#ارتباط_همسر_با_خانمها
#تغییر_رفتار_همسر
سلام.
ممنون از استاد بزرگوار که این فرصت مشاوره را در اختیارما گذاشتند.
بنده ۳۵سال وهمسرم ۴۶سالشونه دو پسر ۱۵و۴ساله داریم . همسر م مرد خوب صبور،خوش اخلاق،اهل خانواده،بانمازوروزه هستند. خداروشکرزندگی خوبی داریم .به من خیلی اهمیت میده ومدام ابراز علاقه میکنه،فقط دوتا مشکل دارم یکی اینکه تو محل کارشون خانم هم هست ،هر چند مقیده واهل برنامه های دیگه نیست بنده هم تا به حال مطمئن از ایشون با آرامش زندگی میکردم،چند روز پیش که باهاش صحبت میکردم با اصرار پرسیدم با خانمها حرف میزنه یانه گفت شاید گهگاهی همکاران صحبت کرده باشند، منم بین اونها فقط ایستادم وگوش دادم. از اون روز خیلی بهم ریختم من که فکر میکردم اصلا بهشون نگاه هم نمیکند حالا با فهمیدن این مسأله داغون شدم ،اخیراً رفتارش عوض شده واز من پنهان کاری میکنه مسائل خیلی ساده وعادی رو از من پنهون میکنه .مدام با خودم میگم نکنه با خانمهای همکارش گرم میگیره وبا من سرد شده وپنهون میکنه این فکرها تو زندگیم تأثیر میذاره فکرم وخراب میکنه،اینکه ازش در مورد خانمهای همکارش سوال میکنم بده؟چیکارکنم پنهون کاری نکنه ورو راست باشه با من.
رفتارش با پسربزرگم خوب نیست مدام طرف پسر کوچکم ومیگیره اون هم نسبت به برادرش گستاخ شده هر چقدر هم باهاش صحبت میکنم فایده نداره خودش واز همه بهتر وبالاتر میدونه.
ممنون میشم راهنماییم کنید خداوند اجر و پاداش بی پایان در دنیا وآخرت نصیبتون کنه.
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری .
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
دوست عزیزم خیلی خوشحالم که خانم منصفی بودید و در ابتدا به خوبی همسرتون اشاره کردید. واقعا حس سخت و دردناکی برای یک خانم هست که همسرش رو با دیگران تصور کنه ولی دوست عزیز شما باید برسی کنید که این حس بر اساس گزاره درست شکل گرفته یا غلط ... شاید دشمنی از جنس شیطان و انسان بخواد به زندگی شما ضربه بزنه شما که نباید سریع به القائات این دسته گوش بدی...
دوم اینکه در زندگی مشترک رابطه شما و همسرتون خیلی ارزشمند و مقدس هست و مورد حمله شیطان حواستون باشه داره به شما خوراک ذهنی میده و شما ناآگاهانه دارید به سراغ خوراک شیطان میرید .دوست عزیزم از حرفای همسر شما صمیمت با خانم های همکار برداشت نمیشه .به ذهن خودتون تمرین بدید تا می خواست شما رو به سمت سوظن بکشونه شما ذهن رو سمت حسن ظن بکشانید و به خودتون بگید من بر چه اساسی به همسرم سوء ظن پیدا کردم آیا واقعیت داره یا القای بی پایه و اساس هست. وقتی حساسیت شما زیاد باشه خدای نکرده همسرتون به سمت پنهان کاری سوق پیدا می کنه ..... در رابطه با رفتارش با پسر بزرگتون شما با ایشون صحبت کنید و ایشون رو به مشاوره سوق بدید اگر هم قبول نکرد با ایشون صحبت کنید البته طبق آموزش های کلاس همسران خوب یعنی در زمان و مکان مناسب و بیان خوب خیلی ظریف و خانمانه در رابطه با ارتباطش با پسرتون و نکاتی که باید حواسشون باشه گفتگو کنید... گفتگو با گلایه و شکایت متفاوت هست....
#اهمال_کاری
#مدیریت_مالی
سلام و خدا قوت
ما 12 سال هست که ازدواج کردیم و الان همسرم 33 ساله هستند ومن 28ساله و سه فرزند داریم
مشکل من با اعمال کاری همسرم هست و اینکه ایشون اصلا برای کارها برنامه ریزی ندارند و خیلی از کارها را به آینده موکول میکنند که من را آزار میدهد و اینکه مدیریت مالی بسیار ضعیفی دارد که واقعا خیلی از جاها به مشکل خوردیم البته خودشان هم از این قضیه ناراحت هستند و چندین بار اذیت شدند و تصمیم گرفتند ولی باز هم .... لطفاً راهنماییم کنید دیگه واقعا خسته شدم
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰در رابطه با اهمالکاری،دلایل و پیامدهای متعددی وجود دارد :
🔴 دلایل اهمالکاری :
♦️اهمال کاری برای فرد تبدیل به عادت شده
♦️بیحالی و بیرمقی
♦️مهارت کامل نداشتن بر انجام کار
♦️شرایط نامساعد بدنی
♦️احساس حقارت و خودکم بینی
♦️نداشتنبرنامه یا برنامهریزی غلط
♦️مدیریت نادرست زمان
♦️ضعف در تصمیمگیری
♦️کمال گرایی افراطی
🔴 پیامدهای اهمالکاری :
⬅️ پیامدهایفردی اهمالکاری :
🔺پشیمانی و ناراحتی
🔺احساس پوچی و بیارزشی
🔺احساس کاهش اعتماد به نفس
🔺گاهی نشانههای افسردگی در این افراد دست میدهد.
🔺احساس خستگی ، سردردهای شدید
🔺بی خوابی، فشار خون، زخم معده
⬅️ پیامدهایاجتماعی اهمالکاری :
🔺احساس کنترل نداشتن روی زندگی
🔺از دست دادن فرصتهای کاری و فرصتهای درسی
🔺عقب افتادگیهای اقتصادی
🔺از دست دادن جایگاه در بین اطرافیان و رفقا
🔺نارضایتی اعضای خانواده و نزدیکان
✅ راهکارهای غلبهبر اهمالکاری :
✔️تعيين زمان
براي انجام هر كاری،وقت معيّنی را در نظر بگیرید و خود را موظف به انجام آن کار در وقت معین بدانید.
✔️ اولويّت بندی
بين كارهايی كه در نظر داريد انجام دهيد، «اولويت» را بشناسيد. يعنی، کاری را که اهمیتِ بیشتری دارد ، در درجه اول قرار داده و انجام دهید.
✔️ انتخاب كار مطابق با توانايی
قبل از اقدام به هرکاری، كار مناسب شأن و توانايی خود را انتخاب، و بعد اقدام کنيد.
✔️اقدام برای شروع به كار
اهمالكاران هميشه توجيه میكنند كه فعلا انگيزهای برای اقدام به كار ندارم ، درحالیکه توجه ندارند كه انگيزه خود به خود هرگز از راه نمی رسد. بوجود آمدن انگیزه نیاز به، شروع به كار دارد. افراد موفّق خوب میدانند كه كار، مقدّم بر انگيزه است.
✔️توجه به توانايیها و موفقيتهای خود
اگر به توانايیهای خود توجه داشته باشید، و باور داشته باشید كه ديگران نيز برايش ارزش قائلند، تصوری مثبت از خود و كار پيدا میكنید.اگر احساس كنيد كه مثبت هستيد و كاری مثبت انجام میدهيد، برای كار بيشتر تشويق میشويد.
✔️ منطقیانديشيدن و پيشبینی كردنِ مشكلات
هركاری را كه میخواهيد شروع كنيد، بايد از قبل،برای مواجه شدن با برخی مشكلات احتمالی و طبیعی در آن آماده شوید.انجام ندادن کار به دليل احتمال مواجهه با مشكل، در واقع، از دست دادن منافع و مزايای آن كار است.
✔️نحوهی بيان تكليف
به خودتان نگویید، «بايد اين كار را انجام بدهم.» جملاتِ «بايد دار» معمولاً مؤثر نيستند؛ مثلاً به جای جملهی «من بايد بيشتر كار كنم»، بگويید: «اگر بيشتر كار كنم، نتايج بهتری به دست خواهم آورد».
✔️پرهيز از عموميت دادن
اگر در كاری موفق نبودید، دلیلی نشود براینکه اقدام به هيچ كاری نكنيد و موفق نبودن را به همهی جوانب زندگی تعميم دهيد. زندگی هميشه با فراز و نشيب و شكست و پيروزی همراه است.
✔️تقویت مثبت (تشویق مثبت و تنبیه برای خود)
✔️تغییر محیط و شرایط (داشتنِ دوستِخوب ، باانگیزه و منضبط)
✔️یادداشت کردن کارها
✔️عهدبستن با خود یا دیگران برای انجام کار
✔️کارها را جزء جزءکنید (تبدیل کوه به سنگریزه )
✔️اصلاحِمزاج،تغذیهمناسب و تنظیمِخواب.
⬇️👇پاسخِمربوطبه«مدیریت مالی»👇⬇️
🔰در رابطه با مسئلهی #مدیریت_مالی ،
دقتداشتهباشید،چهبسا اگر مدیریتِ مسائلِ مالی،فقط بر دوش یکی از زوجین باشد، و کنترل مناسب و برابری بر چگونه خرج کردن نداشته باشند، ممکن است احساسِرضایتِ کمتری را تجربه کنند.بنابراین بهتر است که زن و شوهر ، هردو از وضعیت مالی و چگونگی مدیریت و هزینهی آن آگاه باشند . ( با کمک به یکدیگر،مدیریتِاقتصادی خانه را برعهده بگیرند. مثلاً گاهی شرایط اقتضا میکند که زن ، مدیریت اقتصادی و مالی را برعهده بگیرد و بتواند در این زمینه به مرد کمک کند.)
✅ راهکارهایی دربارهی مدیریتِ مالی:
✔️بهتر است چگونگی خرج کردن درآمدتان را اولويتبندی کنيد.
✔️تفاوتهای اساسی در اولويتبندی و چگونگی استفاده از پول را بررسی کنيد.+ تعیین اهدافِ مالی کوتاهمدت و بلندمدت + پسانداز
✔️برنامه مالیِ خود را به گونهای طرحریزی کنيد که بر همکاری زن و شوهر پایهریزی شده باشد.
✔️مرد بهتر است همچنانکه به فکر حوادث آينده و روز مبادای خويش است، به فکر آيندهی همسرش ـ که معمولاً خانمها از آن بيمناکند ـ نيز باشد.
✔️به وضعيت مالی شوهرتان توجه کنيد و خواستههای مالی خود را برپايه نيازتان ـ نه برمبنای رقابت و چشم و همچشمی ـ تنظيم کنيد.
✔️بدهکاری،سنگينترين بار زندگی است که روان را تحت تأثیر قرار میدهد و شما را محدود میکند. برای تغيير ظاهر زندگی و خريد کالاهای غيرضروری، زير بار قرض نرويد.
✔️بدهکاریهای ماهيانه خود را بپردازيد تا از خريد کردن، بدون قسط و بدهکاری ماهيانه لذت ببريد.
✔️ميانهروی را در مسائل مالی يک اصل بشماريد و بدانيد که با اعتدال، نيمی از معيشت خود را مديريت کردهايد.
✔️نقشهای مهمی را که درکار و زندگیتان بر دوش دارید،فهرستبندی،اولویتبندی و ارزیابی کنید. مراقبباشید، نقش شما به منزلهی( زن، مادر-شوهر،پدر)بر نقشهای کاری اولویت دارد.
✔️به جایگاه شغلی همسرتان افتخار کنید و مایهی سربلندی و سرافرازیِ ایشان میان دوستان و آشنایان باشید.
