان کتاب از عمارت باشکوه او آغاز می شود، در حالی که آسیه و صفورا، از خواستگاران زیادی که او به همسری نمی پذیردشان سخن می گویند و به این می اندیشند که بانویشان چه خیالی در سر خود می پرورد. صفورا باور دارد که هیچ یک از مردانی که تاکنون به خواستگاری او آمده اند، در شان و منزلت با خدیجه برابری نمی کنند و اما نمی داند که چه کسی ممکن است لیاقت همراهی اش را داشته باشد. عالیه دوست خدیجه و از زنانی است که برای او کار می کند. زنی که همواره میان دوستی و حسادت نسبت به خدیجه در تردید و دودلی به سر می برد و آرزو می کند که کاش حداقل یکی از فضائل دوست دوران کودکی اش را داشت.
کتاب ماجرای خدیجه را تا پیدا کردن عشق حقیقی اش پیش می برد و ازدواج او را ترسیم می کند؛ سپس به دنیا آمدن حضرت زهرا سلام الله علیها را حکایت می کند و در نهایت از هنگامه ای می گوید که بانوی بزرگ اسلام چشم از دنیا فرو می بندد.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
📚 #معرفی_کتاب
#تاریخ #ایران #جهان #بسته_کتاب
#تاریخ_جهان
❇️اگر میخواهید تاریخ جهان و اندیشه های مطرح جهانی را یک بار برای همیشه بدانید، کتابهای زیر را بخوانید:
🔸️سرگذشت استعمار ( مجموعه پانزده جلدی)
🔹️نگاهی به تاریخ جهان نوشتهی جواهر لعل نهرو ( مجموعه سه جلدی)
🔸️روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون ( مجموعه پنج جلدی)
🔸️در میدان انقلاب
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#زندگینامه #تاریخ_شفاهی #پیشرفت_ایران #مدیریت_جهادی #دکتر_احمد_خالدی
📚کتاب: #جولان_جوانمرد
📝نویسندگان: #محمد_علی_زمانیان #محمد_مهدی_رحیمی
درباره کتاب:
🔸️روایت موفقیتها و افراد موفق از جمله مسائلی است که به خودباوری و امید جامعه بسیار کمک میکند. اگر در مقابله هجمه دشمن که تلاش دارد شکستها و ناکامیهای جامعه را بازتاب دهد و امید و انگیزه را از جوانان ایرانی بگیرد ما نیز پیشرفتها و آدمهای موفق این مرز و بوم را روایت کنیم میتوانیم به مبارزه فرهنگی با آن ها بپردازیم.
🔹️دکتر احمد خالدی جزو دانشجویان مبارزی بود که در سالهای پیش از انقلاب به مبارزه با حکومت ظالم پهلوی پرداخت و در سالهای آغازین انقلاب جزو کادر موسس دانشگاه امام صادق (علیه السلام) بود. او در دهه هفتاد و هشتاد جزو مدیران ارشد چند وزارتخانه و شورای امنیت ملی بود. بسیاری از همکاران و زیردستان ایشان از دکتر خالدی به عنوان مدیری پاکدست و دقیق یاد کردهاند که تمام تلاش و همت خود را بر پیشبرد و موفقیت کشور گذاشته بود. خاطرات این مدیر جهادی در کتاب «جولان جوانمرد» در دو بخش با محوریت خانواده و در جایگاه مدیر بررسی کرده است.
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab