#مأموریت_رفتن_همسر
سلام وقتتون بخیر
من ۴ ماهه ازدواج کردم . همسرم شغلشون یک جوریه که زیاد ماموریت میرن و من تو این مدت خونه ی پدری ام میمونم. اون روزی که ایشون از سفر میان من زودتر میرم خونه و غذا درست میکنم و خودم هم برای اومدن ایشون آماده میشم . ولی یکبار این کار رو نکردم و بهشون گفتم که بیان دنبالم . ما چون خودمون ماشین نداریم و باید میرفتن از پدر شوهرم ماشین میگرفتن تا بیان دنبالم این رو بهونه کردن و یک روز بعدش اومدن دنبالم و من ناراحت شدم. و بعدش هم بهم گفتن که من ناراحت شدم که من اومدم خونه تو نبودی.
خانوادم هم میگن که بد عادتش کردی باید میذاشتی که همیشه اون بیاد دنبالت . به نظرتون من دفعه های بعدی هم قبل اومدنشون برم خونه یا اینکه بگم بیان دنبالم و اگه بخوام بگم بهشون چطور بگم ؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️حفظ احترام و اقتدار مرد یكی از مهمترین راههای ابراز محبت به او از سوی همسرش است، وقتی شما، هنگام ورود همسرتان به منزل، با لبی خندان و چهرهای گشاده به استقبال همسرتان میروید، به او سلام میكنید و خوش آمد میگویید، از شوهرتان پذیرایی میكنید، مؤدبانه كنارش مینشینید و به صحبتهایش گوش فرا میدهید، مهمترین كارها را در جلب محبت و رضایت همسرتان انجام داده اید.
←بنابراین ، در صورت عدم انجام این کار از سوی شما همسرتان فکر میکند به او بیاحترامی و بیتوجهی کردهاید و اهمیتی برایش قائل نبوده اید.
←پس سعی کنید حتما به همان روش قبلی خود ادامه دهید و فضای منزل را برای آمدن ایشان فراهم کنید و حتی گرمتر از قبل به استقبالشان بروید.
⬅️در فرصتی ناب و آرام با همسرتان صحبت کنید. اگر از صحبت کردن استقبال نمیکند در قالب نامه و یا حتی پیامک برای او بنویسید و از دغدغه و خواسته تان صحبت کنید اول از ویژگی های مثبتشان بگویید و سپس به ایشان بگویید که گاهی (البته نه همیشه) دوست دارید که ایشان به دنبالتان بیایند و باهم به خانه بروید.
⬅️البته گاهی شرایط دوری همسر بدلیل ماموریت و کار طبیعی است ولیکن توصیه میکنم اگر شرایط کاری همسرتان یا شرایط خانوادگی شما میتواند بصورتی تغییر کند که یا کار همسرتان به شهر محل سکونت انتقال پیدا کند و یا شما به شهر محل کار همسرتان نقل مکان کنید؛ بهتر است این شرایط فراهم شود و امنیت و آرامش تمام افراد خانواده در فضای بهتری تامین شود.
⬅️کسی که شما با او طرف هستید همسرتان است ، بنابراین در فضایی آرام و به دور از تنش با ادبیاتی محبتآمیز باهم، صحبت کنید و مسئله را حل کنید.
⬅️در نهایت این شما هستید که تعیینکننده رضایت یا عدمرضایت خودتان از زندگی زناشویی میباشید.
⬅️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن» را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
۲ بهمن ۱۴۰۱
#ارتباط_همسر_با_خانواده
#ارتباط_با_خانواده_همسر
سلام
وقتتون بخیر
مدت ۷ ساله که ازدواج کردیم و یک بچه دو ساله داریم اما متاسفانه همسرم بدون خواهر و مادرشون نه با من بیرون میاد نه مارو جایی میبره، حتی خرجی کافی هم نمیده که بتونم به لباس خودم یا بچم رسیدگی کنم
و من رو مثل یک کلفت میدونه که اگه به کارهای خانوادش رسیدگی نکنم هیچی از زندگی مشترک بهم تعلق نمیگیره ، با خانوادم هم قطع رابطه کرده و هیچ رفتو آمدی در خونه ما انجام نمیشه.لطفا راهنماییم کنید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
✨بیشتر مشکلات و سوءتفاهمها از عدمگفتگو بین زوجین شروع میشود.باهنر زنانهی خود با همسرتان برای حل این مسئله حرف بزنید.
