#اقدام_به_بارداری
#مراقبت_بر_خوراک
سلام وقت بخیر.همسر من اعتقاد داره که حداقل یک ماه تا دوماه قبل از اقدام به بارداری، هر دوی ما از غذایی غیر از غذای خودمون استفاده نکنیم یعنی تو این مدت سعی کنیم جایی نریم که مجبور بشیم از غذای دیگران استفاده کنیم و بیشتر وقت ها به خاطر همین مسئله فرزندآوری ما خیلی عقب افتاده میخواستم بدونم واقعا این قدر حساسیت قبل از بارداری لازم هست؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
پرورش فرزند سالم و صالح نیاز به مراقبت ها و رعایت آدابی دارد.
از جمله مراقبت بر دیده ها و شنیده ها و ورودی هایی که به جسم و روح مادر و پدر وارد میشود.
و البته مراقبت بر خوراک هم یکی از این اصول مهم می باشد..
البته لازم به ذکر است که ۱۰ الی ۱۵ سال قبل تولد فرزند نیز در تربیت و پرورش فرزند اثر دارد و لازم هست هر خانم و آقایی حتی از زمان تجرد سعی کنند همیشه مراعات لازم را داشته باشند و جهت پرورش فرزندان خوب و صالح در آینده به خودسازی و رعایت اصول درست بپردازند و ورودی های جسم و روح خود را کنترل کنند.
توصیه بنده به شما خواهر بزرگوار اینست که ضمن احترام به گفته همسرتان تمام تلاش خود را برای مراقبت بر لقمه و خوراک و همچنین سایر ورودی های خود داشته باشید و این امر و مهم بودن آن را نیز در رفتار و گفتارتان به همسرتان اثبات کنید و خاطر ایشان را جمع کنید که با ایشان هم عقیده هستید و لیکن سعی کنید با رعایت احترام و تعامل مثبت با یکدیگر، به این نتیجه برسید که عدم رفت وآمد به منزل نزدیکان و خانواده دو طرف ممکن است سبب ایجاد دلخوری و ناراحتی خانواده ها شود( و فرآیند فرزند آوری را با تاخیر مواجه کند) بنابراین در این مدت سعی کنید رفت و آمد به منزل افراد مطمئن و نزدیکان را داشته باشید و حساسیت زیاد به خرج نداده و لیکن از خوردن غذای افراد نا آشنا و غریبه و لقمه ایی که اطلاع از آن ندارید خودداری نمایید.
انشالله توفیق تربیت نسل مهدوی را داشته باشید🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#کمال_گرایی
#نارضایتی_از_خود
سلام خسته نباشید.
۱۸ سالمه و امسال کنکور دارم،دخترم و متاهل نانزدم ۲۶ سالشونه و یکسال و نیمه عقد کردیم.
احساس میکنم یه آدم کمال گرا هستم.دوست دارم منطقی ترین و درست ترین کار رو کنم که البته بیشتر وقتا نشده.دلم میخواد نقص ها و اشتباهاتم رو توی زندگی به کمترین حالت برسونم . نامزدم بهم میگن من هر کارم کنم تو راضی نمیشی و میگن دوست داری همچیز به میل خودت باشه نمیدونم درست میگه یا نه هربار باهام صحبت میکنه میگه( میدونم هرچی بگم باز کار خودت رو میکنی ولی باز میگم). راستش از خودم از شخصیتم از اندامم از چهرم از تیپم از رفتارم ناراضی ام همیشه استرس دارم و نگرانم. چیزی که از خودم میبینم یه دختر لاغر با صورت پر جوش و عصبی هست.
از وقتی عقد کردم اینا خیلی بیشتر شده احساس میکنم خیلی برای ازدواج ناپخته بودم کلاس هنر زن بودن یک و دو رو شرکت کردم و کلی کارگاه های دیگه اما نمیدونم کجاها باید دانسته هامو به کار ببرم . و عملا دانسته هام بلا استقاده هست .
کنکور و مشکلات خیلی بهم فشار میاره و عصبی بودم اما الان بدتر شدم.
کمکم کنید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️قبل از هر چیز لازم است ، یک خودشناسی و خودآگاهی خوب از خود داشته باشید. احساسات، استعداد و ظرفیت و علایق خود را بشناسید و به درستی آن را به کار ببرید.
✔️تقویتِایمان،به لحاظ معنوی بیشتر روی خود کار کنید(نمازاولوقت، ارتباطباخدا، یادنعمتها،شکرگزاری،دائم الوضو بودنو...)
✔️اهدافتان را مشخص کنید. هم اهداف کوتاه مدت داشته باشید هم اهداف بلند مدت. البته به نحوی که واقع نگر باشید. و دنبال اهداف ایدآل گرایانه نباشید.
✔️خوشبینی نسبت به خود وگفتوگوی مثبت با خود؛(من میتوانم ، من موفق میشوم،خدایاشکر که به من سلامتی،خانواده خوب و...دادی،خدایاشکر... )
✔️تلقینِمثبت ؛اینکه باور داشته باشید که شما میتوانید،قوی، مثبت و پرانرژی باشید.
✔️همنشینی باافراد متدین و مثبتاندیش ، پرانرژی و بااعتماد به نفس بالا.
✔️داشتن برنامه و هدف برای زندگی؛
با برنامهریزیهای متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.
✓چون گاهی این افکار نتیجه بیکاری ذهن هست و یا بی برنامه و بی هدف بودن،بنابراین حتما در این زمینه تأمل کنید.
✔️خود را از خصوصیات بد و منفی ، رها کنید و خصوصیات مثبت خود را پیدا و تقویت کنید.
✔️با استفاده از مهارتهای ذهن آگاهی، افکارتان را مدیریت کنید👈 یعنی توجه آگاهانه به افکارتان و مدیریت افکار داشته باشید،به نحوی که این گونه نباشد که بگویید دست خودم نیست. بله ، به صورت ناخودآگاه در لحظه ممکن است هزاران فکر به ذهن ما خطور کند اما اینکه چگونه برخورد کنید و چقدر روی این افکار متمرکز باشید و یا نه و رهایشان کنید دست خودِ شماست.
✔️مراقبه بر افکار خود داشته باشید و در این زمینه حتی برای خودتان جریمه بگذارید.(مثلاً یک روز،روزه گرفتن،، صدقه دادن و...)
✔️حساسیت خود را به مسائل کم کنید و روحیه خود را مقاوم کنید و برای مسائلی که ارزش چندانی ندارد روح و ذهن خودتان را درگیر نکنید.
✔️از نوشتن کمک بگیرید آنچه در ذهنتان هست را روی کاغذ بیاورید تا ذهنتان سبک شود. بعد به نوشتهها برگردید و خودتان شروع کنید به خط زدن افکاری که چندان اهمیتی ندارد و به راحتی برای خودتان عادی کنید و نهایتا پاره کنید.
✔️با نگاه واقعبینانه به زندگی ، افکار منطقی را جایگزین افکار غیرمنطقی کنید.(تکنیک نگاه واقعبینانه)
⬅️برای یک کمال گرا، اگر چیزی کامل نباشد، شکست محسوب میشود.
✔️شما باید ، یاد بگیرید چگونه طرز فکرتان را اصلاح کنید.
←با یادداشت کردن شروع کنید و هر وقت متوجه افکار منفی خود شدید، آنها را روی کاغذ بیاورید.
←دقت کنید فکر منفیتان چه احساسی به شما میدهد.
←افکار عادتیتان را با افکاری جدیدتر یا متعادلتر جایگزین کنید.
⬇️ ادامه ⬇️
⬅️کمال گراها به شدت درگیر خود تردیدی هستند، مخصوصا نسبت به عملکردهای خودشان. این افراد حتی اگر بازخوردهای خوبی هم دریافت کنند، باز هم نگرانند که اشتباهی کرده باشند. از آنجایی که خود باوری یک کمال گرا بر اساس انتظارات دیگران شکل میگیرد، آنها به طور وسواس گونه به هر چیزی بیش از اندازه فکر میکنند، مثلا وقتی برای پذیرایی از مهمانها آماده میشوند، مدام نگران هستند و تردید دارند که مبادا کم و کسری وجود داشته باشد یا چیزی درست برنامه ریزی نشده باشد.
✔️یاد بگیرید که با خودتان مهربان باشید. به رنجهایی که از طرز فکرتان میبرید دقت کنید، مخصوصا زمانهایی که خودتان را به باد انتقاد و سرزنش میگیرید. وقتی متوجه رنجتان شوید، دیگر خودتان را با بیرحمی قضاوت نخواهید کرد. یادتان باشد که «عیب داشتن» و «کامل نبودن» بخشی از وجود انسان است و همین عیب و ایرادها قسمتی از منحصربفرد بودن ما را تشکیل میدهد.
⬅️کمال گراها فقط طبق آنچه که به دست میآورند به خودشان احترام میگذارند. آنها به شدت به تائید دیگران نیاز دارند و مدام خود را با دیگران مقایسه میکنند.
✔️با خودتان مثل کسی که خیلی دوستش دارید رفتار کنید. لیستی از تمام چیزهایی که میپسندید یا برای خودتان مناسب و جالب میدانید و ربطی به دست آوردها و موفقیتهایتان ندارند تهیه کنید. به دلتان رجوع کنید و به خودتان این جسارت را بدهید تا لحظات خوب و خوشایندتان را قدر بدانید. این لیست را جایی بگذارید که همیشه ببینید و مرورش کنید.
⬅️کمال گراها همیشه نگران این هستند که طبق استانداردهای خود یا دیگران عمل نکنند. کمال گراها با توقعات نابجایی که از خود دارند، ترس از پیامدها را در خود ایجاد میکنند و دچار اضطراب میشوند که میتواند منجر به تعلل و تاخیر در انجام کارها شود. کمال گرایی و تعلل ورزی، دست در دست هم دارند. به تاخیر انداختن کارهای سختتر یا به طور کل صرفنظر کردن از انجام آنها، حداقل خیالتان را راحت میکند که شکستی در کار نخواهد بود!