✔️نسبت به محل کسب درآمد حساس باشید و دقت کنید تا راه کسبِ معاشِ خانواده، حلال باشد.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#بداخلاقی_فرزندان
#تربیت_فرزند
سلام وقت به خیر ۴۸ سالمه وشوهرم هم ۵۳ سال دوتاپسردارم که یکی۲۰ سالشه ویکی ۹ سال پسربزرگم بیشتروقت ها سرخواستهاش دعوا ودادوبدوبیراه میکنه ووقتی این بحث ها هست پسدکوچکم فقط میلرزه ونگاه میکنه اماجدیدا باما همون رفتاراروداره یعنی کلا به مابرمیگرده وبدمیگه نمیخوام بزنمش ولی خیلی اعصابم خوردمیشه توکلاس اخلاق قرآنی ثبت نامش کردم اماعلاقه ای نشون نمیده نمیدونم بااخلاق دوتاپسرچه کنم لطفاراهنمایی کنیدممنون
⬇️👇پاسخ👇⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰در رابطه با مسئلهای که فرمودید ابتدا باید روابط بین خود و همسرتان را بررسی کنید هرچقدر بین شما، تنش،دعوا،تحقیر،توبیخ و تضعیف،بیشترباشد،آسیبها،همبرایشما، و هم فرزندان بیشتر خواهدبود، و فرزندان نیز با الگوگیری از رفتارنامناسبِوالدین، این رفتارِ نامناسب را تکرار میکنند.
🔶 از دیگر دلایل بروز این رفتارهای نامناسب
میتوان به سبکتربیتی نادرست والدین در تربیت و توجه به نیازها و خواستههایفرزندان اشاره کرد.سهلگیریو توجه بیشازحد به خواستههایفرزند، آزادی مطلق دادن به او، بدون داشتن هیچگونه اقتداری. و یا سختگیری های افراطی در تربیت.
🔸دوستان و همسالان،رسانه و فضایمجازی، جلبتوجه،اعتراض،نارضایتی و... هم میتوانند از عوامل بروز این رفتارها باشند که بایدبا ارتباطصمیمی و گفتوگو با فرزندان آن را بررسی و حل کنید.
✅چند راهکار :
✔️شما به عنوان والدین باید بهترین الگو برای فرزندان باشید.(در روابط ،احترام،رفتار و...)
✔️باهمسرتان در تربیت و نحوه برخورد با فرزندان هماهنگی و صبوری داشته باشید.
✔️ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندانتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️نه افراط در سهلگیری و آزادی مطلق در کارها و خواستههایشان داشته باشید و نه افراط در سخت گیری.
بلکه با فرزندانتان مقتدرانه و مهربانانه برخورد کنید، یعنی در عین اینکه نسبت به آنها محبت و حمایت کافی را دارید،اقتدار و قاطعیت را نیز در حد متعادل رعایت کنید ؛
🌱و بنابهفرمایش امیرالمؤمنین(علیهالسلام) : «در اوجِاقتدار،نرمخو باشید و در اوجِمهربانی (در مقابل فرزندتان)،ضعیف نباشید.»
✔️ تعادل بین کنترل،آزادی و محبت را رعایت کنید، ولی درنهایت کنترل را زیر سایه محبت و مهربانی اعمال کنید.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.(مخصوصا در برابر فرزند کوچکتر)
✔️نسبت به هر دو فرزند، متناسب با سن و دورانی(کودکی،نوجوانی،جوانی) که در آن قرار دارند، با آنها برخورد کنید و همدلی داشته باشید و احساسات آنها را درککنید، که لازمه این درک و رفتار مناسب، شناختِ ویژگیهای آنها در هر دوران است.
✔️زمانی که فرزند کوچکتر(و حتی فرزند بزرگتر) شروع به پرخاشگری میکند، صبور بوده و زود از کوره در نروید.با آرامش با او صحبت کنیدو دلیل رفتارش را بپرسید، و به او بگوئید چگونه برای به دست آوردنِخواستهاش باید عمل کند.
✔️زمینه بروز این گونه رفتارها را در فرزندانتان کاهش بدهید. مثلاً اگر زمانی که با تندی با او برخورد میشود او دست به پرخاشگری میزند، سعی کنیدچنین رفتاری با او نداشته باشید.
✔️ باتوجّه به موقعیّتی که آنها اقدام به پرخاشگری و دعوا میکنند، سعی کنید، بعضی مواقع، از روش محروم سازی(متناسب با سن هرکدام)، به جای تنبیهِ کلامی ،رفتاری، بدنی، برای جلوگیری از رفتار نادرستشان استفاده کنید؛ به این صورت که بعد از بروز این رفتارها، مثلاً به فرزند کوچکتر،اجازه ندهید برنامه مورد علاقهاش را ببیند.علت اینمحروم شدن را هم به او بگویید.
✓نسبت به فرزند بزرگتر هم باید محرومیت مناسب و مؤثر صورت بگیرد.
✔️درصورت عدمپرخاشگری، رفتارهای مثبت فرزند را(متناسب با سن او) موردِ توجه ، تشویق و تحسین قرار دهید.
✔️در مخالفتهای خود با فرزندان ، دقت داشته باشید که پایِ « نه گفتنِ » خود بایستید تا بتوانند تصمیمات را جدی بگیرند.البته منظور از قاطعیت و اقتدار ، خشونت و سختگیری نیست.(مقتدرانه و مهربانانه)
✔️به بیاحترامی توجه کنید و سعی نکنید آن را نادیده بگیرید یا توجیه کنید ، و پیامدهای رفتارهای فرزند خود را در دنیای واقعی روشن کنید. یعنی قاطعانه،روشن کنید که اگر فرزند شما به بیاحترامیهای خود نسبت به شما ادامه دهد، با چه عواقبی روبهرو خواهد شد.
✔️اگر خواهان رابطهای مبتنی بر احترامِ متقابل هستید، شما هم به فرزندان خود احترام بگذارید.
✔️حد و مرز مشخصی تعیین کنید و از فرزندتان انتظار داشته باشید که به آنها احترام بگذارد.
وقتی،انتظارات خود را به فرزند گفتید، و او درک درستی داشت و رعایت کرد، شما هم متقابلاً رعایت کنید. اگر در گذشته توجه نکردید، بدون هیچگونه زیاده روی ،از فرزند(مخصوصاً از فرزند بزرگتر) عذرخواهی کنید، و گذشته را رها کنید و انتظار داشته باشید که آنها هم همین کار را انجام بدهند. واضح و قاطع بگویید که از این به بعد در صورت عدمرعایت این مرزها ،باید نسبت به هم پاسخگو باشید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتیتربیت صحیح فرزند، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتماً گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ناز_زنانه
#احساسات_زنانه
سلام وقت بخیر
یه سوال دارم، با توجه به اینکه زنان بسیار احساساتی هستند این احساسات با توجه به اینکه گفته میشه زن باید مظهر ناز باشه چطور باید بروز و ظهور داشته باشه؟ توی رفتارهامون چطور باید هم احساسات رو بروز بدیم هم جای ناز زنانه با نیاز که بیشتر از طرف آقا باید باشه عوض نشه؟
اگه میشه کتاب هم معرفی کنید، ممنونم