⬅️رابطهی خودتان را با همسرمحترم تقویت کنید.
⬅️در رابطه با همسر شما چه بسا این روحیات متأثر از نوع شخصیت ایشان باشد. مهم این است که شما با هنر زنانه به مرور همسرتان را از این حالت دور کنید. البته شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید.اقتدار همسرتان را حفظ و تا میتوانید از فضایی که منجر به ناراحتی ایشان میشود ، دوری کنید.
⬅️در زمان و موقعیت مناسب که ارتباط مثبت هست، با لحن و کلمات مثبتی با همسر صحبت کنید، دلایل خودتان را با آرامی مطرح کنید.
⬅️سعی کنید روابط خودتان با همسر به لحاظ روابط عاطفی و...، احترام به اقتدار ایشان و ... مثبت باشد.
⬅️با خانواده همسرتان طوری برخورد کنید که دوست دارید همسرتان با خانواده شما برخورد کند.
⬅️ارتباط خود را با خانواده همسر تقویت کنید ، احترام مادر و خانواده ایشان را حفظ کنید .(رفت و آمد داشته باشید)
⬅️آقایان نسبت به خانواده خود حساساند و درواقع خط قرمز آنها محسوب میشود و اگر مرتب بنای گِله و شکایت داشته باشید برای همسرتان قابل تحمل نخواهد بود و باعث دلخوری میشود،بنابراین،برخورد اولیه شما در برابر خواستههای ایشان مخالفت نباشد بلکه تبعیت کنید اما در فرصتی مناسب مشغلههای خود را بیان کنید تا عدم همراهی شما را حمل بر نخواستن و نرفتن نکند.
⬅️همسرتان را نسبت به این موضوع توجیه کنید،که وابستگی و ارتباطِ بیش از حد او با خانواده اش(بدون در نظر گرفتن اولویتهای زندگیمشترک) برای رابطه شما آسیبزا است. تا زمانی که همسرتان به این نتیجه نرسند که باید رابطه با خانواده را محدود کنند ،نمیتوانید رفتارشان را تغییر دهید.
⬅️خانواده همسرتان را مانند خانواده خود بدانید و اگر رفتاری از آنها دیدید که ناراحتتان نمود با خود فکر کنید که آیا اگر این رفتار از سوی خانواده خود شما بود انقدر ناراحت می شدید و چه واکنشی داشتید. همانطور که خانواده شما برایتان زحمت کشیده اند، خانواده همسر شما برای ایشان زحمت کشیدهاند، پس همان گونه که با خانواده خود رفتار میکنید با آنها رفتار کنید.
⬅️آنها را همانطور که هستند، بپذیرید.شما نمیتوانید خانواده همسرتان را تغییر دهید بنابراین با آنها باگذشت و مهربان باشید و در مقابل رفتارهای آنها صبوری کنید.
⬅️اگر خانواده همسرتان بیاحترامی میکنند ، مقابله به مثل نکنید.
⬅️در چنین شرایطی، سعی کنید رفتار درست را انجام دهید و زندگیتان را متوقف نکنید. و به وظایف همسری و مادری خود بپردازید.
