هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ مدیریت حوزه علمیه و دادگاه ویژه روحانيت پاسخ دهند
🔰 حمید رسایی: به دنبال بهانه جویی های کودکانه دولت و فضاسازی های رسانه ای بعد از آن، در ابتدای این هفته، با شکایت ریاست جمهوری، پنج تن از طلاب و روحانیون به دادگاه ویژه روحانیت قم فراخوانده شدند!
متاسفانه مطابق گزارش های دریافتی از این عزیزان، در این چند روز برخوردهایی با این طلاب صورت گرفته که نباید در برابر آن سکوت کرد و باید از مسئولان محترم حوزه علمیه و دادگاه ویژه روحانیت پرسید:
۱. استفاده #دادگاه_ویژه_روحانيت از چشم بند، دستبند و نگهداري در سلول انفرادي برای پنج روحانی شرکت کننده در تجمع قانونی فیضیه که در اعتراض به وضعيت آشفته اقتصادی و انفعال دولت برگزار شده بود، آن هم با شکایت دولت #حسن_روحانی و به بهانه تابلو #استخر_فرح_در_انتظارت واقعا جای سئوال دارد! چرا و بر اساس چه توجیه قانونی، به این روحانیون چشم بند و دستبند زده اند و آنها را به سلول انفرادی نگه داشته اند؟
۲. معاونت حقوقی ریاست جمهوری در شکایت نامه ای کودکانه و مسخره، خطاب به دادگاه ویژه، تابلوی #استخر_فرح_در_انتظارت را سبب این تلقی خطرناک در اذهان عمومی دانسته که اعلام فوت #هاشمی_رفسنجانی صوری بوده و واقعیت قضیه، طراحی نقشه قتل وی در استخر و تکرار چنین عملی نسبت به رییس جمهور است!
۳. اگر از تابلوی #استخر_فرح_در_انتظارت مي توان پرونده جنایی قتل هاشمی و تهدید به قتل روحانی را استخراج کرد، پس از #نامه_بدون_سلام_هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب که تهدید به آتش کشیدن خیابان ها در آن آمده بود و همچنین از ادعای تقلب و دعوت به خیابان ریختن توسط همسر و فرزندان وی در #کودتای_سال ۸۸ چه نتبجه ای مي توان استخراج کرد؟! دادگاه ویژه روحانیت با روحانیونی که در کودتای سال ۸۸ فرماندهی کودتا را بر عهده داشتند، چه برخوردی کرده است؟!
۴. ریاست جمهوری درحالی با استناد به تابلوی #استخر_فرح_در_انتظارت و به بهانه توهين، از طلاب و روحانیون شکایت کرده که در شکایت نامه اش، طبق عادت همیشگی در مواجه با منتقدان، به چند هزار روحانی و طلبه حاضر در تجمع اهانت کرده و آنها را جماعتی کوته فکر، کج اندیش، خوداسلام پندار مفرط و بی اطلاع از اوضاع کشور و جهان خطاب کرده است! آیا مدیریت حوزه نمی خواهد از تجمعی که برگزار کرده و از حیثیت خودش و روحانیونی که با دعوت این نهاد به میدان آمده اند، دفاع کند؟!
۵. #مدیریت_حوزه و #نمايندگان_قم پاسخ دهند: چرا عده ای دانشجونما که در تجمعات غیرقانونی در معابر عمومی و آشوب های دی ماه نقش داشته اند، مورد حمایت وزارت علوم و نمايندگان همسو با خود هستند اما روحانيون انقلابی حاضر در تجمع قانونی در محیط سربسته با هدف دفاع از انقلاب و مردم، فقط به استناد تابلوی #استخر_فرح_در_انتظارت، با دستبند و چشم بند و قرار گرفتن در سلول انفرادی در فشارند؟!
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
هدایت شده از شهدای ایران
🔻توضیحات دادگاه ویژه روحانیت در خصوص نحوه برخورد با طلاب احضار شده: پیگیری میکنیم
دادسرای ویژه روحانیت قم:
🔹به دنبال شکایت معاونت حقوقی ریاست جمهوری و دبیر شورای تامین و گزارشهای واصله از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی استان، از محدودی شرکت کنندگان تجمع اعتراضی مدرسه فیضیه، در تاریخ ۹۷/۰۶/۱۷ تعداد ۵ نفر از افراد مرتبط، از طریق تماس تلفنی به دادسرا احضار و متعاقب تحقیقات بعمل آمد تعداد ۲ نفر از آنها آزاد و ۳ نفر دیگر پس از تفهیم اتهام به دلیل عجز از تامین وثیقه، تحت نظر قرار گرفته و جهت نگهداری تحویل ضابطین گردیدند که این ۳ نفر نیز کمتر از ۲۴ ساعت و با تکمیل تحقیقات، با تخفیف قرار مناسب، بلافاصله آزاد گردیدند.
🔹بنابراین اخبار منتشر شده درخصوص نحوه انتقال افراد و عملکرد مامورین، اساساً ارتباطی با دادسرای ویژه روحانیت ندارد و البته موضوع مورد ادعا از سوی این دادسرا پیگیری خواهد شد.
✅ @shohadayeiran57
⭕️ بیانیه مهم حجت الاسلام رئیسی خطاب به مسئولان قضایی با موضوع طرح سهمیه بندی و اعلام نرخ جدید بنزین
🔸 نظر به اینکه اجرای طرح سهمیه بندی و اعلام نرخ جدید بنزین، موجب بروز برخی حوادث و نگرانیها در جامعه شده است، نکات زیر مورد توجه و اهتمام قرار گیرد:
۱- نسبت به پیشنهاد دولت محترم برای اجرای طرح سهمیه بندی و اعلام نرخ جدید بنزین که با استناد به تکالیف قانونی، به منظور ایجاد هماهنگی در شورای اقتصادی سران قوا مطرح و مصوب شد، فارغ از نظرات مختلف کارشناسی موجود پیرامون این طرح و شیوه اجرای آن که میتوان در فضای دور از التهاب و غیرهیجانی به آن پرداخت، دستگاه قضایی خود را موظف میداند برای رفع مشکلات احتمالی در فرآیند اجرا، به وظایف قانونی خود عمل نماید.
