کالبدشکافی جمعیت ایران به روایت بانک مرکزی
🔹جمعیت ایران: ۸۲.۱ میلیون نفر
🔹تعداد شهرنشینان: ۶۱.۳ میلیون نفر
🔹تعداد روستائیان: ۲۰.۸
🔹رشد جمعیت: ۱.۳ درصد
🔹سهم شهرنشینان از جمعیت: ۷۵ درصد
🔹سهم روستانشینان از جمعیت: ۲۵ درصد #اجتماعی
✅ @haram110
آخرین گزارش از تعداد بیکاران کشور به روایت بانک مرکزی
🔹جمعیت فعال در بهار ۹۷: ۲۷.۴ میلیون نفر
🔹نرخ بیکاری کل: ۱۲.۱ درصد
🔹نرخ بیکاری در شهرها: ۱۳.۶ درصد
🔹نرخ بیکاری در روستاها: ۷.۹ درصد
🔹نرخ بیکاری زنان: ۱۹.۲ درصد
🔹نرخ بیکاری مردان: ۱۰.۳
🔹نرخ بیکاری جوانان: ۲۵.۵
✅ @haram110
حرم:
🍁 تدابير و توصیه های فصل پاییز 🍁
🍂۱) انجام حجامت پاییزه
🍂۲) پوشاندن بدن مخصوصاً بعد از حمام حتماً سر خود را بپوشانید و بلافاصله بعد از حمام از منزل خارج نشوید.
🍂۳) سعی کنید شبها قبل از خواب در بینی خود یک تا دو قطره #روغن بنفشه بچکانید تا از گرفتگی بینی و زکام جلوگیری شود.
🍂۴) از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماریهای این فصل این میوهها و گیاهان را در اختیار انسانها قرار داده است که عبارتند از: شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود
🍂۵) سعی کنید از آب یخچال استفاده نکنید و از آبی که با یخ سرد شده باشد که به طور مطلق پرهیز کنید بهترین گزینه این است که از آبی که در کوزه سفالین و بدون لعاب سرد و گوارا شده باشد مصرف کنید.
🍂۶) به خاطر اینکه هوا مسموم است صبح در خانه اسفند دود کنید و یا اینکه اگر ممکن است در فضای کار هم اسفند دود کنید البته گاهی هم میتوانید سیاهدانه را مثل اسفند دود کنید.
🍂۷) از آنجا که هوا در این فصل خشک است یک کتری آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت هوا تامین شود و اگر داخل کتری کمی گل بابونه و یا برگ اکالیپتوس بریزید که دیگر فوق العاده است.
🍂۸) در روایات توصیه شده هر روز صبح یک انگشت عسل به صورت لیسیدن مصرف شود.
🍂۹) به صورت مرتب و هفتگی سوپ و آش با سبزیجات فصل تهیه کرده و میل کنید.
🍂۱۰) از خوردن خوراکیهایی که با این فصل سازگاری ندارد به طور مطلق پرهیز کنید مثل هندوانه، خیار، گوجه مخصوصاً به صورت سالاد
🍂۱۱) از خوراکیهای گرم و تر بیشتر استفاده کنید مخصوصاً کسانی که سوداوی مزاج هستند مثل: انجیر خشک، خرما، شیر و عسل، روغن زیتون، سوپ و آشهای آبکی و خوراکیهایی که در شماره ۴ به آن اشاره شد.
🍂۱۲) گاهی اوقات کندر را بجوید تا مغز گرم شود و از زکام جلوکیری کند.
🍂۱۳) از عطرهای گرم مثل عطر گل محمدی و مانند آن استعمال کنید.
🍂۱۴) از دمنوشهای گیاهی گرم استفاده کنید به ویژه گیاهانی مثل اسطوخدوس، بادرنجبویه، بابونه، آویشن، بهارنارنج، عناب، سنبل الطیب، به لیمو، گل محمدی و…
🍂۱۵) از غذاهای سرد پرهیز کنید و آنها را با مصلح مصرف کنید برای مثال در خوردن برنج سفید، مرغ، دوغ، ماهی و مانند آن افراط نکیند.