⬅️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
⬅️در هرصورت بدانید هر قدمی که برای اصلاح و حفظ زندگی برمیدارید در پیشگاه خداوند، اجر فراوان دارد. از خدا مدد بخواهید که در این زمینه یاریتان دهد. و بدانید که بعد از هر سختی آسانی هست.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
💠 در رابطه با #ارتباط_با_خانواده_همسر ، #قطع_ارتباط_با_خانواده ،#مسافرت_دو_نفری ، قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
۲ بهمن ۱۴۰۱
#ثبت_نام_دیر_هنگام
دریافت سوالات یکشنبه ها راس 21.00 لطفا فقط یکشنبه ها راس ساعت 21.00 سوالاتتان را ارسال نمایید.:
سلام و عرض ادب
موضوع سوال: "یک سال دیرتر ثبت نام کردن پیش دبستانی و مدرسه "
با توجه به اینکه الان چهار سال تمام میشه پیش ۱ / پنج سال تمام پیش ۲ /شش سال تمام کلاس اول
اینا با اینکه زیر ۷سال آموزش مستقیم نبايد باشه در تناقض نیست؟
پیش ۱ رو ک اصلا قصد ندارم ثبت نام کنم، ممنون میشم نظرتون رو درباره ی یکسال دیرتر ثبت نام کردن پیش دبستان و کلاس اول بفرمائید
یعنی:
۶ سال تمام پیش دبستان
۷سال تمام کلاس اول
دخترم متولد ۲۲مرداد ۹۷
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام خدای مهربون🌸
سلام دوست عزیز
برای بحث پیش دبستان،شما می تونید پیش دبستانی ثبت نام کنید که آموزش ندهند و مهارتها رو تقویت کنند، البته آموزش و پرورش هم تاکید زیاد بر عدم آموزش دارد، ولی مراکز پیش دبستانی آموزش رو رها نمیکنند.به هر حال شما پیش دبستانی بازی محور رو برای دوران پیش دبستانی مد نظر قرار بدهید.
در رابطه با مدرسه این تصمیم به شرایط فرزند شما بستگی داره شاید یکسال دیرتر رفتن ضربه ی به فرزند شما وارد نکنه ولی باید تمام جوانب آن سنجیده شود.
و دوم اینکه از ابتدای هفت سال دوره ی هفت ساله دوم و آموزش هست پس از این بابت نگران نباشید.
ولی برای انتخاب مدرسه چند نکته را مد نظر قرار دهید، مدرسه ای رو انتخاب کنید که معلم کلاس اول بر آموزش صرف تاکید نداشته باشد و با محبت و عاطفه باشد و بتواند مثل یک مادر برای کودک باشد.مدرسه مهارت محور بهتر از آموزش محور می باشند پس برای انتخاب مدرسه دقت کافی صورت پذیرد.
۹ بهمن ۱۴۰۱
#دیدن_فیلم_پورن
سلام شبتون بخیر
من« ۲۰ ساله» توی عقدم و حدود یکسال میگذره
چند وقته متوجه شدم همسرم «۲۷ ساله» فیلمپورن نگاه میکنه مثلا هر سه هفته ای یکبار اینا
چیکار کنم هنوز هیچ عکس العملی نشون ندادم میترسم نسنجیده جلو برم و بحث بی اعتمادی وسط زندگیمون بیاد
بشدت همو دوس داریم و میخوام این مشکل اصولی حل بشه
🌸به نام خداوند مهربان🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز انشالله ازدواج مبارکی باشه.
در اولین گام تا برطرف شدن موضوع برای شخص شما اقدام به عروسی نگیرید.
دومین گام اطمینان پیدا کنید و بر اساس حدس و گمان جلو نروید .
سوم اگر مطمئن شدید بدون دعوا و تنش در شرایط مناسب در مورد این موضوع صحبت کنید و از ایشون بخواید این رفتار رو کنار بزاره و باهم به مشاوره مورد اعتماد رجوع کنید تا این رفتار را ترک کنند. اگر این موضوع با اهمیت است برای شما تا برطرف شدن کامل و تایید مشاور ازدواج نکنید.دوست عزیز مساله دیدن فیلم پورن را جدی بگیرید زیرا دیدن این فیلمها عوارض و انحرافات جنسی در پی دارد.
دوست عزیز در این راه حتما از امام زمان ( عج) کمک بخواید.
