🔻 اتفاقات رخ داده بین ایران و پاکستان، هرگز به تشدید تنش در روابط دوجانبه یا درگیریهای نظامی ولو پراکنده منجر نخواهد شد.
🔻 اما در اینجا یک مسأله قابل تأمل و خندهدار وجود دارد و آن ادعای مقامات پاکستان در حمله به مناطقی در داخل مرز ایران است؛ کشوری که نمیتواند امنیت مرزهای خودش را تأمین کند، مدعی است که پایگاه تروریستها در داخل ایران را هدف قرار داده است!!
🔻 در یکی دو روز اخیر فشار شدیدی از ناحیه افکار عمومی روی دولت و ارتش پاکستان ایجاد شده بود؛ دلیل این فشار نیز عمدتاً ناشی از تحقیر پاکستان از سوی محافل سیاسی و رسانهای هند بود. در واقع پاکستان خواست با این حملات واکنشی در مقابل مواضع تحقیرآمیز هند داشته باشد.
🔻 در هر حال هرچه هست، فضای تنش بین دو کشور کنترل شده و شرایط آرام خواهد شد. در این میان جمهوری اسلامی نیز در قبال اتفاقاتی که از ناحیه دولت پاکستان رخ داد، عملکرد قاطع و واقعبینانه و معقول خواهد داشت. البته در اینجا یک نکته بسیار قابل تأمل وجود دارد؛ جنگ غزه و جنایات اسرائیل در آنجا نباید از صدر و متن مسائل و تحولات منطقه خارج شده و به حاشیه برود. در اتخاذ هرگونه اقدام و سیاستی ملاحظات جنگ غزه و فلسطین همچنان مدنظر است.
#خوشآیند
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
💠 نمیشد نزد!
.
🔖 وقایع اخیر چند لایه پنهان و آشکار دارد. تحلیل فوری و احساسی براساس لایه های آشکار و محکوم کردن کشور خودتان خطاست. لایه های پنهان در آینده باید روشن شوند براین اساس چند نکته را عرض میکنم:
1️⃣ نخست اینکه از خاک ایران خطر هیچ گروهکی پاکستان، عراق و سوریه را تهدید نمیکند. در این چهل سال یک سرباز پاکستانی و در این دو دهه یک سرباز عراقی در مرزهای ایران توسط گروهک های مخالف حکومت مرکزیشان توسط ایران حمایت نشدند. ایران به دلیل تسلط امنیتی و اطلاعاتی اجازه رشد به این گروهک ها در خاک خود نداد تا علیه همسایه وارد رقابت شوند اما پاکستان و عراق در مرزهای خود چنین تسلطی ندارند. ریگی از سال ۸۴ به تنهایی بیش از هفتصد ایرانی را کُشت و به خاک پاکستان پناه میبرد.
2️⃣ عراق با ما توافق نامه امنیتی دارد. امسال عالی ترین مقام نظامی ایران(سردار باقری) به عراق هشدار داد که توافق نامه باید درست و کامل اجرا شود. عراق، گروهک ها را فقط چند کیلومتر از مرز دور کرده بود و این مورد تایید ایران نبود. توافق بر این بود که گروهک های داخل خاک عراق خلع سلاح شوند.
3️⃣ توافق پنهان ایران و پاکستان سابقه طولانی دارد و موارد متعدد ایران دست به عملیات غیرعلنی زده است. در بیانیه سوم وزارت اطلاعات پیرامون حوادث کرمان آمده که هنوز تهدید وجود دارد و دو نفر عامل در درگیری جدید در کرمان به هلاکت رسیدند. یعنی تهدید هنوز ادامه دارد. احتمال طراحی جدید نیز وجود دارد. واکنش دولت پاکستان بدلیل رسانه ای شدن خبر، کاملا قابل پیش بینی بود.
4️⃣تهدید امنیتی برای برهم زدن امنیت ایران در بلند مدت و چند لایه ادامه دارد. جمهوری اسلامی نمیتواست و نمیتواند دست روی دست بگذارد که تعداد انفجارها و اقدامات در داخل بصورت تصاعدی بالا برود. کماکان نزاع نیروهای امنیتی ایران در میدان ادامه دارد و بسیاری از اخبار در این زمینه امکان انتشار ندارد.
5️⃣به کل منطقه و تمامی بازیگران داخلی و خارجی آن نگاه کنید. صحنه پیچیده است. روسیه، هند و چین و در سمت دیگر آمریکا و رژیم... گشایش جبهه جدید و ناامن سازی ایران برای نجات آن رژیم. جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل تشخیص درست و دست به اقدام دقیقی زد. لایه ای از دو دولت پاکستان و عراق با آمریکا همراهی دارند.
▪️ ماجرا به سادگی چند استوری منتقدانه نیست. در لحظه تامین امنیت، پشت ایران خودمان باشیم.
#زادبر
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
🔻یادمان باشد، سلاممان بوی نیاز ندهد!
✍️یکی از بزرگان میگفت: ما یک گاریچی در محلمان بود، که نفت می برد و به او عمو نفتی میگفتند.
🔸یک روز مرا دید و گفت: سلام. ببخشید خانه تان را گازکشی کرده اید!؟ گفتم: بله! گفت: فهمیدم. چون سلام هایت تغییر کرده است! من تعجب کردم، گفتم: یعنی چه!؟
🔸گفت: قبل از اینکه خانه ات گازکشی شود، خوب مرا تحویل میگرفتی، حالم را میپرسیدی. همه اهل محل همینطور بودند. هرکس خانه اش گازکشی میشود، دیگر سلام علیک او تغییر میکند… از اون لحظه، فهمیدم سی سال سلامم بوی نفت میداد. عوض اینکه بوی انسانیت و اخلاقیات بدهد!
🔸سی سال او را با اخلاق خوب تحويل گرفتم. خیال میکردم اخلاقم خوب است. ولی حالا که خانه را گازکشی کردم ناخودآگاه فکر کردم نیازی نیست به او سلام کنم. "یادمان باشد، سلاممان بوی نیاز ندهد!"
#درنگ
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔻مجلس دولتی و مجلس ضدّ دولتی!!!!
✍قدرت الله غلمانی
این روزها که در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم،عده ای از روی اتهام زنی به جریان سیاسی حاکم، اینگونه به فضای سیاسی جامعه القاء می کنند که جریان حاکم می خواهد مجلس و دولت یک دست تشکیل دهد و برای رسیدن به این یک دستی،به نهادهایی نظیر شورای محترم نگهبان و وزارت کشور برچسب« خالص سازی » می زنندتا به جامعه وانمود کنند فقط یک طیف از داوطلبین در انتخابات حضور دارند واز طیف های دیگر خبری نیست؛ تا جایی که با برچسب های غیر واقعی، بحث تحریم انتخابات،یا عدم رأی دهی یک جریان خاص را در کشور مطرح می کنند وحتی مردم را به دلسردی و تشویق به اعتراض در قالب رأی ندادن تحریک می کنند.
📌سئوال این است یک مجلس ایده آل چه ویژگی هایی دارد ؟
🔻این روزها عده ای که از نظارت استصوابی شورای محترم نگهبان گلایه مند هستند،و توقع دارند همه مهره های آنان طبق هر شرایطی تأئید صلاحیت خود را از شورای محترم نگهبان بگیرند،در یک توقع بی منطق به سر می برند واز واژه های نخ نمای قدیمی نظیر « خالص سازی » استفاده می کنند.منظور این طیف از جریان های سیاسی از واژه « خالص سازی » چیست؟
🔻اینها این واژه را برای همسو کردن،یکدست کردن مجلس شورای اسلامی و دولت در نظر می گیرند.در واقع یک طیف سیاسی خاص از سال های اول انقلاب تا کنون اینگونه القاء می کنند که اگر ما در قدرت باشیم، انتخابات درست است.اگر اکثر کرسی های مجلس به طیف ما تعلق داشته باشد،هیچ اعتراضی به شورای نگهبان نیست. اگر شورای نگهبان اکثر مهره های ما را تأیید صلاحیت کنند؛آن موقع ما به صحنه می آییم و مشارکت حداکثری فقط با حضور تأیید اکثر مهره های ما در انتخابات صورت می گیرد و تازه اگر پیروز انتخابات هم نباشیم پس تقلّب صورت گرفته و باید کل آراء را باطل کنند،اگر آراء را هم باطل نکنند،امنیت کشور را به خطر خواهیم انداخت؛ مثل همان خواسته های انتخابات سال 88.واژه هایی نظیر « تقلّب » ، « مهندسی انتخابات » و این روزها « خالص سازی »از دل این جریان سیاسی به جامعه ما منتقل شده است .
📌سئوال این است آیا مردم به دنبال مجلس دولتی هستند یا به دنبال مجلس ضدّ دولتی؟
این واژه ها را طیف های سیاسی جهت بهره برداری های حزبی وسهم خواهی های خود در قدرت بیان می نمایند وگرنه توده های اصلی مردم از مجلس ایده آل خود ،رفع مشکلات مردم را می خواهند و کاری به این بازی های سیاسی و قدرت طلبی های احزاب و طیف های سیاسی ندارند.اگر عده ای از مردم این روزها ناراحت هستند،بخاطر فراموشی آنها و فراموشی حل مشکلات آنها توسط مسئولینی است که آنها را به قدرت های سیاسی رسانده اند،سرگرم مباحث بیهوده سیاسی می شوند، توقع دارند مسئولین برایشان کار کنند.
✅رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه می فرمایند: «ملت ایران نه مجلس دولتی می خواهند،ونه مجلس ضدّ دولتی می خواهند؛ ملت ایران مجلسی می خواهندکه به وظایف خودش آشنا باشد؛بداند که چه بر عهده او است در قانون اساسی؛متعهد باشد،متدین باشد،شجاع باشد،مرعوب آمریکا نباشد،علاقمند واقعی به پیشرفت کشور باشد؛پیشرفت کشور را را در تربیت علمی جوانان با استعداد این کشور واین ملّت بداند؛این جور مجلسی را می خواهند؛مجلسی که درد مردم را بشناسد،درد کشور رابشناسد،در صدد درمان و علاج آن دردها باشد -قانونگذاری یعنی این- مردم این جور مجلسی را می خواهند.
مجلس دولتی و مجلس ضدّ دولتی یعنی چه ؟ اینها دو قطبی کاذب است.شما با یکایک ملّت ایران تماس بگیرید وبگویید آیا شما مجلسی می خواهید که دردهای کشور را،مشکلات کشور را،مشکلات مردم را بشناسد وبخواهد آن را حل کند یا مجلسی که طرف دار زید و عمرو باشد؛جواب چیست از طرف مردم ؟ معلوم است که مردم آن اوّلی را می خواهند؛برای مردم این مهم است؛مجلس متدین،مجلس متعهد،مجلس شجاع،مجلس فریب نخور که فریب ترفند دشمن را نخورد؛مجلسی که به عزت ملّی و استقلال ملّی اهمیت بدهد و عزت ملّی را پایمال نکند،استقلال ملّی را پایمال نکند،بایستد در مقابل طمع ورزی وزیاده خواهی استکبار،در مقابل طمع ورزی قدرت هایی که دستشان از ایران کوتاه شده ودارند تلاش می کنند که دوباره برگردند و زمام قدرت را در این کشور در دست بگیرند؛این جور مجلسی.
مسائل اقتصاد درون زا،به معنای واقعی کلمه وقت گذاری کند،ریل گذاری کند ودولت موظف بشود بر اساس این حرکت بکند؛آنچه مردم می خواهند اینها است.( دیدار با مردم نجف آباد در حسینیه امام خمینی « ره » ۵ اسفند ۱۳۹۴ )
یک مجلس ایده آل مجلسی است که رهبر معظم انقلاب ویژگی های آن را فرمودند.
مردم بصیر و وقت شناس ایران اسلامی، 11 اسفند 1402 با حضور حداکثری خویش پای صندوق های رأی حماسه ای دیگر خواهند آفرید.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
بیانیه سپاه پاسداران در پی حمله رژیم صهیونیستی به دمشق
روابط عمومی کل سپاه:
🔹بار دیگر رژیم ددمنش و جنایتکار صهیونیستی اقدام به تجاوز به شهر دمشق پایتخت کشور سوریه نمود و طی حمله هوایی جنگندههای رژیم متجاوز و غاصب تعدادی از نیروهای سوری و ۴ تن از مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
🔹اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
اقدام اسراییل در دمشق تلاش برای عملیاتی نمودن اصول بن گورین است.
بن گوریون ۳ اصل را برای جنگ های اسرائیل تعیین کرده بود.
۱.جنگ پیش دستانه و غافلگیری دشمن
۲.دور نمودن جنگ از شهرهای اسرائیل و فلسطین و گسترش آن به خارج از اسراییل
۳.سریع وکوتاه بودن جنگ و فرسایشی نشدن آن
اسرائیل در رعایت هر۳ اصل در این جنگ ناکام ماند؛ هم غافل گیر شد، هم جبهه داخلی آن آسیب دید و هم جنگ فرسایشی شده.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت
♨️حمله موشکی ایران؛ گامی برای صلح! (قسمت اول)
▫️بازهم غرش چندین فروند موشک بالستیک ایران، خواب را از چشمان وحشت زده تروریست ها ربود و لانه امن آنان را در اربیل عراق و ادلب سوریه بر سرشان آوار کرد. بعد از ترور تعدادی از فرماندهان محور مقاومت در لبنان و سوریه و همچنین حمله تروریستی به اجتماع مردم کرمان در سالگرد شهادت سردار سلیمانی، همه منتظر حرکتی از جانب ایران در صفحه شطرنج تحولات منطقه بودند. سابقه حملات موشکی ایران به مواضع دشمنان در سال های اخیر نشان می دهد، جمهوری اسلامی به هیچ عنوان تحرکات ضد امنیتی در مرزهای خود را تحمل نکرده و بعد از اجرای هر حمله تروریستی در ایران، جواب آن را با آتش موشک های نقطه زن داده است.
💠 حمله موشکی سپاه پاسداران به مواضع تروریست های داعشی در ادلب سوریه با طول 1200 کیلومتر، دورترین هدفی بوده که تاکنون آماج حملات موشکی ایران قرار گرفته است. جالب اینجاست که فاصله ایران تا مرکز تل آویو نیز حدود 1200 کیلومتر است و این پیام آشکاری به اسرائیل و حامیان غربی آن می باشد. بدون تردید، جمله معروف «بهترین دفاع، حمله است» که بیشتر یک تاکتیک فوتبالی است، در مورد مسائل دفاعی و امنیتی نیز قابل اطلاق می باشد.
▪️تحمیل هزینه های سنگین به مواضع دشمنان قسم خورده ایران که برای از بین بردن امنیت آن از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند، آنان را برای ادامه تحرکات تروریستی شان به تأمل بیشتری وا می دارد. به طور قطع حملاتی از این دست را می توان نوعی اقدام پیشگیرانه و در راستای تضمین صلح برای جلوگیری از گسترش دامنه جنگ در منطقه عنوان کرد. تجربه نشان داده است بسنده کردن واکنش ها به محکومیت های دیپلماتیک و شکایت به مجامع بین المللی راه به جایی نمی برد و تنها زبان قابل ترجمه برای قدرت های جهانی، زبان زور می باشد.
ادامه دارد...🔜
✍️#محمدصادق_خرسند
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت
♨️حمله موشکی ایران؛ گامی برای صلح! (قسمت آخر)
✍️#محمدصادق_خرسند
💠 نباید فراموش کرد زمانی آمریکایی ها در منطقه خلیج فارس برای ایجاد فشار سیاسی و اشتباهات محاسباتی جمهوری اسلامی، حتی ابایی از حمله به هواپیمای مسافربری ایران نیز نداشتند و با قساوت تمام تعداد زیادی از افراد بی گناه که بخشی از آنان کودک بودند را به قعر آب های نیلگون خلیج فارس فرستادند. آمریکایی که تا چند سال گذشته همواره صحبت از گزینه های روی میز و تهدید به حمله نظامی می نمود اما امروز به ایران التماس می کند از فروش موشک و پهپاد به کشورهای دیگر نظیر روسیه خودداری نماید. این امر نشان می دهد جمهوری اسلامی به بازدارندگی مطلوبی دست پیدا کرده و سرمایه گذاری های ایران در بخش های موشکی و پهپادی در حال شکوفا شدن می باشد.
🔘 نیم نگاهی به تحولات منطقه خاورمیانه در چهار دهه اخیر نشان می دهد، به موازات افزایش قدرت نظامی جمهوری اسلامی که در پرتو بازدارندگی موشکی به دست آمده است، توان چانه زنی ایران نیز افزایش پیدا نموده و همسایگان آن یا از روی ترس و یا احترام، توجه بیشتری به منافع ملی ایران داشته اند. شلیک چندین فروند موشک فاتح 110 و خیبرشکن به سه ضلع داعش، موساد و سیا در سوریه و اربیل عراق نشان می دهد ایران به خوبی از پشت پرده جنایت تروریستی کرمان آگاه است و اگر اراده کند می تواند متجاوز را به شدت تنبیه نماید.
🔖 پاسخ موشکی ایران به فعالیت های شرورانه سه ضلع یادشده به طور مسلم مانع از ماجراجویی بیشتر آن ها می گردد. چه بسا عدم تنبه و تداوم این اقدامات با پاسخ های شدیدتری مواجه شود. پاسخ هایی که با برادرهای بزرگتر موشک فاتح 110 یعنی موشک های دوربرد قدر، سجیل و هایپرسونیک خواهد بود و معنای واقعی حمله موشکی را در برابر دیدگان متجاوزان به امنیت ایران قرار خواهد داد. دیدگانی که اگر آن زمان دیگر سویی برای دیدن داشته باشد.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔸معماری جنگ!
🔺یادداشت امروز را با این عبارت مهم و کلیدی آغاز میکنیم که برای درک بهتر و مواجهه منطقی با وقایع روزمره و برخی رویدادهای جزئی، راهی جز فهم دقیق و عمیق روندهای کلی و راهبردهای اساسی وجود ندارد. مناسب است در نظر داشته باشیم که پیروز میدان تحولات مهم و سرنوشتساز کنونی آن بازیگری است که بر روندهای کلی و نیز موضوعات اصلی متمرکز شده و در جزئیات متوقف نشود. بیان این نکته به معنای بیاعتنایی به رخدادهای جاری و جزئیات نیست، بلکه سخن بر سر آن است که با در نظر گرفتن فرآیند کلی تحولات و ماهیت حقیقی آنها، بایستی نسبت رویدادهای روزمره را با شرایط کلان و بنیادین سنجیده شده و بر اساس آن طراحی و اقدام صورت گیرد.
🔺یکی از مهمترین موضوعات در روندهای کلی کنونی آن است که رژيم صهيونيستي که منشأ بیثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیاست، هیچگاه به اندازه مقطع کنونی در موضع تهدید موجودیتی قرار نداشته و از آن سو راهبرد منطقهای آمریکا نیز تا این اندازه با چالشهای اساسی همراه نبوده است. تجهیزات نظامی و منابع انسانی رژيم و نیز حامی درجه یک آن یعنی آمریکا از اقیانوس هند گرفته تا عراق و سوریه و نیز از شمال و عمق سرزمینهای اشغالی گرفته تا تنگه بابالمندب در معرض مخاطرات جدی و سهمگین قرار گرفته و روند راهبردهای سیاسی منطقه بر خلاف طراحیهای آنها در حال تغییر است.
🔺تولید سطحی از رویدادهای ناامن کننده در ایران با هدف آن است که هم بحران و آشوب به سمت محیط امنیت ملی ایران سرازیر شود و هم توجه و تمرکز جمهوری اسلامی از روندهای کلی و بنیادین برداشته شود. در چنین وضعیتی ایران با هوشمندی ضمن رویارویی حساب شده و قاطع با رخدادهای اخیر، به سرعت به طرف نقطه ثقل تحولات کلان تغییر جهت داد و در مسیر اصلی قرار گرفت.
🔺سپاه پاسداران در عملیات بزرگ و مؤثر ۲۶ و ۲۷ دیماه با اشراف دقیق و کامل اطلاعاتی و امنیتی، تأسیسات، تجهیزات و عناصر گروه تروریستی جیش الظلم را زیر ضربه اساسی قرار داد. چرا که اسناد قطعی گویای آن است که این گروه خود را برای عملیات بزرگ تروریستی در مناطق شرقی ایران آماده میساخت. سپس جمهوری اسلامی ایران با هوشمندی، تنشهای محدود مرزی با پاکستان را مدیریت کرد و در دامی که برخی برای گسترش و استمرار تنش با دولت پاکستان گسترانده بودند قرار نگرفت. جغرافیای گسترده و تاریخی نبرد علیه جنایتهای رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه، هرگز جمهوری اسلامی و سایر گروههای مقاومت را از این موضوع اصلی غافل نمیسازد.
✏️#غضنفری
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌺🌻یا جوادالائمه یا باب الحوائج
آفتابۍ امشب از بیتِ رضا سر مۍزند
ڪودڪۍ لبخند در دامانِ مادر مۍزند
آنڪہجودش خیرهسازد چشمـِ هرفرزانہ را
وآنڪہ باعلمش بہجانِ خصمـ آذر مۍزند🌼
##میلاد_امام_جواد علیهالسلام
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
🌱اندکی درنگ
🌿زیبایی یه ادم به باورهاشه
💫به میتونم هایی که هر روز به خودش میگه
☘️به تلاشهاش برا رسیدن به موفقیت
💫به کیفیت افکارش در جامعه
🌱زیبایی و قدرت یه ادم به خودش بودنه
💫به قدرتمند دیدن خودش تو آینه بشریت در کنار انسانهای موفق...!
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🥀#زندگی_به_سبک_شهدا
🔘 شهید احمد کاظمی
... به خاطر هیچ کس جهنم نروید
#عکس_نوشت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌺
🌺امام محمد تقی علیه السلام
فرمودند:
🌺مؤمن در هر حال
نیازمند سه خصلت است:
🌺توفیق از طرف خداوند متعال،
🌺واعظی از درون خود،
🌺و قبول و پذیرش نصیحت کسی که او را نصیحت نماید.
🌺ولادت با سعادت
مظهر تمام عیار جود و کرم
حضرت جواد الائمه علیه السلام را
به محضر مقدس امام عصر
عج الله تعالی فرجه الشریف
و همه شیعیان و محبان حضرتش
تبریک و تهنیت عرض می نمایم .
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
♨️مشارکت حداکثری یا مشارکت حداقلی ( قسمت اول)
✍️#قدرت_الله_غلمانی
📌مشارکت حداقلی زمانی بوجود می آید که عده ای در انتخابات شرکت نکنند و به پای صندوق های رأی نروند،طبیعی است که بعدها همین افراد در مقابل ناملایمات و مشکلات جامعه داد سخن می دهند که چرا این مشکلات وجود دارد،چرا این کارها انجام نشده است،لازم است به کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند این پیام را رسانده باشیم.
