آیت الله عزیز الله خوشوقت
(زادهٔ ۱۰ مهر ۱۳۰۵ – درگذشتهٔ ۲ اسفند ۱۳۹۱ در شهر مکه)
ایشان؛ مجتهدو از روحانیون معاصر بود. او در حکمت و عرفان از شاگردان سید محمدحسین طباطبایی و در فقه از شاگردان سید حسین بروجردی و امام خمینی (ره) بود. همچنین سالها امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) واقع در سه راه طالقانی تهران (پیچ شمران) بود. او در اوایل انقلاب سال۱۳۵۷ ایران برای مدتی کوتاه نماینده ویژه امام خمینی(ره) در شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.
🥀شادی روح آن عالم وارسته فاتحه مع الصلوات
🔆 آقا در پیامی به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا بر اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور تأکید کردند
💎 *نشانِ نقشآفرینی*
➕ متن پیام رهبر انقلاب به شرح زیر است:
«بسم الله الرّحمن الرّحیم
دانشجویان عزیز
هر روز که میگذرد اهمیت نقش جوانان در پیشرفت کشور و تضمین آیندهی آن بیشتر آشکار میشود. بلیّهی عمومی کرونا هم این را یکبار دیگر به اثبات رسانید. همت و انگیزه و امید شورانگیز جوانان در این ماجرا نیز مانند بسیاری از مسائل کشور، پیشران گشایشهای علمی و عملی شد. این یکی از برترین افتخارات انقلاب اسلامی است که توانسته است نشان «نقشآفرینی در مسائل اساسی» را بر سینه جوانان برومند کشور بنشاند.
از شما دانشجویان عزیز انتظار میرود که در این فرصت مغتنمی که در اختیار شما است، خود را هر چه بیشتر به صلاحیتهای علمی و دینی و اخلاقی آراسته کنید و آمادهی نقشآفرینی شوید، و اتحادیهی انجمنهای اسلامی در اینباره دارای وظیفهئی سنگینتر و البته افتخارآمیزتر است.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
یک اسفند ۱۳۹۹»
💫
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت
🔸درس نهم: حکيم نظريهپرداز
🖊احمدحسين شريفی
🔸آيتالله مصباح بسيار اهل مطالعه و فعاليت علمي بود. روزي در جلسه ای خصوصی فرمودند من بعضي ايام، تا 16 ساعت فعاليت علمي ميکردم.
🔸اما او هرگز به مطالعه صرف و يا نهايتاً جمعبندي و دستهبندي مطالب ديگران يا تنظيم فيشها و دادههاي گردآوري شده بسنده نميکرد. بلکه با تأمل در مطالب و دادهها و با قدرت نبوغ خداداديشان و همچنين با توجه به خلاقيتي که داشت، چيزي نو ميآفريد. به تعبير ديگر، آيتالله مصباح از آن دسته عالماني نبود که همچون مورچهها صرفاً به جمعآوري مطالب ديگران بپردازند و يا نهايتاً آنها را در قطعات و بخشهاي منظمي براي مصرف ديگران عرضه کنند؛ و يا مثل کساني نبود که هنرشان، حداکثر همچون هنر چرخگوشت باشد، يعني حد اهتمام و توانشان اين باشد که سخنان پراکنده ديگران را به صورتي طبقهبندي شده و در قالبي منظم بيان کنند.
🔸آيتالله مصباح، به گواهي نوشتهها، درسها و سخنرانيهايش، آنچه که مينوشت و ميگفت، حاصل تأملات و تفکرات خودش بود.
🔸به ندرت سخني را بدون تأمل و تفکر پيشين بر زبان ميآورد. او يک متفکر به معناي حقيقي کلمه بود؛ در ميان اقران خود، بيشترين مشغوليت او، تعقل و تفکر در مسائل بود.
🔸او در بسياري از علوم متعارف در حوزههاي علميه و همچنين در بسياري از علوم انساني صاحب نظريه بود. ايشان دهها نظريه ابتکاري در حوزههاي مختلف علمي داشتند که برخي از آنکه در کتاب چهارجلدي "رهآوردها" منتشر شده است.
#علامه_مصباح
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹
هدایت شده از پیامرسان جامع طرح ولایت
ayatollah rajabi.mp3
11.46M
🎧 صوت مراسم افتتاحیه طرح ولایت مجازی
🔰 سخنران : حضرت آیت الله رجبی (ریاست محترم موسسه امام خمینی ره)
#افتتاحیه
#طرح_ولایت_کشوری
کانال:
🆔 @hamzevasl
هدایت شده از پیامرسان جامع طرح ولایت
abootalebi.mp3
20.47M
🎧 صوت مراسم افتتاحیه طرح ولایت مجازی
🔰 سخنران: حجت الاسلام و المسلمين دكتر ابوطالبی (رییس مرکز آموزشهای آزاد موسسه امام خمینی ره)
#افتتاحیه
#طرح_ولایت_کشوری
کانال:
🆔 @hamzevasl
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔆 لوح | رهبرانقلاب: درس بزرگ امام جواد(ع) به ما این است که در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار، باید همت کنیم که هوشیاری مردم را برای مقابلهی با این قدرتها برانگیزیم.