ورزش و فعالیت مذهبی و تقویت اعتقادات به کم شدن این رفتار کمک میکنه. کم شدن اوقات خالی و پر بودن برنامه باعث کمتر شدن این رفتار می شود، این راهکارهای سطحی هستند راهکار اصلی و درمان با مشاوره حضوری یا تلفنی و توسط خود شخص امکان پذیر می باشد.
۹ بهمن ۱۴۰۱
#زودرنجی
#دوست_یابی
سلام وتشکر ازکانال عالیتون.خانم ۳۴ساله هستم وهمسرم۳۸ساله پسر۷ساله دارم ودختر۴ساله.ده ساله ازدواج کردم.اوایل ازدواجم با دوستان همسرم رفت وامد داشتیم .اما الان هیچ دوستی ندارم خیلی خونمون رفت وآمد نیس خیلی احساس تنهایی میکنم نمیتونم باکسی رابطه برقرارکنم.احساس امنیت ندارم درمورد ارتباط با دیگران لذت نمیبرم از بودن کنار دیگران مخصوصا خانواده همسرم حس میکنم دوسم ندارن.خودم هم خواهربرادرناتنی دارم و تنها با مادرم رفت وامد میکنم شاید اونهاهم انگار میلی به من ندارن.خیلی حساسم درموردبچهام که بهشون احترام بزارن ولی کسی خیلی تحویلشون نمیگیره ارزش برام قائل نمیشن زیادعصبی میشم مخصوصا بابچه هام ازشوهرم انتظار دارم خیلی احساساتی باهام باشه ولی خب بیشتر اوقات نیست( دارم هنرزن بودنو گوش میدم)
🌸(به نام حضرت حق)🌸
پاسخ #مشاور_امین مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا احساس تنهایی آزار دهنده هست،شرایطتون رو درک میکنیم.
بانو در گام اول باید زود رنجی شما کم بشه چگونه؟؟؟؟ اصلاح دید تونلی ،فکر کنید هیچ وقت هیچ آدمی همیشه موافق میل آدم رفتار نمیکنه پس همه آدم ها ممکنه یه رفتاری داشته باشند که باب میل آدم نباشه پس برای یه رفتار قید یه آدم رو به طور کلی نزنیم و برای یه رفتار یه نفر رو سیاه نبینیم. دوم اینکه تا موضوع یا رفتاری باعث رنجش عمیقتون شد چندبار نفس عمیق بکشید ولی سعی کنید دیگه بهش فکر نکنید، و دست ذهنتون رو بگیرید و ببرید روی موضوع های خوب( دوست عزیز سخت هست ولی نشدنی نیست).
سوم اینکه اطرافیانتون رو هم خانواده همسر و هم خانواده خودتون رو بررسی کنید و افرادی که از نظر شما بهتر هستند رو انتخاب کنید و باهاشون رفت و آمد کنید و براشون هدیه بخرید. اگر رفتار باب میلتون نداشتن چشم پوشی کنید.
روست عزیز شما در شرایط احساسی بدی قرار دارید و هیچ کس جز خود شما نمیتونه بهتون کمک کنه پس صبح به صبح به امام زمان (عج)سلام بدید و از ایشون کمک بخواید دستتون رو به زانوتون بگیرید و بلند شید و ارام و به تدریج و گام به گام تغییرهای زیر را در زندگی خود اعمال کنید .
۹ بهمن ۱۴۰۱
#رابطه_پیش_از_ازدواج
با سلام
من مشکلی دارم که حتی اگر خانوادم متوجه بشن ممکنه هر بلایی سرم بیارن برای همین به هیچ عنوان نمیتونم از خانوادم کمک بخوام
دختر جوانی هستم ک درسمو تموم کردم از لحاظ موقعیت اجتماعی و قیافه و... میشه گفت خوب هستم.
خواستگارهای زیادی دارم اما هر کدوم رو ب بهونه ای رد میکنم چون در گذشته بخاطر اشتباهی بکارتمو از دست دادم و توبه کردم
خانوادم ب شدت مشتاق ازدواجمن اما این مشکل مانعم میشه.