۲- در مقاطع مختلف حیات پربرکت نظام جمهوری اسلامی، هر زمان به مردم اعتماد شده است، پشتیبانی و حمایت آنها عامل اصلی اجرای تصمیمات مهم و سرنوشت ساز بوده است. نظام، تجربه اجرای تصمیمات مشابه را داشته. در این مورد هم سخن گفتن با مردم و تشریح دلایل این تصمیم قبل و بعد از اجرای تصمیم ضروری مینماید؛ لذا از طریق استانداران و مسئولین مربوطه پیگیری نمایید تا دلایل این تصمیم به صورت شفاف برای مردم به ویژه اثرگذاران جامعه و نخبگان تبیین گردد و دیدگاههای نخبگان و دلسوزان مورد توجه قرار گیرد.
۳- به دادستانهای محترم در سراسر کشور تاکید میگردد ضمن مراقبت نسبت به حفظ حقوق شهروندی و کرامت مردم در برابر هرگونه تعرض، در مورد اشرار، وابستگان به جریانات ضد انقلاب و نفوذیهایی که با اقدامات خرابکارانه در راستای خواست دشمنان، امنیت مردم و جامعه را هدف قرار داده اند با همکاری نیروهای انتظامی و امنیتی با قاطعیت اقدام قانونی معمول دارند.
۴- سازمان بازرسی کل کشور موظف است ضمن نظارت دقیق بر محل هزینه کرد درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین و ایفای وظایف دولت در جهت جلوگیری از افزایش قیمتها، اجرای کامل تعهدات دولت در برابر مردم از جمله پرداخت به موقع و منظم یارانهها را مستمرا پیگیری نماید تا زمینه برای افزایش اعتماد مردم فراهم گردد.
۵- به معاون اول قوه قضاییه ماموریت داده میشود با تشکیل کمیتهای متشکل از دادستان کل، رئیس سازمان بازرسی و رئیس حوزه ریاست و با دعوت از مدیران ذیربط، نسبت به پیگیری موارد فوق و بررسی وضعیت حوزههای قضایی و گزارشهای دریافتی و ارائه مشورتهای لازم، به نحو مقتضی اقدام نمایند.
@forsat10
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مصیبتی بنام اصلاحات.....
⏪دولت اصلاحات توسط رای اکثریت برای اصلاحات کشور سر کار آمد.از جمله رئیس جمهور .....نمایندگان مجلس...
.شورای شهرها....
از جمله تهران که با دادن لیست از طرف سران اصلاح طلب داده شده بود.
آنها آمده بودند که اداره کشور را اصلاح کنند و به خوبی این کار را انجام دادند و به هدفشان رسیدند.
اما انگار اصلاح آنها از عدالت به سمت بی عدالتی....
از ارزانی به گرانی....
از شهرداری فعال شهرها به خواب شهردار ها...
از آرامش و امنیت به خشونت و اغتشاش...
از کشاورزی پر رونق به سمت بدبخت کردن کشاورز....
از اقتدار دفاعی داشتن به سمت تحویل دادن اکثر توان های دفاعی و امضا کردن اکثر قردادهایی مثل ترکمنچای.سند ۲۰۳۰.پالرمو.سی اف تی و ....
از آموزش پرورش و سیستم آموزشی مناسب به سمت آموزش پولکی و آموزش رقص در مدارس....
از تامین اجتماعی و بیمه مناسب به سمت آزاد شدن ویزیت ها و بی استفادگی بیمه ها.....
انگار که این اصلاح فقط به نفع جیب های خودشان بوده است و مردم که انگار بی گناه به نظر میرسند اسیر قدرت این اشخاص بی لیاقت شده اند.مردمی که بهترین وقت و بهترین قدرت انتخابشان و حضور به موقعشان در انتخابات است.و بجای آزادی و رقص در خیابان ها باید فکر این روزها را میکردند.افسوس که هرگز درس نمیگیرند و موقع انتخابات به رنگ مورد علاقه شان رای میدهند.انگار نه انگار عاقبت خودشان و کشور را میخواهند انتخاب کنند نه تشویق تیم فوتبال.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🔴گزارش ويژه// دم خروس كانالهاي ضدانقلاب با قطعي اينترنت در كشور بيرون زد؛ آقاي جهرمي ادمينها در داخل هستند
از روز گذشته به دليل نقشآفريني شبكههاي اجتماعي در ايجاد التهاب، امكان دسترسي به آدرسهاي اينترنتي غيرلوكال محدود شد؛ جالب اينكه فعاليت برخي كانالهاي ضدانقلاب نيز بعد از محدوديت اينترنت در داخل، متوقف يا محدودشده است
بهطور مشخص كانالهاي كلمه، فاكس نيوز و امتداد از حدود ساعت ۲۱ ديشب تا اين لحظه بهروز نشدهاند/ فعاليت كانال مملكته نيز از ساعت ۲۱ ديشب تا ۳ بامداد امروز متوقف بود/ كانالهاي سحام نيوز، راسوياب، آژانس ايران خبر و جهان باستان نيز كه رويكرد كاملاً ضدنظامدارند از حوالي ظهر امروز تا نزديك ساعت ۲۰ بهروز نشدند و از روز گذشته تا ظهر امروز كمتر از ۴ مطلب منتشر كردهاند
اين موضوع يعني ادمين اين كانالها در داخل كشور هستند/ لازم است وزارت ارتباطات و دستگاه امنيتي دولت با توجه به دسترسي به زيرساخت فوراً پاسخگو باشند و نهادهای نظارتی به این مساله رسیدگی کنند.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از اسراء
🚨چه کسی پاسخگوی ضرر سه هزار میلیارد تومانی است؟
🔰 ساعت 24 پنجشنبه شب گذشته، با اعلام رسمی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، شایعاتی که از یکی دو روز قبل از آن در فضای مجازی به گوش می رسید، رسمیت یافت و سهمیه بندی بنزین با کارت سوخت دوباره از سر گرفته شد. بنزین سهمیه ای لیتری 1500 تومان و بنزین آزاد لیتری 3000 تومان.
🔺اعلام سهمیه بندی مجدد بنزین آن هم به این شیوه که به یکباره سه برابر شده است، بدون ایجاد آمادکی لازم در مردم، حواشی و خسارتهایی را به دنبال داشته ولی در کنار این از یک نکته نباید غفلت کرد.
🔺تکرار سهمیه بندی بنزین در حالی آغاز شد که دولت روحانی و ژنرال نفتی اش طی شش سال گذشته با انتقاد از این طرح که از دوره دولت احمدی نژاد آغاز شده بود، آن را کنار گذاشته بودند و ژنرال زنگنه این اقدام را نتیجه تصمیم گروهبانها میدانست.
