#رد_کردن_خداستگار
سلام و وقت بخیر به استاد محترم
به تازگی با کانالتون آشنا شدم و از مطالب های مفید و بسیار کاربردی تون بهره بردم ، استاد تو صحبت هاتون اشاره کردین به اینکه بچه رزق و روزی خودش رو میاره این رزق و روزی حتی در بزرگسالی شامل آن جهیزیه هم میشه؟
قبلا بخاطر ادامه ی تحصیل و نبود خواستگار هم کفو مورد های زیادی رو رد کردم و الان که قصد ازدواج دارم چون از نظر اقتصادی ضعیف و کارگریم و فرزند اول خانواده هستم و فرزندهای بعدی خانواده با ازدواج بنده مخالف هستن و میگن اگر شرایطش را داشتی زودتر ازدواج می کردی و آنچه که قراره برای تو خرج بشه حق ماست .... بنده بخاطر این موضوع علیرغم میل باطنی و اینکه از این موضوع خیلی ناراحتم میخوام خواستگارامو همون موقع رد کنم و از حق خودم بگذرم و به بقیه فرصت بدم چون خییلی باهاشون صحبت کردم درک نمی کنن...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیزم.
🍁ابتدا این مطلب رو خدمت شما خواهر خوبم بگم که مهترین نکته در بحث انتخاب همسر کفویت در مباحث اعتقادی و اخلاقی و... هست. اگر خواستگارانی که داشتید بعد بررسی همه جانبه به خاطر عدم کفویت رد کرده اید پس از این بابت ناراحت نباشید. درواقع شما ازدواج نکنید بهتر از این است که ازدواج بدون شناخت و ناموفق داشته باشید.
🍁مبحث بعدی در بحث رزق روزی که فرمودین؛ حضرت رسول اکرم (ص) میفرمایند: "تا زمانی که سر شما میچرخد به روزی امیدوار باشید" و یا در حدیث دیگری میفرمایند: "اگر تمام آفرینش جمع شوند تا چیزی که برای تو مقدر شده برگردانند نمیتوانند" . یعنی رزق و روزی که پروردگار وعده داده است فرقی نمیکند که در چه سن و موقعیتی باشید روزی خدا به شما می رسد.
✨در رابطه با جهزیه که فرمودین این نکته را بدانید که عزت یک دختر به جهیزیه او نیست بلکه به اخلاق و رفتار و نجابت اوست. البته با توجه به شرایط جامعه امروز که فشار اقتصادی زیادی به خانواده ها تحمیل شده شما رو درک میکنم. اما این هم منطقی نیست که شما به خاطر نداشتن توان مالی جهیزیه بخواهید به خواستگار خود جواب رد بدهید و فرصت ازدواج را از خود بگیرید. ✨بلکه به خدای متعال توکل کنید. ✨ ازدواج را آسان بگیرید.✨ اگر خواستگار مناسبی برای شما مطرح شد اجازه آمدن خواستگار را بدهید و بررسی همه جانبه اعم از جلسات خواستگاری و تحقیقات جامع و کافی داشته باشید و وقتی کفویت لازم بررسی شد شما این مسئله رو صادقانه با خواستگار محترم مطرح کنید. ✨بنای خود را بر قناعت و ساده زیستی بگذارید. چه بسیار زوجهایی که زندگی خود را خیلی ساده شروع کردند و حتی بعد از عروسی اقدام به تکمیل وسایل نمودند. چه اشکال دارد که دو طرف هم را درک کنند و بهم فرصت دهند و ساده بگیرند. سوای اینکه تسهیلات ازدواج مثل گرفتن وام ازدواج هم کمکی برای شما جهت تامین جهزیه میتونه باشه.
✨سعی کنید در رابطه با مسائل مالی ازدواج و تامین جهیزیه زیاد با خواهران خود بحثی نداشته باشید.
✨یه واسطه یا اقوام که نفوذ کلام دارد با اعضای خانواده صحبت کند.
✨توصیه میکنم مجموعه انتخاب همسر رو از کانال همسران خوب تهیه بفرمایید و با خواهران محترم خود گوش کنید که قطعا میتونه در نگرش شما اثر گذار باشه.
انشالله که خوشبخت شوید. 🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اضطراب_و_راهکار_ایحاد_آرامش
سلام و خداقوت... یه سوالی که مدتیه درگیرشم اینه که، اضطراب های درونی ما تا چه حدش ناشی از کمبود ایمانه و چه حدیش ناشی از محیط پرتنش؟من توی خانواده ای بزرگ شدم که از بچگی دعواهای مامان بابام رو که کم هم نبود یادم میاد و الان هم ادامه داره، بحث و دعوا و تنش.آیا اگه من واقعا ایمان داشته باشم، نباید هیچ استرس و ناآرامی درون قلبم احساس کنم؟
لطفا در این مورد توضیح بدید و همچنین راه های افزایش سکینه در قلب...
ممنون
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
در رابطه با مسئله ای که شما فرمودین اضطراب درونتان متاثر از هر دوعامل میتواند باشد. نکته مهمی که باید توجه کنید این هست که بدانید اضطراب اساسا همیشه هم بد نیست احساسی طبیعی در انسان هاست، که هرکسی در شرایطی از زندگی آن را تجربه می کند. خیلی از افراد زمانیکه در کار دچار مشکل شوند، یا قبل از امتحان دادن و یا قبل از گرفتن تصمیم های حساس؛ و یا در مصیبتها و بیماری و یا مشکلات خانوادگی دچار تنش و اضطراب میشوند و طبیعی هم هست. اما باید توجه داشت که حد این اضطراب تا کجاست؛ گاهی این اضطراب سازنده و خلاق میشود و برای فرد مفید است و او را به تحرک و رشد وا میدارد. گاهی هم که از حد فراتر رود جنبه غیرسازنده و تخریب برای فرد دارد. پس باید اضطراب خود را در شرایط مختلف مدیریت کنید تا کمتر اثر منفی آن متوجه شما باشد.
⬅️گاهی نیز به این دلیل که از خدا دور میشویم دچار اضطراب و ناآرامی میشویم. همانگونه که در روایت آمده زمانی که از خدا دور شویم زندگی سخت میشود.
✨پس با توجه به شرایط زندگی شما و تنشی که بین والدین بوده طبیعیه که شما گاهی دچار استرس و ناآرامی شوید اما مسئله مهم این است که شما در برابر این استرس چه واکنشی دارید آیا منفعل هستید و اجازه میدهید مرتب ذهن و روح شما را درگیر کند و یا نه با به کاربردن مهارت و روش های کنترل استرس و اضطراب؛ مدیریت بهتری بر اون شرایط خواهید داشت... حتی شما میتوانید با مهارت و مدیریت؛ برخانواده اثرگذار باشید و تشویق به رفتار بر اساس مهارت کنید و زمینه کم شدن تنش بین اعضا را فراهم کنید.
⬅️در ادامه برای داشتن آرامش و سکینه در قلب توجه شما رو به نکات زیر جلب میکنم.
1_ ایمان بخدا ریشه و زمینه اضطراب را از بین میبرد. قرآن با تاکید میفرماید: "الا بذکرالله تطمئن القلوب" ...
یعنی آرامش روان تنها در سایه توجه به خداوند امکان پذیر است. راز اصلی احساس امنیت روحی و آرامش در میان مؤمنین آنست که روح آدمی ماورایی است و تا زمانی که متوجه خدا هست برای این نزدیکی احساس آرامش میکند.
پس شما نیز تلاش کنید که معنویت خود را با نماز اول وقت؛ توسل؛ زیارت و توکل بخدا افزایش دهید.
2_انتظاراتمان را از دنیا تعدیل کنیم.
امام علی علیه السلام میفرماید : "اگر شناختی که من از دنیا داشتم شما داشتید اندوهگین نمیشدید" .
بدانیم که لازمه زندگی دنیایی وجود مشکلات و سختی ها هست. باید برای حل مشکل انگیزه و مهارت کسب کنیم و خودمان را با زندگی هماهنگ کنیم. واجازه ندهیم تنشها و سختیها از ما فردی مضطرب و افسرده بسازد بلکه فردی آبدیده و هدفمند بسازد. 👌
3. تفویض امور به خداوند...
در مشکلات و سختیها توجه به راه حل ها کنیم اگر قابل حل هست که حل شود اگر نیست به خدا واگذار کنیم در روایت آمده است کسی که تدبیر آمورش را به خداوند واگذار کند خداوند امور ش را سهل و آسان میکند.
4. نوشتن... مسائلی که ما را دچار اضطراب و نگرانی کرده بنویسیم و بدانیم که نگرانی مشکلات ما را حل نمیکند بلکه باید چاره اندیشی مناسب نمود. با نوشتن؛ تخیله روانی انجام میگیرد و فرد احساس آرامش میکند و ذهن برای حل آن متمرکز میشود.
5. انتخاب دوستی مومن .... انتخاب دوستی باتقوا نه تنها در روحیه و بالا بردن اعتماد به نفس ما موثر است بلکه میتوان در نزد او عقده گشایی کرد. درددل کردن میتواند اضطراب درون را کاهش دهد.
6. انجام تفریحات سالم مثل ورزش کردن؛ پیاده روی؛ سرگرمی های سالم؛ دوش آب گرم و..... در کاهش اضطراب خیلی موثر هستند.
توصیه میکنم مجموعه رضایت از زندگی استاد پوراحمد رو از کانال همسران خوب تهیه بفرمایید. قطعا در ایجاد نگرش مثبت و تعدیل انتظارات شما از زندگی موثر خواهد بود.
موفق باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اشتغال_مادر
سلام وقتتون بخیر۲۳سالمه همسرم ۲۶ویه پسر۶ ماهه دارم
شکر خدا جو معنوی و مهربانی تو خونمون هست...هردو بسیار حساس بابت تربیت.در رفتار و کردارمون با همسرم مراقب هستیم..مدام قران تو خونه میزارم.. نماز اول وقت وسعی میکنم نماز شبم ترک نشه و همیشه از خدا عاقبت بخیری فرزندانم خاستارم.
مشکلی ک دارم اینه ک ماماهستم و استخدامم در بیمارستان.از دوماه دیگه باید سرکارم برم..با توجه به صوت هایی ک داشتین ک میفرمودین بچه تا دو سه سالگی نیاز داره به مادر...من واقعا نگزانم...با اینکه خانم خیلی محترم با ادب و با ایمانی رو با وسواسی ک داشتمو تحقیقاتی ک کردم برای نگه داری پسرم انتخاب کردم و همه روش های تربیتی شمارو به این خانم توضیح دادم
به نظرتون بازم مشکلی هست؟ چه کارهایی رو انجام بدم ک پسرم دوماه دیگه راحت با این قضیه کنار بیاد ک صبح ها کسی دیگه به جای مامانش هست؟
واینکه برای فرزند بعدی چ فاصله سنی بهتره؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
⚛از اینکه نسبت به تربیت صحیح فرزند تون دغدغه دارید و فضای معنوی و عاطفی خوبی رو هم به همراه همسر محترم در منزل فراهم کردید شما رو تحسین میکنم. انشالله با توجه به روحیه ای که در شما هست با به کار بستن مهارت های زندگی و تربیتی؛ زندگی شما مورد رضایت صاحب الزمان عج قرار بگیرد.🙏
✨در رابطه با مسئله ای که شما مطرح کردید اولویت بر این هست که کودک شما تا 2 سالگی از وجود شما و آغوش شما بهره منده شود.
در کل کودکان تا 2 سال شدیدا نیاز به آغوش مادر دارند؛ نیاز به استماع و استروژن مادر دارند....کودک اگر در کودکی محبت کافی را نبیند در بزرگی دچار ضربه عاطفی میشود.
توصیه من به شما این هست که اگر امکانش هست مرخصی خودتون رو تمدید کنید. قطعا هیچکس در این 2 سال نمیتواند جایگزین شما برای کودکتان باشد.... و اگر با توجه به شغل شما که نیاز جامعه هم هست شرایط تمدید مرخصی ندارید میطلبد که همسر محترم را با خود همراه و هماهنگ کنید. در امور رسیدگی به فرزند توجه کافی داشته باشید. و زمانی که منزل هستید این نبود را برای فرزندتان جبران کنید.
✨اینکه برای کودکتان هم در نظر دارید پرستاری مومن و آگاه به روش تربیتی صحیح بگیرید اقدام خوبی هست و بهتر از این هست که فرزند شما در تردد بین منزل پدری و شما باشد.... و بهتر است کودک شما به مرور با این خانم ارتباط بگیرد و آشنا شود به جای اینکه یکدفعه بخواهد با ایشان مواجه شود.....
✨با توجه به شغل شما که به هر حال پر مسئوليت هست میطلبد که شما مهارت لازم جهت مدیریت شرایط؛ بعد از اشتغال خود را پیدا کنید.... مبادا فشار و خستگی کار شما را از وظایف خودتان در جایگاه همسری و مادری دور کند.
✨همان طور که مقام معظم رهبری هم فرمودند ما با تحصیل و اشتغال زنان هرگز مخالف نیستیم، مگر آن جاییکه به وظیفه مادری آنها لطمه بزند...
✨پس صادقانه این سوال رو از خودتان بپرسید که اگر روزی اشتغال شما مانع رسیدگی بهتر به همسر و فرزندان هست آیا حاضرید کنار بگذارید؟؟ پس میطلبد که مهارت لازم جهت مدیریت شرایط زندگی را فرا بگیرید.
⚛در رابطه با فاصله سنی بین فرزندان نیز فاصله 2و نیم تا 3 سال توصیه میشود...
انشالله که با کسب مهارت لازم و تدبیری که به کار میبرید بتونید در امر اشتغال و همسرداری و تربیت فرزند موفق باشید. 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نگاه_کردن_فیلمهای_نامناسب_شوهر
سلام من متاهلم،خانم هستم و چهارساله ازدواج کردم همسرم رو دوست دارم اونم همینطور،همسرم نمازشو میخونه،قرآن میخونه،رو مسائل اعتقادی پایبنده،حلال و حروم همینطور الحمدلله،فقط یه مشکل که هست و بزرگترین مشکلمه اینه که من فهمیدم مخفیانه تو گوشیش فیلمای مستهجن میبینه،اوایل که بهش میگفتم اصلا زیربار نمیرفت و آخرشم به دعوا میکشید که تو چرت و پرت میگی و اینا در صورتی که من مطمعن بودم ،همین الانم اگر ببینم و بهش بگم همینطوره،کلی دعا کردم و نذر کردم،کلی حواسم به روابطمون هست حتی من بیشتر از همسرم بهش پیشنهاد میدم تا سیر بشه و سراغ این چیزا نره،اما بازم تنها که میشه 😔
دیگه واقعا موندم چیکار کنم،الان هشت ماهه باردارم،نمیدونم آیا واقعا قراره درست بشه یا نه؟همش دعا میکنم خدا بهش تلنگر بزنه،هربار میبینم تو سرچ های گوشیش ازین چیز است دنیا رو سرم خراب میشه و دپرس میشم اونم مدام میپرسه باز چی شده ولی نمیتونم بگم اینا رو تو گوشیت دیدم چون باز آخرش دعواست،به خدا دیگه گوشی دستش میگیره یا میخواد گوشیشو به شارژ بزنه استرس میگیرم،یا جایی تنها میره میمیرم و زنده میشم😔من نمیخوام زندگیمو بهم بزنم،هنر زن بودن رو هم گوش دادم و عملی میکنم تو زندگیم
چیکار باید بکنم؟چی بگم که روش اثر کنه؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در زمینه بهتر شدن ارتباط با همسر تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. یکی از تفاوتهای بین زنان و مردها این است که مردها، بیشتر دیداری هستند و زنان بیشتر شنیداری. مردها از دیدن بیشتر از شنیدن لذت می برند و زنان برعکس.
2. ارتباط زن و شوهر، دو طرفه هست. افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف در بهتر شدن ارتباط و یا ضعیف شدن ارتباط موثر است.
3. دیدن فیلم های نامناسب می تواند علت های مختلفی داشته باشد. ( راضی نبودن از رابطه جنسی با همسر، فرار از مسائل شخصی، نگرانی ها و ...)
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
👈رفتار همسر شما درست نیست و مناسب است که شما کارهای زیر را انجام بدهید:
1. سعی کنید برنامه هایی رو تنظیم کنید که برای همسرتان جذاب باشد و بتوانید هر دو انجام بدهید و یا پیشنهاد کنید که همسرتان انجام بدهد تا کمتر به سراغ دیدن فیلم های نامناسب برود. ( مثل تماشای یک فیلم خوب و مناسب با هم، معرفی یک کتاب جذاب به همسر و ...)
2. در مورد خواسته های همسرتان در مورد رابطه جنسی سوال کنید. و ببینید چه رفتارهایی را از شما در این رابطه دوست دارد که اتفاق بیفتد. ( این رفتارها در صورتی که از جهت شرعی مشکلی نداشت، انجام بدهید)
3. در مورد زیبایی و نحوه پوشش خودتان، از همسرتان سوال کنید. و سعی کنید پوشش دلخواه شوهر را داشته باشید.
4. در یک موقعیت مناسب کارهای زیر را انجام بدهید
الف. علاقه خودتون رو به همسرتان ابراز کنید ( من تو رو خیلی دوست دارم)
ب. کارهای مثبت همسرتان را مطرح کنید و تایید و تشویق نمایید.
ج. احساسات خود را مطرح کنید ( مثلا من دوست دارم ارتباطم روز به روز با تو بهتر بشه و نگران این هستم که ارتباط من رو با تو ضعیف بکنه)
ه. تکنیک سوال کردن : از شوهر خود سوال کنید( می تونی به من کمک کنی این نگرانی من برطرف بشه؟)
🌸 ان شاء الله زندگی شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد و زندگی شما سرشار از مهر و محبت باشد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#رفتارهای_نامناسب_برادر
سلام و احترام
ببخشید من یه داداش کوچیکتر دارم که حدود ۲۰ سالشه، و گاهی موقعی که میخوابه میبینم که قسمت میانی بدنشو روی زمین میکشه، خیلی افکار بدی در موردش به ذهنم میاد که عذاب وجدان بهم میده، اصلا نمیدونم این کارش گناهه یا نه، ولی مثلا وقتی میره دستشویی دیر میاد نسبت بهش سوء ظن دارم و خیلی اذیت میشم.
خیلی عذر میخوام....
لطفا بگید چیکار کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در رابطه با برادرتان دغدغه مند هستید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. رفتارهای جنسی در این سن، به خاطر نیازهای جنسی و یا آرامش نداشتن و یا جلب توجه می تواند باشد.
2. فردی که در دوران جوانی هست نیازهایی دارد: نیاز جنسی، نیاز عاطفی، نیاز به امنیت، آرامش و ...
3. با توجه به نیازها، پاسخگویی مناسبی باید اتفاق بیفتد.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
رفتارهای برادر شما، رفتارهای نادرستی هست و مناسب است شما و یا فردی که ارتباط خوبی با برادرتان دارد با برادر شما صحبت کند و صحبت های زیر را داشته باشد.
1. در یک موقعیت مناسب کارهای زیر را انجام بدهید
الف. علاقه خودتون رو به برادرتان ابراز کنید ( من تو رو خیلی دوست دارم)
ب. کارهای مثبت برادرتان را مطرح کنید و تایید و تشویق نمایید.
ج. جملاتی بگویید که نشان دهد شما احساسات او را درک می کنید. ( من می فهمم و درک می کنم که تو این سن نیازهایی داری)
د. احساسات خود را مطرح کنید ( مثلا با توجه به فضای جامعه و ... من نگران هستم که رفتارهایی اتفاق بیفته که تو آسیب ببینی )
ه. تکنیک سوال کردن : از او سوال کنید( می تونی به من کمک کنی این نگرانی من برطرف بشه؟)
2. کتابهایی در اختیار او قرار بدهید که متوجه رفتارهای نادرستش بشود.
3. نظر او را در مورد ازدواج و انتخاب همسر بپرسید و سعی کنید او را در این جهت راهنمایی کنید.
🌸 ان شاء الله برادر شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ناراحتی_زن_بابت_درخواست_نکردن_همسر
سلام استاد
من 23ساله و شوهرم 32 ساله هستن و 4ساله ازدواج کردیم
از زندگیم خیلی راضیم و عاشق همسرم هستم اما
شوهر من سوالات من رو با سوال جواب میدن این آرزو به دلم مونده که ایشون یه چیز از من بخوان یا یه جواب قاطع به من بدن !
مثلا شربت بیار یه میوه بیار بخورم غذا امروز دلم فلان چیز رو میخواد، درست کن و....
همش میگن هرجور دوست داری، نمیدونم، شما چی میخوای!
حتی واسه رفتن به خونه مادرشون من باید بهشون بگم و الا خودشون تا مجبور نشن جایی نمیرن!
مهمونی که میریم تا من نگم قصد رفتن نمیکنن یعنی اگه من چیزی نگم تا 2 شب همونجا میشینه....
این برخوردشون من احساس میکنم دارن از زیر نتیجه کارها فرار میکنن تا اگه نتیجه بدی داشت گردن نگیرن...
انگار همه ی کارهای خونه و تصمیمات گردن منه!!
حتی در مورد روابطمون تا 80 درصد موارد باید من پاپیش بذارم حتی اگه نیاز شدید داشته باشن ، همش منتظر منن و من اینجوری احساس پوچی میکنم!
لطفا راهنمایی فرمایید...
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در زمینه بهتر شدن ارتباط با همسر تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. ارتباط زن و شوهر، ارتباط دو طرفه هست. افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف در بهتر شدن ارتباط و یا ضعیف شدن ارتباط موثر است.
2. یکی از ارتباطات بین زن و شوهر، ارتباط کلامی بین زن و شوهر هست. جملات زن و شوهر به همدیگر و نحوه بیان آنها در بهتر شدن ارتباط یا ضعیف شدن ارتباط موثر است.
3. بهترین ارتباط کلامی و صحبت کردن بین زن و شوهر، بیان احساسات و خواسته ها و برداشت ها به صورت مستقیم است.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. در یک موقعیت مناسب، احساس خود را در مورد جمله یا رفتار خود مطرح کنید. البته بدون قضاوت کردن، سرزنش یا توبیخ کردن ( مثلا من بابت اینکه از تو می پرسم غذا چه چیزی بپزم و تو میگی هر چی دوست داری، ناراحت میشم)
2. بعد از بیان احساس، برداشت خود را بگویید. ( من با توجه به این جمله تو، این برداشت رو می کنم که نمی خواهی تصمیم بگیری. آیا این برداشت من درست هست؟)
در رابطه با برداشت خود با همسرتان صحبت کنید و اجازه بدهید شوهر شما هم در این مورد صحبت کند. سعی کنید در این مورد هم از قضاوتهای نادرست، توبیخ کردن، سرزنش کردن همسر پرهیز کنید.
3. بعد از بیان احساس، انتظار و خواسته خود را مستقیم و شفاف بگویید. خواسته شما کاملا باید واضح و یک رفتار خاص و جزیی باشد. ( مثلا من از تو انتظار دارم و می خواهم که هر وقت در موقع سوال پرسیدن غذا شد، بگی من فلان غذا رو دوست دارم. امروز این رو درست کن)
4. تغییر کردن رفتار به صورت تدریجی هست و زمانبر می باشد. بعد از انجام کارهای بالا، اگر باز از همسرتان سوال کردید راجع به غذا و او باز پاسخ را که قبلا می داد به شما داد، احساس و خواسته خود را مجددا تکرار کنید.
🌸 ان شاء الله زندگی شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد و زندگی شما سرشار از مهر و محبت باشد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_مادر
#سر_زدن_به_مادر
سلام.خانمی۲۵ساله هستم.تقریبا۴ سالونیم ازدواج کردم.دختری۳سالو۹ماهه دارم.همسرم بخاطریکسری ازمسائل(بد دلی شوهرخواهرم وبعضی رفتارهای مادرم که منکه دخترشم گاهی بهم برمیخوره)اجازه دیدن،تلفن زدن خواهرم رونمیده حتی شماره خواهرم رو حق ندارم تو گوشیم داشته باشم، خونه مادرمم نمیاد.خواهرم شهر دیگه ای زندگی میکنه.هرچندبعداز۲ سال باتوجه به صوتهای هنر زن بودن تو یه موقعیت تونستم باهاش حرف بزنم ودرعین تعجب خودش رضایت دادهربارکه خواهرم میادشهرمون فقط یکبار ببینمش!روی این قضیه اونقدرحساس شده که بیشتروقتاکارش به فریاد کشیدنوتوهین میرسه.منهم چون نمیخوام دخترم این رفتارهارو ببینه ادامه نمیدموسکوت میکنم.اطرافیان هم یجورایی به من فشارمیارن که خودت بی عرضه ای وازاین حرفاکه نمیتونی همسرت روراضی کنی.قهر کن! ایاقهرراه حل مناسبیه؟درحالی که من خودم بهش تا حدودی حق میدم،چه کنم حداقل همسرم خونه مادرم بیاد؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در زمینه بهتر شدن ارتباط با همسر تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. ارتباط زن و شوهر، ارتباط دو طرفه هست. افکار، احساسات و رفتارهای هر دو طرف در بهتر شدن ارتباط و یا ضعیف شدن ارتباط موثر است.
2. برای مردها با توجه به خصوصیات آنها موفقیت، پیشرفت و قدرت بسیار مهم است و مردها بیشتر هدف گرا و نتیجه گرا هستند.
3. برای خانم ها، ارتباط عاطفی با همسر و پدر و مادر و اعضای خانواده بسیار مهم است.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. در یک موقعیت مناسب کارهای زیر را انجام بدهید
الف. علاقه خودتون رو به همسرتان ابراز کنید ( من تو رو خیلی دوست دارم)
ب. کارهای مثبت همسرتان را مطرح کنید و تایید و تشویق نمایید.
ج. خودتون رو در موقعیت همسرتان قرار بدهید و سعی کنید جملاتی بگویید که نشان دهد شما احساسات او را درک می کنید.
د. احساسات خود را مطرح کنید ( مثلا من دوست دارم ارتباطم روز به روز با تو بهتر بشه و نگران این هستم که این قضیه ارتباط من رو با تو ضعیف بکنه)
ه. تکنیک سوال کردن : از شوهر خود سوال کنید( می تونی به من کمک کنی این نگرانی من برطرف بشه؟)
2. با همسرتان قهر نکنید و جملاتی که باعث عصبانیت شوهرتان می شود را یادداشت کنید و دیگر از این جملات استفاده نکنید.
🌸 ان شاء الله زندگی شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد و زندگی شما سرشار از مهر و محبت باشد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#نزدیک_بودن_منزل
باسلام و تشکر فراوان
اگر زنی منزلش نزدیک خانواده ی خودش و خانواده ی همسرش باشه, چگونه باید رفت و آمد رو کنترل کنه که مشکل پیش نیاد؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در زمینه بهتر شدن ارتباط با همسر تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. هر خانواده ای ( زن و شوهر) حریم و مرزی دارد. قوانین برای خود دارد.
2. افراد با هم تفاوت دارند. هر فردی و خانواده ای سلیقه خاصی و سبک خاصی دارد.
3. زن و شوهر در زندگی مشترک، انتظارات و خواسته هایی از همدیگر دارند.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
1. مناسب است به صورت ریز، دقیق و جزیی خواسته های خودتون رو در رابطه با رفت و آمد با همسرتان در میان بگذارید و خواسته های او را بپرسید.
2. مناسب است در صورت داشتن انتقاد یا پیشنهاد نسبت به رفتارهای پدر و مادر همسرتان، از طریق همسرتان اقدام کنید. هم چنین همسر شما از طریق شما، مطالب را به پدر و مادر شما منتقل کند.
3. مناسب است شوهر شما قانون هایی که برای زندگی خود تنظیم کرده اید ( مثلا شب ساعت 11 ما باید خونه خودمون باشیم) را به پدر و مادر خود منتقل کند و شما هم همین طور.
4. با توجه به نزدیک بودن خونه شما به پدر و مادر خود و همسرتان، احتمال دارد که والدین شما یا همسرتان رفتارهایی ( به نیت دلسوزی) انجام بدهند که شما برداشت کنید که قصد دخالت دارند. مناسب است هم شما و هم همسرتان، ضمن رعایت ادب و احترام به پدر و مادر خود، این مطلب را به پدر و مادرهای خود منتقل کنید که آنها اجازه بدهند خود شما برای مسایل زندگی تصمیم بگیرید.
👌 در پایان توصیه می کنم فایل های آموزشی استاد پور احمد در مورد هنر زن بودن و فایل های مربوط به پدر و مادر همسر را گوش کنید
🌸 ان شاء الله زندگی شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد و زندگی شما سرشار از مهر و محبت باشد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_نوجوان_به_گوشی
با نوجوانمان که معتاد به گوشی و فراری از پدر و مادروخانه است و وابسته زیاد به دوست جو منزل ارامه و سخت گیری رونوجوان نداریم اما این اخلاق من و پدرش رو کلافه میکنه نمیدونم چگونه به او نزدیک شوم و حرف بزنم و از او بخواهم بیشتر در منزل بمونه هنگام صحبت با سردی جواب میدهد و اصلا حوصله ما رو نداره
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #خاتمی👇
به نام خدا
سلام علیکم
از اعتماد شما به مجموعه همسران خوب تشکر می کنم و خدا رو شاکرم بابت این که موقعیتی را قرار داد تا بتوانم پاسخگوی سوال شما باشم.
احسنت بر شما که در زمینه تربیت فرزند تلاش می کنید و بسیار خوب است که در این جهت پیگیری دارید.
بنده نکاتی رو برای روشن تر شدن ابعاد مسئله خدمتتون عرض می کنم:
1. دوره نوجوانی، دوره ای است که نوجوان دوست دارد خودش تصمیم بگیرد و مستقل باشد و در واقع تصمیم گیرنده او باشد.
2. دوره نوجوانی، اوج هیجانات و احساسات است و نوجوان در این دوره نیاز شدید به توجه و محبت دارد.
3. نوجوان در این دوره، نیاز به آرامش دارد و نیاز دارد از طرف دیگران مورد احترام واقع شود.
4. در دوره نوجوانی، تمایل به برقراری ارتباط با گروه همسالان بسیار زیاد است.
5. با توجه به نکات مطرح شده، پدر و مادر مناسب است رفتارهایی انجام دهند که نشان دهنده درک وضعیت نوجوان باشد و نوجوان والدین خود را در کنار خود ببیند نه در مقابل خود.
🔅 حال برای حل مسئله به نکات زیر توجه فرمایید:
ضمن اینکه نیاز هست که علت فراری بودن پسر شما از خونه مشخص بشه، نکات زیر را اجرا کنید.
1. به هیچ وجه پسر خود را توبیخ، سرزنش، مقایسه نکنید.
2. از امر و نهی کردن پرهیز کنید.
3. کارهای مثبت او را تایید و تشویق کنید.
4. در یک موقعیت مناسب صحبت های زیر را انجام دهید.
الف. ابتدا علاقه خود را به پسرتان اعلام کنید. ( پسرم، من تو رو خیلی دوست دارم)
ب. کارهای مثبت او را بیان کنید و او را تایید و تشویق کنید.
ج. سعی کنید با جملاتی نشان دهید که احساس او را درک کردید.( پسرم من می فهمم که دوست داری از موبایل و برنامه های موبایل استفاده کنی، متوجه احساست می شم)
د. احساس خود را مطرح کنید. ( مثلا با توجه به علاقه ای که به تو دارم و دوست دارم و علاقه مندم که در آینده پیشرفت کنی، من احساس نگرانی دارم بابت اینکه چند ساعت برای گوشی زمان میذاره)
ه. تکنیک سوال کردن: از پسر خود سوال کنید. ( می تونی به من کمک کنی که من این احساس نگرانی رو برطرف کنم؟ )
🌸 ان شاء الله بچه شما، مورد لطف و عنایت امام زمان قرار بگیرد و ان شاء الله فرزندتان از یاوران امام زمان باشد 🌸
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
🌸🍃 شرایط مشاوره #رایگان مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب 👇
١. لطفا سوالتان را #یکشنبه_ها راس ساعت 21.00 به آی دی دریافت سوالات ارسال نمایید.
٢. سوالات شما نباید بیشتر از ١٠ سطر باشد.
٣. با توجه به اینکه سوالات شما به همراه پاسخ مشاوران امین، در کانال منتشر خواهد شد، شما میتوانید سن و تحصیلات و... را کمی تغییر دهید تا نگرانی نداشته باشید که آشنایان تان متوجه مشکل شما شوند.
۴. ان شاءالله ٢٠ سوال اولی که در ساعت مقرر دریافت میشود، به #مشاوران_امین کانال تربیتی همسران خوب تحویل میشود و ظرف ٧ روز آینده در کانال #مشاوره (همینجا) منتشر خواهد شد.
۴. اگر پیامی دریافت نمودید که سوال شما دریافت شد، دیگر نیازی به پیگیری نیست و ان شاءالله ظرف یک هفته پاسخ شما در کانال منتشر خواهد شد.
۵. اگر نوبت به سوال شما نرسید، سعی کنید ان شاءالله یکشنبه هفته بعد راس ساعت 21.00 به آی دی مربوطه ارسال نمایید.
۶. آی دی دریافت سوالات 👇👇
@hamsaranekhoobasks
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام عرۻ ادب خدمت کارکنان خوب کانال همسران خوب دختری ۳۶ساله ک خواستگارای زیاد معرفی شدن اومدن رفتن ولی شرایط منو قبول نکردن شرایط من حجاب نماز اخلاق بود .
یکی از آشناها تو شرکتی پسری رو بهم معرفی کردن ک شرایطمون تا حدودی قبول کردیم ایشون ۲سال ازمن بزرگتر پدرومادرشون ناشنوا و یک خواهر ک همه کاره خانوادش بود. با تحقیق کم ک داشتیم گفتن ن اهل رفیق ن اهل دود و ن اهل چشم چرونی و1سال هم کارگر نمونه اخلاق شده بود. خواهر ایشون از اولشم با ازدواج من با برادشون مخالف بود هربار با تماسشون توهین میکرد ،ولی من بخاطر نامزدم ساکت بودم نامزدم اعتماد ب نفس پایین داره ،تواین ۲سال خانوادش هیچ وقت برای دیدنم نیومدن برای عقدو عروسی ک حاظرشدیم خواهر بخاطر سنم بهانه اورد همه چیزو بهم زد۴ماه گذشته بازم نامزدم برگشته،دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم،پسر فوق اولاده مهربونی ولی ابراز علاقه صفره خواهش میکنم جوابمو بدین توی دو راهی موندم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #خسروی👇
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض احترام خدمت شما خواهر بزرگوار
ممنون از اعتماد شما و حساسیت در حسن انتخاب🌸
در خصوص مشکل به وجود آمده بایستی عرض کنم که مقوله ازدواج ، پیوند صرفا دو نفر نیست بلکه پیوند دو خانواده و دو فرهنگ، با یکدیگر است و نمیشود برای داشتن یک زندگی آرام و متعهدانه، فقط طرف مقابل را از خانواده اش گزینش کنیم و بقیه اعضا و شرایط را در نظر نگیریم.
🌟خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا می رود دیوار کج!!
لذا از شما درخواست میشود حتما فایل انتخاب صحیح همسر از استاد پوراحمد را دریافت و به دقت گوش دهید و یا مجموعه دو جلدی نیمه دیگرم، از استاد عباسی ولدی را مطالعه فرمائید.
انشاالله با انتخاب صحیح زمینه آرامش و سعادت خود را فراهم آورید.
موفق و سربلند باشید.
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
@hamsaranekhoob