بنظرتون به خواستگار بگم؟! یا کلا قید ازدواج رو بزنم
ب شدت ب خودکشی فکر میکنم و از خودم متنفرم
شخص امینی در آشناها وجود نداره ک کمکم کنه
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام به شما خواهر عزیزم
در مرحله اول پیشنهاد می کنم حتما جهت کم شدن بار روانی این مساله با یک مشاور امین ارتباط بگیرید. حضور یک متخصص رازدار در کنار شما باعث کاهش صدمات روحی ناشی از این اتفاق است.
ضمن اینکه با بیان جزئیات مساله و نوع روابط خانوادگی و خرده فرهنگ های زيستي شما می توانید راهنمایی دقیق تری متناسب با شرایط خود بگیرید.حتی مشاور می تواند با توجه به شرایط خانواده شما این مساله را با یک فرد مناسب مطرح کند.
در مرحله بعد در اسرع وقت حتما به یک متخصص زنان مراجعه کنید تا با معاینه کامل از این اتفاق مطمئن شوید.
پس از طی این مراحل می توانید برای پذیرش خواستگار اقدام کنید و در جلسات میانی و قبل از ایجاد وابستگی عاطفی بدون ذکر جزئیات با فردی که واجد شرایط بوده و منطقی با این قضیه رفتار می کند مطرح کنید.قطعا انتخاب فرد مناسب برای ازدواج که قابلیت پذیرش این موضوع را داشته و حتی در صورت منصرف شدن راز شما را نگه دارد بسیار حائز اهمیت است.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#دروغگویی_همسر
سلام
شب بخیر
من خانمی ۴۵ ساله هستم ۱۹ ساله ازدواج کردم دوتا دختر ۱۷ و۱۲ ساله دارم وهمسرم ۶ سال از من بزرگتر هستن
همسرم مردیس اهل کار
ولی فوق العاده دروغگو ونسبت به سلامتی خانواده بی اهمیت
سر هرموضوعی فحش میده ودادوبیداد میکنه که این موضوعات طاقت منوتمام کرده
خیلی اهل رفت وامد ومسافرت نیس توی این سالها یکبار هم نگفته که مهمان دعوت کنیم من نسبت به ایشان هیچ حسی ندارم به خاطر کوچک بودن خانه ، ما؛در پذیرایی ومحل رفت وامد بچه ها میخوابیم ورابطه ای نداریم وفقط زمانی که ایشان خیلی نیاز داشته باشن از راهی که فقط خودشان دوست دارن وفقط ایشان ارضا میشوند رابطه برقرار میشه من خیلی مهم نیستم از نظر ایشان
بیشتر این دروغ گفتن ها منو داغون کرده ونمیدونم باید چه کارکنم
. ممنون میشم. راهنمایی کنید
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر گرامی
قطعا در این ۱۹ سال شرایط سختی را متحمل شدید.
افرادی که زیاد دروغ می گویند و به صورت یک عادت رفتاری به این دروغگویی ادامه می دهند از عزت نفس پایین رنج می برند.که این مساله ریشه در دوره کودکی و نوجوانی فرد دارد.
پیشنهاد می کنم با دادن اقتدار و عدم تخريب همسر خود این عزت نفس آسیب دیده را ترمیم کنید.
ضمن اینکه نیاز روانی همسر خود را بشناسید و در رفع آن بکوشید که در این زمینه هم انتقادات همسر شما و هم یک مشاور امین بسیار می تواند کمک کند.