🔺در حالی که با اجرای سهمیهبندی بنزین از سال ۸۶، متوسط مصرف روزانه بنزین به ۶۰ میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به افزایشی تا ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون لیتر رسید و اواخر سال ۹۷ تا سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم بالا رفت.
🔺حذف کارت سوخت، به معنای فاصلهگیری از شفافیت آماری و تشدید قاچاق بود. در این مدت روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت قاچاق بنزین از کشور رخ داد؛ یعنی ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ۳,۸۰۰ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
🔺میشد این مبلغ را صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال کرد. متأسفانه دولت و زنگنه صرفاً از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دوقطبیهای عوامفریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در ششسال اخیر شدند. حالا دوباره مجبور به احیاء کارت سوخت شده اند.
🔺سئوال این است چه کسی پاسخگوی این خسارت عظیم است؟ آیا مجلس و قوه قضاییه نباید ژنرال زنگنه و حسن روحانی را به دلیل این تصمیم بدیهی غلط و پر ضرر مورد بازخواست قرار دهند؟
"حجت الاسلام حمید رسایی"
🇮🇷 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
🚨چه کسی پاسخگوی ضرر سه هزار میلیارد تومانی است؟
🔰 ساعت 24 پنجشنبه شب گذشته، با اعلام رسمی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، شایعاتی که از یکی دو روز قبل از آن در فضای مجازی به گوش می رسید، رسمیت یافت و سهمیه بندی بنزین با کارت سوخت دوباره از سر گرفته شد. بنزین سهمیه ای لیتری 1500 تومان و بنزین آزاد لیتری 3000 تومان.
🔺اعلام سهمیه بندی مجدد بنزین آن هم به این شیوه که به یکباره سه برابر شده است، بدون ایجاد آمادکی لازم در مردم، حواشی و خسارتهایی را به دنبال داشته ولی در کنار این از یک نکته نباید غفلت کرد.
🔺تکرار سهمیه بندی بنزین در حالی آغاز شد که دولت روحانی و ژنرال نفتی اش طی شش سال گذشته با انتقاد از این طرح که از دوره دولت احمدی نژاد آغاز شده بود، آن را کنار گذاشته بودند و ژنرال زنگنه این اقدام را نتیجه تصمیم گروهبانها میدانست.
🔺در حالی که با اجرای سهمیهبندی بنزین از سال ۸۶، متوسط مصرف روزانه بنزین به ۶۰ میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به افزایشی تا ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون لیتر رسید و اواخر سال ۹۷ تا سقف ۱۳۵ میلیون لیتر در روز هم بالا رفت.
🔺حذف کارت سوخت، به معنای فاصلهگیری از شفافیت آماری و تشدید قاچاق بود. در این مدت روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت قاچاق بنزین از کشور رخ داد؛ یعنی ماهانه سه هزار میلیارد و سالانه ۳۶ هزار میلیارد تومان. این را با رقم یارانه پرداختی در هر ماه که حدود ۳,۸۰۰ میلیارد تومان است، مقایسه کنید.
🔺میشد این مبلغ را صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال کرد. متأسفانه دولت و زنگنه صرفاً از سر لجبازی با دولت قبل و تداوم دوقطبیهای عوامفریبانه، کارت سوخت را حذف و موجب بازگشت قاچاق در ششسال اخیر شدند. حالا دوباره مجبور به احیاء کارت سوخت شده اند.
🔺سئوال این است چه کسی پاسخگوی این خسارت عظیم است؟ آیا مجلس و قوه قضاییه نباید ژنرال زنگنه و حسن روحانی را به دلیل این تصمیم بدیهی غلط و پر ضرر مورد بازخواست قرار دهند؟
"حجت الاسلام حمید رسایی"
🇮🇷 @Sorenae
هدایت شده از بیداری ملت
18.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دليل اصلي اعتراضات اخير مردم از زبان خودشان
گزارش ويدئويي دانا از اظهارات مردم نشان مي دهد افراد معترض دليل اصلي اعتراضات اخير را عدم پايبندي دولت به وعده هايش مي دانند
مردم در اين كليپ بر اين باورند كه دولتمردان با بدقولي هاي خود در موضوعات مختلف باعث شده اند تا مردم نسبت به وعده هاي حمايتي بعد از گراني بنزين نيز بدبين باشند
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند. بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند. به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
مردمسالاری ساختارمند یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
🆔 @yaminpour
✍️ #آشوبگر_مانع_مطالبات_مردم است.
🔹عموم مردم می دانند که
حوزه های علمیه و پایگاه های بسیج اساساً در وضعیت اقتصادی کشور هیچ دخلی ندارند و هیچ تأثیری در ارزانی یا گرانی هم نداشته اند. بلکه این انتخاب آنها بوده که وضعیت را به اینجا رسانده!
🔸عموم مردم می دانند که
عامل اصلی رها شدگی اقتصاد، دولت است و البته مجلس هم در این آشفتگی بی تقصیر نیست و دستگاه قضا هم طی سالهای گذشته نتوانسته با قاطعیت تمام بساط فساد را از جامعه جمع کند و حالا آیت الله رئیسی به سیستم امید داده.
🔹عموم مردم می دانند که
اگر مطالبه ای دارند باید به سراغ فرمانداری ها و استانداری ها رفته و محترمانه از آنها سؤال کنند.
🔸عموم مردم می دانند که
با آتش زدن بانک و خیابان، فقط آشوب می شود و حرف و اعتراضشان شنیده نمی شود.
🔹مشخص است عده ای آشوبگر که
صورت مسئله #گرانی_بنزین و عاملان اصلی آن که دولت است را تغیییر داده و به حوزه های علمیه و مراکز بسیج حمله می کنند، اصلاً جزو مردم نیستند بلکه قصد دارند در پوشش مردم به اهداف سیاسی خود برسند! وگرنه مردم خوب می دانند اگر می خواهند اعتراضشان شنیده شود و به نتیجه هم برسد نباید دست به خرابکاری و آتش زدن و آدم کشتن بزنند!
🔸یکی از مشکلات ما جامعه ایرانی
همین است که اساساً ملت و نخبگان ما راه صحیح مطالبه گری را بلد نیستیم و نیاموختیم! و البته دولت ها و مجالس پی در پی هم به فکر نیفتادند که برای مدیریت این مسئله کاری کنند! هر تجمعی شده و مردم می خواستند نسبت به چیزی اعتراض کنند سریع گروه های نفوذی فرصت طلب از فضا سوءاستفاده کرده و آشوب آفریدند و با ریختن خون ها و ناامنی، کاری کردند که مردم بگویند آقا اصلا ما اشتباه کردیم اعتراض کردیم!!