▪️ رهبر معظم انقلاب در این زمینه می فرمایند:« آحاد ملّت ما بدانند آنچه بکارند،میدروند. بعضی ممکن است در رأی گیری شرکت نکنند؛ بعد بگویند چرا فلان کار نشد. شما باید شرکت می کردید و آن کسی را که فکر می کنید می تواند این کار را انجام دهد و می پسندید، انتخاب می کردید تا آن طور که میخواهید،بشود. نمی شود ما در انتخابات شرکت نکنیم، بعد نتیجه انتخابات احیاناً آن طور که ما می پسندیم، نشود؛ سپس بگوییم چرا نشد! بله،وقتی انسان شرکت نکند،همین است. همه باید شرکت کنند؛این یک وظیفه است؛هم وظیفه اسلامی است،هم وظیفه میهنی و ملّی است وحفظ عزّت و شوکت کشور به این وابسته است،هم وظیفه سیاسی است- کسانی که فهم و تشخیص سیاسی دارند،وظیفه دارند وارد شوند- هم وظیفه اخلاقی است؛حقوق مردم اقتضا می کندکه در این میدان وارد شوند.کارهایی که باید در کشور انجام گیرد، اقتضا می کند که انسان در این میدان وارد شود.انتخابات را مغتنم بشمارید و قدر بدانید و در آن شرکت کنید،حادثه بسیار مهمّی است.( خطبه های نماز جمعه تهران،28 اردیبهشت 1380)
✅حضور حداکثری مردم در انتخابات برای کشور عزیزمان اقتدار در سطح بین الملل و امید به کار افزون تر توسط مسئولین و انتخاب شوندگان بوجود می آورد تا جایی که مردم به خوبی احساس می کنند که در تمام مسائل کشور شریک پیشرفت ها و پس رفت ها هستند وکشور را از آن خود می دانند اما اگر خدای ناکرده روحیه بی تفاوتی و گوش شنوا به دشمنان خارجی و رسانه های آنها داشته باشیم ودر سرنوشت خویش شرکت نکنیم و اوضاع را به نفع ملّت ایران اسلامی تغییر ندهیم،اجازه داده ایم تا بیگانگان بر امورات ما مسلّط شوند.امام خامنه ای حضور چشمگیر مردم در انتخابات را مظهر اقتدار و عزت ملی می داند و می فرمایند:« خودِ انتخابات ،مظهر اقتدار ملّی است.اگر ملّت ایران بتواند در این انتخابات،آراء فراوان خود را به میدان آورد وحضور مردمی،حضور چشمگیری باشد،این بزرگترین مظهر اقتدار و عزّت ملّی است.»(در اجتماع بزرگ مردم مشهد و زائران حرم مطهّر امام رضا علیه السلام،1 فروردین 1380 )
🔰موضوع مشارکت حداکثری مردم در انتخابات یکی از پیش فرض های بنیادین نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران می باشد. جمهوریت نظام اسلامی ایران وتبلور آن در این حضور حداکثری به خوبی نمایان است.یکی از مسائلی که کینه توزی های دشمنان انقلاب اسلامی را افزایش داده است همین موضوع حضور حداکثری مردم در انتخابات مختلف ایران اسلامی است.در حقیقت راهبرد اساسی انتخابات؛ حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی است .به اذعان امام خامنه ای « آنچه که باید به عنوان راهبرد اساسی مورد نظر همه باشد،عبارت است از حضور حدّاکثری مردم( خطبه های نماز عید سعید فطر 24 آبان 1383 ) .
🔰عظمت حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات،نگاه های بین المللی را به این پیش کسوت انتخاباتی در مشارکت های بزرگ به خود جلب کرده است وامروز چشم همه کشورهایی که مدعی دموکراسی و آزادی هستند،به ایران اسلامی دوخته شده است که سرنوشت انتخابات چگونه رقم خواهد خورد.رهبر معظم انقلاب در این باره می فرمایند: « کشورهای دیگر نگاه می کنند ببینند این پیش کسوت انتخاباتی و انقلابی- که ملّت ایران است -چه کار خواهد کرد.ملّت ایران در این زمینه جزو پیش کسوت ها است.ملّتهای دیگر نگاه می کنند ببینند انتخابات در ایران به کجا خواهد رسید.استکبار دوست ندارد که انتخابات در کشور ما آن چنان بشود که ملّتها را مأیوس کند ( در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز نوزده دی ،19 دی 1390 )
🔰اهمّیت و وجوب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تا بدان حد بوده است که رهبران عالیقدر نظام جمهوری اسلامی در مراحل و فواصل مختلف به کرّات در سخنرانیهای خویش از آن یاد کردهاند و مشارکت مردم را هم حق و هم تکلیف برشمردهاند و از آن به عنوان ضامن حفظ اسلام، کشور، استقلال و آزادی ملت یاد کرده اند که بوسیله آن دشمنان از تهدید و چنگاندازی به این مملکت و انقلاب اسلامی مأیوس و ناامید میشوند.
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کودکان غزه چه زمانی وقت کردند این همه بزرگ شوند ؟؟
#کودکان_مقاوم
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
💠#پرسمان_اعتقادی
🤔شبهه: فروید روانشناس معروف مىگوید: انسان نیازمند است در دل حس کند کسى بزرگتر و قویتر از وى، پشتیبان اوست؛ بنابراین به پرستش موجودى که «خدا» نامیده مىشود، نیاز مییابد. در اصل، خدا وجود ندارد و خود انسان او را ساخته است.
✍️#محسن_مروتی
🔸پاسخ: این فرضیه را «زیگموند فروید»، و پیش از او یک شاعر رومی به نام «تیفوس لوکرتیوس» مطرح کردند. آنان معتقدند ترس از عوامل طبیعى (مانند سیل، طوفان، زلزله، بیمارى و مرگ) موجب شده انسانهای اولیه براى همۀ عوامل طبیعى هراسآور، منشأ مشترکى بسازند و او را «خدا» بنامند و برای فرار از ترس و دلهره در برابر این عوامل آسیبرسان، رفتهرفته به موجوداتی صاحب قدرت و شعور و مسلط بر طبیعت اعتقاد پیدا کنند تا بتوانند از طریق عبادت، دعا، قربانی و کارهایی ازایندست، مهر و محبت آن موجودات را برانگیزند و خود را از خطر برهانند. بنابراین انگیزۀ انسان برای خداباوری، مسئلۀ ترس است و درواقع خدا و عقاید دینی ساختۀ ذهن انسانها برای محفوظ ماندن از آسیب برخی عوامل طبیعی است.
👌 در پاسخ باید گفت:
🔸 اولاً، این دیدگاه در حد یک فرضیه و احتمال است و هیچ دلیلى بر اثبات آن وجود ندارد؛
🔹ثانیاً، بهطورکلى خاستگاه ترس انسان دو چیز است: یکى «ناآگاهى» و دیگرى «نداشتن توانایى جسمى و روحى.»
اگر مطابق دیدگاه فروید، ترس سبب گرایش به خدا و دین باشد، کسانی که از ابتدا هیچ ترسی ندارند و نیز کسانی که ترسشان برطرف شد؛ یعنی آگاهی آنها به چیزی که از آن میترسند، افزون شد یا توانایی جسمانی و سلامت روحی و روانی یافتند، ایمان و گرایش به خدا نیز در آنان نباید وجود داشته باشد، طبق این نظریه، دانشمندانی مانند انیشتین، ماکس پلانک، ویلیام جیمز، برکسون و داروین نباید به خدا و دین معتقد باشند؛ درحالیکه چنین نیست؛ برای نمونه میبینیم علم و اندیشۀ داروین که ابزار دست مارکسیستها قرار گرفته، خودِ او را بیدین نکرده و در نقلها آمده است که داروین در هنگام مردن، کتاب مقدس را روى سینهاش چسبانده بود و رها نمىکرد.
بنابراین ترس را که ناشی از جهل و ضعف جسمی و روحی است، نمیتوان عاملی برای گرایش به خدا و دین دانست؛ چهبسا افرادی که از علم و آگاهی بیبهرهاند یا توانایی جسمی و روحی ندارند؛ از سویی به خدا و دین نیز معتقد نیستند و چهبسا دانشمندانی که بهرغم برخورداری از علم و توانایی جسمی و روحی، به خدا و دین نیز معتقدند؛
🔸ثالثاً، اگر عدهای تنها از سرِ ترس خدا را میپرستند، این دلیل بر انکار وجود خدا و حقانیت نداشتن دین نیست؛ بلکه نشان میدهد انگیزۀ دینداری و اعتقاد مردم در مسیر صحیح قرار ندارد؛ برای نمونه بسیارى از اکتشافهاى علمى بشر در طول تاریخ، به انگیزۀ شهرتطلبى یا کسب مال و موقعیت اجتماعى صورت گرفته و این انگیزهها غیراخلاقى و نادرست است؛ اما نادرست بودن این انگیزهها، هرگز به معناى باطل بودن کشف علمى نیست؛
🔹رابعاً، بر اساس گواهی تاریخ، پیامبران الهی و کسانی که مردم را به سوی خدا و دینداری دعوت میکردند، انسانهای ترسو نبودند؛ بلکه شجاعترین مردم بودند و در برابر سختترین شکنجهها پایداری میکردند و از سویی نیز انسانهای ترسوی فراوانی بوده و هستند که هیچ اعتقادی به خدا و دین نداشته و ندارند. بنابراین عامل گرایش به خدا و دینداری ترس نیست؛ بلکه حس خداجویی است که در فطرت همۀ انسانها وجود دارد و برخی به این سبب طینت خود را به گناه آلوده کردند که گرایش به خدا و دین ندارند.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
🔅اندکی درنگ
🌱 فکرکردن نشانه رشد است
🔹 عالمی را پرسیدند:
چرا این اندازه مردم را به فکرکردن تشویق میکنی؟
🔸عالم گفت:
فکرکردن نشانه رشد است، چون کسی که سؤال نمیپرسد یعنی فکر نمیکند و کسی که فکر نکند هر فکری را که تحویلش دهی، باور میکند و آن را میپذیرد.
🔹آنگاه جامعه دچار فاجعه میشود. پر از خرافات و بدعتها و انحرافات، جنگ عقاید و... که همه چیز را میسوزاند.
#درنگ
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🔻طراحی واقعی آرم سازمان ملل توسط یک کاریکاتوریست
#سازمان_ملل
#غزه
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
22 Jan, 23.34.m4a
14.49M
📌منافع ملی قربانی بزرگ حمله پاکستان
🎙#محمدصادق_خرسند
💢 تحلیلی کوتاه در مورد انتقام موشکی سپاه و حمله به مواضع تروریست ها در اربیل، سوریه و پاکستان.
➖تحلیل واکنشهای دیپلماتیک و نظامی پاکستان
#مقاومت
#منافع_ملی
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
♨️مشارکت حداکثری یا مشارکت حداقلی ( قسمت دوم)
✍️#قدرت_الله_غلمانی
حضرت امام خمینی « ره » در خصوص لزوم مشارکت مردم در انتخابات می فرمایند:«امروز مسئولیت به عهده ملت است، چنانچه ملت کنار بنشینند، اشخاص مؤمن و متعهد کنار بنشینند و اشخاصی که برای این مملکت از چپ و راست نقشه کشیدهاند، وارد مجلس بشوند، تمام مسئولیت به عهده ملت است، هر قدمی که بر ضد اسلام بردارند، در نامه اعمال ملت نوشته میشود، هرکاری که انجام بدهند مسئولیتش متوجه ملت است. امروز سرنوشت اسلام و مسلمین در ایران و سرنوشت کشور ما به دست ملت است و اگر در این امر مصالحه و اهمال کنند و رأی ندهند، مسئولیت عیناً متوجه خود آنهاست، و اگر بروند و در تشخیص مسامحه نکنند و اشخاص متعهد مسلم، کسانی که برای کشور و اهالی کشور ارج قائل هستند ونمیخواهند زمام امور کشور، بدست چپ یا راست بیفتد، را تعیین کنند، به تکلیف خودشان عمل کردهاند و اگر چنانچه در این امر مسامحه کنند و آنها پیش ببرند، آنهایی که میخواهند ما را به زنجیر چپ و راست بپیوندند و ما را اسیر کنند در دست قدرتهای بزرگ، اگر آنها پیش ببرند و شما ساکت باشید، تمام مسئولیت متوجه شماست.
امروز مثل زمان سابق نیست. در رژیم سابق شما نمیتوانستید، قدرت نداشتید، امروز برای اینکه حیثیت اسلام، مصالح کشور، استقلال و آزادی خودتان را حفظ کنید، قدرت دارید.»