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام دوست عزیزم، آفرین بر شما بانوی عزیز که دوست دارید کار درست بر مدار درست انجام بدید.... ببیند بانو جان ما در زندگی مشترک یک نسخه ی از پیش نوشته شده نداریم که زنان مظهر ناز هستند و همیشه باید طبق این نسخه رفتار کنند، بلکه به طور کلی زنانگی و عشوه خودشون رو حفظ کنند و اگر درگیر زندگی صنعتی و اشتغال هستند در زندگی خانوادگی مثل گل باشند و نازی و لطافت خود رو حفظ کنند ،ولی شاید یه زمان ایجاب کرد که شما برای حفظ زندگی مشترک گاهی مظهر ناز بودن رو کنار بزارید و موقعیت سنج باشید و بر اساس موقعیت رفتار دیگری بروز بدید،در زندگی مشترک اصل حفظ رابطه هست. این رابطه در عین حفظ شدن باید اقتدار مرد و گل بودن زن در پناه خودش نگهدارد، گل بودن یه خانم هم از طرف زن باید رعایت بشه یعنی مثل گل لطیف حرف بزنه و لطیف رفتار کنه و هم مرد خانواده باید مثل گل باهاش رفتار کنه یعنی فشار زندگی رو بر یک شخص وارد نکنه ....خوب اصل در زندگی مشترک شناخته شد پس باید اصل را مد نظر قرار دهیم نه این جمله که زن مظهر ناز هست و نباید نیاز داشته باشه بلکه زن هم نیاز داره ولی نیازش رو گل گونه و زنانه با لحن مناسب در زمان مناسب با حفظ اقتدار مرد انجام بده البته میانه روی کنید و تعادل داشته باشید نه آنقدر نیازتون رو مطرح کنید که مرد خسته بشه نه اصلا بیان نکنید و خودتون رو اذیت کنید.....کتاب هنر زن بودن کتابی هست که در این رابطه به شما کمک می کند.
#فضای_مجازی
سلام
خداقوت
خانمی هستم که به تازگی ازدواج کردم
همسرم رفتارهای خوبی داره
مسئله ای هست که
موقع خواستگاری همسرم اینستاگرام داشت برای فعالیت فرهنگی و با صحبت هایی که داشتیم قرارشد جای دیگر فعالیت فرهنگی کنه و اینستاگرامش را پاک کرد اما به تازگی دوباره اینستاش رو فعال کرده برای کارفرهنگی دراینستا و بهم گفت اگر تو بگی پاک میکنم من موندم چکارکنم وقتی خودش عقیدش فعالیت تو اینستا هست.
من خیلی اذیت میشم ذهنم درگیر میکنه و حتی تو اخلاقم رفتارم و... اثر بدی گذاشته و اینها را به همسرم گفتم ولی پاک نکرده منم هنوز مستقیم بهش نگفتم پاکش کن
حتی باعث شده تو محبتم هم اثر منفی بگذاره و من از فضا و داشتن اینستا متنفرم.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
یکی از خط قرمز هایی كه در زندگی مشترک بین زن و شوهر قرار دارد،چک کردن و سرک کشیدن در گوشی یکدیگر است.
آنچه که به شما آرامش می دهد ، اعتماد شما به همسرتان است ؛ پس اجازه ندهید با وسوسه های مختلف ، شک و بدگمانی در وجود شما رخنه کند.
#ارتباط_باهمسر
سلام وقتتون بخیر،رابطه عاطفی من و همسرم ازهمه لحاظ خیلی سردشده است گاهی مثلا کاملا بیتفاوت نسبت به درد همدیگر وگاهی مشاجره های شدید گاهی هم خیلی احساساتی میشویم ولی زمان اش کوتاه هست ،خواهشاراهنمایی فرمایید،متشکرم
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلام علیکم🌺
برای اینکه بتوانید رابطه عاطفی گرم و صمیمی با همسر خود داشته باشید لازم است دو کار را انجام دهید:
۱. سعی کنید با همسرتان بسیار زیبا صحبت کنید و نرم زبانی و حتی چرب زبانی و تعریف و تمجید از ایشان را سرلوحه کارهای خود قرار دهید و از جر و بحث کردن و لو اینکه حق با شما باشد بپرهیزید.
۲. سعی کنید با آرایش و رسیدن همیشگی به سر و وضع خود نشاط و شادابی را به خود و همسرتان هدیه کنید.
مطلب آخر::: شب ها را زود بخوابید و صبح ها زود بیدار شوید و از ورزش و تفریح غافل نشوید.
موفق باشید.
#عدموفاداری
سلام وعرض ادب من ازمشهدم ببخشید من باهمسرم ۱۸ساله دارم زندگی میکنم وفقط تواین چندین سال خیانت دیدم و ب دلایلی نتونستم جداشم تمام زندگیم وفکرم شده همین هرکاری ک همه گفتن انجام دادم فایده نداشته لطفا راهنمایی بدی ممنون
🌷پاسخ مشاور_ امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر محترم.
جهت بررسی ریشه ایی این موضوع سوالاتی لازم است که باید به آنها پاسخ داده شود:
۱. بررسی دلایل خیانت همسر
۲.بررسی سهم احتمالی خود شما در به حاشیه کشیده شدن همسرتان.
۳. دلایل ادامه دار شدن این مسئله این همه سال و عدم انجام اقدام موثر جهت نجات زندگی تان
۴. بررسی اقداماتی که تا کنون برای حل این مشکل انجام داده اید و آسیب شناسی آنها و نقاط قوت و ضعف آنها؟
مسئله جنابعالی با توجه به ادامه دار شدن آن نیز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد میکنم حتما از یک مشاور امین در این زمینه کمک و راهنمایی بگیرید.
اجمالا خدمتتان عرض میکنم دو دلیل اصلی خیانت آقا و درگیر حواشی شدن ایشان:
۱. ضعف تقوا و ایمان و اراده آقا
۲. ضعف مهارتهای همسری خانم و عدم انجام وظایف همسری.
توصیه میکنم ضمن پیگیری مسئله از یک مشاور امین مطالب بیان شده تحت عنوان خیانت را در همین کانال سرچ کرده و استفاده کنید..
هم چنین پیشنهاد میکنم فایل صوتی هنر زن بودن یا کتاب منتشر شده با همین عنوان از استاد پوراحمد خمینی را تهیه کرده و مطالعه کنید.
🌷انشالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
🌸🍃 شرایط مشاوره #رایگان مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب 👇
١. لطفا سوالتان را #یکشنبه_ها راس ساعت 21.00 به آی دی دریافت سوالات ارسال نمایید.
٢. سوالات شما نباید بیشتر از ١٠ سطر باشد.
٣. با توجه به اینکه سوالات شما به همراه پاسخ مشاوران امین، در کانال منتشر خواهد شد، شما میتوانید سن و تحصیلات و... را کمی تغییر دهید تا نگرانی نداشته باشید که آشنایان تان متوجه مشکل شما شوند.
۴. ان شاءالله ١٨ سوال اولی که در ساعت مقرر دریافت میشود، به #مشاوران_امین کانال تربیتی همسران خوب تحویل میشود و ظرف ٧ روز آینده در کانال #مشاوره (همینجا) منتشر خواهد شد.
۴. اگر پیامی دریافت نمودید که سوال شما دریافت شد، دیگر نیازی به پیگیری نیست و ان شاءالله ظرف یک هفته پاسخ شما در کانال منتشر خواهد شد.
۵. اگر نوبت به سوال شما نرسید، سعی کنید ان شاءالله یکشنبه هفته بعد راس ساعت 21.00 به آی دی مربوطه ارسال نمایید.
۶. آی دی دریافت سوالات 👇👇
@hamsaranekhoobasks
🌸🍃کانال تربیتی همسران خوب👇
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#وابستگی
#خوابیدن دراتاق والدین
پسر ۷ ساله ای دارم که قبل از دو سالگی در اطاق خودش میخوابیده
ولی بزرگتر که شد حدود ۵ سالگی بخاطر شرایط مسافرت و ... چندین دفعه همراه من و پدرش خوابیده از اون به بعد تنها خوابیدن براش سخت شده با اینکه ما باهاش همکاری میکنیم و قبل خواب پیشش هستیم و براش قصه میخونیم بازهم بهانه گیری میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
🌷پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم#صالحی
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
عرض سلام و احترام خدمت شماخواهرگرامی.
وابستگی در سنین پایین تر تاحدی طبیعی است اما در مورد فرزند شما با توجه به سن ایشان نیاز به بررسی بیشتری دارد.
ابتدا باید به ریشه یابی موضوع و علت وابستگی فرزند شما پرداخته شود تا انشالله اقدام مفید و موثرتری صورت گیرد.
✅وابستگی کودکان دلایل مختلفی دارد ازجمله:
🔹عدم وجود همبازی و قرار نگرفتن در جمع هم سن و سالان از ابتدای کودکی.
🔹ضعف مهارتهای اجتماعی و ارتباطی کودکان و کمبود اعتماد به نفس.
🔹تجربه دوری طولانی مدت کودک از والدین بخصوص مادر در سنین پایین کودک (از تولد تا ۳ سالگی) به دلیل اشتغال مادر یا سفر و....و در نتیجه ایجاد دلبستگی ناایمن در کودک و ترس جدایی از مادر.
🔹 وجود تنش و دعوا در منزل و بین والدین در حضور کودکان و در نتیجه ایجاد ناراحتی روحی برای فرزندان و ترس از دست والدین و ایجاد وابستگی به آنها.
🔹رفتار ،نگرانیهاواضطرابواسترسخودِ مادر
🔹نوع تربیت و برخورد والدین با کودک مثل
سختگیری زیاد ، امر و نهی زیاد ،جلوگیری از حق انتخاب و مستقل بودن کودک.
🔹کمبود توجه و محبت بهموقع و برآورده نشدن نیازهای کودک،یا وابستگیهای افراطی طرفِ خودِ مادر کهبه کودک هم منتقلمی شود.
⬅️و اما راهکارهایی جهت بهبود این مسئله:⬇️
🔸اختصاص زمانی در روز به بازی و فعالیت های مادر و فرزندی...( رفتن به پارک، خرید و ...)
🔸 ابراز محبت عملی و کلامی به فرزندتان.
🔸فراهم کردن بازی با همسالان و تقویت مهارتهای اجتماعی و ارتباطی.( وجود فرزند جدید در خانواده درکاهش وابستگی فرزندان موثراست).
🔸آرام نگه داشتن محیط خانه و برقراری روابط سالم و صمیمی بین اعضای خانواده.
( پدر و مادر به عنوان الگوی فرزندان باید رابطه سرشار از احترام و صمیمیت داشته باشند.)
🔸 پرهیز از دعوا و تنش بین والدین در حضور فرزندان( درصورت وجود اختلاف بین زوجین مسائل و مشکلات در خلوت و دور از چشم فرزندان بیان شود.)
🔸همراهی کردن با فرزندتان در مسائل مربوط به او و بتدریج فاصله خود را از او بیشتر کنید
( مثلا فرزند خود را در محیط های جدید ابتدا همراهی کرده و کنارش باشید و سپس بتدریج فاصله خود را بیشتر کرده تا تحمل دوری از شما در او بتدریج شکل بگیرید.)
🔸سپردن مسئولیت به فرزند تان متناسب با سنش و پس از انجام کار او را مورد توجه و تشویق قرار دهید.( جهت تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس).
🔸استفاده از روش قصه خوانی و بازی درمانی متناسب با مشکل موجود فرزندتان به جای صحبت مستقیم در مورد مشکل.
در این مورد به نکات زیر توجه فرمایید⬇️
_اگر علت ترس است ،ریشه یابی علت ترس کودک و برطرف کردن آن
_خرید هدیه و استفاده از طرح های تشویقی ( هر ۳ شب که در اتاق خودت بخوابی جایزه داری و بتدریج این فاصله بیشتر میشه)
_ایجاد جذابیت در اتاق و یا تخت فرزندتان.
_قصه خوانی قبل از خواب برای کودک و تا چند دقیقه کنارش باشید و با بیان مطالب مثبت به او آرامش بدهید.
_بیان الگو از دوستان و هم سن ها که در اتاق خود می خوابند.
با آروزی موفقیت برای شما🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