🔹ضدانقلاب خود مانع اصلی
مطالبه گری مردم است اما به دروغ خود را حامی مردم نشان می دهد! ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان! اما آیا دولت ها موظف نبودند برای اینکه اعتراض مردم نسبت به مسائل گوناگون شنیده شود یک مکانیزم صحیحی طراحی کنند؟ قرار است تا کی هر اعتراضی با نفوذ ضدانقلاب به خشونت کشیده شده و بانک ها آتش گرفته و خون ریخته شود؟
✅ #داود_مدرسی_یان
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
⭕️انتقاد رئیسی از شیوه اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت
🔸رئیس قوه قضائیه درباره حوادث پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور:
🔹اصل طرح، قانونی است، اما نحوه و شیوه اجرای آن بحث دیگری است.
🔹از مقدمات ضروری اجرای این طرح، اقناع افکار عمومی و اجماع نخبگانی است و هر چه بیشتر باید ابعاد این طرح تبیین شود.
🔹در خصوص چنین طرحی طبعا نمایندگان، نخبگان، صاحبنظران و عموم مردم باید در جریان ابعاد گوناگون آن باشند.
🔹ضرورت داشت افکار عمومی در این زمینه روشن شود.
🔹صف مردم از صف اشرار و اخلالگران در امنیت جدا است.
🔹کسانی هم که از بیرون مرزها اقدام به تحریک افراد میکنند، نه از سستی بنیاد خود اطلاع دارند و نه از استحکام نظام جمهوری اسلامی.
🔹تخریب اموال عمومی و خصوصی، آتش زدن بانکها و اماکن مختلف، آسیب رساندن به آرامش روانی مردم و لرزاندن دل زنان و کودکان با هر نیت و هدفی، مجازات سختی را به دنبال خواهد داشت.
@jaarchi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علیرضا زاکانی خطاب به اصلاحطلبان: یه کم به حال مردم گریه کنید! مردم معیشتشون گیره..
♦️شما نمیتوانید بگویید دولت روحانی از اصلاحطلبان جداست..
♦️تصمیمات غلط این دولت پیر و خسته پدر مردم رو درآورده...
♦️نمیتوانید بگویید کارت سوخت وقتی حذف شد ۱۵۰هزارمیلیارد تومان به جیب قاچاقچیها رفت، یعنی ۳ برابر مسکن مهر، ۴ برابر پول عمرانی کشور، آقای زنگنه از ما نیست.
♦️یک نقد راجب آقای زنگه زدید؟ جیب مردم را خالی کردند..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
حال چه باید کرد؟
از اصل سهمیه بندی دفاع کرد و حتی باید دولت را مورد سوال قرار داد با چه عقلانیتی با حذف کارت سوخت در ایتدای دولت یازدهم، برنداشتن فازهای بعدی هدفمندی یارانه ها و تعطیلی تولید بنزین در پتروشیمیها کشور را دچار بحران کرد؟
باید مطالبه کرد تا فرایند اصلاح شود، بسته های حمایتی و جبرانی مثل افزایش یارانه تسریع شود.
دولت و مجلس اینجا نوک پیکان مطالبه هستند. مجلس میتواند به صورت قانونی چارچوب درستی ایجاد کند.
در فصای کنونی اعتراض میدانی برنامه ناارامسازی دشمن را تداوم میدهد، باید تلاش کرد هم با مردم مذاکره کرد و در قالب هسته های کوچک خیابانی با مردم صحبت کرد و هم با شکل دادن اعتراضات در مکانهای سالنی و مسجدی و... مردم معترض را از کف خیابان خارج کرد. باید مطالبه مداوم باشد و مثل ۹۶ فورا رها نشود.
مطالباتی مثل استعفای دولت، قطع سهمیه بندی و افزایش قیمت سوخت اشتباه و موجب تزلزل نظام است و اساسا غلط هم هست و دولت هم نشان داده از ان استقبال میکند تا ادعا کند نمیگذارند کار کنیم. بجای ذن مطالبه اصلاح فرایند از طریق مجلس و پاسخخواهی از دولت ضروری است.
دولت حسن روحانی اختیاراتی دارد که جز بنیصدر کسی در جمهوری اسلامی نداشته است، باید از دولت مطالبه کرد با این حجم اختیارات چه کرده است؟
مطالبه از صداوسیما برای نشر درست انتقادات از این ماجرا و خارج شدن از رویه غیرعاقلانه طی شده در مواردی مثل برجام ضروری است. بیانیه و طومار اعتراضی خطاب به صداوسیما ضروری است.
باید نشان داد با تدبیر درست میتوان این مسئله را اجرا کرد. بازخوانی نحوه مدیریت سهمیه بندی و هدفمندی در نظام در دهه هشتاد یکی از راهکارهاست.
باید سوال کرد چرا اصلاح تنها متوقف بر مواردی است که زندگی مردم از انها مستقیما تاثیر میپذیرد.
چرا مواردی مثل اصلاح نظام مالیاتی و فرار مالیاتی، مالیات بر درامد و ثروت، مالیات بر دلالی (عایدی سرمایه)، مالیات از پزشکان و تجار، معوقات بانکی و...، اصلاح نطام بانکی، اصلاح رویه خصوصیسازی مورد توجه قرار نمیگیرد. هم با کار رسانه ای و همایشهای اعتراضی و موضغگیری و کار نمادین باید بر این مورد تمرکز کرد.
باید به صورت جدی مطالبه کرد درآمدحاصل از اصلاح قیمت بنزین شفاف شده در مسیرهای درست مثل حمایت از تولید و مستضعفین هزینه شود.
محمد صادق شهبازی:
فتنه بنزینی، سهمیهبندی ضروری، کار غلط دولت و سردرگمیها و سوءاستفاده ها
دولت در یک استراتژی خاص سکوت کرد و هزینه تصمیم خود را به گردن نظام و در نهایت رهبری انداخت. جوری که فضای مجازی و رسانه ها و حتی در هواپیماها هم صوت حمایت رهبری از سهمیه بندی بنزین در دهه هشتاد پخش شد و سکوت دولت فضا را ملتهب کرد و نظام را مسئول تصمیم غلط دولت کرد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، محمد صادق شهبازی پژوهشگر، محقق، کارشناس حوزه عدالت و محقق اندیشه امام(ره) و دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی ، یادداشتی را به مناسبت گرانی بنزین نوشت که در ادامه می آید:
سهمیه بندی بنزین کاری ضروری و درست بود و قیمت بنزین باید اصلاح میشد، زیرا:
-فاصله قیمت با خارج بالا رفته بود و قاچاق گسترش پیدا کرده بود.
