.
.
#استقلال همسر
سلام استاد وقت بخیر
هفت ماهه عقد کردم و شوهرم همه اتفاقات روز را به مامانش میگه ولی به من نمیگه بعد که بهش میگم نگفتی میگه عه یادم میره و عادت نکردم و... مثلا نمیگه که امشب دعوتیم یهویی میگه
خیلی هم نظر مامان و باباش روش اثر داره مثلا اگه یه چیزیا بگم نه با من موافقه اما بعد اونا بگند اره با اونا موافقه و بعضی وقتا مقابل من نظر مامانش میپرسه برا لباس پوشیدنش اهمیت به من نمیده.
میخوایم عروسی کنیم و طبقه بالا مامانش اینا هم زندگی کنیم من باید چیکار کنم ؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
برای استقلال و جداشدن دفعی همسرتان از خانواده اش عجله نکنید.
اجازه بدهید آرام آرام این امر محقق شود.
برای تسریع این امر می توانید با گرما بخشیدن و ایجاد صمیمیت بیش از پیش
همسرتان را ابتدا مجذوب خود کنید و بعد آرام آرام برای استقلال او تلاش کنید.
نگران این تضادها نباشید.به زودی برطرف می شود.
به جای ایراد گرفتن و احیانا غر زدن، از او تعریف و تمجید کنید و داشته هایتان را بزرگ جلوه دهید.
در صورت امکان سعی کنید حتی اگر امکان دارد به جای رفتن به منزل خانواده همسر ، خانه ای را اجاره کنید ویا اینکه حداکثر یکی دوسال آنجا بمانید و بعد به جای دیگری منتقل شوید.
البته در نظر داشته باشید آنچه مهم است ارتباط عمیق عاطفی بین شماست که تحت تأثیر هیچ چیزی نباید قرار بگیرد.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#خواب
سلام ببخشید من دو دختر۴ونیم وسه سال دارم تازه براشون تخت گرفتم و جداشون کردم ولی دختر بزرگم خیلی وابستس میخوابونمش ووقتی میرم اتاق خودمون چن ساعت بعدش گریه بعضی شبا هم ساعتی یبار- سه شب یبار میرم اتاقشون پیششون چون شوهرم شیفته دیگه با خیال راحت میخوابه یه تیکه- خواسم بپرسم میشه من هرشب بهش بگم کلا پیشت میخوابم تا صب ولی وقتی خوابید برم اتاق خودمون؟راه حلی چیزی بم بگید لطفا؟من هرشب با استرس میخوابم ک نکنه الان بیدارشه باز
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
بهترین کار این است که بچه ها را خواب کنید و بعد خودتان بخوابید.
برای این کار لازم است بچه ها صبح ، زود تر بیدار شوند و در طول روز نخوابند.
فست فودی جات و پفک و چیپس و شکلات خواب بچه ها را کم می کند.
غذاهای تند و تیز را کمتر کنید تا شب ها راحت بخوابند.
قبل از خواب یک لیوان آب بنوشند.
برایشان داستان بگویید تا زودتر خوابشان برود.
از دیدن فیلم و تلویزیون در شب حد الامکان خود داری کنید.
مراقب باشید بچه ها فیلم های ترسناک نبینند.
از زدن حرف های ترسناک بپرهیزید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
#ایجاد_مزاحمت
❓سلام وقتتون بخیر دختر مجرد۳۴ ساله هستم،۱۰سال قبل ۷-۸ماه عقد بودم و جدا شدم.به دلایلی دیگه ازدواج نکردم وهیییچوقت خطایی نکردم.حالا یه سالیه یکی ازآشناهامون ک عمو خطابم میکرد(حدودا۵۰ ساله هست)گاهی سوالاتی در موردم ازم مپرسید.چند وقت پیش شمارمو واسه کاربهشون دادم،ایشون اما پیام دادن ک میخوام چیزی بهت بگم،میخوام کمکت کنم و اینا... .گفتم کارپیدا کردم ونیازی به کار ندارم و خطشو مسدود کردم.چون یکسالی پیگیر اوضاعم بود دلشوره گرفتم شاید بازم دوباره پیام بدن.لازمه با پدروبرادرم درمیون بذارم؟اگر لازمه چطور بگم ک سوتفاهم پیش نیاد ویا تحقیرنشم ک مرد۵۰ ساله همچین نگاهی بهم داره؟اگر جایی دیدمشون یا دوباره پیام دادن چطور باهاشون برخورد کنم؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
👌در پاسخ به سوال شما باید عرض شود، احنست به شما که راه ارتباطی ایشون رو مسدود کردید. رفتار بسیار بجا و منطقی رو انجام دادید .
✍ در صورتی که ایشون به این رفتارشون ادامه دادند. در وهله نخست محترمانه از شون تقاضا کنید که نیاز به کمک ایشون ندارید و ادامه این گفتگو رو صلاح نمی دونید. در صورت بی توجهی به تذکر شما مرتبه بعد لحن کلامتون رو جدی کنید و تذکر بهشون بدید که در صورت ادامه به ایجاد مزاحمت، قضیه رو با پدر و برادرم مطرح خواهم نمود. در نهایت اگه ایشون رویه رو ادامه دادند، در اسرع وقت با پدر و برادرتون صحبت کنید. انتقال این مطلب به خانواده نه تنها سرزنشی رو برای شما به دنبال نداره، بلکه اعتمادشون به شما بیش از گذشته خواهد بود.
🤲به امید زندگی سرشار از موفقیت و بهروزی .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خسیس_بودن_همسر
❓با عرض سلام و خسته نباشید
بنده ۳۸ سالمه و دارای دو فرزند دختر ۱۴ ساله و ۷ ساله و همسرم ۴۳ ساله
همسرم فرد مسئولیت پذیر و زحمت کشی هستند مشکل من با ایشون اینه که آدم خسیسی هستند خریدهای خونه رو خودشون انجام میدن و به من نه خرجی میدن نه پول تو جیبی، موقع نیاز باید با دعوا و به زور و گریه و التماس باید ازشون پول گرفت که خیلی برای من سخت و عذاب آور هستش ، چکار کنم ؟ دوم اینکه اصلا اهل مسافرت و رفت وآمد و معاشرت نیستند ، مثلا آخر هفته ها دست بچه ها رو بگیره یه پارکی ببره اونم باید با دعوا و التماس و ...باشه که خیلی منو تو این چند سال عذاب داده و باعث افسردگی من شده لطفا راهنمایی کنید🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
❗️در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که دلگیر شدنتون نسبت به این رفتار رو درک می کنیم . اما این نکته رو باید عرض کرد که این مسأله به حدی نیست که شما بخواهید به این شدت ذهنتون رو درگیر کنید . مسأله قابل حل هست . ان شاء ا... با رعایت نکاتی که در ادامه ذکر میشه این دغدغه ذهنی شما رفع خواهد شد .
✍در وهله نخست سعی کنید دلیل این مسأله رو جویا شوید .
🔻آیا ایشون تصور می کنه که اگه پولی در اختیار شما بگذاره اونو به درستی هزینه نمی کنید ؟
🔻یا اینکه در خانواده ی همسرتون ، روال به این بوده که هزینه های خانواده به عهده ی پدر بوده وایشان همین رفتار رو با شما دارند ؟
🔑برای اینکه دلیل رفتار رو تشخیص بدهید به نکات زیر توجه بفرمائید
1⃣ در یک جلسه آرام و بدور از تنش ابتدا از زحمات همسرتان برای تهیه معاش خانواده تشکر نمائید(این موجب حفظ جایگاه و اقتدارشان در خانواده و نرم تر شدن ایشان نسبت به خواسته شما خواهد شد ). در ادامه احساس خود را نسبت به رفتار همسرتان ابراز نمائید. و در آخر پیامد رفتار رو متذکر شوید. مثلا به ایشان بگوید که وقتی که جواب منفی نسبت به تقاضای خرجی می شنوم و یا به تنهایی باید برا تربیت بچهها تلاش کنم، خیلی دلم میگره و از این رفتار ناراحت میشم. مثلا بارها شده که جایی نیاز به پول داشتم و جلوی دیگران احساس خجالت و شرمندگی بهم دست داده، آخه منم یه سری نیازها دارم. بچهها هم به محبت پدرشون نیاز دارند این برای شما هم که مرد خانواده هستید در نظر دیگران ظاهر خوشایندی نداره و آسیب هایی بدنبال خواهد داشت. در نهایت علل رفتارشون رو جویا شوید.
2⃣ مطلب دیگر اینکه بهترین راه تغییر رفتار همسرتان حفظ اقتدار ایشان و همچنین محبت کردن با استفاده از جاذبه های زنانه تان است. گفتگوی تان نرم و سرشار از مهر و محبت به ایشان باشد. زمانی که از همسرتان تقاضای خرجی و یا رسیدگی ایشان به فرزندانتان را دارید با لحن لطیف زنانه و دلبری کردن از همسرتان، به خواسته خود برسید. شاید در ابتداء نتیجه مطلوب حاصل نشود، اما به مرور زمان و تکرار این رفتار قطعا به مقصود خود دست خواهید یافت. با گریه و داد و فریاد نتیجه به عکس خواهد بود.
3⃣ پیشنهاد می شود🔊 صوت های هنر زن بودن استاد پور احمد خمینی رو گوش دهید. در صورتی که همسرتان هم بپذیرند، ایشان هم فایل های صوتی هنر مرد بودن استاد را دنبال نمایند.
4⃣ سعی نماید لحظات با نشاطی را در خانواده ایجاد کنید به گونه ای که ارتباط صمیمی بین شما و همسرتان بیش از گذشته شود.
5⃣ از معنویت و آگاهی نسبت به وظایف شرعی در زندگی مشترک غافل نشوید.
