#امام_حسن_عسکری علیه السلام فرمودند؛
وجود شخص مؤمن برای دیگر مؤمنین برکت و سبب رحمت می باشد و نسبت به کفار و مخالفین ، حجت و دلیل است.
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
#پاسخ_شبهه
⁉️ #امام_حسن_عسکری یا عسگری؟ کدام یک از لفظ «عسکری» یا «عسگری»؟!
۱. بکار بردن صحیحِ واژهها و اسامی ضرورتی است که گاهی با سهلانگاری و بیتوجهی به اشتباهات بزرگ منجر میشود، یکی از این اشتباهات که بطور مداوم با آن مواجه هستیم بیان و یا نگارش #عسگری به جای #عسکری است.
۲. از دشمنان #تشیع شنیده میشود که گفتهاند #امام_حسن_عسگری عقیم بوده و فرزندی نداشته و عبارت عسگری که لقب ایشان است به معنای عقیم و بیدانه میباشد فلذا همین شهرت به عقیم بودن دلیل بر عدم وجود فرزندی برای اوست.
۳. تاریخ گواه است که «عسکري» از مشهورترين القاب آن حضرت است؛ همان طور که #امام_هادی را به اين لفظ لقب داده اند و #عسکر محله اي بوده در شهر #سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفاي عباسي در آنجا قرار داشت. این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی علیهم السلام میباشد و آنها را #عسکريین گفته اند. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ گردد میبایست امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
۴. خلفاي عباسي براي زيرنظر داشتن فعاليتهاي امام هادي، آن حضرت را در سال ۲۳۶ق از مدينه به #سامراء انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن و پدر بزرگوارش امام هادي در محله عسکر در شهر سامرا زندگي ميكردند و به عسکري لقب يافتند.
(علل الشرایع، ج۱ ص۲۳۰ / معانى الأخبار ص۶۵)
۵. از سوی دیگر «عسکر» لفظی عربی است و به معنای لشکر است. «عسکری» اسم منسوب است و منسوب به عسکر است و اصولا در زبان عربی حرف «گاف» وجود ندارد.
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
محروم کردن ورثه از ارث
امروزه به دلیل پاره ای از ناراحتی ها و اختلافات، برخی از اشخاص پسر یا دختر خود را، از ارث محروم می کنند.
در حالی که محروم كردن برخى از ورثه از ارث، در شرع مقدّس اسلام جايز نيست. ولى هر كس مىتواند در حيات خود چيزى از اموال خود را به برخى فرزندان يا كسان ديگر ببخشد و به آن ها تحويل دهد که در اين صورت، مال آن شخص خواهد شد، يا وصيّت كند چيزى از ثلث مالش به او بدهند.
نکته: هرگاه شخص ببخشد و تحويل ندهد، ملك آن كس نخواهد شد.
استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی
🌱
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑اگر با این خصلت مسلمونی، بدون با ابلیس فرقی نداری!!!
#استاد_رائفی_پور 👤
#ببینید_ونشردهید 👌
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
~🕊
♡
معامله پر سودی است؛ " #شهادت را میگویم"
فانے میدهے و باقے میگیری
جسم میدهے و جان میگیری
جان میدهے و جانان میگیری
چه لذتے دارد که... ❤️
حتی نفس کشیدنت هم برای رضای خدا باشد ...❤
بیاد پرستوی گمنام کانال کمیل♡شهیدابراهیم هادی♡
#شهید_ابراهیم_هادی
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
29.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خــاطــراتــے از جــبــهه
از لــســان شــهیــد ســردار ســلــیــمــانــے
ســخــنــران اســتــاد عــلــے خــیــرآبــادے
قــرارگــاه ســایــبــرے حــضــرت بــے بــے رقــیــه(ســ)
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج قاسم سلیمانی (پاسبان حرم حضرت زینب 《س》)
🔷استاد علی خیرآبادی 🔷
🔷قرارگاه سایبری حضرت بی بی رقیه سلام الله علیها مرکز مقداد 🔷
🔷 @Heiatemohebanssh
❓ #سوال
⁉️ شاگردان #امام_عسکری چه کسانی بودند؟
🔹حسين بن اشكيب سمرقندى
👈يكى از چهره هاى مؤلف در روزگار امام عسكرى عليه السّلام حسين بن اشكيب سمرقندى است. كسى كه مدتى در قم خادم مقبره حضرت معصومه (عليها السّلام) بود، بعدها به سمرقند رفت و در آنجا ماندگار شد. وى بايد يكى از حلقه های پيوند تشيع قم با حوزه سمرقند، كه در اواخر قرن سوم و اوائل قرن چهارم نضج گرفت، باشد. نجاشى تأليفات او را بر شمرده كه در ميان آنها كتابى با عنوان «الرد على الزيدية» به چشم مى خورد.
🔹محمد بن خالد برقى
👈او از چهره هاى برجسته اين دوران بوده و آثارى تأليف كرده است. فرزند وی احمد (م 274 يا 280) شهرتى بيش از پدر داشته و يكى از شيعيان معاصر با امام هادى و امام عسكرى (عليهما السّلام) بود كه كتاب «المحاسن» وى دائرة المعارفى مشتمل بر احاديث امامان در تمامى زمينه هاى مختلف معارف دينى از قبيل: اخلاق، تفسير و جز آن بوده است.
🔹حسن بن موسى خشاب
👈از اصحاب امام عسكرى (عليه السّلام) تأليفاتى از خود باقى گذاشته كه كتاب «الرد على الواقفيه» از آن جمله است. اهميت اين نوشتار، با توجه به مشكلاتى كه در آن دوران واقفه ايجاد مى كردند، روشن است. افزون بر كتابهايى كه به عنوان رد بر فرق و يا در موضوعات فقهى نوشته مى شد، كتابهايى هم در دانش تاريخ اسلام نوشته مى شد.
🔹محمد بن على بن حمزه
👈از اصحاب امام عسكرى (عليه السّلام) كتابهاى فراوانى از خود به يادگار گذاشت. عياشى درباره او مى نويسد: هيچ كتابى در موضوعات مختلف از امامان بر جاى نمانده بود جز آن كه پيش او وجود داشت. اين روايت به ويژه بر وجود روايات ائمه و حتى مكتوبات آنان در دسترس اصحاب تأكيد داشته و نشانه يك جنبش قابل تقدير علمى است كه خود پشتوانه اصلى دانش شيعى به حساب مى آيد. اصولى كه تا اين دوره تأليف شد، پايه هاى اصلى جوامع حديثى بزرگترى مانند «كافى» و «كتاب من لا يحضر» و ديگر آثار حديثى شيخ صدوق و شيخ طوسى است كه با استفاده از همين مدوّنات اصحاب تدوين شده است.
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh
💚منتظران ظهور💚 - @yamahdi_fateme313.mp3
3.06M
#فایل_صوتی🎧
◀️ بهارِ دلها
♥️ما منتظر ظهور هستیم♥️
#پیشنهاد_دانلود👌
👤#استاد_عالی
#بنتالحسین
♡:)↷✿
@mahdiye_fatemeh