-مصرف بنزین داخلی زیاد شده بود.
-کسری بودجه وجود داشت.
-به علت تدابیر غلط دولت مدیریت مصرف بنزین مسئله جدی شده بود.
ولی اقدام غیرکارشناسی و بدون تدبیر کافی بود:
-در زمان بدی صورت گرفت.
-یکدفعه میزان بالا بردن قیمت بنزین ازاد زیاد بود.
-دولت با شوک درمانی و بدون توجیه مردم کار را جلو برد و مردم را لاجرم معترض کرده و نیروهای نظآمی و انتظامی را در برابر انها قرار داد.
راهکارهای اصلاحی دیگری وجود داشت نظیر دادن بنزین به هر فرد و ایجاد کردن بازاری برای خرید و فروش اتوماتیک بنزین که هم فروشنده و هم خریدار سود میکردند یا افزایش تدریجی قیمت یا زیاد کردن سهمیه خانوارها و...
دولت راهکارهای جبرانی مثل افزایش یارانه یا سبد حمایتی را نه درست طراحی کرده نه درست اجرا در صورتی که در دهه هشتاد نظام تدابیر درستی اندیشید و ضمن توجیه مردم ابتدا آن اقدامات صورت گرفت.
دولت در یک استراتژی خاص سکوت کرد و هزینه تصمیم خود را به گردن نظام و در نهایت رهبری انداخت. جوری که فضای مجازی و رسانه ها و حتی در هواپیماها هم صوت حمایت رهبری از سهمیه بندی بنزین در دهه هشتاد پخش شد و سکوت دولت فضا را ملتهب کرد و نظام را مسئول تصمیم غلط دولت کرد.
نظریه پردازان نولیبرال حامی دولت از دهه هفتاد تاکنون به تبع برنامه های اجماع واشنگتن و توصیه صندوق بین المللی پول و بانک جهانی به دنبال قطع یارانه بدون اقدام جبرانی بودند.
فشار روی مردم بالاست، مردم از بیتدبیری و تبعیض ناراضی هستند و از شهرهای مختلف گزارش میرسد مردم به ویژه بخشی از مستضعفین در کف خیابان هستند و این فرصت بیشتری برای گروه های معارض نظام برای تخریب و فراهم کرده است.
موضع رهبری چرا حمایت بود؟
رهبری در تصمیمی درست و براساس مردمسالاری دینی و طبق رویه پیشین خود و امام راحل، تصمیمات اکثریت سران نظام که ازقضا در این موزد انتخابیها بودند را تایید کردند تا:
-نظام دوپارچه نشده و درگیر درگیری درونی نشود.
-در شرایط بحران داخلی و دومینوی ناارامی کشورهای همجوار اعتراضاتِ بحق به سمت سرنگونی دولت نرود و خلا قدرت در درون به وجود نیاید و زمینه بیثباتی دولتهای آتی با این تجربه فراهم نشود.
-دولت مجبور شود به پشتوانه حمایت نظام با تدبیر بیشتر فرایند را اصلاح کند و بهانه نمیگذارند کار کنیم و چه کسی مملکت را تعطیل کرده از انان گرفته شود.
-تودههای مردم، متدینین و وفاداران نظام از سردرگمی خارج شوند و با وجود نارضایتی شدید از دولت، مقابل نقشه سوریه سازی ایران بایستند.
-رهبری نشان داده رهبرِ مسئول است و مسئولیت اقدامات نظام را هرچند مثل ماجرای جمعیت خود مخالف ان باشد، میپذیرد.
سازوکار جلسه سران قوا قانونی است:
-بر اساس حکم حکومتی شکل گرفته است و در حکم قانون است.
-این ساختار مثل نهادهای بالادست سیاستگزاری کشور است و هرچند ناکارامد باشد و تصمیمات غلط بگیرد برای خروج از بن بست شکل داده شده است.
-مجلس میتواند در مواردی که این سازوکار تصمیمگیری کرده با قانونگزاری مستقل، چارچوب قانونی درست کند. در این مورد مثلا برای اصلاح ادامه فرایند ریلگذاری کند.
-ناقض ادعای دولت در بسته بودن دست او و نداشتن اختیارات است.
اصلاحطلبان به دنبال تکرار تجربه شان در تقابل با هاشمی از ۷۴ تا ۷۹ در مورد دولت فعلی هستند و میخواهند با آن مرزبندی کنند، انتقاد از دولت، استعفا در مجلس و... برای این مرزبندی و ایجاد محبوبیت مردمی در شرایطی است که آنها در کشتی دولت مورد حمایتشان در حال سقوطند.
اصولگرایان دو دسته شده اند توجیه گران وضع موجود و کسانی که صرفا به دنبال استفاده برای تقابل با دولتند. بهاریها هم به دنبال اپوزیسیون نمایی و بهره برداری هستند. بعضی بزرگان و مجموعه های اتقلابی هم بدون اطلاع از ضرورت ماجرا در حال مطالبه توقف فرایندند که در صورت تحقق این مطالبه غلط گذشته از بحران اقتصادی، تصمیمات اینده نطام و دولتها را نیز متزلزل خواهد کرد.
هدایت شده از کانال هدایت(تبیین)
💢 #طرحی_خطرناک که با درایت و تدبیر #رهبری_حکیم خنثی شد
1⃣ گران کردن #بنزین به حدی که این اطمینان وجود داشته باشد که در کشور آشوب و اعتراضات گسترده ایجاد خواهد شد
2⃣ ورود #رهبری و برگرداندن قیمت بنزین به حالت عادی
3⃣ مصاحبه های پی در پی دولت مبنی بر #عدم_توانایی در پرداخت حقوق کارمندان و خالی بودن خزانه و وضعیت بسیار وخیم اقتصادی
4⃣ احتمال #استعفای_دولت و یا کارشکنی های پی در پی
5⃣ اخلال در زمان برگزاری #انتخابات
6⃣ اعلام #روحانی مبنی بر اینکه در شش سال گذشته تمام تصمیمگیری ها توسط #رهبری به وی ابلاغ شده و هیچ تصمیمگیری با رضایت شخصی وی نبوده ، و آنچنان که در قضیه بنزین دیدید بنده از خودم اختیاری ندارم
7⃣ انداختن همه نابسامانی ها و ضعف های اقتصادی بر گردن نظام ورهبری
8⃣ ایجاد التهاب و تشنج در جامعه ، و شوراندن مردم ، این بار علیه نظام اسلامی، با همدستی همه رسانه های مخالف نظام
💠 اما رهبری معظم با ورود حکیمانه و حمایت از تصمیم سران قوا ( و با اعلام اینکه من در این موضوع صاحب نظر نیستم و باید کارشناسان نظر دهند) در همان گام نخست ، این طرح خطرناک را خنثی کردند
✔️ در انتها ، سوال از آنهایی که میگویند باید رهبری با تصمیم روحانی مخالفت میکرد :
چرا برخی از مردم انتظار دارند رهبری بیاد بزنه توی دهن همون دولتی که مردم با چند میلیون رأی انتخابش کردن!؟؟
@ForqanCyber
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علیرضا زاکانی خطاب به اصلاحطلبان: یه کم به حال مردم گریه کنید! مردم معیشتشون گیره..