✔️پس طرز فکرتان را به این سمت ببرید که:
انجام دادن بهتر از کامل انجام دادن است.
کارهای بزرگتر را به کارهای کوچکتر تقسیم کنید و قدمهای قابل کنترلتری بردارید.
به خودتان استراحتهای کوتاه بدهید و صبر نکنید تا کاملا پریشان و خسته و فرسوده شوید و کلا دست از کار بکشید.
⬅️هیچ موفقیتی شما را شاد و راضی نمیکند
حتی اگر به هدفتان برسید باز هم عقیده دارید که باید بهتر عمل میکردید. کمال گراها نمیتوانند از موفقیتها و پیروزیهای خود آن اندازه که باید، لذت ببرند و شاد شوند. در عوض، به دنبال کوچکترین کاستیها در نحوه انجام کارها میگردند و آنها را بزرگنمایی میکنند. برای یک کمال گرا، همیشه ایرادی برای پیدا کردن وجود دارد، حتی اگر به نتیجهای که میخواهد برسد.
✔️با وسوسهی درونتان برای دست کم گرفتن موفقیتهایتان مبارزه کنید و با تمرین قدردانی و احترام به خود، از دست آوردهایتان شاد و راضی شوید. با پرداختن به سرگرمیهای مورد علاقهتان و خود مراقبتی، روح و روانتان را تغذیه کنید.
⬅️کمال گراها دوست دارند فقط کارهایی را انجام بدهند که میدانند در آنها دچار اشتباه نخواهند شد. شما به عنوان یک کمال گرا در مواجهه با چالشهای جدید، میترسید که مبادا آنقدر باهوش و توانا نباشید که چیزی جدید یاد بگیرید. در نتیجه از ریسک کردن خودداری کرده و خلاقیت خود را سرکوب میکنید. به طور کل کمال گراها ترجیح میدهند از محدوده امن و راحت خود هرگز بیرون نزنند.
✔️باریسک کردنهای کوچک ، شروع کنید که اضطراب برانگیز نیستند. به مرور زمان، هر قدم کوچکی که برمیدارید، ترستان را کاهش داده و اعتماد بنفستان را بالا خواهید برد، در نتیجه محدوده امنتان گسترش مییابد.
برای چالشهای بزرگتر، وقت بگذارید و موقعیتها را ارزیابی و پیش بینی کنید.
سعی کنید موانع احتمالی را پیش بینی کرده و برای غلبه بر آنها برنامه ریزی کنید، البته مراقب باشید دچار زیاده روی نشوید!
⬅️کمال گراها نیاز دارند که کامل و بیعیب جلوه کنند و از هر موقعیتی که عیبهایشان را رو کند به شدت پرهیز میکنند، مخصوصا در میان دیگران. کمال گراها ترسی ریشه دار و عمیق از آسیب پذیر بودن دارند و به همین دلیل، کاستیهای خود را مانع تائیدی میدانند که نیاز دارند از جانب دیگران دریافت کنند.
✔️خودتان را با عیبهایتان بپذیرید و ذهن آگاهی را به طور مرتب تمرین کنید. با این کار خود شناسیتان تقویت شده و هر وقت با احساس ناخوشایندی روبرو شوید (مثلا خجالت یا ترس) بهتر میتوانید آن را تشخیص بدهید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کار_کردن
#کار_کردن_فرزند_پسر
سلام و عرض ادب
کار کردن فرزند پسر از چه سنی مناسب است؟!در شهر یا روستا؟!چه نوع کاری مناسب است انجام دهد؟!
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
اگر فرزندتان محصل است ، باید سراغ کار و مهارتی برود که به درس او لطمهای وارد نشود و با برنامه ریزی باشد. به گونه ای که در کنار درس ، هم مهارت بیاموزد و هم از نظر جسمی و بهداشتی و سلامت آسیبی نبیند.و استراحت کافی نیز داشته باشد.
استفاده از ایام تعطیلات و کار کردن و کسب مهارت در کارها و حرفههایی که علاقه و استعداد دارد. و البته کار و مهارتی که مناسب با سن و توانایی فرزندتان باشد. مثلا برای پسران کارهای فنی پیشنهاد میشود.
البته همه چیز( سن و ...) در رابطه با کار کردن فرزندتان،به خانواده ، شرایط خانوادگی ، اقتصادی و البته قوانین موجود در این زمینه بستگی دارد.
کار کردن و مهارت آموزی فرزندان در هر کار و حرفهای در هرجا و مکانی ، حتما باید با نظارت والدین و مدیریت از جانب والدین باشد. خصوصا نسبت به فرزندان با سنین پایینتر ، نوجوانان و...
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
#خواستگاری
#انتخاب_صحیح_همسر
باسلام و تشکر از کانال خوب
دختری ۲۷ ساله هستم ساکن قم 13سال پیش طلاق گرفتم و بدلیل کسالتم دارو مصرف میکنم . خاسگاری 35 ساله دارم که قبلا ازدواج نکردن و شرایط من رو پذیرفتن و پسندیدن فعلا ساکن روستا هستن سوالی که دارم اینه ایشون کمی راحت هستن و مسائل جنسی و روابط زناشویی براشون اهمیت ویژه ای داره داریم .ایا این انتخاب مسئله خاصی در زندگی بوجو نمیاره ؟ تدبیر درست چیه ؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️اگر فکر میکنید هنوز وقت مناسب برای این مساله نیست صریحا به ایشان بفرمایید که من نگرانی شما را درک میکنم و حتما در این باره صحبت میکنیم ، ولی اجازه بدید فعلا در مورد مسائلی که باید قبل از این مساله حل بشه، صحبت کنیم.
⬅️اگر نگرانی ایشان نسبت به این مساله وسواس گونه باشد به حدی که اصلا اجازه صحبت در مورد مسائل دیگر را نمیدهند و تمام فکر و دغدغهشان فقط همین مساله هست، جا دارد که بررسی تخصصی داشته باشید و اگر فکر میکنید که ایشان از جهات دیگر مناسب شما هستند، ادامه خواستگاری را مشروط به مشاوره حضوری و تلفنی کنید. حتی میتوانید به ایشان بفرمایید برای اینکه دغدغه شما کم بشه و مطمئن بشید در این موضوع به مشکلی بر نمیخوریم، مشاوره داشته باشیم.
⬅️به طور کلی با توجه به اینکه شما سابقه ازدواج داشتید و قطعا آسیب و ضربهای تجربه کردید اهمیت رجوع شما به مشاور متخصص و متعهد برای بررسی تناسبها و ریسکهای احتمالی این ازدواج و همچنین ایجاد مقدمات موفقیت این ازدواج، بیشتر میشود.
💠 در رابطه با #انتخاب_صحیح_همسر ، #خواستگاری ، #ازدواج قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دعوای_کودکان
#کتک_زدن_فرزند
با سلام خدمت شما و ممنون به خاطر زحماتتون
من خانمی ۳۰ ساله هستم و سه پسر دارم که بزرگه ۷ سال سن داره ،دومی ۵ سال و آخری ۲ سالش هست
پسرهای من خیلی همو میزنند به خصوص پسر بزرگم اون دوتای دیگه را خیلی میزند و یا وقتی اون دو تا پسرم دارند بازی میکنند بازی اون ها را بهم میزند و باعث میشود اعصابشون خورد بشه وقتی هم ازش میپرسم چرا این کار را کردی میگه شوخی کردم یا میخواستم من با اون وسیله بازی کنم و زمانی که بهش میگم این کار را انجام نده اصلا توجهی به حرفم نمیکنه
خیلی سعی میکنم که زود عصبانی نشوم ولی باز هم در آخر بعد از کلی صبر تحمل باز هم عصبی میشم و بعضی موقع ها کتکش میزنم و نمیدونم چیکار کنم که زمانی که از دست هم ناراحت میشوند همو نزنند لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر از لطفتون
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️وقتی فرزند شما شروع به دیگر آزاری میکند احتمالا نیازش به دیدن و مورد توجه و نوازش قرار گرفتن به خوبی تامین نشده است.
توانمندی فرزندتان را ببینید و مورد تشویق قرار دهید، به صورت روزانه برای فرزندتان وقت بگذارید و بازی با نشاط و هیجان و قصه خوانی داشته باشید. طی قصه و بازی روش درست ارتباط برقرار کردن هم آموزش دهید.
✅چند راهکار:
✔️باایجادِ فضای امن و آرام در خانه، خود شما و همسرتان، بهترین الگو در برقراری ارتباطات،بهترین دوست و بهترین همراه و شنونده برای فرزندانتان باشید، ارتباطتان را بیش از پیش با آنها تقویت کنید و پاسخگوی عواطف،احساسات و نیازهای آنها به شکل صحیح باشید.
←هرطور که شما در خانه رفتار کنید ، فرزندانتان نیز از شما میآموزند و همانگونه رفتار میکنند.
✔️خودتان آرامش خویش را حفظ کرده و از زدن اجتناب کنید تا با این کنترل خود؛ فرزندان نیز از شما بیاموزند.
✔️ با بچهها منصفانه رفتار کنید،تبعیض قائل نشوید.
✔️ به آنها فرصتهای مناسبی برای بازیکردن بدهید.
✔️ از تنبیه بدنی،خودداری کنید.
✔️ نکته مهم در زمان آرامش، رفتار درست هنگام درگیریها را به کودک یاد بدهید.
✔️نکتهی آخر اینکه معمولاً وقتی بچهها در این محیطها قرار میگیرند و درگیریهایشان زیاد میشود، یعنی برنامه ندارند!↓
←اگر بتوانید برای آنها یک بازی و فعالیتی را طراحی کنید، آنها به جای اینکه به هم گیر بدهند و آسیب برسانند، ذهن و فکر و انرژیشان معطوف به بازی میشود. بنابراین حتماً بازی را مدنظر داشته باشید.
⬅️در رابطه با #دعوای_کودکان و #تربیت_کودک قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_در_زندگی_مشترک
#بی_مهری_همسر
سلام و وقتتون بخیر
بنده و همسرم ۱۱ ساله ازدواج کردیم و مشکل بینایی داریم و همسرم علاوه بر این نازا و دارای اخلاق تندی هستن. خانواده ایشون به شدت توی زندگیمون دخالت می کنن و همسرم به خانوادش وابسته هست و گوشش به حرف خانوادشه و اختیار زندگیمونو داده دست خانوادش
ایشون خرجی منو نمی ده و به جاش خانوادش هرچی بخوان بهشون میده و دائم میگه من تو رو نمی خوام و می خوام طلاقت بدم ؤ برم یه زن پولدارو سالم بگیرم
من الان از لحاظ روحی به شدت ریختم بهم و نمی دونم چیکار کنم
استاد لطفا کمکم کنید🙏
🌹🍃پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
✨خواهر عزیزم در رابطه با تندی اخلاق همسر باید ریشه این تندی و خشم مشخص شود، آیا ایشان از مسئله ای ناراحت هستند؟
انتقاد یا انتقاداتی به شما دارند؟
✨ چیزیکه از ظاهر امر پیداست این عکس العمل همسر شما احتمالا به نوعی لجبازی و احتمالا جبران و تلافی کاری یا رفتاری میباشد.
.
✨ اغلب اوقات وقتی اقتدار مرد شکسته میشود سعی میکند با رفتارهای لجبازانه یا توهین آمیز از طرف مقابل به نوعی انتقام بگیرد و خشمی که از شکسته شدن غرور و اقتدارش بوجود آمده اینگونه بروز می دهد.
✨توصیه می شود مجموعه "هنرزن بودن" استاد پوراحمد را گوش کنید و احترام و اقتدار همسرتان را بیش از پیش حفظ کنید.
✨سعی کنید در رابطه با مشکل بچه دار شدن برخورد نادرست یا خدای نکرده سرزنش گونه نداشته باشید و واقعا راضی به خواست و اراده الهی باشید چه بسا خیر شما در این باشد.
✨به آراستگی ظاهری خود و لباستان بیشتر توجه کنید، آرامش دیداری همسرتان را تامین کنید.
✨با کسب مهارت و مدیریت صحیح و درست در زندگی به همسر و خانواده ایشان ثابت کنید که در اداره زندگی خود توانایی کافی دارید و نیاز به مداخله ایشان ندارید (تاکید میکنم با کسب مهارت و بصورت عملی نه با بحث و جدل و دعوا)
✨ ارتباطات خود را با خانواده خود و همسرتان مدیریت کرده و تعادل را رعایت کنید تا حریم ها شکسته نشود.
✨برای وقت خود برنامه ریزی کرده و فعالیت جدیدی اعم از هنری، علمی، عملی، ورزشی، فرهنگی، قرآنی.... بسته به شرایط را شروع کنید و با کسب مهارت و موفقیت در این زمینه اعتماد به نفس خود را بالا ببرید و زمینه حال خوب خودتان را فراهم کنید.
✨یادتان باشد خود شما مسئول حال خوبتان هستید و نه دیگران، با ورزش کردن، برنامه ریزی صحیح و انجام فعالیت های مثبت روزانه، محبت به همسر برای رضای خدا، افزایش معنویت فضای خانه آرامش را به خود و همسرتان هدیه دهید.
✨ با رعایت نکات هنرزن بودن در موقعیتی مناسب و با حفظ اقتدار و احترام همسرتان نیازها، دغدغهها و ناراحتی خود را از صحبت های ایشان مطرح کرده و از ایشان بخواهید آنها را برطرف کنند.
✨در صورتیکه مسئله حل نشد برای دریافت راهنمایی دقیق تر می توانید از مشاوری امین کمک بگیرید.
پیروز و سربلند باشید. 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#اختلاف_در_زندگی_مشترک
#ناامیدی
باسلام،خداقوت ۲۰ ساله ازدواج کردم دوپسر۱۵ و ۵ ساله دارم.شوهرم نمیره سرکارمیگه پول خوب نمیدن،کلا خیلی مشکل داریم بیتفاوت،خونسردفقط میشینه تو خونه میگه شمام نباید برین بیرون،تفاهم نداریم چن بار میخاستیم جداشیم ولی بخاطر بچه ها نمیشه، حوصله هیچیرو ندارم فقط دارم شبم و روز میکنم.هنر زن بودن و گوش دادم ولی یک طرفه نمیشه و زود خسته میشم چون در مقابل عکس العملی نمیبینم.مشاوره هم رفتیم میگه قبول ندارم و فقط حرف خودش که زن باید فقط تو خونه بشینه و بگه چشم،پسر بزرگم افسرده و کوچیکه هم خیلی فحاشی میکنه کلا دوتاشون با خودم عصبی هستیم.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
💠 خواهر عزیزم متاسفانه ناامیدی و خستگی در پیام شما موج می زند، شرایط سخت شما رو درک میکنم.
اما با افسوس خوردن، کاری درست نخواهد شد.
💠 افسردگی و پرخاشگری فرزندان دلبندتان حاصل وضعیت موجود میباشد، پس بهتر است بجای حسرت، افسوس، خستگی و ناامیدی به فکر راه چاره بود.
💠 طبیعی هست که هر زنی دوست دارد همسرش تکیه گاه و پشتیبان او باشد، از این جهت حق دارید رنجیده خاطر باشید.
✨اما صادقانه فکر کنید و پاسخ دهید که:
➖آیا همسرتان انتقادی نسبت به شما ندارد؟اگر انتقادات دارند تا چه حد وارد است؟ شما چه تلاشی جهت رفع آنها داشتید؟
➖سهم شما در شکل گیری این وضعیت و یا ادامه آن چقدر بوده است؟
➖صوتهای هنر زن بودن را که گوش کردید تا چه حد سعی در عمل به نکات آن داشتید؟
➖تا بحال چه اقداماتی جهت ایجاد فضای شاداب و با نشاط در خانه و خانواده داشتید؟ و......
💠 خواهر عزیزم این شما هستید که به عنوان همسر و مادر صبور و مدبر شرایط موجود را باید مدیریت و اصلاح کنید، با خستگی و ناامیدی همه چیز بدتر میشود که بهتر نمیشود.
💠 حال خوب از درون هر فردی و از نوع بینش و نگرش او نسبت به زندگی و دنیا برمیخیزد و دیگران مسئول خوب کردن حال ما نیستند، پس برای بدست آوردن حال خوب باید تلاش کرد.
وجود مشکلات و سختیهای زندگی جزء جدایی ناپذیر زندگی دنیایی ماست، و در این عالم هیچ فرد بدون مشکلی را نداریم. با این دیدگاه هیچوقت در این دنیا دنبال آرامش و آسایش مطلق نخواهیم بود و وجود مشکلات را طبیعی قلمداد کرده و راه های مبارزه یا کنترل و مدیریت آن ها را آموخته و طبیعتا راحت تر با آنها کنار خواهیم آمد.
ناگفته نماند گاهی مشکلات و سختیها در زندگی جهت رشد ما هستند و گاهی آزمونی الهی برای ما میباشند.
💠 فرمودید یکطرفه نمیشود گاهی اوقات تلاش برای حل برخی مشکلات یکطرفه شروع میشود ولی اگر این سعی و تلاش برای رضای خداوند متعال باشد خداوند دل بقیه اعضای خانواده را نرم و همراه میکند. وقتی شما تلاش کنید حالتان خوب می شود و مسلما این حال خوب شما به بدنه خانواده تزریق شده و انرژی آنها را مضاعف میکند. پس شروع تلاش با توکل برخدا و ادمه ی آن بسیار مهم و کارساز میباشد.ناامید نباشید که ناامیدی از جانب شیطان است.
💠 در رابطه با روحیه بیتفاوتی و بیکاری همسرتان که فرمودید باید ریشه یابی شود که آیا از روی تنبلی هست یا توقع و انتظار بالای ایشان از درآمد یا موقعیت شغلی.
✨اگر از روی تنبلی باشد باید حمایت های اطرافیان یا موارد مشابه را قطع کرد تا مجبور شوند برای امرار معاش اقدام کنند.
✨و اگر توقع بالایی دارند باید به ایشان اطمینان دهید که تلاش شما و حلال بودن درآمد شما برای مامهم هست و خدا روزی رسان هست پس نگران نباشید شما تلاش کنید ان شاءالله خداوند روزی ما را می رساند و برکت میدهد و...
💠 سعی کنید نکات هنر زن بودن را خوب رعایت کنید و روابط مابین شما و همسر محترم حسنه شود. بعد در موقعیتی مناسب با حفظ احترام و اقتدار و بامحبت دغدغهها و دلمشغولی های خود را با ایشان در قالب صحبت یا نامه در میان بگذارید و حمایت و همدلی خود را اعلام و ابراز کنید، به مرور زمان با صبر و حوصله ان شاءالله نتیجه مطلوبی خواهید گرفت.
👌توصیه میشود مجموعه "هنر رضایت از زندگی " استاد پوراحمد را از کانال تهیه و گوش کنید.
✨برای دریافت راهنمایی دقیق تر می توانید از مشاوره یک مشاور امین کمک بگیرید.
