eitaa logo
حقیقت مسیحیت صهیونیست
326 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
77 فایل
بررسی و نقد اخبار، شبهات ،آثار و مفاهیم مرتبط با دین مسیحیت و یهودیت و رفتار پیروان این دو دین و حوادث و رخدادهای مهم کشورهای مسیحی نشین و رژیم اشغالگر صهیونیستی با حضور اساتید مجرب ادیان.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به گفته منابع لبنانی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تا این لحظه ۳ مرتبه جنوب بیروت را هدف حمله قرار داده‌اند
⁉️خودکشی در ایران و دیگر کشورهای دنیا 🔺در سال ۲۰۲۴ میلادی از هر ۱۰۰ هزار نفر در ایران ۵ نفر خودکشی کرده است. 🔺میزان خودکشی در ایران مطابق آمارهای بین‌المللی پایین‌تر از اغلب کشورهای اروپا و آمریکاست. به طوری که هم اکنون نرخ خودکشی ایرانی‌ها یک هشتم روسیه، یک هفتم کره‌جنوبی، یک پنجم آمریکا، یک چهارم کانادا، یک چهارم آلمان، یک سوم هند و یک دوم انگلیس است. 🔺امسال بیشترین نرخ خودکشی جهان در دو کشور گرینلند (بخشی از قلمرو دانمارک) و فنلاند بوده است.
🎥 آزادی بیان به سبک فرانسوی؛ تماس از کاخ الیزه برای حذف توییت یک هنرمند! ⭕️ خواننده و دی‌جی مشهور فرانسوی، "سِنیک"، طی حضور در یک شوی گفتگو اعلام کرد که پس از آنکه در توییتی خطاب به مکرون خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شده بود، نیروهای امنیتی از کاخ ریاست جمهوری با او تماس گرفته و ضمن تهدید خواستار حذف توییتش شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناو هواپیمابر ارتش آمریکا، آبراهام لینکن در آتش موشک ها و پهباد های ارتش یمن سوختند و صدها هواپیمای اف ۳۵ مستقر در عرشه ناو به قعر دریا رفت و کارکنان آن با دیگر ناوچه ها فرار کردند و از دریای سرخ رفتند.، این نخستین شکست آمریکا ، پس از تشکیل ایالات متحده است ، دشمن سعی دارد این شکست را پنهان کند تا هیمنه قدرت پوشالی خود را به همچنان به ملت ها نشان دهد و از آنها باج بگیرد . ولی خبرگزاری چین این موضوع را افشا کرد . اولین پیام به ترامپ و یهودیان تندروی آمریکا و اسراییل
ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹به رغم مطالبه قاطع جامعه جهانی برای توقف نسل کشی و حمایت ۱۴ کشور از پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس، دولت دموکرات حاکم بر آمریکا مانع تصویب این قطعنامه شد و بدین‌ترتیب به همدستی ۱۳ ماهه خود در نسل‌کشی غزه ادامه داد، و نشان داد که نه هیچ ارزشی برای جان بی‌گناهان قائل است و نه اهمیتی برای صلح و ثبات منطقه. 🔹این وتوی بی‌شرمانه نه تنها شکست دیگری برای شورای امنیت سازمان ملل در اجرای وظایفش طبق منشور محسوب می‌شود بلکه مجوزی است که توسط آمریکا برای ادامه کشتار در غزه و لبنان به اسرائیل اهداء می‌شود. 🔹 این وتو در واقع به منزله نقض فاحش اصل بنیادین حقوق بین‌الملل مبنی بر «رعایت و اطمینان از رعایت حقوق بشردوستانه بین‌المللی» و نیز مفاد «کنوانسیون پیشگیری و مجازات نسل‌کشی» است.
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی قیس قریشی، تحلیلگر سیاسی: عملیات وعدۀ صادق ۱و۲ نه‌ تنها ضربات جدی به اسرائیل وارد کرد، بلکه آخرین میخ بر تابوت رویای کشورهای حوزۀ خلیج فارس برای مقابله با ایران (براندازی در ایران) را محکم کوبید. 🔺موقعیت کنونی منطقه، کشورهای عربی را به سوی واقع‌گرایی کشانده و تفسیرشان پیروزی ایران است. اسرائیل دیگر توانی برای ادامۀ جنگ ندارد! شاید این آخرین جنگ اسرائیل باشد...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایمن عود، از اعضای کنست اسرائیل: «توی غزه ۱۷٫۳۸۵ کودک به دست سیستم تو کشته شدن که ۸۲۵ نفرشون حتی یک‌سال هم نداشتن و ۳۵هزار کودک هم یتیم شدن... تو قاتل سریالی هستی». گرچه به ظاهر صدای بعضیاشون دراومده ، اما تک تک این حرومیا توی ۷۵ سال جنایت شریکن و مشکل الانشون اینه که چرا نتانیاهو اولاً بعداز یک‌سال نه حماس رو از بین برده و نه اسرا رو آزاد کرده و از طرفی هم داره تو دنیا وجهه‌شون رو خراب‌تر می‌کنه و انقدر بی‌پروا دست به هر کاری می‌زنه و جهان رو علیه اسرائیل کرده! 🗣 آدم
شی جینپینگ: باید در نوار غزه آتش‌بس برقرار شود 🔹رئیس جمهور چین بامداد پنجشنبه خواستار برقراری آتش‌بس فوری و توقف درگیری‌ها در نوار غزه شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️آمریکایی‌ها تازه دارن به همدیگه آموزش میدن که با کفش نرن تو خونه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شیرپسر به مقصد رسید 🔹‌اصابت پهپادی حزب‌ الله به ساختمانی در نهاریا