♦️شما نمیتوانید بگویید دولت روحانی از اصلاحطلبان جداست..
♦️تصمیمات غلط این دولت پیر و خسته پدر مردم رو درآورده...
♦️نمیتوانید بگویید کارت سوخت وقتی حذف شد ۱۵۰هزارمیلیارد تومان به جیب قاچاقچیها رفت، یعنی ۳ برابر مسکن مهر، ۴ برابر پول عمرانی کشور، آقای زنگنه از ما نیست.
♦️یک نقد راجب آقای زنگه زدید؟ جیب مردم را خالی کردند..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
🖋امیرحسین ثابتی
رضائی:
☑️بی تدبیری دولت و بروز خسارت های جبران ناپذیر | شاید باید منتظر ۹ دی دیگری باشیم...
📝مهدی بخشی
🔸آنچه که در ماجرای افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین مسلم به نظر می رسد، بی تدبیری دولت تدبیر و امید! در روند اجرای این طرح و اجرای شبانه و بدونه اقناع افکار عمومی بوده است.
🔸دولتی که سران آن همواره پرداخت یارانه از سوی دولت قبل را گدا پروری می دانستند ، حالا به بهانه اینکه درآمد ناشی از افزایش قیمت بنزین را می خواهند به طبقات ضعیف پرداخت کنند دست به اجرای یک طرحی می زنند که امروز شاهد تبعات اجتماعی آن هستیم.
🔸اعتراضاتی که به گرانی قیمت بنزین در این روزها رخ داده ؛ دور از انتظار نبوده است و زمان بسیار بد اجرای این طرح با توجه به فشارهای سنگین اقتصادی این روزهای مردم ایران و نیز رخدادهایی که در برخی از کشورهای منطقه شاهد آن هستیم ، بر اقتدار و همبستگی ملت و کشور خدشه وارد نموده است.
🔸کنترل بازار و قیمت ها پس از افزایش قیمت بنزین از عهده این دولت بر نمی آید ، چرا که در این سالها دولت همواره نظاره گر افزایش بی حساب و کتاب بسیاری از کالاها به بهانه های مختلفی از جمله نوسانات ارزی و تحریم ها بوده ایم و اقدام بازدارنده ای از سوی مسئولان امر برای جلوگیری از افزایش قیمت ها و ساماندهی به بازار صورت نگرفته که امیدواریم این بار رویکرد متفاوتی را در پیش بگیرند.
🔸اما آنچه که امروز باز می تواند کشور را از این گردنه سخت رهایی بخشد ؛ تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب است و مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در درجه اول باید نسبت کاهش فشارهای اقتصادی بر گُرده مردم همت کنند و از سوی دیگر نیز مردم نجیب ایران باید صف خود را از جماعت اغتشاشگری که نفوذی های معاندین و بدخواهان انقلاب اسلامی به شمار می رود جدا نموده و مانع از سوء استفاده دشمنان شوند و شاید برای جمع کردن بساط فتنه گران و اشرار می بایست منتظر یک ۹ دی دیگر باشیم.
🔴 از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
🖋امیرحسین ثابتی
هدایت شده از روزنامه وطن امروز
🔺دولت بدون چاره، ملت ناچار
📝امیر استکی
🔻 درباره مسأله افزایش قیمت بنزین در این روزها شاید حرفهای زیادی شنیده باشید و تحلیلهای مختلف، هیچکدام خالی از نقد نیست. حداقل همه در پر اشکال بودن روش و نوع اجرای این تصمیم و بازه زمانی آن به نوعی متفقالقولند.
🔻ما هم در اینجا چیزی بیشتر از این نداریم که بگوییم ولی با این تفاوت که نگارنده به جد معتقد است این وضعیت حاصل تصمیمی است که گیرنده یا گیرندگان آن در هنگام گرفتنش به همه این جوانب و زوایا آگاه بودهاند؛ یعنی بسادگی نمیتوان دولت را به ناشیگری، نفهمیدن و ندیدن جوانب امر متهم کرد، بلکه داعیه در اینجا این است که سایه جبری خشن و فوری بر سر این تصمیم وجود دارد.
🔻یک تصمیم خاص را میشود در شرایط گوناگون با وضعیتهای متفاوت گرفت. گاهی اخذ یک تصمیم شجاعت و داشتن رویکرد فعال و در حالتی دیگر عجزی منفعلانه است. اهداف، تصمیمات فعال را میسازند و جبرها و پیشامدها، تصمیمات منفعلانه را شکل میدهد. برای رسیدن به بسیاری از اهداف باید مسیر را آماده کرد و آماده کردن مسیر ناگزیر از رفع موانع و بر زمین گذاشتن بارهای اضافی است. هیچ تغییری بیهزینه نخواهد بود.
متن کامل یادداشت در پیوند👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2795/1/212903/0
🇮🇷 @vatanemrooz
🔴فرار مسئولان وزارت ارتباطات از حضور در یک مناظره زنده تلویزیونی
معين در گفتوگوي ويژه خبري: انتظار داشتيم يكي از مسئولان وزارت ارتباطات در برنامه امشب شركت ميكرد؛ از آنطرف ادعاي سانسور ميكنند و از اينطرف در پخش زنده شركت نميكنند
در بحث شبكه ملي اطلاعات چه حمايتي از پيامرسانها و موتورهاي جستوجوگر فارسي شده است؟/ مروري بر قوانين امنيت سايبري در تمام دنيا داشته باشيد و ببينيد چقدر قوانين ويژهاي در اين زمينه تنظيم كردهاند؛ اين در حالي است كه در داخل كشور به دليل عدم توجه و عدم استقرار كامل شبكه ملي اطلاعات، حتي اقدامات تروريستي و برنامهريزي دشمن براي ايجاد التهابات اقتصادي هم بهراحتي در بستر همين شبكههاي اجتماعي صورت ميگيرد.