🌹ولادت امام جواد (علیهالسلام)
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=22603
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 شمارهی دویستوهفتاد و شش هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «نورٌ علی نور» منتشر شد.
👈 خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن ایام ولادت امیر المؤمنین، حضرت امام علی علیهالسلام، سلوک فردی، اجتماعی و حکومتی حضرت علی علیهالسلام را در بیانات حضرت آیتالله خامنهای مرور کرده است.
🔺️ در سخن هفته این شماره از خط حزبالله دو مؤلفه انتخاباتی «شرکت پرشور» و «انتخاب اصلح» در چارچوب معارف انقلاب اسلامی، بررسی شده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم احمد گودرزی تقدیم میشود.
📥 نسخه مطالعه👇
مومن به توفیق خدا و داشتن پندگویی درونی و خوی نصیحت پذیری از کسی که او را نصیحت می کند نیاز دارد
الْمُؤْمِنُ يَحْتَاجُ إِلَى تَوْفِيقٍ مِنَ اَللَّهِ وَ وَاعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُه
#امام_جواد_علیه_السلام
ُ
#تحف_العقول_صفحه457
آسمان معرفت، گنج سخا، دریای جود
شهر فضل و دانش و بخشش بیاید در وجود
در شب میلاد مسعود شه خوبان جواد
حق به روی عالم و آدم در رحمت گشود
💐میلاد باسعادت امام جواد علیه السلام بر شما مبارک💐
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بیانات امروز رهبر انقلاب درباره اختلاف نظر بین مجلس و دولت درباره اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها:
👈 مجلس و دولت اختلافنظر امروزشان را حل کنند که نشاندهنده دوصدایی نباشد
🔺 باید به دقت به این قانون که قانون خوبی است عمل شود.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، عصر امروز: اسلام ساخت سلاح هستهای را ممنوع میداند و کشتار غیرنظامیان روش آمریکاست
اگر لازم باشد برای مصارف غیرنظامی غنیسازی را به ۶۰ درصد هم میرسانیم
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت
🔸درس دهم: تفکر انضمامی
🖊احمدحسين شريفي
🔸از ديگر ويژگيهاي علمي آيتالله مصباح نگاه کاربستي ايشان به مباني نظري و همچنين علوم ديني بود؛ به تعبير ديگر، ايشان دنبال اقامة دين بود؛ و اقامه دين صرفاً به طرح و رواج بحثهاي فلسفي و کلامي و فقهي و اصولي و امثال آن نيست.
🔸شيوة آموزشي و تعليمي آيتالله مصباح در اين عرصه بدين شکل بود که تلاشي مجاهدانه و خستگيناپذير کردند که بر پاية بنيانهاي معرفتشناختي، هستيشناختي و انسانشناختي ديني و اسلامي، فلسفههاي مضافي مثل فلسفه علوم انساني، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، فلسفه سياست و فلسفه تعليم و تربيت را استوار کنند. و به تعبير ديگر، فلسفههاي مضاف را در زمين معرفتشناسي و هستيشناسي اسلامي و بر پايه انسانشناسي اسلامي استوار کردند.
🔸اين اندازه از کاربست بنيانهاي نظري اسلامي در علوم انساني، هر چند در نوع خود بيسابقه بود؛ اما ايشان هرگز به اين حد راضي نبودند بلکه تلاش کردند بر پايه همين فلسفههاي مضاف، علوم انساني اسلامي هم توليد شود و خود ايشان نيز در پارهاي از مسائل از جمله در حوزة تعليم و تربيت عملاً به اين کار اقدام کردند. در کتاب فلسفه تعليم و تربيت در اسلام، ضمن بيان مباني هستيشناسي، معرفتشناسي، انسانشناسي و ارزششناسي اسلامي، از دل آنها به استخراج (1) اهداف تعليم و تربيت؛ (2) اصول تعليم و تربيت، (3) ساحتهاي تعليم و تربيت (ساحتهاي بينشي، گرايشي و کنشي؛ فردي، اجتماعي، سياسي، اقتصادي، ديني، اخلاقي ...)، (4) مراحل تعليم و تربيت (مرحله پيشزادي، سيادت، اطاعت، وزارت، حمايت(بزرگسالي)، (5) عوامل و موانع تعليم و تربيت، و (6) روشهاي تعليم و تربيت (در سه حوزه روشهاي بينشي، گرايشي و کنشي) پرداختند. و يک الگوي بسيار منسجم و دقيقي از فلسفه و #الهيات_کاربردي يا به تعبير ديگر، مدلي عيني براي امتدادبخشي به انديشههاي بنيادين در عرصههاي زيست انساني عرضه کردند.
#علامه_مصباح
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
🌹