💔این جمعه به آن جمعه!
تو دلَــت بیشـــتر از ما تـــبِ هجــران دارد!
سَحَرِ وصل، همیشــه شـــب هجـــران دارد!
از تو دنبالِ تو بودن، نکـُـند سهـم من اسـت!
فقط از هجر، سرودن، نکُند سهـم من اسـت!
رفته بودی که بیایی چه قَدَر طــول کشـــید!
آه این جمعه به آن جمعه، چقدر طول کشید!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
بر خلاف یکسری اخبار با منشا مبهم، تصاویر رسیده از لبنان حاکی از برنامهریزی و تدارکات جهت برگزاری هر چه باشکوه تر تشییع پیکر شهیدان سیدحسن و سیدهاشم پس از ۷ بهمن(تاریخ پایان آتشبس ۶۰ روزه) است.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ شناختی علیه ایران؛ تلاش برای ایجاد تصویری از براندازی آسان با بهرهگیری از تجربه سوریه
🔹محمد منظرپور، تحلیلگر سیاسی: در مورد ایران یک پروژه جنگ شناختی با هدف اینکه، اقلیتی می توانند در ایران براندازی به راهاندازند و سپس آن اقلیت را اکثریت نمایی بکنند در جریان است که هدف آن، اینست که با موفق جلوه دادن تجربه سوریه، براندازی یک اقدام مقرون به صرفه جلوه داده شود.
🔸هوشنگ امیر احمدی، تحلیلگر سیاسی: کسانی که براندازی در سوریه را یک جریان کم هزینه عنوان می کنند، شعورشان محدود است؛ ۵۰ درصد سوریه از دست رفته است و ۱۲ سال در جنگ داخلی است؛ سلطنتطلبانی که این سخن را میگویند یا کر هستند و یا کور!
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
💢 توئیت روسی حساب کاربری رهبری در آستانه سفر پزشکیان به روسیه:
چشمانداز تحولات جهانی نویدبخش یک نظام چندوجهی است که در آن آمریکا منزوی و آسیا مرکز دانش، اقتصاد و قدرت سیاسی و نظامی خواهد شد و فکر مقاومت و جبههٔ مقاومت در مقابل زورگویی گسترش خواهد یافت.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 جلوه نمایی سطوح بالای صنعت انیمیشن ایرانی، این بار در پویانمایی ساعت جادویی
▫️"ساعت جادویی"، به کارگردانی محمدعلی بصیرینیک و تهیهکنندگی محمدمهدی نخعیراد و ناصر جاهدنیا، داستان پسربچهای را روایت میکند که به وسیلهی یک هدیهی عجیب به حدود ۱۰۰ سال پیش سفر کرده و راوی واقعه گوهرشاد است.
درباره داستان این پویانمایی گفته شده:
🔹عماد یه پسر شجاع و زرنگه که شاگرد اول مدرسه شده و قراره تو حرم امام رضا علیهالسلام تشویق بشه. پدربزرگش سر ذوق میاد و یه ساعت قدیمی بهش جایزه میده.
🔹ساعت، جادوییه و عماد رو ناخواسته وارد تونل زمان میکنه و میبره به زمان کودکی مادربزرگش، نگار.
🔹حالا عماد و نگار باید یه مأموریت مهم رو در کنار هم انجام بدن ...
🔹پویانمایی «ساعت جادویی» روایتگر تغییر لباس اجباری رضاخانی و قیام گوهرشاد است.
▫️فعالان فرهنگی میتوانند برای ثبتنام اکران مردمی این اثر از اینجا اقدام کنند.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔹هالیوود جولانگاه فراماسونری
هالیوود ریپورتر از مشهورترین و معتبرترین مجلات هالیوودی است که سایتی به همین نام دارد. این مجله حدود صد سال است که فعال بوده و گری بام به عنوان نویسندهٔ ارشد در این یادداشت به ماسون بودن بعضی چهرههای مشهور هالیوود اشاره میکند. قبلا نیز در آثار مختلفی از جمله کتاب «امپراطوری مختص به خودشان: چگونه یهودیان هالیوود را اختراع کردند» از نیل گابلر(در ایران با نام امپراطوری ترجمه شده است) به یهودیبنیان بودن هالیوود اشاره شده و بیتردید هالیوود یهودی متولد شد. البته در کتاب نیل گابلر روایت ماجرا به شکلی است که مشخص نمیشود یهودیانِ آس و پاس که تازه به آمریکا مهاجرت کردند، چگونه به ثروتی چنان عظیم دست یافتند که توانستند انحصار سینما را از ادیسونِ مسیحی گرفته و سینمای آمریکا را به قبضهٔ خود درآورند.
مطالعه متن کامل
#فراماسونری
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 حال دیدنی نفیسه کوهنورد
خبرنگار ارشد بی بی سی!
