#مرتب_بودن_کودک
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
من چطوری میتونم مرتب و منظم بودن رو به دخترم یاد بدم امسال کلاس دوم میره ولی هرکاری میکنم اتاقشو مرتب کنه هرچیز رو بزاره سره جاش اصلا اهمیت نمیده جایزه دادم تشویقش کردم کاملا بی تفاوته، ولی برعکس پسرم که ۶ سالشه اتاقش همیشه مرتب میکنه همیشه لباساشو تا میکنه میترسم باگذشت زمان پسرم هم از دخترم یاد بگیره مثل دخترم نامنظم بشه...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام خدمت شما خواهر گرامی
▫️برای بهبود و اصلاح رفتارهای فرزند اولین قدم ایجاد رابطه مثبت با او هست. بهتر است پیش از ایجاد پیامدهای رفتاری برای کودک روی ارتباط با او کار کنید. کودک پیش و بیش از هر چیز به تعامل فعال و مستمر با پدر و مادر نیاز دارد. بنابراین روزانه فعالیتی مثبت با کودک ترتیب بدهید. میتوانید بازیها و فعالیتهای مورد علاقه او و خود را شناسایی و اجرا کنید.
▫️نکته دیگری که باید توجه کنید، بحث الگو گیری کودک هست. سعی کنید خود شما و پدرشان با رعایت نظم و انضباط در زندگی الگوی خوبی در این زمینه برای او باشید.👌الگوی رفتاری بیشتر از تذکر کلامی موثر هست.
▫️در مورد توقعات و انتظاراتی که از فرزندتون دارید شفاف، صریح و جزء به جزء با او صحبت کنید و از مطرح کردن کلی آن خودداری کنید. مثلا به جای اینکه بگید اتاقت را مرتب کن لباساتم جمع و جور کن، بگید لباساتو تا کن بذار تو کشو و حتی یه نمونه تا کنید و نشون بدید بگید به این شکل، بعد بگید کتاباتو مرتب بذار تو کتابخونه، توپهارو جمع کن بریز داخل کیسه خودش و.... و بعد از انجام درست کارها تشویقش کنید.
▫️گاهی در فضایی شاد و جذاب در انجام کارهایش با او مشارکت داشته باشید تا میل و انگیزه برای انجام کارهایش پیدا کند.
▫️دقت کنید کارهایی که واگذار می کنید متناسب با سن و توان کودک باشد و فرصت کافی در اختیار او قرار دهید و عجله نکنید، بعد از انجام درست کارها او را تشویق کنید تا آن رفتار در اوتثبیت شود، پس از مدتی بصورت متناوب گاهی تشویق داشته باشید گاهی نه و کم کم کلا حذف کنید و با تمرکز و تشویق بر روی رفتارهای مثبت کودک، آن ها را پر رنگ و رفتارهای منفی را کمرنگ و به مرور زمان حذف کنید.
▫️گاهی سرزنش کردن، تحقیر، مقایسه، امر و نهی زیاد و تذکر پی در پی باعث ایجاد حساسیت و حتی خشم درونی در کودک میشود و به نوعی کودک با سرپیچی یا بی تفاوتی اعتراض خود را ابراز میکند و سعی میکند به این طریق از والدین خود انتقام بگیرد.
▫️میتوانید از روش دفتر امتیازات یا اقتصاد ژتونی هم استفاده کنید؛ به این ترتیب که برنامه ها و قوانینی را مشخص کنید و در قبال انجام کار خوب؛ متناسب با اهمیت آن، امتیاز مثبت به آن اختصاص دهید و در ازای انجام نشدن امتیاز منفی لحاظ کنید؛ و در نهایت اگر مجموع امتیارات به حد نصابی که با توافق هم مشخص کردید رسید تشویق و جایزه به آن تعلق بگیرد جایزه میتواند رفتن به پارک، استخر، یا خرید کتاب... بسته به علاقه فرزند باشد.
👌توجه داشته باشید جوایز متناسب با اهمیت کار و فعالیت تعیین شوند و با جوایز بزرگ برای کارهای کوچک توقع فرزند را بالا نبرید، ضمن اینکه خرید گوشی و تبلت شخصی در این سن و قبل از سن تمییز به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
▫️ اگر تشویق کارساز نبود از تنبیه و محرومیت استفاده کنید یعنی اگر کودک کار خواسته شده را در زمان معین انجام نداد از فعالیت یا برنامه یا هر چیزی مورد علاقه اش البته متناسب با اهمیت موضوع محروم می شود و در این زمینه جنس محدودیت و محرومیت تعیین شده باید قابل اجرا باشد و جزو نیازهای اساسی فرزند نبوده و از قبل مشخص و گفته شده باشد.
✨در هر حال صبر و حوصله داشته باشید تا ان شاءالله نتیجه مطلوب حاصل شود.
سربلند و موفق باشید. 🌺
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#ناخن_جویدن
#مکیدن_انگشت
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون.
بنده خانمی هستم ۴۵ ساله از بچگی عادت دارم در موقع خستگی یا موقع خواب یا وقتی استرس میگیرم انگشت دستم رو توی دهنم میکنم( می مکم) این عادت رو ب هیچ عنوان نمیتونم ترک کنم.الان با داشتن همسرو فرزندان واقعا خودم خجالت زده و کلافه هستم. بارها خواستم ترک این عادت رو بکنم ولی نمیتونم نه خابم میبره. و نه در موقع ناراحتی غیر این عادت آرامش دارم لطفا کمکم کنین🙏🙏🙏تودوران کودکی روش هایی خانوادم بکار بردن مثل تهدید.یا اینکه دستام و بستن ولی یادمه خیلی عذاب کشیدم 😔😔😔
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
مشکلی که شما با آن دست و پنجه نرم میکنید دو دلیل دارد.
۱.مشکلات اضطرابی
۲.عادت غلط
ریشه ی مشکل هم در کودکی شماست که زمانی که مضطرب بودید از این روش ب ای آرامش استفاده میکردید و روش هایی که والدین شما برای حل این مشکل به کار میبردند نیز مجدد اضطراب رو در شما بیشتر میکرده .
برای حل این مشکل سعی کنید یک جدول پایش رفتار داشته باشید .یعنی ببینید این بد رفتاری در چه زمان هایی و در چه موقعیت هایی در شما بیشتر است .بعد از شناسایی این موقعیت ها در این مواقع خاص باید اقداماتی انجام بدهید .
اگر در شرایط نگرانی و اضطراب به ابن مشکل دچار میشوید.
۱.منشا اضطراب را شناسایی کنید و برای از بین رفتن اضطراب حتما اقدامات درمانی انجام دهید .برای این کار حتما از یک مشاور کمک بگیرید.
۲.برای مقابله با استرس و نگرانی میتوانید از تکنیک های مختلف مثل ورزش کردن خصوصا ورزش هوازی ،پیاده روی کردن و مدیتیشن استفاده کنید .
۳.زمان اضطراب از تنفس عمیق شکمی و تکنیک ۴۷۸ استفاده کنید.به این صورت که به صورت راحت و لم داده روی یک مبل بنشینید در عرض ۴ ثانیه هوا را وارد ریه ها کنید ۷ ثانیه هوا را داخل ریه نگه دارید و ۸ ثانیه کم کم هوا را خارج کنید .این کار را زمان نگرانی دو تا سه بار انجام بدهید .
۴.زمان نگرانی فکر و عملتان راتغییر دهید.به این صورت ببینید که زمان استرس به چه موضوعی فکر میکنید سریع یک فکر جدید هر چند لی ربط رو جایگزین فکر قبلی کنید و موقعیتتان را تغییر دهید .مثلا اگر نشسته اید بایستید اگر داخل آشپز خانه مشغول فعالیتی هستید جای خودتون و کاری که میکردید رو سریع تغییر دهید .
۵.از دمنوش های آرامبخش و اسپری گلاب در صورت استفاده کنید .
برای ترک عادت ناخن جویدن نیز میتوانید
۱.سعی کنید یک مهارت یا حرفه که برای انجام آن احتیاج به حرکات ظریف سر انگشتان هست مثل گلدوزی ،کار با خمیر مجسمه سازی ،روبان دوزی و...هست حتما در طول روز چند ساعت مشغول به آن باشید .
۲.تاجایی که برایتان ممکن هست از دستکش های نخی استفاده کنید حتی موقع خواب .
۳.تازمانی که کاملا خسته و خواب آلود نشدید به رختخواب نروید .
