#ارتباط_با_خواهرشوهر
سلام و خسته نباشید ۲۸سالمه
۶ساله متاهلم و خداروشکر زندگی خوبی دارم.همسرم و اعضای خانواده شون اخلاقن رک هستند و شخصیت کاملا مسقلی دارن. خواهر شوهر مجرد دارم و بزرگتر از خودم وهمسرم. ایشون سر مسائلی که بهشون مربوط نیست با زبون تند و ناراحت کننده از طریق پیامک یا... باعث ناراحتی شدید من و ایجاد تنش بین منو همسرم میشند. تا حالا جواب خاصی نمیدادم دخالت هاشون همچنان هست و تهدید به عدم گفتن ماجرا به بقیه هم میکنه. خودشون صحبتهاشون رو دلسوزی و نصحیت تلقی میکنه و نگفتن مسئله به کسی رو رازداری میدونه!
هنر زن بودن رو گوش دادم .
برخورد درست چیه ؟سکوت یا جواب دادن؟
باید همسر ازین رفتار خواهرش خبر دار باشه یا نه (ممکنه برادرش رفتار تند باهاش کنه)؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی
مسئله ای که فرمودید مقداری مبهم هست، توضیح ندادید که دخالت ایشان چرا و به چه شکل بر روابط شما با همسر اثر میگذارد؟به خصوص با توجه به اینکه همسر شما اصلا اطلاعی از رفتار ایشان ندارد؟
منظور شما از تهدید ایشون چی هست و اصلا بر چه اساسی اتفاق می افتد؟
نوع روابط اعضای خانواده همسرتون به چه شکل هست؟
و نوع رابطه کلی شما با خانواده همسر چگونه هست؟
دیدگاه بقیه اعضای خانواده همسرتون در ارتباط با هر نوع دخالتی توسط ایشان در زندگی شما چیست؟
به شما توصیه میکنم در این مورد،با بیان دقیق تر مسئله از مشاوره ی امین بهره بگیرید،
اما به طور کلی در نظر داشته باشید، ارتباط شما با خانواده همسر باید مقتدرانه و در عین حال محترمانه باشد، یعنی تحت هیچ شرایطی بی احترامی،توهین و گله ، شکایت مداوم به همسر و ... نباید از طرف شما اتفاق بیفتد، چون بر زندگی خود شما اثر منفی خواهد گذاشت، و البته بهتر هست تا جای ممکن و در عین حفظ حدود،روابط محبت آمیز و دوستانه باشد ،اما در عین حال نباید اجازه دخالت به هیچ کس در زندگی خودتون را بدهید(در عین حال که از نظرات مفیدی که به شما ارائه میشود، برای بهبود زندگی خود استفاده میکنید) ، گاهی اوقات خانم ها از مسائل خصوصی زندگی خودشون،از نقاط ضعف همسر یا ناراحتی ها و دلخوری های جزئی که در زندگی مشترک برای آن ها اتفاق افتاده با خانواده خودشون یا خانواده همسر صحبت میکنند و خود همین مسئله باب دخالت های دیگران را در زندگی باز میکند،درد و دل با دیگران و اعضای خانواده ها بر سر مسائل خصوصی زندگی اشتباه هست و اگر مسئله ای هست باید با مشاوری امین و قابل اعتماد مطرح شود که بی طرف و راز دار باشد.بنابراین توجه داشته باشید که باب دخالت از طرف شما باز نشود و اگر هم از طرف مقابل رفتار نسنجیده ای اتفاق می افته در عین احترام،تذکر لازم به ایشان باید داده بشه البته به شیوه درست که بنا به شرایط خود فرد و طرف مقابل باید تنظیم بشود و با دقیق تر مطرح کردن مسئله،ان شاالله میتوان راهنمایی درست را در این زمینه ارائه کرد.
موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
💜 تنها 2 روز تا آغاز #نذر_فرهنگی کلاس آموزشی و مهارتی #هنر_زن_بودن❣در تعامل با شوهر باقی مانده است.
💓💓 ولادت حضرت علی علیه السلام (٧ اسفند) #نذر_فرهنگی داریم 😍
❤️ دریافت #رایگان (نذر فرهنگی) برای عزیزانی که شرایط پرداخت هزینه کلاس را ندارند و تخفیف 50 درصدی برای کسانی که مشکلی برای پرداخت هزینه کلاس ندارند.
🌸🍃 تا فرصت هست وارد شوید👇
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
❤️ لطفا این نذر فرهنگی را در فضای مجازی انتشار دهید.
#افکار_منفی
سلام وقتتون بخیر
من خانومی ۲۵ ساله و یک فرزند پسر دو ساله دارم
از زمان نوجوانی این مشکل را داشتم که اگه کسی بهم حرفی میزد تا مدت ها این حرف تو ذهنم نگه میداشتم بهش جواب میدادم و صحبت ذهنی و ...