🍂۱۶) قرقره آب نمک و استنشاق با محلول رقیق آب نمک را هر شب قبل از خواب و صبح بلافاصله بعد از بیدار شدن انجام دهید. (استنشاق یعنی آب را از بینی بالا کشیده و از دهان به بیرون بریزیم که با این کار فضای پشت حلق خود را شستشو میدهیم).
🍂۱۷) از غذاهای سرخ کرده، چرب و فست و فود دوری کنید.
🍂۱۸) در وعده صبحانه ارده و شیره میل کنید چرا که هم گرم و تر است و هم انرژی لازم را برای شما در یک روز سرد فراهم میکند.
🍂۱۹) هویج را بخارپز نموده و با روغن زیتون و لیموترش تازه میل کنید تا مزاج شما را نرم کند.
🍂۲۰) صبح مویز و بادام میل کنید.
🍂۲۱) گاهی از انفیه استفاده کنید. (انفیه پودری است که در دماغ میکشند تا با عطسههای مکرری که ایجاد میکند فضولات سینوسها و مغز تخلیه شود)
🍂۲۲) کف پاهای خود را با پوشیدن جورابهای پشمی گرم نگه دارید مخصوصاً اگر منزل شما سرامیک است در بعضی جاها جورابهایی که با پشم گوسفند تهیه شده عرضه میشود.
🍂۲۳) از نشستن در جاهای سرد بپرهیزید.
🍂۲۴) یک چفیه یا شال پشمی دور کمر خود ببندید مخصوصاً کسانی که استعداد سنگ کلیه دارند.
🍂۲۵) گاهی اوقات شب قبل از خواب کف پاها و ملاج سر را با روغنهای گرم ماساژ دهید.
🍂۲۶) صبح یک قاشق غذاخوری خاکشیر را با یک لیوان آبجوش و کمی نبات یا عسل همراه با چند قطره گلاب میل کنید بسیار مفید است.
🍂۲۷) راه انداختن کرسی در خانه بسیار مفید است که شرح فواید آن در این مقال نمیگنجد.
🍂۲۸) انجام بادکش گرم به خصوص در ناحیه کمر و ریهها بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن میشود.
🍂۲۹) صبح ناشتا در فصل سرما مصرف یک استکان آب جوش بسیار مفید است و از نوشیدن آب سرد یخچالی در این هنگام اکیداً اجتناب شود.🙏ان شاءالله هميشه صحيح و سالم باشید، ما را هم دعا کنید. 🌹
🍃🍃 @haram110 🍃🍃
✨﷽✨
💠یه ﻭﻗﺘﺎ ﻻﺯﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺨﻮﺭﯼ ....
ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﮐﯿﺎ ﭘﺸﺘﺘﻦ ...
ﮐﯿﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﺷﺪﺗﻦ ...
ﮐﯿﺎ ﻣﯿﺮﻥ ...
ﮐﯿﺎ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻣﯿﻤﻮﻧﻦ!!!
💠ﮔﺎﻫﯽ ﻻﺯﻡ ﺟﻮﺭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺯﺧﻤﯽ ﺑﺸﯽ ...
ﺯﺧﻤﺎﺗﻮ ﺑﺎﺯ ﺑﺰﺍﺭﯼ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﯽ ...
ﮐﯿﺎ ﻧﻤﮏ ﻣﯿﭙﺎﺷﻦ ...
ﮐﯿﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﯿﺰﺍﺭﻥ ...
ﮐﯿﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﻥ ...
ﮐﯿﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺩﻥ ...
💠ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺗﺎ ﺯﺧﻤﯽ ﻧﺸﯽ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﮐﯽ ﭼﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ!!!
ﺩﺳﺖ ﯾﻪ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﻧﻤﮏ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻗﺴﻢ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﯼ ...
ﻭ ﯾﻪ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﯿﺰﺍﺭﻥ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺷﻮﻥ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﯼ ...
ﺯﻣﯿﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ!!!
ﮐﯿﺎ ﺧﻮﺩﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ..........
ﮐﯿﺎ ﻧﺨﻮﺩﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ............
ﮐﯿﺎ ﻫﻢ ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ......
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
🌍 @haram110 🌍
زیارت امام حسین(علیه السلام) از راه دور
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
زیارت امام حسین(علیه السلام) در شب جمعه و ایّام مخصوصه دیگر: فضیلت تربت امام حسین(علیه السلام) و آداب استفاده از آن:
پاداش زیارت امام حسین(علیه السلام) از راه دور:
همان گونه که از زیارات گذشته به دست آمد زیارت امام حسین(علیه السلام) از راه دور نیز فضیلت بسیار دارد (چنان که زیارت هر معصوم دیگرى نیز این گونه است) و روایات بسیارى در این رابطه وارد شده که ما در این جا به ذکر چند روایت اکتفا مى کنیم:
1ـ آنچه به عنوان روایت علقمه گذشت شاهد خوبى است، زیرا در صدر این روایت وقتى امام باقر(علیه السلام)پاداش زیارت عاشورا در حرم آن حضرت را با آن عظمت بیان مى کند. علقمه مى پرسد: فدایت شوم براى کسى که در شهرهاى دور از کربلا باشد و در چنین روزى (روز عاشورا) رفتن به سوى قبر آن حضرت برایش ممکن نباشد و بخواهد در این روز از دور زیارتش کند چه ثوابى دارد؟ حضرت در جواب، پس از بیان آدابى که خواهد آمد، فرمود: من ضمانت الهى مى کنم کسى که امام حسین(علیه السلام) را در این روز (با رعایت آدابى که خواهد آمد) زیارت کند تمام آن ثواب ها برایش نوشته شود.(1)
2ـ ابن ابى عمیر از امام صادق(علیه السلام) نقل مى کند که: «هرگاه، راه بعضى از شما دور و از خانه اش تا قبور ما مسافت بسیار باشد، در فضاى باز قرار گیرد و دو رکعت نماز بخواند و با اشاره به سوى قبور ما سلام کند که تحقیقاً به ما مى رسد».(2)
3ـ از روایت سُدیر (یکى از یاران امام صادق(علیه السلام)) به خوبى استفاده مى شود که زیارت آن حضرت از دور نیز فضیلت بسیار دارد، به این صورت که در فضاى باز قرار گیرد و به راست و چپ نظر بیفکند، سپس سر خود را به سوى آسمان بلند کند و به جانب قبر امام حسین(علیه السلام) توجّه نماید و بگوید: «اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ» که در مقابل آن براى او ثواب بسیار نوشته مى شود».(3)
4ـ در مقدمه زیارت اوّل از زیارات مطلقه امام حسین(علیه السلام) گذشت که وقتى راوى از امام صادق(علیه السلام)مى پرسد: فدایت شوم بسیار مى شود که یادى از امام حسین(علیه السلام) مى کنم در آن هنگام چه بگویم؟ فرمود: سه مرتبه بگو «صَلَّى اللهُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ» که سلام به آن حضرت از دور و نزدیک به او مى رسد.(4)
آداب زیارت امام حسین(علیه السلام) از راه دور:
از روایات فوق و نیز از آنچه در فصل زیارت امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا گذشت به دست مى آید، که براى زیارت آن حضرت و عرض ادب به آستان مقدّسش از راه دور، آدابى وارد شده که در ذیل به آن اشاره مى شود:
آداب روز عاشورا:
1ـ در روایتى که از علقمه گذشت آمده است: عرض کردم: فدایت شوم کسى که در شهرى دور از کربلا زندگى مى کند و امکان حضور در نزد قبر آن حضرت در چنین روزى (روز عاشورا) برایش وجود ندارد، چه ثوابى خواهد بود؟ فرمود: اگر چنین است به فضاى باز برود و به سوى آن حضرت اشاره کند و بر قاتلین
حضرتش نفرین فرستد و سپس دو رکعت نماز بجا آورد و زمانى را که براى این عمل انتخاب مى کند اوایل روز، پیش از ظهر باشد، آنگاه براى امام حسین(علیه السلام) سوگوارى کند و بر او بگرید و اهل خانه را نیز به عزادارى دعوت کند، و مجلس مصیبت و عزا برپا کند و وقتى (شیعیان آن حضرت) به هم مى رسند تسلیت بگویند، اگر چنین کنند من ضمانت الهى مى کنم که تمام آن ثواب ها (ثواب هایى که در صدر این روایت براى زیارت امام حسین(علیه السلام) در روز عاشورا از نزدیک بیان شده) براى او نوشته شود.
