eitaa logo
زوجین خوشبخت
320 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
11 ویدیو
2 فایل
مریم تاجیک ✔کارشناس ارشد روانشناسی بالینی ✔عضو انجمن روانشناسان ایران
مشاهده در ایتا
دانلود
* انسان خودشیفته در رابطه عاطفی صدای تو را نمی شنود با بى ارزش كردن تو و بقيه احساس ارزشمندى ميكند سهم خود را در تخريب رابطه نمي بيند پشيمان هم كه بشود به روى خودش نمي آورد خودشيفته به كمك احتياج دارد تا بتواند به جاى توجه ديگران، عشق دريافت کند.
زنها از سکوت بیزارند,و مردها از حرف.. برای زنها حرف بزنید, و در برابر مردها سکوت کنید,.. اگر خواهان صلح و ارامشید,. 📚قانونهای نانوشته
همیشه با افرادی که از خودتان آگاه‌تر و موفق‌ترند ، معاشرت کنین هر نشستی ، تاثیری دارد این افراد ، ناخودآگاه ، جوانه رشد و پیشرفت را در وجودتان بارور می‌کنند.
همیشه با افرادی که از خودتان آگاه‌تر و موفق‌ترند ، معاشرت کنین هر نشستی ، تاثیری دارد این افراد ، ناخودآگاه ، جوانه رشد و پیشرفت را در وجودتان بارور می‌کنند.
"نگاه مکعبی" چیست ؟ نگاه مکعبی یا شش جهتی یک اصطلاح است. یعنی انسان هر عملی رو میخواد انجام بده، از چند جهت بهش نگاه کنه. ما آدما معمولا از همون یک جهتی که اول به ذهنمون میاد کاری رو انجام میدیم یا نمیدیم. ولی در نگاه مکعبی سعی میکنیم از چند زاویه ی دیگه هم به قضیه نگاه کنیم. مثلا دوست دارم فلان چیز رو به دوستم بگم. نگاه مکعبی میگه: اثراتش رو هم بررسی کن. اگه بگی، اثراتش و عواقبشش چیه؟ شادش میکنه یا ناراحت؟ یا مثلا رفتار یکی ناراحتم میکنه. تو ذهنم اول میگم: قطع رابطه یا برخورد باهاش. نگاه مکعبی میگه: عجله نکن. شاید فلان مشکل رو داشته که با تو بد برخورد کرده. شاید حواسش نبوده. شاید فشار کارش زیاده بهم ریخته.. نگاه مکعبی نیاز به 'مکث قبل از عمل' داره. سخته، ولی نهایتا کارهامون تو شبانه روز پخته تر میشه، احتمال اشتباه میاد پایین و موفقتر میشیم. بطور کل 3 ثانیه مکث قبل از هر عمل و تصمیم و پاسخ دادن را توصیه میکنیم..
* بلوغ عاطفی *کسی که به این بلوغ رسیده باشد می تواند احساساتش را کنترل، ابراز و مدیریت کند. کجا باید بخندم، کجا باید گریه کنم، کجا باید داد بزنم، کجا باید اشک بریزم، می تواند در شرایط حاد و بحرانی خودش را کنترل کند و به هم نریزد. *کسی که به بلوغ عاطفی رسیده است در اکثر موارد می تواند خطای دیگران را نادیده بگیرد. نه این كه با هر خطایی برخورد تند و خصمانه بکند. *کسیكه به این بلوغ رسیده است در برخوردهایش انعطاف پذیر است و تحمل شنیدن انتقاد را دارد. تذکرات و حرف هاي منطقی دیگران را با جان و دل می پذیرد و در شکست ها و ناکامی ها خودش را نمی بازد و دست و پایش را گم نمی کند و حس فداکاری در او به وضوح دیده می شود و در بروز احساساتش خیلی آدم بازی است. لذت می برید از اینكه او مدام به شما بیان و ابراز احساس می کند. *کسی که بلوغ عاطفی نرسیده باشد مثل سنگ می ماند و دچار انجماد عاطفی است و باید عشق را از او گدایی کنید. *با کسی که به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج نکنید.
🌸🌺🌸🌺🌸 🌺🍃 🍂 تغییر نیمكره مغز مرد 20 دقیقه زمان می‌خواهد. خانم‌ها می‌توانند همزمان از هر دو نیمكره استفاده كنند اما این برای مردان ممكن نیست. آنها یا از نیمكره راست یا از نیمكره چپ‌شان استفاده می‌كنند و همین موضوع سبب اختلاف می‌شود. مردها برای اینكه از یك نیمكره به بعدی بروند بین 20 تا 25 دقیقه زمان نیاز دارند. فرض كنید مردی بعد از یك روز شلوغ كاری به خانه می‌رسد ترافیك سرسام‌آور ؛ دود و خستگی و... وقتی وارد خانه می‌شود نیمه راست مغزش كاملا تعطیل است؛ یعنی آقایان با احساس‌شان وارد خانه نمی‌شوند، با منطق‌شان وارد می‌شوند. در این شرایط نمی‌توانند به پیام‌های احساسی پاسخ دهند. 20 تا 25 دقیقه وقت لازم دارند تا به آرامی نیمه راست مغزشان فعال شود.
آدمها را به میزان درکشان بسنج نه به اندازه مدرکشان . چرا که فاصله ی زیادی از مدرک تا درک وجود دارد ، مدرکی که درک بالاتری به ارمغان نیاورد کاغذ پاره ای بیشتر نیست . مهمترین نشانه ی درک بالاتر تواضع بیشتر است .
, ولی زن بودن در جامعه ی ایرانی به نظر دشوار تر می آید. جامعه ای که پر است از مردانِ بلاتکلیف. زندگی در کنار مردانی که همه چیز را با هم می خواهند خود نوعی خشونت است. پدران ما از مادرانمان تنها خانومِ خانه بودن را می خواستند، آنها دوست داشتند همسرشان مهربان باشد و مادری خوب که فرزندان شان را به شایستگی تربیت کند. اما بسیاری از مردان امروزه به اینها کفایت نمی کنند، دختری را می پسندند که علاوه بر اینها مانند باربی باشد و کوچکترین ضعفی در ظاهرش وجود نداشته باشد، اندامش مانند ورزشکاران حرفه ای باشد و در عین حال تحصیل کرده و شاغل هم باشد و بتواند بخشی از هزینه های خانواده را هم پرداخت کند، هم بسیار دانا باشد و هم خنگ و بامزه، هم به لحاظ مالی مستقل باشد و در عین حال حرف گوش کن. زندگی در چنین فضایی همانند تجربه ی نوعی خشونت است و خشونتی پنهان که به صورت اضطرابی همیشگی برای شایسته بودن خود را نشان می دهد. البته کار به اینجا هم ختم نمی شود زنان جامعه ی ما همواره در فضای ارزش های متناقض زندگی می کنند، یعنی از سویی جامعه مدام آنها را سوق می دهد به زیباتر شدن، عمل کردن، استفاده از لوازم زیبایی و... و از سوی دیگر همین رفتارهای آنها را به باد تمسخر می گیرد که زنان موجوداتی سطحی و دست و پاچلفتی و دور از اجتماع و .. هستند. از سوی دیگر از آنها می خواهیم که در اجتماع حضور داشته باشند و استقلال مالی پیدا کنند و در عین حال پیشرفت آنها حجم زیادی از حسادت و خشم را در ما بر می انگیزد و نگرانیم نکند که یک زن از ما جلو بزند. از او می خواهیم در عین حال هم به لحاظ مالی مستقل باشد و هم مانند مادرانمان بگوید چشم. تازه اگر زنی در این اجتماع بتواند بر کلیشه های جنسیتی غلبه کند و خود را به سطوح بالای اجتماعی برساند، در بسیاری از موارد نه تنها تحسین نمی شود بلکه با لقب هایی مانند زن سیبیلو و زنی که شبیه مردان است و ... تحقیر می شود. زن بودن در جامعه ی بلاتکلیف ایران یعنی تجربه ی مداوم انواع خشونت های پنهان و آشکار. مقام زن را ارج بدهید.اورا همانطور که هست دوست بدارید. چیزی را به اوتحمیل نکنید