استفاده از صوت اموزشی هنر زن بود ۱ و ۲ و پاسخ سوالات مشابه در کانال می تواند به شما در این زمینه کمک کند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#قهر_کردن
#بداخلاقی
#تغییر_رفتار
سلام ۳۴سالمه وهمسرم۳۸سالشه.۲سال عقدبودیم که همسرم ازلحاظاحساسی وعاطفی فوقوالعاده بود۸ساله ازدواج کردیم که متاسفانه همسرم همیشه قهرهای ۱ماهه میکنه ودرموردهیچکدوم ازمشکلات نه صحبت میکنه ونه اجازه میده من صحبت کنم ومیگه قهرکردن عادت بچگی هامه.هم خیلی خیلی خسیسه وهم بی احساسه وبی عاطفه هیچ عشق ومحبتی نداره رختخوابشوجدامیکنه وفقط هفته یکبارواسه تخلیه جنسی میادسراغم.هردفعه بهش میگم بی احساسی میگه عشق ومحبت سوسول بازیه وفقط مال دوران عقده.خسته شدم ازاخلاق هاش وبه طلاق فکرمیکنم ممنون میشم راه حل پیشنهادبدین.
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
با توجه به توضیحاتی که دادین، که همسرتون در ابتدای زندگی مطلوب بوده و رفتاری متعادل داشته و به مرور اینطور شده اند
پس بهتر هست در ابتدا علت و ریشه را در خودتان پیدا بفرمایید
مواکدا صوت هنر زن بودن ۱و۲ رو گوش بفرمایید و نکته برداری کنید و معایب و مهارتهایی که در زندگی رعایت نفرمودین یادداشت نمایید
⬅️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما باشد .
⬅️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
⬅️بد زبانیها را با سکوت و یا خوش زبانی و نرمی جواب دهید.
⬅️فضای خانه را غرق در شادابی و نشاط کنید.
⬅️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان حافظ آبروی او باشید.
⬅️همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل تکیه گاه خود را حفظ کرده اید.
⬅️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانگی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا می توانید به صورت غیر مستقیم بیان کنید.
⬅️به جای اینکه از او ایراد بگیرید یا مدام انتقاد کنید، سعی کنید بیشتر با روحیات او آشنا شوید، بپذیرید و با او همدلی کنید.
⬅️شنوندهی خوبی باشید و او را درک کنید.
⬅️ارتباط عاطفی و تماس جسمی داشته باشید.انجام دادن این کار، باعث ترشح هورمونهایی در بدن میشود که به او آرامش زیادی میدهد.
⬅️لحن کلام و تُن صدای خود را کنترل کنید و مقابله به مثل نکنید.
✅در مورد قهر همسرتان آنچه مهم است این است که شما با مهارت و سیاست به مرور زمان همسرتان را از این عادت قهر کردن دور کنید. ←البته میطلبد شما ابتدا به رفتارتان نیز توجه کنید. ممکن است در زمانی که بحثی بین شما رخ میدهد و منجر به قهر همسرتان میشود رفتار و یا گفتاری اقتدار شکن نسبت به همسرتان بیان داشتید که بسیار ایشان را ناراحت کرده است. پس ابتدا به رفتار خودتان توجه کنید و تا میتوانید از فضایی که منجر به دلخوری و ناراحتی میشود دوری کنید. و اگر بحث بین شما بالا گرفته همان طور که در موارد قبلی گفته شد با سکوت ادامه بحث و دلخوری را تمام کنید و یا همان لحظه از درشوخی و خنده وارد شوید و اجازه ندهید کار به ناراحتی و قهر بکشد.
←بعد از آشتی حتما در فرصتی ناب و آرام با همسرتان صحبت کنید. و در شروع صحبت از نقاط مشترک و مورد تفاهم شروع بفرمایید و اگر از صحبت کردن استقبال نمیکند در قالب نامه و یا حتی پیامک برای او بنویسید.
✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی«هنرِ زن بودن» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،حتماً از کانال تهیه و گوش بفرمایید
⬅️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
همچنین صوت زیر رو توصیه میکنم دانلود کنید
http://delbakhoda.blogfa.com/tag/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#خواستگار
#نامزدی
#تغییر_دادن
سلام خسته نباشید
دختربسیار مذهبی و۲۰ ساله هستم،یکماهه باپسری۳۱ ساله نامزدکردم وصیغهمحرمیت خوندیم،پسرهمذهبی زیادنیست ولی باحیا و نمازوروزه داره و سیده،تاحالا بادختری نبوده وهردوخیلی خجالتی هستیم،نمیدونم درچه حدباهم ارتباط داشته باشیم وچن بار درهفته هم رو ببینیم یازنگ بزنیم وچی بگیم بهم؟
از نظر قیافه و تیپ از عادی یکم پایینتره و حس میکنم از دلایل کمرویی و کم صحبتیم،دوست نداشتنش هست،خانواده و پسره عالیه و نسبت به اطرافیان و خواستگاران گذشتم عالیه فقط قیافه و تیپ کمه،به نظرتون امکان ایجاد علاقه هست؟
چجوری و چه زمانی بهش بگم تیپش رو بهتر کنه؟(حتی پدرومادرمم میگن تیپش پیرمردی وبد وشلخته است)
چجوری پیشنهاد خریدلباس بهش بدم باوجود خجالت زیادم؟
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
تبریک عرض میکنم خدمتتون آن شاالله زندگیتون شامل الطاف حضرت ولیعصر عج واقع بشه
در ابتدا رفت آمد های جنابعالی بستگی به عادات و رسوم خانوادگی داره و قطعا نباید باعث ایجاد حساسیت خانواده های طرفین بشه و یا موجبات حواشی و یا سوتفاهم رو فراهم کنه
شما و ایشون باید در این زمان خوددار باشید و در حل مسائل بینتون صبور باشید
زن و مرد پوشش و لباس هم هستن یعنی پوشاننده در برابر ناملایمات و آسیب ها شرما و گرما عیوب هم و ...پس حتما حتما در رفتار و گفتارتون از این امر مواظبت بفرمایید
در هر صورت هیچ ازدواجی برای طرفین کامل نیست
غرور همسر و شخصیت ایشان را بابت مسائل پیش پا افتاده ای مثل ظاهر از بین نبرید
حل این موضوع رو به زمان بسپرید با هدیه دادن ها اونطور که دوست دارین یا تشویق به استفاده از فلان لباس و ... کاملا بصورت غیر مستقیم رفتار کنید صبور باشید و توقع درست شدن این مسئله در هفته و ماه رو نداشته باشید
بیش از پیش توصیه میکنم مراقب اقتدار و دانایی همسر خود باشید و به هیچ وجه آنرا خدشه دار نکنید چه در کلام چه در رفتار چه در خفا و چه در نهان آن شاالله
از کلاس هنرزن بودن ۱و۲ استفاده بفرمایید
همچنین صوت زیر رو توصیه میکنم دانلود کنید
http://delbakhoda.blogfa.com/tag/%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#اقتدار_مرد
#فرزندآوری
#اصالت_وجایگاه_زن
سلام وقتتون به خیر
خانم ۲۶ ساله ای هستم.همسرم ۵ ماه از من بزرگ تر است.دو سال و سه ماه است که در دوران عقد هستیم. یکی از مسئله هایی که هیچ موقع در آن با همسرم به تفاهم نمیرسم بحث تعداد فرزندان و زمان فرزندآوری ست که همسرم معتقد است ۶ الی ۷ بچه باید داشته باشیم و از ماه اولی که زندگی مشترکمان را آغاز کردیم باشد ولی من چون شاغل هستم، دو فرزند بیشتر نمیخواهم و دوست دارم اولین فرزندم را چهار سال دیگر به دنیا بیاورم. و از طرفی چون همسر من طبق نظر مشاور ۱۰ سال سن عقلی شان از سن خودشان کمتر است از این بابت میترسم و از طرفی همسرم کاهل نماز است و این موارد در ذهن من تاثیر گذاشته
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
تصور میشه همسر جنابعالی از ضعف در سخصیت و اقتدار و مردانگی برخوردار هستن و مسئله ی تعدد بچه ها حس اقتدار و مردانگی به ایشون میده و به این جهت هست که ایشون خیلی مایل به این امرهستن
سعی کنید در حفظ اقتدار و دانایی و شخصیت همسرتون کوشا باشید
چشم گفتن و مطیع صحبت های ایشون بودن رو تمرین کنید حتی اگر اشتباه و عقلانی نیست چون مسئله اطاعت و مطیع بودن برای مرد از اهمیت زیادی برخوردار هست
بعد از تایید اولیه که مردتون آروم گرفت و حس اقتدارش تامین شد سرفرصت درباره اون موضوع و مسئله با ایشان مشورت کنید ونظر خودتون رو بفرمایید که قطعا نتیجه بسیار بهتری رو با مخالفت آنی خواهید گرفت
در ضمن خواهر عزیز
بیایم به اصلمون برگردیم
مشکل ما از وقتی شروع شد که خودمون رو همهکارۀ رزق دونستیم.😞
👈 قدیمیا اگه تو فرزندآوری، نگران رزق فرزنداشون نبودن، به خاطر اعتقاد شدیدشون به آموزههای دینی بود.