با ازدواجم قطعا صحبت و اختلاف نظر بیشتر هم شد و این عادت منو بیشتر اذیت کرد
یه کم هم کمال گرا هستم
الان مدتی که روی کمال گرایی م کار کردم و سعی میکنم حرف و افکار منفی را زود از ذهنم خارج کنم اما خیلی هم موفق نبودم
ممنون میشم راهکار بهم بدین
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🌹احسنت به شما خواهر محترم که پیگیر مشکل خود و دنبال راهکار مناسب هستید.
💠همین ابتدا یک سوال از شما بپرسم و میخواهم که خوب به آن فکر کنید.
نتیجه این خودخوری های ذهنی در این سالها برای شما چه بوده است؟ آیا فایده و سودی هم به حال شما داشته است؟! و یا اینکه فقط منجر به فرسایش روح و روان و حساسیت بیشتر شما شده است.
پس لازمه که با خود خلوت کنید و تاملی در این رابطه داشته باشید و برای حفظ آرامش خودتان و زندگی مشترک بخواهید که تغییر در نگرشتون داشته باشید.
💠نکته بعدی اینکه در زندگی واقع بین باشید و با واقعیت زندگی کنار بیاید. کمال گرایی و نگاه غیر واقع بینانه به زندگی داشتن حاصلی جز اندوه برای شما نخواهد داشت. لازمه که نگرشتون رو به زندگی اصلاح کنید و بدانید که مشکلات و سختیهای دنیا لازمه زندگی دنیاییست و امتحانات و مشکلات را زمینه رشد خود در زندگی بدانید.
🦋چند راهکار خدمت شما ارائه میدهم ان شاء الله در صورت رعایت برای شما کاربردی و راهگشا خواهد بود:
✨ حتما یک دوست مومن و با انرژی مثبت و با انگیزه برای خود انتخاب کنید. ممکنه افراد زیادی در کنار شما باشند اما چیزی که مهم هست فرد مثبت بین و با اعتماد به نفس و با خدا که به مرور در شما نیز اثرگذار باشند.
✨یکی از علت های خودخوری و نشخوار ذهنی و هجوم افکار منفی بیکاری هست. فرصت پرداختن به افکار منفی را باید گرفت و اینکار با مشغولیت های مثبتی که برای خود ایجاد میکنید قابل مدیریت است. در طول روز برای خود برنامه داشته باشید. مطالعه کنید؛ ورزش کنید؛ کلاسهای مورد علاقه شرکت کنید؛ به دیدن عزیزان بروید. در کل اوقات خالی خود را به بهترین نحو پرکنید.
✨ارتباط خودتان را با خدا تقویت کنید. یاد خدا و استغفار و توسل در شرایطی که احساس دلشکستگی میکنید برای شما جبران کننده خواهد بود و به سبب آرامشِ یاد خدا حال خوبی پیدا خواهید کرد.
✨از دیدن سریال و خواندن کتاب و رمان های عاشقانه که صرفا زاده خیال نویسنده هست و از واقعیت زندگی بدور است پرهیز کنید. و خود را با زندگی دنیایی تطبیق دهید.
✨مراقبه بر افکار خود داشته باشید و در این زمینه حتی برای خودتان جریمه بگذارید. که اگر به افکار منفی پرداختید فلان مبلغ را صدقه دهید و یک روز روزه بگیرید. تا به این واسطه نفس تادیب شود.
👌توصیه میکنم صوت مجموعه “رضایت از زندگی“ از استاد پوراحمد را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید بسیار به شما و تغییر نگرشتان به زندگی کمک خواهد کرد.
ان شاء الله با یاد خدا و مدیریت افکار؛ آرامش سهم قلب مهربان شما باشد. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتماد_به_نفس_پایین
سلام ببخشید پسرم 6 سالشه یه مشکلی با پسرم دارم اینکه هر کاری میکنه که دوستش برای خودش نگه داره بچه ها که متوجه میشن سو استفاده میکنن ازش تا پیش دوستش هستش اگه کاری داشته باشه یا پسرم باب میلش رفتار نکنه بهش میگه دوستت نیستم پسرم هم سریع بهش میگه چرا. ببخشید. باشه هرچی تو بگی کلا با دوستاش اینجوریه به نظرتون چیکار کنم خوب بشه احساس میکنم مدرسه اذیت میشه واعتماد بنفسش خیلی پایینه میشه راهنماییم کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
💠در رابطه با سوال شما؛ عنوان نکردید که آیا کودکتان تک فرزند هست و یا خواهر و برادری هم دارد؟
چون اگر تک فرزند باشد احساس تنهایی و نیاز به همبازی یکی از علتهای رفتار کودک شماست که این خلا باید پر شود.
اگر شرایط بارداری برای شما مقدور هست در این زمینه اقدام کنید.