(صحیفه نور، جلد12، ص7ـ6). 🔰 اصل حضور حداکثری مردم در انتخابات خاستگاه پایه ای تفکرات و اندیشههای راهبردی مقام معظم رهبری در انتخابات است؛معظم له در این زمینه می فرمایند: «من همیشه گفته ام نتیجه انتخابات که مسئله مهمی است،مسئله دوم ما است.مسئله اول،نَفس انتخابات است که انتخابات باید پرشور وهیجان و حضور مردمی صورت گیرد؛این در درجه اوّل است.» ( در دیدار اعضای هیئت دولت، 5 شهریور 1382 ) 📌جلوههای حضور حداکثری مردم در قانون اساسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به عنوان میثاق ملی و هویتی نظام جمهوری اسلامی ایران در اصول متعددی بر مشارکت مردمی و حق تعیین سرنوشت توسط مردم صحّه گذاشته که از آن جمله میتوان به اصول ذیل اشاره نمود: بند(8) اصل سوم، اصول ششم، هفتم، پنجاهوششم، پنجاهونهم، شصتودوم، یکصدم، یکصدوهفتم و یکصدوچهاردهم. وجود اصول متعدد در قانون اساسی در ارتباط با ساختار و چگونگی دخالت مردم در اتخاذ تصمیمات و خطمشیها و انتخاب اشخاص عالی کشور نشان از مردمی بودن نظام و حاکی از دخالت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت اجتماعی شان است. ✅نمونه هایی از جلوه های حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات اولین مشارکت سیاسی مردم ایران بعد از انقلاب 57،پس از پنجاه روز از پیروزی انقلاب اسلامی در دهم ویازدهم فروردین ماه 1358 در تعیین نوع نظام سیاسی برگزار گردید و ۹۸/۲درصد آراء به جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند.در 11 و 12 آذرماه سال 1358 برای تأیید قانون اساسی که توسط مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب شده بود، انتخابات برگزار شد و با ۹۹/۵درصد آراء به تایید ملت ایران رسید. یکی دیگر از نمونه های حماسه بزرگی که ملت ایران اسلامی در حضور حداکثری انتخابات رقم زده است و نصاب بسیار بالایی را در مقابل چشم دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته، انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بود که نقطه عطفی در حضور حداکثری مردم به پای انقلاب اسلامی خلق کرد.در این انتخابات ۸۵ درصد از واجدین انتخابات ریاست جمهوری به میدان آمدند.در واقع این انتخابات به تعبیر رهبر معظم انقلاب،پتک جمهوریت بود بر سر دشمنانی که دائم علیه انقلاب هی حرف زدند،علیه اسلام حرف زدند،در پایه های جمهوریّت نظام به خیال خودشان خدشه کردند.آن حضور قوی ،نشان دهنده این معنا بود. ( در دیدار اعضای هیئت دولت 18 شهریور 88 ). #انتخابات ⛱با حقیق همراه باشید @haqiq_center
🥀#انتخابات
🔘 38 روز مانده تا انتخابات
📌حضور مردم در انتخابات می تواند کشور را پیش ببرد. از شر دشمن مصون و محفوظ نگهدارد.
#عکس_نوشت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
🌱اندکی درنگ
🦋 تغییر از درون
🔘 اگر تخم مرغی🍳 با نیروی بیرونی
بشکند، «پایان» زندگی⛔️ است؛
اما اگر با نیروی داخلی
بشکند، «آغاز» زندگی؛🆕
🪴 بهترین تغییرات همیشه
از «درون» رخ میدهند.
⛱با حقیق هـمـراه باشـیـد
@haqiq_center
🥀#انتخابات
🔘 37 روز مانده تا انتخابات
📌وقتی ملت در راه خدا حرکت کند، خدا به او کمک می کند. سنتهای الهی به او کمک می کند...
#عکس_نوشت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
#یادداشت_سیاسی
♨️مشارکت حداکثری یا مشارکت حداقلی( قسمت سوم _ پایانی)
✍️#قدرت_الله_غلمانی
📌آثار حضور حداکثری مردم در انتخابات
الف : شرکت پرشور در انتخابات؛نشانه محبّت ملّت به نظام
مردم ایران اسلامی،علی رغم اشتباهات مسئولین در برنامه ریزی و خدمت به مردم،نظام جمهوری اسلامی را دوست دارند.رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه می فرمایند: « من می خواهم این نکته را هم عرض کنم که دلتمردان جمهوری اسلامی باید قدر این فداکاری مردم و حضور آنها در صحنه را بدانند.مبادا مسئولین بخشهای مختلف کشور،در تحلیل اشتباه کنند و خیال کنند که شرکت وسیع مردم در انتخابات،معنایش این است که آنها از یکایک کارهای مسئولین خشنودند؛این طور نیست.مردم،انقلاب را دوست دارند،امام را دوست دارند،دولت جمهوری اسلامی را دوست دارند،نظام را دوست دارند؛اما معنایش این نیست که مردم،روی یکایک کارهای مسئولین بخشهای مختلف،صحّه می گذارند.( خرداد 1372 )
ب :شرکت گسترده در انتخابات؛مأیوس شدن دشمنان،رأی به استقلال کشور و رأی به تبعیّت از نظام و همراهی با رهبری
حضور حداکثری مردم پای صندوق های رأی دشمن را مأیوس می کند و دوستان انقلاب اسلامی با وفاداری به نظام اسلامی ،تبعیّت خود را از رهبری معظم انقلاب اسلامی به نمایش در می آورند،در بیان اهمیت این موضوع رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرماید:«ان شاء الله عدد بالایی از مردم در این امتحان الهی شرکت کنند ودِین خودشان را به کشور و انقلاب ادا کنند و سهم خویش را در آینده کشور ایفا نمایند.این،آن چیزی است که دشمن را بشدّت زخم خورده خواهد کرد.در واقع،رفتن مردم با تعداد زیاد آراء پای صندوق های رأی و جمع شدن آراء زیاد برای مجموعه نامزدها،دشمن را مأیوس خواهد کرد.جمع شدن آراء زیاد در اصل انتخابات،مهم است.این،در واقع رأی به استقلال کشور و رأی به تبعیّت از نظام و همراهی با رهبری است.مردم با این کار، دشمن رامأیوس کنند و در واقع،به دهان او مشت بکوبند»
(31 اردیبهشت 1376)
ج : حضور گسترده مردم در انتخابات؛ پتک جمهوریّت بر سر دشمنان انقلاب
دشمنان ایران اسلامی در کمین مردم نشسته اند و آرزوی نابودی و بهم ریختگی مردم را دارند.حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ یکی از نمونه های بزرگ،خنثی شدن توطئه های دشمنان بود.رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه می فرمایند: « یکی از اساسی ترین حرفهایی که در این انتخابات ملّت ما زد -و در واقع باید گفت انقلاب ما زد- این بود که جمهوریّت خودش را با فریاد قوی اثبات کرد.در واقع این حضور ۸۵ درصدی،پتک جمهوریّت بود بر سر دشمنانی که دائم علیه انقلاب هِی حرف زدند،علیه اسلام حرف زدند،در پایه های جمهوریّت نظام به خیال خودشان خدشه کردند.آن حضور قوی،نشان دهنده این معنا بود.بعد هم ملاحظه کردید که در اظهارات نامزدهای محترمی که وارد این میدان شدند،غالباً دم از پیروی خطّ امام و گرایش به ارزشها،دل بستگی به ارزشها در بیاناتشان بود،اگر چه حالا در بعضی از موارد حرفی زده می شد که منطبق با این کلّی نبود؛اما همه آنچه که می گفتند وآنچه که مطرح می کردند،می خواستند این را نشان بدهند که دل بستگی به راه امام،به خطّ امام،به انقلاب،به پایه های انقلاب وجود دارد .این خیلی حرف مهمّی است.این نشان دهنده این است که همه احساس کردند که ملّت ایران به این سمت گرایش دارد.این جهت کلّی حرکت ملّت ایران را نشان می داد؛یعنی جهت اسلامیّت،جهت هضم بودن و مطیع بودن در مقابل امر الهی ای که امام بزرگوار ما مظهرش بود.بنابراین،آن جمهوریّت نظام و این اسلامیّت نظام،با این انتخابات هر دوی اینها تثبیت شد؛تأیید شد.اینها پیام های مهمّی است؛اینها را باید درک کرد وباید این پیام ها را فهم کرد( 18 شهریور 1388)
د: حضور حداکثری در انتخابات و رشد تأمین امنیّت تا تحوّل در جامعه
حضور پر شور مردم در انتخابات،وحدت ملّی را بالا می برد و در کشور فضای همدلی و پیشرفت سرعت بالایی می گیرد و همه ارکان مردمی جهت تلاش های گسترده برای ساخت ایران اسلامی از درون شدّت پیدا می کند.آثار این حضور حداکثری را به خوبی می توان در بخش های مختلف ایران اسلامی مشاهده کرد، از تأمین امنیت گرفته تا رشد و بالندگی های علمی تا حفظ روحیه مردم سالاری در جامعه،یعنی به خوبی تحوّل را در جامعه شاهد خواهیم بود.رهبر انقلاب در این باره میفرمایند: «انگیزه ملّت ایران و وحدت ملّی، قدرت ملّی به وجود میآورد؛ قدرت ملّی موجب امنیّت کشور میشود؛ وقتی کشور امنیّت پیدا کرد، آنوقت علم در آن کشور پیشرفت میکند، اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد، مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود؛ مشارکت یک چنین معجزهای میکند. انتخابات در کشور تحوّل ایجاد کرد(۲ دی ۱۴۰۲)
#انتخابات
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ای فلسطین ، زمانی که همه در حال تلاش برای آزادی تو بودیم ،غافل بودیم که تو ما را آزاد نموده بودی...
#اثرگذاری
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🔹 شهرتجویی دانشگاهی
✍️ حمید احتشام کیا
▫️ در این یادداشت قصد دارم دیدگاهم را درباره یک گونه پیچیده از سلبریتیها با شما به اشتراک بگذارم. در این دیدگاه سلبریتیها یا شهرتطلبان به دو نوع سخت و نرم تقسیم میشوند.
شهرتجویان سخت همان افرادی هستند که در پی کنشهای معطوف به چهره یا کنشهای معطوف به بدن یا کنشهای معطوف به هنر و خلاقیتشان مخاطبانی را به عنوان دنبالکننده جذب میکنند. وجه سخت نامیدن ایشان آن است که خودشان نیز به وضعیت خویش مبنی بر شهرتطلبی آگاهند.
اما سلبریتیها و شهرتطلبان نرم آن دسته از مسئولانی هستند که بدون هیچ دستاوردِ قابل ارائهای در هر سمینار و کنفرانس و همایشگاه و نمایشگاهی حاضر میشوند و بدون هیچ درنگی در پشت تریبونها به سخنرانی پرداخته و احتمالا بدون آنکه بدانند شور دیدهشدن دارند.
مقصود من در این یادداشت اساتید دانشگاه است. اساتیدی که گرچه در حد خود موفقیتهایی داشتهاند اما نه نظریهپرداز قابلی بودهاند و نه شاگردپرور ماهری؛ نه در پیشرفت علمی کشور نقش و جایگاه ویژهای دارند و نه در توسعه علم و دانش. در واقع ایشان بیشتر براساس مقالهها و پایاننامههای دانشجویی برای خود رزومهای دستوپا کرده و با دریافت مدارج و نشانهای ظاهری به اعتباری دستیافتهاند. با اینکه خودشان میدانند حرفشان و کلامشان صد من ی غاز است، مرتب در حال سخنرانی و بیانیهسرایی هستند. ریشه این فاجعه، همان شهرتطلبی نرم است.
وقتی به ثراث علمی خودمان در فرهنگ ایران اسلامی مینگرم به وضوح مییابم شهرتطلبی نرم چه بلایی بر سر ما آورده است. چگونه دانشگاههای ما کساد و بیرونق شده است. حاق و حقیقت شهرتطلبی نرم، این است که دوست داشته باشی به چیزی که لیاقتش را نداری شناخته شوی. شهرت را میتوان و باید طلب کرد، اما از چشمههای اصیلش نه چون شاهدان بازاری.
آلعمران آیه 3: لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ يَفْرَحُونَ بِمَا أَتَوْا وَيُحِبُّونَ أَنْ يُحْمَدُوا بِمَا لَمْ يَفْعَلُوا فَلَا تَحْسَبَنَّهُمْ بِمَفَازَةٍ مِنَ الْعَذَابِ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ : (ای پیغمبر) مپندار آنهایی که به کردار زشت خود شادمانند و دوست دارند که مردم به اوصاف پسندیدهای که هیچ در آنها نیست آنها را ستایش کنند، البته گمان مدار که از عذاب خدا رهایی دارند، که آنها را عذابی دردناک خواهد بود.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
@tahlilgar_siasi °`_.mp3
18.39M
📌 جنگ در سراسر منطقه یا پوئن دادن به ایران
🎙محمد ندیمی
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
45.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت حسینیه معلی از دیدار مداحان با رهبر انقلاب
🔹 در سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها جمعی از مداحان اهل بیتعلیهمالسلام با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. «حسینیه معلی» در این مستند کوتاه به روایت این دیدار پرداخته است.
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
🌸 #میلاد_امیرالمومنین
🌼 حرم توست خانه پدری
🌺 پیشاپیش میلاد باسعادت حضرت علی علیهالسلام و روز پدر مبارک باد.
#عکس_نوشت
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center