علقمه مى گوید: عرض کردم چگونه وقتى به هم مى رسند به یکدیگر تسلیت گویند؟ فرمود: مى گویند: «عَظَّمَ اللهُ اُجُورَنا بِمُصابِنا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلام، وَجَعَلَنا وَاِیّاکُمْ مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ، مَعَ وَلِیِّهِ الاِْمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ آلِ مُحَمَّد عَلَیْهِمُ السَّلامُ» یعنى خداوند اجر ما را در مصیبت امام حسین(علیه السلام)فراوان دهد و ما وشما را توفیق جبران خون حضرتش به همراه ولیّش امام مهدى(علیه السلام) که از آل محمّد(علیهم السلام)است،عطا فرماید.
2ـ در ادامه این حدیث آمده است: اگر بتوانى در این روز کسب و کار را تعطیل کنى بهتر است; زیرا که روز نحسى است که کسب مؤمن در آن روز به نتیجه نمى رسد و اگر به نتیجه برسد، خیر و برکت در آن نخواهد بود، و نیز در چنین روزى، کسى از شما چیزى را براى خانه اش ذخیره نکند که اگر چنین کند براى اهلش مبارک نخواهد بود.(5)
و در بعضى از روایات استحباب غسل کردن براى زیارت روز عاشورا نیز آمده است(6)، و در سایر ایّام نیز همین اعمال را به قصد رجا به هنگام زیارت مى توان بجا آورد.
کیفیّت زیارت امام حسین(علیه السلام) از راه دور:
از مجموع روایات، زیارت آن حضرت از راه دور به یکى از عبارات زیر استفاده مى شود:
@haram110
هدایت شده از حرم
4_694018426716291387.mp3
685.8K
🌸 ساعتی مخفی در شب جمعه
💐 زمان استجابت دعا
@haram110
💠چرا حضرت یعقوب فرمود: بعداً برای شما طلب مغفرت میكنم!
@haram110
هنگامی كه فرزندان یعقوب از مصر مراجعت كردند و آن معجزه را از پیراهن یوسف دیدند - وقتی پیراهن یوسف روی صورت یعقوب انداخته شد - یعقوب از حالت نابینائی به حالت بینائی برگشت و برادران به گناه و خطای خویشتن اعتراف كردند و گفتند:
ای پدرِ مهربان چون دعای تو مستجاب میشود لذا ما از تو تقاضا داریم از خدا برای ما طلب آمرزش نمائی، چرا كه ما افرادی خطاكار میباشیم.[1] .
@haram110
آری اعتراف به گناه، خود یك نوع صفت نیك و موجب تخفیف در كیفر آن میباشد، حضرت یعقوب دریافت كه فرزندانش واقعاً از خطائی كه در حقّ یوسف كردند پشیمان شدهاند خواهش آنان را پذیرفت و فرمود: بعداً از پروردگار خود برای شما طلب مغفرت میكنم، زیرا پروردگار من فوق العاده آمرزیده و مهربان است. مفسرین راجع به اینكه چرا حضرت یعقوب در پاسخ فرزندانش فرمود: بعداً برای شما طلب آمرزش میكنم، اقوالی دارند.
@haram110
از جمله اینكه:
1- خدا اجازه شفاعت و استغفار برای آنان حاصل كند.