توجه داشته باشید ترک این عادت به همان اندازه که وجود شما ریشه دوانده به همان اندازه به زمان زیادی مراقبت بیش از حد احتیاج دارد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#فعالیت_زیاد_دختر
#استفاده_از_گوشی
با سلام و احترام
دختر من نزدیک ۳ سالشه، ۱۰ کیلوعه، خیلی بازیگوشه و همش در حال فعالیته، خوابش خیلی بی نظمه در کل شاید ۹ ساعت بخوابه و هوشیار می خوابه ، زمانهایی که خسته باشه بدتر نمی خوابه و جنب و جوشش بیشتر میشه، شبها قبل خواب تو تاریکی غیض می کنه تا یکی دوساعته روی سر من میوفته و موهامو میکشه، میزنه تو سر و صورتم، البته منم مجبورم اون محل رو ترک کنم و تا کلی وقت من در حال رفت و اومد توی اتاقام تا خوابش ببره و ساعت میشه ۳ و ۴ شب، با گوشی هم زیاد کار می کنه. یه وقتایی ناخوناشو می خوره و شبا یه وقتایی دندن قروچه می کنه، یه زمانهایی فرصت کنم میبرمش بیرون تا انرژیش تخلیه بشه و بی موقع نخوابه، ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید که چطور باید برخورد کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
سلام و عرض ادب خدمت شما
توجه داشته باشید که شرایط زندگی ها و خانه های جدید امکان فعالیت های فیزیکی، سالم و طبیعی بچه ها را به شدت محدود کرده است.
فعالیت و جنب و جوش نشانه سلامتی فرزند شماست و باید وجود داشته باشد اما باید به نحو صحیح برون ریزی شود .
در غیر این صورت با استفاده زیاد از تبلت و گوشی و بازی های رایانهایی سبب درون ریزی این انرژی ها شده و آسیب هایی را برای فرزندان به همراه دارد.
👈 لطفا به نکات زیر توجه فرمائید ⬇️
🔹بازی و فعالیت جسمی یک راه خوب برای تخلیه انرژی است پس سعی کنید حتما در فضای حقیقی و سالم برای فرزند خود مشغولیت و فعالیت مثبت تعریف کنید تا کمتر متمایل به بازی های رایانه ایی و استفاده از فضای مجازی شود.
یکی از دلایل بی خوابی فرزند هم استفاده از گوشی هست که متاسفانه آسیب های زیادی دارد
🔹 سعی کنید زمینه های مثبتی را برای ارتباط با دوستان و همسالان خوب برای او ایجاد کنید.( حضور در مساجد محل و بسیج و ....شرایط خوبی برای پر کردن وقت و ارتباط با دوستان خوب هست انشالله).
🔹در طول روز انقدر فرزند را خسته کنید تا شب براحتی به خواب بروند.باید به یک خستگی حقیقی برسند
🔹توصیه میکنم صوت آموزشی تربیت فرزند استاد پوراحمد خمینی را تهیه کرده و از مطالب آن استفاده کنی
انشالله موفق باشید🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام و خدا قوت
پسر چهار ساله ای دارم که از سه سالگی نسبت به جنس مخالفش حساس شده و دوست داره بدونه اندام جنسیشون چطوریه ؟ فک میکنم از اونجایی شروع شد که یه بار پیراهن یکی از دختر بچه های فامیلمون که ازش بزرگتر هم بود و در حال بازی بودن بالا رفت و پسرم مدام سعی میکرد دوباره پیراهنش رو بزنه بالا و شکم اون دختر رو لمس کنه و دیگه بعد اون حساس شد .اما الان چند روزی بود که دوست داشت تنها باشه تو اتاق و به سقف نگاه میکرد .معلوم بود به چیزی فکر میکنه و من کمی نگران شدم و ازش پرسیدم بیا باهم حرف بزنیم و بگیم که دوست داریم به چی فکر کنیم اولش الکی گفت من به خوراکی و ...فکر میکنم اما بعدش گفت مامان دروغ گفتم من به دخترا فک میکنم و گفت دوست دارم اصلا لباس نپوشن و من ببینمشون و از این حرفا .من هیچی بهش نگفتم و از اون به بعد نمیزارم اصلا بره تو اتاق
اما زنگدگیم هم شده استرس ونمیدونم چیکار کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما مادر گرامی
وقت شما بخیر
در این سن کنجکاوی های کودکان نسبت به جنس مخالف کاملا طبیعی است،پس هیجانات خود را کنترل کنید و حساسیت خود را نسبت به این موضوع کاهش دهید.
نکته ی دیگری که در این سنین وجود دارد وابستگی حسی فرزندان به والدین شان است،پس کنترل احساساتتان از مهم ترین راهکارها می باشد.
و اما:
🔸فرزند شما در این سن درکی از راست و دروغ ندارد و تنها متوجه حساسیت شما نسبت به این موضوع شده است و با رفتار ها و حرف های مختلف سعی در دیدن واکنش های شما دارد.
🔸از قانون حواسپرتی استفاده کنید به این صورت که اگر فرزندتان در بازی های تنهایی و یا گروهی به سمت نامناسبی رفت،سریعاً وارد بازی شوید و یک بازی هیجان انگیزی را پیشنهاد داده و با آن ها بازی کنید.
🔸بازی های حرکتی او را بیشتر کنید به طوری که شب ها کاملا خسته باشد.
🔸اوقات بیشتری را به بازی با او اختصاص دهید و رابطه ی خودتان با او را بهتر کنید.
🔸اگر سوالی راجع به این موضوع از شما پرسید بدون هیچ واکنش خاصی و به راحتی به تفاوت مابین خودتان و همسرتان اشاره می کنید؛مثلا بابا ریش داره،مامان ها ریش ندارن.
اگر سوالی از شما پرسید که جوابش را نمی دانستید به او بگویید خودت چی فکر میکنی؟به این صورت متوجه تصورات ذهنی او میشوید و می توانید از او برای پیدا کردن جواب وقت بخواهید و سپس یک بازی هیجان انگیز به او پیشنهاد دهید مثلاً بیا بریم کیک بپزیم.
🔸از دعوا و سرزنش خودداری کنید زیرا فرزندتان به سمت پنهان کاری می رود.
🔸بر روی نوع پوشش و رفتار های فی مابین خودتان و همسرتان توجه بیشتری داشته باشید.
🔸داشتن خواهر و برادر در صورت نبود همبازی مناسب و هم جنس جهت پر کردن اوقات بیکاری در این زمینه به شدت برای شما راهگشا می باشد.
✔️به شما توصیه می شود که صوت های تربیت جنسی استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی صالح یاری دهد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نرسیدن_به_کارها
#غر_زدن
سلام وقتتون بخیر
خدا ان شاالله بهتون اجر بده
من خانمی ۲۲ ساله هستم و الان مدت ۲ سال هست ازدواج کردم و یک بچهی ۷ ماهه دارم . لیسانس دارم .
اول اینکه نمیدونم چرا همش تو ذهنم میخوام برم سراغ یه کاری ، در حالی حتی از پس کارای خونه هم برنمیام 🤦♀️یعنی همش میدوم🏃♀️ ولی کارام میمونه ، مثل قبل خونه تمیز نمیشه و این خیلی حالمو بد میکنه ، و این حس باعث میشه که برای کارام اصلا انگیزه نداشته باشم و کارامو انجام ندم .(یعنی تا شوهرم نیاد کمک ، من تنهایی نمیتونم کاری بکنم ) تا میام سراغ ظرفا بچم گریه میکنه یعنی خیلی برام سخته که کارام بمونه، و دائم فکر میکنم چطوری بقیه هم بچه داری میکنن هم خونه هاشون تمیزه .
دوم اینکه من وقتی بچم بی قراری میکنه یهو از کوره در میرم ، با اینکه میدونم باید تا ۷ سال رهبری کنه . ولی وقتی خیلی شلوغ میکنه یهو داد میزنم و بعد خیلی زود ناراحت میشم و میگم تو روحیش اثر میزاره .
و تمام اینها باعث میشه من فقط غر بزنم 🤦♀️🤦♀️
میشه راهنمایی کنین
در مورد تربیت فرزند تا ۹ سالگی و هنر زن بودن رو گوش کردم.
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت شما هم بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
مدیریت زمان یکی از مهارت های مهم در زندگی هر فردی می باشد که باعث به اتمام رساندن کارهای فرد و همچنین آرامش روحی وی می گردد.
ابتدا حس ناراحت کننده ی شما را در این امر متوجه هستم؛ اما پذیرش این نکته در زندگی به شما کمک شایانی خواهد کرد و نکته این هست که همیشه اوضاع زندگی اون چنانی که ما می خواهیم پیش نمیره. قاعدتا زندگی شما زمانی که فرزند نداشتید با الانی که فرزند دارید متفاوت هست اما این بدان معنا نیست که شما به انجام کارهایتان نرسید و یا کارهای شخصی تان رها کنید؛ بلکه نوع برنامه ریزی کردن و انجام دادن کارها با هم تفاوت دارد؛ لذا از شما خواسته می شود که جهت بهبود حال روحی خودتان و رسیدن به انجام کارهایتان موارد زیر را رعایت کنید:
👇👇👇👇👇
🔹 اینکه برای خودتان قبل از خواب، چک لیست کارهای فردایتان را نوشته و فردا هر کدام از کارهایتان را که انجام دادید، تیک مرتبط با آن را بزنید.
🔹 سعی کنید شب ها زود بخوابید و صبح ها زود از خواب بلند شوید؛ این سحر خیزی به شما کمک می کند که تا کودک شما خواب است به یک سری کارهایتان برسید و به صورت کلی زمان بیشتری از طول روز را حس کنید.
🔹 به رشد شخصی خودتان اهمیت بدهید. مثلا در زمانی که کودک شما خواب است و یا آرام است به مطالعه کتاب، ورزش مورد علاقه و ....در حد توان خودتان بپردازید.
🔹 کارهایی که برایتان اولویت بیشتری دارند را انجام دهید. مثلا ممکن است برای شما بین مرتب کردن خانه و پختن غذا، پختن غذا اهمیت بیشتری داشته باشد. ابتدا آن را انجام داده و بعد اگر فرصت شد مرتب کاری خانه را انجام دهید.
ببینید شما چون الان بچه ی کوچک دارید، خانه ی شما به دلیل وسایل و ملزومات کودک از حالت قبل به هم ریخته تر است. این حالت را بپذیرید و بدانید که این گذرا است.
🔹برای افزایش صبر و تحمل خودتان، سوره ی والعصر را زیاد بخوانید.
🔹 صوت های مرتبط با مهارت کنترل خشم جناب آقای پور احمد را گوش بفرمایید و در زندگی خودتان پیاده کنید.
🔹 از همسرتان با لحن محبت آمیز و محترمانه بخواهید که در انجام کارهای منزل و مراقبت از فرزند به شما کمک نماید. مثلا بخشی از کارهایتان را زمانی انجام دهید که همسرتان در خانه و پیش فرزند شماست...
ان شاءالله که با صبر و توکل بر خدا، حال شما بهتر خواهد شد.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#فرزند_آوری
#تفاوت_در_اعتقادات_با_همسر
باسلام خانمی 35 ساله هستم که دختری 10 ساله دارم بنا به تاکید رهبر عزیز مبنی بر فرزند آوری اگر شرایط تربیت فرزند را نداشته باشم آیا فرزنداوری به صلاح هست یا نه؟ چرا که من وشوهرم افکار وعقاید متفاوتی داریم به عنوان مثال من دوست دارم دخترم حجاب داشته باشه ولی پدرش نه من دوست ندارم جاهایی که مردوزن مشغول پایکوبی هستند برم ولی شوهرم عاشق چنین مجالسی هست.
پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
ابتدا تشکر می کنم از شما بابت اینکه به سخنان مقام معظم رهبری گوش داده و در مورد آن ها تفکر می نمایید.
🔹به صورت کلی فرزند آوری یکی از جهاد های بزرگ بانوان است که خداوند به آنان ارزانی داشته است.
اگر در خانوادهای شرایط فرزندآوری وجود داشته باشد، آوردن فرزند باعث رشد و تکاپویی آن خانواده و افزایش جمعیت در اجتماع خواهد شد.
در ۲ صورت هست که فرزندآوری توصیه نمی شود : ۱. زمانی که والدین در امر جسمی ناتوان باشند مثلا زمانی که فرزندآوری برای خانم توسط پزشک معتقد و امین منع شده باشد و جان وی در خطر باشد.
۲. مورد دوم هم اینکه از نظر تربیتی نتوانند فرزند تربیت کنند. مثلا یکی از والدین دارای بیماری روانی باشد و یا به دلایلی از عهده ی این امر بر نیایند.
🔹در ارتباط با موضوعی که شما ذکر فرموده اید باید خدمتتان عرض کنم که اگر امکان درمان همسر شما هست، بهتر هست که ایشان اصلاح اعتقادات و بلورها صورت بگیرد و در آن شرایط شما اقدام به بارداری و فرزند آوری نمایید.
🔹🔹🔹توصیه ی اکید بنده به شما این هست که در این زمینه با یک مشاور و روان شناس معتقد به اصول و با تجربه صحبت کرده و از ایشان کمک بخواهید.
ان شاءالله موفق باشید.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری_فرزند_در_خانه
سلام
مشکل من فرزند دومم است که ۱۴ سال دارد،از کودکی به شدت بیرون از منزل آرام و درمنزل شلوغ و نا آرام.یک سالی است که شدت بیشتری گرفته،اکثر اوقات در خانه پرخاشگری میکند،با برادر بزرگتر مدام دعوا دارد،نامنظم،گاهی ناسزامیگوید،خلاف میلش رفتار شود زمین و زمان را بهم میریزد،جدیدا با من هم به شدت بگومگو میکندولی در مدرسه و خارج از خانه همه عاشق کردار و رفتارش هستند.
کلافه شدم،لطفا راهکاری بفرمائید.ممنون
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشاالله کمک کند:
🔸دوست عزیز من به شما پیشنهاد مشاوره تلفنی یا حضوری می کنم به این علت که باید سوالات زیادی پرسیده شود از جمله از رابطه ی شما و همسرتان، رابطه شما با فرزندتان، دوستان فرزندانتان و... ولی با این وجود یک سری راهکارهایی خدمتتان عرض می کنم
🔸 اول از خودتان و همسرتان شروع کنید زیرا که شما و همسرتان بزرگترین الگو برای او هستید پس در زمان عصبانیت، خشم و عصبانیت خود را کنترل کنید و آرام باشید و محیط خانه را به محیط آرامی تبدیل کنید.
🔸 برای فرزندتان بدنبال دوست باتقوا و بانشاطی باشید که البته این دوست دارای روابط خوب با پدر و مادرش باشد.
🔸 با ادبیات خوب و محترمانه با او صحبت کنید.
🔸 از رفتارهای محبت آمیز و محبت های کلامی از جمله : زیبا صدا زدنش غافل نشوید.
🔸 زمانی که با برادر بزرگترش بحث و دعوا می کند شما اصلا در اختلافاتشان وارد نشوید و حق را به هیچ کدام ندهید.
🔸 زمانی که عصبانی می شود دستش را با آرامی بگیرید و با او ارتباط چشمی محبت آمیزبرقرار کنید.
🔸 کارهایی مثل خرید نان یا لوازم دیگر را نوبتی بر عهده ی فرزندانتان قرار دهید تا احساس بزرگی کنند.
🔸 در بعضی کارها با او مشورت کنید.
🔸 زمان تفریح مناسبی را با خانواده در نظر بگیرید.
🔸 شما زمان نزدیک بودن به دوران پر از تنش نوجوانی و بلوغ او را در نظر بگیرید پس از اصل تغافل استفاده کنید؛ به عبارت دیگر پرخاشگری ها و عصبانیت او تا حدودی از این دوران سرچشمه می گیرد پس با رعایت اصول و مانند اینکه پرخاشگری او را نمی بینید برخورد کنید.
🔸 اگر با همسرتان اختلاف یا مشکلی دارید زمان حضور فرزندانتان از بحث و تنش خودداری کنید.
🔸 او را در کلاس های مناسب فرهنگی، ورزشی ، بسیج محل ثبت نام کنید.
🔸 مجموعه تربیت نوجوان و خشم را از کانال تربیتی همسران خوب گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#توضیح_روابط_جنسی
سلام علیکم و وقت شما بخیر
در مورد دخترخانومی که 14سالشونه و خانواده نسبتا مذهبی داره و تو فضای مجازی عبارت(روابط جنسی) رو دیده و از مادر پرسیده که روابط جنسی چیه، چه جوابی بدیم؟
و میگه من چجوری بدنیا اومدم(ظاهرا تو کتابشون از لقاح و...خوندن)؟
لطفا راهنمایی کنید
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشاالله کمک کند:
🔸 شما مادر عزیز باید این موضوع را در نظر بگیرید که دختر شما در سنی می باشد که کنجکاو هست در مورد یک سری مسائل اطلاعات کسب کند از طرفی اگر از طرف شما پاسخگو نباشد در گوشی و یا از دوستانش اطلاعاتی خواهد گرفت که شاید مناسب سنش نباشد پس بهترین کار این هست که خود شما برای او مثل یک دوست باشید و برایش نه به طور کامل بلکه به صورت غیر مستقیم و سربسته روابط جنسی را توضیح دهید باز اگر قدرت این کار را ندارید از مشاور مدرسه اگر شخص مطمئنی هست کمک بخواهید؛ ولی من پیشنهاد می دهم چون از خود شما سوال پرسیده هست و سن حساسی هست شما با پاسخگویی می توانید باب دوستی را نیز در بقیه زمینه ها فراهم کنید که اگر دختر شما سوالات دیگری نیز داشته باشد بداند که شما مثل یک دوست کنارش هستید و پاسخ می دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#چله_برای_ازدواج
#اختلاف_سنی_زیاد
سلام وقت شما بخیر
دخترم ۱۸ سالشه ، از بین خواستگارهایی که داره میخواسته ببینه کدوم رو انتخاب کنه بهتره ، یه چله گرفته به این صورت که بعدازاتمام چله هر خواستگاری اومد به اون باید جواب مثبت بده ، بعد از اتمام چله خواستگاری اومد که تقریبا همه شرایطش خوب بود ولی اختلاف سنی شون حدود ۱۲ سال ، من و پدرش موافق نیستیم ،خودش هم به خاطر اختلاف سنی زیاد ، دو به شک هست از طرفی هم میگه چون من چله گرفتم و متوسل شدم این گزینه بهترین خواهد بود خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . ببخشید طولانی شد🌹
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
عرض سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی💐
تبریک میگم که در این دوره و زمانه دختر خود را به گونه ای تربیت کرده اید که در ۱۸ سالگی آمادگی ازدواج دارند.
🔷 نکته ی مهمی که باید مد نظر داشته باشید این است که همانطور که میدانید ازدواج مسئله ی یک عمر زندگیست و از هر تلاشی برای داشتن انتخاب درست نباید غفلت کرد.
🔷در این مسیر عقل میتواند چراغ راه باشد و انجام مشاوره و در نهایت توکل و توسل.... انتخاب یک خواستگار از همان بدو ورود و بواسطه ی چله گرفتن زیاد درست نمیتواند باشد و بهتر است همه ی خواستگارها از جمله این خواستگار محترم را با طی مراحل درست بررسی و بهترین انتخاب را انجام دهید.
🔷نه سخت گیری زیاد و نه سهل گیری زیاد درست است.
🔷یادتان باشد که انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه را در پیش خواهد داشت و انتخاب عاشقانه( و از روی احساس و بدون کمک عقل)،زندگی عاجزانه.
🔷🔷بنابراین توصیه ی من به شما خواهر محترم این است که اول به دختر خانم محترم خود کمک کنید تا اولویت های مهم و خط قرمزهایشان در زندگی را مشخص کنند.
🔷🔷سپس در چارچوب خانواده باهم گفتگو کنند و مهم ترین اولویت ها را با هم بررسی کنند.
🔷🔷بعد انجام تحقیقات ضروری است که در ادامه شیوه ی آن را عرض می کنم.
🔷🔷بعد درصورت نیاز کمک گرفتن از مشاوری که حتما متعهد و متخصص باشد
🔷🔷ودرنهایت با توکل به خدا و توسل به ائمه پاسخ نهایی را بدهید.
🔸برای انجام تحقیقات فردی این کار را انجام دهد که از روحیات و علایق دختر خانم باخبر باشد و صادق باشد.
🔸از دوستان خواستگار تحقیق کنید چون هر فردی معمولا با کسانی دوست میشود که روحیاتی شبیه به خودش داشته باشند.
🔸از فامیل تحقیق کنید
🔸همسایه ها
🔸همکاران و یا همکلاسی ها
🔷برای داشتن انتخاب صحیح توصیه میکنم صوت های هنر انتخاب همسر از استاد پوراحمد را از کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.
🔷مطالعه ی کتابهای نیمه دیگرم از استاد عباسی ولدی هم میتواند بسیار راهگشا باشد.
🔷واگر نیاز است از مشاوران امین کانال،بصورت تلفنی کمک بگیرید.
ان شاءالله موفق و موید باشید.💐
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
میشه این سوال منم از استاد بپرسین. دختر چهار سال ای دارم و یک پسر هفت ماهه هر موقعی که می خوام پوشک داداش رو عوض کنم میاد پیشش و فقط میگه می خوام ببینم چند دفعه شده میگه میشه دست به جیش هاش بزنم.
از حمام ترس داره ولی از بس اب بازی دوس داره بردمش حموم یه شرت داشت گفتم اب بازی کن بعد صدام بزن بیام بشورمت وقتی کارام رو انجام دادم یه لحظه رفتم ازش خبر بگیرم دیدم به جیش هاش نگاه میکنه منم دعواش کردم یا که سوال می پرسه باید چی کار کنم چی جواب بدم
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
عرض سلام و ادب خدمت شماخواهر عزیز
تربیت جنسی فرزندان مسئله ی بسیار مهمی است که میتواند در آینده ی آنها تاثیربسیارزیادی داشته باشد و به هیچ وجه نباید از آن غفلت کرد.
وتبریک به شما که بابت این موضوع مهم مشاوره میگیرید.
🔷نکته ی مهمی که در زمان تعویض پوشک پسرتان باید مد نظر داشته باشید این است که حتی الامکان دور از چشم دخترتان و بسیار سریع انجام شود به گونه ای که توجه او جلب نشود مثلا هنگامی که او خواب است یا مشغول بازی است یا سرگرم است.
🔷برای حمام نباید دخترخود را در مدت زمان طولانی به حمام بفرستید آن هم بدون نظارت.توجه داشته باشید که زمان حمام کوتاه باشد و نظارت داشته باشید و لباس زیر را در آخرین مرحله بیرون بیاورد تا فرصت کنجکاو شدن در مورد بعضی مسائل را نداشته باشد.
🔷درصورتی که اشتباهی از او سر زد تغافل کرده و اورا سرگرم کاری دیگر کنید.اورا دعوا نکنید که حساس تر میشود و نتیجه ی عکس میدهد.
🔷اینکه سوال میپرسد بسیار طبیعی و اقتضای سن اوست.آرامش خود را حفظ کنید و در جواب سوالش بپرسید:خودت چی فکر می کنی؟
تا متوجه شوید که اطلاعات خودش در چه حد است.سپس پاسخی در همان حد به او بدهید که کوتاه و مختصر و البته صحیح باشد.ذکر جزئیات زیاد لازم نیست.
🔷باتوجه به اهمیت این مسئله توصیه می کنم که حتما صوتهای مربوط به تربیت جنسی از استاد پوراحمد که در کانال همسران خوب موجود است را تهیه و گوش کنید.پاسخ بسیاری از سوالات شما آنجاست.
🔷در نهایت اگر نیاز میبینید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی کمک بگیرید.
موفق و موید باشید💐
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_جنسی
سلام خدمت جناب آقای پوراحمد وهمکاران گرامی،دختر 4ساله ای دارم که جای خصوصیشو میکشه رو اسب بادیش، ازاسب نرما که بپر بپر میکنن، اسب رو برداشتم گفتم فراموش کنه اما الان با عروسکای نرمش این کارو میکنه، اتاق خوابش جدا نیست، اما، باعرض معذرت از حضورتون ماخودمون بعد خوابش میریم تواتاق، اصلا ازفکرم بیرون نمیره که بچه چرا اینکارومیکنه بعضی وقتا پیش مهمونم اینکارو میکنه ونمیدونه که زشته، به نظرم لذت میبره که ترکش نمیکنه،صداشمیکنم که حواسشوپرت کنم ولی گوش نمیده، خیلی اعصابم خوره خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌷قبل از هر کار و تصمیمی ، خونسردی و متانت خود را حفظ کنید.
🌱به هیچ وجه نباید متوجه شود که شما نسبت به این موضوع حساس هستید و کاملا بصورت طبیعی برخورد کنید.
🌱با توجه به سن او از توضیح دادن درباره این موضوع و نهی مستقیم از این کار به شدت بپرهیزید.
🍀بازی با او و زیاد کردن مشغولیت هایش در کنار شما ، را در اولویت قرار دهید.
☘مطمئن باشید با پرت کردن حواس او و بازی با او و ارتباط عاطفی به زودی این مسأله حل می شود و به هیچ وجه نیاز به تندی و پرخاش نمی باشد.
🌷تا می توانید او را در آغوش بگیرید ، نوازش کنید و ببوسید تا از این طریق آرامش درونی بیشتری در او ایجاد شود.
⭐️از هر چیزی که زمینه های انجام این کار را ایجاد می کند پیشگیری کنید مثلاً کارتون دیدن بصورت خوابیده و... .
موفق باشید.
@hamsaranekhoob