6⃣ این اطمینان را به همسرتان بدهید که خرجی هم که در اختیار می گیرید، بجا مصرف خواهد شد.
7⃣ نکته آخر اینکه در صورت رعایت موارد فوق و عدم نتیجه مطلوب به اتفاق همسرتان و یا به تنهایی(در صورت عدم همکاری ایشان) از یک مشاور متعهد و متخصص مشورت بگیرید
🤲به امید زندگی سرشار از مهر و محبت و خوشبختی
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#دوران_عقد
#حدود_ارتباط_در_دوران_عقد
با سلام و وقت بخیر خدمت شما تیم گرامی.
من و همسرم امسال در سنین زیر ۲۳سال هستیم و تازه عقد کردیم.دانشجو هستیم و به دلیل وجود طبقه پایینی منزل ما،یک خونهای علی الحساب داریم.
قرار است دو سه سالی عقد باشیم تا مسائل درس و کار و سربازی من مشخص بشه و بعد عروسی کنیم.
بابت دوره محرمانه های زوجین ک فرموده بودین حتما زوج باید عروسی کرده باشن،میخواستم بدونم ما چیکار باید بکنیم؟
از طرفی سن جفت ما کمه و در این مسائل نیاز به اموزش داریم.
از طرفی عقدیم و محدودیتهای خودش رو داریم.
طول دوران عقدمون زیاده و منزل هم برای کنار هم بودن داریم.
لطفا بفرمایید ما چیکار باید بکنیم؟
باتشکر🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
عرض سلام و احترام خدمت شما برادر بزرگوار
این پیوند فرخنده و به موقع رو خدمت شما و همسر گرامی تبریک عرض می کنم.
🌱 در ابتدا طبق تجربه توصیه میکنم تا جایی که امکان دارد و با توجه به اینکه منزلی را میتوانید در اختیار داشته باشید با پایین آوردن سطح توقعات و انتظارات خود دوران عقدبستگی را طولانی نکنید و زمانی که شرایط حداقلی مهیا شد در کنار هم زندگی مشترک خود را شروع کنید.
🌱 در مورد کلاس آموزشی محرمانه های زوجین از آنجایی که در این کلاس به جزئیات روابط زناشویی اشاره شده و چه بسا شنیدن آنها نیز محرک باشد توصیه می شود تا زمانی که شرایط پاسخ به این نیاز فراهم نشده با احتیاط با این قضیه برخورد کنید، مگر اینکه محدودیتی از هیچ جهت نداشته باشید.
🌱 در مورد حدود روابط شرعا و عرفا شما زن و شوهر محسوب شده و محدودیتی از این جهت نیست؛ امااا بهتر است عرف منطقه و فرهنگ قومیتی خود را رعایت کنید و بعضی مسائل را به بعد از ازدواج موکول کنید.
ان شاالله در پناه حق خوشبخت و عاقبت بخیر باشید.
آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#صله_رحم
#ارتباط_با_دوست_و_فامیل
سلام و خسته نباشید خدمت شما
سوالم این هست که من و همسرم هردو مذهبی هستیم اما هم اقوام من و هم اقوام همسرم مذهبی نیستند همکارهای همسرم هم تقریبا زیاد اهل رعایت نیستند شوهرم هم به شدت اهل صله رحم هستند و دائم میگن بریم فلان جا یا فلانی رو دعوت کنیم اما من واقعا دارم اذیت میشم تا حدودی رفت و آمدها روی زندگیمون اثر منفی هم داره ،از طرفی در اسلام سفارش به صله رحم شده ما در شهرمون کسی که بشه باهاش دوستی کرد نداریم من واقعاً موندم چیکار کنم وقتی میرم مسجد تنها جوونی که اونجاست منم بقیه مُسن هستند
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🌱 الحمدلله که شما و همسرتون همفکر و همعقیده هستید و میتوانید در این زمینه تصمیم همسویی بگیرید.
🌱 صله رحم یکی از سفارشات موکد دین ماست که مزایای زیادی از جمله افزایش رزق و روزی، افزایش طول عمر دارد؛ پس تا جاییکه امکان دارد نباید قطع رحم کرد که آن هم عواقبی دارد، و البته منظور از صله رحم ارتباط با ارحام میباشد که برای اطلاعات بیشتر به احکام شرعی مراجعه فرمایید.
🌱 اگر ارحام خودشان اهل رعایت نیستند اما به علت حضور ما در جمع به خطوط قرمز ما از جمله رعایت حریم محرم و نامحرم و یا حلال و حرام و از این دست مسائل احترام می گذارند و حریم ها را حفظ میکنند میشود مدیریت شده به ارتباط ادامه داد. ضمن اینکه باید دقت کرد که اولا مصداق صله رحم فقط رفت و آمد نیست، گاهی میتوان این ارتباط را تلفنی یا پیامکی انجام داد؛ ثانیا لازم نیست ساعت های طولانی در کنار یکدیگر باشیم همینکه ساعتی یا دقایقی از احوال همدیگر خبردار شویم کافیست. البته باید دقت کرد که همین صله رحم با چه شرایطی انجام می شود مثلا خدای نکرده مجلس گناه نباشد و یا حضور در مجلس باعث ارتکاب گناه نباشد و...
🌱 نکتهی دیگر اینکه شما خواهر گرامی دقت کنید همیشه قرار نیست دیگران بر روی ما اثر بگذارند گاهی خوب است با حضور خود سعی کنیم جو را کنترل کنیم و حتی اگر برای چند ساعت هم که شده ما بر روی دیگران اثر بگذاریم، و این مسئله طالب یادگیری هنر و مهارتهای ارتباط و گفتگوی موثر است.
🌱 و اینکه طرف مقابل این ارتباط کیست و ما تا چه حد وظیفه رسیدگی یا احوالپرسی از آنها را داریم نیز مهم و موثر است ، مثلا ممکن است طرف دیگر این ارتباط پدر و مادر باشند که مسلما حقوق بیشتری بر گردن اولاد خود دارند ، که همهی اینها را با تدبیر می توان مدیریت کرد.
🌱 اینکه فرمودید در شهر محل زندگی ما کسی نیست که با او رفت و آمد داشته باشیم، به نظر میرسد بیانگر روحیه ی کمالگرایی شماست، از آنجایی که همهی ما انسان هایی عادی هستیم و معصوم نیستیم، و هر کدام کمابیش دارای عیب ها و اشکالاتی هستیم، پس کمی واقع بینانه با قضیه برخورد کرده و انتظار صد در صدی از کسی نداشته باشید.
🌱 پس معایب و مزایای ارتباط با افراد را بسنجید و سپس تصمیم معقول و منطقی بگیرید.
🌱 مضاف بر همهی اینها برای اوقات فراغت خود برنامهریزی داشته باشید از جمله رفتن به اماکن مذهبی ، مراسمات، کلاس های آموزشی و مهارتی، برنامههای تفریحی خانوادگی، کوه وو......
آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
با عرض سلام بنده ۳۸ ساله دیپلم دارای دو فرزند یک دختر ۵ ساله و یک پس ۸ ساله هستم
پسر ۸ ساله ای دارم که کلاس مهارت های زندگی در سرای محله ( محله اوقاف )شرکت میکنه ترم جدید مربی قراره در مورد تربیت جنسی صحبت کنه و مربی گفته که قصد داره اسم آلت تناسلی خانم ها و آقایان رو بهشون بگه و معتقد هست باید بدونن تا آسیب نبینن حتی گفت برای نوزاد رو نشونشون بدین تا فرق دختر و پسر رو بدونن اما من تردید دارم که درست هست یا نه،میخواستم نظر شما که کارشناس اسلامی هستید رو بدونم که این کلاس رو ادامه بدم یا نه؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️یکی از وظایف پدر و مادر تربیت درست کودکان میباشد؛ که از مهمترین آنها تربیت جنسی است.
✔️میتوانید در سن مناسب ، متناسب با میزان اطلاعات قبلی فرزندتان ، علاوه بر تعلیم و انجام اعمال عبادی،از نشانههای بلوغ و احکام آن هم بگویید. دقت داشته باشید که این روند را پیچیده توضیح ندهید. بلکه به عنوان یک روند کاملا طبیعی که در زندگی رخ میدهد ساده و قابل فهم بیان کنید.
←جوابها باید نسبتاً واقعی ولی بدون جزئیات باشد.
←بهتر است برای پاسخ به سوالات جنسی، میزان دانش کودکتان را و یا نوع و سطح تفکرش از سوال را جویا شوید و بعد اقدام به پاسخ کنید.
←آموزش ، پاسخها باید ساده، کوتاه، قابل فهم و اغنایی باشد. نه اینکه سیر تا پیاز مسئله را تشریح کنید.
✔️آگاهی بخشی به موقع شما نه تنها حجم نگرانی فرزندانتان را کم میکند بلکه باعث تحکیم رابطه شما و فرزندان میشود.
✔️اگر احیانا خودتان در گفتن مسائل شرم میکنید میتوانید از مربی و یا فردی امین که با او راحت هست کمک بگیرید.
⬅️نکتهای که باید به آن دقت کنید، این هست که فضای گفتگوی سالم و امن برای فرزندانتان وجود داشته باشد تا سؤالاتشان را با آرامش و اطمینان از شما بپرسند؛ در غیر اینصورت و در صورتیکه شما اطلاعات لازم را بهنگام و درست به آنها ندهید، ناچار خودشان از منابع دیگر مثل دوست، فضای مجازی و.... تحقیق کرده و چه بسا در این میان به اطلاعات اضافی و آسیب زا دسترسی پیدا میکنند، که این خود باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد.
←اگر رابطه والدین با فرزند ،رابطهی عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو میآورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، تربیتش هم با همان محیط بیرون و فضای مجازی خواهد بود و قطعا آسیب خواهد دید.