اصل ما این نبود که خودمون رو همهکاره بدونیم. توکّل، مهمترین اصلِ ماست. تو فرهنگ ما، «از تو حرکت، از خدا برکت»، پایۀ اقتصاد خونواده بود. ما خودمون رو وسیله میدونستیم و رزق خودمون و فرزندامون رو توی دست خدا میدیدیم. بیایم به اصلمون برگردیم.
شان و شخصیت زن به اولاد و بچه هاش هست نه به کار و درامد
متاسفانه مسیر رو اشتباه به ما نشون دادن که زنان جامعه ما رو از اصالت و جایگاهشون بندازن و منحرف کنن
آن شاالله بهترین تصمیم رو اتخاذ بفرمایید
توصیه میکنم صوت هنر زن بودن ۱و۲ رو حتما گوش بفرمایید
و همسرتون تشویق و ترغیب به واجبات دینی کنید مثلا با ایشان نماز جماعت بخوانید
و بعد ابراز کنید که این نماز قبول چون پیش نمازش تو بودی و دوست دارم همیشه با شما نماز بخونم و ...
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#کاهل_در_نماز
سلام وقتتون به خیر
من همسرم در نماز سستی میکنه ولی وقتی من نماز میخونم خودش پا میشه می خونه و وقت هایی که عذر شرعی دارم نمیره بخونه خیلی از این بابت ناراحتم و قلبا غصه می خورم تازه وقتی می خونه تند تند میخونه
لطفاً راهکاری بدید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
شما با حفظ اقتدار و احترام به شخصیت و حساسیت های همسر خود ، کم کم او را به سمت نماز راغب میکنید .
نیازی نیست مستقیم به ایشان تذکر دهید ، به مرور زمان با رفتارهای شایسته ی شما ، به نماز خواندن مقید می شود .
گاهی با دادن حس اقتدار به همسر خود ، به این شکل که شما نماز بخوانید تا به شما اقتدا کنم ، ضمن حس اعتماد به همسر خود ، او را غیر مستقیم دعوت به نماز می کنید .
رفتن به مساجد و امامزاده ها با همدیگر و تقویت معنویت در زندگی خود ، این فریضه به مرور در وجود همسرتان نهادینه میشود ، با توکل بر خداوند متعال .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱
#مشاوره_پیش_از_ازدواج
با عرض سلام و احترام خدمت شما،
اگر دو نفر به لحاظ عقیدتی و اخلاقی با هم کفویت داشته باشند و بعد از خواستگاری و انجام تحقیقات و... به سراغ مشاورهی پیش از ازدواج بروند، آیا مشاور به صرف این که آنها در برنامهی همدم با هم آشنا شدهاند آنها را از ازدواج منصرف خواهد کرد؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
صرف آشنایی در برنامه ی همدم منجر به انصراف از ازدواج آن دو توسط مشاور نمی شود .
آنچه توسط یک مشاور پس از تحقیقات لازم هر دو طرف ، بررسی میشود ، هم کفو بودن هر دو طرف از نظر ویژگی های فردی و شخصیتی ، خانواده ها ، فرهنگ و ... می باشد .
با آرزوی موفقیت و پیروزی شما 🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
۹ بهمن ۱۴۰۱