eitaa logo
حقیقت مسیحیت صهیونیست
326 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.8هزار ویدیو
77 فایل
بررسی و نقد اخبار، شبهات ،آثار و مفاهیم مرتبط با دین مسیحیت و یهودیت و رفتار پیروان این دو دین و حوادث و رخدادهای مهم کشورهای مسیحی نشین و رژیم اشغالگر صهیونیستی با حضور اساتید مجرب ادیان.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شلیک مرگبار پلیس آمریکایی به سر پناهجوی سیاه‌پوست 🔹ویدئو جنجالی دیگری از خشونت پلیس آمریکا منتشر شده که در آن یک مأمور در «میشیگان» در حال تعقیب‌وگریز و استفاده از شوکر علیه یک جوان سیاه‌پوست غیرمسلح است و در نهایت در حالی‌که صورت این جوان را بر روی زمین چسبانده، به پشت سر او شلیک می‌کند و او را به کام مرگ می‌کشاند.
💢 | ارمغان روباه پیر 🔹 نگاهی به واقعه غمبار کشتار وحشیانه مردم هند توسط استعمارگران انگلیسی (۱۹۱۹ م) 🖼 طراح :محمد پورخان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افزایش مجروحان فلسطینی به ۱۵۲ نفر 🔹هلال‌احمر فلسطین: شمار فلسطینی‌های مجروح در درگیری‌ها با نظامیان صهیونیست در مسجدالاقصی به ۱۵۲ نفر افزایش یافته است. 🔹تولیت مسجدالاقصی: حداقل ۴۰۰ فلسطینی در درگیری‌ها بازداشت شده‌اند.
🔴اعتراض‌ها به هتک حرمت علیه قرآن کریم در سوئد 🔹به دنبال اقدامی گروهی افراطی در هتک حرمت قرآن مجید در سوئد، این کشور شاهد درگیری معترضان با پلیس بوده است. 🔹«راسموس پالودن» رهبر حزب راست گرای افراطی در دانمارک اقدام به سوزاندن قرآن در یکی از محله‌ها در سوئد کرده است. 🔹به دنبال درگیری بین پلیس و تظاهرات کنندگان، ۹ پلیس زخمی شدند و چندین خودروی پلیس نیز به آتش کشیده شد.
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعدادی فرانسوی که بدنبال حقیقت در هیاهوی دنیای مادی به خانه اهل بیت علیهم السلام رسیدند.
🗞️ : اسرائیل باید تنها بجنگد! 🔹به گزارش پایگاه صهیون‌پژوهی خیبر، روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست در مطلبی نوشت: حتی یک سرباز آمریکایی برای نمرد؛ حتی یک سرباز آمریکایی برای اسرائیل نخواهد مرد. اسرائیل باید تنها بجنگد. ✅‌ پایگاه‌صهیون‌پژوهشی‌خیبر
تیراندازی به سوی نمازگزاران در کانادا 🔹منابع پلیس اعلام کردند تیراندازی به سوی نمازگزاران در ناحیه تورنتوی کانادا منجر به زخمی شدن پنج نفر شده است. 🔹سخنگوی اداره پلیس تورنتو: حداقل شش گلوله شلیک شده است، اما هنوز مشخص نیست که چه تعداد مظنون در تیراندازی دست داشتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشارکت اعضای پارلمان رژیم اسرائیل در یورش به مسجدالأقصی
12.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ورود ایران به مسابقه بزرگ جهانی برای دستیابی به «رادار کوانتومی»/ شناسایی آسان جنگنده‌های پنهانکار با کمک ذرات نور/ورود ایران به لبه های فناوری روز جهان 🔹تاسیس مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران، از سال ۱۳۹۷ در ۴ حوزه اصلی فناوری‌ های کوانتومی یعنی مترولوژی و حسگری کوانتومی، مخابرات کوانتومی، شبیه‌سازی آنالوگ و دیجیتال کوانتومی و نیز رایانش و محاسبات کوانتومی 🔹ساخت نمونه آزمایشگاهی رادار کوانتومی توسط محقق ایرانی شبیر برزنجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خطیب‌زاده: طرح انگلیس برای اعزام پناهجویان به رواندا شرم‌آور است 🔹سخنگوی وزارت خارجه درباره طرح دولت انگلیس برای اعزام اجباری پناهجویان در این کشور به رواندا و این‌که آیا اتباع ایرانی هم در بین آن‌ها هستند، گفت: این طرح واقعاً شرم‌آور بود و اعزام اجباری پناهجویان به کشور ثالث از مدعیان حقوق‌بشر نه‌تنها برخلاف تمامی کنوانسیون‌های بین‌المللی است، بلکه با مقدمات تمام رفتارهای بشردوستانه همخوان نیست. 🔹شانه خالی‌کردن انگلیس از وظایف خود جای تعجب دارد. آماری توسط دولت انگلیس اعلام نشده که در چه زمانی اجرا و شامل چه کسانی می‌شود. حتماً در خصوص این موضوع هر چه جلوتر برود، آن‌را پیگیری می‌کنیم و به‌عنوان کشوری که بیشترین مهاجران را پذیرفتیم با حساسیت، موضوع را پیگیری می‌کنیم.