⬅️سعی کنید گفتگوها را به عنوان بحث دو طرفه ببینید . هدف تنها این نیست که اطلاعاتتان را به فرزند منتقل کنید بلکه باید بتوانید شرایط و گفتگو را به گونهای مدیریت کنید که فرزند شما به راحتی سوالات، افکار و احساساتش را با شما در میان بگذارد.
⬅️گفتگوهای مختصر و مكرر بهتر از گفتگوهای مفصل و یكباره است. بنابراین بهتر است در مکالمات کوتاه و مجزا از مسائل صحبت کنید تا هم فهم آن برای فرزندتان راحتتر باشد و هم فرصتی برای پرسشهای فرزندتان ایجاد کنید.
←هرچه بیشتر راجع به این مسائل بدانید، زمان صحبت کردن راجع به آن کمتر دچار تردید و اشتباه خواهید شد.( اطلاعات خود را با مطالعه و... در این زمینه بالا ببرید.)
←برای بیان مسائل جنسی ، کلمات مناسب را پیدا کنید تا در زمان صحبت از آنها راحت باشید.
⬅️در خصوص دخترها، مادر باید به آنها توضیح بدهد.
⬅️در خصوص پسر باید بعضی مسائل را پدر بگوید ولی مسائل خاص پسر را یک فرد مطمئن که قابل دسترس هم است به پسر بگوید. این امر باید با وساطت پدر انجام بگیرد.
✓مثلا پدر به پسر بگوید: پسرم آقای فلانی میخواهد یک سری مسائل را به تو توضیح بدهد. که این سبب میشود بچه بداند که والدین او از این مسائل آگاه اند.
❌آموزش مسائل جنسی به صورت باز و با تصویرسازی و بیان جزئیات، بدون در نظر گرفتن حساسیتهای موجود و آسیبزا بودن آن ، به هیچ وجه توصیه نمیشود.
⬅️ در رابطه با #تربیت_جنسی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
✔️پیشنهاد میکنم ،مجموعهیصوتی تربیت جنسی فرزندان ، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.
✔️ درصورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#کنترل_افکار_منفی
سلام خدمت جناب استادپور احمد و همکارانشون .وقت بخیر .من یک سوال داشتم خدمت استاد .اینکه من خیاطم و باید کارکنم به خاطر اینکه در تنگنا هستم ولی وقتی کارو تحویل مشتری میدم خودم بعضی اوقات از کارم راضی نیستم و کارم نسبتا سخته و زمان بر و پولی که از مشتری میگیرم همش با خودم میگم معلوم نیست راضی باشه یا نه .حلال هست یا نه و خودم دائما سرکوب میکنم و به یک نفر که تو زندگیم دخالت داشته که سرنوشت جور دیگه برام رقم بخوره دائما فحش و لعنت میگم .بعضی اوقات دیگه خیلی خسته میشم و گریه میکنم .الان مشکل بزرگ من اینه که الان من این کارو ادامه بدم یا نه .و چطور میتونم جلو افکار منفی رو درون ذهنم کنترل کنم .و چطور این نفری که دائما دارم توف و لعنتش میکنم و فراموش کنم و دیگه این کارو نکنم .ممنونم
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
⬅️در رابطهبا افکار منفی
دقت داشته باشید که افکار و احساسات منفی انرژی روحی و جسمی شما را می گیرد و به شماآسیب میزند، بنابراین با درس گرفتن از تجربههای منفی و استفاده از آنها به عنوان پلههای ترقی و پیشرفت ، این افکار و احساسات منفی را از خود دور کنید.
⬅️اگر این افکارمنفی، ریشه در اتفاقات و اشتباهات گذشته دارد، اجازه ندهید تا ابد با شما همراه باشد، بلکه،اشتباهاتتان را ببخشید و به فکر جبران باشید.
❗️توجه : مثبتبودن، به این معنی نیست که شما اصلاً افکارمنفی نداشته باشید، بلکه به این معناست که ، اجازه ندهید، افکار منفی، زندگی شما را کنترل کند . پس مثبتاندیش باشید.
✅چند راهکار برای مثبتاندیش بودن :
✔️تقویتِایمان،به لحاظ معنوی بیشتر روی خود کار کنید(نمازاولوقت، ارتباطباخدا، یادنعمتها،شکرگزاری،دائم الوضو بودنو...)
✔️خوشبینی نسبت به خود وگفتوگوی مثبت با خود
✔️توجه به داشتهها و شکرگزار بودن
✔️تلقینِمثبت ؛اینکه باور داشته باشید که شما میتوانید،قوی، مثبت و پرانرژی باشید.
✔️همنشینی باافراد متدین و مثبتاندیش ، پرانرژی و بااعتماد به نفس بالا.
✔️داشتن برنامه و هدف برای زندگی؛
با برنامهریزیهای متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.
✓چون گاهی این افکار نتیجه بیکاری ذهن هست و یا بی برنامه و بی هدف بودن،بنابراین حتما در این زمینه تأمل کنید.
✔️خود را از خصوصیات بد و منفی ، رها کنید و خصوصیات مثبت خود را پیدا و تقویت کنید.
✔️با استفاده از مهارتهای ذهن آگاهی، افکارتان را مدیریت کنید👈 یعنی توجه آگاهانه به افکارتان و مدیریت افکار داشته باشید،به نحوی که این گونه نباشد که بگویید دست خودم نیست. بله ، به صورت ناخودآگاه در لحظه ممکن است هزاران فکر به ذهن ما خطور کند اما اینکه چگونه برخورد کنید و چقدر روی این افکار متمرکز باشید و یا نه و رهایشان کنید دست خودِ شماست.
✔️مراقبه بر افکار خود داشته باشید و در این زمینه حتی برای خودتان جریمه بگذارید.(مثلاً یک روز،روزه گرفتن،، صدقه دادن و...)
✔️حساسیت خود را به مسائل کم کنید و روحیه خود را مقاوم کنید و برای مسائلی که ارزش چندانی ندارد روح و ذهن خودتان را درگیر نکنید.
✔️از قرار گرفتن در شرایطی که یادآور خاطرات تلخ گذشته است دوری کنید و اگر در این شرایط قرار گرفتید تلاش کنید از این گذشته درس بگیرید و نکات منفی آن را رها کنید.
✔️از نوشتن کمک بگیرید آنچه در ذهنتان هست را روی کاغذ بیاورید تا ذهنتان سبک شود. بعد به نوشتهها برگردید و خودتان شروع کنید به خط زدن افکاری که چندان اهمیتی ندارد و به راحتی برای خودتان عادی کنید و نهایتا پاره کنید.
✔️با نگاه واقعبینانه به زندگی ، افکار منطقی را جایگزین افکار غیرمنطقی کنید.(تکنیک نگاه واقعبینانه)
✔️اهلِ بخشش و گذشت باشید.
✔️مشکلاتِ زندگی را خیر و مصلحت ببینید و با صبوری برای حل آنها تلاش کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی « رضایت از زندگی » استاد پوراحمد را ، از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
⬅️درصورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#صمیمت
#مرز_بین_فردی
سلام وقت بخیر.
یک ماهه نامزد کردم، نظر پسر اینه که هیچ چیز شخصی نداریم.رمز گوشیمو میدونه و متقابلن منم میدونم، ولی خودم اهل گشتن تو گوشی کسی نیستم.ایشون گالری منو میبینه،سرچ گوگلم رو چک میکنه، میگم نمیخوام چتام با دوستام رو ببینی میگه نگاه نمیکنم ولی میفهمم که میخواد ببینه، رمز گذاشتم واسه برنامه میگه پاکش کن.اثر انگشت منم بزار رو گوشیت😐 من چیزی ندارم ولی اصلا خوشم نمیاد یکی اینجور کنه و حس بد میگیرم، بهشم گفتم چندبار،ولی هی میگه چیز شخصی نداریم ما.چیکار کنم؟
🌸بسمالله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز امیدوارم انتخاب شما منجر به خوشبختی هر دو دنیای شما بشه و مبارک باشه.
دوست عزیز انسان ها تفاوت شخصیتی دارند بعضی خیلی دوست دارند صمیمی باشند مثل ایشون و بعضی هم یه مقدار حریم نگه میدارند مثل شما و این یه چیز کلی هست نمیشه گفت کدومش خوبه کدومش بده ولی به طور کلی نباید خیلی نزدیک بشیم نه خیلی مرز بزاریم که صمیمت کمرنگ بشه ( فقط برای اطمینان خاطر به روان شناس بالینی متعهد مراجعه کنید که یه وقت ایشون سوظن نداشته و این نزدیک شدن و کند و کاو فقط به دلیل کنجکاوی صورت بگیره نه از روی حساسیت و خیال تون راحت باشه چون اگه خدای نکرده ایشون سوظن شدید داشته باشه زندگی بعد از ازدواج سخت میشه) که ظاهر قضیه اینجوری نشون نمیده بلکه فقط نشون میده که ایشون دوست دارند به شما خیلی نزدیک بشند و مرزها بین شما و ایشون برداشته بشه.
سعی کنید با ایشون تا جایی که احساس خوبی دارد نزدیک بشید ولی در زمان مناسب و مکان مناسب با بیان خوب بعد که ایشون مطمئن شد که شما دوستشون دارید در مورد مرزها و حریم ها صحبت کنید اگر قانع نشد دوست عزیز حتما به یه مشاوره زوجی مراجعه کنید تا ایشون براشون توضیح بدهند. و تلاش کنید تنش ایجاد نشه که خدای نکرده یه کدورت ساده تبدیل به گره بزرگ نشه.