✨سعی کنید شما و پدرش در طول روز وقت بیشتری برای فرزندتان اختصاص دهید. با او بازی کنید و نظر اورا برای انتخاب بازی بپرسید.
✨گاهی به او مسئولیت در حد توانش بدهید و در صورت انجام تشویق و تایید کنید.
✨توانمندی و استعداد فرزند خود را بیابید و در جهت تقویت آن تلاش کنید.
گاهی در جمع اشاره به توانمندی ایشان مثل شعر خواندن و یا قرآن خواندن و.... داشته باشید تا دیده شود و به مرور اعتماد به نفسش بالا رود.
✨در منزل فضایی آرام و با محبت به دور از تنش برای ایشان فراهم کنید.
🦋توصیه میکنم حتما صوت مجموعه تربیتی از تولد تا 9 سالگی از استاد پوراحمد را از ادمین کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید که نکات تربیتی گفته شده بسیار به شما کمک خواهد کرد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سرد_مزاجی
باسلام، من خانمی ۳۹ساله و همسرم ۴۴ساله دارای۲ پسر ۹ و۱۶ساله هستم.مشکل من سرد مزاجی منه و برعکس همسرم خیلی گرم مزاجه تو مسایل زنا شویی، خیلی بوس میکنه من خیلی بدم میاد ایشون خیییلی مرد بی نظیری هستن و مشکل از منه، شبها غصه میخورم که باز امشب باهم نزدیکی داریم والبته من مشکل درد و یا چیز دیگه ای ندارم فقط دست خودم نیست احساس خوبی از این کارها ندارم حتی گاهی از اینکه دستش بهم بخوره یا بغل بدم میاد
از اول همینطور بودم،بخصوص وقتی میگه فیلم بازی کنیم ،اگه یه ماه طرفم نیاد من اصلا احساس نیاز نمیکنم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
🌹 از اینکه نگاه مثبت به همسرتان دارید و ایشان را بی نظیر خطاب کردید قابل تحسین است.
💠 در رابطه با مسئله شما لازمه این نکته رو خدمتتون عرض کنم مسئله نیاز جنسی یکی از اولویت های اصلی آقایان در زندگی مشترک هست. و به عنوان یک نیاز اگر به موقع برآورده نشود چه بسا خدای نکرده باعث ایجاد حاشیه برای آقا و تامین نیاز از راه غیر شرعی شود.
بسیاری از بی وفایی ها در زندگی مشترک به دلیل عدم تامین نیاز جنسی از طرف همسر عنوان میشود.
💠در روایت آمده که بهترین زنان زنی است که برای همسرش بی حیاترین و بیرون از منزل باحیاترین باشد. این یعنی رسیدگی زن به همسر از جهت تامین نیازهای جنسی آقا و تمکین کردن در این خصوص تا بنیان خانواده و زندگی مشترک حفظ شود.
🌸لازم هست که شما ضرورت و اهمیت این مسئله را درک کنید و برای حفظ و تداوم و بالا بردن کیفیت زندگی مشترک تلاش کنید.
✨شما نیاز به اصلاح مزاج دارید. به لطف خدا طب سنتی در زمینه طبع شناسی پیشرفت خوبی داشته و با اصلاح مزاج کمک زیادی به شما در این زمینه خواهد کرد.
✨ مراجعه به مشاور جنسی هم داشته باشید.
🦋توصیه میکنم مجموعه صوتی “هنر زن بودن“ به ویژه جلسه هفتم از استاد پوراحمد را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید که بسیار برای شما مفید خواهد بود.
آرزوی سعادت و خوشبختی برای شما دارم. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بلوغ
سلام خسته نباشید دختر من الان ۸سال و۲ ماهشه.اول اینکه میخوام بدونم این ماه رمضانی که درپیش داریم باید روزه بگیره یانه؟بعد من نمیدونم چه چیزهایی درباره بلوغ بهش بگم چطوره راهنماییش کنم میشه کمکم کنید؟دخترم متولد۱۳۹۱/۱۰/۱۲شمسی.۱۸صفر۱۴۳۴قمری هستش. لطفا سن تکلیفش رو برام حساب میکنید؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز.
🌹احسنت به شما مادر مهربان که در زمینه تربیت دینی فرزند خود دغدغه دارید و پیگیر شدید.
💠در رابطه با سوال اولتون با توجه به تاریخ تولدشون امسال مکلف نیستند و از مهر سال آینده انشالله مکلف میشوند. لطفا برای تشخیص دقیق حتما به متخصصین در زمینه فقه و احکام مراجعه کنید.
💠در رابطه با بخش دوم سوالتون که چه چیزی در رابطه با بلوغ به فرزندتون بگید اول این نکته را بدانید که در یادگیری اصول دینی حیا معنا ندارد و آنچه لازمه دانستن هست بدون شرم و خجالت در این زمینه باید به فرزند خود آموزش دهید. در این خصوص میتوانید از سوالاتی که دخترتان از لوازم بهداشتی که در معرض دیدش قرار میگیرد و میپرسد استفاده کنید و جوابی مفید به نحوی که با این دوران آشنا شود بدهید.