2- اینكه در انتظار فرا رسیدن شب جمعه بود زیرا دعا در این شب زودتر مستجاب میشود آن شب جمعه كه یعقوب برای فرزندانش استغفار نمود با شب عاشورا مصادف شده بود.
3- از جمله اینكه: پیامبر اكرم (ص) میفرماید:
بهترین وقت برای دعا كردن هنگام سحر است. بعداً آن بزرگوار آیه مورد بحث را تلاوت كردند و فرمودند:
یعقوب (ع) آن استغفار را برای وقت سحر به تأخیر انداخت كه آیه 17 سوره آل عمران و آیه 18 سوره ذاریات هم این قول را تأیید میكند «وَ الْمُسْتَغْفِرِینَ بِالْأَسْحارِ» و «وَ بِالْأَسْحارِ هُمْ یَسْتَغْفِرُونَ».
______________
📚[1] - سوره یوسف: آیه 97.
#حکایت_اخلاقی
@haram110
💎پاداش مردن از ظهر پنج شنبه تا پایان روز جمعه(1)
@haram110
(1) شب جمعه
1. عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: مَنْ مَاتَ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ عَارِفاً بِحَقِّنَا عَتَقَ مِنَ النَّارِ، وَ كُتِبَ لَهُ بَرَاءَةٌ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ. (الإختصاص،ص130)
🌹 حضرت صادق علیه السلام فرمود:
هرکس شب جمعه از دنیا برود درحالی که به حقّ ما آگاه است، از آتش، رها می شود و دوری از عذاب قبر برای او نوشته می شود.
2. عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله قالَ: مَا مِنْ مُسْلِمٍ يَمُوتُ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ إِلَّا وَقَاهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِتْنَةَ الْقَبْرِ وَ فِي خَبَرٍ آخَرَ إِلَّا وُقِيَ الْفَتَّانَ. (بحار الأنوار، ج89، ص276-277)
🌹 رسول خدا صلّی الله علیه و اله فرمود:
مسلمانی در شب جمعه از دنیا نمی رود، مگر آن که خداوند او را از آزمایش قبر (سؤال نکیر و منکر) حفظ می کند، و در خبر دیگری آمده است: مگر آن که آن فرد، از فرشته فتّان (آزمایش گر) حفظ می شود.
☘🌹 شب و روز جمعه 🌹☘
1. قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: مَنْ مَاتَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ أَوْ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ، رَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ عَذَابَ الْقَبْرِ. (من لا يحضره الفقيه، ج1، ص138)
🌹 رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله فرمود:
هر كس در روز جمعه يا شب جمعه از دنيا برود، خداوند عذاب قبر را از او برمي دارد.
2. قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ علیه السلام: مَا مِنْ مُؤْمِنٍ وَ لَا مُؤْمِنَةٍ مَاتَ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ إِلَّا كُتِبَ لَهُ بَرَاءَةٌ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ، وَ مَنْ مَاتَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ عَتَقَ مِنَ النَّارِ. (دعائم الإسلام، ج1، ص180)
🌹 حضرت باقر علیه السلام فرمود:
مرد و زن مؤمنی نیست که شب جمعه از دنیا برود، مگر آن که دوری از عذاب قبر برای او نوشته می شود و هرکس روز جمعه از دنیا برود، از آتش رهایی می یابد.
3. عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: مَنْ مَاتَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ عَارِفاً بِحَقِّ أَهْلِ هَذَا الْبَيْتِ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ وَ بَرَاءَةً مِنَ الْعَذَابِ، وَ مَنْ مَاتَ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ أُعْتِقَ مِنَ النَّارِ. (الكافي، ج3، ص415)
🌹 حضرت باقر علیه السلام فرمود:
هرکس در روز جمعه در حالی از دنیا برود که به حقّ اهل این بیت (یعنی اهل البیت علیهم السلام) آگاه باشد، خداوند دوری از آتش و دوری از عذاب را برای او می نویسد، و هر کس شب جمعه از دنیا برود، از آتش (جهنّم) رهایی می یابد.