برای زندگی سعادتمند از توسل و دعا غافل نشید
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#اضطراب_کودکان
سلام پسر ۶ساله ای دارم که پیش دبستانی میره اوایل خیلی علاقه داشت الان یک هفته هست که به سختی راضی میشه بره اصلا هم علاقه ای به دست ورزی و نوشتن تکالیف نداره مدتی طولانی بود که ناخون هاشو میجوید یه چند وقت کنار گذاشت الان مدت ۷,۸ماه دوباره تکرار میکنه این ک ارو ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تشکر
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز خوشحالیم که شما به دنبال یافتن یک راه صحیح برای حل چالش های فرزندتان هستید.
دوست عزیز اول محیط مهد بررسی بشه که آیا مشکلی وجود داره مثل بدرفتاری و عدم توجه و محبت مربی، آزار و اذیت هم مهدی ها... در صدد رفع این مشکلات یا تعویض محیط مهد باشید.
دوم اگرخودتون در محیط خونه چالش و مشکلی دارید سعی کنید حلش کنید یا کمتر کودک رو در معرض قرار بدهید.
سعی کنید آرامش کودک رو با تعامل،بازی،بغل و بوسیدن ،محبت کلامی و قصه گفتن افزایش بدید.
برای دست ورزی بازی با خمیر نانوایی و خمیر بازی و بازی با تیوب میتونه کمک کننده باشه اگه دست ورزی کودک خوب بشه و موفقیت تحصیلی به دست بیاره به شرکت در مهد کودک علاقه مند تر میشه.
از دعا و توسل برای سلامتی روحی و جسمی کودک و عاقبت بخیری غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#کنترل_هیجانات_در_فرزندان
#حساسیت_بالا
بسمه تعالی
سلام و عرض ادب
اینجانب 35 ساله مادر 4 فرزند 3پسر و 1دختر هستم
فرزند بزرگ بنده پسر و13 ساله هستن، در برخورد با مشکلات خیلی زود احساساتی میشه و گریه میکنه، چند باری جلوی دوستاش بوده من خیلی از این موضوع رنج میبرم. پسر8 ساله من هم این خصوصیت رو داره سریع گریه میکنه و بهش گفتم برای موضوعات کوچک نباید گریه کنه، حالا خودشو کنترل میکنه با چشم و ابرو ش بازی میکنه که اشکش نریزه یا میره که من نبینمش.ممنون از پاسخگویی شما
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
سلام عرض میکنم خدمت شما مادر محترم
مسئله مدیریت هیجانات و کنترل احساسات در طول زندگی و با افزایش سن افراد بتدریج کامل میشود و البته که قابل آموزش و یادگیری هست.
هم از طریق آموزش مستقیم و هم از طریق یادگیری محیطی از طریق والدین، دوستان و ...مشاهده رفتار آنان و مدیریت بحران و شرایط سخت که با افزایش ارتباطات اجتماعی این مهارتها تقویت میشود.
👈لطفا به نکات زیر توجه فرمائید :👇
☘توصیه میکنم بر رفتار فرزندانتات حساس نشوید و از سرزنش و تحقیر و بزرگ کردن رفتارشان پرهیز کنید .
☘در عوض تلاش کنید بر روی رفتار خود به عنوان والدین مدیریت و کنترل بیشتری داشته باشید به خصوص در شرایط سخت و در مواجهه با بحرانها.
☘ متناسب باسن فرزندانتانمسئولیتهایی
به آنها بسپارید و در پایان نقاط قوت ضعف را به آنها یادآوری کرده و با اشاره به موفقیتهای آنان راه برخورد و تجربه از ایرادات را بیان نمایید و یا حتی بخواهید خودشان آن را پیدا کنند .
☘از طریق گفتگوی مستقیم و کلامی به آنان یادآور شوید که هیچ مسئله ایی با ناراحتی و گریه حل نمیشود پس به فکر راه بهتری باشند و با مدیریت احساسات سعی در حل مشکلاتشان نمایند میتوانید از مثالهای مختلف نیز استفاده نمایید.
☘کتابهایی در زمینه
افزایش مهارتهای زندگی
مهارتهای ارتباطی و اجتماعی
مدیریت بحران
کنترل خشم و هیجانات
و ..... وجود دارد که میتوانید از آنان نیز استفاده نمایید.
با آرزوی موفقیت برای جنابعالی 🌷🤲
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#اصرار_همسر_به_فرزند_آوری
#سن_بالا
با سلام و خداقوت خانمی هستم حدودا ۵۰ ساله همسرم حدود ۶۰ سالشونه ۳ فرزند دارم دخترم ازدواج کرده پسرم در شرف ازدواج هستن و یک پسر ۹ ساله دارم مدتی است همسرم اصرار دارن که بک بچه دیگه داشته باشیم هرچه میگم سنمون بالا رفته من از نظر جسمی توان ندارم کمر درد زانو درد و مسایل دیگه دارم و اختلاف سنیمون با بچه زیاد میشه و نمیتونیم خوب باهاش رفتار کنیم قبول نمیکند و میگن امام حسین ۶۰ سالشون بود علی اصغر داشتن میگم اونا امامن بعد تهدید میکنن که در غیر اینصورت اگه نوه دار شدیم انتظار برخورد خوب با نوه نداشته باشین و نمیتونم ببینم شما هم بردار برارشون کنین و سر مسایل ساده اوقات تلخی درست میکنن واقعا اعصابم خورد شده دیگه نمیدونم جکار کنم لطفآ راهنمایی کنین
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایت_مند
سلام عرض میکنم خدمت شما بانوی گرامی
در بحث فرزندآوری آن چیزی که مهمتر از سن است توان جسمی و توان روحی والدین هست.
افرادی هستند که در سن بالا توانایی فرزندآوری دارند و با فرزنددار شدنشان هیچ مشکلی به وجود نمیآید و هستند افرادی که باونود سن پایین توان جسمی و یا روحی برای فرزند آوری ندارند .
اما آنچه در مسئله شما اهمیت دارد رسیدن به توافق و نظر مشترک هست تا کسی ناراحت و ناراضی نباشد و زندگی تان دچار بحران نشود.
واقعیت اینست که هم شما درست میفرمایید و هم همسرتان و هر کدام از ابعاد مختلفی به قضیه نگاه میکنید .
خوب است در این زمینه با خانواده ایی که در سن مشابه شما فرزند دار شده اند مشورت کنید و راهنمایی بگیرید.
توصیه میکنم اگر واقعاً توان فرزندآوری را در خود نمیبینید بهتر است با مراجعه به یک پزشک همسرتان را قانع نمایید و این پاسخ نه در واقع از طرف شما نباشد بلکه پزشک ایشان را متقاعد کند( البته پزشکی که مومن و منصف باشد چون برخی پزشک ها کلا با فرزند ِآوری مخالف هستند چه برسد به سن بالا).
و اگر توان جسمی و روحی برای این مسئله دارید و یا میتوانید با درمان کردن توان خود را بالا ببرید ؛ با توکل و مدد از خدا و اهل بیت اقدام به این امر جهادی بفرمایید چرا هم همسرتان را راضی و خشنود کرده اید و موجبات رضایت خداوند و اهل بیت را فراهم کرده اید چرا نیاز جامعه فعلی به فرزندآوری و افزایش نسل امام زمانی به شدت احساس میشود و ولی امر مسلمین رهبر بزرگوارمون هم به این قضیه بسیار تاکید فرمودهاند و عنوان جهاد فرزندآوری را بارها به کار بردهاند.
انشاالله در پناه امام زمان بهترین تصمیمات رو بگیرید🤲🌷
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_نام_فرزند
با سلام و وقت بخیر بنده یک پسر ۱۴ ساله دارم و فرزند دوم و باردارم.برای اسم انتخاب کردن به مشکل خوردم مادرم دو تا اسم مذهبی بهم معرفی کردن و گفتن برای فرزند اول اسمی و که ما گفتیم نگذاشتین این اسم و بگذارید.خانواده ی همسرم میگن باید اسمش بروز باشه اسامی که مادرم پیشنهاد داد من به خانواده ی همسرم گفتم که من و همسرم با این اسامی به توافق رسیدیم خییلی مسخره کردن و گفتن اگه میخواهید این اسامی و بگذارید ما صداش نمیزنیم. چکار کنم؟به همسرم نگفتم مادرم این اسامی و پیشنهاد داده.گفتم خودم این اسامی و دوست دارم شوهرم یکی و انتخاب کردو یکی اش و نه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
انتخاب نام فرزند یک موضوع بین زن و شوهر می باشد واسم نهایی باید مورد علاقه هر دو باشد. مگر اینکه بخواهید با اسمی دیگر او را صدا بزنید. از زمانی که شروع به فکر کردن درباره اسامی می کنید راجع به جزییات با هم حرف بزنید. آیا اسمی سنتی می خواهید؟ آیا می خواهید اسم فرزندتان اسمی مرسوم باشد یا ترجیح می دهید اسمی تک داشته باشد؟ آیا می خواهید نظرات سایرین را دخالت دهید؟
آیا اسم انتخابی تان را به اطرافیان خواهید گفت یا تا لحظه معرفی کودک به دنیا آمده صبر خواهید کرد؟ اولویت های هرکدام برای اسامی چیست و کدام حساس تر است؟ آیا نظر و سلیقه فرزندان قبلی را درنظر خواهیدگرفت؟ بدانید که در نهایت این انتخاب وظیفه و حق هر دو نفر شماست و در عین حال نظر شما دو نفر از همه چیز مهم تر است.
برای مواجهه با خانواده ها بهتر است هریک از طرفین با زبان نرم و لحن مهربانه و در کمال احترام نظر خود و همسرشان را پیرامون اسم به آن ها اطلاع دهند و از آن ها بابت نگرانی و مشورتی که برای انتخاب اسم داده اند تشکر کنند.امکان ناراحتی هریک از والدین در صورت انتخاب نامی برخلاف نظرشان وجود دارد که شما و همسرتان می توانید با گفتگو و محبت و احترام به مرور زمان این ناراحتی را برطرف کنید.
انشاءالله خداوند به شما نسلی مهدوی عطا کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#فرزند_آوری
باعرض سلام ما درخانه ای۶۰متری که منزل پدرم هست ساکن هستیم حقوق کارمندی معمولی و ماشین داریم ،اقدام برای فرزند چهارم جهت اطاعت امررهبربه صلاح هست؟(دیدم بچه هایی که به پدرمادراشون بعداً گفتن چرا تو خونه کوچیک بچه زیاد اوردین) واینکه شوهرم فرد درکل مهربان و خوش رو وگاهی پرخاشگر هستن، خرجی میدن اما درمورد بچه داری و کارای مربوط به خونه مسیولیت پذیر نیستن، خودم خیلی تنهام دوست دارم ۴فرزند داشته باشم اما همسرم به خاطر سختی هایش مایل نیست
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
از اینکه چنین نیت خیر و دغدغه ی بزرگی که دارید به شما تبریک می گویم
و اما در مورد نگرانی های شما خدمت تان چند نکته عرض کنم:
🔸 الحمدلله این نگاه شما و دیدن ویژگی های مثبت همسرتان نشان از رشد فکری شما است که در تربیت فرزند این نکته بسیار مهم است.
🔸در ۲ صورت هست که فرزندآوری توصیه نمی شود : ۱. زمانی که والدین در امر جسمی ناتوان باشند مثلا زمانی که فرزندآوری برای خانم توسط پزشک معتقد و امین منع شده باشد و جان وی در خطر باشد.
۲. مورد دوم هم اینکه از نظر تربیتی نتوانند فرزند تربیت کنند. مثلا یکی از والدین دارای بیماری روانی باشد و یا به دلایلی از عهده ی این امر بر نیایند.
🔸موردی که مثال زدید نشان از وجود کمبودهای دیگری در فرزندان است که خود را به شکل تقاضاهای مالی نشان می دهد.
🔸رابطه ی عاطفی بین خود و همسرتان را عمیق تر کنید.
🔸در موقعیت مناسب با همسرتان درباره ی خواسته ی خود و نگرانی های خود پیرامون فرزندآوری صحبت کنید.
می توانید خواسته ی خود به وسیله ی نامه به همسر بگویید.
🔸دلایل همسرتان را بدون قضاوت بشنوید و حتی در بعضی موارد با ایشان همدردی کنید و با همفکری برای آن راهکار بیابید.
و در آخر این نکته را بدانید که قطعا تعداد بیشتر فرزندان علیرغم سختی ها و مشکلات این مسیر راههای تربیتی را بر شما هموار می کنند.
به شما توصیه می شود در دوره چله ی مادری استاد عباسی ولدی شرکت کنید.
انشاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حجاب_نوجوان
❓سلام دختر ۱۱ ساله ای دارم که نزدیک یک ساله میگه من نمیخوام شال و روسری بپوشم میخوام مثل مد امروزی بگردم هرکسی اختیاری خودش داره که حجاب داشته باشه یا نه. دخترم همش به من میگه تو خیلی سخت میگیری و نمیزاری من هرطور دوست دارم بپوشم منم هرجور براش مثال میزنم میگم گفتی حجاب نمیخوام گفتم دیگه زیاده روی نه ولی بازم قبول نمیکنه و گریه میکنه میگه من که بزرگتر شدم هرطور خودم دوست دارم میپوشم و اینکه الان کلاس پنجم هست خیلی تو کلاس دخترا دنبال پسرها هستن و دختر منم احساس میکنم هست با معلم دخترم هم صحبت کردم که به یک بهونه دخترم رو کنار دخترای که میشناسم باشه. تو گوشی همش فیلم و آهنگ عاشقونه میبینه واقعا دیگه خستم کرده ذهنم آشوبه کلافه شدم دیگه نمیدونم چطور راهنمایی کنم اهل نمازخوندن هم نیست و اصلا قبول نمیکنه که نماز بخونه میگه هیچ کس نمیخونه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
✍️ در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که فرزند شما در اوایل سن نوجوانی قرار دارد و در این دوره از رشد، گاهی نوجوان با تعارضاتی روبرو می شود که والدین می بایست ضمن حفظ آرامش خود و ایجاد فضای امن و صمیمی کمک به حل تعارضات فرزندشان داشته باشند.
از آنجایی که فرزند شما در محیطی مذهبی رشد یافته، حال با ورود به محیط های جدید و مواجه شدن با پوشش های نامناسب به ظاهر زیبا و طرح شبهاتی پیرامون دین و... از ناحیه جمع های دوستانه، برخی معلمین و کسانی که از لحاظ علمی مقبول نوجوانند، در تعارض قرار گرفته است. با توجه به اینکه حرف شنوی نوجوان از همسالان، معلمین و افراد مقبول او بیش از سایرین است، این امر موجب پذیرش نظرات آنها و موضع گرفتن نسبت به دین و آموزههای آن شده است. از طرفی هم به نظر می رسد مشغولیت مورد علاقه ی که او را از این فضا جدا کند در اوقات فراغت از درس فرزندتان وجود ندارد. این دو مطلب موجب شده که ایشان به این فضا علاقمند شود.
🔑لذا توصیه میشود برای حل این تعارضات و ترغیب شدن به رفتار مناسب و مد نظرتان نکاتی که در ادامه اشاره میشود را رعایت فرمایید.
1️⃣ سعی نمائید محل تحصیلی را انتخاب نمائید که فضای مناسب تری را در اختیار فرزندتان و شما قرار می دهد. در غیر اینصورت ارتباط خود را با مدرسه و معلمان فرزندتان بیشتر نمائید. آشنایی شما با دوستان دخترتان و همچنین خانواده های ایشان نیز توصیه می گردد.
2️⃣ فضائی امن و صمیمی ایجاد نمایید تا نوجوان آنچه را که برایش دغدغه و سؤال شده را ابراز نماید. می بایست با نظر خواهی از او و بیان نظرات شما، درستی یا نادرستی مسأله نوجوان مشخص شود.با نوجوان خود رفیق باشید تا مسائل خود را به راحتی با شما در میان بگذارد.
3⃣ حضور مستمر و هفتگی در هیت های مذهبی، مساجد که همسالان دختر شما در آنها حضور دارند نیز کمک می کند نگاه او به دین و دینداری تغییر نمایید.
4⃣ از آنجا که فرزند شما در سن سنجش استعداد قرار دارد توصیه می شود با مشخص کردن حوزه علاقمندی ،ایشان اوقات فراغت خود را به آن اختصاص دهد. پیشنهاد می شود با یک مشاور استعداد سنج مشورت نمایید
5⃣ از تحقیر و سرزش به شدت پرهیز نمائید. برای اصلاح رفتار لازم است صبر و شکیبای تا حصول نتیجه را داشته باشید.
6⃣ در کنار رعایت این موارد از توسل به درگاه خداوند متعال و حضرات معصومین علیهم السلام غافل نشوید
7⃣ پیشنهاد میشود که🔊 صوت های کارگاه آموزشی و مهارتی "تربیت صحیح نوجوان استاد پوراحمد خمینی را گوش نمائید.
8⃣ در صورتی که قادر به پاسخگویی سؤالات و حل تعارض های او نیستید حتما با یک مشاور متخصص، متعهد و متدین در حیطه نوجوان مشورت نمایید.
🤲به امید تربیت فرزندان سالم و صالح
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#درونگرایی_پدر_شوهر
❓سلام وقتتون بخیر..من خانم ۲۲ساله ای هستم که ۱۵ روز است که عقد کرده ام در ۲ماه نامزدی اصلا موقعتی پیش نیومد که با پدرشوهرم صحبت کنم چون که متوجه شدم شخصیت آروم و کمحرفی دارن ولی ۱هفته پیش ناهار خانه همسرم دعوت شدم و متوجه شدم که همسرم زیاد با پدرش صحبت نمیکن بعد که ازش سوال کردمگفت پدرم آدم کم حرفیه وصحبتی با پدرش نداره..آیا این موضوع توی زندگی ماو تربیت بچه هایمان تاثیر می گذارد؟! یادمه که یک بار در جلسه های خواستگاریگفتن که اگر خانوادش با راه و کارش مخالفت کنن آن هارا کنار می گذارد(همسرم طلبه هستن)این موضوع کمی منو نگران کرده..ممنون می شم راهنماییم کنید .
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
✍️در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که موضوع نگران کننده ای وجود ندارد. به نظر می رسد که پدر همسرتان شخصیت درون گرایی دارند و چنین رفتاری از ویژِگی این افراد به شمار می آید. برای آشنایی و آگاهی از نحوه تعامل با این شخصیت ها پیشنهاد می شود در رابطه با شخصیت های درونگرا مطالعه داشته باشید. ❗️در رابطه با تأثیر این رفتار بر فرزندان نیز نگران نباشید، زیرا بیشترین اثر گذاری مربوط به اتخاذ سبک فرزند پروری از ناحیه شما و همسرتان در تربیت فرزند است.
🔊پیشنهاد می شود شما و همسرتان صوت دوره های هنر زن بودن، هنر مرد بودن و هنر تربیت فرزند استاد پوراحمد خمینی را را گوش دهید.
🙏در کنار احترامی که به خانواده همسرتان دارید، به عنوان شریکی دلسوز به همسرتان کمک نمایید رفتار مناسبی با پدر و خانواده خود داشته باشد. یکی از توصیه های اکید دین حفظ حرمت والدین است، حتی اگر والدین رفتار مناسبی با فرزند خود نداشته باشند. شما می توانید با اتخاذ رفتاری مناسب موجب کم کردن این فاصله باشید
🤲به امید زندگی سرشار از نشاط و خوشبختی
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حاشیههای_مادر
سلام وقت بخیر بنده ۱۷ سال دارم و فرزند اول خانواده میباشم (سن مادر ۳۷ و پدر ۴۸) و در کودکی متوجه خیانت مادر شدم و هنوز هم ادامه دارد .پدرم اصلا اشتباهات خود را قبول ندارد و بسیار برای خواهر و برادر خود از خود گذشتگی میکند و طرف پدرم از اول زندگی مادرم دخالت های بیجایی داشتند.با توجه به اصل الگو بودن مادران بنده برای آینده خودم و خواهر برادر کوچکترم بسیار نگران هستم چون خیانت مادر واضح هست و مطمئنا با بزرگ شدنشان متوجه میشوند و...چون خودم حال روحی مساعدی ندارم و سر هر چیزی مادرم ،پدرم را تهدید به طلاق میکند و اینکه مادرم میداند تا حدودی از کارش اطلاع دارم.خانواده اصلا اعتقادی به مشاوره ندارند که بتوانم به بهانه خودم به صورت حضوری مشاوره دریافت کنم. با این حال چه کمکی برای زندگیمان میتوانم انجام دهم لطفاً راهنمایی کنید🙏
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️دقت داشته باشید، حتی اگر ذرهای نسبت به این اشتباه مادرتان، یقین ندارید و حتی ذره ای در آن شک دارید، دیدههای خود را فراموش کنید و با توجیه مثبت از آن عبور نمایید اما اگر حقیقتا به آن یقین دارید ؛
⬅️ابتدا ، روی اعتماد به نفس خودتان کار کنید و با حس و حال خوب نسبت به خود و به دور از افکار منفی ، برای حل مسئله قدم بردارید.
⬅️با مادرتان همراهی بیشتری داشته باشید و او را از تنهایی خارج سازید.
⬅️با او هم کلام شوید و به تمامی صحبت های او با حوصله تمام گوش کنید. اجازه دهید از خاطرات و خواسته هایش سخن بگوید و راحت ابراز احساسات کند.
⬅️به او توجه و محبت داشته باشید. بیان کلمات محبتآمیز و گفتن دوستت دارمهای مکرر، خرید هدیه و..در تغییر حال او و نشاط عاطفی اش مؤثر است.
⬅️به مادرتان آموزش دهید که خودش نیز توجه و رسیدگی بیشتر به خود داشته باشد. هر چند هم پدرتان اهل محبت باشد باز عدمقبولاشتباهات و عدم همراهیاش، برای مادرتان خلأ ایجاد میکند و لذا نیاز به رسیدگی همه جانبه دارد.
⬅️در شرایط مناسب به صورت غیرمستقیم ، موضوع را به صورت (پیام صوتی یا پیام متنی) خلاصه (نه با جزئیات) برای مادرتان بفرستید.(با رعایت ادب، محترمانه و دلسوزانه)
←گفتگوی مستقیم با مادر ، مناسب نیست
چون احتمال مقاومت و بداخلاقی مادر ، زیاد است.
⬅️در برابر رفتار تند احتمالی مادر، صبور باشید و سعی کنید ، بهگونهای رفتار کنید(با درک و محبت) که ایشان ، به شما اعتماد کنند و اگر مسئلهای هست ، با کمک و راهنمایی شما یا مشاورین امین ، حل بشود.
⬅️از پدرتان بخواهید توجه و محبت بیشتری به خانه و خانواده داشته باشد ، حداقل ارتباط صوتی و تصویریاش را در طول روز افزایش دهد و انس بیشتری با مادرتان ایجاد کند. در نهایت توجه کنید که این مطلب را به پدرتان گزارش ندهید و در حد امکان، خودتان نیز در مقابل مادرتان، خویشتن داری کنید و بزرگوارانه و اغماض گونه عمل کنید.
⬅️درصورت نیاز ، با مشاورین امین کانال،به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعههایصوتی «هنرِ زن بودن ۱و۲» برایِمادرتان و«هنرِ مرد بودن»را برای پدرتان ، حتماً از کانال تهیه و بخواهید که گوش بفرمایند.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#زودرنجی
#اعتماد_به_نفس_پایین
سلام .خداقوت
من دختری ۱۷ ساله هستم.مدت زیادی هست خیلی زود رنج شدم و اعتماد به نفسم پایین هست مخصوصا بین هم سن و سالای خودم و از حضور بین بعضی افراد می ترسم.خیلی دوست دارم به موقع حاضر جواب باشم و از حقم دفاع کنم ولی در این زمینه ضعف دارم و گاهی احساس می کنم کسی از با من بودن لذت نمی بره و من رو کسی دوست نداره.به خاطر همین فکر ها اذیت می شم و تمرکزم رو هم برای درس خودن از دست می دم.ممنون می شم راهنماییم کنید.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
✅لازمهی رسیدن به عزت نفس و اعتماد به نفس ، خودشناسی و خودآگاهی است. آگاهی از خود و خصوصیات مختلف خود، اهداف و... به انسان کمک میکند با تواناییها و ضعفها و سایر خصوصیات مثبت و منفی خود آشنا شود،و بتواند ویژگیها، افکار،احساسات و رفتارهای خود را به درستی کنترل، ابراز، و تنظیم کند.
←مثلاً شناختِ خصوصیات مثبت و منفی به شما کمک میکند که با تقویتِ مثبتها،عزت نفس خود را بالا ببرید و با برطرف کردنِ منفیها، در مسیر رشد بهتر حرکت کنید.
⬅️در واقع ، عزتنفس( اینکه چه مقدار ارزشمند هستم و برای خود ارزش و احترام قائلم و چه میزان شایستگی دارم؟ ) ، حاصلِ خودشناسی است.
←هرچه این شناخت نسبت به خود بیشتر ، مدیریت رفتار،گفتار،احساسات و عواطف نیز بیشتر و بهتر خواهد بود. وابستگیها،توقعات ، انتظارات و... از دیگران منطقیتر خواهد بود.
⬅️هرچه خودشناسی بیشتر، عزت نفس بالاتر و هرچه عزت نفس بالاتر، اعتماد به نفس ، استقلال در عمل ، مسئولیت پذیری ، تواناییِ کنترل و ابراز صحیحِ هیجانات ، تحمل ناکامیها و مشکلات و... بیشتر.
✅چند راهکار :
✔️تقویتِایمان،به لحاظ معنوی بیشتر روی خود کار کنید(نمازاولوقت، ارتباطباخدا، یادنعمتها،شکرگزاری،دائم الوضو بودنو...)
✔️پذیرش خود( خودتان را با تمام خصوصیات مثبت و منفی که دارید، بپذیرید و دوست داشته باشید)
✔️پذیرش دیگران( همانگونه که هستند.)
✔️مثبتاندیشوخوشبینبودن نسبتبه افراد و مسائلِزندگی .
✔️توجه به داشتههاو تواناییها و شکرگزار بودن نسبت به آنها.کمک کردن به دیگران و تحسین و تشکر از آنها.
✔️انتقاد پذیر بودن و پذیرش خود با تمام نقاط ضعف و قوت ، و البته تلاش در جهت بهتر شدن و تبدیل نقاط ضعف به قوت.
✔️توقعات منطقی داشتن از اطرافیان
✔️همنشینی باافراد متدین و مثبتاندیش ، پرانرژی و باعزت واعتماد به نفس بالا.
✔️داشتن برنامه و هدف برای زندگی؛
با برنامهریزیهای متنوع(معنوی، تفریحی، ورزش، مطالعه و...) زندگی را از یکنواختی بیرون بیاورید و حالِ خوب و احساس مثبت را جایگزین آن کنید.
✔️از نوشتن کمک بگیرید آنچه در ذهنتان هست را روی کاغذ بیاورید تا ذهنتان سبک شود.
✅ایجاد حس خودبسندگی و استقلال، تقویت مهارتهای سهگانه زیر است:↓
←خوداظهارگری: بیان خواستهها و نیازهای خود بدون ترس از دست دادن و طرد شدن و نه گفتن در زمانهایی که علاقهای به انجام آن کار ندارید و در نظر گرفتن اولویتها و هدفهای خود در زندگی.
←قدرت تصمیمگیری: باید بدانید که توان تصمیمگیری شما نه کمتر و نه بیشتر از دیگران است. باید بدانید که هر انسانی امکان دارد اشتباه کند. شما ریسک اشتباه کردن را میپذیرید و تمرین میکنید تا بهتنهایی و بدون تأییدطلبی و پرسیدن نظر دیگران تصمیم بگیرید. باید یاد بگیرید که به قدرت تصمیمگیری خود ایمان بیاورید.
←قدرت حل مساله: پس از تصمیمگیری امکان دارد در مواردی کارها آنگونه که فکر میکنید پیش نرود، معمولاً همینطور است. پس آماده هستید تا با هر مشکلی مقابله کنید. مشکلها را بررسی کرده و سعی میکنید بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.
⬅️به دنبال فراگیری مهارتهای اجتماعی باشید.
⬅️ در رابطه با #زودرنجی #اعتماد_به_نفس #عزت_نفس قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
✔️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#طلاق
#جبران_شکست
سلام وقتتون بخیر ممنون از وقتی که میزارید
چندین سال پیش بعدازچندماه عقداز نامزدم جدا شدم.از اول نمیخواستمش وبعد متوجه شدم دروغگو و خسیس و هیزه و فرهنگمون از هم دوره وکنارش حتی حس تنهایی و بی پناهی داشتم... .اون زمان کسی به دلایلم توجه نمیکرد و مخالف طلاقم بودن.چون خیییلی این چندسال بهم سخت گذشت خیییلی سرزنش شدم و بی عرضه محسوب شدم و چون روابط اجتماعیم هم قوی نیست از ازدواج فراری شدم.از آینده و تنهایی میترسم اما از ازدواج هم میترسم.هنر زن بودن و گوش کردم و متوجه ناآگاهیام شدم.اما نمیدونم چطور بر ترسم غلبه کنم و متوجه بشم که واقعا من توی ازدواج و روابط بین فردی توانایی کمی دارم یا بیشتر ترس از شکست و خاطره بد گذشته هست و اینکه چطورازدواج موفقی داشته باشم؟؟؟
🌸بسمالله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز درک میکنیم که شرایط سختی دارید چون سرزنشهای خودتون و دیگران شما رو واقعا در شرایط سختی قرار داده است.
اول اینکه سرزنش ممنوع (نه خودتون و نه دیگران) برای خودتون بگید همه اشتباه دارند پس دیگه نباید خودم سرزنش کنم تا اعتماد به نفسم کم نشه به سرزنش دیگران فکر نکن حالا گه نمیتونی جلوی نقد دیگران رو بگیری پس بهش فکر نکن با خودت بگو جبران میکنم اشتباهات را و اجازه نمیدم فقط حالم رو بد کنه و دیگه فایده نداشته باشه.
دوم یه لیست از توانایی که لازم به دست بیارید تا اشتباه گذشته ات رو جبران کنی و دیگه اشتباهات رو تکرار نکنی بنویسید
و اولویت بندی کنی و و از اولین اولویت شروع کنی یکی یکی انتخاب کنی و آموزش ببینی، کتاب بخونی، تمرین کنی تا اون مهارت به دست بیاری.
با شکر گذاری روزانه روحیه استقامت خودت رو بالاببر و با تفکر و اعمال عبادی قدرت ایمانتان رو افزایش بده .
در این راه از توسل غافل نشو.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#تربیت_کودکان
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران🌹
بنده ۴۰ ساله مادر ۳ پسر ۱۲ ، ۸ و ۴ ساله و شوهرم ۴۷ ساله.شکر خدا با هم مشکلی خاصی نداریم.حاشیه شهر زندگی می کنیم و جایی که زندگی میکنیم اصلا شرایط فرهنگی خوبی ندارند.دو تا از پسرام مدرسه همین جا میرن.شرایط عوض کردن محل زندگی یا هزینه مدرسه غیر دولتی رو هم نداریم .امروز مدرسه پسرم جلسه بود و معلمشون خیلی از بچه های کلاس از لحاظ تربیتی شاکی بود.به اندازه ای که از اول سال تا الان سه تا از بچه هاشون از این مدرسه رفتن. خیلی نگران تربیت بچه هام هستم.خیلی ناراحتم لطفا راهنماییم کنید چه کنم که کمترین اثر پذیری رو داشته باشن؟خیلی ممنونم🙏
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز در تربیت کودکان چند مولفه ی اصلی وجود داره که بهترین بستر برای شکل گیری اون خانواده هست توصیه میکنم دوره ی تربیت بنیادی رو شرکت کنید تا در این زمینه کمکتون کنه.
دوم اینکه مربی اصلی خداست خدا بهترین ها رو بر سر راه شما قرار میده فقط تلاش کنید و به خدا اعتماد داشته باشید و بدونید ما هیچ کاره ایم .
شما تلاش کنید در مدارس دولتی،مدرسه خوبی رو پیدا کنید.با خانواده هایی با بچه ها و دوستان خوب رفت و آمد کنید.از بین مسجدی ها اگر تونستید دوست خوب برای فرزندتان پیدا کنید و اگر نتونستید هیئت خانگی راه بیندازید با دوستان خوب فرزندانتان.
مرتب دعا برای فرزندان داشته و به امام زمان (عج) توسل پیدا کنید و از ایشون بخواهید و فرزندانتان برای سربازیشون آماده کنند.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#تذکر_زیاد_به_فرزند
سلام خدمت مشاوران عزیز خداقوت
سیزده ساله ازدواج کردم به لطف خدا دو دختر دارم هشت ساله وسه ماهه الحمدلله زندگی خوبی داریم رابطم با همسرم و دختر بزرگم عالیه، فقط مشکلی که با دخترم دارم اینه که بابت همه چیز باید چند بار بهش تذکر بدم برای درس خوندن برای خواب برای غذا خوردن،برای مرتب کردن وسایلش برای استحمام و این باعث شده یه مقدار برخوردام زیاد باشه باهاش از مدرسه میاد لباسها و کیفش رو میذاره وسط خونه و چند باااار باید بگم تا جمع کنه آخرشم مجبور میشم صدام رو ببرم بالا که خیلییی ناراحت میشه، ممنون میشم راهنماییم کنید چطور این مشکل رو حل کنم
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما مادر گرامی
خداروشکر که روابط خوب و صمیمانه ای باهم دارید.
در رابطه با موضوعی که مطرح فرمودید،تذکرات زیاد و بیش از اندازه به فرزند میتواند اثر عکس بر روی او بگذارد و به جای منظم تر شدن روز به روز بی نظم تر شود.
اگر تذکر بدهید،دو حالت دارد.یا به حرفتان گوش می کند و بدون اینکه بصورت درونی به نتیجه ای برسد،فقط چون خواست شماست کارها را انجام میدهد.
آن هم با تذکر مجزا برای هر کار
و این روند تا سالها ادامه پیدا میکند و او هیچوقت فرصت نمیکند که خودش مسئولیت کارهایش را برعهده بگیرد.
و حالت دوم این است که تذکر میدهید و او انجام نمیدهد و شما سراو داد میزنید،او ناراحت میشود و روز به روز فاصله ی بین شما بیشتر میشود،و اثر پذیری او از حرفهایتان کمتر میشود و در آینده هم تمایلی نخواهد داشت که حرفهایش را به شما بزند.
پس در هر حال تذکر مداوم نتیجه ی مطلوبی در پی نخواهد داشت و بهتر است به جای اینکار به او اجازه دهید تا خودش به این نتیجه برسد که کارهایش را انجام دهد.بعنوان مثال خودش بالاخره گرسنه میشود و به غذا خوردن روی می آورد(شما فقط غذای خوشمزه درست کنید و یک بار اورادعوت کنید و اگر نخواست جمع کنید تا خودش طلب غذا کند). یا درمورد تکالیف مدرسه چند بار که آنها را انجام ندهد و با سرزنش معلم و همکلاسی ها مواجه شود مسئولیت کار را برعهده می گیرد(میتوانید با معلم هم هماهنگ شوید و در خانه هم فقط یک شرط بگذارید که مثلا فقط تا ساعت هشت شب فرصت داری تکالیف را انجام دهی و بعد از آن نمیشود).
در مورد بقیه موارد هم به همین صورت.
پس بزرگترین کاری که شما باید انجام دهید صبر کردن است که او خودش به نتیجه برسد.
باور کنید خانه بالاخره تمیز میشود و هیچ اشکالی ندارد اگر موقتا بخاطر حضور فرزندان کمی به هم ریخته شود،برای تمیزی خانه همیشه فرصت هست اما برای بدست آوردن دل فرزندان نه.
یک نکته ی مهم دیگر را هم مدنظر داشته باشید که از بعضی از کارهای خطای او تغافل کنید و اصلا به روی خودتان نیاورید اما اگر کاری را خودش به موقع انجام داد سریع اورا تشویق کنید تا این رفتار در او تقویت شود.
دوره ی تربیت فرزند استاد پوراحمد خمینی هم میتواند برای شما راهگشا باشد.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوران امین کانال بصورت تلفنی نیز راهنمایی بگیرید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#زود_رنجی_همسر
سلام
بنده ۵ماه هست که عقد کردم هر وقت همسرم به خانه ما میاید یا منزل بستگان بنده میرود از صحبت های عادی که میشود ناراحت میشود و انرا به خودش ربط میدهد مدام از من دلیل میخواهد که چرا این حرف گفته شد منظور پشتش بود! یا مثلا چرا چهره شما بعد از این صحبت من در میهمانی تغییر کرد مدام بعد از حضور در هر جمعی بهانه تراشی میکند !
لطفا بفرمایید واکنش بنده در مقابل این رفتار آزار دهنده چگونه باشد و عملکرد درست چیست🙏
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
یکی از مهم ترین ویژگیهای دوران عقد این است که زن و شوهر تلاش کنند بهتر ویژگی های هم را بشناسند و خود را برای رفتن به زیر یک سقف آماده کنند تا با چالش های کمتری مواجه شوند.
سعی کنید برداشت های همسر خود را ریشه یابی کنید که بیشتر در چه موقعیتی چنین برداشت هایی می کنند و در صورت امکان از تکرار آن موقعیت خودداری کنید یا شرایطی را فراهم کنید که امکان سوءبرداشت کمتر شود،مثلا اگر زیاد به خانه یکی از اقوام میروید و همسرتان از جانب او مثلا احساس بی احترامی می کند یا شوخی هایی انجام میشود که مورد پسند ایشان نیست باید کمی رفت و آمدها را تعدیل کنید.
با ایشان در یک زمان مناسب صحبت کنید و بگویید که او را دوست دارید و ... اما نه شما و نه ایشان مسئول رفتارهای بقیه نیستید و نباید رفتار دیگران به پای شما نوشته شود.
در کل اگر از شما دلیل فلان رفتار دیگران را جویا شدند و از نظر شما مسئله ی ناراحت کننده ای نبوده،به او بگویید که مثلا "فلان شخص که فلان کار رو کرد برای بی احترامی به شما نبود شاید خسته بوده یا مثلا اشتباهی فلان حرف رو زده و اتفاقا فلان روز داشت تعریف شما رو میکرد و...
و زود موضوع صحبت یا موقعیت را عوض کنید و اجازه ندهید که بحث و گفتگو درباره دیگران خیلی طولانی شود و به یک عادت آزاردهنده تبدیل شود.
در کل برای بهتر مدیریت کردن چالش ها دوره هنر زن بودن را به شما توصیه می کنم که استفاده کنید و در دوران عقد تمرکز کنید روی بالابردن مهارت هایتان.
در صورت نیاز باهم به یک مشاور امین و متعهد مراجعه کنید و به گفتگو و حل مسائلتان بپردازید.
و میتوانید از مشاوران تلفنی کانال هم راهنمایی های بیشتری بگیرید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#خواهرشوهر_نوجوان
سلام وقتتون بخیر ببخشید استاد وقتی دختر خواهر شوهرم میاد خانه ما از من توقع داره باهاش بازی کنم حدود ۱۱سالش هست و میگه بریم با چرخ خیاطی تان بازی کنم یا بدید من براتون ظرف بشورم و یا بریم کیک بپزیم و آشپزی کنم و... و بیشتر کارهاش هم پی بازی گوشی هست مثلا ممکن در حین ظرف شستن ظرفها را لب پر کنه یا غذا را ممکن گاهی بسوزونه ومرتب هم هر چی بخواد میره سر یخچال بهش هم گفتم بذار خودم میذارم داخل یخچال ولی بازم کار خودش را میکنه و توی خوردن غذا هم رعایت نمیکنه البته زیاد خونمون نمیاد ولی وقتی میاد نمیدونم باهاش چه رفتاری کنم؟
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
اینکه خواهر شوهر شما مرتب از شما تقاضای همراهی و بازی دارد نشان دهنده ی این است که شما در برخورد با ایشان رافت و مهربانی دارید این خیلی خوب است اما حتما باید با کمی چاشنی جدی بودن همراه باشد.یعنی باید قوانین منزلتان را هم به او یاد بدهید و در اجرای قوانین کمی محکم تر باشید.
میتوانید دوره تربیت نوجوان استاد پوراحمد را گوش کنید و ویژگی های خاص این سنین را بهتر بشناسید و بهتر بتوانید روش برخورد خود را تنظیم کنید بگونه ای که هم قوانین شما رعایت شود و هم به او که در سن حساسی است خدای نکرده آسیبی وارد نشود.
باتوجه به اینکه تعداد دفعات رفت و آمد ایشان به منزل شما زیاد نیست بنظرم میتوانید به نوعی محیط را ایمن سازی کنید و کنترل کنید که مثلا به کدام سمت بروند یا نروند.مثلا اگر دوست ندارید در امر آشپزی اقدامی کند تا قبل از آمدن ایشان خودتان سریع غذا را آماده کنید تا کاری برای انجام نباشد یا اینکه به سایر کارهای خود از قبل رسیدگی کنید تا بتوانید در زمان آشپزی ایشان نظارت و راهنمایی کنید تا غذا نسوزد.
درب اتاقی که چرخ خیاطی در آن قرار دارد را ببندید یا اگر امکان آن نیست پارچه ای روی چرخ بیندازید و به نوعی بازدارندگی ایجاد کنید و دسترسی را سخت کنید.
میتوانید یک جور دیگر هم به این موضوع نگاه کنید و این موقعیت را به یک فرصت تبدیل کنید.حالا که او انقدر میل به کمک کردن دارد در کارهایی که از عهده ی انجامشان بر می آید و مورد نیاز شماست از او کمک بگیرید مثلا سبزی پاک کردن،جارو کردن،مرتب کردن و چنانچه نیاز است این کارهایی که چالش کمتری دارد را به او بیاموزید.
قبل از سپردن کاری به او قوانین انجام کار را به او توضیح بدهید و شرط کنید که اگر مشکلی پیش آمد مثلا تا چند روز در آن قسمت نمیتواند کار کند و به اصطلاح جریمه میشود تا دقت خود را بالاتر ببرد.
فراموش نکنید که بطور همزمان باید هم جدی و با اقتدار باشید و هم رعایت روحیه لطیف او را بکنید و با او مهربان باشید و این دو منافاتی باهم ندارد.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#مدیریت_روابط_با_خانواده_همسر
باعرض سلام وخسته نباشید. خیلی ازشما بابت کانال خوب ومفید تون سپاسگزارم.خانمی 30 ساله هستم. ما چند هم عروس باهم همسایه هستیم.برادر شوهرم وخانمش اینها ازمسایل خصوصی زندگیمان کارهایمان وخرید وسایل منزل حقوق وامثال اینها خیلی سوال میکنند. بطوریکه اگر مبلغی به حسابمان واریز شد باید بهشون بگیم اگر نگفتیم میگن قایم کردن. گاهی وقتها هم از کسی دیگه یا از جایی سوال میکنن واقعا خسته وعصبی شدم😔. به نظر شما رفت وامد یاجواب اینها رو چطوری بدهم که دیگه نپرسن طوری که دلخوری وناراحتی پیش نیاید. باتشکر
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
✨ در مورد مسئله ای که مطرح کردید توجه داشته باشید که ما در روابط خود با دیگران از جمله خانوادههای طرفین تعادل و حریم ها را باید حفظ کنیم، (مخصوصاً وقتی محل زندگیمان نزدیک به هم باشد باید دقت و مدیریت بیشتری داشته باشیم )و اگر این رابطه از حالت تعادل خارج شود آزار دهنده و آسیب زا خواهد بود.
✨ از آنجا که تا الان روال به اینصورت بوده که از جزئیات زندگی همدیگر مطلع باشید، برای ایجاد تغییر در روند خود باید کم کم و با شیب ملایم این روند را تغییر دهید، قبل از هر کاری لازم است با همسر خود در این زمینه هماهنگ و یکدل باشید.
✨ سپس سعی کنید تغییر را از خود شروع کنید و از جزئیات زندگی ایشان سوال نکنید و یا اگر موقعیتی پیش آمد که در مورد زندگی دیگران سوالی پیش آمد خیلی دوستانه و با محبت ایشان را از تجسس در این زمینه نهی کنید مثلا «ما چکار داریم فلانی چقدر پول گرفته یا چه چیزی خریده است، هر کاری کرده برای خودش بوده به ما چه ربطی دارد.. بجای اینها بیا فلان کار را انجام دهیم... »
✨ یا اگر از شما در این موارد سوال پرسیدند با هماهنگی همسر خود اظهار بی اطلاعی کنید و همسرتان هم می توانند با شوخی و خنده بحث را عوض کنند و جواب ندهند. یا اگر از برنامه هایتان پرسیدند بگویید دقیقا مشخص نیست.. و با جواب هایی از این دست بدون بی احترامی کم کم روند را تغییر دهید.
✨ رفت و آمد خود را با برنامه و مدیریت شده ادامه دهید ، یعنی اینکه وقت و بی وقت و یا مدت زمان های طولانی کنار هم نباشید، برای اوقاتی که کنار هم هستید برنامه داشته باشید از جمله برنامهها می تواند انتقال مطالب یادگرفته شده، مهارتها ، کمک در کارها به همدیگر باشد.
✨ برای اوقات شخصی و خانوادگی خود برنامهریزی داشته باشید، زمانی را به آموزش و رسیدگی به خود و امور خانواده اختصاص دهید، کسب آموزش ها و مهارتهای خانوادگی ، تفریحات خانوادگی، شرکت در مجالس مذهبی و.... را در برنامه ی خود قرار دهید.
✨ البته دقت کنید محبت و احترام خود را داشته باشید تا سوءتفاهم یا دلخوری پیش نیاید.
آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دوری_از_همسر
#فشار_نیاز_زیستی
سلام و عرض ادب
سوالی داشتم
اینکه همسر بنده شهرستان کار میکنه و زمانی که کارش بیشتراز یک هفته طول میکشه که بیاد از نظر جنسی هم به ایشون هم بنده فشار میاد و شده گهگاهی از تماس تلفنی یادر خواست عکس سکسی از بنده دارن که براشون بفرستم که خودشون رو اروم میکنن
ایا این کار گناه هست ؟
اخه وقتی درخواست عکس داره ازم منم خودم اذیت میشم و کنترل ندارم
و عذاب وجدان میگیرم که نکنه گناه باشه
لطفا اگه امکانش هست جواب بدید
و شاید این سوال خیلیها هم باشه چون هستن افرادی که همسرانشون دوراز خانواده کار میکنن 🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
✨ در مرتبه ی اول اگر برای شما امکان دارد، این شرایط را تغییر دهید و سعی کنید حتی با تحمل مشکلات احتمالی و یا کم شدن آسایش سابق در کنار هم زندگی مشترکتون رو داشته باشید و یا حداقل با کم کردن مسافت امکان کنار هم بودن را بیشتر کنید.
✨ در مورد سوال مذکور طبق شرع هر گونه استمتاع جنسی و لذت بردن از همسر در صورتی که ضرری برایشان نداشته باشد یا خلاف شئون نباشد اشکال ندارد، صرف عکس گرفتن و فرستادن برای همسر اشکال ندارد اما اگر دیدن یا فرستادن این عکسها خدای نکرده باعث اعمالی چون خودارضایی شود اشکال دارد.
✨ ضمن اینکه این عکسها یا فیلم ها که در حافظه گوشی ثبت شده و اگر بچه دارید ممکن است بصورت اتفاقی یا از سر کنجکاوی باز کند و ببیند پس خیلی باید مواظب باشید و یا اگر دست فرد نا اهلی بیفتد ممکن است باعث شود سوء استفاده کرده و دردسر ساز شود.
✨ پس سعی کنید ریشه مشکل که دوری از هم هست را حل کنید تا آرامش بیشتری بر زندگی شما حاکم شود.
آرامش مهمان تک تک لحظات زندگیتان 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob