یکصد و هجدهمین سال انتشار ثریا اولین روزنامه کاشان همراه با گرامیداشت روز خبرنگار گرامی باد.
#روز_خبرنگار
#موزه_مطبوعات_کاشان
#کاشان_قدیم
T.me/kashanold
❌ میدونید درباره برگشت کیمیا علیزاده
حقیقتا برام فرقی نداره برگرده یا نه
فضای مجازی کاری کرده که رفتن از کشور به معنای رفتن از سپهر سیاسی کشور نیست
چه بسا در داخل بیشتر بشه کنترلشون کرد
اما میدونید بیشتر از برگشت علیزاده چی تلخه ؟
اون شبکه حمایتی که برای یه وطنفروش وجود داره و ازش حمایت میکنه ، یک هزارم نگو ؛ بگو یک میلیونیوم اون برای مبینا نعمت زادهی وطن پرست فعال نشد و از شخصیت اون در قبال ترورهای رسانهای یه درخواست ساده حمایت نکرد.
این واقعا تلخه!
✍عالیه سادات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازخوانی خاطره سخنگوی دولت سیزدهم از شهید رئیسی که امروز معنای آن بیشتر مشخص شد
بهادری جهرمی:
🔹 امکان نداشت از آقای رئیسی بشنوید که فلان دستور از سوی رهبر انقلاب آمده است؛ لذا ما به صورت تحلیلی متوجه میشدیم که فلان موضوع، دستور حضرت آقا بوده است اما او تاکید داشت که هیچکس نباید متوجه این مساله شود؛ چرا که معتقد بود رهبری نباید برای ما هزینه شود بلکه ما باید خودمان را برای رهبری هزینه کنیم.
🔹 اما امروز در پایان جلسات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم، آقای پزشکیان در فرصت دفاع پایانی به طور بیسابقهای از نام رهبرانقلاب برای تایید وزرا با بیان عبارات مختلفی از ایشان(!) هزینه کرد که مورد انتقاد تعدادی از نمایندگان انقلابی مجلس و فعالان فضای مجازی قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا رهبری در انتصابات دخالت میکنند!
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
یاسر جبراییلی
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارمین روز اعتراضات ضد صهیونیستی در شیکاگو
🔹پلیس آمریکا در شیکاگو، تظاهراتی را که در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه برگزار شده بود با خشونت سرکوب کرد.
@hamrah_mardom
🔹 نکات نبویان نماینده مردم تهران از رای آوردن همه کابینه پزشکیان
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان،فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که سابقه فتنه گری داشتند، در روزهای اخیر به مراکز امنیتی کشور تعهد دادند که دست از فتنه گری وتقابل با مردم ونظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که نیروهای انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد
۳.نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند
۴. شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است
۵. سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که ناتوانی وزرای دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود
۷. با رای اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رای دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از اینستاگرام فاصله بگیرید، همه چیز رو متلاشی میکنه…
من در خانهام اینستاگرام را حرام اعلام کردهام…
استاد عزیزی 🎙
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عراقچی اولویتهای سیاست خارجی دولت چهاردهم را اعلام کرد: از همسایگان و آفریقا تا آمریکای لاتین، چین و روسیه
⏪ با آمریکا دنبال رفع تنش نیستیم دنبال مدیریت تخاصم هستیم/ اروپایی ها فعلا در اولویت های تعاملات ما نیستند
عباس عراقچی وزیر امور خارجه:
🔹اولویت اول ما همسایگان و کشورهای منطقه هستند.
🔹حرکتی که در دولت شهید رئیسی شروع شد با قدرت ادامه پیدا میکند.
🔹اولویت دوم ما گسترش حوزه آفریقا، آمریکای لاتین و کشورهای مستعد هستند.
🔹اولویت سوم کشورهایی هستند که در دوران سخت کنار ما بودند مثل چین و روسیه.