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔺فهرست اهداف ناکام صهیونیست ها بعد آتش بس در غزه
▫️در هر جنگ و درگیری، برای پیدا کردن طرف بازنده و برنده، باید اهداف آنها را بررسی کرد و دید که چقدر توانستند هدفهایشان را محقق کنند.
اسرائیل حمله زمینی به غزه را در ۲۷ اکتبر ۲۰۲۳ با ۳ هدف آغاز کرد و این اهداف را صراحتاً هم اعلام کردند:
۱- نابودی کامل حماس
۲- تغییر ساختار حاکمیتی غزه
۳- آزادی همه اسرا بدون مذاکره
بعدها اهداف دیگری هم اضافه شد؛
۱- شمال غزه باید خالی از سکنه و تبدیل به منطقه حائل بین غزه و سرزمینهای اشغالی شود
۲- اسرائیل تاکید کرد که بعد از جنگ هم از محور نتساریم که غزه را به دو بخش شمالی و جنوبی تبدیل میکند، خارج نخواهد شد.
۳- اسرائیل تاکید کرد نیروهایش برای همیشه در محور فیلادلفی در جنوب غزه (رفح) میماند چون آنجا تنفسگاه مقاومت فلسطین است.
🔹 ۳ هدف اول که تا زمان آتشبس محقق نشد و ۳ هدف بعدی هم در فرایند اجرای توافق باطل خواهد شد.
▫️در طرف مقابل، مقاومت اسلامی در ۷ اکتبر عصمت سیطره امنیتی و نظامی اسرائیل را لکهدار و آنها را درگیر بزرگترین بحران سیاسی و امنیتی تاریخشان کرد.
🔹 بسیاری از اسرای فلسطینی که آزادیشان یکی از اهداف حماس بود، آزاد میشوند.
▫️ موضوع فلسطین که به دلیل مواضع اعراب (توافقات سازش) میرفت در تاریخ بایگانی شود، دوباره به صدر مطالبات جهان اسلام (و حتی فراتر از آن) برگشت.
🔹 بله؛ با از دست دادن رهبران و فرماندهان بزرگ، خسارات زیادی به مقاومت وارد شد که هرچند در تاریخ بیسابقه نیست ولی تجمیع این همه خسارت در یک بازه زمانی محدود، بیسابقه بود.
▫️ قتل عام دهها هزار انسان مظلوم که عمدتاً زن و کودک بودند، از هرچیز دیگر دردناکتر است اما هیچ منطقی کشتار مردم بیدفاع را نشانه پیروزی (آن هم برای یک ارتش کلاسیک و مجهز در برابر یک گروه چریکی با دست خالی) محسوب نمیکند.
در نهایت:
🔸هردو طرف ماجرا ضربات سنگینی را متحمل شدند اما بازی در اسرائیل -ناشی از تبعات شکست ۷ اکتبر، هزینههای جنگ و در نهایت تسلیم در برابر حماس- تازه بعد از آتشبس شروع میشود.
▫️اسرا/گروگانهای اسرائیلی آزاد میشوند ولی خود اسرائیل همچنان گروگان در دست حماس خواهد بود؛ حماسی که نتانیاهو برای نابودیاش، خودش و دولتش و ارتشش را به آب و آتش زد ولی نشد.
✍️ مهدی بختیاری
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
♨️اقتصاد در ایستگاه مسکو( ۱ )
رئیس دولت چهاردهم در سفری دوره ای به روسیه، علاوه بر دیدارهای خصوصی با سران این کشور، اسناد مهمی را امضا نمود که جنبه های راهبردی آن می تواند بر بهبود روابط متقابل، رفع برخی از موانع تجاری و گسترش روابط همه جانبه تأثیرات مثبتی ایجاد نماید.
✴️چنانچه رهبر انقلاب نیز در مراسم تنفیذ رئیس دولت چهاردهم، سیاست خارجی پویا، فعّال و مبتنی بر منافع ملّی را از توصیهی های اصلی خود قرار دادند و ذیل همین مبحث بر چند محور مهم و اساسی تاکید نمودند. از جمله؛ اولویت داشتن تحکیم ارتباط با همسایگان، گسترش همکاری و قدرشناسی نسبت به کشورهایی که در سالهای سخت و فشارهای دشمن در کنار ایران بودند و در نهایت اینکه ارتباط با اروپا ( به دلیل همراهی با آمریکا در تحریم مردم ایران) اولویّت نیست.