🔴 قوه قضائیه باید با عوامل #تدبیر_سوخته برخورد قاطع کند
🔺مطالبه مردم برخورد با عوامل اصلی این اتفاقات است
✍🏻 #آقای_الف
🔹امشب که آمار تلفات جانی و مالی حوادث اخیر که با سوءاستفاده مزدوران دشمن به اغتشاش و آشوب تبدیل شده بود را بررسی میکردم، همزمان تلوزیون درحال پخش یک موسیقی بود که از ایران و وطنمان میگفت. (تیتراژ پایانی برنامه عصر دکتر طالب زاده)
🔺اشک از چشمانم سرازیر شد، وقتی میبینم جوانان برومند حافظ امنیت، ناجوانمردانه شهید شده اند و تعداد زیادی هم از مردم بیگناه که بیشتر رهگذر یا تماشاگر حوادث بودند، در این اغتشاشات جانشان را بیهوده و به خاطر کینه مزدوران آشوبگر دشمن از دست داده اند.
🔸وقتی که به سال 89 برمیگردم و نحوه آغاز اولین طرح هدفمندی یارانه ها و به تبعش افزایش حامل های انرژی را بررسی میکنم و با این شبیخون بنزینی مقایسه میکنم، تنها یک مطالبه در ذهنم جا باز میکند و آن درخواست برخورد قاطع قوه قضائیه با عاملان #شبیخون_بنزینی است. عاملانی که نه تنها امنیت کشور را به خطر انداخته اند، بلکه مقصر اصلی تخریب اموال بیت المال و مردم هستند.
🔹آقای رئیسی چندماه قبل در مصاحبهای گفته بود که اگر کسی چندسال قبل تصمیمی گرفته باشد و این تصمیم باعث بروز خسارت و ضربه به مردم و بیت المال شده باشد، باید مورد مؤاخذه و محاکمه قرار بگیرد تا هرکس برای تصمیمی که میگیرد، پاسخگو باشد.
🔺 لذا اکنون که فضای کشور رو به آرامی نهاده است و سردسته و لیدرهای اغتشاشات در شهرهای مختلف شناسایی و دستگیر شده اند، از شخص آیت الله رئیسی درخواست داریم که به حرمت خونهای بر زمین ریخته بیگناهان، با تک تک عوامل #بی_تدبیری برخورد قاطع کرده و گزارشش را به مردم ارائه کنند.
💢باشد که هرکس برای اقداماتش در این کشور پاسخگو باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🚨اگر احمدی نژاد خس و خاشاک بود، چرا روحانی مزدور نیست؟/منطق اصلاحات
🔺روحانی پس از اغتشاشات ۹۸: یک جمع کوچک، ضد وطن و منافع ملی اقدام کردند. باید در برابر "مزدورانی" که علیه امنیت کشور اقدام می کنند، قاطع باشیم.
🔺احمدی نژاد پس از اعتراض عدهای معدود مقابل وزارت کشور در روز اعلام نتایج انتخابات۸۸ آنها را "خس و خاشاکی" خواند که دریای زلال مردم ایران آنها را میشوید با خود میبرد.
🔺خس و خاشاک تیتر یک برخی روزنامههای اصلاحطلب شد. محمدرضا شجریان آوازی با این نام خواند. شعار "خس و خاشاک تویی دشمن این خاک تویی" علیه احمدی نژاد سر داده شد.
🔺با این منطق اشتباه اصلاحات، پس روحانی باید یک مزدور معرفی شود و برایش تصنیف سروده شود ولی کسی به روحانی نگفت مزدور تویی! رسانههای انقلابی و امت حزب الله حیا کردند و ضمن وارد کردن انتقادات منصفانه خود به طرح #بنزین_روحانی چه در بحث زمان و چه در نحوهی اجرای آن، هرگونه اغتشاش و آشوب را بشدت محکوم کرده و از طریق مجلس و نمایندگان ملت خواستار اصلاح نواقص طرح شدند و از مسئولین سه قوه خواستند مانع از تحمیل فشار اقتصادی بر مردم شوند.
همه میدانیم منظور احمدی نژاد و روحانی دقیقا یک گروه بود. ولی آن بی حیایی در سال ۸۸ توسط رسانهها و نخبگان اصلاح طلب هیچ گاه از یاد نمیرود.
"امید حاجی زاده"
🇮🇷 @Sorenae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فتنه 98؛ اختیارات رهبری و دولت
🔹 بعد از دیدن این کلیپ متوجه خواهید شد که گران کردن #بنزین توسط لیبرالها عمدی بود
#روانبخش
تنهامسیر:
💢 صحبت های جدید دکتر زاکانی پیرامون حوادث اخیر:
⭕️ دو مرتبه این طرح را پیش رهبری بردند و ایشان نپذیرفتند.
⭕️ آقا در جمع فرماندهان ارتش گفتند مراقب فتنه باشید.
⭕️ یکی از پایههای فتنه ۹۸ همین اتفاقات اخیر است.
⭕️ دولت عامدانه این راه را انتخاب کرد؛ رهبرانقلاب فداکاری کردن؛ اگر حمایت نمیکردند دومینوی تخریب ادامه داشت....
☢ وی افزود: در این قضیه حضرت آقا فداکاری کردند و "جام زهر" نوشیدند. اگر حمایت نمی کردند دومینوی تخریب، ادامه پیدا می کرد.
ایشان با شناخت دقیق میدان، خود را هزینه کردند. هیچکس نمی توانست این کار را انجام دهد.
⭕️ زاکانی خاطرنشان کرد: ایشان به ما توجه دادند که نگاهتان را به رهبری عوض کنید. "رهبری دنبال بلوغ مردم و سیستمهاست".
ایرادها باید از طریق "صندوق رای" رفع و اصلاح شود. این رشد عقلانی زمینه تغییر را باید فراهم کند. رهبر انقلاب این جوانمردی را در اوج نشان دادند و 👈🏻 قدرت اختیار و انتخاب را از مسوولان سلب نکردند....
🔴آيا قوه قضائيه با عوامل اصلاح طلب حامي آشوب هاي مسلحانه اخير برخورد مي كند؟
دانا نوشت: در هفته گذشته و به دنبال اغتشاش اشرار بعد از افزايش قيمت بنزين توسط دولت، در اقدامي عجيب ۷۷ نفر از چهره هاي اصلاحطلب در بيانيه اي تند، ضمن حمايت از آشوبگران و اشرار خواستار برخورد با نيروهاي نظامي و تأمين كننده امنيت مردم در قبال اوباش و اشرار شدند!/در ميان امضا كنندگان اين بيانيه اسامي افرادي مانند مولاوردي، آرمين، تاجزاده، عرب سرخي، ناصري،تاجرنيا، رمضان زاده و ... به چشم مي خورد كه برخي از آنها سابقه محكوميت به دليل فعاليت عليه امنيت ملي و آتش افروزي در فتنه ٨٨ را دارند/ انتظار از دستگاه قضا اين است تا در اسرع وقت به اين اقدام ضد امنيت ملي كه در كنار تحريك اغتشاشگران ميتواند دستاويز غرب براي تحريم جديد باشد ورود كند
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات مردمی
🔹تجمعات مردمی و به اصطلاح خودجوش علیه اغتشاشات، کار خیلی خوبی است به شرطی که در همان تجمع، قبل از شعار علیه آشوبگر و اغتشاشگر، علیه مسبب این اوضاع هم شعار داد و مطالبات مردمی را از او مطالبه کرد.
🔸تجمعات ضداغتشاشگران در حالی با امنیت و آرامش برگزار میشود که هیچکدامشان به آشوب نمیکشد، چرا؟ چون متولی خود مسئولین و ائمه جمعه و جوانان انقلابی و حزباللهی هر شهرند.
🔹آیا نمیشد اعتراضات مردمی در رابطه با #گراني_بنزین همینگونه با آرامش و امنیت برگزار شود؟ چرا میشد ولی مکانیزمی برای این کار نداریم! در هر شهری که مسئولین و ائمه جمعه و روحانیت به میان مردم رفتند به آشوب کشیده نشد!
🔸کاش نمایندگانی میداشتیم که برای یکبار که شده، مکانیزمی طراحی کنند برای اعتراضات مسالمتآمیز مردم. تا مردم وقتی به مسئلهای معترض هستند طبق آن مکانیزم قانونی عمل کنند. در هر شهر مکانی برای این قضیه در نظر گرفته شود.
🔹تا قبل از اینکه این مکانیزم طراحی نشود هر اعتراضی به آشوب تبدیل میشود. به واسطه گروهکها و نفوذیها و اشرار و برخی جوانان هیجانی، اعتراضات ملت به آشوب تبدیل میشود تازه باید بیائیم و تجمع کنیم علیه آشوبگران!! و مسئله اصلی گم میشود.
🔸لزوم طراحی این مکانیزم بسیار روشن است؛ جمهوری اسلامی از روز اول، نام خود را به رفراندوم گذاشت، مجلسی که قرار بود قانون اساسی را بنویسند را به رفراندوم گذاشت و مجلس خبرگان قانون اساسی را تشکیل داد، سپس اصل طرح قانون اساسی را به رفراندوم گذاشت، تاکنون حداقل ۴۰ انتخابات برگزار کرده؛ پس از چه میترسیم؟ ترسی ندارد. مجلس مکانیزم قانونی برای برگزاری تجمعات صنفی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... در نظر بگیرد، در هر شهر مکانی برای این قضیه هم در نظر بگیرند. قطعاً این آشوبها را نخواهیم داشت.
🔹وقتی کسی خارج از آن مکانیزم و خارج از آن مکان قصد داشت کاری انجام دهد و بانک یا اتوبوس یا اموال مردم را به آتش بکشاند آن موقع به لحاظ قانونی با آنها برخورد شود. دیگر همه هم قبول میکنند.
🔸چه منوشما قبول کنیم چه نکنیم، تجمعات ما در شهرها علیه آشوبگران و علیه اغتشاشات، باعث ناراحتی بخشی از مردم میشود. چون مردم میگویند ما که آشوب نکردیم ما مطالبه بحقی داشتیم قصد اعتراض کردیم شما حزب اللهی ها چرا از ما حمایت نکردید تا ضدانقلاب آمد و آن را به آشوب کشید؟ حالا چرا علیه گرانی #بنزین شعار نمیدهید؟ ما باید هوشیار باشیم و علمدار مطالبات مردم باشیم نه مدافع ناکارآمدی دولت و مجلس!
#بنزین_روحاني
"داود مدرسییان"
https://eitaa.com/twiita
⭕️ مغز آزاد
-نام؟
+کسری عقب دوز.
-چیکار میکردی اونجا؟
+هیچی. بچه ها گفتن بیا بریم منم باهاشون رفتم.
-شیشه بانک رو چرا شکستی؟
+ کارت یکی از بچه ها رو عابر بانک خورده بود. قفل فرمون هم دست من بود.
-چرا اون تایر گندهه رو آتیش زدی؟
+مال تریلی بابای امید بود. پنچر شده بود خونشون هم جا نداشت آوردیم اونجا سوزوندیم جاشون باز بشه.
-اون اوتوبوسه رو چرا جزغاله کردین؟
+ سردمون شده بود. شما حاضری سرما خودت شب توی خیابون بمونی؟
-ای بابا. صبح علی الطلوع شاتگان چی بود دستت باهاش تیر اندازی می کردی؟
+مسابقه داشتم. میخواستم روی درختا تمرین کنم.
-زدی یه پیرمرد رو آبکش کردی!
+تقصیر نیروی خودتون بود؛ هولم کرد.
-چجوری؟
+بهش گفتم بذار این تیر آخری رو بزنم خودم میدم بهت. نذاشت.
- تو هم زدی به پیرمرده!
+هول شدم. البته خودشم بی تقصیر نبود. دندونش جایی افتاده بود که من داشتم تمرین میکردم دولا شد برداره خورد بهش.
-چیکارت کنم؟
+آزاد.
-سرباز! سرباز! هوی سرباز! این آقا از لحاظ مغزی آزاده. پرونده بره دادستانی!
🔺محمدحسین صادقی 🔺
@montakhabtanz 😊
آقای واعظی که انقدر خو بلدی هزینه تصویب نشدن برجام و FATF رو حساب کنی!
بلدی هزینه حذف کارت سوخت و برگردوندنش رو هم حساب کنی یا اینجا دیگه چرتکهت هنگ میکنه؟!!
امین شفیعی😁 @tirtanz