🔹اولویت چهارم ما در سیاست خارجی، قدرت های نوظهور هستند مثل هند و ترکیه و برزیل هستند.
🔹اروپایی ها فعلا در اولویت های تعامل سیاست خارجی ما نیستند و تعامل ما با این حوزه عزتمندانه است.
🔹اگر اروپایی ها سیاست های خود را اصلاح کنند به اولویت های تعامل ما بر می گردند.
🔹به دنبال رفع تنش و تخاصم با آمریکا نیستیم چون اختلافات مبنایی داریم. ما با آمریکاییها بدنبال مدیریت تخاصم هستیم.
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سیاستمدار لبنانی چطور از خجالت مجری ضد ایرانی درآمد؛ مشکل منطقه نه ایران بلکه آمریکاست!
▪️«وئام وهاب» رئیس حزب "التوحید العربی" لبنان در پاسخ به لفاظی مجری شبکه اسکاینیوز:"من معتقدم که مشکل آمریکاست نه ایران؛ آنکه بغداد و سوریه را ویران کرد آمریکا بود، معتقدم که مشکل 20 ساله آمریکاست."
▪️"آمریکا، مردم عراق را زیر پا له کرده و یک میلیون نفر را به قتل رسانده آن وقت بیاییم و بگوییم مسأله ایران است! مسأله آمریکاست."
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر واضح از لحظهٔ نقص عملکرد گنبد آهنین
🔹تصاویری که در فضای مجازی منتشر شده لحظهای واضح از شکست سامانهٔ گنبد آهنین در انهدام یک راکت و فرود آن در الجلیل اشغالی را نشان میدهد.
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بهادری جهرمی: امکان نداشت از آقای رئیسی بشنوید که فلان دستور از سوی رهبر انقلاب آمده است و ما به صورت تحلیلی متوجه این موضوع میشدیم؛ شهید رئیسی معتقد بود رهبری نباید برای ما هزینه شود بلکه ما باید خودمان را برای رهبری هزینه کنیم.
@hamrah_mardom
.
♻️ آقای پزشکیان داستانپرداز خوبی است!
🔹 آقای پزشکیان داستانپرداز خوبی است. این را من به شما میگویم که معلم داستاننویسی هستم.
🔹 توی داستانگویی ما یک جرقه داریم، یک تجربه داریم، یک هستهی مبتنی بر واقعیت داریم که با خیال خودمان بسطش میدهیم و پروارش میکنیم و آب و رنگش میدهیم و تبدیلش میکنیم به انبوهی از شخصیتها و دیالوگها و موقعیتها و اتفاقها ما توی داستان تلاش میکنیم همه اینها را باورپذیر بسازیم و جلو ببریم.
🔹 خوانندههای داستان با شخصیتهای داستانی ذوق میکنند، با آنها غمگین میشوند همراه میشوند و اصلا یکی خودشان را همرای و نظر با شخصیها میدانند.
🔹 آقای پزشکیان توی صحن علنی مجلس، داستانسرایی کرد، نمایندههای ساده و الکیانقلابی هم ذوق کردند و نظرهاشان عوض شد و با شخصیت پشت تریبون همذاتپنداری کردند و رای دادند.
🔹 فارغ از جلسات کممایهی این روزهای مجلس که به زودی دربارهاش خواهم نوشت، جلسهی پایانی رای اعتماد، نمایشی بود از سادگی سطحینگری و غیرانقلابیگری.
🔹 من نمیدانم سناریونویس جلسهی رای اعتماد چه کسی بوده، ولی هر که بوده خوب نویسندهای بوده.
🔹 من رهبر انقلاب را میشناسم حرفهایشان را دنبال میکنم، با نقطههای بنیادی نظرهایشان آشنا هستم و رویهی حکمرانی و مدیریتشان را هم میبینم برایم مثل روز روشن است، بیاغراق میگویم مثل روز روشن است که آقای رییس جمهور برای رای اعتماد وزیرانش از کاه کوه ساخت و از هیچ همهچیز!
🔹 اجرای آقای رییس جمهور روی سن مجلس طوری بود که انگار یک روز رفتهاند بیت رهبری دیزی گذاشتهاند وسط و لیست وزرای پیشنهادی را دادهاند دست رهبری و رهبری هم هرچه آقای رییس جمهور گفته را تایید کرده و تازه روی بعضیها اصرار هم داشته و این وسط حتی اگر کسی خودش هم نمیخواسته وزیر بشود زنگ زدهاند که هی فلانی! دستور آقاست که بیا سر فلان وزارت خانه.
🔹 یک طوری این کابینه به پای رهبری نوشته شد، که کابینه خود آقای خامنهای در زمان ریاست جمهوریشان هم به پایشان نوشته نشد!
🔹 حالا وسط این داستانسرایی اوضاع نمایندههای مجلس دیدنی است که غرق در داستان آقای رییسجمهورند و بهبه میگویند و با داستان همذاتپنداری میکنند.
🔹 خیلی از این بزرگواران مجلسنشین از انقلابیگری، فقط سلام بر امام و شهدا و رهبر انقلاب را در اول نطقهایشان بلدند. بیشتر از این تویشان خبری نیست. کاش میشد آن نمایندههایی که به همهی وزرا رای مثبت دادند را پیدا میکردیم توی بیلبوردهای شهری اسم و عکسشان را میزدیم و میگفتیم اینها را ببینید؛ اینها بیرایترین و بینظرترین آدمهای مجلساند! خودشان بلد نیستند چیزی را تحلیل کنند، هر کس بیایید و بگوید از آن بالاها گفتهاند فلان، اینها رای میدهند، اینها را ببینید توی زندگی مثل اینها نباشید، ماست نباشید به بچههایتان اینها را نشان بدهید و بگویید یاد بگیرند خودشان هم فکر کنند، نظر بدهند، انتخاب کنند.
🔹 شاید بعدها این نمایندهها درس عبرتی بشوند که چهارتا آدم حسابی بیشتر وارد مجلس بشود.
🔹 من مخالف کابینه وفاق نیستم مخالف این هم نیستم یک بار مجلس بیاید همه کابینه یک رییسجمهور را تایید کند. من مخالف تبدیلکردن صحن تصمیمهای سیاسی کشور به تئاترم. من مخالف زودباوريم.
🔹 خیلی زود معلوم میشود که این هزینهای که از رهبری شده واقعی نبوده این حرفها دقیق نبوده، این وسط، واسطههایی بودهاند که آش را شور کردهاند و اصلا ماجرا این طوری که در مجلس تصویر شده نبوده. خیلی زود معلوم میشود ولی روسیاهی این ماجرا حالاحالاها به چهره بعضیها باقی میماند.
✍️ محمد رضا جوان آراسته
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منافق سوزی به سبک حمید نوری بعد از چندسال دوری در کربلادر موکب ۷۸۰ داره با یکی از همون آدمایی که علیهش بود تو سوئد، داره صحبت میکنه
بهش میگه ببین حمید نوری کجاست
در ایران و الانهم در پیادهروی اربعین اما شما همچنان آواره اید
قدرت خدا اینه...
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی لاکچری دختر رئیس کارخانه در سوئد!!🤔
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
@hamrah_mardom
🔴 فعالیت وزیر ارتباطات دولت چهاردهم در سکوی ایرانی ویراستی بسیار حائز اهمیت است، زیرا...
1️⃣پیامرسان و شبکه اجتماعی بومی و قوی، از مهمترین شاخصههای قدرت سایبری است. سکوهای بومی باید پس از فراگیر شدن در داخل کشور، در عرصه بینالملل نیز مورد اقبال کاربران قرار گیرند که موقعیت راهبردی ایران در منطقه و محور مقاومت، در این زمینه فرصت منحصر به فردی را در اختیار کشورمان قرار داده است.