4. فِي حَدِيثٍ: مَا مِنْ مُسْلِمٍ وَ مُسْلِمَةٍ يَمُوتُ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ أَوْ يَوْمَ الْجُمُعَةِ إِلَّا وُقِيَ عَذَابَ الْقَبْرِ وَ فِتْنَتَهُ وَ بَقِيَ لَا حِسَابَ عَلَيْهِ. (بحار الأنوار، ج89، ص277)
🌹 در حدیث است که :
مرد و زن مسلمانی نیست که شب یا روز جمعه از دنیا برود، جز آن که از عذاب قبر و آزمایش آن (یعنی سؤال نکیر و منکر) حفظ می شود و بدون آن که به حساب او رسیدگی شود، باقی می ماند.
5. عَنِ الرِّضَا علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: إِنَّ مَنْ مَاتَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ وَ لَيْلَتَهُ، مَاتَ شَهِيداً وَ بُعِثَ آمِناً. (بحار الأنوار، ج89، ص272)
🌹 حضرت رضا علیه السلام فرمود:
هرکس روز و شب جمعه از دنیا برود، شهید مرده است و (روز قیامت، ایمن مبعوث می گردد.
6. عَنِ ابْنِ أَبِي نَصْرٍ عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله: إِنَّ يَوْمَ الْجُمُعَةِ سَيِّدُ الْأَيَّامِ ... مَا دَعَا بِهِ أَحَدٌ مِنَ النَّاسِ وَ قَدْ عَرَفَ حَقَّهُ وَ حُرْمَتَهُ إِلَّا كَانَ حَقّاً عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ يَجْعَلَهُ مِنْ عُتَقَائِهِ وَ طُلَقَائِهِ مِنَ النَّارِ، فَإِنْ مَاتَ فِي يَوْمِهِ وَ لَيْلَتِهِ مَاتَ شَهِيداً وَ بُعِثَ آمِناً. (الكافي، ج3، ص414)
🌹 حضرت رضا علیه السلام از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نقل می کند که فرمود:
همانا روز جمعه، سرور ایّام است ... کسی که حقّ این روز و حرمتش را بشناسد، در این روز خدا را نمی خواند، مگر آن که بر خداوند عزّوجلّ است که وی را از آزاد شدگان از آتش قرار دهد، پس اگر در روز یا شب جمعه بمیرد، شهید از دنیا رفته و (در قیامت) ایمن مبعوث می گردد.
@haram110
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
🌴🌹 فوق العاده مجرب 🌹🌴
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🍃 #نـمـــاز_روز_جــمـعه
🌸✨شيخ طوسى
در كتاب «مصباح المتهجد» فرموده است:
🌀از امامان عليهم السّلام روايت شده:
هر كه در روز جمعه پس از نماز ظهر دو ركعت نماز به جاى آورد، و در هر ركعت بعد از سوره «حمد» هفت بار «قل هو اللّه احد» بخواند و پس از نماز بگويد:
✨《اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ الَّتِي حَشْوُهَا الْبَرَكَةُ وَ عُمَّارُهَا الْمَلائِكَةُ✨
🌸خدايا! مرا از اهل بهشت قرار ده، آن بهشتى كه انباشته از بركت و نعمت است و آبادكنندگانش فرشتگان هستند،
✨مَعَ نَبِيِّنَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَبِينَا إِبْرَاهِيمَ عَلَيْهِ السَّلامُ.✨
☘در كنار پيامبر، محمّد (درود خدا بر او و خاندانش باد) و پدرمان ابراهيم بر او درود و سلام باد.》
✅تا جمعه ديگر دچار فتنه اى نشود، و حق تعالى او را در كنار و به همراه محمّد صلى اللّه عليه و آله و اهل بيتش و ابراهيم عليه السّلام بگذارد.
✨علاّمه مجلسى رحمة اللّه فرموده: اگر اين دعا را فردى كه سيّد نيست بخواند به جاى «وَ اَبِينَا» بگويد «وَ اَبِيهِ
📚مفاتیح الجنان
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
@haram110