هدایت شده از حرم
4_5816897366883566025.mp3
9.69M
🌺 دعای ندبه💔💔💔
✨ استاد فرهمند
🌻 التماس دعای فرج🙏😭😭
🍃🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🍃
🙏🏼 نماز ساده شب بیست و دوم ماه رجب
عَنْ سَلْمَانَ الْفَارِسِيِّ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قالَ: مَنْ صَلَّى فِي لَيْلَةِ فِي الثَّانِيَةِ وَ الْعِشْرِينَ ثَمَانِياً بِالْحَمْدِ وَ الْجَحْدِ سَبْعاً، وَ يُسَلِّمُ وَ يُصَلِّي عَلَى النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله و آله عَشْراً، وَ يَسْتَغْفِرُ اللَّهَ عَشْراً، لَمْ يَخْرُجْ مِنَ الدُّنْيَا حَتَّى يَرَى مَكَانَهُ فِي الْجَنَّةِ، وَ يَمُوتُ عَلَى الْإِسْلَامِ، وَ يَكُونُ لَهُ أجرُ ثَوَابِ سَبْعِينَ نَبِيّاً. (البلدالأمين، ص169/وسائل الشیعۀ، ج8، ص93 به نقل از مصباح کفعمی)
جناب سلمان از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: هر کس در شب بیست و دوم ماه رجب، هشت رکعت نماز بخواند؛ در هر رکعت، یک بار سوره حمد و هفت بار سوره کافرون؛ و بعد از نماز 10 بار بر پیامبر صلوات فرستد و سپس 10 بار استغفار بگوید، از دنیا نمی رود مگر آنکه جایگاهش را در بهشت خواهد دید و مردنش بر اسلام بوده و اجر هفتاد نبی برای او منظور خواهد شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✴️ شنبه 👈16 اسفند 1399
👈 22 رجب 1442👈 6 مارس 2021
🕌 مناسبت های دینی و اسلامی .
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی .
❇️ روز مبارک و شایسته ای برای امور زیر است :
✅ خرید و فروش .
✅ معامله و تجارت .
✅ و شکار صید و دام گذاری خوب است
👶 زایمان مناسب و نوزاد خوش قدم و خوشبخت و محبوب و زندگی پاکی خواهد داشت . ان شاءالله
🤕 بیمار امروز زود شفا یابد . ان شاءالله
🚖 مسافرت :خوب و خیر دارد .
🔭 احکام و اختیارات نجومی .
🌓 این روز از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است :
✳️برای پیوستن به کانال ماکلمه" تقویم همسران"را در تلگرام و ایتا جستجو کنید.
✳️خواستگاری عقد و عروسی.
✳️ شروع به کار و آغاز شغل و پیشه.
✳️ مشارکت و شرکت زدن.
✳️ ختنه نوزاد.
✳️ جابجایی نقا و انتقال و به خانه نو رفتن.
✳️ و داد و ستد و تجارت نیک است .
📛 ولی فروش جواهرات و حیوانات.
📛 و قرض و وام دادن و گرفتن خوب نیست .
👩❤️👨 حکم انعقاد نطفه و مباشرت .
👩❤️👨 امشب : ( شب یکشنبه) حدیث یا دستورخاصی مبنی بر کراهت یا استحباب وارد نشده است .
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری ، باعث فقر و بی پولی است .
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری ، موجب قوت دل می شود .
😴😴 تعبیر خواب امشب:خواب و رویایی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 23 سوره مبارکه " مومنون " است .
و لقد ارسلنا نوحا الی قومه فقال یا قوم ....
و از مفهوم و معنای آن استفاده می شود که خواب بیننده را خیر و خوبی از جانب بزرگی برسد که باور نکند یا نصیحتی به کسی کند و او باور نکند. شما مطلب خود را بر آن قیاس کنید.
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿 ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
😀🌺🌺🌺😀 22 ماه رجب، سالروز مرگ معاویۀ بن أبی سفیان
مرحوم شیخ طوسی در «مصباح المتهجد»، مرحوم سید بن طاووس در «اقبال الاعمال»، و مرحوم علامه مجلسی در «زادالمعاد» روز بیست و دوم ماه رجب را روز هلاکت معاویه گزارش می کنند.(مصباح المتهجّد،ص813/ اقبال الاعمال، ص173/ زادالمعاد، ص34)
مرحوم شیخ مفید در «مسارّالشیعۀ» می نویسد:
در روز بیست و دوم ماه رجب سال 60 هجری، هلاکت معاویۀ بن أبی سفیان اتفاق افتاد، و لذا این روز، روز شادی مؤمنین، و روز اندوه اهل کفر و طغیان می باشد.(مسارّالشيعة، ص59)
امّا مرحوم شیخ مفید در «ارشاد» به نقل از کلبی، و مدائنی و دیگر مورّخین، و همچنین مرحوم ابن نمای حلّی در «مثیر الاحزان»، مرگ معاویه را در پانزدهم رجب سال 60 هجری نقل کرده اند.(بحارالأنوار،ج 44،ص 324 به نقل از ارشاد/ مثيرالأحزان، ص23)
معاویه در سال بیستم قبل از هجرت به دنیا آمد و در سال 60 هجری، در سن 80 سالگی به درک واصل شد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👥👀 پدر معاویة بن ابی سفیان کیست؟
سبط ابن جوزی در «تذکرۀ الخواص» می نویسد:
«هشام بن محمّد کلبی در کتاب مثالب می نویسد: حسن بن علی به معاویه چنین فرمود: «قَدْ عَلِمْتُ الْفِرَاشَ الَّذی وُلِدْتَ عَلَیهِ» یعنی «من می دانم که تو از بستر چه کسی به وجود آمده ای». من(یعنی کلبی) توفیق یافتم معنای این سخن را بفهمم. بیان شده است که چهار نفر از قریش از جمله ابوسفیان با هند، مادر معاویه، ارتباط داشتند ولذا مشخص نیست که پدر واقعی معاویة کدام است.(تذكرة الخواص، ص184)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💀 دین معاویة در هنگام مرگ
1) عَنْ مُجَاهِدٍ عَنْ عَبْدِ اللهِ بْنِ عُمَرَ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللهِ صلّی الله علیه و آله: يَمُوتُ مُعَاوِيَةُ عَلَى غَيْرِ الْإِسْلَامِ.(وقعة صفين، ص217) عبدالله بن عمر از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که فرمود: معاویة بر غیر دین اسلام می میرد.
2) عَنْ جَابِرِ بْنِ عَبْدِ اللهِ قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللهِ صلّی الله علیه و آله: يَمُوتُ مُعَاوِيَةُ عَلَى غَيْرِ مِلَّتِي.(وقعة صفين، ص217) رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: معاویه بر غیر آیین من می میرد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔥جایگاه معاویة پس از مرگ
قَالَ رَسُولُ اللهِ صلّی اللهِ علیه وَ آلِهِ : إِنَّ مُعَاوِيَةَ فِي تَابُوتٍ مِنْ نَارٍ فِي أَسْفَلِ دَرْكٍ مِنَ جَهَنَّمَ، يُنَادِي: يَا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ! فَيُقَالُ لَهُ: «آلْآنَ وَ قَدْ عَصَيْتَ قَبْلُ وَ كُنْتَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ».(شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد، ج15، ص176)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا معاویه در تابوتی از آتش در پایین ترین طبقات جهنّم قرار دارد و به خداوند خطاب می کند: یا حنّان و یا منّان، پس به او می گویند: «اكنون(چنین می گویی)؟ در حالى كه پيش از اين نافرمانى مىكردى و از مفسدین بودى».
عَنْ خَيْثَمَةَ قَالَ: قَالَ عَبْدُ اللهِ بْنُ عُمَرَ: إِنَّ مُعَاوِيَةَ فِي تَابُوتٍ فِي الدَّرْكِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ، وَ لَوْ لَا كَلِمَةُ فِرْعَوْنَ «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلى» مَا كَانَ أَحَدٌ أَسْفَلَ مِنْ مُعَاوِيَةَ.(وقعة صفين، ص217)
عبدالله بن عمر نقل می کند: معاویه در تابوتی در پایین ترین طبقه از جهنّم می باشد، و اگر فرعون نمی گفت: «أَنَا رَبُّكُمُ الْأَعْلى»، کسی در جهنّم پست تر و پایین تر از معاویه نبود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👊 یکی از درهای جهنّم به بنی امیّه اختصاص دارد
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَيْلِ الزُّرَقِيِ، عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ، عَنْ أَبِيهِ، عَنْ جَدِّهِ عَلَيْهِمُ السَّلَامُ، قَالَ: إِنَ لِلنَّارِ سَبْعَةَ أَبْوَابٍ: ... وَ بَابٌ يَدْخُلُ مِنْهُ بَنُو أُمَيَّةَ هُوَ لَهُمْ خَاصَّةً لَا يُزَاحِمُهُمْ فِيهِ أَحَدٌ، ... ، وَ هُوَ بَابُ الْهَاوِيَةِ، تَهْوِي بِهِمْ سَبْعِينَ خَرِيفاً، فَكُلَّمَا هَوَى بِهِمْ سَبْعِينَ خَرِيفاً، فَصَارَ بِهِمْ فَوْرَةٌ قُذِفَ بِهِمْ فِي أَعْلَاهَا سَبْعِينَ خَرِيفاً، ثُمَّ هَوَى بِهِمْ كَذَلِكَ سَبْعِينَ خَرِيفاً، فَلَا يَزَالُونَ هَكَذَا أَبَداً خَالِدِينَ مُخَلَّدِينَ، ... ، وَ هَذَا الْبَابُ الْآخَرُ الَّذِي يَدْخُلُ مِنْهُ بَنُو أُمَيَّةَ، إِنَّهُ هُوَ لِأَبِي سُفْيَانَ وَ مُعَاوِيَةَ وَ آلِ مَرْوَانَ خَاصَّةً يَدْخُلُونَ مِنْ ذَلِكَ الْبَابِ، فَتَحْطِمُهُمُ النَّارُ حَطْماً، لَا تُسْمَعُ لَهُمْ فِيهَا وَاعِيَةٌ، وَ لَا يَحْيَوْنَ فِيهَا وَ لَا يَمُوتُونَ. (بحار الأنوار، ج31، ص518-519 به نقل از خصال)
حضرت صادق علیه السلام از پدر گرامی خویش از جدّ بزرگوارش علیهماالسلام نقل می کند که فرمود: دوزخ، هفت در دارد. ... یکی از آن درها، دری است که مخصوص ورود بنی امیّه است و كسى همراه آنان نیست. آن در، هاویه (یعنی فروکشنده) نام دارد. پس آتش، آنان را به مسافتی معادل هفتاد خریف (هر خريف، برابر مسافتی است که اسب به مدّت چهل سال بپیماید) به عمق خود فرو مي كشد، و هر بار كه تا عمق هفتاد خريفى فرو رفتند، آتش آن چنان جوش مي زند كه آنان را به ارتفاع هفتاد خريف به طرف بالاى دوزخ پرتاب مي كند، و باز تا عمق هفتاد خريفى فرو مي كشد، و آنان به همين منوال براى هميشه و جاويدان، معذّب خواهند بود. اين دری که بنی امیّه از آن وارد جهنّم می شوند، به ابوسفیان، معاویه، آل مروان اختصاص دارد، و آتش دوزخ آن چنان آنان را در هم می شکند كه (نفسشان بند می آید و نمی توانند فریاد کشند و لذا ) صدایشان به گوش كسى نمی رسد. آنان در آنجا نه زنده اند و نه می میرند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😡 معاویة در روز غدیر