2️⃣رویکرد وزیر ارتباطات نقش محوری در این حوزه دارد. دو وزیر گذشته ارتباطات دقیقا نقطه مقابل یکدیگر بودند، یکی مدافع تمام قد سکوی خارجی و دیگری حامی تمام عیار سکوی داخلی.
3️⃣فعالیت دکتر هاشمی از بدو تصدی وزارت در سکوی داخلی، یعنی وزیر جدید از سنخ دومی است.
4️⃣بدیهی است فعالان و دغدغهمندان عرصه فاوا در حمایت از برنامهها و اقدامات وزیر برای توسعه صنعت پیامرسان و شبکه اجتماعی، از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.
✍️ محمد کرباسی
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های جالب افسر روسی برای سربازانش
@hamrah_mardom
با پدرشون صحبت کردم ، گفت خودش و دوتا پسرش کل سال رو توی مزرعشون کار میکنن ، جمع میکنن واسه ده روز اربعین و موکب و خدمت به زوار...
حالا دگوری ایرانی زیر کولر نشسته میگه اینا پول ماست داریم میدیم به عربا :)))
"جناب آقای پرستار"
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻عراقچی: در هماهنگی کامل با نیروهای مسلح هستیم
🔹در انتقام از صهیونیستها پیوند میان دیپلماسی و میدان بهطور خیلی روشن خود را نشان میدهد.
🔹عملیات وعدۀ صادق یکی از نمونه های بسیار بسیار هماهنگی کامل میدان و دیپلماسی بود.
@hamrah_mardom
سقف انتقال کارت به کارت تغییر کرد؟
🔹محدودیتهای انتقال وجه از طریق کارت به کارت، بسته به روش انجام تراکنش متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه با استفاده از عابربانک با سقف انتقال وجه از طریق اپلیکیشنهای موبایلی متفاوت خواهد بود.
🔹بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانکها و موسسات مالی و اعتباری موظفند سقف روزانه انتقال وجه از طریق درگاههای اینترنتی خود را برای افراد حقیقی ۱۰۰ میلیون ریال (۱۰ میلیون تومان) تعیین کنند.
🔹همچنین، برای افراد حقیقی فاقد پرونده مالیاتی، سقف ماهانه انتقال وجه اینترنتی یک میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) در نظر گرفته شده است.
🔹این محدودیتها شامل تمامی روشهای انتقال وجه از جمله کارت به کارت اینترنتی میشود و به صورت یکسان برای همه بانکها اعمال خواهد شد. انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرمافزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان میرسد.
🔹همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارتهای هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است و کنترل محدوده اعلام شده بر عهده موسسه اعتباری صادر کننده کارت است.
🔹علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.
🔹گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است./اقتصاد آنلاین
@hamrah_mardom
سقف انتقال کارت به کارت تغییر کرد؟
🔹محدودیتهای انتقال وجه از طریق کارت به کارت، بسته به روش انجام تراکنش متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه با استفاده از عابربانک با سقف انتقال وجه از طریق اپلیکیشنهای موبایلی متفاوت خواهد بود.
🔹بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانکها و موسسات مالی و اعتباری موظفند سقف روزانه انتقال وجه از طریق درگاههای اینترنتی خود را برای افراد حقیقی ۱۰۰ میلیون ریال (۱۰ میلیون تومان) تعیین کنند.
🔹همچنین، برای افراد حقیقی فاقد پرونده مالیاتی، سقف ماهانه انتقال وجه اینترنتی یک میلیارد ریال (۱۰۰ میلیون تومان) در نظر گرفته شده است.
🔹این محدودیتها شامل تمامی روشهای انتقال وجه از جمله کارت به کارت اینترنتی میشود و به صورت یکسان برای همه بانکها اعمال خواهد شد. انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرمافزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان میرسد.
🔹همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارتهای هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است و کنترل محدوده اعلام شده بر عهده موسسه اعتباری صادر کننده کارت است.
🔹علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.
🔹گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.
@hamrah_mardom
گاهی عکس ها فریاد میزنن
فریاد مرگ انسانیت و دیدن درد کشیدن مردم بی گناه 💔
وای بر ساکتین!
@hamrah_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحنه های آخرالزمانی:
چندبار اینو دیدم و هر بار غبطه خوردم به معرفت و شناخت این خانم کوچولو از دستگاه حضرت #سیدالشهداء که پذیرایی منتسب به این دستگاه روهم اینقدر #مقدس و زیبا میدونه ... 😍❤️
#اربعین #حسین #کربلا
@hamrah_mardom
(صحبتی خودمانی)
اتفاقاتی که در این چند روز افتاده نشان میدهد که هنوز عده ای زیادی در داخل کشور از وضعیت واقعی و شرایط بحرانی منطقه بی اطلاع هستند یا حداقل فکر میکنند اینبار هم مانند گذشته توسط قدرت های جهانی جلوی افزایش بحران گرفته میشود.
از روز اول شهادت شهید هنیه واقعا اعتقاد داشتم ایران باید سریعا واکنش نشان بدهد و تا همین چند روز پیش هم باور داشتم واکنش سریع ایران بهترین راه پاسخگویی است.
اما اتفاقاتی که در یک هفته گذشته در سمت محور غربی افتاده نشان میدهد که مقامات نظامی ما برای مسئله ای بسیار بزرگتر از یک پاسخ آماده میشوند.
متاسفانه امروز هم به دلیلی که چند روز پیش عرض کردم نتوانستم فعالیت سابق را آغاز کنم و به اجبار باید صبر کنم تا فردا.
در این چند روز در بعد بین المللی به سرعت اتفاقاتی رخ داده که نشان از تسریع وقایع جهانی است و این باعث خواهد شد که در آینده خیلی چیزها به سرعت تغییر کند.
برگزاری باشکوه مراسم اربعین امسال میتواند یک بیمه طلایی برای ایران و یارانش در محور مقاومت باشد.
به همین دلیل دشمنان هم از بعد رسانه و هم از بعد عملی تلاش بسیاری کرده و خواهند کرد که آن را کم فروغ جلوه دهند.
در روزهای آتی موج رسانه ای گسترده ای بابت کم فروغ نشان دادن این مراسم براه خواهد افتاد و یا اگر چنین امکانی برایشان ممکن نباشد به سراغ ایجاد بازی های رسانه ای حرکت میکنند.
اما بهتون قول میدم اگر ایران و یارانش با دقت و هوشیاری بالایی عمل کنند، ان شاء الله سال دیگه این موقع تثبیت هژمون ایران در منطقه صورت گرفته و کامل گشته و از آن پس ما به سمت تثبیت امنیتی کلی غرب آسیا خواهیم رفت.
هرچند هر تغییری هزینه ای دارد و ایرانیان و یاران هم عقیده ایران نشان داده اند که برای ایدولوژی خود مانند امام شهیدشان هر هزینه ای را حاضر هستند پرداخت کنند و این بازدارندگی واقعی برای ما محسوب میشود و باعث میشود دشمن به فکر حمله مستقیم به ما نیفتد.
میدونم این صحبت ها کمی گنگ به نظر می آید اما در دوره ای هستیم که گوش ها و چشمان دشمنان به شدت فضای مجازی را رصد میکند و شاید گفتن حرفی باعث شود زحمت چند ماهه عزیزان محور مقاومت به هدر برود.
این روزها باید کمتر از همیشه صحبت و بیشتر از همیشه نظاره گر اتفاقات جهانی باشیم.
برایش 45 سال زحمت کشیدیم.
یادتون نره در شبهایی که ماه در آسمان نداریم تاريك ترين لحظه شب درست يك دقيقه قبل از سحر است.
یاعلی
@hamrah_mardom