پیروز و سربلند باشید. 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عدم_درک_شرایط_همسر
#آرامش_نداشتن_در_زندگی
#مهارت_های_زندگی
#روحیه_شکرگذاری
سلام مشکلم شرایطی هست که بین خودمو.شوهرم بوجود اومده .اصلا نمیتونم چطور به ارامش برسم.شوهرم شرایط مالی خوبی نداره بااینکه میدونم تلاشش رومیکنه ولی اصلا نمیتونم کنارببام داره زندگیم رو تحت تاثیر قرارمیده.با اینکه میدونم نمیتونم ماشین بخریم ولی الکی هی گیر میدم که چرا گواهینامه نمیگیره.اصلا ارامش ندارم.بچه هام ازدعوای من وشوهرم خسته شدن.😔😔
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما خواهر گرامی
لطفا به جمله زیر توجه کنید👇
🌹خوشبختی و آرامش بوجودآمدنی نیست، بوجود آوردنی است🌹
✅ لازمه داشتن زندگی خوب و آرام اینست که شناخت درست و واقع بینانه از زندگی مشترک و همسر خود داشته باشیم و مهارت های ارتباطی خود را بالا برده، همچنین برای حفظ زندگی و آرامش آن باید گذشت، صبر و تحمل خود را تقویت کرد.
✅توجه داشته باشید که خوشبختی و آرامش فقط در گرو مادیات نیست.
چه بسا افرادی که از نعمت های مادی فراوانی برخوردارند اما روی آرامش و خوشبختی را نمی بینند و چه بسا افرادی که از نظر مالی در سطح پایین و یا متوسط هستند اما سعی میکنند از داشته ها لذت ببرند و با مهر و صفا و صمیمت زندگی کنند و از بودن در کنار هم لذت ببرند و البته برای توسعه مالی خود نیز تلاش کنند.
✅شما خواهر گرامی خودتان می فرمائید که همسرتان در زندگی تلاش شان را میکنند، پس سعی کنید شما نیز تلاش های ایشان را ببنید و قدردان زحمات باشید و انتظارت تان را متناسب با توانایی ایشان تنظیم کنید و در زندگی همراه ایشان باشید و خدای ناکرده با مقایسه های اشتباه و نابرابر و سرزنش همسر ارتباط زوجی خود را خدشه دار نکنید.
✅هم چنین سعی کنید به جای تمرکز بر نداشته ها، داشته ها و نعمت های زندگی و ویژگی های مثبت همسرتان را مورد توجه قرار دهید و شکرگزار باشید چرا که با روحیه قدردانی و شکر گذاری هم امید و انگیزه و نشاط به همسر ، خود و زندگی تان تزریق میکنید و هم انشالله رزق و روزی تان را نیز افزایش میدهید و آرامش را در زندگی تان به ارمغان می آوردید.
⬅️خداوند در آیه ۷ سوره مبارکه ابراهیم میفرمایند:⬇️
"لئن شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم ان عذابی لشدید"
اگر شکر گذاری کنید قطعا نعمت های شما را افزایش میدهیم و اگر کفران نعمت کنید همانا عذاب من سخت است.
شکر نعمت، نعمتت افزون کند🌹
کفر، نعمت از کفت بیرون کند.😔
✅هم چنین توصیه می کنم جهت بهبود کیفیت زندگی و ارتباط با همسر صوت آموزشی رضایت از زندگی و صوت آموزشی هنر زن بودن از استاد پوراحمد خمینی را تهیه کرده و از مطالب آن استفاده کنید.
با آروزی خوشبختی و آرامش برای شما 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#برگزاری_کلاس_در_مورد_وسواس
#درمان_وسواس
با عرض سلام و خداقوت
بیزحمت میشه همینطور که درموردِ هنرزن بودن وهنر مردبودن وغیره کلاس برگزار میکنید درمورد انواع وسواس و جزئیاتش هم کلاس برگزاربکنید؟
احتمالا خیلی هامثلِ بنده گرفتارِ این نوع از مریضی هستند
ممنون از پاسخگویی شما
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند.
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما
از اعتماد شما و تبادل نظرات تون متشکرم.
انشالله در صورت برگزار شدن دوره آموزشی با این عنوان حتما از طریق کانال همسران خوب اطلاع رسانی خواهد شد.
✅ پیشنهاد میکنم فعلا منتظر برگزاری دوره نباشید و هر چه سریعتز مسئله تان را با یک مشاور امین و متخصص در زمینه وسواس در میان گذاشته و درصدد درمان آن برایید.
انشالله موفق باشید 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@ Hamsaranekhoob
#توبه
#ترک_گناه
#انجام_کار_خوب
سلام خسته نباشید دختری ۲۱ ساله هستم من خیلی دوست دارم توبه کنم و گناه نکنم و نمازامو بخونم و خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرم و دلم میخواد ی سامونی به زندگیم بدم اما بعضی سوالات مانع انجام این کار میشه مثل چرا رقص حرامه؟چرا گوش دادن به موسیقی حرامه؟میخواستم فلسفه اش رو بدونم و هیچ کجا نیاورده خیلی هم دنبالش رفتم چون من بعد نماز نخوندنام تنها گناهم گوش دادن موسیقی و کمی رقص و تفریح دیگری ندارم و این موردم در خلوت و بندرت در جمع اتفاق میگیره
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
🌸به نام حضرت حق و یاری بی بدیل او🌸
دوست عزیزم واقعا جای تحسین داره که در جوانی به دنبال خودسازی هستید آفرین به شما ....
اول اینکه راه سختی هست ولی اگر به این موضوع فکر کنید شما چندسالی در این دنیا سختی میکشید ولی بی نهایت عمرتون در سرای دیگر به خوشی طی می کنید انشالله آرام میشید ...
دوم در هر روز به امام زمان (عج) سلام بدید و از ایشون کمک بخواید.
سوم شما در گام اول باید بر روی اصول دین عمیق بشید (توحید، نبوت،امامت، معاد و...) دوست عزیزم همه جنود شیطان از همه طرف با هر ابزاری حمله کرده که ایمان رو از دست ما بگیره ماهم برای مبارزه باید ریشه هامون رو محکم کنیم برای این کار باید باورهایمان رو محکم کنیم که در این راستا کتب شهید مطهری می تونه کمک کننده باشه ولی به این سبک که روزی چند صفحه بخونید وخوب بهش فکر کنید و حلاجی کنید که کم کم باورهای محکم در شما شکل بگیره...
دوم چهله ترک گناه بگیرید به این سبک که یک گناه، دوست عزیز تاکید می کنم فقط یک گناه (وقتی بر روی چند هدف متمرکز بشید شانس موفقیت کمتر میشه) پس فقط یک گناه رو انتخاب کنید و یک لقمه کوچیک از گناه مد نظر قرار بدید و به مدت چهل روز این لقمه رو انجام بدید و در جدول تیک بزنید بعد از چهل روز لقمه دیگه رو اضافه کنید شاید چندین ماه طول بکشه تا شما فقط یک گناه رو از بین ببرید.( مثلا نماز نخوندن،،، شما به مدت چهل روز فقط یک نمازتون رو بخونید مثلا نماز ظهر یا عصر یا مغرب و يا عشا در گام اول صبح انتخاب نکنید و چهل های بعدی نمازهای بعدی رو به تدریج اضافه کنید و طی چند چهله نماز خون بشید و نماز صبح رو بزارید توی آخرین چله.... یه لقمه کوچک از گناه رو یا کار خوب رو انتخاب کنید که در حد توانتان باشه و به مدت چهل روز انجام بدید و در جدول تیک بزنید کم کم لقمه رو بزرگتر کنید تا کل اون گناه رو حذف کنید.
برنامه خودسازی اگر آرام و به تدریج و بر اساس توانتان باشه سنگین نباشه موفقیت آمیز هست، اینکه ما انتطار داریم یک شبه متحول شویم اشتباه بزرگی هست آرام و به تدریج، لقمه لقمه شروع به ساختن خود کنید.
در پایان توصیه می کنم دوره عادت سازی موسسه ایمانور رو ثبت نام کنید که در این زمینه خیلی کمک کننده هست...
#اموزش_پوشش
سلام .خداقوت خدمت شما بزرگواران
دخترم ۸ و پسرم ۶ ساله است.پسرم خونه مادربزرگش دیده عموشون موقع خواب زیرپوش ندارن فقط شلوارک پاشونه چون خیلی گرمایی هستند.پسر منم یاد گرفته و چون خیلی گرمایی هست در طی روز فقط شلوارک پاش هست.این پوشش به نظرتون مشکلی نداره؟ واگر کسی بیاد بلافاصله لباس میپوشه و موقع تعویض لباس خیلی حساسه که کسی نبینش وحتی اگه کسی ببینه گریه میکنه ولی رو خواهرش خیلی حساس نیست.
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب #نصیری.
به نام خداوند یاریگر
دوست عزیزم خیلی خوبه که شما انقدر دغدغه مند هستید آفرین به شما بانو.....
در ابتدا توصیه می کنم صوت کلاس شماره ۱۱ اصول تربیتی اسلامی برای سلامت جنسی فرزندان رو حتما حتما گوش کنید...
دوم اینکه این نکته همیشه مد نظرتون قرار بدید در مساله تربیت فرزندان و بقیه ارزشها با افرادی که با شما مغایر و مخالف هستند رفت و آمد کم در حد ضرورت داشته باشید و اگر دوستان خوب و با ارزشمندی هستند ازشون بخواهید به حدود شما مثلا حدود حجاب در حضور شما احترام بزارند، در غیر این صورت در حد ضرورت رفت و آمد کنید و فرزندانتان رو کمتر در معرض این دسته از افراد قرار بدهید.(این به طور کلی مطرح شد).
حالا این عمو کار اشتباهی نکرده ولی کاش زمانی این کار رو انجام بده بچه خوابیده و متوجه نشند. ولی این عمو موقع خواب اینکار رو انجام میدن نه همیشه ....این نحوه پوشش برای پسر شما مشکل شرعی نداره ولی تشویقش کنید به پوشش بیشتر که دختر شما هم تحت تاثیر قرار نگیره و حیای پسرتون هم از بین نره...
از دخترتون بخواهید موقع تعویض لباس در معرض نگاه برادرش نباشه تا هم حیای دخترتون زیاد بشه هم پسرتون این موضوع رو یاد بگیره که برای دیگران حریم قائل بشه....