و اگر این آموزش برای شما سخت هست از مربی یا معلم و یا فردی که با ایشان رابطه نزدیک دارد بخواهید صحبت کند.
✨در این زمینه کتب خوبی هم وجود دارد که میتوانید تهیه کنید و در اختیارشان بگذارید مثل کتاب آموزش فقه از آقای فلاح زاده و یا کتاب احکام دختران....
💠از الان فرزندتان را با غسل آشنا کنید. غسل های مستحبی اعیاد و یا روز جمعه را انجام بدهند که زمانی که غسل واجب شدند آمادگی را داشته باشند.
🦋برای تربیت بهتر و یادگیری مهارت ها توصیه میکنم صوت مجموعه تربیتی از تولد تا 9 سالگی از استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید. که کمک زیادی به شما خواهد کرد.
خداوند شما را در تربیت فرزندان صالح یاری فرماید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سهل_انگاری_در_نماز_و_بی_نظمی
سلام و وقت بخیر
دختر من یک سال هست که به سن تکلیف رسیده، اوایل سر وقت و خیلی با دقت نمازش میخوند،اما الان در مورد نماز سهل انگاری میکنه حتی ممکنه فراموش کنه. من وپدرش سر وقت نماز میخونیم
واینکه درکارهای شخصی اش منظم نیست، نمیدونم شاید چون از وقتی کلاس اول بود زیاد ازش می خواستم که کتابها و وسایل هایش را سر جایش بگذارد،الان هیچ علاقه ای به مرتب کردن کمد و اتاقش ندارد.
ممنونم که راهنمایی میکنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
💠در ارتباط با دغدغه شما نیاز به این بررسی هست که مشخص شود در این یکسال نحوه رفتار شما با دخترتون چگونه بوده است؟ آیا مرتب تذکر و امر به نماز خواندن از شما بوده و در صورت نخواندن سرزنش میشده و یا شما تا چه میزان ایشان را در انجام نماز اول وقت تشویق میکردید؟
💠در دستورات دینی و اخلاقی بسیار تاکید شده که اگر میخواهید اثرگذار باشید ابتدا خودتان عامل باشید و با عمل کردن و رفتار شایسته و اخلاق مهربان زمینه اثرگذاری در بقیه را فراهم کنید.
💠سخت گیری زیاد و مرتب تذکر دادن از جانب شما چه بسا باعث دوری ایشان شده است.
✨شما با رعایت اوقات نماز در منزل و ایجاد فضایی معنوی و آرام به صورت غیر مستقیم زمینه گرایش فرزندتان به نماز اول وقت را فراهم کنید.
✨زمانی که نمازش را میخواند تشویق و تاییدش کنید.
✨در صورتی که شرایط مسجد رفتن دارید به اتفاق پدر یا خودتان به مسجد بروید و فضایی شاد و متنوع برای ایشان فراهم کنید.
✨ارتباط ایشان را با دوستان که نماز میخوانند و از خانواده های با تقوا هستند بیشتر کنید. که قطعا تاثیر یک دوست به مراتب بیشتر است.
💠در زمینه رعایت نظم هم این نکته را بدانید که تذکر زیادی زمینه لجبازی را فراهم میکند و به مرور بی اهمیت میشود. شما بر اساس مهارت قانون گذاری و تشویق این مسئله را در فرزندتان به مرور نهادینه کنید.
🦋برای یادگیری مهارت قانون گذاری توصیه میکنم صوت مجموعه تربیتی از تولد تا 9 سالگی از استاد پور احمد را از کانال تهیه و گوش کنید. که در امر تربیت بسیار به شما کمک میکند.