جناب علی بن ابراهیم قمی در تفسیر خود می نویسد:
شأن نزول آیه«فَلا صَدَّقَ وَ لا صَلَّى»، این گونه است که رسول خدا صلّی الله علیه و آله روز غدیر، مردم را به بیعت کردن با علی علیه السلام فراخواند. وقتی این خبر به مردم رسید و مردم به آنچه که خداوند اراده کرده بود که خبرش به ایشان برسد آگاه شدند، به محل های زندگی خود بازگشتند. در این هنگام معاویه به مغیرۀ بن شعبة و ابوموسی أشعری تکیه داده بود و با تبختر به طرف خانواده اش باز می گشت و می گفت: به خدا قسم، هرگز به ولایت علی اقرار نمی کنیم، و گفتار محمّد درباره او را تصدیق نمی کنیم. در این جا بود که خداوند این آیات را نازل فرمود: «فَلا صَدَّقَ وَ لا صَلَّى، وَ لكِنْ كَذَّبَ وَ تَوَلَّى، ثُمَّ ذَهَبَ إِلى أَهْلِهِ يَتَمَطَّى، أَوْلى لَكَ فَأَوْلى»؛ یعنی«نه تصديق كرد و نه نماز خواند، بلكه تكذيب كرد و پشت نمود. سپس با حال تبختر نزد اهل خود رفت. دورى از خير دنيا براى تو باد!» در این هنگام رسول خدا صلّی الله علیه و آله به منبر رفت و قصد داشت که از آن فرد برائت بجوید، امّا خداوند این آیات را نازل فرمود: «لا تُحَرِّكْ بِهِ لِسانَكَ لِتَعْجَلَ بِهِ»، یعنی «زبانت را زود به حركت درنياور تا به واسطه آن شتابزده شوی». لذا رسول خدا صلّی الله علیه و آله سکوت نمود و نام معاویة را نبرد.(بحارالأنوار، ج33،ص163 به نقل از تفسیر قمی)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👊🏼👊🏼 تلاش معاویه برای محبوب کردن نام ابن ملجم
مرحوم علامه امینی در کتاب شریف «الغدیر» به نقل از «شرح نهج البلاغه» ابن ابی الحدید معتزلی نقل می کند:
معاويه، چهار صد هزار درهم از بيت المال به «سمرة بن جندب» داد، تا در ميان مردم شام سخنرانى كند و ضمن آن بگويد كه آيه: وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يُشْهِدُ اللَّهَ عَلى ما فِي قَلْبِهِ وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصامِ وَ إِذا تَوَلَّى سَعى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيها وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الْفَسادَ» يعنى: «از مردم كسى هست كه گفتارش در زندگانى دنيا بر تو خوش و شگفت آيد و بر آنچه در دلش است خداى را گواه مىگيرد و او سختترين دشمنان است. و هرگاه روى برتابد، در زمين مىكوشد تا فساد برانگيزد و كشت و نژاد را نابود كند، و خدا فساد را خوش ندارد»، درباره على ابن ابيطالب عليه السّلام است و همچنين بگويد كه آيه: وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ» يعنى: «از مردم كسى هست كه جان خود را در راه كسب خشنودى خدا مىفروشد و از خودش در مىگذرد» درباره «ابن ملجم» نازل شده است. (الغدير، ج11، ص42)
علامه مجلسی در «ترجمه فرحةالغری» می نویسد:
آنچه نقل كرده است عبد الحميد بن ابى الحديد مداينى در شرح نهج البلاغه از ابو جعفر اسكافى كه معاويه- عليه اللّعنة- صد هزار درهم به سمرة بن جندب داد كه حديثى وضع كند كه در شأن علىّ بن ابى طالب علیه السلام نازل شده است اين آيه «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يُشْهِدُ اللَّهَ عَلى ما فِي قَلْبِهِ وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصامِ وَ إِذا تَوَلَّى سَعى فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيها وَ يُهْلِكَ الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الْفَسادَ»، و در شأن ابن ملجم- عليه اللّعنة- نازل شده است اين آيه «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ»؛ پس سمره قبول نكرد كه اين حديث را وضع كند؛ پس دويست هزار درهم فرستاد و او قبول نكرد؛ پس سيصد هزار درهم فرستاد و او قبول نكرد؛ پس چهار صد هزار درهم فرستاد و او قبول كرد. (ترجمه فرحة الغري از علامه مجلسى، ص60)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😡 معاویة، امیرالمؤمنین علیه السلام را لعن می کرد
بلاذری در «انساب الأشراف» می نویسد:
معاویه این چند نفر را لعن می کرد: علی، مالک اشتر، قیس بن سعد، حسن بن علی، حسین بن علی، ابن عباس، و عبدالله بن جعفر رضی الله عنهم.(انساب الاشراف، ج3، ص126)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😡🥤توطئه معاویه برای قتل حضرت مجتبی علیه السلام
رُوِيَ عَنِ الصَّادِقِ عَنْ آبَائِهِ علیهم السلام: أَنَّ الْحَسَنَ علیه السلام قَالَ لِأَهْلِ بَيْتِهِ: إِنِّي أَمُوتُ بِالسَّمِّ كَمَا مَاتَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله. فَقَالُوا: وَ مَنْ يَفْعَلُ ذَلِكَ؟ قَالَ: امْرَأَتِي جَعْدَةُ بِنْتُ الْأَشْعَثِ بْنِ قَيْسٍ، فَإِنَّ مُعَاوِيَةَ يَدُسُّ إِلَيْهَا وَ يَأْمُرُهَا بِذَلِكَ. ... فَمَا ذَهَبَتِ الْأَيَّامُ حَتَّى بَعَثَ إِلَيْهَا مُعَاوِيَةُ مَالًا جَسِيماً وَ جَعَلَ يُمَنِّيهَا بِأَنْ يُعْطِيَهَا مِائَةَ أَلْفِ دِرْهَمٍ أَيْضاً وَ يُزَوِّجَهَا مِنْ يَزِيدَ وَ حَمَلَ إِلَيْهَا شَرْبَةَ سَمٍّ لِتَسْقِيَهَا الْحَسَنَ. فَانْصَرَفَ إِلَى مَنْزِلِهِ وَ هُوَ صَائِمٌ فَأَخْرَجَتْ لَهُ وَقْتَ الْإِفْطَارِ وَ كَانَ يَوْماً حَارّاً شَرْبَةَ لَبَنٍ، وَ قَدْ أَلْقَتْ فِيهَا ذَلِكَ السَّمَّ فَشَرِبَهَا وَ قَالَ: يَا عَدُوَّةَ اللَّهِ! قَتَلْتِينِي قَتَلَكِ اللَّهُ، وَ اللَّهِ لَا تُصِيبِينَ مِنِّي خَلَفاً وَ لَقَدْ غَرَّكِ وَ سَخِرَ مِنْكِ، وَ اللَّهُ يُخْزِيكِ وَ يُخْزِيهِ. فَمَكَثَ علیه السلام يَوْمَيْنِ ثُمَّ مَضَى. فَغَدَرَ مُعَاوِيَةُ بِهَا وَ لَمْ يَفِ لَهَا بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهِ.
(الخرائج، ج1، ص241-242)
حضرت صادق علیه السلام از اجدادش روايت كرده است كه حضرت مجتبی عليه السّلام به خانواده اش فرمود: من به وسيله سمّ كشته می شوم همانگونه که رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله با سم كشته شد. پرسيدند: چه كسى به شما سمّ می خوراند؟ فرمود: همسرم جعده دختر اشعث. معاويه به او نیرنگ می زند و او را مأمور به اين كار می كند. ... چند روزى سپرى شده بود كه معاويه براى جعده مالى فرستاد و در ضمن، به او وعده داد كه اگر امام را شهيد نمايى، صد هزار درهم ديگر به تو می دهم و تو را به ازدواج فرزندم يزيد در می آورم. پس به جعده شربت سمّى داد تا به حضرت بخوراند. در يكى از روزهايى كه هوا گرم بود و حضرت روزه داشت، براى افطار به منزل تشريف آورد. جعده سمّ را در شير ريخت و برای افطار مقابل حضرت قرار داد. امام آن را نوشيد و فرمود: اى دشمن خدا! مرا كشتى، خدا تو را بكشد. به خدا قسم! بعد از من خيرى نخواهى ديد و معاويه به تو نيرنگ زده است و خداوند تو و معاويه را خوار خواهد نمود. بعد از گذشت دو روز، حضرت به شهادت رسيد. و معاويه نيز به وعده هاى خود وفا نكرد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👊 معاویة بن أبی سفیان مورد نفرین و لعن پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله
1) عَنْ سَعِيدِ بْنِ الْمُسَيَّبِ قَالَ : قَالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ : «رَأیْتُ بَنِي أُمَيَّةَ فِي صُورَةِ الْقِرَدَةِ وَ الْخَنَازِيرِ، يَصْعَدُونَ مِنْبَرِي، فَشَقَّ عَلَىَّ ذلِکَ. (تاريخ بغداد، ج9، ص 45)
رسول خدا صلّ الله علیه و آله فرمود: بنی امیّة را به شکل بوزینه و خوک دیدم که بر منبر من بالا رفته اند، و این امر خیلی بر من سخت بود.
2) عَنْ أَبِي سَعِيدٍ أَنَّ رَسُولَ اللهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ قَالَ : « إِذَا رَأَيْتُمُ مُعَاوِيَةَ عَلَى مِنْبَرِي فَاقْتُلُوهُ».(تاريخ مدينة دمشق، ج59، ص155)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرگاه معاویة را بر منبر من مشاهده کردید، او را بکشید.
3) ابن عباس مي گويد: در يکي از روزها من با کودکان بازي مي کردم که پيامبر آمد و به من فرمود: برو و به معاويه بگو تا نزد من بيايد. من نيز به در خانه او رفتم و او را به سوي پيامبر خواندم. اما او پيغام داد که مشغول غذا خوردن است. من هم به خدمت پيامبر رسيدم و جريان را گفتم. حضرت فرمود: دوباره برو و او را بياور. بار دوم هم که به در خانه او رفتم، پيغام داد که مشغول غذا خوردن است. خدمت پيامبر رسيدم و همان جريان براي بار سوم اتفاق افتاد. هنگامي که براي مرتبه سوم خدمت پيامبر رسيدم و جريان را عرض کردم، حضرت فرمود: لا أَشْبَعَ اللهُ بَطْنَهُ؛ خداوند شکمش را سير نسازد.(انساب الاشراف، ج5،ص133)
4) سبط ابن جوزی در «تذکرۀ الخواص» می نویسد:
وقتی حسن بن علی امر خلافت را به معاویه واگذار کرد، و قصد نمود به سوی مدینه حرکت کند، جمعی از تابعین معاویة مثل عمرو بن عاص، ولید بن عقبه، و عتبة نزد معاویة جمع شدند و گفتند: قصد داریم که نزد حسن بن علی برویم و او را ببینیم تا قبل از رفتن به مدینه خجالت زده شود. معاویه آنها را نهی کرد و گفت: حسن بن علی از فصحای بنی هاشم است، این کار را نکنید، اما آنها اصرار کردند، لذا معاویه به دنبال حسن بن علی علیه السلام فرستاد تا او را ببینند. وقتی حسن بن علی آمد، آنها علیّ بن ابی طالب را ذمّ کردند، اما حسن بن علی ساکت بود. بعد از آن که سخنان ایشان تمام شد، حسن بن علی سخن گفت. وی نخست حمد خدا را به جا آورد و ثنای او گفت، سپس بر رسول خدا درود فرستاد و فرمود:
آن کسی که به او اشاره کردید یعنی علیّ بن ابی طالب، کسی است که به دو قبله نماز خواند و دو بار بیعت نمود، درحالیکه همه شما مشرک بودید و به آنچه خداوند بر پیامبرش نازل کرده بود کافر بودید. او کسی است که شهوات را بر خودش حرام کرد و از لذّات امتناع ورزید تا آنجا که خداوند در حقّ او این آیه را نازل فرمود: «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تُحَرِّمُوا طَيِّباتِ ما أَحَلَّ اللهُ لَكُمْ». اما تو ای معاویه! کسی هستی که رسول خدا صلّی الله علیه و آله درباره تو چنین فرمود: اللَّهُمَّ لَا تَشْبَعْهُ. بارالها، شکم او را سیر نکن. درحالی که امیرالمؤمنین از رسول خدا در مقابل مشرکین نگهبانی می داد و جانش را در شب هجرت فدای او کرد و خداوند این آیه را در حقّ او نازل فرمود: «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللهِ». او کسی است که خداوند در این آیه وی را با ایمان وصف نموده است: «إِنَّما وَلِيُّكُمُ اللهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا»، او کسی است که رسول خدا صلّی الله علیه و آله به او فرمود: أَنْتَ مِنِّي بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى، وَ أَنْتَ أَخِي فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَة.
در حالی که تو ای معاویه کسی هستی که پیامبر روز جنگ احزاب به تو نگریست، و سپس به پدرت نگاه کرد و دید که پدرت بر شتری سوار شده است و مردم را به جنگ با رسول خدا تشویق می کند و برادرت پشت آن شتر و تو جلوی آن شتر بودی و لذا رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
لَعَنَ اللهُ الرَّاكِبَ وَ الْقَائِدَ وَ السَّائِقَ. یعنی خداوند نفر سواره، و نفر جلو و عقب را لعنت کند.
رسول خدا پدرت را در هیچ جایی نمی دید، مگر آن که او را لعنت می فرمود و تو همراه پدرت بودی. تو کسی بودی که پدرت را از اسلام نهی می کردی، و تو کسی هستی که در جنگ بدر، احد و خندق و همه این جنگ ها با رسول خدا می جنگیدی.
سپس حسن بن علی، رو به عمرو بن العاص، ولید و عتبة نمود و برای هر یک به طور مجزّا سخنانی فرمود و فضایح آنها را بیان نمود و سپس مجلس را ترک کرد. پس معاویه رو به رفقای خود کرد و شعری سرود و گفت: من به شما امر کردم که این کار را انجام ندهید، اما گوش نکردید. (تذكرة الخواص، ص182-184)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور به لعن امیرالمؤمنین علیه السلام در منابر توسط معاویه- مرحوم آیةالله حاج عبدالحسین امینی رحمةالله علیه
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅ امیرالمؤمنین علیه السلام در قنوت دو نماز صبح و مغرب، و در بعد از این دو نماز، چه کسانی را لعن می فرمود؟
1) ابن ابی الحدید معتزلی، از علمای اهل سنت، در «شرح نهج البلاغه» می نویسد:
علی بن ابی طالب، بعد از ماجرای حکمیّت، بعد از دو نماز صبح و مغرب چنین دعا می کرد: «اللَّهُمَّ الْعَنْ مُعَاوِيَةَ، وَ عَمرواً، وَ أَبَا مُوسَى، وَ حَبِيبَ بْنَ مَسْلَمَةَ، وَ عَبْدَ الرَّحْمَنِ بْنَ خَالِدٍ، وَ الضَّحَّاكَ بْنَ قَيْسٍ وَ الْوَلِيدَ بْنَ عُقْبَةَ».(شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد، ج2، ص260)
2)عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مَعْقِلٍ، عَنْ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلَامُ: أَنَّهُ قَنَتَ فِي الصُّبْحِ فَلَعَنَ مُعَاوِيَةَ وَ عَمْرَو بْنَ الْعَاصِ وَ أَبَا مُوسَى وَ أَبَا الْأَعْوَرِ وَ أَصْحَابَهُمْ. (فضائل أمير المؤمنين عليه السلام از ابن عقده کوفی- م332 هجری- ص98/امالی طوسی، ص725)
عبدالله بن مَعقِل گفت: امیرالمؤمنین علیه السلام در قنوت نماز صبح، معاویه، عمرو عاص، ابا موسی اشعری، ابا اعور اسملی و یاران ایشان را لعنت می فرمود.
3)عَنْ ذَرِيحٍ الْمُحَارِبِيِّ قَالَ: قَالَ لَهُ الْحَارِثُ بْنُ الْمُغِيرَةِ النَّصْرِيُ أَيْ لِأَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: إِنَّ أَبَا مَعْقِلٍ الْمُزَنِيَّ حَدَّثَنِي عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام أَنَّهُ صَلَّى بِالنَّاسِ الْمَغْرِبَ، فَقَنَتَ فِي الرَّكْعَةِ الثَّانِيَةِ، فَلَعَنَ مُعَاوِيَةَ وَ عَمْرَو بْنَ الْعَاصِ وَ أَبَا مُوسَى الْأَشْعَرِيَّ وَ أَبَا الْأَعْوَرِ السُّلَمِيَّ. قَالَ الشَّيْخُ علیه السلام: صَدَقَ، فَالْعَنْهُم. (الاصول السّتّة عشر، اصل محمّد بن المثنی الحضرمی، ص88/ مستدرك الوسائل، ج4، ص410)
حارث بن مغیره گفت: به حضرت صادق علیه السلام عرض کردم: روایت شده است که ابا مَعقِل مُزَنی نقل می کند که امیرالؤمنین علیه السلام در قنوت نماز مغرب، معاویه، عمرو عاص، اباموسی اشعری، ابا اعور سُلَمی را لعنت می کرده است. حضرت صادق علیه السلام فرمود: راست گفته است، پس تو هم ایشان را لعنت کن.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅🗣 عرضه اعتقادات و برائت از دشمنان اهل بیت علیهم السلام در صبح و شام برای ورود به بهشت
یکی از دعاهایی که مبانی ضروری اعتقادی یک شیعه را بیان می کند و تداوم در خواندن آن ، سبب عاقبت به خیری می گردد ، دعایی است که حضرت صادق علیه السلام تعلیم می فرمایند و باید در صبح و شام بر خواندن آن ، مواظبت داشت. حضرت صادق علیه السلام می فرمایند:
اگر کسی این ذکر را صبح بگوید و در آن روز بمیرد ، به بهشت وارد می شود ، و اگر این ذکر را در بعد از ظهر بگوید و در آن شب بمیرد، به بهشت وارد می شود. این ذکر چنین است:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أُشْهِدُكَ وَ أُشْهِدُ مَلَائِكَتَكَ الْمُقَرَّبِينَ وَ حَمَلَةَ الْعَرْشِ الْمُصْطَفَيْنَ أَنّکَ أَنْتَ اللَّهُ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ، وَ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُكَ وَ رَسُولُكَ، وَ أَنَّ أميرَ المُؤْمِنِينَ عَلِيَّ بْنَ أبِي طالِبٍ، وَ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، وَ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ، وَ عَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ، وَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، وَ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ، وَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، وَ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى، وَ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، وَ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، وَ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، وَ الحُجَّةَ بنَ الحَسَنِ عَلَیهِمُ السَّلامُ أَئِمَّتِي وَ أَوْلِيَائِي، عَلَى ذَلِكَ أَحْيَا، وَ عَلَيْهِ أَمُوتُ، وَ عَلَيْهِ أُبْعَثُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ، وَ أَبْرَأُ مِنْ فُلَانٍ وَ فُلَانٍ وَ فُلَانٍ وَ فُلَانٍ»
پس اگر در آن روز یا در آن شب بمیرد ، به بهشت وارد می شود.(بحارالانوار، ج86، ص258به نقل از محاسن)
این روایت را مرحوم کلینی در کتاب کافی از رَزِین از حضرت باقر یا حضرت صادق علیهماالسلام با کمی اختلاف نقل می کند.(کافی، ج2، ص522)
در نقل کتاب کافی ، در انتهای این دعا ، در اکثر نقل ها ، سه فلان(وسایل الشیعه، ج7، ص221 به نفل از کافی) و در بعضی نقل ها ، چهار فلان آمده است.(وافی، ج9، ص1575)
مرحوم فیض کاشانی در وافی ، و مرحوم علاّمه مجلسی در مرآةالعقول ، چهارمین فلان را ، معاویه معرّفی میکنند.(الوافي، ج9، ص1575/ مرآة العقول، ج12، ص224)
وقتی منظور از چهارمین فلان، معاویه باشد، سه فلان دیگر ، به سه نفر قبل اشاره می کند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅ لعن بر بنی امیّة، یکی از تعقیبات نمازهای پنج گانه
عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام قَالَ: إِذَا انْحَرَفْتَ عَنْ صَلَاةٍ مَكْتُوبَةٍ، فَلَا تَنْحَرِفْ إِلَّا بِانْصِرَافِ لَعْنِ بَنِي أُمَيَّةَ. (تهذيب الأحكام، ج2، ص109)
حضرت باقر علیه السلام فرمود: هر گاه نماز واجب را تمام کردى، جز بعد از لعن بر بنى امیه، از جاى خود حرکت نکن.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✅ برائت از چه کسانی واجب است؟
عَنِ الْأَعْمَشِ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ علیه السلام قَالَ: هَذِهِ شَرَائِعُ الدِّينِ لِمَنْ أَرَادَ أَنْ يَتَمَسَّكَ بِهَا وَ أَرَادَ اللَّهُ هُدَاه: ... حُبُّ أَوْلِيَاءِ اللَّهِ وَاجِبٌ، وَ الْوِلَايَةُ لَهُمْ وَاجِبَةٌ، وَ الْبَرَاءَةُ مِنْ أَعْدَائِهِمْ وَاجِبَةٌ وَ مِنَ الَّذِينَ ظَلَمُوا آلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِمْ وَ هَتَكُوا حِجَابَهُ، وَ أَخَذُوا مِنْ فَاطِمَةَ علیهاالسلام فَدَكَ، وَ مَنَعُوهَا مِيرَاثَهَا، وَ غَصَبُوهَا وَ زَوْجَهَا حُقُوقَهُمَا، وَ هَمُّوا بِإِحْرَاقِ بَيْتِهَا، وَ أَسَّسُوا الظُّلْمَ، وَ غَيَّرُوا سُنَّةَ رَسُولِ اللَّهِ صلّی الله علیه و آله، وَ الْبَرَاءَةُ مِنَ النَّاكِثِينَ وَ الْقَاسِطِينَ وَ الْمَارِقِينَ وَاجِبَةٌ، وَ الْبَرَاءَةُ مِنَ الْأَنْصَابِ وَ الْأَزْلَامِ أَئِمَّةِ الضَّلَالِ وَ قَادَةِ الْجَوْرِ كُلِّهِمْ أَوَّلِهِمْ وَ آخِرِهِمْ وَاجِبَةٌ، وَ الْبَرَاءَةُ مِنْ أَشْقَى الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ شَقِيقِ عَاقِرِ نَاقَةِ ثَمُودَ قَاتِلِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام وَاجِبَةٌ، وَ الْبَرَاءَةُ مِنْ جَمِيعِ قَتَلَةِ أَهْلِ الْبَيْتِ علیهم السلام وَاجِبَةٌ.(الخصال، ج2، ص603 و 607)
حضرت صادق علیه السلام فرمود: این ها دستورات دین است و برای کسی است که بخواهد به آنها پای بند باشد و خداوند، هدایت او را اراده فرموده باشد: ... محبّت به اولیای الهی واجب است. اعتقاد به ولایت ایشان واجب است. برائت از دشمنان ایشان واجب است و همچنین برائت از کسانی که به خاندان پیامبر صلّی الله علیه و آله ستم کردند و پرده حرمت دریدند، و فدک را از حضرت فاطمه علیهاالسلام ربوده و وی را از ارثش بازداشته، حقوق او و همسرش را غصب کردند، و به آتش زدن خانه فاطمه علیهاالسلام همّت گماشتند، و ظلم را پایه گذاری کردند، و سنّت رسول خدا صلّی الله علیه و آله را تغییر دادند، واجب است. همچنین برائت از ناکثین(پیمان شکنان؛ یعنی طلحه و زبیر)، قاسطین(بی دادگران؛ یعنی معاویه) و مارقین(از دین خارج شده ها؛ یعنی خوارج)، و برائت از بت ها و قمارها که همه امامان گمراهی و رهبران ستم ،از اوّلین و آخرین می باشند، واجب است. و برائت از شقی ترینِ اوّلین و آخرین؛ یعنی برادرِ پی کننده ناقه ثمود؛ یعنی قاتل امیرالمؤمنین علیه السلام واجب است. و برائت از همه کشندگان اهل بیت علیهم السلام واجب است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😡😯 ابراز ارادت ویژه مولوی به معاویه در کتاب مثنوی
مولوی در دفتر دوم مثنوي، بخش 75، در داستانی جعلی ماجراي «ابليس با معاويه» را نقل می کند. با خواندن این اشعار، اين سؤال در ذهن خواننده نقش می بندد که چرا قهرمان داستان، معاويه است؟ چرا مولوی، معاويه را در مقابل شيطان قرار داده است؟
این داستان ساختگی و دروغین از اين قرار است که روزي معاويه در قصر خود خوابيده بود که ناگهان شخصي او را از خواب بيدار کرد. معاويه به دنبال آن شخص گشت و ديد مردي خود را درون پرده پنهان می کند .از او پرسيد که تو کيستی و چرا بيدارم کردي؟ مرد پاسخ داد: «نام من ابليس است و چون وقت نماز می گذشت تو را بيدار کردم تا برخیزی و به مسجد بروی.» معاويه گفت: «تو ابليسی و ابليس خيرخواه نيست، بلکه آدمي را از راه به در می کند و مسلماً قصد و غرض ديگری از اين عمل داری!»
مجادله بين معاويه و ابليس ادامه می يابد و ابليس سعی می کند که معاويه را قانع کند که قصد او تنها خير خواهی بوده است و معاويه نيز می خواهد به حقيقت ماجرا پی ببرد .ابليس در دفاع از حسن نيت خود دلايلی می آورد، از جمله اينکه سابقاً او نيز فرشته بوده ولي معاويه باور نمی کند و می گويد به سبب مکر تو قوم های نوح و عاد و لوط و افرادی چون نمرود و فرعون دچار گناه و عذاب شدند .ابليس می گويد: «من محک نيک و بدم»، ولي معاويه باور نمی کند. ابليس می گويد: «بدگماني تو، مانع از شنيدن سخن راست است.» معاويه از مکر ابليس به حضرت حق می نالد و سرانجام بعد از الحاح بسيارِ معاويه، ابليس غرض حقيقی خود را بيان می کند و می گويد: «اگر نمازت فوت می شد، تو حسرت می خوردي و اين حسرت به اندازه صد نماز ارزش داشت.»
گر نمازت فوت می شد آن زمان
می زدی از درد دل آه و فغان
من تو را بیدار کردم از نهیب
تا نسوزاند چنان آهی حجاب
اینجا مولوی از زبان معاویه به شیطان می گوید:
اکنون راست گفتی صادقی
از تو این آید، تو این را لایقی
عنکبوتی تو مگس داری شکار
من نِيَم ای سگ! مگس زحمت ميار
بازِ اسپيدم شکار شه کند
عنکبوتی کِی به گِرد ما تَنَد
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
هدایت شده از حرم
#روایت
✅امام صادق علیه السلام درباره #دعای_عهد فرمودند:
🌸«هر کس با این دعای #عهد چهل صبح به سوی خدا دعا کند از یاوران قائم ما خواهد بود و اگر بمیرد خداوند او را از قبرش به سوی حضرت قائم عج خارج خواهد ساخت و حتی در مقابل هر کلمه ای هزار حسنه به او می دهد و هزار گناه از او محو می کند».
📚 بحار الانوار، جلد 83، ص284، حدیث 47 به نقل از کتاب امام مهدی عج،تنظیم:اکبر اسد علیزاده
•┈••✾🍃🌺🍃✾••┈•
هدایت شده از حرم
3_453884580403872619.mp3
1.82M
#دعای_عهد♡
#استاد_فرهمند
کجایى ...؟؟
اى همیشه پیدا از پس ابرهاى غیبت!
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤
هدایت شده از حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌤🌦🌤
دوباره صبح شد و☀️
حالم روبه راه شد
وقت سلام وعرض
ارادت به شاه کربلا شد🕌
عالم تمام خاک
کف پای شاه عشق💚
شاهی که برتمام
جهان سرپناه شد💚
صلی اللَّه علیْك یٰا اباعبدِاللّٰه الْحُسَیْنِ💚
@haram110
هدایت شده از حرم
Ziyarat e Ashura Farahmand_120516170200.mp3
4.27M
💠 زیارت #عاشورا
🎤🎤 #فرهمند
@haram110
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
سلام
بنام آفریدگار مهربانی
امروز : شنبه 16/12/1399
" لذت زندگی "
مردم به سمت کسانی جذب می شوند که می دانند چطور از زندگی لذت ببرند وشادباشند
بجای آنکه ایده آل گرایی کنید شروع کنید به لذت بردن ازچیرهایی که همین
الان در دسترستان هست
دوست داشتنی بودن درواقع ارتباط مستقیم باگشوده بودن دارد
بالذت بردن ازچیزهای کوچک وبزرگ زندگی بجای متمرکزشدن برای بهتر کردن
هرچیزی خواهید دیدکه تاچه حدهمه چیز تغییرمی کند
عبارت تاکیدی :
در آن چه برای من اتفاق میافتد همیشه خیری نهفته است
" خدایا سپاسگزارم "
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زائرین پیاده #امام موسیبنجعفر علیهالسلام
پیاده بسوی کاظمین!
میروند،
که شب و روز شهادت باب الحوائج
آقا و مولایمان موسی بن جعفر علیهالسلام
زائر آن حرم باصفا شوند
بازم میگیم
خوشبحالتون مردم عراق!
که دینودنیایوآخرتتون رو،
دو دستی تقدیم نکردید به #ستاد_کرونا ...
از روز اول مثل کوه پای عقایدتون ایستادید
🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