💢 بر این اساس، ارتقای روابط با روسیه، از سیاست های کلی و راهبردی جمهوری اسلامی ایران می باشد که فهم دقیق آن مستلزم درکی درست از شرایط دو کشور و روابط بین المللی است. چه اینکه شرایط ببن المللی و منطقه ای و ترسیم شکل جدیدی از مناسبات جهانی اقتضا می کند تا روابط تهران_ مسکو در سطوح بسیار بالاتری تداوم یابد. مخصوصا که هر دو کشور مورد هجوم اقتصادی غرب از طریق تحریم ها قرار گرفته اند. روسیه و ایران می توانند به دلایل متعدد از جمله مواجه با تحریم های غرب، از ظرفیت های بالقوه یکدیگر در زمینه رشد تجارت خارجی و افزایش درآمد ارزی استفاده نمایند. هر دو کشور با فهم راهبردی از چنین مسئله ای و در چارچوب حفظ اولویت ها و منافع کشور، اقدامات موثری را در جهت بالفعل نمودن این ظرفیت ها در دستور کار گذاشته اند که نوید بخش توسعه تجارت کشور در این زمینه است.
🔺بخش از این اقدامات عبارتند از: صفر شدن تعرفه تجاری، فراهم شدن شرایط برای استفاده از دوگانه روبل-ریال در مبادلات تجاری دو کشور برای کاهش ریسک تجاری و توسعه تجارت، تسریع در اجرای طرح های زیرساختی مانند پروژه های راه آهن و تقویت ناوگان حمل دریایی و زمینی. و از همه مهمتر تفاهم نامه گازی که براساس آن قرار است صادرات گاز روسیه به ایران و سپس برخی کشورهای حاشيه خلیج فارس انتقال یابد و می تواند از حیث درآمد ارزی، انتقال تکنولوژی، و جبران ناترازی های انرژی برای کشورمان موثر واقع گردد.
🔸 با این وجود نباید فراموش کنیم که آنچه شرط کافی برای بالفعل نمودن این ظرفیتها می باشد دو نکته اساسی است: اولا قراردادها حتما جنبه عملیاتی داشته باشد و بر روی کاغذ نماند. ثانیا "زیرساختهایی" که ریشه در سیاستگذاریهای داخلی دارد، تقویت شوند.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
♨️اقتصاد در ایستگاه مسکو ( ۲ )
💢جنبه های متعددی بر قرارداد راهبردی ایران_ روسیه مترتب می باشد که شاید مهمترین آن را بتوان حوزه اقتصادی تعریف کرد. این حوزه سه بخش مهم گازی، دلارزدایی و ترازیتی دارد. قبل از اینکه این بخش ها را تشریح کنیم لازم به یادوآری است که رهبر انقلاب و دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی در پیشبرد این قرارداد بیشترین سهم را داشتند. اما آن سه بخش مهم:
♨️گاز :
شرایط کنونی روسیه از منظر تحریم گازی توسط غرب و وجود مازاد تولید گاز، سبب شده تا مسکو به دنبال جایگزین های مطمئن و راهبردی باشد. مشتری گازی برای روسیه در کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و پاکستان وجود دارد اما مسکو توانایی لازم را ( خطوط انتقال) برای دسترسی به این سرزمینها دارا نمی باشد. این در حالی است که ایران دارای گسترده ترین و قوی ترین خطوط انتقال گازی در جهان است و با داشتن دسترسی گسترده به ۱۵ همسایه می تواند به راحتی نواقص روسیه را جبران نماید. اگرچه تفاهم نامه مربوطه در صورت عملیاتی شدن، کاهش اثرات تحریم را برای دو طرف حاصل می سازد، اما مشخصا در خصوص ایران از حیث دسترسی به فناوری های پیشرفته، ایجاد درآمد ارزی، جذب سرمایه گذاری و بهبود امنیت انرژی ( ناترازی گاز)دارای انتفاع اقتصادی است.
♨️ دلارزدایی در تجارت
روسیه به دلایل متعدد از جمله مواجه با تحریم های غرب، یکی از ظرفیت های بالقوه کشور در زمینه رشد تجارت خارجی و افزایش درآمد ارزی می باشد. تهران با فهم راهبردی از این مهم، اقداماتی را در دستور کار دارد که نوید بخش توسعه تجارت کشور در این زمینه است. بخش از این اقدامات عبارتند از:
۱_ صفر شدن تعرفه تجاری ایران و روسیه تا پایان سال
۲_ فراهم شدن شرایط برای استفاده از دوگانه روبل-ریال در مبادلات تجاری دو کشور و باز شدن السی( ۶/۵ میلیارد روبل).
🔺این السی هرچند به نسبت تجارت کشور ناجیز است اما قراردادها و خط اعتباریهای ارزی این چنینی میتواند اثر تحریمها را بهآهستگی کمرنگ کرده و با مشکلات کمتری از یوترن دلار (چرخه بازگشت دلاری)، تجارت خود را اعم از صادرات، واردات و سرمایهگذاری و سواپهای ارزی مختلف داشته باشیم. در کل ریسک تجارت خارجی کشور را کاهش می دهد.....
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center