ان شاء الله با صبوری و کسب مهارت فرزندی صالح تربیت کنید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#رفتار_نوجوان
باعرض سلام وادب .بنده لیسانس دارای دو پسر ۱۳ و۶ ساله ودختر ۹ ساله هستم و همسرم دکترای فقه واصول. پسر بزرگ بنده اولا از اعتماد به نفس خیلی پایینی برخوردار هستند .در مدرسه یک حالت ساکت بودن ومظلومیت داره . اما در خانه بسیار گستاخ .زور گو واصلا حاضر نیست حرف هیچکس را حتی کاملا صحیح باشه را قبول کنه وبسیار بد دهن وحرفهای بی ادبی میزنه بسیار با خواهرش تنش داره در صورتی که ما خانواده طلبه هستیم .بسیار روابط من وهمسرم عالی هست شاید اصلا حتی جر وبحث هم با هم نداریم واینکه اصلا تبعیض بین بچه ها باشه یا اینکه از این بد دهنی ها کرده باشیم .البته نا گفته نماند همه ی دوستان خانوادگی دوست دارند بچه هاشون با پسرم دوست باشند چون در جمع دوستانش زکاوت وفهمیدگی وخیلی خوب هست واینکه واقعا توی کارهای منزل مثل خرید و... عالی عمل میکنه که من در کمتر بچه ای دیدم .ولی این بی ادبی وگستاخی وحالتهای عاطفی زیادش واذیت کردن خواهرش خیلی ما را آزار میده .بسیار ناشکر با خواسته های خیلی زیاد هست با اینکه خدا را شکر در حد وسع اگه چیزی بخوان وبه صلاح باشه میخریم اما همان لحظه مثلاً میگه خوش به حال فلانی گوشیش از من بهتره یا... میدونه اگه من وهمسرم به خواسته اش نه بگیم سر حرفمان هستیم ولی در صورت نه گفتن ما شروع به بی ادبی میکنه دائم انرژی منفی به خودش میده خیلی خود خوری میکنه حتی در خوبترین لحظاتش با یک نه شنیدن همه چیز را به هم میریزه وبدترین حرفها را میزنه لطفاً کمک کنید کجای کار اشتباه بوده همسرم از بچگی تا حالا مرتب باهاشون بازی کرده.تفریح بردیم اما .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🌹ابتدا بابت داشتن زندگی آرام و بدون تنش در کنار همسر محترمتون خدا را شاکرم. و ان شاء الله مستدام باشد.
💠دغدغه و نگرانی شما نسبت به رفتارهای فرزندتان قابل درک هست. و نیاز به بررسی دقیق دارد تا ریشه رفتارهای ایشان مشخص شود. البته اشاره کردید که همراهی لازم را با همسرتان دارید و نکات تربیتی را توجه کردید.
اما به هر حال گاهی ناخواسته ممکن هست رفتاری و یا صحبتی در والدین و یا اطرافیان منجر به رفتارهای حسادت گونه و یا تند ایشان شده باشد. یعنی ناراحتی خود را با رفتارهای این گونه نشان میدهد.
💠با توجه به روحیه حساسی که فرزند شما دارد بیشتر از خودتان به روی رفتارها و صحبت های شما دقت نظر دارد. و چه بسا این مسئله به زمان کودکی ایشان برگردد. زمانی که خواهرش به دنیا آمده بود و خود را از کانون توجه و محبت شما و یا پدربزرگ و مادربزرگ و... دور دیده و با رفتارهای حسادت گونه و پرخاشگرانه سعی در دیده شدن داشته است.
💠و یا بررسی عامل هایی که منجر به اعتماد به نفس پایین فرزندتان شده. آیا مدام از طرف شما در حال تذکر گرفتن و امر و نهی بوده اند. و یا سرزنش شدن.... که همه ی این موارد نیاز به بررسی دارد. که توصیه میکنم با مشاوری امین ارتباط تلفنی و یا حضوری برقرار کنید.
🦋نکته مهم دیگر با توجه به اینکه فرزند شما در سن نوجوانی قرار دارند یک سری رفتارها؛ اقتضای دوره نوجوانی هست. به نحوی که از این دوران تعبیر به دوره بحران و دوره هیجانات و آتش زیر خاکستر میشود و حکایت از حساسیت این دوران دارد و شما باید آگاهی لازم را به این فصل از رشد فرزندتان داشته باشید و همراهی و صبوری و گاهی تغافل و مدارا پیشه کنید و من بعد بر اساس مهارت با فرزند خود رفتار کنید تا انشالله بسیاری از این رفتارها تعدیل شود.
💠ترجیحا هم در قبال خواسته های فرزندتان سریع واکنش منفی و پاسخ “نه“ نداشته باشید. مثلا میگوید فلان چیز را برام بخرید و شما در پاسخ به جای گفتن کلمه صریح نه خیلی آرام بگویید انشالله در فرصت مناسب که بتوانیم میخریم... یا حالا هر خواسته دیگری که دارند به جای نه که منجر به رفتار هیجانی ایشان شود پاسخ خود را با لحن و ادبیات دیگر مطرح کنید.
💠سعی کنید روابط کلامی محبت آمیز با ایشان برقرار کنید. از هر فرصتی برای صحبت کردن با فرزندتان استفاده کنید. اجازه دهید در فضایی آرام خواسته ها و دغدغه های خود را مطرح کند و پاسخی منطقی و مهربان از شما دریافت کند و همراهی و همدلی را در شما بیابد. تا از خودخوری و افکار منفی و...در امان باشد. در یک گفتمان صحیح بچه ها راحت دغدغه های ذهنی خود را مطرح میکنند.
در قبال کارهای مثبتی که دارند مثل دقت در خریدشان و...ایشان را تشویق و تایید کنید. و از هر گونه مقایسه و سرزنش پرهیز کنید.
👌مجموعه صوتی تربیت نوجوان از ده سالگی تا 19 سالگی از استاد پور احمد بسیار برای شما مفید هست. با گوش دادن به این مجموعه متوجه نقاط قوت و ضعف رفتار خود میشوید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ترسهای_هم_بستری
سلام وقتتون بخیر
تقریبا دو سال و ۵ ماه عقد بودیم و الان نزدیک دو هفته است که عروسی گرفتیم.
تو این مدت یک بار اقدام کردیم که من نتونستم با اینکه تمایل دارم، اما تو اون لحظه ترس داشتم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنیم البته چند وقتی بود تو که تو دوران عقد هم ترس داشتم که رابطه کامل داشته باشیم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض تبریک دارم به شما بانوی محترم🌺
در خصوص مسئله شما، اولا بدانید مسئله خاصی نیست و به راحتی قابل حل هست انشاالله بشرط آنکه پیگیری جهت رفع مشکل بصورت مستمر باشد.
نکته دیگر اینکه، حتما باید علت مسئله روشن شود تا راهکار مربوط به آن داده شود. باید یکسری سوالات و جزئیات از جنابعالی پرسیده شود تا دقیق بتوان پی به نوع مشکل برد و لذا یا از یک سکس تراپ بصورت حضوری کمک بگیرید و یا اینکه سعی کنید با مشاوری امین تماس تلفنی داشته باشید.
بصورت کلی، چند راهکار خدمت شما ارائه میشود:
۱. اگر دچار، انقباض یا اصلاحا قفل عضلانی می شوید، بهتر است قبل از اقدام ریلکسیشن و تن آرامی داشته باشید.
۲. معاشقه پیش از همبستری، به لحاظ روانی و همچنین جسمی، بصورت فیزیولوژی جسم را آماده پذیرش می نماید. لذا حدود ۱۰ دقیقه برای این مورد زمان بگذارید.
۳. واگویی مثبت و اینکه به خودتون انرژی منفی و استرس وارد نکنید.
انشاالله به روحیه تعهد و پیگیری که در شما وجود دارد حتما انشاالله به زودی مسئله تان رفع خواهد شد.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#واقع_نگری
#مهارت_کلامی
۱/۵ سال هست ازدواج کردم.همسر به شدت به مادرش وابسته هست و مادرش هم خیلی در زندگی ما دخالت میکند.هر کاری میخواد بکنه به ایشون میگه و زیر نظر ایشون انجام میده و اگر من نظر دیگهای داشته باشم اصلا اهمیت نمیده.از همه نظر ایشون رو قبول داره و یک خانوم کامل و الگو میدونه ایشون و همه جا هم فقط از ایشون تعریف میکنه و من هر کاری میکنم اصلا به چشمش نمیاد و بها نمیده با اینکه من دوست ندارم تنها برن خونه مادرشون اما با علم به اینکه من به شدت ناراحت میشم این کار رو انجام میدن. خیلی روی مادرشون تعصب دارن و مدام من رو میارن پایین و مادرشون رو میبرن بالا...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض میکنم خدمت شما
با خواندن مطلب شمام چند سوال برای بنده حادث شد، که سعی کنید در ذهن تان به آنها پاسخ دهید:
چرا همسرتان را وادار به مقایسه بین همسر و مادرش می کنید؟ ! خب طبیعی ست که شما بازنده خواهید بود.
از نظر شما بهترین، کامل ترین، مهربان ترین و نمونه ترین زن در نزد شما کیست؟ احتمالا پاسخ خواهید داد مامانم.
خب این پاسخ خیلی از افراد خواهد بود ، با اینکه شاید واقف به نقاط ضعف مادر خود باشند و یا حتی دل خوشی از بعضی از رفتارهای مادرشان نداشته اما در برابر فرد ثالث این دفاع جانانه را خواهد داشت.
لذا واقعیت را بپذیرید، مردی که نسبت به مادر و خواهر یعنی محارم خود مهربان نباشد، نسبت به همسر خود نیز نمی تواند مهربان باشد.
نکته بعد، به هیچ وجه اجازه ندهید که قیاس شوید، چون در دو جایگاه متفاوت هستید. و هر کسی در جای خودش و قرار نیست شما نسبت به مادر همسرتان برتر باشید و یا ترجیح داده شوید. جایگاه شما همسری ست.
نکته بعد اینکه، قبل از تعریف و تمجید همسرتان از مادرشان، شما پیش قدم شوید، از غذای ایشان، از پوشش ایشان، از نظم منزلشان، از .... بگردید و پیدا کنید.
احساس می شود با القای حس و انرژی منفی از جانب شما، این حساسیت در وجود همسرتان بیشتر شده و مدام بدنبال تاکید و دریافت تایید از شما و دیگران هستند و چون این هدف محقق نشده، در یک چرخه معیوب قرار گرفته اید.
سخن آخر، زندگی و عمر به سرعت چشم بر هم زدنی خواهد گذشت، و این یک واقعیت است که تبدیل به کلیشه شده است، آنقدر درگیر حاشیه شده ایم، که فرصت خواندن متن را پیدا نمی کنیم و لذتی از نعمات و داشته هایمان نمی بریم،
آنقدر من مان بزرگ شده است که دیگر اجازه ما شدن نمی دهیم، از ترس اینکه مبادا دیده نشویم.
دل به خدا دهیم، هدف از زندگی قرب الهی است، ببینیم آیا با این طی مسیر، و این نوع فکر و عملکرد، چقدر به خدا نزدیک و یا دور می شویم.
قانون مان را در زندگی بر پایه یک فرمول ساده بنا کنیم: *مرنج و مرنجان*
آن وقت است که نه تنها دنیای مان، بلکه آخرتمان نیز زیبا می شود.
برقرار باشید انشاالله 🌸
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#مهارت_کلامی
سلام
همسرم پسر خالمه خیلی مرد خوبیه 😊
یک سالونیمه که باهم عقد کردیم وفعلا هیچ مشکلی باهم نداریم
من 18وایشون 22سالشونه
تنها چیزی که آزارم میده اینکه من آدم حرافی هستم ولی ایشون اصلا نمیتونن باهام حرف بزنن (معمولا دوست دارن مثلا با من فیلم ببینن)ولی من دوست دارم حرف بزنن
ازلحاظ تفکراتم باهم همخوانی نداریم و برا همین حرفی نمیمونه برا گفتن
همیشه درمورد تفکراتم که چیزی میگم بحثمون میشه
سوالم اینه که ما باهم حرف نمیزنیم مشکلی نداره؟ یا باید تلاش کنم حرف بزنیم ؟ راه حلش چیه چه جوری حرف بزنیم خیلی؟ کارسختیه؟؟؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض میکنم خدمت شما بانوی جوان.
چه خوب که هر دوی شما بزرگواران ازدواجی در وقت نیاز داشته اید، در وهله اول تلاش کنید که با پایین آوردن توقعات، بیش از این زمان عقد طولانی نشود و زودتر انشاالله زندگی مشترکتان را زیر یک سقف آغاز کنید.
دوم، همانطور که مستحضرید کم حرفی و بعضا پایین بودن توانایی و مهارت کلامی بین آقایون هست.
سوم، فرمودید که تفکراتمون با هم مشترک نیست ولی همسرم مرد خوبیه.
باید مشخص بشه خوب بودن از نظر شما یعنی چه و منظور از نداشتن تفکر مشترک یعنی چه؟ چون برداشت های خیلی متفاوتی میشه کرد.
اما در کل اینکه زوجین با هم حرف بزنند یا خیر، پر واضح است که پاسخ مثبت است و باید همسران گرامی در طول شبانه حتما زمانی رو به گفتگو اختصاص بدن.
و لازمه این امر داشتن مهارت و در راس آن مهارت های کلامی هست.
یکی از این راه کارهای لذت بخش، تماشای فیلم های خوب با یکدیگر هست.
و البته نکاتی دیگر نیز، در این باب خدمت شما تقدیم می شود :
1⃣ زیبا سخن گفتن
زیبا سخن گفتن دوشاخه دارد و آن استفاده از لفظ زیبا و لحن زیبا است.
🔹 کارشناسان معتقد اند که اگر در کلام از لحن خوب استفاده شود تا ۴۰٪ درصد تاثیر کلام افزایش پیدا می کند. و لذا عمق پذیری گاهی با یک لحن خوب اتفاق می افتد و کار دشواری هم نیست، فقط کمی دقت می خواهد.
🔰 در روایت از امام على عليه السلام داریم که:
زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد.
📚 غرر الحكم: ۲۵۶۸
🔻 در پاسخ زیبا سخن گفتن، ثمرهایی از جمله کردار زیبا، رفتار زیبا و حرف گوش کردن زیبا می بینیم.
در زندگی به دنبال جنگیدن نبود چون جنگ جزء نابودی هیچ نتیجه ای ندارد.
2⃣ توجه به زبان بدن
زبان بدن یعنی فرم و حالت اعضای بدن نسبت به شخص مقابل و زبان بدن گاهی از کلام موثرتر است، چون به صورت غیر مستقیم مطالبی را القاء می کند. کارشناسان می گویند ۶۷ درصد دریافت از طریق دیدن است. در کلام لفظ دیده نمی شود ولی زبان بدن دیده میشود برای همین تاثیر بیشتری دارد.
🔻 به عنوان مثال اگر شخص در حین صحبت کردن دست به کمر باشد یا دست را پشت خود بگیرد، حالت تحکمی دارد و یا اگر بعد اتمام صحبت نگاه و دیده شخص روبه بالا برود نشانه خودخواهی است و اگر دید به پایین برود نشانه تواضع است.
🔸 توجه به زبان بدن یعنی وقتی جملات غم بار، شادی بخش، تأسف انگیز و... از طرف مقابل صادر می شود مراقب حرکات چهره ی خود باشیم.
3⃣پرهیز از کلمات و جملات نا خوشایند.
4⃣ حس همدردی در ارتباط کلامی داشته باشیم.
انسان دوست دارد کسی باشد که در درد ها و مشکلاتش هم درد او باشد.
♦️ جملات نا امید کننده فرمول دارد = همدردی + امید بخشی
5⃣وقت کافی بگذارید.
(خلوت گفتگو داشته باشیم)
🔻 گفتگو را جزئی از زندگی بدانیم و همانطور که برای کارهای دیگر که وقت می گذاریم برای آن هم وقت بگذاریم.
و در نهایت، پیشنهاد دریافت فایل هنر زن بودن استاد پوراحمد حتما به شما عزیز توصیه و تاکید میشود.
زیر سایه لطف و مهربانی پروردگار سعادتمند باشید. انشاالله
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob
#بی_اعتمادی
سلام. خانومی ۳۱ ساله با چند فرزند هستم.مشکل من این هست که گوشی همسرم همیشه رمز داره ولی همیشه گوشی من رو چک میکنند.دیشب پسر ۴ سالم که داشت با گوشی پدرش بازی میکرد آورد برای من و عکسی رو به من نشون داد که همسرم و خانومی بودند که بدون روسری و با تاپ بودند.من از ایشون وقتی سوال کردم شروع به سر و صدا و کتک زدن بچه ها کرد و به من گفت اون خانوم مادر دوستشون هست.من تمام اعتمادی که به همسرم داشتم از دست دادم چون من حتی برای رفتن به بیرون از خونه از ایشون کسب اجازه میکنم.ما هر دو فامیل و از خانواده مذهبی هستیم. من همیشه در کارهاو رفت و آمدها به نظر ایشون احترام میزاشتم و طبق خواسته ایشون رفتار میکردم.لطفا راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر خوبم.
از مسئله پیش آمده، واقعا حس شما رو درک می کنم و بهتون حق میدم که رنجیده خاطر و دل شکسته شدین، اما...
اما ناامید باید بود.
نفرمودین که چند وقت هست که ازدواج کرده اید؟ و چند فرزند دارید؟ و آیا در طول مدت زندگی هیچ مسئله و گلایه ای از جانب همسر نبوده؟
اینکه در شبانه روز چقدر زمان اختصاص میدین برای گفتگو با یکدیگر؟ کمیت و کیفیت رابطه زیستی به چگونه است؟
همه این عوامل فوق می تونه در نارضایتی و ناسازگاری نقش و سهم بسزایی داشته باشه.
اگر بنده از شما سوال کنم، که اگر الان از همسرتان بپرسیم ناراحتی و گلایه شما از خانومتون چیه، فکر می کنید چه پاسخی میدن؟
لطفا با تفکر و صادقانه به این سوال پاسخ بدین. چرا کنه جواب و راهکار شما در پاسخ خود شما نهفته هست.
لذا روشن شدن علت این ماجرا برای شما، و سپس پرهیز از سرزنش و درگیری، و همچنین بهبود کیفیت رابطه و ترمیم اون، چراغ راه شماست.
⚜ انتقاد شما باید، منصفانه باشه.
نقد منصفانه، به آن نقدی گفته می شود که شاخص های، ایجاد پذیرش در طرف مقابل و درصدد جبران قرار دادن شخص مقابل را داشته باشد.
🔹 فرمول نقد:
1️⃣کار خوب + نقد
2️⃣کار خوب + نقد + هم دردی
🔸 مثلا بگوییم: شما مرد مهربان و زحمتکشی هستید، از اینکه برای آرامش من و بچه ها تلاش می کنید همیشه قدردان شما هستم، ولی از مسئله ای که پیش آمده خیلی رنجیدم، و برخوردی که با بچه ها و من شد، البته متوجه هستم که اون لحظه چه حالی داشتید، اما من توقعم از همسرم و پدر فرزندانم خیلی بیشتر بود.
🔺 اگر نقد به صورت منصفانه باشد سبب می شود نه تنها شخص اشتباه و مشکل خود را بپذیرد، حتی سبب می شود، شخص تلاش کند برای اصلاح اشتباه خود.
اونچه میتونه خیلی به شما کمک کنه در این مسیر، فایل هنر زن بودن و یادگیری این مهارتها و البته پیاده سازی دانسته ها در زندگی به نیت قرب الهی و رضایت خالق نه مخلوق. که اگر چنین کنید رضایت مخلوق و آرامش خودتان را نیز سبب خواهد شد.
موفق و پیروز باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob